Vårkänslor

Kom just hem från Linda. Har suttit ute på loftgången vid henne o pluggat sen lunch ungefär. Redovisningen i skolan imorse gick bra i alla fall. Nu är det bara tentan klar som man måste klara, hoppas det går bra. Hll tummarna för mej imorron bitti.
138856-523
Har inte hänt så mycket mer idag, utom att det varit jättefint väder o att vi (ja vinnarna alltså) fick glass av förlorarna, o det va fördjäkla gott. Man får tacka o buga girls!

Men nu har jag inte tid med detta längre.
Ha en trevlig kväll gott folk.

So long.

Morrondagen..?

Tur
Ödet bör inte utmanas denna dag. Turen verkar inte vara med dig och därför är det dumt att ta onödiga risker.
Ekonomi
Idag verkar du oroa dig något för dina pengar. Men tecknen visar att det inte finns något större anledning att vara bekymrad.
Arbete
Du kan idag känna dig trött på den monotoni som ibland infinner sig på din arbetsplats. Kanske kan du idag fundera ut något som botar tristessen.
Kärlek
Kärleken betyder mer än något annat för dig just nu. Du är passionerat förälskad, eller blir det snart.
Relationer
Hör av dig till en vän som du inte talat med på länge. Se till att ni inte glider ifrån varandra.

Jaa, det va ju ett intressant horoskop för morrondagen. Tiden får väl utvisa om det stämmer dock hahaha

Idag efter skolan va jag, Jen, Helèn, Linda, Sandra o Maria o spela beach! Det var skitkul, o mitt lag (jag, Sandra o Maria) vann! Vi körde bäst av tere set o vi vann två set på raken, Yeeey! Dessutom skulle förlorarna bjuda på glass, det tycker vi så klart om! Mindre kul va att jag lyckades ta bollen med mitt lillfinger (ja, jag tyckte tydligen att det va en kul idè.. ahha) så nu är det alldeles blått o svullet. Inte roligt alls alltså..men men, sånt är livet
image519image520
Jag...(Linda har faan smygfotat mej, huvva hahaha (Hej knullrufset) Linda, Jen o Helèn ger allt på plan, men det räckte ju tyvärr ite ända fram, mouhahahaha
image521image522
Jag o Jen är lite lätt törstiga!
Bjuder på lite bilder från den gångna dagen! Hahaha Paparazzi-Linda som har smygfotat lite!

Men nu måste jag städa iordning lite här hemma, samt läsa igenom det ja ska säga på redovisningen imorron! Wish me luck!

So long peeps.

Dagens tröttsamma: Fy faan vilken dag! Hur kan allt bara gå så fel en hel dag?

Stackars trötta muskler

Var på spinning och core idag, som vanligt på måndagar! Gick jättebra, förutom att jag glömde pulsklockan o att jag inte ätit nåt sen lunch (vid 12) o passet va vid fem, så jag va ju lätt vrålhungruig när ja väl kom hem vid sju efter passen o handling o allt haha Dessutom värker mina benmuskler efter vila. Ojojoj vad tung utfallslåten på pumpen är nu, o mina ben var fortfarande trötta idag sen gårdagens pumppass, men det är bara att köra på haha
138856-518

Annars har vi varit i skolan mellan 9.00-16.00 idag så det var ju lagom drygt när det var hur underbart väder som helst ute. Det var del två av hjärt o lungräddningen o kändes som att man borde gå på det!

Men just nu håller ja på o tvättar o ska ta en dusch innan ja måste ner o byta maskin!

Adios!

Dagens sjuka: Nån har snott min låsgrej till tvättstugan. Va faan håller folk på med? Är det så att jag just nu tvättar "tillsammans med" någon okänd människa? Ehh, ja för det är det..

Realist? Jajjemen.






You Are a Realist

 
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.

Jaa, jag var bara tvungen o kolla om jag var en optimist eller pessimist. Men jag blev en realist, och ojojoj va det stämde in på mej haha tycker jag i alla fall haha! Testet kan hittas
här.

Men nu ska jag snart gå o lägga mej i alla fall!

Sleep tight peeps!

Body Pump!

Kom just hem från Pumpen med Jen o helèn! Det gick riktigt bra o jag la på ett kilo på både ben och bröst (äntligen!) O det gick jättebra, så det är ju alltid kul med lite framsteg!

Tårtan hos Helèn innan va jättegod, tack för den!!

Dagens två skönaste kommentarer kommer från Lindus o Hot-Jen!
138856-517138856-516
Linda: (Får syn på en tjej hon känner igen som sitter o röker vid skolan) "Röker hon? Jag trodde hon va sjukgymnast.." Haha jaa för det är så att inga sjukgymnaste röker Linda haha, faan va rolig du är haha.

Jen: "Du fick ett armband o Helèn ett örhänge. Så är alla nöjda o glada!" Hahaha (Vad vi diskuterade kan ni nju fundera över haha)

Nej nu ska jag hoppa i duschen, o sen blir det kanske tidigt i säng ikväll...kanske alltså haha (Sov ju så kasst i natt)

Adios folket.

Grattis Helèn!

Var i skolan mellan nio o halv tre ungefär. Jobba på himla bra idag tycker jag, o är nu nästan klar med rapporten! Ska göra klart det sista imorron förmiddag!
Efter skolan gick jag över till Linda o vi satt ute i solen på hennes loftgång o snacka skit, jäkligt skönt va det allt!

För övrigt vill jag uppmärksamma er på att allas vår kåt-Helèn fyller år idag! Grattis bruden, hoppas du har en fin dag! O snart kommer vi över till dej o äter lite tårta, Yum!!
138856-515
Helèn
Nu ska jag äta nåt innan jag ska byta om till träningskläder o gå iväg till Helèn (ska på pump efteråt!)

So long folks.

Dagens ovisshet:...snälla låt mej bara få ett svar för faan så jag slipper fundera..


God natt världen.

Your Aura is Green
Your Personality: You are a high acheiver who is very competitive. You're bound to reach your goals, no matter how lofty.

You in Love: Picky with high standards, it's hard to find your match. You need a man as driven as you are!

Your Career: You need a high profile, challenging career to satisfy you. Consider finance, sales, or running your own company.

Jaa där ser man. Kanske stämmer lite änå, trots allt..Jaa, det tycker jag nog hahaha

Ska snart gå o lägga mej, tröttast är jag!
Hoppas ni haft en lika trevlig söndag som mej!

God natt världen.

Dagens statement: Jag hatar missförstånd o lång väntan.

Beach!

Kom just hem efter en lite promenad i solskenet med Linda, o sen va vi o hälsa på Jen o Helèn en sväng o snacka igenom gårdagen. Inga större skandaler som inträffat kom vi fram till! Mer än att jag tydligen har sämst ansiktsminne av alla, då folk kom fram till mej o visste va jag hette o fråga hur allt va medan jag inte hade en aning om vilka dessa människor va..Jaja, så kan det va ibland haha
138856-514138856-513138856-512
Posing posing hahaha

Neej nu ska jag ta mej nåt o äta innan vi ska iväg till gymmet o spela lite beach!
Ha en skön söndag folks!

So long!

Vilken given kväll!

Jaa gårdagen blev (som vanligt när det gäller oss) rätt vild o slutade på NH..Hur faan lyckas vi aldrig komma längre än dit fast vi planerat det motsatta? Haha jaja, gårdagens skäl till det var i alla fall att vi för det första kom ut så sent o sen att Linda o Jenny skulle dela bike, vilket var totalt ohållbart o att vi skulle tagit oss nerför svingen oskadda var praktiskt taget en omöjlighet!
138856-511138856-510
De mest lame bilderna hahaha posing på hög nivå! Linda va het i sitt nya karllinne, en riktig karlmagnet på dansgolvet! (Sen vill jag uppmärksamma alla på att jag inte är gravid i 6e månaden utan att det är linnet som står ut,haha, kände bara att jag var tvungen att klargöra det!)

Men nu ska jag hoppa in i duschen o fräscha till mej lite innan Linda o jag ska ut o gå en långsam promenad i solskenet, o ventilera gårdagen lite!

So long.

Mest viktiga just nu: Det är nu definitivt! Vi har en ny shagqueen i gänget! Ohh Yesss! Hahaha

Partylördag!

Jaa, så va det lördag då!
Vaknade utvilad imorse o åt som vanligt en lång härlig söndagsfrukost i min ensamhet, o det var like skönt som vanligt! Sen cykla jag iväg till gymmet på Pump. Det gick bra o va kul, o inte så mkt folk, d va skönt!

Sen vid halv två cykla jag o Linda iväg till strömpilen (hon fick låna Jens cykel, eftersom hennes lås fortfarande inte blivit uppklippt hahah) Där strosa vi runt i affärerna o allmänt njöt av en skön lugn lördag utan stress o med strålande sol ute! Sen handla vi lite på Maxi innan vi cykla hem igen!

Nu sitter jag hät i soffan o softar lite o fundera på at kanske plocka iordning lite, om det blir så att jag o Linda är här ikväll, ja vi får väl se, sen ska jag bara slappa några timmar o mest ladda för kvällen med chicksen!

138856-508
Vill även påpeka att om nån har $152.00 över så kan ni grna få köpa den här heta klänningen till mej!

So long folks.


Mest givna kommentaren på länge: Helèn: Men tjejmilen då, hur lång är den? Sorry Helèn men ja va tvungen, den är bara för given haha


Fredagsshopping!

Jaa, så va det fredag igen då!
Har idag haft den skönaste dagen på länge!
Vid ett, efter skolan (Då vi hade hjärt o lungräddning, del 1) drog jag, Jen o Linda ner på stan. Vi käkade på Starz, baguette me salami o brie, o det va hur gott som helst! Vi va ju bara tvugna o fira att vi fått pengar haha! Sen lalla vi runt på stan hur länge som helst o köpte det ena o det andra! Linda köpte bla en vårjacka, Jen skor, o jag en klocka!
image507
(Denna klocka blev det!)
Vi lyxa även med en mc flurry på donken!
O så fick jag Äntligen tillbaka min kära vårjacka som ni vet varit på lagning i en vecka nu!

Men nu är jag allt lite mör i kroppen efter all shopping hahaha, så jag ska nog inta soffläge o dra på ett "What about Brian"-avsnitt! O äta lite naturgodis o vindruvor som jag lyxat till det med idag. Så nu ska jag ha en riktig mysfredag!

(För övrigt vill jag tillägga att jag då var ETT poäng ifrån godkänt på reumatologitentan!!)

Ha en kul fredagskväll peeps, o ta en bärs eller två för mej med! hahaha
Skål o go kväll.

Vårruset, träning o sura flickvänner..

Kom hem från gymmet för en stund sen. Kände att jag var rätt så mör i kroppen idag, kanske var det från gårdagen eller nåt annat, allmänt trött bara kanske, jag vet inte. Men det va kul att köra hela nya combat programmet. Det känns just nu sådär, men jag tror att när man kommer in i det blir det nog riktigt bra. Uppvärmningslåten suger dock rätt rejält men men, inte mkt att göra åt saken!

På väg hem från gymmet kom jag o Helèn fram till att jag faan får ut för allt Helèn gör jämt (mest på fyllan då hahah) Om Helèn är het på nån grabb o dansar kring honom på krogen när jag är med, vem tror han då är intresserad av han? Jo, jag. O när Helèn dansar med en grabb som har brud, vem är det då flickvännen tittar surt på i skolan? Jo, det va mej det ja! Hahaha, lite väl mkt evil eye i skolan ett tag nu...Så nu får du allt ta o lugna ner dej ett tag Helèn för ja tror inte jag pallar med så många fler "Om-blickar-kunde-mörda" just nu..Hahaha Helen din jäkla galning.. hahah
138856-505
Kom även fram till att vi kanske skulle springa vårruset i år i alla fall. Har inte helt bestämt mej än, men det lutar åt det. Bara jag lyckas hålla det på en bra nivå, så jag inte blir sådär jäkla obsessed som jag kan bli, o tävlingsinriktad hahaha
image506

Neej nu ska jag ta o hoppa in i duschen!
Ha en bra kväll folket.

Adios.

Äntligen!

Inte så varmt idag, men soligt o lite lätt vårkänsla över vädret ändå! O så ringde de idag från vero moda o sa att deras sömmerska varit sjuk, men att jackan i alla fall ska va klar imorron, yeeey! Blev så glad, för det ska visst bli vårväder i helgen sa Linda!

Men nu skag skynda att få på mej lite träningskläder o möta Helèn o gå på Combat o core, som vanligt på torsdagar!
138856-504
Over and out.

Hur faan lyckas jag?

Kom på förut att jag inte sett brevet med hyresavierna för de tre närmaste månaderna på länge, förut. Så jag börja titta lite efter dem..
En timme senare o jag hittar det i kassen med tidningar o reklam som ska til pappersinsamlingen...Suck. Ibland önskar jag verkligen att jag var som vanliga,normala människor o hade åtminstone lite koll på mej själv o mitt liv from time to time... Hahaha
image503
Såhär less blev jag är jag insåg vad jag gjort...hahaha Jag borde få nåt slags pris för att vara den mest tankspridde människan ever..hahaha

Fick resultatet på ortopedidelen som jag klara o reumatologin som jag kugga på..trist, men sånt är livet, har verkligen mej själv att skylla haha, hade som bättre saker för mej än att plugga den veckan. Så som man bäddar får man ligga, så är det bara. Omtenta nästa fredag.

Nu ska ja kolla lite TV ni.

Adios.

Sand mellan tårna

Kom just hem efter att ha spelat beach med brudarna en timme o sen sprungit 6 km på löpbandet. Jaa, det va ju skönt, så nu är jag härligt mör i kroppen, men kommer nog ha go träningsvärk imorron med tanke på att jag springer så sällan! hahaha, men det är smällar man får ta!
138856-500138856-499

Har precis gjort en smothie på banan, hallon, frusen mango o youghurt (eller, ja, mer som glass egentligen haha) Så nu ska jag sätta mej i soffan o avnjuta den, samt kolla på senaste prison, som jag inte hunnit se än!

Ha en bra dag i det fina vårvädret peeps!

So long.

Dagens irritationsmoment 1: Att mina handleder envisas med att göra ont så fort jag anstränger dem.
Dagens irritationsmoment 2: Att jag fortfarande inte har fått tillbaka min vårjack, som jag velat ha nu i det fina vädret!

Brian, Beach o vårväder

Tentan imorse gick bättre än förväntat, trots dåligt med plugg o jag hoppas innerligt jag slipper omtenta!

Vårvädret har hittet hit igen, o jag har fortfarande inte fått tillbaka min vårjacka från vero moda, skitaffär!
Har kollat på lite "What about Brian" i eftermiddag. NU ska jag träffa brudarna o spela lite Beach!
Brian
So long folks.

Hyfsat less då

Tenta imorron.
Spyr bara jag tänker på det..
Hur mycket jag kan...ehhh..inget?
O det är helt mitt eget fel jag vet.
Jag, min late jävel!
138856-497
Hittade den här sjukt söta outfiten på Nelly.se (Killah) Skulle passa perfekt till mej. Men har jag ett enda öre kvar den här månaden? Ehh, nej inte det nej. Så om nån ville vara så vänlig o överväga att ge mej lite pengar vore jag väldigt tacksam. Tack på förhand.

Signar out.

MSN Konversation. Tur man lär av sina misstag..

Helén säger:

asså jag kommer inte ihåg att vi dansade tillsammans tess.är det bra eller? för vi gör ju tydligen det på varenda bild...

Terese säger:

haha neej jag vet, minns inte att ja dansa överhuvudtget, är det bra?

Helén säger:

nej jag minns verkligen inte att vi dansade tillsammans. jag minns bara att jag dansade med jenny i början se minns jag inget av att vi dansade hha

Terese säger:

hahaha

Terese säger:

ja men det är stabilt

Terese säger:

välkommen till min söndagsvärld med frågor som: Hur hamnade jag opå det kortet? Varför får jag sms av en okänd människa? Varför har jag okända nummer i min telefon? Varför ligger det en okänd karl naken bredid mej i min säng? Hur kom jag hem? Vart tog alla pengar vägen igår?

Terese säger:

hahaha

Terese säger:

ja ungefär så brukar en vanlig söndag se ut i tess/fylletessans liv

Terese säger:

o allt är hennes fel, fylletessans!

Måste bli av med den galna bruden på nåt jäkla sätt!
Helén säger:

HAHAHAHAHAHA givet ju

Helén säger:

ja fylletessan ställer till det

Terese säger:

haha ja men inte så givet den första halvtimmen när man vaknar o ska försöka reda ut alla frågor haha

Helén säger:

då får jag be om ursäkt för att jag råkade dra bort lite färg på min toalett dörr...jag är så dum!

Helén säger:

haha ja nej den tiden är inte kul

Terese säger:

sen när man dessutom får syn på sej själv i spegeln...ja ingen kommentar...ingen lek ska jag säga dej

Terese säger:

haha

Helén säger:

haha

Terese säger:

Men framåt eftermmiddan när man orkat tvinga i sej en knäckemacka o lite mjölk brukar allt kännas lite ljusare

Terese säger:

...ända tills man snackar med nån från gårdagen o ser eventuella kort...

Terese säger:

japp då når man botten igen...haha

Terese säger:

men en reqovery är alltid given o när nästa helg närmar sej är allt glömt o man är redo för nya äventyr

Helén säger:

Hahahahaha fy fan tess!!!! såklockrent!! AHHA du är galen!!

Terese säger:

haha jag vet
image496
Skål gott folk, o ha en fin tisdag!

So long.

PS Inte att tas på för stort allvar hahaha.


Minnesluckor? Ehh, jo kanske några stycken hahaha

Jaha, har vart o hämtat Jennys kamera på NH, där vi tydligen valde att lämna den när vi gick vidare till efterfesten i lördags. Genomtänkt o riktigt stabilt.
138856-492138856-490138856-488
Jag o Helèn skojar som vanligt till det framför kameran..Hmm, vad vi gör? Jaa, dansar lite kanske, o myser hahaha
138856-494138856-493138856-489
Längst upp till vänster är Helèn o hennes nyfunna bästis. Bredvid är Hot-Jen så snäll o hjälper tjejen i bandet med lite lipgloss. Ja du har då ett hjärta av guld du Jen ahha. Nederst är Linda o hennes nyfunna vänner..
138856-495138856-491
En dragen Tess. Vad vi gör här är det ingen som riktigt vet...

Jaja, kul kväll va det o vi bjuder på at vi va lite galna den kvällen, när är vi inte det är frågan..? Kanske skulle man dock hålla sej borta från NH ett tag igen...kan va nåt att fundera över.
Pump ikväll, som vanligt på måndagar.

So long folks.

Dagens kommentarer: Men fyy faaan, säg att det där inte är jag! Hur faan kan jag inte minnas det där?

Kärlek alltså..Hahaha

How You Are In Love
You fall in love quickly and easily. And very often.

You give and take equally in relationships.

You need your space and privacy. You don't like to be smothered.

You love your partner unconditionally and don't try to make them change.

You stay in love for a long time, even if you aren't loved back. When you fall, you fall hard.
 
Jaa där ser man vad fel ett test kan ha. Visst stämmer nån punkt, men du blir kär snabbo o ofta? Hallå där ja? Kan man komma längre från sanningen?
Nej om man skulle ta o krypa till kojs då kanske? Så man orkar plugga hårt imorron!

Sleep tight peeps.

Slö-söndag

Jajaja, jag borde plugga lite, jag vet, men va faan det är ju söndag!
Men imorron då jäklar. Då lovar jag att vi ska ta tag i det, det ska vi! Men just nu ska jag nog fortsätta löka en stund till.
138856-487
Såhär trevlig va förfesten hos Maja!

Hoppas ni har en skön söndag, utan ångest o baksmällar haha.

So long.

Dagens insikt o fortsättningsvis Big No-No: Snacka med folk på msn på fyllan. Bara onödigt, o dagen efter kommer man inte ihåg nåt ändå..ingen bra idè. Ett tips från coachen där haha

Gårdagen.

Kom hem från ÅC för en stund sen, köpte på mej lite naturgodis där o sitter nu hemma i soffan o myser, slappar! Sköna sköna söndag!
Fick en fin redogörelse av brudarna, när vi satt o försökte trycka i oss lite bakfyllemat på pizzerian, om vad som hände på efterfesten o efteråt, men den tåls inte att förtäljas här hahaha. Tror inte det skulle va så uppskattat..hahah
138856-479
En bild på oss när vi lalla hem från Maxi igår förmiddag i snöslasket!
138856-485138856-484138856-483138856-481138856-480
Ja, det var en kul kväll, men förfesten var allt roligast tyckte jag!

Vad hände igår?
* Jag o Maria lyckades låsa oss ute, utan mobiler o fick knacka på hos några random människor som kunde släppa in oss i trapphuset igen hahaha.
* Alla blev vilda o skulle jämföra biceps..Hallå där ja? (Ska även förtäljas att det finns ett antal bicepsbilder hmm...)
* En kamera tappades bort. Kommer förhoppningsvis till rätta på nåt sätt. Kanske ligger den kvar på NH.
* Vi gick hela vägen till Nydala, jag med en rejäl fyllefrossa. Ingen lek ska jag säga er.

I efterhand har man fått höra allt om:
* En brun fläck.
* Gula strumpor.
* Hångel med två grabbar på samma efterfest.
* Nattliga aktiviteter.

Konstateras kan att:
* Samma person innehar o har förstärkt sin Shagqueen titel. En andra person är på god väg att dela den platsen.
* Helèn o Jen höll fortet igår!
* Fyllefrossa är inte roligt.
* Det inte finns ngn skönare känsla än att vakna på morron utan ångest o bara lite bakis, o istället lyssna till andra människors vilda party/efterfesthistorier!

Nu ska här lökas.
Ha en skön söndag gott folk!

Adios.


Mår som man förtjänar

Utgång igår. Lyckades bli rätt dragen då jag köpte hur mkt som helst i baren, billigt är gott, så  det blev ju några bärs hahaha (Har dock som tur är inga regrets från gårdagen bara en massa minnesluckor haha, men det kanske är tur!?)
 Efteråt va det nån jäkla efterfest på Nydala, o det var en evighets väg dit o skitkallt, men ram kom vi. Men jag o Linda kände att vi nog inte hade mkt att hämta där så vi drog hemöver ganska snabbt! (Helèn o Jen stannade dock, ska bli intressant med en liten update från dem sen!) Hamna istället framför msn som vanligt, o hade som vanligt inget vettigt o skriva o det mesta var oläsligt i vilket fall så hahaha
138856-477138856-476138856-475
Har några få bilder från gårdagen, med skitkass kvalitè o som inte är särskilt muntra heller hahaha,  men jag vet att Jen o lInda har fler så det blir lite fler bilder sen.
Nu ska jag slappa fram för what about brian o möjligen nya Greys. Sen kan det hända att det blir en sväng ner till pizzerian, tiden får utvisa.

Party party folks!

Japp, så va det lördag då! Aldrig fel!
Har varity en lugn dag. Gick till Strömpilen med Jen, Helèn o Linda på förmiddan o sen va vi hem o vila lite o sen blev det en timmas spinning (Som vanligt på lördagar om jag inte är för bakis hahah)

Nu har jag just kommit ur duschen o sitter o funderar över vad man ska ta på sig för nåt för kvällen..Ja det är inte lätta beslut ni Hahaha...Ska man ha kjol? Shorts? Bootsen? Converse? Jeans? Klänning? Kjol? Tåls att funderas på.. Så det är vad jag ska göra nu medan jag sminkar mej lite, o laddar med lite skön musik!
138856-474138856-473138856-472138856-471138856-470
Ha en fin kväll folket!

In i dimman nu.
Skål.

Tårtkalas!

Japp, skrev ju om vårt tårtkalas för Helèns stora idol Jocke Berg igår. Här kommer lite bilder från vår sköna fest haha!
138856-469138856-468138856-467138856-465
Inte dåligt att vi drog hela den där stora tårtan på fyra pers va? Men ni skull veta hur jäkla god den var! Well done Helèn!!

Nu ska ag iväg på Spinnibng med Jen!
So long people.

Födelsedagskalas? Jajjemen.

Så har man ätit en attans god tårta då! Tack för det Helèn!! Ja det är ju så att Helèns stora idol här på jorden, Jocke Berg fyller år idag, så hon gjorde en tårta i hans ära. O det tackar ju vi andra för haha! Jag, Jen o Linda va det som va hos Helèn o fick tårta!
138856-464138856-463138856-462138856-460
Sen måste jag såklart berätta att jag blev godkänd på tentan!!! Fysiologitentan alltså, den andra vet jag inte än, o det lär nog dröja tills jag vet! Jag är så glad o det känns så jäkla skönt! Så nu kan jag sova gott i natt o festa som faan imorron kan jag lova!

Men nu väntar sängen!

Sleep tight peeps.

Less less less

Kom just hem från stan.

Var ju in o skulle få jackan bytt på Vero Moda idag. Men när ja kom dit så sa de att det bara var att laga, o att de inte kunde byt den åt mej om den gick att laga..Jaha okej, det va ju inte mycket mer att säga om det. Så jag fråga hur lång tid det skulle ta..Mmm, okej, på torsdag senast. Ja men det är bara kul att när dt väl är lite vårväder så har jag ingen vårjacka att ha för den hänger på Vero moda o de vägrar tydligen laga den förrän nån gång nästa vecka. Ja det är kul...Faan då.
138856-459
Nu ska ja kolla lite på Queer as folk o försöka lugna mitt griniga humör lite haha..Sen blir det Pump, då kan jag avreagera mej lite haha.

Adios.


Äntligen fredag o sol!

Japp, så va det fredag! Har pluggat "hela" förmiddan..Eller ja lite plugg o mycket snack, men lite gick säkert in i alla fall haha. Nu har jag käkat lite lunch o ska snart dra ner på stan med Jen o Helèn en sväng o fixa de där grejerna på min lista!
Ha en bra dag i solen!
image458
Mycket snack om Astrid Lindgren blev det idag! Om jag bara kunde få tag på min allkäraste syster..!

Over and out.

Morrondagen

Mycket att fixa imorron..

* Plugga lite Medicinsk vetenskap med Järngänget..
* Cykla ner till stan.
* Försöka få byta min nya vårjacka mot en ny som inte är trasig! (SKITKVALITÈ!)
* Lämna tillbaka den svarta toppen på H&M
* Pump klockn fyra (förhoppningsvis det nya passet)
* Födelsedagstårta hos Helèn då Jocke Berg fyller år. (Nog för att det känns lite udda att äta tårta till ära av en kändis...som dessutom lider av lätt hybris (sorry Helèn) men vem faan tackar nej till lite tårta? haha)
138856-457138856-456138856-455138856-454
Kunde inte låta bli att dra in lite festbilder..är lite lätt festsugen nu känner jag!

Busy day! Men det blir nog en skön dag! O som det ser ut blir det ingen utgång imorron, utan på lördag istället! Inget mer snack om vita helger nu, det är liksom ingen idè..hahaha

Men nu ska ja sova lite.

God natt.

Kvällspromenad..

Helèn kom här o ringde på för en stund sen, var lite uttråkad, o det va jag med så jag bestämde mej för att följa med henne till Ica en sväng. Hon skulle köpa ingredienser till morrondagens "Jocke Berg-tårta". Själv handlade jag efter gymmet, emn det va skönt att komma ut en sväng.
138856-451
Combaten va jättekul o hon körde några nya låtar, o de va jättebra tyckte jag, hoppas resten är lika bra!

För övrigt har jag varit riktigt lat ikväll o inte pluggat nåt, men va faan man kan inte vara effektiv jämt ju! hahaha Hittade ju fortsättningen på 3e säsongens queer as folk idag också! Blev så glad, så jag var ju bara tvungen att titta lite på de med!
138856-453

Ha en bra kväll folks.

Sleep tight.

Combat + core

Som vanligt på torsdagar så ska jag strax ge mej iväg på combat o core! Hoppas hon kör det nya passet idag o att det är bra! Men det tror jag hon gör. Bara att hålla tummarna för att det nya passet som man ska fajtas med närmaste månaderna är lika bra som det förra!
138856-450
So long.

Dagens låt: Matchbook Romance - Lovers & Liars.

Sovmorron!

Japp, idag hade man ju sovmorron. Ställde klockan på tio...snooza till elva, men vaa faan jag behövde sömnen säger jag! Vaknade upp till ännu en dag med soligt underbart väder gjorde jag med!
138856-449
Har inte sett några direkta vårtecken så jag drar in en krokus som de tydligen hittat i Karlstad redan, bådar gott för min påskresa haha

Neej nu ska jag ta tag i mej själv o få på mej lite kläder i alla fall!

Ha en bra dag Folks.
Adios.

Läggdags

Okej, jag har lite sovmorron imorron, men det betyder inte att jag ska sitta uppe o snacka en massa skit hela natten på msn bara för det.. Neej, nu är det alt sovdags, så jag kommer upp någelunda i tid imorron, kan ju inte sova bort dessa sällsynta vackra vårdagar heller!
138856-448138856-447
Snygga jeans från Shopbop o söt klänning från Asos stötte jag på idag. Om man ändå hade lite cash över...

God natt världen.

Nya seriösa järnjänget

Lite bilder från dagens seriösa två timmars plugg på universum!
138856-446138856-445138856-444138856-443138856-442138856-441
Hahaha, seriösast är vi det! haha, Ähh, vi gjorde vårt bästa i alla fall!

Nu blir det L word.
Later.

MTV=Skit

Det var en skön promenix i solen med Helèn o vi va utan nästan en o en halv timme! Skönt med lite frisk luft!

I övrigt har det varit en lugn eftermiddag, har kollat på ett "what about Brian"-avsnitt. Det var sådär bra, men ja jag kollar som ändå haha.
Sitter just nu o har på MTV, "My super sweet sixteen"..Herregud vilka bortskämda snorungar alltså! Haha, men tydligen så ligger jag o slökollar ändå. Fattar inte vad som hänt med MTV? Förr, när man var yngre var MTV så himla bra, med massa skön musik o grejer o nu är det bara skit! Pimp my ride o Punked vartannat program o reklam HELA tiden! Kan man bli mer less eller?
image440
So long people.

Plugg plugg plugg i vårsolen!

Satt kvar i skolan idag med! Till halv fyra! Snacka om seriösa o ambitiösa...haha, sen att vi snckar om allt från sexleksaker, o gamla ex till hunkar o helgen every now and then har ju inte med saken att göra. Vi kan konsten att kombinera nytta med nöje helt enkelt! hahaha
Men nu ska jag snart möta Helèn för en liten walk i det fina vädret, man ska ju ta till vara på solen när den väl behagar titta fram här uppe i norr haha.
138856-439
Drar för övrigt in en skön bild på Charlie Hunnam åt er att njuta av hahaha. (Lessen Helèn, men hans bilder är helt enkelt för sköna för att kunna ignoreras av mej!

Over and out.

En ny vårgarderob tack!

Har vart inne o kollat på Shopbops nyheter, va et tag sen sist nu, o de har fått in himla mycket snyggt. Skulle verkligen vilja ha endel saker därifrån, men de tär fasen inte gratis alltså..
138856-438138856-437138856-436138856-435
Åhh, vad jag gillar det svarta linnet! Ge mej tack!
Men med min studentbudget lär det knappast bli mycket nya vårkläder för min del..Men man kan ju alltid drömma!

So long.

Vår vår vår ute!

Jepp våren är här o hälsar på en liten stund! (Nej jag är inte så naiv att jag tror att det inte kommer komma nån mer kyla o snö nu).

Kom hem från Gymmet för en stund sen, spinning o core, o det va kul som vanligt, o gick över förväntan faktiskt. Har lite tankar på om jag kanske skulle dra en joggingrunda imorron om det är fint väder igen, ja vi får väl se. Det är ändå inga jätteroliga pass på gymmet på onsdagar som jag missar.

Idag var vi grymt duktiga o satt kvar efter lunchen (på universum!!) o plugga i två o en halv timme, till kvart i fyra. Är rätt nöjda nu!

Men nu måste jag ta tag i mej själv o hoppa in i duschen!
138856-434

Later.

Dagens mest oväntade: Att det stod en grabb utanför dörren när jag kom hem o ville låna vinöppnare. Alltid trevligt med oväntat besök hahaha

Paradise

image433
(Charlie Hunnam, Queer as folk)
Jepp jepp, jag vet han är din Helèn, men jag bara älskar den här bilden, o den får mej att längta dit något så fruktansvärt..Shit..Ryser..

Dagens mest givna kommentar

3:ans spårvagn, Vagnhallen Majorna, Göteborg

Två killar ~15 sitter bredvid varandra men pratar knappt. En kvinna ~30 sätter sig ner och tar upp de två lediga platserna mittemot killarna.
Kvinna ~30: Hej alla glada medmänniskor!
Kille 1: Äh? hej.
Kvinna: Det var ett par flotta skor du har.
Kille 1: Mm?
Killarna utbyter konstiga blickar med varandra, därefter följer en lång tystnad.
Kvinnan (efter ca 10 minuter): Nej alltså, gud vad tråkiga ni var! Ja usch, jag mår helt illa i huvudet av att sitta här och titta på er. Ni tråkar ju ut hela spårvagnen! Man ska vara glad och livlig, annars kommer man ingen vart i livet! Tänk på det.
Kvinnan går av.
Kille 2: Det är så jävla äckligt med såna där omotiverat optimistiska jävlar.
Kille 1 muttrar något instämmande.

Hahaha, märk väl den givna kommentaren. Undra vem som skulle kunna dra en sån kommantar bara sådär...Mouhahahaha

Sweet dreams folks.

sommarkl?nning
Så himla söt sommarklänning! (Från Roxy)

Ge mej sommar nu!! Eller låt oss åtminstone få ha kvar vårvädret ett tag!


Pump

Kom just hem från Pumpen.
Vete faan va det va idag alltså men det var i alla fall sjukt varmt där inne! Svettades som aldrig förr (På pump svettas man ju vanligtvis inte SÅ mycket) det bara rann om mej. Hahaha, kanske var för att det var så mycket folk?!
138856-429
Men nu ska jag hoppa in i duschen o sen ska jag nog lägga mej tidigt, är så trött, sov inget bra i natt!

God natt folket.

Queer-funderingar

Halvligger i soffan o gör inget särskilt. Ja ungefär så har min eftermiddag sett ut. Eller jo jag har ju lagat till några matlådor. Men inte tills imorron, för då ska vi lyxa till det lite o äta på universum, Yeey!
Har kollat på ett gammalt avsnitt av Queer as folk, för jag hade verkligen inget att göra. Roligt att Helèn sett det med o tycker det är bra, så det är mest Stewart o Nathan som våra msn konversationer handlar om nuför tiden o alla sjuka grejer de har för sej i serien. Har man inget vettigare o snacka om liksom..hahaha Jaa, härliga snubbar är de i alla fall.
image432
Vill fortfarande få tag på de andra säsongerna av det Am. Queer, men det går tydligen inte. Men men kanske nån gång..Man kan inte ens köpa boxarna i Sverige..
Jaja, vad trevligt, ett helt totalt ointressant inlägg som handlar om bara Queer as folk, ja så kan man också göra.

Men nu ska jag sluta tråka ut er med mitt ointressanta tjat o få på mej lite träningskläder o cykla iväg på Pump, som vanligt på måndagar!

Adios.

Dagens givna: Mitt, Jen o Helèns snack om bojarna...Det är faan inte lätt med dessa bojar. Antingen har men en fin lyxkryssare som ständigt ligger ute till havs, en vattenscoter som man sällan träffar på eller bojar som ligger ute som ingen vill nappa på. Ja ni, Life`s a bitch..hahaha

Våren är på G

Det är så himla skönt väder, o ännu en dag när vårjackan åkt på! Hur underbart som helst.

Har haft föreläsning från halv nio till lunch idag. Jo jast ja, det kanske jag ska säga med. Jag, Jen o Helèn påbörjade vårt nya duktiga, ambitiösa o seriösa liv idag. Vi kom fram till det igår. Att om vi ska slippa ångest hela tiden på kvällarna o så så måste vi börja sitta o plugga efter skolan lite varje dag. Har varit jäkligt illa ett tag nu, har inte orkat, men vi har lovat att ta tag i oss själva nu. Så idag satt vi kvar i drygt en timma efter föreläsningen o plugga, hur bra var inte det av oss? Rätt nöjd måste jag säga!
138856-428

Men nu ska ja ta tag i o laga lite mat till morrondagens matlåda. Chilli con carne får det nog bli..

So long.

Partyhatten på!

Japp tänkte bara lägga ut några bilder på helgens popsnören hahaha
Lite bilder från i fredags är det i alla fall.
138856-427138856-426138856-425138856-423138856-424
Popsnörena hahaha

Blev ingen träning, har varit en allmänt lugn dag. Mest slökollat på What about Brian o så. O varit o handlat med Jen o Helèn. Nu ska ja slappa lite till o njuta av den sista biten lediga helg innan det är läggdags!

Sleep tight folks.

Bristande ork

Blev en lång stund ute i solsknet för mej, Jen, Helèn o Linda. Runt två timmar. Höll dock ingen jättespeed eftersom det var så slaskigt så att hålla sig borta från de värsta vattenpölarna tog den mesta koncentrationen hahaha. Men trevligt va det! O det blev som vanligt en massa snack om allt möjligt.

Jen vek av lite tidigare, hon skulle träffa en kompis. På vägen tillbaka kom vi (Jag, Linda o Helén) in o snacka om att vi är inne i en sån här dryg o jobbig period nu. Man är bara så Less. Det berömda svarta hålet som Linda säger;) haha Jaja, så är det ibland det går säkert över. Tur det snart är påsk, så man får åka hem o ta det lite lugnt, o förhoppningsvis kan få slippa tänka så mkt på skolan!

Får se om det blir lite stepdance ikväll kanske. Helst skulle jag vilja gå på punch out eller nåt eller bar slå skiten ur nån hahaha. Skulle vara skönt o få ut lite energi o släppa alla funderingar hit o dit!
138856-422

Vi får väl se vad som händer, men nu ska jag lägga mej o fundera ett tag till i soffan haha, det är ju det man har söndagar till!
Ha en trevlig söndag folks.

Ciao

Vårväder!

Helt sjukt int o varmt väder ute!!
Ska snart ut o gå en sväng med Helèn o Linda, härlkigt värre med en söndagspromenad! Synd att det är så slaskigt bara, men det är smällar man får ta!
Men först blir det nya l word avsnittet!
138856-421
Little miss sunshine!

So long people

Snälla ge mej

Ska snart läga mej tänkte jag..
Har vart en skön o slapp kväll! Ringde hem förut o snacka med mamma en bra stund. Det va länge sen, o verkligen roligt att kunna snacka lite! Få lite tips o råd om det ena o det andra haha!

Ska drömma om Phi Phi inatt tror jag! Jadu Helena, tänk när vi va där för drygt två år sen, det var tider det! Mycket har hänt på denna händelsernas ö alltså...Hahaha Undra hur många Singha o Chang man har dragit i sej sittandes på verandan med en cigg mellan fingrarna o larsa på stereon... haha, faan alltså..image420

God natt folket!

Dagens viktiga 1: Orka fundera.
Dagens viktiga 2: Orka stöta på puckade människor på olämpliga ställen.
Dagens viktiga 3: Orka huka sej.

Bikini för järngänget

Hahaha, jag har uppenbarligen inget liv, men jag har i alla fall suttit o kollat på bikini o insett att jag suttit o tänkt på vem de skulle kunna passa på o varför. Så jag har tagit ut bikinis till alla i järngänget, pga att de symboliserar nåt. Mouhahaha. Läs o njut.
138856-415138856-414
Helèn! Ja, en självklarhet, hon måste ju matcha sin Uno. (Från O`neill) O vart jag än är o ser Camo så kan jag inte låta bli att tänka på dem o deras framtida krullhåriga små ungar! Hahaha
138856-413
Linda!
Ja, här kan verkligen alla se klart o tydligt att det är Billabong som gäller haha, det är ju viktigt det där med märket du vet;)
138856-417
Sandra! Ja, hon vill ju så gärna köra på den romantiska o lite mystiska looken, den här får mej att tänka på henne, hahaha (Från
www.bestswimwear.com)
138856-418
Jenny! Tjej-tjejen i gänget måste ju få en rosa, det är ju givet! (Bestswimwear)
138856-416
Hitta ingen särskild till mej haha, men den här är rätt snygg, så jag drar in den med haha! (Bestswimwear)
Japp, så kul kan man ha en lördags kväll om man vill!

Nu ska ja kolla lite på What about Brian.

Adios Amigos.

Att dra en gräns.

Dagens tjuvlyssnat!

Värmlands Nation, Uppsala

Två killar ~25 diskuterar vid pissoaren.
Kille 1: Men du, Linda brukar väl aldrig ringa dig när du är ute?
Kille 2: Nä, alltså hon är jävligt soft sådär.
Kille 1: Hm, det går väl nästan inte att hitta någon bättre på det sättet.
Kille 2: Nä, hon är jävligt jämn i humöret och så. Jävligt schysst.
Kille 1: Fast vad sa hon när du kom hem sist?
Kille 2: Ja, jo? när jag kom hem aspackad och spydde i hennes knä, nånstans där gick väl gränsen?

Hahaha faan va givet. Nånstans måste man ju dra gränsen liksom..

Adios.


Gick lös på stan..

Japp jag o Helèn gick ju ner på stan en sväng förut. Det var så himla skönt väder o jag hade min vårjacka! Utan att frysa ens! Helt underbart verkligen med solsken o allt!
Helèn köpte ett par skor o jag gick lös på en svart skinnjacka på Vero moda..Mmm, sa ju att ja skulle kolla på vårjacka..Såg in chans att slå till på en nu denna månad när jag har lite extra cash efter födelsedan! Gilla den starkt, men ja ska testa den lite här hemma o känna lite på det!

Skyndade iväg till gymmet direkt när vi kom hem från stan, på Spinning. Gick jättemycket bättre än förväntat!! Jättekul för det gick så bra (trodde min kondition va som bortblåst efter denna inaktivitet o festande på sistone, men så var visst inte fallet, o mina ben var hur pigga som helst, hade tydligen lite överskottsenergi jag behövde bli av med!)

Dagens roligaste: Att designa egna
converse! Haha, hade jättekul när jag gjorde det. Kanske skulle ta o beställa ett par?!..hahaha
image412
Så roligt att jag fått Linda att fastna lite för L-word, givet, hahaha O Helèn som faktiskt har kollat på första Queer as folk, oh yess! Helèn är Nathan o Jag Stewart har jag kommit fram till hahaha Neeej då..? Haha

Neej, nu ska jag lägga mej o slöa lite i soffan tror jag, det förtjänar jag efter den här dan! Underbara helg!

So long people!


(Litet PS bara) Dagens hunk: Grabben på bussen med ögonen...Hahaha, stackars grabb, Som fick stå ut med mina o Helèns trånande blickar hahahaha


Vårkänslor

Japp, utgång blev det ju igår o detva kul! Banga dock efterferan tråkig som jag är haha. LMen jag är ganska glad över det idag, de andsra kom hem vid halv sex imorse, o då hade jag redan sovit minst två timmar! Urs jag låter som en gammal kärring Hahaha

Men nu tänkte vi dra ner på stan en sväng i alla fall. Helèn ska köpa skor o ja tror jag ska kolla på en vårjacka. Sugen på att prova peakjeansen med, men vet inte om jag vågar, för jag ska inte köpa dem! (Har verkligen inte råd!)
Sen ska jagh kolla om halsbandet jag blev av med igår finns kvar, för då ska jag köpa ett nytt.
Nu blir det till att få på sej lite kläder i alla fall!
138856-410138856-409
Hitta två jackor på zoovillage som jag inte har råd att köpa, se men inte röra ni vet! Den bruna från Elvine o den gråa från Diesel!

Over and out.

Inte så vit trots allt.

Japp då bär det snart av till Helèn då! För lite fest..Men det blir nog bara några bärs...eller inte, ja, vad kan jag säga, den som lever får se hahahaha!
Ska inte bli lika vilt som förra helgen i alla fall...tror jag! hahaha
138856-408
Japp såhär vild blev den kvällen...o det är bara förfesten, men det säger väl endel om vårt tillstånd kanske haha

Ha en kul fredaskväll!

Adios.

Jaha, då var man där igen då...

Faan, det går sådär för oss o våra vita helger..hmm...
Sitter o har en liten konversation på msn om en eventuell utgång...igen...Vit helg ska det bli hela tiden, men blir det någonsin det? Ehh, neej för det blir det inte. Ska det vara så J*vla svårt?
Jaa vi får väl se hur det slutar.

Pumpen va kul i alla fall, men rätt tung. Instruktören som brukar va där va sjuk så det var en annan! Med sjukt snyggt vältränade armar, skulle gärna ta lite tips av henne hur hon får dem sådär hahaha
138856-407
Lämnar er ännu en gång med en skön bild plåtad av min nye favorit Nigel Barker!

Nu ska vi fundera vidare!

So long folks.

Dagens konstaterande: Mycket Vill Ha Mer.

Härliga fredag!

Japp, så var det fredag igen då! Underbara fredag!
Kom hem från stan för en stund sen, var där med Helèn o Jen, inhandlade såklart lite småsaker! Har ju vart rätt duktig denna månad o inte köpt nåt onödigt alls direk, så det blev en kjol o en skjorta, svart. Men så glömde jag mitt halsband i en provhytt..Irriterande, o när ja kom tillbaka va det borta. Alltid lika kul...
Förresten stötte jg på ett förjäkla snygga par jeans, peak! Prova dem inte, för jag är rädd de ska sitta bra, o då kommer jag verkligen vilja ha dem! Vill haaaaa!

Nu ska jag snart kila iväg till gymmet på pump, som vanligt på fredagar, o sen i eftermiddag blir det en sväng till NH på EPP.

So long.

image406
Hoppas jag får tag på L word 409 idag så jag kan se det!


Funderingar

Japp sitter här o funderar över morrondagens tenta...Eller neej det gör jag egentligen inte ju..har roligare saker i tankarna, men längst bak där finns en molande tanke om att jag kanske borde pluggat aningen mer till morrondagens tenta...Snacka om underdrift..Mouhahahaha. Jaja, inte mycket att göra åt saken nu ju!

Va på Combat o Core som vanligt idag o det va sådär. Det va inte Annie som det brukar utan nån annan jäkla tomte, ursa, tycker inte om henne! (Men smaken är ju som baken, så det va säkert nån som va glad att det va hon.)
Så har man påbörjat röda veckan med o är konstant sugen på nåt...Ja det är ju roligt.
Helgen ser ut att bli lugn, o det blir skönt, bra med en vit helg. För övrigt har jag kassare kondition är på länge efter all fest o inaktivitet på sistone.. haha
138856-405
Lämnar er med en grymt skön bild, plåtad av Nigel Barker. (Hett ämne idag under plugget hahaha)

Sleep tight guys.

So long.

Intressant..

Dagens horoskop var rätt intressant med tanke på dagens händelser haha..

Tur
Idag är turen tyvärr inte med dig och antagligen tar du fel beslut i frågor om du bara gissar.
(Ehh, neej, idag har inte varit min turdag direkt..)
Hälsa
Du stressar på gränsen för vad som påverkar din hälsa negativt. En nedvarvning skulle förbättra ditt välmående avsevärt.
(Joo, stressad är det minsta man kan säga om mej idag, ursa, vilken dag..)
Arbete
Du är kanske trött på dina vanliga uppgifter på ditt arbete. Litet omväxling skulle göra dig gott.
(Jaa, ge mej nåt annat än denna jäkla Medicinska vetenskap tack, samt lite motivation!)
Kärlek
Du kan idag få uppleva att hjärta och hjärna tycker olika när du inser att du har känslor för en viss person.
(Ingen kommentar.)
Relationer
Det känns litet si och så med familjelivet. Försök att spendera mer tid med familjen.
(Japp har vart dålig på att höra av mej hem, o mormor ringde idag o var helt utom sej för att jag varken ringt eller skickat brev på så många dar, sen i söndas.)

Konstigt hur det kan stämma så bra ibland...?

God natt folket.

138856-404

One night stand

Intressant ämne som tas upp idag i Lustgården ni..
Check it out.
138856-403

Ciao.

Dagens visdomsord: Mycket vill ha mer

Ojojoj hur ska detta gå?

Jepp tenta på fredag..Hur ska detta gå? Har ju vart lite busy med annat här i veckan så jag har liksom inte hunnit plugga så mycket..haha, jaja, vi får se hur det går. Får plugga hårt med tjejerna imorrn (Ja, eller hur...men försöka kan man alltid! haha)
Mår just nu lite illa o är bara allmänt matt, vilken dag.
image400image401
Nelly har fått in lite nytt snyggt. Tycker bikinin är snygg o gillar även denna turkosa topp. Inte så likt min vanliga stil, färgen, men jag gillar den starkt, sommrig!

Adios amigos från en trött Tess.

Sköna helg!

Sorry folks, har varit lite dålig på att updatera på sistone, har som haft annat för mej.Men im back i alla fall o tänkte skriva lite om helgens bravader.

I söndags var det ju som sagt men födelsedag. Så på lördagen va det ju lite firing som gällde. Det var järngänget (tyvärr minus Linda som var hmma under helgen) o Maja o Maria som förgyllde min partykväll med att dyka upp i min lilla lya med pompa o ståt! De bästa, skönaste presenter hade de hittat på åt mej med!! Ett hur fint som helst fotoalbum av gärngänget med an massa galna bilder från oss fr¨ån året som gått! (Jag älskar det verkligen, tack än en gång!!) O ett kuddfodral med hjärtan o en bild av Shane på av Maja, maria o Helen (Som tyvärr heller inte kunde komma!) Hur gven present som helst!!
138856-394
Ser ni mitt lycklige ansiktsuttryck när jag tittar på Shane som from now on är min sängkamrat hahaha

Förfesten blev högljudd o jätekul somvanligt, med en massa musik, dans o skitsnack haha! Givet! Innan det bar av till Scharinska. Alla MYCKET glada i hågen (Läs: Klapp kanon haha)
138856-396138856-395
Lite posingbilder är alltid ett givet inslag på våra förfester haha! (Maja o Maria, samt Helèn o Sandy)
138856-398138856-397
Jaha.Skål på dej Maja! (Är du verkligen säker på att båda glasen är dina? haha) (Jag o Sandy)
138856-399
Fråga inte.... Ingen som vet vad som händer på bilden, men tydligen måste jag o Helèn alltid dumma oss lite framför kameran innan vi ger oss iväg hahaha

Söndan var annars en riktig lökdag, där det inte ens blev en titt utanför dörren. Vinkla dock upp persiennerna två gånger, haha, O så fick jag ju öppna paketet från mor, tack för allt!

Nej, nu är det sovdags, skola imorron!

God natt världen.

Födelsedagsfest!

Japp, imorron fyller man ju år då. Så idag blir det en lite "födelsedagsutgång" eller nåt, haha, om det nu verkligen är nåt att fira att man blir äldr? Hmm, jaja.
Dessa galna o partyglada vänner kommer förhoppningsvis dyka upp en timme eller så!
138856-393138856-392138856-391138856-390
Så det är bäst jag skyndar iväg o fixar till mej lite, o försöker bestämma vad som ska klä min ett år äldre kropp denna firandets kväl hahahaha
Ha en bra kväll!

So long!

Dagens Påpekande: Sällskapsresan-Sowroller är en av de bästa svenska komedierna som gjorts någonsin! Right up there med Yrrol!

Lindgren-saknad?

Japp, kom just hem från gymmet, har vart på combat o core  o är helt slut i kroppen! Fattar inte varför jag blir så trött i kroppen, undrar om jag är på väg att bli sjuk?
Tro det eller ej, men på TV rullar godkväll på 2:an, fråga mej inte varför men det kan säkert ha nåt att göra med att jag är för lat för att byta, samt att jag tycker att jag åtminstone ska få ut nåt av de där 2000 jag betalar varje år för skitkanalerna! hahaha
Kom o tänka på filmen, min allra käraste syster, o skulle så gärna vilja se den. Finns tyvärr inte att ladda hem. Eller det kanske den gör men jag har inte hittat den. Det var verkligen evigheter sen jag såg den! Kanske skulle kolla om den kan finnas att hyra?!
138856-389138856-388

Men nu ska jag ta o hoppa in i duschen!

So long.

(Bloggen var psyk igår så ja publicerar idag istället.)

Lindgren-saknad?

Japp, kom just hem från gymmet, har vart på combat o core  o är helt slut i kroppen! Fattar inte varför jag blir så trött i kroppen, undrar om jag är på väg att bli sjuk?
Tro det eller ej, men på TV rullar godkväll på 2:an, fråga mej inte varför men det kan säkert ha nåt att göra med att jag är för lat för att byta, samt att jag tycker att jag åtminstone ska få ut nåt av de där 2000 jag betalar varje år för skitkanalerna! hahaha
Kom o tänka på filmen, min allra käraste syster, o skulle så gärna vilja se den. Finns tyvärr inte att ladda hem. Eller det kanske den gör men jag har inte hittat den. Det var verkligen evigheter sen jag såg den! Kanske skulle kolla om den kan finnas att hyra?!
Bloggen är ju psyk igen så jag kan inte få in min bild från filmen o boken..

Men nu ska jag ta o hoppa in i duschen!

So long.