WEEEEEHOOOOOO!

Tommy fick jobbet!! 200 sökanden och av alla dem så kammade min kille hem jobbet! Kan inte beskriva min lycka i ord! Om en månad blir vi sambos, fatta den!?! Vi kommer få ha hela sommaren tillsammans här i Uppis istället för på olika håll med olika semesterveckor, bara en sån sak. Åh jag är så glad och lycklig! Det är nu det börjar!

Igår efter jobbet och vip-kvällen på HM gick vi till Tilltugg och firade med vin och tapas. Så mysig kväll!
Mycket som ska fixas nu. Nu börjar nedräkningen. 




PS Tack för alla fina grattis-önskningar vänner, ni är bäst!

Färgglad tisdag!

Tisdag kväll redan och om drygt en timme rullar pojkvän in. Jag för min del har varit ute på en löprunda efter jobbet. hade egentligen tänkt gå på spinning men det fina vädret gjorde att det lockade mer med en löprunda! Bra vecka på det stora hela: ikväll kommer pojkvän, imorgon ska jag på VIP-kväll på H&M med Annso, torsdag ska vi ha pysselkväll hemma hos mig, fredag kommer Marre (pepp pepp pepp!!) och stannar över helgen och sen är jag ledig måndag och tisdag med! Det går bra nu som man säger!

Idag körde jag på färgglad tisdag:


Monday!

Hej hej!
Oj vilken trött måndag. Men nu är den snart slut. Har hunnit jobba, träna och äta. Nu har jag plockat iordning lite här hemma och landat i soffan. Det är jag väl värd för jag är så trött men har ändå varit produktiv på jobbet och tränat lite. Ikväll har Tommy varit hos mormor och morfar med bullar, muffins och kolakakor. Det är så roligt att baka åt dem för de blir så glada. När jag var yngre bakade mormor alltid bullar och gav till oss. Nu bakar jag bullar och ger till mormor så de kan använda energin till något roligare. Jag tycker dessutom att det är väldigt roligt att baka! Nu slipper de baka i veckan. Morfar fyller år så de har nog fullt upp ändå. Grattikramar till världens bästa morfar!


Inte mycket nytt annars. Mest bara lite trött efter det sedvanliga avbrottet inatt vid tre när pojkvän tog bilen hem till skogarna. Man blir lite tröttare än vanligt på måndagen men det är SÅ värt det för att få gå och lägga sig tillsammans!

So Long!





Source: Tumblr

Lovely Sunday!

Hej hej hallå!
Har haft en jättefin söndag igen. Jag har börjat älska söndagarna som jag alltid tidigare avskytt. Söndag och tandläkarväder men värme inombords. Började dagen med att slöa, äta lång frukost och prata med syrran i Australien. Efter det drog vi ut på en liten löprunda, det var så skönt och gick så bra för oss båda, landade på knappt 7 km. Mr T premiärkörde sina nya löpskor. Sen har vi bakat lite som T ska ta med sig hem till skogarna till mormor och morfar. Just nu lagar T lite käk och jag ligger ju här. Snart mat och sen Dum Dummare!

Ha en fin kväll!


Lately!

Idag har varit en rätt slö dag. Men vi har iaf varit ute och åkt en sväng och T har fått tag på ett par löpardojor bland annat.

Lite bilder från senaste veckorna:

Kläder på jobbet någon dag, rätt nytt halsband.

Taggad för löprunda en kväll förra veckan!

Stockholmshäng med bästa tjejerna!

Taggade för Dirty Dancing!

Taggad för middag med bästa King i måndags kväll!

Full mundering, hoppas slippa det snart..

Rödrosig och glad, redo för jobb efter en morgonlöprunda i veckan!

Nu blir det käk och lördagsmys framför 30 grader i februari. Sveriges just nu kanske mest hypade serie. Vi är lite sena där ja haha

Over and out!!

It's been a while

Guten morgen hörrni!
Har tagit lite sovmorgon idag kan man säga. Jätteskönt! Kom inte i säng förrän framåt ett-tiden inatt. Jag var på tjejkväll med tjejerna hemma hos Stina. Vi var 7 stycken, 3 av oss jobbar kvar, en har precis börja och tre stycken har slutat. Hade en supermysig kväll och det var precis vad som behövdes efter en slitig vecka på jobbet! Massa tjejsnack, tacos och kladdkaka. Ibland är det bra att man jobbar på en arbetsplats med stor omsättning på folk för man hinner få fina vänner på vägen! Tog dock tyvärr inga bilder, det är sådär ibland, man är för upptagen med att leva för att komma ihåg att dokumentera.

Veckan i övrigt har varit lite kämpig rent psykiskt, både nytt och gammalt som cirkulerat i huvudet. Jag har ju som bekant mina perioder även om de kommer glesare nu för tiden, de stora svackorna. Har lagt mig 20-20.30 hela veckan och saknad och sorg och nervositet har haft mig i sitt grepp tills jag äntligen bröt ihop och kom igen i torsdags. Oftast är det precis det som behövs. Tänker tillbaka på förra våren och inser väl hur långt jag ändå kommit sedan dess. Både kring att jag numer har någon att prata med det om men också ATT jag pratar och erkänner när det är tufft. Förra våren var jag ett riktigt vrak, och det är ju helt naturligt och inget jag försökte skynda på, men jag kämpade på med det där mest i tysthet och för mig själv (Utom när jag var hemma i skogarna och kunde prata med M, för vi tänker så lika och har funnits nära under hela den här resan). Det är det som gör hela skillnaden. Någon sa att jag ju mådde så bra förra våren och jag ville bara skratta. Tänk vad enkelt det är att dölja och vad enkelt det är för folk att se vad de vill se. Sorg över att någon man älskar över allt annat går inte bort på en månad eller tre, insikten har inte ens sjunkit in helt då. Naturligtvis mådde jag inte bra, men jag valde att inte låta sorgen synas eller gå ut över andra och jag valde att bearbeta det när jag var hemma i skogarna i trygghet och kunde prata med den som förstod. Och hos psykologen, alltid hos psykologen.

Jaha det där var ju muntert. Men summan av kardemumman är att jag idag är på topp för efter regn kommer solsken och efter en dal kommer en topp. Och kvällen med tjejerna igår gav mig en massa energi och att krypa ner bredvid pojkvän inatt var så mysigt, det bästa jag vet. Jag älskar livet.

Pojkvän är i affären och köper frukostgrejer till oss för idag blir det stor helgfrulle här i huset, smoothie, nybakat bröd, gott pålägg, grape och kokt ägg såklart!

Over and out och ha en fin dag!


Source: Tumblr

Guten morgen!

Min dator håller på att paja ihop totalt så jag har yrat runt här på morgonkvisten och sökt efter min andra lilla dator men tyvärr utan resultat. Har iaf sovmorgon idag så jag passade på att ta en löprunda i det sköna vädret. Igår hade jag en jättebra kväll med bästa Kingen med god mat på Magnussons! Nu ska jag hoppa i lite kläder och sen hoppa upp på hojen. Ha en skön tisdag alla!


Helgfrukost och lite nytt!

Har varit i stan en sväng och handlade lite färskt bröd och annat gott på vägen hel. På village hittade jag dessa fina kuddar och duken. Tyckte mönstret och färgerna var så fint! Det är snart vår, fram för mer färg!!


Saturday you say.

Good Morning!
Tommy kom vid 07 imorse och ligger nu och sover inne i sovrummet. Vinterland utanför fönstret. Har just ätit frukost och sitter nu med en kopp te och läser Topphälsa. Tänkte bara jag skulle säga god morgon först! Slocknade kring 21 igår och missade nya serien New Girl som jag hade laddat för. Tänkte jag skulle kolla på den på nätet nu istället men det visade sig vara svårt eftersom den inte verkar finnas där. Så jag ska nog pyssla lite sen istället.

Dagen blir nog väldigt lugn i övrigt. Vädret inbjuder inte till särskilt mkt aktivitet, iaf inte utomhus. Blir kanske lite träning när pojkvän vaknar och sen baka en ny sorts kladdkaka som jag såg under veckan och som ser så god ut! 
(SE RECEPT HÄR). Ibland får man ha mysdagar när man inte har några måsten alls!

Fick lite fina bilder från min födelsedagsfest i början av mars av Jennie som hon tagit med sin systemkamera:

Carro, jag, Annso, Jennie!

Jag och Annso...dansar?

Tommy och Martin diskuterar.

Jag är glad över att få öppna paket! haha
 
Carro, Krister och Jennie!

Fler paket!

Fina! Annso och Jennie
Bilderna får mig än en gång att inse vad otroligt kalt och vitt det är bakom matsalsbordet! Måste ordnas snarast! Har ett litet projekt på gång, får se om vi får till något bra.

Nu ska jag slappa till och sen ska jag ta mig ut i snöstormen och inhandla lite färskt bröd och pålägg tills pojkvän vaknar. Ha en fin lördag!

Over and out!

Hej hej Fredag från soffan!

Vet inte riktigt vad det är med mig men något är inte riktigt bra i kroppen. Är orkeslös och trött. Igår när vi skulle ha vår myskväll så hann jag bara äta innan jag slocknade i soffan och sov riktigt hårt till strax före 22 innan jag vaknade sömnig och omtumlad och insåg at jag liksom missat hela kvällen. Sånt är inte kul. Hoppas det går över snart.

På jobbet idag var vi på ett litet event där man fick prova en slags beröringsmassage. Kvinnan som masserade mig sa att jag hade mycket spänningar och att jag hade mkt bagage att bära på. Hon sa att hon inte ville sluta behandla mig och tittade så medlidsamt på mig och gav mig en kram. Lite sån där mamo jambo men skönt var det med den där massagen! Skulle ha gått och tränat Cirkel efter jobbet vilket jag sett fram emot hela veckan. Men det gick helt enkelt inte för hela min kropp var orkeslös och sa ifrån. Ibland måste man bara lyssna på kroppen.

Ha en fin fredagskväll!


Source: Tumblr

Underbar torsdag!

Idag har varit en spännande dag! Dagen kickade vi igång med träning på Actic. Efter det spännande på förmiddagen kom pojkvän till jobbet och hämtade upp mig och vi åkte till Kristallen och åt lunch. När jag slutade jobba vid fem kom pojkvän och mötte upp mig när jag slutade jobba och vi tog en långpromenad hemöver genom ett vårigt Uppsala. Så himla härligt! Men nu ska vi ha myskväll och finaste pojkvännen håller på och fixar mat medan jag varvar ner efter jobbet. Väldigt fin torsdag!

Over and out!



Nya toppen, visst är den fin!?

April 11, 2012

Vill ni veta en hemlis?
Jag hade min sista session hos psykologen idag. Efter ett år så är jag färdig, klar att stå på egna ben utan stöttning. Jag har vunnit en miljon saker på den här terapin, det har varit så otroligt viktigt och bra för mig. Jag har lärt mig att öppna mig, släppa in människor som vill mig väl, jag har lärt mig att lita på nya människor och ta emot kärlek. Jag har lärt mig att lita på och att våga älska fullt ut. Jag har också lärt mig att hantera den outhärdliga sorgen som emellanåt kommer över mig när jag tänker på mamma och jag har lärt mig hantera det förflutna. Då var då men nu är nu. Det är viktigt att respektera att jag har gått igenom mer än många andra i min ålder och att vara snäll och förstående mot mig själv och mina egna reaktioner. Men det är också viktigt att våga gå vidare, våga låta mig själv vara lycklig. Jag får vara lycklig, det är okej. Jag har lärt mig att jag har en kanske lite för stor bit empati i mig och en lite för stor tendens att känna skuld. Det är något jag dagligen jobbar med och för varje litet steg i rätt riktining försöker jag ge mig själv en klapp på axeln. Jag är ingen färdig fulländad människa och jag är långt ifrån perfekt men jag är stolt över mig själv och den jag är. Jag är stolt över den resa och de framsteg jag gjort under det här året. Jag blir stolt varje gång jag står upp för mig själv och varje gång jag vågar säga ifrån utan att förstöras av skuldkänslor (för det är okej, det är okej att inte kunna vara tillgänglig jämt och det är okej att våga göra prioriteringar). Jag jag blir alldeles varm inombords när han säger jag älskar dig mest av allt och jag säger det tillbaka och ler och kastar mig om halsen på honom. Jag blir varm inombords av att tänka på allt det fina i mitt liv för det känns som att jag först det senaste halvåret vaknat till liv helt. Alla fantastiska vänner och min helt fantastiska familj. En bit av mig kommer alltid att sörja förlusten av min underbara mamma och jag kommer troligtvis gråta av den anledningen otaliga gånger under resten av mitt liv. Men jag tror att jag just nu går mot att bli så hel jag någonsin kommer att bli. Det har jag min fantastiskt fina familj, mina fantastiskt fina vänner, min helt fantastiska pojkvän och självklart mig själv att tacka för.

Jag älskar er av hela mitt hjärta.
Tack.

TISDAG är det ju!!



Grattis grattis grattis till bäste vän som fyller år idag! Hoppas dagen varit jättebra!!


----------------------------------------------------------------


Tänk vad minus en vardag kan göra för en vecka! Känns helt fantastiskt att sitta här i soffan och plötsligt inse att det redan är tisdag kväll! Snart helg igen känns det som.

Hur som helst. Bra dag på det stora hela. Var på jobbet redan vid 6.40 imorse. Skönt att börja tidigt efter att man varit borta några dagar, finns alltid en del att uppdatera sig om och nya ärenden att gå igenom. Under dagen bokade jag en tid på Aktiverakliniken hos en naprapat för att kolla ryggen så vid kvart i fyra cyklade jag dit och fick en jävligt ond massage i både rygg och höft. Hon höll inte igen direkt om man sägert så. Hoppas det ska bli bättre nu!

I övrigt håller jag på och pysslar, gör ett födelsedagskort, men har just nu en liten paus för kvällsmat i form av favoriten kesella med massor av hallon och blåbär och frön, nötter och en skväll mjök. Sååå gott!

Fick min fina träningstopp idag! Älskar den. Tog lite bilder men mobilen vägrar att ansluta sig till datorn så det blir inga bilder för jag orkar inte ta om bilderna med kameran just nu.

Nu ska jag ta och äta upp och sen fortsätta med pysslet.

Ha en bra kväll!




Source: Tumblr


Påskhelgen!

Hej hej hallå! Tillbaka i Uppis igen efter en superfin helg hemma i skogarna. Har hunnit med precis allt vi tänkt och önskat men även haft tid över att bara slappa lite. Det har varit en underbart fin helg och ledighet helt enkelt!

Idag avslutade vi denna påskhelg med att jag drog ut på en 10 km löprunda över stock och sten medan mr T hjälpte till med att fixa brorsans bil samt bränna gräs. Löprundan var riktigt skön. Jag tillät mig faktiskt att bara jogga fram i sakta mak utan att känna stress över att få en bra tid och det var fantastiskt härligt. Landade därför på nära  58 minuter men det gör inget, det var jätteskönt. Älskar när jag skippar prestationskraven och bara gör det för att det är härligt. Det enda jävliga är att jag har ngn låsning i ryggen som gör att ena kotan hänger upp sig och får mig att kippa efter andan och det händer alltid efter ca 6 km, alltid samma sak. Fick stanna 3 ggr och stretcha ut den. (Ska ta tag i det under veckan och försöka få en tid hos en naprapat här i stan) Vinkade åt mamma när jag passerade kyrkan med. I lördags morse var vi där på en längre titt under morgonpromenaden.

Lite bilder:





Långfredagen hemma hos syrran. Finaste mormor och morfar!


Mmmm grillspett med grekisk kryddning ala suvlaki. Guuuud så gott det var! Åt tills jag trodde jag skulle spricka nästan!

Jag och bästa mormor!

Fina storasyster!

Jag och T pyntade för påsk på påskafton!


Mmmmm påskmat! (Andra målet mat på påskafton, tidigare på dagen åt vi Flintastek hos Ts pappa. Påsken är ätandets tid liksom julen har jag kommit fram till haha
 




Konstrunda med Bästa vän och hennes Peter. Härlig dag som avslutades med lunch i form av påskbuffe!




Hur fina små krabater?

Jaaa så nu halvligger jag här i soffan och bara anjuter av allt. Av att må så fruktansvärt bra och vara så lycklig. Hade någon sagt det till mig för ett år sedan hade jag bara hånskrattat. Så mycket som kan hända på bara ett år.

Råkade somna och sova nästan hela vägen till Södertälje så vi får väl se när jag somnar ikväll haha Förresten händer det spännande saker för mig och älsk under veckan. Håll gärna era tummar för att det går bra är ni söta!

God matt hörrni!

Konstrunda!

Idag har jag och mr T varit på konstrunda med bäste vän och hemmet mr P. Riktigt rolig och skön dag och Alma Löv var bäst! God mat på Sahlströmsgården, påskbuffe. Men nu är vi på väg hem till Mats efter att ha fikat och pratat med valparna hemma hos Ts mamma.

So long!

So Long


Morgonpromenad!

Har ätit god frukost och nu bär det av på morgonpromenad! Resten av dagen är fullspäckad med lunch hos T pappa och påskmiddag här hemma.

Over and out


Påskägg!!

Påskäggsöppnande här i skogarna såhär på eftermiddagen. Fick underställströja och löp-strumpor av bästa pojkvän! Hur bra som helst!

Glad påsk på er!


Skogarna!

Rullade in i de värmländska skogarna sent igår kväll. Nu efter en natts skön sömn vaknade vi halv åtta och intog en härlig frulle och nu är det dags för en löprunda!

Peace!


Guten abend!

God kväll!
Har mått kasst hela dagen, tror jag är skengravid haha sådär som killar kan bli ni vet, fast jag är det med mina tjejkompisar. Det är så mycket mag- och bebisprat att jag känner mig lite gravid själv haha Men det är jag ju som tur är inte, jag ska ju toppa formen närmaste månaderna fram till sommaren. Beach 2012, här kommer jag!

Annars inget särskilt. Jo jag var på en jobbintervju idag. Skogarna imorgon men nu ska jag sova och samla krafter och hoppas på att må gott imorgon. Helgen: Torsdag: jogg på morgon, lunch hos mormor, middag med Tommy, Erik, Jonas, Em och Mats i stan, Fredag: handla med Mats och sen lunch/middag hos Lotta (laga maten också). Lördag: Lunch hos Ts pappa, middag hemma hos Matsen, ev utgång på kvällen. Söndag: Konstrunda med Helena och Peter med lunch som avslut. Måndag: Mys, slapp och hemgång. Intense är bara förnamnet, men ojoj vad jag ser fram emot allt!!

Natti!


Source: Tumblr

Looking back with a smile on my face (ego ego ego!)

Har suttit och kollat igenom gamla bilder från Aussieland ikväll. Med ett leende på läpparna så klart. Det var verkligen 3 väldigt väldigt fina veckor. Har tänkt och drömt mig bort till nästa gång jag ska dit, tillsammans med älsk så klart. Hoppas det blir om inte allt får lång tid iaf. Helst inom 2 år!

Minns inte om jag visat så mkt bilder från Australien. Här är några outfitbilder på en brunbränd Terese iaf (Gud vad jag saknar brännan!)












Back to tvätten!
Snar sooooova! Natti.

Trött men ganska glad

Hej på er! Och hej trötta måndag!
Någon var ju uppe och bakade ända till framåt 23 igår. Ville ju fixa finfika såhär sista veckan med favvo-Annso. Och mormor fick också en påskpåse fylld med delikatesser så klart. Sen var det ju upp mitt i natten inatt igen som vanligt. Tror vi båda var till och med tröttare än vanligt. Men det gick bra. Puss-plocka ihop matlåda medan pojkvän klär sig-puss igen-tillbaka till säng för mig, ut i hallen och på med ytterkläder för pojkvän-puss igen- jag älskar dig-puss-hejdå-somna om för mig, 3 h bilkörning till jobbet för pojkvän. Typ så brukar våra söndagsnätter se ut.

Hade stora planer på att gå och träna efter jobbet men dagen har bjudit på både illamående och allmänt orkeslös. Tror jag kan ha varit så trött att jag mått illa (tror ingen annan kan påverkas lika mkt av sömnlösheten som jag gör alltså). Så jag bestämde mig för att bege mig hem för att få något i magen och sätta igång med tvätten istället. Man får göra så ibland. Har tränat galet bra senaste tre veckorna så då får man verkligen göra så!

Lite bilder från igår:

Plantering pågår. Samtidigt i en källare: pojkvän organiserade upp vårt förråd så det blev massvis med plats kvar! Han är så bra på sånt där!



Hur fantastiskt härlig och underbar är inte våren!?



Den här jättefina duken har världens bästa mamma sytt.
Vill också passa på att påpeka att igår var det faktiskt JAG som städade här hemma medan min man stod i köket. Känner mig så stolt, JAG städade faktiskt och gjorde fint och min kille lagade en supergod smördegsinbakad fläskfilé. Vilket team vi är, jag och min kille!



Gårdagens skörd! Två satser kolakakor och en sats kanelbullar. Jag smakade bara två bitar kolakaka och en liten bit av en kanelbulle. T fick med sig lite till dagens jobblunch och sen delades resten på mormor och kollegorna. Inte kul att komma hem till en kanelbullsdoftande lägenhet utan en enda kanelbulle inom räckhåll kan jag meddela haha De som smakat under dagen har iaf gjort tummen upp. Jag börjar bli rätt haj på det här med att baka, kul är det med!

Gjorde iordning en liten påskpåse med två påsar bullar och en påse kakor till mormor som T skulle åka dit med idag efter jobbet. Hoppas hon blir glad! kanske hon slipper baka så mkt inför påsken.

Nu sitter jag här och klurar på om jag ska pyssla lite eller om jag bara ska sitta här och njuta av att inte göra något särskilt alls. Kanske läsa en tidning eller en bok mellan tvättstugespringet (fan vad tråkigt det är att tvätta). Vi får se vilket av det som det blir. Snart påsk gott folk! Då blir det påskäggsöverraskningar!

Over and out.


Lovely Sunday!

Heeeeej söndag!
Har hunnit med söndagsfrulle, ett program av Kjelles matresa, en löprunda och en timmes långt skype-samtal med finas storasyster i Aussieland!

Igår hade vi en slö dag. T sov till 12 och sen efter lite käk för honom och slappande i soffan promenerade vi in till stan och inhandlade lite nytt pyssel på papper till påskkorten. Efter det blev det en spontan tidig middag på Tzatsiki. Underbart att sen komma hem och slippa laga mat. Istället läste mister tidning i soffan och jag gjorde några påskkort. Sen kollade vi Revenge och sen laddade vi upp med grönsaker, dipp och rosé och hade en mysig earthhour!

Igår:




Mmmm älskar grekisk mat!



Påskkort designade by moi!


Earthhour!

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen ska vi handla för i eftermiddag ska vi baka kolakakor och kanelbullar och till middag ska vi göra smördegsinbakad fläskfilé. Aldrig gjort det förr men tror det är supergott! Härliga söndag!

Over and out!