Idag

Goder afton tisdag. Satan vad den här veckan släpar sig fram alltså.
Haft en helt ok dag på jobbet. När jag slutade mötte jag upp Jen för en Powerwalk och ett benpass på Actic. Trevligt som alltid. Vi försöker ha tisdagar som en stående dag i veckan att ses, prata av oss och köra ett benpass tillsammans. Förena nytta med nöje med andra ord.

På väg hem från gymmet var jag så tömd på energi att jag trodde jag skulle falla ihop och när jag kom hem hävde jag i mig två nävar russin för att få lite snabba carbs. Jag tycker jag äter och äter för att förbereda mig för träningspass (en hel burk hallonkesella och en morot idag tex) men ofta slutar det med att jag måste stanna till på vägen hem och panikköpa en banan för att orka hela vägen hem haha Jaja det är väl bara ett tecken på att ämnesomsättningen fungerar som den ska antar jag.




Kan inte förneka det. Jag längtar till vr och sommar och lite varmare väder och mindre kläder. Det bara blir så när det är så här kallt.

WORK IT BABY!

Satte mig igår kväll och läste igenom sms-dialogen mellan mig och mamma från det sista året igår. Har inte gjort det sen hon gick bort och det var fruktansvärt och outhärdligt smärtsamt. Varför gör jag sådär mot mig själv när jag inte är beredd, inte mentalt förberedd. Kan inte ens beskriva den sorg och smärta som kom över mig. Somnade till slut med tårarna rinnande nedför kinderna.

----------------------------------------------------------------------------------------


Jobbat 7-17.30 idag och sen körde jag spinning puls på sats efter det. Fan vad jobbigt det var. Killen som håller i det har så jävla hårda pass och jag blir liksom arg inombords på honom emellanåt för att han tvingar alla att jobba upp pulsen så jävla jävla högt. Fast jag vet att det är ju det man ska göra när man leder ett pass haha Jag har så svårt för att hålla de där pulstopparna och i återhämtningsminuterna så rasar min puls ner till ingenting och sen är det ett helvete att jobba upp igen haha Vilka i-lands-problem man tampas med va?

Bild tagen för några veckor sen på vår loppisrunda.

Inget nytt annars. Jo sista dagen på godis/dricka/chips/kakor-förbudet imorgon. Sweet. Dock innebär det forfarande sockerfria veckor och att gotta sig max en dag per vecka. Precis laaaaagom!

Nu blir det duschen och sen ska jag fan hoppa i säng. Skittrött efter en lång natt och en lång dag.

So Long!


...


SPA!

Så var man hemkommen efter en fantastiskt fin helg i Bergslagen med jättegod mat och vin, promenader i fina naturen, mycket tjejsnack, träning, bad ute och inne och spabehandling. Tidiga morgnar och tidiga kvällar, fantastisk frukostbuffé och fikabuffé! Jättefin helg på det stora hela (men smakar det så kostar det som man brukar säga..) Här är lite bilder från vår tjejhelg i återhämtningens tecken.



Vårt rum!


Omklädningsrummet till gym och relax-badavdelning



Varma baaadet. Så skönt! Ännu skönare att det knappt var ngt folk där!


Bad/relaxavdelningen bjöd på örtte och frukt!



Utomhusbadet, så skönt! Stort, två pool-delar. Även där sparsamt med folk.



Lunchbuffé. Lovely!


En av promenaderna i snötäckt landskap.


Fikabuffé med både kakor och ost/kex på eftermiddagarna!




Gymdelen där jag idag körde 6 km på bandet + mage och biceps. Dock stod frukosten mig upp i halsen så jag trodde nästan jag skulle få upp den igen så det blev bara drygt 4 km löpning och resten rask gång för att försöka få ner maten igen haha


Köpte med mig goda teer hem!


Hemma saknades älsk men tulpanerna hade slagit ut och stod där på bordet och var ännu finare än när jag åkte.

Nu ska jag dricka lite te i soffan och läsa lite innan jag ska krypa i säng. Känner mig skönt återhämtad och taggad för ny vecka nu.

God natt med er!


Tulipaner!

Fick så fina tulpaner av pojkvän igår. Känns tråkigt att vara borta hela helgen i inte kunna titta på dem. Hoppas de är lika fina på söndag!
Idag drar jag till Loka brunn o möter upp Helena för en helg med helpension på SPA, lovely!


Onsdag!

Hej hej Onsdag från en förvånansvärt pigg tjej. Var på gymmet efter psykologen idag och det gick så jävla bra. Tänkte att jag kankse bara skulle springa ett par km på bandet som uppvärmning och sen styrka. Set slutade med att jag drog av 8 km på 39 minuter, sprang stadigt på 12.2-12.6. Avslutade med 13.5. Det var som att jag flög fram på bandet och jag fick flera ordentliga endorfinkickar och det var fantastiskt. Har inte känt så för löpningen på evigheter. Hoppas det håller i sig ett tag. Tänker iaf njuta av känslan nu ett tag.

Har haft en fin vecka med middag på Magnussons och bio i måndags och sen pysselkväll hemma hos mig igår då vi åt jättegod sallad och gjorde fina fotoalbum!

Men nu kommer snart min pojkvän så jag ska ta och hoppa i duschen.

Over and out!

Snart snart snart kanske!

Det är måndag morgon igen. Lika trött som vanligt på måndagsmorgnarna men älsk är ännu tröttare för han har kört sen 03 inatt. Det blir jobbigare för varje gång att säga hej då när allt vi vill är att han ska få ett bra jobb så vi får vår efterlängtade vardag med frukost tillsammans och att vakna bredvid varandra på måndagsmorgonen. Men det går bra det här med för vi ses ju så mycket ändå. Men nu vill vi gärna att vi får ett tecken på jobbfronten, vi tycker vi har kämpat på bra länge nu. Men det är klart, Nothing comes Easy. Och väl är väl det för då kanske man inte skulle uppskatta det på samma sätt när man väl fick det. Vi kommer uppskatta det hutlöst mycket.

När tiden är mogen kommer det nog till oss med!


Gör er redo för Mååååååndag, folks!

Ännu en fin och mysig helg börjar lida mot sitt slut. Fredagskvällen spenderades åt vin och tapas med bästa Jen på Tilltugg. Som så många gånger förr slutade inte kvällen där utan den fortsatte ut i Uppsalanatten och avslutades på Terassen. Lördagen var en slapp dag. Var inte bakis alls men både jag och pojkvän var lite slitna så vi myste mest i soffan och så var vi iväg och handlade lite. Hade bjudit in Jen för att kolla på Guldgalan och dippa grönsaker men sen blev hon för trött och stanna hemma så vi kollade på den själva och lyxade med lite popcorn och grönsaker och dipp. Sen såg vi en film (T kollade, och undertecknad somnade i hans famn). Själva galan sög men kvällen var mysig!

image description
Fredagsmorgonens träning

Kjolfredag och jag hade min prickiga klänning.


Utstyrseln i fredags.

Idag har vi promenerat till Actic och kört lite styrka. Annars inte många knop. Ska sätta igång och göra paj snart! Bara börja ladda för måndag imorgon.

Ooooover and out!


------------------------------------------

Förra veckan:


En kväll förra veckan var jag och tjejerna och kollade på en fotoutställning och efter det var vi på Basilico. Mysig tjejkväll!


Redo att hoppa upp på löpbandet en dag förra veckan.


Pojkvän när vi var på väg till gymmet i söndags.

Tapas och vin!

Kickade igång morgonen med att bränna av 6 km i ett jämnt tempo på löpbandet, 30 minuter (12-an) tog det och så en km som uppvärmning. Sen lite stretch och gym och på jobbet var det fredagsfika. Bra start på en fredag. Försökte blogga om detta på mobilen men det gick ju åt helvete som vanligt haha Blogg.se´s app är inget att ha.

Nu ska jag strax kila iväg och möta upp Jen på Tilltugg. Tänkte faktiskt ta bussen för jag har strumpbyxor och fryser utomhus. Tapas och vin-kväll, fan vad trevligt det ska bli! Perfekt avslut på en vecka som varit alldeles för lång och alldeles för tung på många sätt. 

Over and out!


Gammal bild från 2010 tror jag.

Nytänk!

Imorse startade jag o pojkvän dagen med en promenad till gymmet vid sex o körde ett ryggpass innan jag gick till jobbet o han promenerade hem. Bra start på en bra dag!

Ikväll har jag varit på hälsokväll på Actic. Testade min hälsoålder som var 21. Bra med muskler, väldigt lite ohälsosamt fett på kroppen och bra metabolism!

Sen när jag kom hem hade pojkvän överraskat med att möblera om lite här hemma o städat o fixat! Dessutom omorganiserat i mitt skafferi o flyttat ner allt i lådor så jag äntligen fick lite överblick! Mycket mycket bra nytänk! 'för övrigt fortsätter vi med nytänket och håller på o planerar en liten läshörna här hemma, kan bli riktigt bra!

 

 

 

 


PS

Idag är en av de där dagarna när jag saknar sådär molande. När det moler i hjärtat av saknad i allt jag gör. Jag är nöjd och kan vara glad men bakom det så ligger den där molande känslan av saknad och oförståelse över att du är borta. Det är konstigt men det är som att jag vissa dagar glider in i den där bubblan, där bara jag får plats. Jag är med och pratar och skrattar, men ändå liksom inte riktigt med.

Men det är aldrig någon som märker det. Det är i alla fall aldrig någon som säger något.




En mycket bra dag!

Klockan är strax efter 17 och jag sitter i soffan och har redan hunnit med både att träna och handla och äta! Var på röntgen idag klockan 14 och istället för att hetsa tillbaka till jobbet då så tog jag ut flex resten av eftermiddagen! Sååååå skönt! Så efter ultraljudet (som återigen inte visade något mer än att allt såg bra ut. Inget tecken på bråck, små fina lymfkörtlar och ingen blodpropp) så cyklade jag till Actic. Där gick jag en km som uppvärmning på bandet och därefter drog jag av 6 km på bandet (på 12-12.5, höll ett jämnt tempo, och idag gick det faktiskt rätt lätt, konstigt hur dagsformen kan variera så!), sprang ända tills jag snubblade på bandet och det stannade för jag kom åt nödstoppsknappen, vilket var jävligt tur för mig, kunde nog gått illa annars (akta er för att byta låt på Iphonen samtidigt som ni ska springa på band, farlig kombo). Sen körde jag axlar och en övning för magen (hade träningsvärk i magen från igår, så fler blev det inte).

Handlade på vägen hem och när jag kom hem gjorde jag en smoothie på frysta hallon (mycket!), en kiwi, mjölk, naturell kesella och en skopa proteinpulver vanilj. Jättegott som vanligt. På Smoothien hällde jag frö/gryn/nöt-blandningen från Blueberry, den är himmelskt god!

Nu ska jag hoppa i duschen innan jag sätter igår och plockar iordning här hemma och styr upp middagen innan min hårt arbetande pojkvän kommer lite senare. Mycket mycket bra Lillördag!

Over and out!




Tuesday. Nothing more, nothing less.

Jobbat, varit på fackmöte, varit och tränat (mage och triceps), kommit hem och mötts av inte mindre än 3 (!) betalningspåminnelser. What the fuck?! Jag som aldrig får påminnelser, jag som ta mig fan är nitisk när det gäller mina räkningar. Inte bästa tisdagen på länge.

Men nog om det. Lets talk about the weekend instead!
Inledde helgen med att boka flyg och hotell till wow åt oss alla 6, pepp pepp! Mötte upp pojkvän efter jobbet och gick och tränade på Kraftkällan. Inte vårt typ av gym. Efter ett rygg/mag-pass promenerade vi hem genom snöstormen och handlade på vägen. God middag framför På Spåret och Skavlan (pensionärsvarning, jag vet).

Lördagen tog vi sovmorgon och åt en sen frukost innan vi gick till station och tog tåget in till Sthlm. Väl där gick vi till Blueberry och handlade lite, sen vidare till ett stimmigt lunchhak och sen promenerade vi genom gamla stan bort till Fotografiska. Gick runt där och kollade på alla bilder, trivdes och hade det fint trots att det var tjockt med folk.

Den här fanns utanför fotografiska så vi fotade den såklart. Tydligen ett huvud som ligger på sidan kom vi fram till.


Efter fotografiska gick vi till en restaurang på Söder där pojkvän bokat bord. Det var ju en överraskning för mig och det visade sig att han valt en grekisk restaurang (Älskar grekiskt!) som hette Dionysos. Maten var helt fantastiskt god och likaså atmosfären. En restaurang jag verkligen kan rekommendera!

Söder på kvällen.

Pojkvän tog öl till maten, jag rödvin så klart.

Mmmm, mycket godare än det ser ut!


Vi gjorde ett undantag i vårt godisförbud och unnade oss varsinn efterrätt. Jag tog baklava och Tommy hemmagjord chokladkaka. De var himelskt goda båda två!


I gamla stan fanns det speglar på husväggarna och jag tyckte det var fint att ingen ännu slagit sönder dem. Kankse är folk mer vidskepliga än vad vi vet. Efter middag och promenad genom ett lugnt Stockholm åkte vi hem till Uppis och gick och tog ett par öl på O´connors och lyssnade på Irländsk livemusik. Jättefin kväll, älskar överraskningar och god mat och dryck, livemusik och att hänga med bästa pojkvän så klart!

Söndagen blev ännu en slapp morgon innan vi promenerade till Kraftkällan i Gränby centrum. Jag rev av 5 tunga km på bandet (usch vad dålig min kondition har blivit. Hatar det!) och körde biceps och mage tillsammans med T. Promenerade sen hela långa vägen hem och åt massor för jag kanske aldrig varit så hungrig. På kvällen fick vi finbesök av Jempa och drack te och pratade strunt.

Mycket bra helg helt enkelt.
Nu ska jag sova och vakna pigg och utvilad imorgon!

Natti.

En helt vanlig torsdag!

Det är helt sinnessjukt på jobbet just nu. ALLA planerar semestern i sommar. Känner hur jag själv har blivit helt sinnessjuk och springer runt och planerar för fullt verkligen haha Hoppas att allt kring wow går i lås imorgon. Har hittat riktigt bra flygbiljetter och boende (samma som förra året). Kommer bli bra det här! Försöker även bestämma mig för om jag ska ha tidig eller sen semester men just nu har jag tänkt om och det lutar mot sen. Skulle såååå gärna vilja komma iväg på en weekend till Dublin med pojkvännen på semestern, det hade suttit så fint! Snälla snälla, ge oss lite flyt nu i jobbsök och allt som hör till.

Aaaaanyway. Efter jobbet gick jag till sats, slukade en 'preworkout' och brände av ett Combatpass och lite mage. Fy vad jag är svag i bålen mot vad jag var förr. Man märker att man tappar mkt styrka när man bara jobbar med konditionsträning som löpning som jag gjorde i Au. Men men, bara att jobba på det så blir det bättre. Hatar att vara svag.

Imorgon bitti kommer pojkvän och efter jobbet ska vi testa ett nytt gym. Lördagen ska spenderas åt lunch med lillebror och Victor i Sthlm, gå på fotografiska och sen ska jag bli bjuden på middag i Sthlm av pojkvän. Vad det blir för restaurang blir en överraskning! Pepp pepp på livet just nu!

Soooooooo Looooooong!











Förra sommaren var så himla fin och jag tror att nästa sommar kommer bli precis lika bra, kanske ännu bättre!

Lyx-onsdag!

Har landat i soffan med laptopen i knät efter en jättemysig eftermiddag/kväll med tjejerna. Först var vi och kollade på en fotoutställning och efter det blev det pasta, vin och tjejsnack på Basilico. Fina onsdag, fina lillördag! I övrigt har jag en sån helvetes träningsvärk i rumpa och ben idag att jag nästan vill skrika varje gång jag sätter mig och reser mig och går i trappor. Körde ett hårt pass ben/rumpa på sats igår efter att jag och Jen varit ute och promenerat och ägnat oss åt tjejsnack. Mycket bra kväll det med!

Jag och Jen för 100 år sedan, i en annan tid.

Jag är så peppad på träningen nu efter nyåret. Älskar nystarter och nyårslöften, det peppar mig så jävla mycket! Till helgen ska jag och pojkvän testa ett nytt gym, Kraftkällan. Det ska bli kul och spännande! Snart dags för mig att bestämma mig för vilket gym jag ska joina i månadsskiftet! Det lutar ju åt actic men vill prova runt lite först.


Annars är det mycket planerande på gång just nu. Flygbiljett och boende till Way out West ska bokas denna vecka och vi håller också på och kollar på biljetter till dansföreställningen av Dirty Dancing samt en passande skidhelg när det kan passa att ta en heldag i Romme och en helg vi kan åka till Estockholmo och hälsa på Helenen. Mycket kul på gång! Det är dock helt sjukt att vi på jobbet nu planerar våra sommarsemestrar! Men det är så det är, man måste va ute i tid.

Way out West förra året. En helt fantastiskt fin helg! Längtar redan till nästa gång!

Är så trött, så trött. Borde beställa en massa bilder till framkallning till vår pysselkväll i slutet av februari då tanken är att jag ska påbörja ett fotoalbum till Au/thai-resan i november förra året. Men jag kommer mig liksom inte för att ta tag i det. Vill istället bara sitta här i soffan med mitt te, min Fitness-tidning och alla tända ljus och njuta av lugnet en onsdagskväll. Sen vill jag sova, massor vill jag sova!

So Long




När det förflutna gör sig påminnt som en smäll rakt i ansiktet

Jag antar att jag inte är så tuff som jag tror och vill vara. Jag antar att jag inte glömt, bara förträngt. Jag antar att mycket mer ligger latent precis under huden än vad jag vet om och jag antar att det är okej att vara rädd ibland.

Dagen som började så fint och fortsatte ännu bättre avslutades på sämsta sätt med en oro i maggropen, saknad efter pojkvän, en spänd kropp som lyssnar efter minsta lilla ljud och ett behov av att kolla att dörren är låst både en och två gånger.


Tänk att något som hände för så länge sedan fortfarande kan förvandla mig till en totalt vettskrämd 7-årig liten flicka. Oförståeligt att jag låter mig påverkas på det fasansfulla sättet.

Ska försöka sova nu.
God natt med er.






Söndagsmys

Heeeello!
Har haft en jättefin helg! Lördagen spenderades på bästa sätt tillsammans med bästa Jen och Tommy. Vi susade runt på vägarna kring Uppsala till olika loppisar. Gillade ställena men hittade tyvärr inget denna gång. Sen blev det lunch på Lingon! God lunch-buffé var det som bjöds så vi blev sittande där ett bra tag. Kvällen spenderades åt att plocka iordning lite här hemma, promenera en sväng och sen soffhäng på kvällen. Idag gick vi återigen upp i hyfsad tid för att äta lång helgfrulle innan vi promenerade bort till Actic i Boländerna. Drog av ett hårt rygg- och magpass innan vi promenerade hemåt igen. Har inte gjort många knop sen vi kom hem, men det är ju ändå söndag så det är väl ok.

Tjiiiiing!

Lite bilder från näst sista dagen i Australien. Tog bilen och körde på stranden till en jättefin strand där vi sen spenderade dagen åt bad, surf och sol. Vilken kontrast mot nu haha


Pearl on the board

Flynn in action.

Jag.

syrran

Här åkte vi över med bilen (över/mellan alla stenar), vattnet hade hunnit stiga rätt ordentligt när vi skulle tillbaka. Hyfsat nervöst.

Högvatten.

En annan bil hade kört fast och en annan med när den försökte hjälpa loss den andre så vi stannade och hjälpte till att dra loss den första. Vi själva körde fast ett par ggr men lyckades ta oss därifrån. Händelserik dag I tell you!

Alla stannade och engagerade sig i att få loss bilarna.

Fina Fredag!

Har haft en jättefin fredag. Gick upp vid halv åtta och åt en stor frulle med havregrynsgröt och ägg. Sen satte jag mig och scrappade lite, för jag behövde göra ett födelsedagskort. Min fina pojkvän fixade och plockade iordning i 'skrutthörnan' här i lägenheten, där det står böcker och ouppackade lådor, under tiden. Sen åt vi lite och testade mitt nyinköpta proteinpulver (här ska testas!! Aldrig testat proteinpulver alls förut men jag ska se om det kan pigga till mig på eftermiddagarna efter jobbet innan träningen). Så när vi promenrade i kylan till Actic i Boländerna så stack det både i fingrar, fötter och ansikte, läskig känsla. Brände av 5 km på löpbandet och sen 10 min backträning på bandet, allt till tonerna av Eldkvarn och co i jubileumskonsterten, MAGISK! Efter det blev det lite styrka. Sen promenerade vi hem i det jättefina vädret och gjorde en smoothie. Nu ligger jag i soffan och ska läsa lite tidning och T fixar iordning här hemma. Snart ska jag börja med maten, fläskfilé!
Fan vilken fin fredag, jag är så lycklig.

T på vår vinterpromenad på Nyårsdagen!

Löpbandet i tisdags efter 5 km löpning och en kvarts backträning.

På tal om mat. Jag gjorde så god middag igår som jag tänkte tipsa om. Jag tog det vi hade hemma och det blev jättebra, så gott! Baconlindad kycklingfilé. Ta fileérna och dela dem längden. Bred en röra av Philadelphia, paprika och rödlök i mitten och stäng sedan filén. Linda sedan två baconskivor kring varje filé och stek i stekpanna (gärna med lock ett tag för då blir det mer saftigt) tills kycklingen är genomstekt. Häll i kesella eller grädde/creme fraich i pannan och gör sås av det. Servera med sallad! (Eller pasta/potatis/ris om man hellre vill). Lovely!

Imorrn blir det loppisrunda med Jen och Tommy, känner att det kommer bli en bra start på helgen!
Tjing.



Småsugen på denna lampa. Men vi får se. Kanske kan jag hitta en lampa på morgondagens loppisrunda? Letar både efter en att ha ovanför matbordet och en golvlampa att ha vis doffan som läslampa. Får man inte plats med en egen liten läshörna så får man skapa sin egen i befintlig soffa istället!


Jag behöver en ny TVbänk och är lite sugen på denna men vet ej om den skulle passa. Pojkvän är inte helt övertygad, inte jag heller haha Vet bara att jag vill ha ngt som inte är så förbannat steriotypiskt som TVbänk. Vi får se, kanske hittar jag ngt imorrn! Behöver också hitta en bokhylla väldigt snart, för att få upp alla böcker!




Ett av korten jag gjorde idag (lappen som jag skrivit på är marinblå egentligen)


Året 2011

Året då jag lärde mig leva utan en mamma, utan min mamma. Året då jag tvingades växa upp. Året då jag äntligen började gå hos psykolog, tvingade mig själv att konfrontera det förflutna, försökte bearbeta en outhärdlig sorg, grät sönder mina tårkanaler sittandes i en skinnfotölj 45 minuter i veckan en hel vår. Året då jag började ta ansvar för mina egna beslut, vågade konfrontera folk jag älskade, tvingade mig själv att ta endel tuffa beslut.

Det var året då jag bokade en magisk resa med syster som jag senare genomförde. En resa som gav mig insikt i mycket och förståelse för annat och gav mig styrkan att sätta upp mål för att försöka ändra mitt liv till det bättre. Året då jag bestämde mig för att sluta älta. Året då jag fick 5 hela fantastiska veckor med min fina storasyster.

Året som började med hjärtesorg men avslutades med en hel massa kärlek. Det var året som jag träffade min kärlek och lät honom öppna upp mitt trasiga inre igen. Året då jag lärde mig att lita igen, då jag för första gången lärde mig att tro på kärleken. Det var året jag kapitulerade i armarna på honom och slutade med alla spel, pang bom så var alla spel borta. Jag lärde mig att det ibland räcker med att titta på någon man älskar för att veta att det inte finns något ont eller några lögner i de där ögonen, att jag är trygg där. Det var året som jag viskade 'Jag älskar dig' till någon utanför min familj för allra första gången.

2011 var året då jag lärde mig att livet kan göra fastansfullt ont men vara fruktansvärt fint och vackert, helt på samma gång. 'Perfect and broken in one fucked up day'.


Lever.

Nytränad, nyäten står jag i köket o fixar en broccoli- och skinkpaj till tonerna av Neil Young. Ibland är livet bra gött, när det enkla räknas.

Goder afton gott folk.


Några vuxenpoäng rikare

Lagade älgstek, potatisgratäng och god sås på skyn igår. Jag tycker det är lite vuxenpoäng på älgstek. (Mats, du hade varit stolt över mig. Lite torrt blev det men lite lagom rosa där i mitten och såsen blev helt okej, gratängen blev kanon men den skötte Mr T!)




Nu har Tommy satt sig i bilen hem till skogarna och det är sådär tomt och tyst igen. Vi bestämde att han skulle åka hem ikväll istället eftersom väderförhållandena inte är de bästa. Alla som känner mig vet att jag uppskattar min egentid. Men det blir ju inte riktigt på samma sätt när man har ett distansförhållande för då vill man ju vara tillsammans all tid man kan. Dessutom kan jag inte slappna av det minsta för jag hatar att ha honom ute på vägarna mitt i natten. Men det kommer gå bra, som han brukar säga.

Och jag tänker ta och krypa till sängs nu för jag är så trött att jag mår lite illa. Oklart vad jag blivit trött av idag dock.

Natti natt.

Gott Nytt Åååååår!

Sådär ja. Nyår är över, 1:a januari 2012 är här. Hade ett jättefint nyår med pojkvän. Vi åt gott, skålade i skumpa, drack gott och var uppe vid slottet och kollade på alla fyrverkerier! Det kommer bli ett bra år det här, jag känner det i kroppen, jag känner att det är min tur nu!


Kickade igång kvällen med ananas/apelsin/vodka/is-drink, yum!

En sista festcigg innan vi nu kickar igång ett fest-rök-fritt 2012 (minst fram till sommaren, kanske för alltid).


Vi var ett festfint nyårspar!


Lagade mat och diskade i finkläder, sådär som man gör nästan bara på nyår, bara för att man kan!



Måååånga nyårspussar.


Mister fixade efterrätten!

Sen spelade vi spel och jag vann!

Idag har varit en lugn dag. Sov länge, åt stor helgfrulle, slappade vid TVn och sen gick vi en långpromenad i snön. Skönt start på Nya året!

Önskar er ett riktigt skönt 2012 och mig sjölv med för den delen.

Herrå