Plugga? Nej känner att det finns viktigare saker i livet haha

Jaa, va ju hos Linda förut, med Sandy o Helèn o skulle plugga va det tänkt...Det gick väl sådär..Det sluta med att Linda gav mej en ryggmassage (Tack Linda, you are my hero!), o att vi hade en vild diskussion angående sexleksaker. Men kul hade vi i alla fall, o livet är ju för kort för att inte ha kul har jag hört haha
Fysiologin? Ja den tar vi imorron!
138856-225138856-224
Japp här är vi..;) haha! Fest i helgen chicks! (frågan är vilken helg det inte är fest!)
Internet här i Umeå är helt psyk med! Fattar inte vad det håller på med, tar hur lång tid som helst att få ihop ett inlägg hahaha.
Men nu måste jag på allvar hoppa in i duschen o sen måste det bli en tidig kväll för mej o hoppas jag får mycket mer sömn än igår natt!
Sov gott.

Go natt världen.

Lätt en av de bästa reklamkampanjerna på länge!

138856-222
Haha så jäkla given reklam!

Hur kommer det sej att det inte händer nåt under en lång period, men sen helt plötsligt en dag så händer det en massa spännande (okej en massa kan va att ta i, men ni vet va jag menar) grejer? Konstigt det där i alla fall!
so long folks!

Impulsgrej

Japp, drog ner till stan med brudaran idag efter lunch. Lite av en impulsgrej så, men vi vill ju fira att pengarna kommit, det måste man ju få!
Som jag nämnde var jag sugen på lite uppfräschning av håret, o så blev det. Klippning o lite highlights i utväxten, samt några produkter o sen va man 1500 kronor fattigare. Ja så kan det gå:) men nu behöver jag inte göra det på ett tag i alla fall, o det känns förjäkla mycket friskare o finare nu!
138856-220138856-219
Ursa, är inte förtjust i såns där närbilder på mej själv dagar som denna (nämnde jag att jag sov typ två timmar i natt...). Man ser ändå inte särskilt mycket på bilden, men men så är det här i livet!
I alla fall så var Sandra, Linda o Helèn gulliga nog att vänta på mej fast det tog evigheter;) Tack för det bruds!
Nej nu ska jag tänka över om det ska bli nån träning idag eller om jag ska koncentrera mej på att plugga lite istället!

Later people!!

Dagens melodi: Money money money...hahaha

Pengar!!

Yey idag har mina pengar från CSN kommit! Tillsammans med ett ha-begär som vanligt. Nya jeans o en hårklippning skulle inte sitta fel...Vi får väl se..
koola annaChick & pepper
De här modellerna (vill gärna ha svart eller mörka) från koola anna och chip & pepper är snygga.
Men nu ska jag drick upp mitt te o kila iväg till skolan!
Later folks från en aningen "rikare" Tess

Frangipani

138856-215
Min favoritblomma som får mig att tänka på alla resor, o min kära storasyster i Australien!
Kan va bra att veta hahaha

Go natt igen på er!

Grammisgalan

Grammisgalan var lätt över förväntningarna. Men vad som inte va det var tacktalen. Många av dem var bara allmänt pinsamma. Typ Mando Diao, vad var det? O Snook, hur dryga var de? Hej vi tror vi äger världen. Inte båda fötterna på jorden där inte, hahaha, men men orka bry sej. Det va en kul gala i alla fall, bra uppträdanden!

Men nu blir det sängen!
Natti natt, sov så gott!

Mitt i reklamen

138856-214
Just nu: Grammisgalan 2007!
Missa inte om du vill se det!
Adios!

Skulle vilja ha..

138856-213
Skulle vilja ha den här västen, den är så fin! Skulle passa jättebra nu i vår!
Hitta den på shopbop..(När jag kolla runt där istället för att göra nåt vettigare, men det hör inte till saken.)
Ciao!

Tränat lite.

Kom just hem från träningen, spinning o core va jag på! Jättekul som vanligt. Det här spinningpasset med den instruktören är verkligen sjukt jobbigt! Men så jäkla bra, intervall träning i princip igenom hela passet! Snacka om att man jobbar upp konditionen! Hade mina sexiga spinningbyxor på mej också! Mina polare garvar alltid åt mej när jag har dem på mej för att de är så risiga, hahaha, men jag säger bara, är det ni eller jag som har ont i asset imorron? ja just det...hahaha
138856-212
Därför sätter jag in en bild här på mina läckra spinningpants, så kan ni få garva lite haha, det bjuder jag på!
Förra veckans träning:
Måndag: Body Pump
Tisdag: TC55 (spinning) + core
Onsdag: Stepmuskel
Torsdag: Body Combat + core
Fredag: Body Pump
Lördag: Jogga 8 km på löpbandet + core
Söndags: Vila, En timmes promenad me Lindus i solskenet!

Nu ska ja hoppa i duschen!
So long folks

Dagens statement: Spinningbyxor har aldrig varit o kommer aldrig att bli heta! (Men de fyller väl sin funktion!)

Det var tider det!

Det var tider det!
Såna här dagar när det är fint o soligt väder ute kan man längta tillbaka hit. När vi var i St Moritz o åkte bräda (Nej jag är verkligen ingen kung på att åka, gillar mest att sitta o softa i backen hahahaha)i två veckor för två år sen! Det var kring den här tiden på året. Ja det var härligt det!

Men nu återgå till pluggandet!

So long you all!

Kung på smoothies?

Haha, ja tog en lite paus från..Vaddå? Ja att bara lalla runt o göra inget. I alla fall gjorde jag en hallon/blåbärsmoothie. Erkänn, ni vill verkligen se en bild till på en smoothie här på min blog? Hahaha
Förjäkla god blev den o innehöll samma ingredienser som gårdagens med med blåbär också! Mycket antioxidanter i den ni!
138856-209

Nu ska jag göra nåt vettigt!
Later people!

järngänget

järngänget
Här är en bild på
järngänget som är tagen på förfesten innan vår insparkssittning för nollorna med kändistema. (15/9-06) Gissa vilka vi föreställer om ni kan, hahah inte så lätt kanske;)

Ciao!

Tisdag eller onsdag?

138856-207
Haha lite kul:)
Kan ni tänka er att jag blev lite förstörd idag när jag säger till de andra "Jaha då var det redan onsdag då". "Åhh, är det, faan va gött" svarar Sandy entusiastiskt. Jenny kollar på oss som om vi var dumma i huvet. "Det är tisdag idag vet ni va?" Hahaha, neej tydligen hade vi inte så bra koll på det..

Kom just hem från skolan o tänkte jag ska dra iväg o handla lite ingredienser till hemmagjord potatissallad för de sista 160 kronorna på mitt konto innan de kommer ny o fräsh cash in på kontot imorron!

So long folks!

Dagens fråga: Varför kan det inte vara onsdag åtminstone?

vem bär den bäst?

vem bär den bäst?
Är inget fan av Scarlett i vanliga fall men jag tycker faktiskt att hon bär upp denna söta klänning riktigt bra! Vad tycker ni?
Nu ska jag kila till skolan

So long folks, ha en bra dag!

Så mycket att göra, så lite tid

Varför blir det alltid så. Man har massor att göra när man inte har någon tid över, men när man har en massa tid ja då finns det inget särskilt man måste göra. Ja ja drygt är det i vilket fall som helst. Själv ska jag hinna Duscha, äta, tvätta o plugga innan jag lägger mej i skaplig tid. Låter det logiskt eller? Neej, inte direkt kanske.
Pumpen var jättekul, o jag ökade faktiskt på axlar o triceps! Det ni! Trodde jag aldrig skulle kunna öka på axlar, men det gick, hahaha
Neej bäst jag sätter igång om jag ska hinna få några timmars sömn innan det är morgon igen!

Go natt alla ni som får lägga sej i tid o inte har skjutit upp allt ni ska göra till nio på kvällen hahaha

138856-205
By the way, inte kan det väl vara någon som går på sån här crap? haha sjukt.

Självdiciplin = noll

Inte mycket självdiciplin här inte...
Har i alla fall pluggat lite samt vart ner i tvättstugan o lagt i en maskin tvätt (tycker faan man tvättar jämt, det är dessa träningskläder som förstör hahaha).
Men sen fastnade jag på
shopbop o kolla runt på alla snygga kläder o önska att jag hade lite (okej mycket) mer cash på kontot!
138856-204Sommarklänning!På gränsen till tacky?
Ugglehalsbandet kommer från Rachel Leigh
Den vita klänningen är av märket adam+eve
Den röd/svarta klänningen är av märket Blush B-lush
Men nu måste jag skynda mej så jag hinner ner i tvättstugan o byta maskin innan jag ska va på gymmet halv åtta för lite pump!

So long folks!

10 000 kr!

138856-200
Blev utmanad av
Ida att berätta hur jag skulle spendera 10000 kronor om jag av någon konstig anledning skulle få det bara sådär out of the blue. O jag skulle lätt direkt beställa en resa till Australien för att hälsa på min kära storasyster. Men med stopp i Thailand på dit eller hemvägen för lite sol o bad o relaxing, o återuppleva gamla minnen!
Så nu vet ni... Om det är någon som har 10 000 över menar jag;)

Neej, nu måååste jag plugga lite! Lite självdiciplin tack!
So long!

Män & kvinnor.

138856-199
Haha rolig bild från
ebaumsworld!

Pauser måste man ha ibland!

Tog en liten pause från mitt pluggande o gjorde mej en hallonsmoothie! Jag är kung på smoothies, sååå god blev den! Mums!
Hade bara i masor av frysta hallon, en liten banan, lite naturell yoghurt o liiiite honung (smaksatt med apelsin). Så nu ska jag sätta mej o avnjuta min egengjorda smoothie (lätt godare än Stationens haha)
138856-197
Later people!

Dagens klädval.

Kom just hem från skolan, o hade ett så jäklans skönt mejl som väntade på mej! Mina pengar kommer komma på onsdag o det känns verkligen sjukt skönt. Har vart lite jobbigt att inte veta sådär ni vet..
138856-196
Dagens klädval blev mins sköna rutiga skjorta. Kunde faktiskt inte bry mej mindre om ifall rutiga skjortor är "soo last season" hahaha.

Nu ska jag nog diska upp helgens disk..Huvva vad riskig jag är som inte gjort det än. O sen försöka plugga lite..Förjäklans trevligt, om jag får säga det själv.
So long folks

Dagens dryga: Har fortfarande inte hört ett ord om det borttappade paketet...Vart kan det vara?


Krya på er!

Sitter o dricker min daglika kopp frukostte (detox, yogite) o tar det lite lugnt. Som ni vet är jag ju en frukostmänniska o har just dragit i mej Havregrynsgröt o kokt ägg!
Kan ni fatta att jag somna strax efter åtta igår o sov hur gott som helst hela natten! Det blir 11 timmar, då är man trött!
138856-194
Kan för övrigt rekommendera dessa teer, vilket jag säkert gjort förut, för de är jättegoda, o finns i en massa smaker!

Fick just ett sms av Jen att hon o Helèn är sjuka så de kommer inte till skolan idag. Krya på er tjejer! Blir lite tris o konstigt. Brukar nästan aldrig vara någon av oss borta. Dessutom tar Sandra bussen till skolan för hon var inte hemma i natt o Linda går. Så jag får ta cykeln själv jag. Så kan det vara.
Men nu är det nog bäst att jag dricker upp mitt te o får på mej lite kläder, så jag kommer till skolan någon gång!
So long folks!

Dagens låt: American Hi-Fi - Safer on the outside

Sköna helg.

Japp, så var ännu en skön helg till ända. Måndag igen imorron o jag har inte pluggat nåt alls (men hade jag egentligen trott det?). Är så trött att ögonen faller igen på mej när jag försöker läsa den där fysiologiboken, saken bli ju inte bättre av att dn handlar enbart om saker som är helt totalt ovärt vetande. Hur mycket bryr jag mej om vad cellerna har för sej inne i min kropp...jag menar egentligen?!

Så nu ska jag lägga mej o läsa tills jag somnar (tar nog iiinte lång stund!)..
Sov gott allesammans, o hoppas ni har haft en lika skön, kul o lyckad helg som jag!
skål Tess o Jen
Go natt världen.

Middagstips!

Mmmm, har just ätit fläskfilè! Det var så gott och enkelt att göra så jag tänkte jag skulle dela med mej av receptet från tasteline, så kan ni med testa, om ni tycker det låter gott!

1. Skär ett snitt längs hela filéen och fläk ut den.

2. Lägg på mozzarella i skivor, basilika och strimlade tomater. Vik ihop köttet och stick in blomsterpinnar av trä med jämna mellanrum.

3. Blanda samman olja, vinäger och krydda och pensla köttet runt om.

4. Grilla ca 20 minuter. Vänd då och då. Blanda såsmixen med lätt crème fraiche.
(Går bra att göra i ugn, det gjorde jag, o det blev inte alls torrt, bara goooott!)
138856-192
Nehej, om jag skulle ta tag i mej själv o läsa alla sidorna vi ska ha läst till på måndag kanske...hmm, ja vi får se!
Ha det! Ciao

Dagens statement: Det är inte alls waste of money att äta fläskfilè ensam. Vem är bättre att skämma bort med lite god mat än sig själv?

Lockigt vs Rakt

138856-191138856-190
Jaa, vad är egentligen finast när man går ut, på mej...? Lockigt eller rakt hår. Det är frågan o definitivt gårdagens i-landsproblem..hahaha

Ciao!

Härjning?

138856-188138856-187
Ingen kommentar.

Nyheter i Umeå!

Har visst hänt mycket i lilla Umeå det senaste dygnet..
Förs lyckas golvet på Norrlandsoperan rasa in mitt under Mando Diaos konsert igår kväll. Ingen död men flera skadade!
bild från aftonbladet!
Sen har de visst evakuerat ett område på Ersboda, för att det ska finnas en bomb där i en av lägenheterna. Ja där ser man vad man missar om man inte följer med i nyheterna. Hörde faktiskt det där om norrlandsoperan redan igår kväll av någon på NH.
Man kan även läsa på Aftonbladets hemsida att det som dricks mest i Umeå är:
Sprit: Renat
Öl: Sofiero
Vin: Calefornia White

Där ser man gott folk! LIte insiderinfo om Umeå såhär på söndagseftermiddagen.
Dessutom, promenaden med Linda var Huuur skön som helst! Det är såna här dagar man älskar vintern!

Later folks

Dagens komplimang: Från Petrus, blev så glad, tack tack för att du gjort min söndag:)

Solsken!

-11 grader o solsken ute! Det ska vi ta vara på. Jag o Lindus ska mötas här utanför tjugo över ett o gå en långpromenad ner mot stan! Få lite frisk luft, o kanske möjligen lite energi så man orkar plugga i eftermiddag (men det är nog inte så säkert..)
Någon beach blev det inte, för Helèn är ju fortfarande sjuk o Sandra är inte i Umeå, så då kan vi ju inte spela på tre pers!
jag o linda
So long folks!

Dagens sanning: Man kan inte dölja något för Linda inte.. hahaha

Jag o Jen håller fortet.

Ja, gårdagen var jäkligt lyckad! Förfest med nollor o sen drog jag o Jen vidare till NH o de andra kom efter. Lite "härjning var ju givet i form av att soppa in en trasmatta i ngons brevinkast (varför gör man sånt?) komma över en bacardi breezer samt fem galjar på NH som Jenny propsa på att hon behövde hahah!

138856-183
Jag o Jen med våra nya galjar hahaha, sjuka ideer man kan få för sej på fyllan alltså, hahahaha
Hoppas ni hade en lika lyckad lördagskväll som mej!
Ciao!

Feeest!!

Hallo, allihop! Vill bara önska alla en jättekul lördagskväll! Ska träffa Jen nu, o hon blir nog galen om jag inte dyker upp snart (jag som brukade va så punktlig, men det var förr det! Hahaha
138856-182
Risigare bild får man leta efter men så är det;)
Skål!!

Tips tack!

Blir ert hå sådär sjukt statiskt på vintern?
Det blir nämligen mitt! Jag använder nu Lòreals schampo o balsam "absolut repair", vilket är jättebra i vanliga fall. Gör verkligen håret mjukt o så, men det motverkar inte att håret blir statiskt tyvärr.
Har ni några förslag på bra produkter (schampo eller annat) som motverkar att håret blir så??
138856-181
Nej om man skulle ta o få nåt i magen kanske?
Ciao!

Dagens givna: Ikväll är det feeest!

Mer L word åt folket!

138856-180
Har just kollat på l-word, senaste avsnittet, o det är så bra. Försa o andra sesongen va nog bäst, med alla orginal-rollfigurerna! Men det är satans bra nu med.
Men nu ska jag sluta tjata om L-word o lägga ej o löka lite till i soffan. Det är en sån dag ni vet, bara så soft! O jag älskar det:) Hahaha!

Later!

Dagens inköp

Im a naughty girl.
Jag skulle ju inte köpa nåt mer än lite booze o en deo..Men kommer jag hem med någon deo? Nej för det gjorde jag inte. Istället har jag en svart tubtopp o en grå polo med mej hem (Två för 100 på Vero Moda! O jag har faktiskt velat ha en bekväm polo ett tag nu!). Jaa, så kan det gå. Dessutom ett halsband från H&M. Skulle behöva ekonomirådgivning tror jag. Men som Linda säger: "Du får ju pengar snart" O som jag säger: "Hoppas vi".
138856-179138856-178
Obs, lägg märke till de fulaste poserna ever, men det bjuder jag på hahaha (Desutom är den svart lite stor o "korvar sej" på ryggen, men jag bjuder på det med!!)
Var inne o titta till Helèn stackarn förut med. Hon är inte frisk alltså. Uscha! Hoppas att hon kryar på sej!! Om Helèn läser det här kan hon få skratta lite i alla fall, åt mina löjliga poser mouhahahaha!
Nu ska jag lägga mej o kolla klart på nyaste L-word, o bara löka i soffan ett tag inann jag ska käka lite middag o sen göra mej fin för kvällen, hahaha!

So long folks.

Ändrade planer..

Stackars Helèn har blivit sjuk under natten o ligger med frossa hemma i sängen! Så det blir bara jag o Linda som ska ner på stan en sväng. Alltid lika kul att gå på stan utan pengar...Vill ju så gärna ha någon ny topp för kvällen..men jag får iiinte köpa nåt, inte förrän mina csnpengar dyker upp! Har i alla fall kollat runt lite vad jag skulle kunna tänka mej om ja nu hade pengar..Hahaha
138856-17698:-
Kollade på H&M som ligger inom min lilla student budget o hitta de här kapen för 149 resp. 98! Billigt o bra, men inga köp för mej idag inte!
Dessutom föll jag lite för den här jättemysiga sommartoppen från La Redoute..(Mindre billig dock hahaha)
138856-177Så sommrig o fin till brun hy!

Nej, nu ska jag få på mej lite kläder så jag blir klar nån gång o kan dra ner till staden!

Later folks!

Sist men inte minst: Krya på dej Helèn!!


Det trodde ni inte va?

Gissa vem som just kom hem från gymmet efter att ha sprungit 8 km på löpbandet o vart på ett corepass då!? Japp, det var jag det ja. Uppe med tuppen nio imorse, en lördag, det är inte varje dag det händer! Hade nästan glömt hur skönt det kan vara att träna lite på morron innan frukost (jag vet det är inte nyttigt för man bryter ner muskler när man tränar högintensivt utan mat i magen bla bla bla, men det skiter jag i). Så nu ska jag sätta mej o njut av min vnliga låååånga sköna lördagsfrukost! Sen ska jag ner med Linda o Helèn till stan vid tolv!

So long folks!

E-puben-ingen hit.

Tro det eller ej, men det blev faktiskt en lugn kväll! Kom faktiskt just hem.
Hände inget spektakulärt heller. Var på e-puben för första gången o kan knappast säga att jag blev imponerad..Riktigt risig musik till o från också..Neej, imorron får det allt bli NH. Inga bilder togs heller, så ni får hålla till godo med en gammal partybild hahaha!
Galet
Hoppas ni hade en kul kväll!
Nu ska jag snart lägga mej (Börja tjuvkika lite på nya L word-avsnittet bara) så jag orkar upp imorron när jag ska me Helèn o Linda ner till stan o shoppa jeans o allt vad det var (Ja inte till mej så klart, utan till Helèn som faktiskt fått sina pengar..

Nu bär det av!

138856-174
Hahaha, Diss-Jen o Kåt-Helèn, nu kommer jag! Äntligen va? Kalla mej för toffel det va faan det värsta...

Helén säger:
jenny säger: TT - toffeltess

Terese säger:
kansker ligger här hemma nånstans

Terese säger:
Terese säger : Fuck off Dissjen

Helén säger:
haha kom hit nu tessan

Trevlig konversation, jag vet! Men jag säger bara skål underbara helg!
Ciao!


Där ser man..

Jaa, det blir aldrig som man tänkt sig eller planerat. Inte på senare tid i alla fall. Många impulsgrejer för mej o Helèn för tillfället, men "Mer spontanitet åt folket" som jag brukar säga. Så det blir till att dra ner på NH o ta nån bärs i alla fall med Maria, Jen o Helèn. Men det ska bli en lugn kväll är det tänkt, ska ju ut med nollorna imorron. Men men vi får väl se hur kvällen slutar.
138856-172138856-171
Skål o ha en kul fredagskväll!
Ciao!

Vem kan det va?

138856-170
Gissa vems heta snowjoggings (stavas det verkligen så?) detta är då...Kan inte fatta att någon vill använda de gräsligt fula skorna. Tack för att snowjogging-tiden är förbi säger jag hahahaha!
So long!

Härliga fredag!

Är inte bara sura miner idag, nu ska man ju vara glad, för det är ju fredag! Så jag ska skärpa till mej o vara glad nu! Ska träffa tjejerna (som jag skrev) för lite EPP, o ta några bärs o kolla in de nya nollorna, hahaha!
138856-169
Dessa tjejer ska jag möta upp här utanför om fem minuter! Tacka vet jag att bo inom två minuters gångväg till alla!
Later!

Historien om paketet del 2

Drog än en gång med mig Helèn ner till posten o skulle hämta ut det här paketet en gång för alla. Kommer efter lång köing fram till kassan o får beskedet att de fortfarande inte vet vart det är o att det inte kommit fram. Okej kul. Så tjejen i kassan ringde postservice o frågade om de visste, men det gjorde de ju inte, o efter ett långt samtal sa hon till mej: "Ja men den som har skickat paketet får göra en reklamation o så får posten betala tillbaka pengarna för paketet till dej."
Okej vänta nu, det är bara de flesta av mina julklappar i det paketet. Hur värderar man det i pengar då?
Åhh, blir så less.

Kul på pumpen var det i alla fall o jag ökade ett kilo på rygen, härligt. Tror det är dags för triceps nästa gång!
Men i eftermiddag blir det en sväng på EEP (efter plugg pub) på villan! Så nu måste ja skynda mej in i duschen så jag är redo när vi ska gå vid fyra!

So long folks!

Dagens Big No-No: Att tänka på att jag pluggat för lite, inte fått några pengar från Csn oatt ett paket med nästan alla mina julklappar verkar vara försvunnet. Happy thoughts, Happy thoughts Tess.

Snart Fredag!

Japp, en glad o en tråkig nyhet!
Hmm, glad eller tråkig först, glad så klart!
Imorron är det FREDAG! Yehoooo!
Mindre glad nyhet:
Inga pengar för mej inför helgen! Vart är mina pengar, ingen som vet ingen som vet!

Ser i alla fall ut att bli fest i helgen igen...Någon som är förvånad? Nej tänkte inte det heller!
Men nu ska jag ta o läga ihop mina böcker o alla tankar på pengar blandat med proteinsynteser o andra jobbiga ord som jag ännu inte lärt mig innebörden av!
138856-168
God natt världen.

En liten parentes bara..

138856-167
Men OjDå Helèn, vem har nu gått upp i Serieledning? Hahaha, ojojoj vad vi spöa er..

Ciao

Tacksam för förslag!

Deo
Skrev ju om min otroligt dåliga Deo som färgar av sig så kläderna blir vita, här om dan. Ska köpa ny på lördag tänkte jag, men vet inte vilken jag ska köpa. Vill verkligen hitta en bra deo, gärna någon som passar när man tränar och så med.
Har ni några förslag??

Thanks, ciao!

Dagens sanning: Jag skulle behöva en privatlärare i fysiologi, det här är bara inte min grej. Kunde faktiskt inte bry mig mindre om cellens membranpotential.

Pluggar lite..

138856-166
Jaa, såhär ser det ut omkring mej när jag pluggar..Måste ha en massa färgglada pennor annars somnar jag av rena tristessen kan jag lova! Och Tekoppen är given, med Green energy-tea (Yogi-te)
Back to the books
Ciao

Prioriteringar?

Hur är det med prioriteringarna egentligen? Inte så jäkla bra alltså...
Borde verkligen pluggat idag när jag var ledig, men vad gör man? Ehh...ja, sover till tolv (blir för övrigt väckt då, vette faan hur länge jag hade sovit annars.) äter lite frukost o lallar runt lite på internet. Går iväg o tränar ett par timmar, hem, duschar, lallar vid datorn, lagar mat o äter...gör inget...o så var klockan åtta på kvällen. Jamen bra jobbat där. Stabilt, fruktansvärt stabilt.

So long.


Jag kan om jag vill..

Mmmm, vilken god mat jag lyckades få till idag. Jag kan allt om jag vill (även om matlagning inte direkt är min starka sida..) o även om jag föredrar att någon annan lagar maten åt mig..
Gjorde en sås grej med Kycklingfilè, paprika, purjo, skinka och färska champinjoner i, och så rinnande creme fraiche i. Kryddorna jag använde var:
Piffi allkrydda
Chilli
Paprika Stark
Gurkmeja (mycket, så röran blir gul)
Svartpeppar malen
Basilika (inte för mycket)
Mexikansk kryddblandning

Japp så var det, nu har jag två matlådor med. Ojojoj vad duktig jag varit!
Ciao!

Glömde!

138856-164
Jag glömde det kanske viktigaste, en cykel!
Har ju trånat efter en ny cykel ett bra tag nu! (Som faktiskt har både fungerande växlar o är utan gnissel, hahaha

Utmanad!

138856-163

Blev utmanad av
Honeydew att göra et kollage med vad jag önskar mej när jag fyller år. Är verkligen kass på det här med kollage men här kommer nåt som jag har knåpat ihop..Hahaha

Vita jackan från Asos
Blåa klänningen från modström
Väska från La Redoute
Strumpor Nike (till träningen)
Digitalkamera från Siba
Vita ankelboots
Necessär från Marimekko
Påslakan från samma ställe
Grå klänning, fcuk
Svarta Jeans, Koola anna

So long folks!

Stark starkare Terese

Stark starkare Terese
Kom just hem från gymmet. Var på Core och body combat o det var jättekul som vanligt! Vi har verkligen den bästa combatinstruktören, det var så kul! Dessutom är det här programmet som är just nu så himla bra o kul! Älskar den capoiera låten som är med!
Men nu är det bäst jag hoppar in i duschen o sen måste jag fixa till något att äta!
Later you all!

Dagens fråga: Vad är det med människor o att de alltid ska ställa sina cyklar framför min så jag inte får ut min utan att flytta på fem anra cyklar först? (Hahaha, lätt dagens i-lands problem)

Frukost!

138856-160
Frukost är mitt absoluta favoritmål på dagen! Älskar att ta det lugnt på morgonen o äta en stor god frukost o läsa någon tidning o bara njuta. Man kan kolla hur nyttig ens frukost är på
kelloggs. Jag fick resultatet att jag har goda frukostvanor. När jag har tid äter jag havregrynsgröt med hackade äppelbitar o mjölk, en grapefrukt, Grön te och ett löskokt ägg. Det ni, vilken frukost va hahaha
Vilken är er favoritmåltid på dygnet?

Nu ska jag plugga lite innan gymmet vid fyra!
So long!

Kanske såhär?

Som Helèn sa när jag öppna dörren när hon ringde på o väckte mej imorse: "Men sådär skulle vi ju varit klädda igår, du kunde ju haft det där på dej!"
Hahaha, så sant, då hade vi passat bra in där!
Pyjamas
Det hade varit nåt du Helèn.

So long

Vårjackor?

Har suttit o kollat runt efter vårjackor ett tag nu, men hittar inte mycket (fråga mej inte varför jag ens gör mig besväret, eftersom det varit -20 grader utanför fönstret de senaste dagarna..). Vill fortfarande verkligen ha den från Asos som jag hade bild på för ett tag sen, överväger faktiskt att skicka efter den...Men jag vet inte. Hitta en från Topshop som var ganska fin med..
topshopDagens vill ha!

Ja jag får fundera över en kopp te o lite frukost tror jag!
Ciao!

Godmorgon världen.

Faan ta dej Helèn ;) Komma här o väck mej på det här sättet klockan tolv på morron...Eller jaa..okej, jag är så jäkla dålig. Man kan inte sova till tolv när man ska upp o plugga. Ja har nåt i mitt huvud som säger att jag är ledig bara för att jag inte har några lektioner. Sen attvi håller på med fysiologin o att jag måste lära mej ett antal kapitel till på måndag...ja det förträngs rätt väl kan jag säga!

Kul var det igår i alla fall, men idag är jag lite lätt seeeeg. Ska på Combat lite senare o då vaknar jag säkert till, hoppas jag i alla fall. Men nu ska jag nog ta mig in i duschen o sen göra iordning lite frukost!
Later folks

Gårdagens givna: Oj, vad alla tittar på oss?! (Kan det ha varit för att alla de hade pyjamas "sovtema" o vi jeans boots o svarta toppar på oss, jag vet inte?)Mouhahaha

viktigt.

Ja vilken Given kväll Helèn, faan va viktigt det var. Så är det bara. Vi visa vad vi gick för i alla fall, med eller utan pyjamas säger jag. Men visst faan önska man att man hade en pyjamas eller i alla fall ett nattlinne där ett tag i början. Men sen tog de ju in oss in "the circle", and we were in. Mouhahah! SÅ givet min vän. Men lite less belv man när de börja dra hemåt vid halv ett. Hallå, vart tog musiken vägen? Ingen som vet, ingen som vet?!

Nu väntar sängen!
Natti!!
Viktigt, bara så viktigt138856-156

Men vänta, vad gör Helèn med cykeln? O är det inte en ostbågspåse som sticker upp ur cykelkorgen? Mouhahahaha, jo för det är det! Gratis är som vanligt gott, o det bjuder vi på.


Skål!

Skål!
Dags att korka upp!
Skål o ha en kul kväll!

Beslutsångest.

Japp, medan jag o Helèn sitter här o velar fram o tillbaka om vi ska titta in e sväng på sjukgymnasternas sittning så har jag spanat in lite skor, hahaha.
138856-154i like.
Japp, finskor
härifrån(fråga mej inte när ja skulle använda dem...Absolut inte min stil). O ankelboots (från www.shoes.com) som passar till våren har jag hittat hahaha!

Men nu har vi bestämt oss. Det får allt bli en liten utgång i alla fall! Sen om vi hamnar på NH eller villan, ja det får nog tiden utvisa!! Men skål på er i alla fall, nu blir det gratis sprit för hela slanten.
Later you all!

Morgondagens Horoskop!

Tur
Även om dagen inte fylld av tur så kommer det att uppstå små stunder då du kan känna att turen är med dig.

Hälsa
Det tycks snart vara dags för nya friska tag för din del. Kanske finns det en del goda vanor som du kan återuppta.

Ekonomi
Du har som vanligt god ordning på allt och nu kan det dyka upp fina möjligheter, till exempel en god affär. (Ehh, va? God ordning var det ja..)

Kärlek
Det här blir antagligen ännu en dag då din romantiska sida inte får den stimulans som du önskar. Kanske bör du söka dig till nya människor. (Jaa, den får definitivt inte den stimulans den förtjänar..haha, men söka mej till nya människor? Jag vet inte jag.)

Relationer
De människor som du oftast tyr dig till kan vara litet kalla idag. Det beror antagligen inte på dig utan snarare på att de är upptagna med annat. (Hmm, jaha, där ser man..)

Jaha det kändes väl sådär. Tiden får utvisa vad som stämmer antar jag.
Latah!

Dagens Fundering: Jag, Helèn o en SG-sittning, det kunde varit nåt det...Går vi miste om nåt tro?

(horoskop kommer från
ditthoroskop)

Bättre lycka nästa gång.

Kom just hem från ÅC. Var o skulle hämta ut mitt paket, som tydligen inte hade kommit. Va trött man kan bli..andra gången idag.. Varför skickar de ut en avi då o säger att man kan hämta det efter fyra, när det inte stämmer? Fick ringa tt nummer o fråga vart det hade tagit vägen o fick en sur lady i luren som förmodligen suttit på sitt jobb aldelles för jävla många år haha. Men fick i alla fall ur henne att det säkert skulle komma in imorron, så den som lever får se antar jag.

Stepmuskeln var inte särskilt kul heller. Var nån skum brud som hade den. Micken fungerade inte heller (vilket så klart inte var hennes fel) Undra om hon kansek va ny, har inte sett henne förut, synd om henne i så fall. Men det var ia lla fall inget vidare pass.
138856-152
Nej, några sådana här kläder förekom som tur var inte.. (Dock var det någon framför oss som hade glömt tagit på sej ett par byxor som faktiskt satt uppe på henne. Istället hade hon ett par som gjorde att vi fick se hennes röda spetsstring hela tiden i stället. hahaha, så kan det gå.)

Imorron har vi ingen skola. Försöker bestämma mej om jag kanske ska ta lite sovmorron, men vet inte om det är så bra när jag äntligen börjar få in lite hyfsade sovrutiner? Måste verkligen ta tag i detta pluggande med..
Jaja, som vi brukar säga, det löser sej.

Later people, nu väntar duschen!

Om gräset på andra sidan

Gräset är ta mej faan alltid grönare på andra sidan. Man vet aldrig vad man har förrän det är borta. Undra varför man inte kan uppskatta det man har någon gång, innan det är för sent?
Mycket vill ha mer.

Det tycker jag ni ska fundera över medan jag är på Stepmuskel med Helèn! Hahaha
Ciao

Dagens visdomsord: Carpe Diem! Oh yes!

Medelsvensson? Nej tack.

Du har långt kvar tills du är en genomsnittssvensk. Men du kanske inte vill bli en. Villa, äktenskap och 1,8 barn är inget som lockar dig. Åtminstone inte om man ska tro på ditt testresultat.

Så lyder svaret på det testet jag gjorde på
aftonbladets hemsida nyss. Kolla du med, är du en medelsvensson eller inte?
Nu ska jag hämta tvätten, som jag visst lyckats glömma bort, hahahaha
Latah!

Marimekko!

138856-151
Är ju som ni säkert vet lite frälst i Marimekkoprylar med det här mönstret. (Vilket också är typ det enda jag tycker om med Finland, utom Mari då förstås). Men visst är de heta, paraplyerna, ett sånt skulle man haft när regnet öste ner i höstas, som kunde spridit lite färg o glädje i mörkret!
Vilken färg skulle ni välja?

Ciao

Screaming on the inside.

Walking alone
I never knew that summer could feel so cold
Does anyone notice me at all?
I never knew that I’d feel so small on my own
I’m screaming on the inside
‘cause it’s the only place I’m heard


                         If anybody sees me, could you look me in the eye?

                          I need someone to touch me so I know that I’m alive
                          This world’s too big to be outside looking in


                                               Curled up in coffee shop
                                               writing about things that break my heart
                                                Like seeing two lovers meet
                                               and how they can speak without saying a thing
                                                While I’m screaming on the inside
                                                I’m just dying to be heard


                                                                  I go outside and just breathe in
                                                                  The silence is so loud I think it’s gonna win
                                                                   I’m tired of thinking about life
                                                                  only want someone to be here when I turn out the lights
                                                                   I’m screaming on the inside
                                                                  Tonight I might just scream myself to sleep


                                                                                                    Will someone pull me in?

By David Cecil (Far beyond frail)


Posten o tillbaka

Kom just hem från affären. Som jag ju inte skulle till idag för ja handla så mkt igår, men jag fick ett brev från posten att jag hade ett paket liggande där. Som vanligt är jag dålig på att läsa allt som står, så när jag kommer o sk hämta ut paketet så säger hon att jag inte kan hämta ut det förrän fyra. Bra där terese. Så jag gick in o köpte lite ägg istället. paketet vägde visst  drygt 11 kilo med så jag trro ja ska be Helèn följa med mig o hämta det efter stepmuskeln ifall jag inte klarar bära det själv!

Har vart en trevlig skoldag med mycket nytt o gammalt o intressant att titta på, mohahahaha. Eller vad säger du Helèn? Haha, förjäklans skön soft skoldag, det tycker jag om!
Dessutom har det gått ner i kyla, imorse var det 19 men nu är det bara -13, så sköööönt, det är faktiskt riktigt behagligt ute nu!
Men nu ska ja gå o hämta tvätten i tvättstugan!
So long folks

Dagens Helènkommentar om vår lärare: Men han hade jäkligt snygg kropp i alla fall. (Oj, då, var du bakom mej, vad trevligt hahaha)

Sovdags!

Neej, nu är det verkligen sovdags. Håller ju som bekant på att ställa om dygnet till såna här tråkiga "go-o-lägga-sej-halv elva-gå-upp-sju"-tider.Går helt okej tycker jag! Lite lätt trött på morronen kanske, blir alltid stressigt på grund av kombinationen av snooza så länge jag kan, och en frukostnjutare jag är. Måste liksom ha min morronrutin också. Men men det löser sej!
Har kollat igenom gamla kort o hitta ett på mej i Beckenried (Schweiz) från när jg o Mari var där o trekka lite förra sommaren.
Beckenried!
Mmm, det var tider det, men nu ska jag sova o drömma om bubbelbadkar som jag ska ha i framtiden!
Sov gott alla ni!

Ålderskomplex vid 22?

Hahaha, det är sjukt ju, men jag, Helèn o Sandra kom in på ämnet ålder idag när vi gick hem från gymmet. Ja hatar verkligen att bli äldre, hahaha, hur ska det bli när ja kommer in i min 30-års kris, om det känns såhär nu? Hahaha, eller så är det den som kommit 7 år för tidigt.
Man måste inte alls ha sambo o unge när man är 23, så det så, det vill jag bara poängtera!
22?

Jaja, ingen risk att jag ser så gammal ut om jag känner mig i alla fal. Åker ju för faan fortfarande på barnbiljett på bussen ibland, Mohahahaha. Men den bjuder jag på!

Later!

Why why why?

Har vart förjäklans duktig nu igen..Kört både Spinning och core, Läst igenom alla sidorna i boken grundligt (med betoning på grundligt!), Duschat och ätit! Så nu kan jag bara slapp lite innan det är sovdags. Är sådär skönt trött i kroppen med efter passen som var bra båda två! (Var dock på knasigt humör på coren som Jag, Jen Helèn Sandra o Linda slöt upp till, så vi låg där o fnittra som ett gäng 14-åringar mellan låtarna, haha, men det bjuder vi på!) Riktigt bra TCpass med bra musi o hård intervallträning, det tycker jag om!

Har i alla fall funderat lite, o undrar mest: Varför kan inte jag få ha ett bubbelbadkar i min lägenhet för? Jag vill, vill, vill! Men men det hjälper ju inte så mycket så jag får väl nöja mig med min dusch då, men det är ju skönt att duscha med som tur är.
Bubbelbad!
Tex det här praktexemplaret för 14000 spänn från 
www.vetro.se skulle jag kunna tänka mej...Nån med 14000 över, som vill ge dem till mej? Mottages tacksamt, Mohahahaha.
Ska nog ha ett sånt badkar en vacker dag jag!

So long you all

Det löser sej.

Det är så fruktansvärt bra att jag verkligen gör det jag ska..som att plugga.
Jaja, satt i alla fall o kolla lite på La redoutes hemsida, o önskade att jag hade lite cash..Hitta ett par jäkligt sjyssta pumps, som inte är min stil o som jag nog ändå inte skulle kunna gå i för det är så hög klack, men jäkligt snygga är dem! O hitta även en klänning som såg så skön ut. Ge mej lite pengar, o gör mej till en bättre människa som åtminstone kan ta tag i saker o ting o skicka in studieförsäkran i tid...Måste ju betala hyran med..Oooops..jaja, det löser sej.
I like..Dagens skönaste?
Jaha, nu ska ja dricka upp mitt te o göra nåt vettigt med resten av eftermiddagen innan jag ska iväg på spinning o Core klockan fem!
Later Folks!

Shame on me!

Var i skolan halv nio idag o hade föreläsning till tio då vi började med gruppuppgifterna. Ganska slö dag annars. Kom hem för en stund sen har just vart o hanlat lite mat, o insett att jag har typ inga pengar kvar o att jag inte skickat in min studieförsäkran än vilket innebär inga pengar än på ett tag, Shame on me!
Har för övrigt inte hänt så mycket mer än att Linda tapp abort sin mobil, men hittade den senare (en tjej hade tagit hand om den), o att vi spanade in de nya nollorna..Lammkött alltihop hahaha. Varför kan det inte finnas lite mer grabbar i vårdvetarhuset, så fördelningen blev lite jämnare?

Nej nu ska ja äta grapefrukt o kolla på Ugly Betty!
Later you all!

Dagens mest givna konversation: Vad ska vi kalla honom då? Oskar kanske? Ja, Oskar blir bra. Oskar med den randiga halsduken.

Skönt trött i kroppen!


Ja, nu har jag både vart o tränat, lagat wokgrönsaker o kyckling till morgondagens matlåda, samt slängt i mig lite fil! Dessutom bytt några ord med siz (australien) över msn, det är ju morgon där nu!
Så nu ska ja bara duscha o läsa (läs:skumma) igenom sidorna vi ska ha läst till imorron, o sen är det läggdags. Börjar halv nio imorron, dags att ställa om dygnet på allvar!
M-K Olsen
Skön stil.

Go natt världen!

Dagens tips!

Har säkert skrivit det förr, men gör det igen, gå in på www.pandora.com o lyssna. Hitta din musikstation som spelar din typ av musik. Skriv bara in en låt eller artist/grupp som spelar din typ av musik o sen spelar stationen den typen av musik, o på så sätt hittar man en massa ny bra musik som liknar den.
Jag lyssnar just nu mycket på Lifehouse radio, men även Far beyond frail, bra båda två!
Lifehouse

So long!

Uttråkad

Uttråkad uttråkad uttråkad!
Jepp, thats me right now. Ge mej lite spänning!!
Blir inte direkt bättre av att tänka på att vi kommer ha fysiologi de närmaste 5 veckorna, o av den vetskap att det är en jätte-pluggig kurs!

Blir skönt  med lite pump sen i alla fall! Hoppas han kör samma program som sist, det är som att han har valt ut alla mina favoriter från de senaste två årens program, vilket flyt är det?!
138856-142
Later!


Gay or not?

Började nya kursen idag, Fysiologi 5 poäng. Känns väl sådär. Hade en föreläsare idag (SG) som var lite lätt ....skum. Mycket att lära sej men men vi får hoppas på det bästa. Började inte förrän elva idag, hur skönt som helst att få sova ut lite (har jag gjort nåt annat än just sovit ut de senaste dagarna? haha) Fattar inte hur ja ska kunna ställa om dygnet nu igen, Tycker inte om att gå upp så tidigt (men å andra sidan, vem gör det?). Men jag vet att det är bra, så skönt att komma upp i tid o ha hela dagen på sig att göra allt man ska!
Annars har det inte hänt nåt direkt kul idag..Jo just det ja, vi ska ha de nya nollorna fredag 2/2, det ska bli kul, festa lite med dem o se vad de går för, hahaha!

Nu ska jag läsa igenom dagens anteckningar, sen ikväll blir det Pump!
So long!

Dagens saying: Det löser sej..

Dagens vill ha!

Dagens vill ha!

Åhh, Ge mej denna vårjacka!! (Från Asos) Ska man satsa o köpa tro?

Idag blir det tidigt sänggående, trött efter helgens bravader!
Natti!

Dagens Tjuvlyssnat

Ärlighet varar längst?

Två tjejer ~20 står vid provhytterna, en provar kläder, den andra står utanför och tittar in.
Tjej 1: Guuud, vaa snygg! Skitläcker!!
Tjej 2: Njaaa... Jag vet inte. Men prova den du! Vi har väl samma storlek.
Tjej 1: Nä, det är okej. Och sen är du ju fetare än mig.

Dagens citat lånat från
Tjuvlyssnat.


Klädbyte.

Glömde säga att det inte blev någon av de topparna som jag tog kort på (längre ner). Tog shortsen o det bruna linnet istället, o svart leggins. Det är så bekvämt, o jag kände för det igår! Har dessutom haft jeansen så mycket när jag gått ut på sistone. Så kan det va! Tack för besöket Mari!

(Samma kläder som här, fast med andra assocearer, silvriga halsbandet o silvriga ringar (örhängen)

Nej nu ska jag kanske kanske orka läsa lite fysiologi. Vi får se.
Latah!

Trött!

Ligger här hemma i soffan o lökar o kollar på gammla Laguna Beach avsnitt på MTV, är någon Laguna Beach weekend eller nåt tror jag.Haha, passande, när man ändå bara ligger o är trött o bakis o allmänt risig..Skulle kolla på några Ugly Betty avsnitt förut tänkte jag men det gick sådär, jag somna efter tjugo minuter, kunde bara inte hålla ögonen öppna! Så kan det gå när man härjar på natten istället för att sova!

Nu ska jag fortsätta löka!
So long ladies!

Dagens tips: Hoppa inte in i en svarttaxi full med främmande karlar, om du inte vet var den ska. Man kan hamna vart som helst!

Party on!

Japp, igår va det ju feeest då! Förferran ägde rum här (med ett sjukt instabilt bord o sprängda högtalare men det bjuder jag på..) Det blev lite folk i alla fall. Jag, Jen, Helèn, Sandy, Elin, Jonas, Lisa. Sen kom Linda o Martin förbi en sväng o även Gustav, Per o Jonnie.
Drog ner till Olearys sen, som vi alla är rätt överrens om är bra överskattat o sjukt dyrt. Sen blev det till o bli "bortförda" i en svarttaxi för mej o Jen (sjuka historia alltså!) medan Helèn o Elin stod kvar o undra vad som hände hahaha. efterfest blev det i alla fall, o gratis sprit blev det. bra jobbat brudar, ni håller fortet haha
138856-139138856-138138856-137138856-136138856-135138856-134


Nu blir det lökning på hög nivå!

Later You all!

Dagens tips: Kör inte på leggins o shorts när det är -10 grader. Det blir förjäklans kallt, o ser lite udda.. ut..


What to wear?

Kom just hem från ett riktigt svettigt spinningpass! Var jäkligt kul faktiskt, emd en av mina favoritinstruktörer som inte har fasta pass längre utan bara hoppar in ibland!
Nu sitter jag här svettig o härlig o ska strax hoppa in i duschen, men först vill jag ha tips om vilken topp jag ska välja. Stora beslut på gång, det ska sägas, Mohahahaha

???
Här ska laddas för ikväll är det fest! O observera den ändrade tiden, halv åtta haha!
Later girls!

Kvällens nickname: PoseTessan (men det är ju inget nytt egentligen, hahaha!  Men jag bjuder på den!

Dagens outfit!

Dagens outfit!
Ska ut o gå i solskenet med Helèn (o Jen omHelèn lyckats få med henne)! Så detta är dagens outfit:
Raggsockar
Långkalsonger
Underställströja
Tshirt
Mohahahaha
Later!

Sommar med Helena!

Ja, ibland saknar man sommaren här uppe i mörkret o kylan, det kan inte undvikas...Här är lite bilder från min o Helenas galna sommar, från Vår rodtrip genom Sverige o färjeturen med DFDS haha:

Mmmm pizza, gratis!138856-127
Vem har flyt nog att hitta en varm, nybakad pizza på en parkbänk?Vi! Här blandas det drinkar för fullt! haha

138856-126138856-125
Lite varmt bubbelbad på båten (tillsammans med ett gäng sköna australiensiska snubbar! Den som spar han har!

myshejhej
Spexa framför kameran är vi bra på mohahaha

Dagens Ge Mej: Sommar med Helena!

Lökar mest

Jaa, igår va det fest ja. Skulle ta det jäkligt lugnt, men det blev väl inte helt så sen ändå..Men men det va rätt kul. Gick till NH. Visste inte om Sandys buddy skulle komma in då hon inte har giltigt svenskt kårleg men det fixade sej! Så det var ju kul! Va på nån halv (hel)död efterfest, sen bar det hemöver o drog några knäckemackor o mjölk o kolla klart på L-word.
Idag känner jag mej lite lätt risig. Lite bakis o härligt, så jag ligger mest o lökar i soffan o funderar på om jag ska gå på mitt bokade Spinningpass lite senare, den som lever får se..
Sen blir det Olearys ikväll, så det blir ju trevligt, förfest här hemma.

Men nu ska jag fortsätta löka tror jag!
Later you all!

Kvällens BIG No-No: Feströka, fruktansvärt puckat o leder bara till onödig baksmälla.

Svårt beslut

Hahaha, japp svårt beslut är det, det här med vad man ska ha på sig. Casual men med en hipp feeling Mohahahaha! Jaaa...inflyttningsfest..hmm, svårt, haha, har idetorka, får bli mörkblå stuprörsjeansen o nån topp..
Träningen gick bra, kul pass som vanligt, utom att jag var lite lätt trött, men men vi tog oss igenom det, jag, Jen o Helèn.
Nu ska jag kolla på Nya L-word innan jag ska hoppa in i duschen o göra mig redo för kvällen!
Later!

Dagens låt: Stereo Fuse - Everything

Dagens Ge mej!

Har kollat runt lite på en kul sida http://www.nellyochnoel.com/ , som har en massa snygga kläder o kommit fram till att dagens vill ha är dessa från koola anna:
koola annakoola anna!

Samt de här från Modström och fcuk:
modströmfcuk
Skulle verkligen vilja ha de hä klänningarna!! (Man kan ju alltid drömma liksom!)
Jaja, nu måste ja få på mej lite träningskläder, Pump klockan fyra!
Later folks!

Im a sucker for sale...

new stuff!
Jepp, jag o Helèn va ju till Strömpilen idag en sväng. Skulle ju bara shoppa mat o en inflyttningspresent..men som den sucker for sale som jag är så va jag ju tvungen o inhandla lite sköna sovlinnen på rean (o en B-H att adda till min tidigare inte så lilla samling..) hahaha..Japp, så slutar det alltid när man inte har några pengar o inte ska köpa nåt..

Jag kan tipsa er alla om att inte dra ut o cykla några längre sträckor i det här väglaget (snöigt o halvplogat med rena isen under...Eller vad säger du Helèn (ja, Helèn lyckades dra en liten vurpa i en backe, men det gick bra, haha, sen hoppa kedjan med, inte vår dag idag;). Hade dessutom en massa mat i korgen o i ryggsäcken..som sagt, inget att rekommendera!

So long people

Att vakna "i tid"

Ja, idag ställde jag klockan, på order från Helèn. Vi ska nämligen cykla till Strömpilen idag (IcaMaxi o lite andra affärer) o handle lite käk o sånt. Självklars så snöar det av bara faan, men men det går nog bra hoppas vi!
I eftermiddag blr det pump, sen blir det till att gå till Maja till hennes inflyttningsfest, det blir trevligt att se hur hon bor och att träffa lite nytt folk!
Men nu blir det allt frukost, så ja kan va klar o möta Helèn klockan tolv!
Later

Vad man kan lära sej genom ett parti TP.

Jen o Helèn har just gått hem efter ett parti TP som för övrigt Helèn vann (ja hon förvånar allt ibland, eller vad säger du Linda? Hahaha)
Under kvällen som gått har vi lärt oss att
* Terese tydligen tror att han som uppfann Microsoft heter Michael Microsoft.
* Att Jenny aldrig har hört talas om kontinenten Oceanien.
* Att Helèn inte kan läsa romerska siffror.
Ja så kan det va, man lär sig mycket om varann genom ett parti TP, det ska meddelas!

138856-116
So long Folks!

Missy Higgins!

Läste på hennes sida att hon ska släppa skiva inom den närmsta tiden! Härligt!
Missy Higgins

I remember someone old once said to me:
"that lies will lock you up with truth the only key."
But I was comfortable and warm inside my shell,
and couldn't see this place could soon become my hell.
So is it better to tell and hurt or lie to save their face?
Well I guess the answer is don't do it in the first place.
I know I'm not deserving of your trust from you right now,
but if by chance you change your mind you know I will not
let you down 'cause we were the special two, and will be again.

Nu blir det TP!!
So Long!

Utmanad!

Kom just hem från Combat o core! Jättekul va det som vanligt!
Har i alla fall blivit utmanad av
jaaanet, om ifall jag vågar dela med mej av ett av mina mest pinsamma minnen, o visst vågar jag det, haha. Har gjort så många småpinsamma saker, men den här grejen är riktigt blond:
När jag var o jobbade i Zurich för två år sedan så var jag medlelm av ett rätt exklusivt gym (där ja inte passa in i deras vanliga klientel direkt (950 spänn i månaden, men så hade de de bästa klasserna o instruktörerna samt handdukar).
I alla fall så hängde jag där i princip varje dag. Men en dag när ja kom dit så fick jag syn på en lapp där det stod något i stil med "Vi beklagar, men vi ska renovera duscharna i damernas omklädningsrum, så idag får alla kvinnor duscha med männen.!" Jag antar att killen i reception såg mitt ansiktsuttryck medan jag läste lappen o jag tog emot handdukarna, o frågade om något var fel. "Neej, då" mumlade jag bara, o gick iväg för att byta om. Men när jag kom in i omklädningsrummet så börja alla tankar snurra o jag kände att jag verkligen inte ville duscha med killarna, men om jag skulle träna step som jag tänkt var jag ju tvungen att duscha för att slippa åka med spårvagnen hem o lukta svett. Så jag samlade snabbt ihop mina grejer o skyndade ut igen utan att titta på killen i receptionen när jag passerade. Men han fick så klart syn på mig medan jag stod o vänta på hissen o sa: "Ska du inte träna i alla fall?" Med ett leende på läpparna. "Ehh neej, jag måste gå" mumla jag. "Men du förstod att det var ett aprilskämt det där med duscharna va?" fråga han mej. "Ehh, ja jo det är klart, men min chef ringde o jag måste verkligen gå nu" Svara jag blossande röd i ansiktet, o hävde mig snabbt in i hissen.
Skål!

Ha ha, jag har nog aldrig känt mig så blond som jag gjorde just då. Kan säga at han o de andra som stod i receptionen hade ett leende på läpparna varje gång jag klev utom hissdörrarna de närmaste veckorna, medan jag rodnade varje gång jag tänkte på mitt uppenbara pinsamma misstag!haha, ja så kan det gå!
Är man blond så är man, men jag bjuder på den;)

Dagens tips!

Deo
Dagens tips är att aldrig köpa denna deo om ni inte vill få vita fläckar på kläder och hud! Den sämsta deo jag har testat tror jag, dags att köpa ny igen! (Dessutom läste jag på aftonbladet att det visst var någon som använt den, men vanlig rollon, och fått blodförgiftning..Haha, ja det låter ju stabilt..)

Något för alla smaker?

138856-113
Insåg, när jag plockade iordning lite iköksskåpet att jag har samlat på mig liiiite teer (endast grönt te dock) sen jag flytta in här för ett halvår sen..här finns något för de flesta smaker! hahaha. Men som jag skrivit innan så rekommenderar jag verkligen Yogiteerna, som går att köpa i hälsokost butiker, dyra, men otroligt goda tycker jag! (42 kr för 15 tepåsar) Mina favoriter är Green energy, classic, detox och stomach-ease (för att den verkligen fungerar, om man känner sig svullen i magen!).
Nej nu ska jag återgå till min kopp med Green energy!
Ciao!

Good morning!

Jaha, så har man lyckats sova bort halva dan igen alltså...Men men ibland måste man få göra det för det är ju så skönt. Så jag tänker inte ha dåligt samvete för det nu!
Idag ska jag i alla fall städa vidare, det blir så fint så här hemma (mycket snack om städ nu jag vet, hahaha) Har lagt till lite låtar till min spellista som Mando Diao, The Killers och Stereo Fuse. Så nu ska jag dansa vidare med min damsugare här hemma (med persiennerna neddragna, haha)

Later you all!

Dagens härliga: Ingen stress, ingen press, jag är leeedig! Dessutom är det combat idag!

Sockersött med en besk eftersmak av patetiskt..?

Kom just hem från Bion, the Holiday, som jag va o såg med Helèn o Linda (Fick använda en av mina två biocheckar jag fick i julklapp, det tycker jag om!)
Blev dock lite besviken på filmen. Inte för att jag från början trodde att det skulle vara bästa filmen ever, men ja jag vet inte, så fruktansvärt sockersött o överdrivet slut..Dessutom var Winslet en så otroligt patetisk rollfigur, o Jude Law (som för övrigt var satans het) ska vi inte prata om. Klarar inte av sådär känsliga grabbar, inte min bag, haha. Annat va det med Alfie, gillar hans rollkaraktär där starkt, obrydd o skön stil hahaha.
The holiday!
Men men så är det, nu ska jag snart lägga mig o imorgon ska jag vakna upp till ännu en ledig o oplanerad dag. O för den som vill veta ska jag fortsätta med min städning, för jag hann inte klart idag, det är vad jag kallar storstädning!
Natti natt you all!

Bildbevis!

Risigast i stan!
Bildbevis; Jag städar faktiskt ibland, bara att ni alltid råkar dyka upp när det ser hur risigt ut som helst, Hahahaha!

Städ-play-list

Jepp en sån måste man ha om man tar sin städning på allvar..haha. Har satt ihop en förjäklans bra en, med lite panic at the disco, ebba grön, Missy Higgins, Hellström, Timbuktu o annat trevligt hahaha.. O städoutfiten är på, mina slitna avklippta Lee-jeans-shorts, o mitt sköna linne me brottarrygg.
Yep yep, bäst att fortsätta..
Later ya all!

138856-110

What a mess..

138856-107
Före min garderobstädning såg det ut såhär bland alla mina toppar o linnen. Helt sanslöst hur man kan bara slänga in grejerna i garderoben efter att ha provat dem, haha. O hur mycket toppar har man inte som man aldrig ens använder men inte ids kasta? Vissa har jag aldrig ens använt, underligt, undra varför man köpte dem från början?
Har städat nu i alla fall, o så här fint blev det:
138856-109138856-108
I färgordning o allt (syns dock inte på bilden)
Sen har jag även städat i byrålådorna o kommit fram till att jag har 16 B-Har men ingen att visa upp dem för, Hahaha!
Japp så kan det va, bäst att fortsätta med min storstädning så jag blir klar någon gång. (Hur kan det ta så lång tid att städa en sån liten yta??)
So long!

lörda hela veckan (nästan)

Vakna för inte så länge sen o sitter nu o äter frukost! Strålande väder ute !
Det känns som lördag verkligen, men det är bara onsdag! Härligt härligt.
För övrigt kan man läsa på aftonbladets sida att kvinnor är bättre på att städa..jaha, då är jag kanske ingen kvinna trots allt? hahaha (Men idag ska det göras, storstädning!)
Nu ska jag snart kila iväg till gymmet!
Later!

Lycka till!

Lycka till!
Just det ett PS bara
Lycka till imorron Helèn! Ja vet att du oroar dej, (men hoppas att du fortfarande är i "känn lugnet-stadiet")men det kommer gå galant, för det vet jag!!

Grubbel

Har leget o slötittat lite på That 70s show, samtidigt som jag har funderat fram o tillbaka. Blir galen på mej själv, kan verkligen haka upp mej på saker o sen inte släppa dem...haha, sjukt ju. Men ja ska sova på saken nu så kommer jag på bättre tankar när ja vaknar imorron på min lediga dag som ska bedrivas med lååång härlig frukost, en sväng till gymmet, lite städning o så bio på kvällen med brudarna, the holiday! (Om saker o ting går som planerat, men det vet man aldrig med oss, haha)
Sovdags!
Natti natti!

Get over it.

Habegär

Ge mej lite pengar så jag kan inhandla lite kläder från billabong säger jag! Har suttit o kollat runt lite..Här är lite av det jag hittade, Ge mej!
138856-105138856-104toppväska

Nej nu ska jag lägga mej o löka lite i soffan o kolla på sista vanished-avsnittet!
Later guys!

Power!

Det blev inte alls någon stepmuskel eller stepdance, utan ett nytt pass soim heter Power! Det var kul fktiskt, en konditionsdel, en styrka o en yoga. Lagom soft såhär en tisdagseftermiddag. Jag tänkte gå på spinning o core imorronförmiddag med, så då är det bra om man inte kört för hårt kvällen innan ju!

Har fortfarande inte fattat att jag är ledig i fem dar tror jag, men skönt är det..Har en del att ta itu med också, till exempel få bort alla dessa julgrejer. Haha, har inte orkat än, det har vart så mycket i skolan.Julfint!
Så, såhär ser det ut här i lägenheten nu, med skillanden att det även ligger kläder slängda Överallt i lägenheten, o annat smått o gott..Städning på hög nivå får det allt bli nu när jag är ledig några dar., Precis vad man vill göra när man är ledig, Haha.
Nej, nu ska jag ta nåt att äta, innan jag hungrar ihjäl!

So long!

Dagens dilemma: Vad ska jag göra med all min lediga tid? Hahahaha

Glaaad!

Glaaad!
Japp, så här glad är jag över att vara klar med min redovisning, att allt gick bra, o att jag är ledig ända fram till måndag morron! Kan det bli bättre? Nix pix det kan det inte!
I eftermiddag ska jag o Helen på Stepmuskel eller stepdance i alla fall, får se vad vi bestämmer oss för. Men nu ska ja ta nåt att käka i alla fall!
Later!

Go natt världen.

Nej, nu blir det sängen. Har suttit och knåpat ihop nåt slags manus att gå efter imorron på redovisningen, samtidigt som jag o Helèn har snackat om allmännt underliga saker...Som alltid den här tiden på dygnet får man inte ut det bästa ur en msn konversation, eller kanske är det det man får...? Hahaha
God natt med er! O håll tummarna för mej imorron på redovisningen, snälla!

Nattens förhppning: Att jag vaknar pigg o glad o redo för att snacka bort en halvtimme på egen hand inför ett gäng uttråkade stackars satar, haha!

Upptagen? Neej, kanske inte ändå..

Ja, som vanligt får jag en liten kick av träningen o det är alltid skönt! Va på pump, o det va ett bra pass med en blandning av de bästa låtarna från gammla program - I like!
Har vart hos Helèn en sväng o skrivit ut lite papper o slökollat på idrottsgalan.
Nu sitter jag här o snackar skit på msn (Jag o Helena försöker reda ut varför man har på Upptagen eller inte vid datorn fast man sitter där o är hur online som helst, o ivrigt svarar så fort någon skriver nåt..) o försöker förbereda lite för min muntliga redovisning imorron, det går sådär..Men det löser sej innan natten är slut, det är jag säker på!
Later!

BitchTessan?

That 70s show
Urs, det är nåt med idag..Är på sånt risigt humör bara, är på bitch-humör av någon konstig anledning. Så håll er undan, haha.. Men då drar jag på lite That 70s show, så känns allt lite bättre hahaha!
Nu ska ja snart iväg o träna lite! Då blir jag glad tror jag!
Ciao!

See u later then... Not if I see you first.

Bikinis 2007

138856-98138856-96138856-95138856-99
Jag vet, det är bara januari, men ndå haha, man kan väl få drömma lite. Hamna av en slump på
http://www.bestswimwear.com/ Gå in där o kolla om ni vill se en massa heta olika bikinis o drömma om sommaren..haha. Vilken tycker ni är finast av de ovan?

Later people!

Those were the days!

Byron bay!
Haha, satt o kolla på gammla kort från min o Helenas långresa förut o fick sån där längtan bara!
Så är det vissa dar, man önskar man fick va där igen! Åhhh...Jaja, här sitter man i ett snöigt Umeå o längtar efter svunna tider. Det funkar ju inte! Dags att ta tag i sig själv i stället, nu ska ja gå o köpa gymkort!

Ciao!

God morron!

Gäsp..Vakna för inte länge sen. Tog tydligen sovmorron, haha. Hade ställt klockan på nio men så snoza jag någa gånger o sen stängde jag av klockan o somna om..Ja så går det när man sitter uppe hela natten o kollar på Queer as folk..
Sandra va just här. Kom precis efter jag hade vaknat o jag tänkte "hoppas ingen kommer hit idag, för min lägenhet är verkligen pinsamt risig just nu"..haha, ja så kan det bli. Kunde ju inte låta henne stå ute i kylan heller så det var bara o släppa in henne! Tur att jag vet att hon inte bryr sej!

Nej nu ska ja fixa lite Brekkie!
Later

Dagens tröttsamma: Måste gå till Iksu o köpa nytt kort idag, kan inte boka pass förrän jag gjort det.

Gaykultur!?

Gaykultur!
Vad är det med mej o mitt intresse för dessa gayserier?
Först L-word o nu har jag fastnat för Queer as folk, den brittiska versionen..haha, så skön serie, om man inte har nåt emot att se grabbar hångla upp varann då o då..Haha

Nu ska ja bara se ett avsnitt till sen måste jag gå o lägga mej så ja orkar öva på mitt föredrag imorron! Jag är i alla fall klar med min p.p-presentation, i princip i alla fall!

Natti!

Trött o omotiverad

Urs, jag borde verkligen plugga! Har tänkt så hela dan, men det har liksom inte blivit av. Jag tror jag har någon slags helg-spärr?! Man pluggar bara inte på helger..Men nu är det så att jag har ett muntligt föredrag på tisdag o varken arbete eller presenatation är klart..Presentationen har jag inte ens börjat med, känns sådär. Urs måste ta tag i mig själv.

Dessutom har jag suttit o lekt med min layout, Hahaha, jag är kass på sånt, o nu ser det ut som om nån fjortis har farit fram över min blogg med lite färgpennor, men den är i alla fall inte lika tråkig som förut.. Men ja orkar inte ändra mer just nu, så det får funka så länge helt enkelt haha
Nu ska jag ta tag i mej själv!

Later you all!

Dagens smärta: Asset värker fortfarande från fredagens bravader...Haha, men det bjuder jag på!

Gratisdrickande, personlighetsförändringar o deep-talk

Japp, NH blev det ju igår då! Det va en helt okej kväll, men inget exeptionellt direkt..Det va som om jag o Helèn aldrig kom igång på riktigt, vet inte om det var trötthet från gårdagen eller nåt som gjorde det? Nån som kom igång var Jen som hade lite lätta personlighetsförändringar, GangsterJen dök upp en sväng, o sen inne på NH dök DissJen upp en sväng, Hahaha
Blev bjuden på efterfest, men det blev en diss, trött från gårdagen antar jag..
138856-91138856-90138856-89kram!138856-87
Bilden på alla omkullvälta cyklar är ett bildbevis på att GangsterJen har varit i farten!

Nu ska ja ta en dusch o sen kanske börja plugga...om jag orkar, haha
Later!

Gratis är gott!

gratis är gott!

Glädjekick!

Har varit o tränat spinning (TC55). Det var ett hur bra pass som helst, verkligen jttekul. Jag hade nån slags överskottsenergi idag tror jag, så jag gav verkligen allt o svettades som bara den! Trots för lite sömn o stort intagande av alkohol o en o annan festcigg igår verkade dagsformen vara på topp!

Nu ska ja hoppa in i duschen o sen fixa till mej innan ja, Helèn o Jen ska ner till ÅC. Sen blir det utgång...

So long folks!

Dagens humör: Sjukt bra! Jag är så glaaaad! (Fråga mej inte varför, för det vet jag inte! hahaha)

skål

Jaha?kram på erKul var det, hahaha!skål
Hahha, ja jag hade kul i alla fall! Vilken jäkla kväll, klockrent.
Nu blir det mat o sen gymmet! Sen är det bara att börja ladda igen...Hahaha

Later

Dagens tips..

skål på er!
Dagens tips: Öppna inte badrummssåp hos främmande människor, man vet aldrig vad som kan ramla ut..

Dagens Tips 2: Se till att du har en stol under asset innan du sätter dej..Kan medföra långvarig smärta vid sittknölarna om man väljer att inte ha det..

Att lulla hem i gryningen med endast Helèn o en spritflaska som sällskap genom ett tyst o folktomt Umeå

Hahaha, vilken jäkla galen kväll!
Ja så jäkla lugnt blev det ju då inte...
Det var jag, Helèn, Jenny, Linda och Maria som gick till NH i alla fall. hade galet kul, o dansa o härja o hade oss. Att Linda var kvällens vimmelfotograf får inte glömma att nämnas! haha, fy faan va givet Linda!

Hur jag o Helèn sen lyckades hamna på Baloo med en gratis hamburgare framför oss är ett mysterium. Men att vi senare vaknade upp i ej namngiven lägenhet med en oöppnad spritflaska, ja det ni, det är en annan historia.
Galet
Härjning eftersöktes och härjning det blev.

Later

Några av dagens inköp!

Några av dagens inköp!
En bild på delar av dagens inköp..haha. Rekomenderar balsamet, Loreals absolut repair, håret blir lättutrett och mjukt! Även Fudges "Root juice" rekommenderar jag om du vill få volym i håret!

Kom just hem från träningen. Jag va ju på Pump och det gick jättebra och var med en bra instruktör med! Men jag är ju lite mör i kroppen nu förstås, men det är man ju alltid efter pump, det ska man ju va! Haha!

Har planerat lite med brudarna om kvällen o det blir en liten förferra hos Helèn vid åtta o sen bär det av till NH, är tänkt att det ska bli en lugn kväll, men ja, vi får se hur kvällen slutar...Sist vi gick till NH och sa att vi bara skulle ta några bärs kan jag säga att det inte slutade riktigt så...Hahaha, ja ja så kan det gå när inte haspen är på! Nu måste ja hoppa in i duschen!

So long you all!

Klädbekymmer..

grått bandSvart band
Var nere på stan idag med chicksen o skulle köpa lite booze till helgen. Men så klart så hittar man ju annat. Köpte ett par jeans på gina med lågt sittande bakfickor o så denna top (som för övrigt alla andra i affären verka köpa...ursa) Men i alla fall, så föjde det gråa bandet med till klänningen. Men när ja kom hem hitta jag det här svarta bandet som jag testade o tyckte nästan det va snyggare till, vad tycker ni? (Lätt dagens i-landsproblem...haha)
Nu ska jag ta mej något att äta innan jag ska på pump vid fyra!

Dagens tillstånd: Tröttare än tröttast, men attans glad att ha en pluggfri dag o över mina inköp, haha! (Måste unna sig lite när man varit så duktig o pluggat så intensivt!)

Lack of focus...

Ja nu är jag sjukt trött på den här uppgiften alltså! Men nu har jag i alla fall inte så mycket kvar, och när jag väl är klar (kommer jag någonsin känna mej helt klar?) kommer jag stupa i säng.
Synd att mina tankar har varit på annat håll idag, annars hade jag nog inte suttit här nu, då hade jag sussat gott i min säng för läng sen, men men så är det ibland!..
Jag o Helen har bestämt att vi ska dra någa bärs å Nh imorron för att fira att...ja vad egentligen, att vi har ännu mer grejer med uppgiften att göra under helgen? haha, nej men vi behöver komma ut, göra nåt kuuuuul! Så sant som det är sagt!!
Imorron vid elva blir det till att dra ner på stan o handla lite dricka (o säkert lite annat onödigt stuff) för helgens festa täkte vi. Hoppas man är klar då bara! Men nu ska ja plugga lite till men sen väntar faan i mej sängen på mej! (Nya fiiina röda lakan med hjärtan på o allt haha)

Natti natti folks

Nattens förhoppning: Att mina grannar delar min musiksmak...(Med tanke på att jag har spelat så högt jag orkar sitta i heeeela kvällen idag o igår för att hålla mig vaken o energinivån på topp..) 

Ge mej lite fokus någon?

Idag har jag varit väldigt busy...Tyvärr kanske inte med riktigt rätt saker, jag vet inte..haha
Var i alla fall på Hjälpmedelscentralen med Linda förut och frågat lite och kollat på lite rullstolar och tillhörande dynor som jag kan ha hjälp av när jag skriver om mitt patientfall i examensarbetet.
Sen gick jag hem o skrev lite, men det stod rätt still. Ni vet hur det blir ibland, man fastnar och kommer liksom inte vidare.. Så vid tre gick jag till Helèn för att utbyta lite tips o idèer med henne o de andra..Kom väl inte fram till så mycket egentligen, men ändå..
Gick på Combat och Core vid fyra, till halv sex o sen sola jag lite innan jag gick hem, o nu sitter jag här o skriver för fullt...Eller ja jag försöker! Men mina tankar är på annat håll konstigt nog, s fruktansvärt ofokuserad.
Nu måste jag verkligen fortsätta har e hel natt med plugg framför mej, haha..Sundsvall by night
Förfest hos Lindus på lördag! Yey!

So long

Dagens fråga: Jag vill ha spänning i vardan, men vad gör jag åt saken? Haha

Dagens skönaste text..

138856-76
Well we're just a wet dream for the webzine,
Make us it, make us hip, make us scene
Or shrug us off your shoulders
Don't approve a single word that we wrote

Just for the record,
The weather today is slightly sarcastic with a good chance of:
A. Indifference or
B. Disinterest in what the critics say

/Panic at the disco ("London Beckoned Songs About Money Written By Machines")

partyhatten på!

partyFEEEESTparty on!partyhatten på!
Här är lite partybilder för att höja partykänslan inför fredag! Weeehoo!

För på lördag är det feeest! En "Back in Umeå-fest" är ju given!

So long

Dagens förklaring: Jag kan inte förklara sånt jag inte ens förstår själv.

Kapade ben, blomaffärer och grape

Grape!!
Sitter o tragglar med det här arbetet fortfarande..Känns som jag står still på samma ställe alltså! Tänkte i alla fall tipsa om att det verkligen är sesong för Grapefrukt nu, det är ju SÅ gott!
Har just ätit en jättegod sallad med, med:
kasslerbitar
paprika
fullkornspasta
purjo
färsk minispenat
isbergssallad
majs
gurka
avocado

O till det lite keso o grekisk dressing! Yum!
Back to the books

Later

Tillbryggeriet? Vad är det?

Har varit en busy förmidag och jag har faktiskt fått endel gjort haha
Stälde klockan på åtta, men snosa till halv nio o det var sååå skönt. Men då gick jag upp o startade med mitt examinationsarbete i alla fall, men fastnade lite på Tillbryggeriet, som ska ligga här i Umeå, så om nån vet vad det är så får ni gärna säga till!
Sen gick ja, Jen o Helen på Pump o Core! Efter det handlade jag, o nu sitter jag här vid datorn igen o skriver. Ska bara duscha o sen ska jag cykla ner till skolan o lämna in uppgiften jag gjorde klart igår och undersöka lite grejer kring "mitt fall"..

Snart helg snart helg snart helg...haha

So long

Dagens ord på vägen: Känn lugnet..

Äntligen lite L word åt folket

shaneCarmen

L word har äntligen börjat sändas i USA igen, 4e sesongen. Såg första avsnittet idag, o det var väl sådär, alltså bra, men trist när det är några av de gamla karaktärerna borta. Kommer inte få se Carmen nåt mer nu...Faan då, hon o Shane som va ett sånt hett par...japp så kan det gå..haha, tur heta Shane fotfarande är kvar i alla fall, hon gör ju halva serien, hahaha

Duktiga jag

Jaha, då var det klart då...Ritningarna! Är så nöjd, tog äntligen tag i mig själv o skissade ihop något. Har suttit helt fokuserad i över en timme, inte helt vanligt för att vara jag..haha Nu är det bara lite småjusteringar i texten kvar så är det klart att skrivas ut sen. Får väl ta mej till skolan imorron o läga det i lärarnas fack.
Nu har vi självstudier resten av veckan, skönt, men stressigt, men det löser sej.

TCn var bra idag o jag var helt slut efter passet! Skönt att cykla av sig lite aggressioner från den här jobbiga dan kan jag lova!
Later

Fråga: Whats up with this weather? Blev blöt hela jag efter den lilla cyklingen från iksu och hem..Snälla inget mer regn nu!

Drygaste dagen på länge..

Ja, fy faan vilken dag. Endel dagar är såna, bara så sjukt jobbiga, allt går tungt o allt går fel, ni vet. Nej inte det minsta kul. Hade redovisningar idag med, o det gick väl sådär, haha, hela klassen blev rätt sågad, men men vi hade ju gjort vårt bästa..eller nåt.
Sen denna examinationsuppgift kvar, men när den är redovisad är skiten över o det tackar vi för.
Ska snart iväg på TC55 med chicksen, det blir skönt att cykla av sej lite frustration..Hahaha

So long folks

Dagens fråga:Cykel till skolan, kanske bor i närheten trots allt? men så va det det där med barnsitsen.. Haha (Har man ingen bättre för sig så..)


Min kropp gör ont..

Pump
Vill bara för övigt påpeka att jag har en sjukt jobbig träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens bodypump pass..Så går det när man slappar på lovet, haha, men det bjuder jag faktiskt på..
Natti

TP va det här ja..

TP va det här ja..
Har vart en lång o rätt tröttsam dag, men nu är den snart till ända i alla fall. Har varit i skolan mellan halv nio o halv fem, alltid lika kul. Hade seminarie imorse o sen var det att jobba med gruppen o få ihop en hyfsad redovisning till imoron. O ja det gick ju...hyfsat..haha, jaja, det löser sej nog! Sen va det det där med ritningarna, men jag o Hlen har kommit fram till att det får bli morrondagens projekt.
TP-väll hade vi för övrigt ikväll, man får ju prioritera, o vi prioriterade det framför plugga..Första gången garnganget sågs tillsammans efte jul, hahah, back on track igen, o till helgen blir det feeeest!

So Long Folks

Ge mej lite spänning!

Invigning av nya träningstoppen

Jepp, idag har jag invigt den, på årets första gympass på Iksu! Så nu har man gjort det med! Körde ett pumppass, o var helt slut o mör i kroppen efter det. Svårt att veta vilka vikter man ska ha när man haft uppehåll ett tag tycker jag. Men jag tycker jag lyckades pricka in ganska bra hur mycket vikt jag skulle ha. Nu är det bara att sätta igång o jobba upp kondition o styrka igen efter allt slapp o julmat;)

Har även tagit tag i denna skoluppgift som det känns som jag tjatat om hela julen, vilket jag i ofs har..Men nu är den i princip klar, bara ritning kvar, får se om jag orkar ta tag i den idag...kanske.
Insåg även att vi ju har lektioner imorgon o att vår grupp ska redovisa en grej, som vi inte är alls har förberett..hade helt förträngt att det var redan imorron, så det kanske vore en idè att läsa igenom det innan det är läggdags med..

Ciao!

Dagens låt: Får nog bli "Made of glass" med Trapt, så skön låt.

Ett upplyst nattåg..

Är så sjukt trött verkligen. Men jag kan inte sova mer, för då kan jag inte sova i natt utan vänder bara på dygnet..Det funkar ju inte, nu när jag just hållt på o försökt vända tillbaka det lite efter jul. Tågen var fuuullt med folk o jag satt innrst i en tresits med bord, så toalett var liksom inte att tänka på..på tolv timmar alltså..Så inte att dricka något heller! Sen vägrade de att släcka lysena så det var helt upplyst fram till ja vad var det, två-halv tre, ja det var ju mysigt. Jättelätt att sova. Haha, nej urs vad jag bitchar om det, men jag är bara så jäkla trött nu!!
Men nu ska ja snart iväg med Jenny o Linda o handla lite, har inte ätit nån frukost är, ylen är ju bra tom..

Later folks

Dagens tips: Överväg en liggvagn på nattåget, för det kan lätt vara värt lite extra pengar att få lite välförtjänt mörker samt att få sova i liggande ställning..jag lovar

Umeå nästa

Today is the day..Back to Umeå

Halv fem går bussen från karlstad till örebro, o sen tåg hela vägen till Umeå. Har packat o allt är klart! (Utom skoluppgiften, men det får bli morrondagens projekt!)
Ska bli kul att komma tillbaka, men mycket att göra i skolan så klart, som alltid. Skönt att komma in i rutinerna igen.
Har kommit fram till att vi i familjen (oekj då, mest jag, Mats o Johnny) har dragit i oss 8 stora chokladaskar under jul, det ni, det måste vara rekordet här hemma.
Ett TC pass har jag fått tag i med på söndag, hade blivit ett ledigt. Precis efter pumpen, får se om jag känner för att gå på båda eller bara TC:n, det märks.
Nu ska vi snart äta!
Ciao!

posing på hög nivå

posing på hög nivå
Hahaha, jag i min fina nya tröja o halsband, vilt posandes framför spegel..Så kan man också göra om man vill, haha
Imorron vid den här tiden kommer jag sitta på tåget. Känns väl sådär, men som sagt, det blir säkert bra! Får sova lite när jag kommer fram!
Tänkte hinna iväg till gymmet en sväng på söndag, ska bli kul, har saknat det! Fårse om det kanske blir ett pumppass, för TC:n var redan fullbokad, men det kankse kommer nån plats! Blir intressant att se hur det går..

Later

Givnast just nu: Nästa helg är det Feeeest i Umeå, högst troligt på Tvistevägen :D

Sista kvällen hemma..

Idag som skulle blivit en sån slappardag, ni vet, med bara lite packing o plugg. Men det blev det ju inte. Efter frukost o en långpromenad åkte jag in till Kil en sväng o fixade med en ritning, va på systemet, va in på shell en sväng, ner till mormor o sen sist men inte minst till Helena en sista gång! (Kommer sakna dej nu när jag åker tillbaka till Umeå o du till skövde, lycka till med det!!)  För imorgon bär det ju av norrut igen! Ska bli skönt att komma hem o tillbaka in i rutinerna igen. Men jag har annars varit himlans bortskämd med massor av god mat o moderlig ompyssling när jag varit hemma! tack för det kära familj!

Nu har jag legat o klurat på den här uppgiften från skolan en stund o om nån timme kommer Jonas o Emelie hit o vi ska äta fondue, ett år sen sist jag åt det, o det är verkligen helt otroligt gott! MUMS!
Imorron blir det i alla fall packing av!
Ha en kul kväll!

So long folks!

Dagens tröst: Jag har i alla fall fönsterplats på tåget hem!

Spänning i vardagen, någon?

Trött, så trött...
Men skönt trött, för nu hoppas jag att jag kan somna och sova gott i kväll!
På lördag bär det av hem till Umeå igen. Åker från K-d 16.30 o kommer till umeå vid halv nio (tror jag det var) på söndag morron. Så det blir ju trevligt....sitta på ett tåg i en helvetes massa timmar, med en massa jobbiga människor. Men det går säkert bra! På nervägen gick det definitivt lätt mycket bättre än jag hoppats på, o jag sov till o med några timmar...

Har precis ätit en perfekt välstekt älgfilè, och nu sitter jag mest här o väntar på att det ska hända nåt galet, som tar mej ur tristessen o gör min vardag lite galen...Hoppas hoppas det händer nåt snart;)
Ha det bra gott folk!

Later

Dagens påstående: Skadeglädjen är den enda sanna glädjen.

Några av dagens fynd..

ågra av dagens reafynd..
Var inne i stan idag med min käre styvbror, på stadiumrean som började åtta imorse. Kunde så klart inte hålla mig från att handla lite grejer när det var sån rea..haha Köpte lite träningskläder o två toppar på MQ bla, var bara tvungen...(Men har ju lite lätt ångest nu då, men försöker intala mig själv att jag behövde de här kläderna, träningskläder köper jag tex nästan aldrig..)
men nu ska jag dra ut o jogga en kortis innan jag ska iväg till Kil o hämta mamma!
Ha det
So long

slappardag

Har varit hos mormor hela dan, o bakat o donat! Skön o slapp dag. Gick upp vid tio (hade ställt klockan o var som vanligt dötrött när den ringde). Sen gick jag ut o gick en sväng innan jag sprang väg för att hinna med bussen till kil (till mormor o morfar). Åkte med mor hem vid fem. Så var den dagen över...

Snart dags att dra hem till Umeå igen. Har lite lätt ångest för att jag inte har börjat med uppgiften än, den svåra. Vet inte hur jag ska orka o fatta hur den ska göras, men det löser sej! (Kanske kunde vart aningen mer uppmärksamma den där sista lektionen före jul, men vaddå vi hade ju en lista att skriva...Hahaha!)

Nej nu är det mat!
Ciao

Just like that

Vakna vid tolv imorse igen. Fattar inte hur jag lyckas. Kan inte sova på nätterna så jag sover bort hela dagarna istället, känns väl sådär. Joggade en runda när jag vaknade, och sen satte jag mig o plugga några timmar, och sen var klockan halv fyra. Just like that.

Kollade på den här hyllningsspelningen till Mikael Wiehe igår kväll. Den va bra tycket jag, kanske lite väl mycket snack för min del, men annars jäkligt bra. Ekdahl va himla bra och Thåström var också jättebra tyckte jag. Annars var gårdagen en sån där sjukt lökig dag. Fick äntligen på mej kläder när vi skulle käka vid sex på kvällen, annars lalla jag mest runt i nattlinnet hela dagen. Men man får vara lökig på nyårsdagen, det är nästan som en regel..Haha
Nej nu ska jag kanske fortsätta plugga lite...kanske

So long

2007

138856-64138856-62
Ja så va det år 2007, härligt. Kommer nog bli ett lika bra år det som 2006 var, visst?
Var i stan på arena o käkade trerätters igår, med Helena o lite folk från hennes klass o så där. Tror vi var 14 stycken. Trevligt var det ju. Sen öppna nattklubben o då var det helt plötsligt bara 18åringar där o jag kände mig enormt gammal, haha..
gott nytt årskål
Snygg bild på mej i klänningen vid granen, jag vet. Kassaste bildkvalitèn ever..haha
Gott nytt år people....
So long

Dagens insikt: Nyår är helt enkelt inte min grej...Jag är bara ingen nyårsmänniska.