Mörka och ensamna höstkvällar får mig att sucka högt och igenkännande inombords innan de ens riktigt anlänt.

Jaa, tog mig iväg till träningen till slut. Det var lite segt att ta sig ur soffan men det gick. Fullt med folk på gymmet naturligtvis, måndag och allas nya liv startar. Jag hade min nya rosa tröja på mig. Fick den som gratisgåva från IFORM - tidningen. Minns inte när jag hade något rosa på mig senast. Borträknat underkläder då.. Se och njut.

Dags att tvätta spegeln kanske? Sliten, oj så sliten.

Oj vad jag matchar. Ser ni? Rosa mot rosa.


Everestjackan åkte på idag. Det är höst i luften.

Go natt folket.

Kvällens låt: Roger Sanchez -
Another Chance (Videon till låten är grym)


Tomhet

Äntligen hemma från jobbet. Kommer aldrig hem i tid längre. Slutar fyra men kommer sällan hem innan fem, ofta inte förrän kring sex. Kontorslokalen ekar tom och man hör bara ljudet från smattrande tangenter och mina tysta andetag. Jag gillar lugnet och ensamheten tidigt på morgonen och sent på eftermiddagen så det gör mig inte så mkt att jag jobbar lite längre om dagarna. Det som är jobbigt är att vara stressad. Vissa dagar är jag så stressad att jag vill kräkas, de dagar som jag känner att allt hänger på mej, att jag måste organisera saker och att det ska klaffa. Men det är alltid en fin känsla när allt går i lås och jag vet att det är min förtjänst. De dagarna klappar jag mig själv på axeln. Eller jag försöker åtminstone komma ihåg att göra det.

Ska ta mig iväg till gymmet en sväng. Hade tänkt gå på spinning vid sex men det blev tight att hinna och jag orkar inte stressa. Jag är trött idag, kanske tröttare än vanligt. Trots en ovanligt lugn helg.

So Long.


Allt jag tar vid blir till skit

Jag är matt efter den här helgen. Inte för att jag festat, inte för att jag varit full och inte för att jag har minnesluckor av spriten. Jag har skött mig, varit duktig och framför allt nykter. Jag har haft en fin helg, med flytt och fina vänner. Men jag känner mig ändå så fruktansvärt matt på tillvaron. Har inget skäl att bo kvar här och inget skäl att flytta. Har inget som drar mig åt något håll och ingen som visar vägen. Jag är så totalt jävla vilse i mitt jävla liv. Vad fan gör man då?

Dessutom gör jag dumheter, ibland sårar jag andra utan mening och jag dras till fel personer. Jag vet vad som är rätt men väljer oftast en annan väg. Fan vad less jag är på det, på mina val och på hur allt blir.

Imorgon blir en bättre dag.
God natt.

Naken med en grape

Lördag morgon. Stor helgfrukost. Äter bla grape, som jag älskar. Blodgrape. Ser nog rätt roligt ut när jag äter det har jag kommit fram till. Tar nämligen alltid av mig t-shirt och b-h för att undvika att söla ner mig. Det skätter ju överallt när man kör ner skeden i en klyfta. O det blir så jävliga fläckar. Därav denna nakenhet haha

Anyway. Ska bort och möta upp mr P lite senare och sen ska jag hjälpa Mr A att flytta sista grejerna! Spännande att se hur det blir och se de nya köksmöblerna med!

Ciao.


Flytthelg i Simpan


Fredag i bilen när jag jobba. Stans fulaste brillor på mig men de skyddar mot solen iaf haha

Idag har vi flyttat, oj vad vi har flyttat. Någon glömde visst nämna att det var till 4e våningen i ett trapphus utan hiss vi skulle flytta. Men det gick fint och som belöning blev det pizza. Skön dag, helt klart. Sjuk tanke att jag ska göra exakt samma sak imorgon när jag ska hjälpa A att flytta. Också han bor på 4e våningen, massor trappor upp. Tur han ska flytta in på en lägre våning iaf! O att vi redan flyttat endel grejer med bilen. Börjar känna mig som mina vänners personliga flyttfirma haha Men nästa gång är det förhoppningsvis min tur.

Såhär såg det ut när vi burit upp allt haha snyggt.

Bowlingen gick fint. Jag är inte kung på det men va fan, jag gjorde iaf mitt bästa. Lite bira hjälpte mig på traven.

Redo för bowling.

Kvällen är ännu oplanerad. Vi får se, kan bli en vända till Paviljongen, eller så blir det inte det, vi får se, vi får se.

Latah Peeps!


King of bowling?

Lugn kväll igår. Glass i hamnen, promenad genom kolonierna, pallning av äpplen och plommon. Sen drog vi o skulle hyra film (stödja filmindustrin lite för en gångs skull). Kunde naturligtvis inte bestämma oss. Det var 30 grader i butiken och där stod vi och trampa. Blev till slut Australia. Men jag var skittrött och halvsjuk så orka inte se den långa. Blev istället Valkyria som var aningen kortare. Får kolla Australia nån dag i helgen eller så ist (man får hyra en hel vecka!).

Midsommar -09


Anyway. Slutade i tid idag! Klapp på axeln. Tog även långlunch på Mandelmanns där jag avslutade lunchen med något som kan vara den absolut godaste chokladbrownie jag någonsin ätit! Mmmmmm. Blir ingen beach idag. De andra ska till Ystad och käka men jag hade bestämt med Annika och co att jag skulle me dem och bowla och dricka bärs idag så jag blir kvar i Simpan. Ska kila iväg till systemet för att inhandla lite fler bira, mitt förråd består endast av två kalla Mariestad, fler ska det bli.

Latah Peeps.

Tröttnat

Jag och A hade en intressant konversation i tisdags när jag var hos honom. Vi skulle kolla på film och A var tvungen och handla och skulle även köpa godis och jag erbjöd mig att följa med.

När han kom tillbaka uppstod följande konversation:
- Jag kom att tänka på en sak, förut gjorde du något sjukt brudigt.
- Jasså? Vaddå?! (Jättenyfiken, jag som ser mig själv som lite grabbig i sättet många ggr)
- Du ställde en fråga som du helt tydligt inte ville ha ett jakande svar på.
- Va? Jaha...
- Ja, när du frågade om jag ville att du skulle följa med och handla så ställde du frågan som att du inte ville ha ett ja.
- Haha, jo det är väl sant haha, var inte så sugen på att resa mig ur soffan haha

Iaf kom jag att tänka på hur ofta man gör så. Istället för att säga att man inte vill något så ska man va snäll och erbjuda sig men lägger till tonfall och gester som helt tydligt syftar till att den andre ska svar "Nej nej det behövs inte" och man kan andas ut. För man har ju varit snäll och erbjudit sig, men de ville ju inte ha hjälp...hahaha. Dock tror jag att det är totalt lika vanligt hos karlar att göra så, om inte mer vanligt. Den upplevelsen har jag iaf haha
Jaja, bara en parentes såhär en torsdag före en fredag!

Ska strax kila ner och möta upp A för glass i hamnen. (Har redan ätit kulglass i hamnen idag. Jag och några kollegor tog paus och gick till hamnen, det var fint det!)

Ciao ciao.


Och du sa: "Kom tillbaks när du tappat dina vingar och kan gå"

Brukar alltid inleda mina gympass med bicepcurls. Stod rakt upp och ner och gjorde dem som vanligt. Med enda skillnaden att jag hade skyhög puls och svettades. Av att stå helt stilla och röra amrarna lite!? Någon är helt klart lite småsjuk. Men fan så olägligt det skulle vara att bli sjuk nu, jag hinner inte det. Verkligen. H-I-N-N-E-R  I-N-T-E.

-07?

Så jag ska ta en snabb dusch och sen krypa ner i sängen för att hinna få så mkt sömn som möjligt och kurera massor! Imorgon ska jag vakna både frisk och kry!

Ciao Darlings

Kvällens låt: Thåström -
Fanfanfan


Enough is enough

Fortfarande ont i halsen. Vaknade med tjockare hals än när jag la mig igår. Nu har det gått ner lite igen. Men jag har gett mig själv konditions-träningsförbud. Tråkigt, men man måste ta hand om sig i influensatider. Tänkte dock kanske klämma in ett kort styrkepass, det har ju ingen dött av.

Jag och Helena sommar -07.  Saknad.

O det jävla vaccinet ja. Fortfarande totalt kluven. Tror dock jag kommit fram till att jag hellre insjuknar i influensa än sprutar in något i kroppen jag knappt vet vad det är och som kan ge konstiga biverkningar som påverkan på centrala nervsystemet. Är inte helt sugen på en ansiktsförlamning, vill kunna le, skratta och göra grimaser med hela ansiktet några år till faktiskt. Men va fan, vi får se. Hinner kanske ångra mej många ggr innan vaccineringsdagen kommer. Time will tell.

Kom på värsta grejen idag när jag funderade på hur jag skulle få tag på fler plommon på trädet på gården där jag pallar. Kom på den ypperliga idén att använda griptången. Heter det inte hjälpmedel så säg? Hjälp att palla! Nice.

So Long Peeps.

Tvivelaktiga motiv till handlingarna

Har hjälpt A att flytta in i nya lyan idag. Sjukt avundsjuk på att få flytta in i en snygg, helt nyrenoverad och fräsch stor och luftig 2:a. Åhh vad jag vill ha min egen lya igen, särskilt en riktigt fin en. Riktigt riktigt sjysst kök. Har gjort en deal med A som lovat köpa maten om jag lagar det. I det köket fixar jag det lätt haha Det är en deal!

Glimmingehus under helgen.

Sen såg vi nya Wallander. Den var sådär, helt okej kanske. Men vilken jävla massproduktion av filmer alltså, hur har de råd med detta undrar man?

Nu ska jag sova. Halsen ömmar, ögonlocken är tunga och jag ska va på ett hembesök långt borta i ingenstans kl 8.00 imorgon bitti. O ingen matlåda har jag gjort heller, det får jag göra innan jobbet imorron, suck. Skål på den. Ska även bestämma mig för om det ska bli någon vaccinering eller inte. Sjukt kluven alltså.

Natti!

My New Beautiful Shoes!

Ont i halsen. Räknar med att det ska ha gått över tills imorgon. Eller räknar med att inte få värre ont? Det är väl en överdrift kanske. Inte precis så att det flyter just nu precis, så en influensa eller nåt annat skit är ju bara att räkna med. Kom rätt nyss hem från jobbet. Har varit en jävligt intensiv dag, är mitt uppe i en massa organiserande hit och dit. Ser fram emot nästa vecka som jag tror blir lugnare och jag får en chans att landa lite. Känns fan inte som jag landat riktigt sen semestern, nivån har varit sjukt hög sen dess alltså.


Mina nya älsklingsskor! Fick dem av mamma och Mats som tack för den här helgen och för att jag är en sån underbat fin dotter! (Okej det där sista hittar jag på själv, men jag föreställer mig att det nog var det ursprungliga skälet..hahahaha)

Nej nu ska jag strax kila bort till Ante och hjälpa honom flytta lite. Han behöver någon med lite muskler som kan hjälpa till och bära eftersom han inte själv har några..haha

Latah Peeps.

Tack för en underbart fin helg

Har verkligen haft en helt fantastisk helg med mina fina föräldrar. Vi har hunnit så mkt och ätit en massa gott och druckit gott och filosoferat om livet. Lite bilder från lörd kväll och söndag:

Lördagsmiddagen intogs på Friden. Där de valde att ha en bröllopsfest samtidigt. Vi hamnade alltså mitt i bröllopsfirandet och fick lyssna till personliga tal och applåder och beskåda allmän glädje. Kän säga att det blev en lite snabbare middag än tänkt. Kände oss lätt malplaserade haha Sista gången det här året som långklänningen åkte på. Passade på att ta tillfället i akt.

Mamma och Mats rum på det mysiga B&B mitt emot mitt hus vid Rosentorget!

Lördag. Passade på att köra på bara ben. Kanske sista gången i år. Förmodligen.

En vända till mysiga hamnen i Brantevik blev det. Mats spanar in kanonen.

Glimminge hus ska man tydligen ha sett om man bor här nere. Nu har jag det. Lär förmodligen aldrig mer fara dit. Men jag har iaf gjort det.

Var bara tvungen att testa...ni känner mig.

En stor och helt otroligt nice lunchbuffé lyxade vi med på Lödderups strandbad. Utsikten var helt fantastisk!

Tvivelaktig parkering av oss. Vår bil är den i mitten. (Innan stod det fullt med bilar till vänster om oss.) När vi kom ut efter lunchen såg det myvcket tvivelaktigt ut att vi ställt oss där i mitten av infarten.

Ales stenar är också något man ska ha sett. Andra gången för mig, snacka om kulturell brud!! Kan helt klart tänka mig att skärm-flyga lite någon fin dag.

Snygg hållning fröken. Och nej jag är inte gravid, det är faktiskt min arm man ser haha Fruktansvärt vacker utsikt även här. Man blir liksom aldrig mätt på något så fint för ögat..

Och här tog jag över bilnycklarna. Skål!

Mamma o Mats fyllde strupen med alkohol medan jag gjorde grimaser och speglade mig i glasögonen samtidigt som jag försökte ta kort på det. Inte helt normal nej.

Jag och mamma utamför deras B&B (med mitt gula hus i bakgrunden) innan middagen igår.

Middag intogs på Cimbris vår sista kväll tillsammans för den här gg. Lika jävla jobbigt att säga hejdå som alltid. Lipsill Alexandersson.

Men en helt fantastisk helg har det varit. Kanonväder, kulturella upplevelser, utflykter, bästa sällskapet, en massa god mat och gott vin! Helt underbart.

Nu ska jag kila till gymmet. Och lyfta lite vikter. För det är det enda jag kan göa med min fot som är helt störd. Ska köpa zonsalva och hoppas det hjälper och så ska jag massera mkt. Mor tror det kan hjälpa och just nu är goda råd dyra. Jag vill ha tillbaka min aktiva vardag! Kom hem från jobbet vid 18 idag och är trött som ett svin, så just idag passar det mig utmärkt att bara gå till gymmet en snabbis.

Latah Peeps!




Sommarens sista dagar

Fin kväll, blev middag på Kamskogs där vi åt gott och jag och mor dela en karaff vin och Marts lyxa med en bira. Chokladkaka med glass blev det till efterrått, mmmm!! Känns alltid så lyxigt att äta på restaurang på kvällen och dricka vin och ta en efterrätt. Bonn-Terese kanske, men jag tycker det är en skön känsla att man kan känna en sån lyx över sådana saker! Sen bar det vidare till Cimbis där vi drack lite till och snacka mera skit. Riktigt riktigt fin kväll och det är så fint att ha dem här. De lindrar min saknad så mycket och det kommer bli så jävla tomt när de far. Men det tänker vi inte på nu.

Jättefin dag. Började med frulle på mamma och mats B&B vid halv nio. Uppe med tuppen vet ni. Sen drog vi till Stens huvud där vi gick runt och kollade, helt fantastisk utsikt.



Efter det blev det ner till Kivik och till musterit och lunch där. Och ett kilo plommon har fröken dragit i sig. Vad det får för följder lär jag väl bli varse. Men jag ska bespara er de detaljerna om det blir några haha

Vi är hemma en kortis för vila, dusch och fixande. Ikväll bär det av till Friden för finmiddag!

Hoppas ni har en fin helg.

Ciao ciao

Dagens låt: Lars Winnerbäck -
Jag får liksom ingen ordning (Skön text, skönt sound, en ny lars?)

TGIF!

Nu är de här! Har ägnat ett par timmar åt att dricka lite vin och snacka skit. Nu blir det till att fixa till sig lite och sen ner på stan o käka något gott! Slutat regna har det gjort med och är på G att spricka upp.

Hångeldejt

En kär vän till mig är på dejt. Det är sjukt spännande. Förmodligen mer spännande för mig än för henne. Fan vad alla dejtar just nu, jag gillar det, fram för mer dejtande i Svea Rike säger jag! Finns inte mkt som är mer mysigt och spännande, särskilt om det är med rätt person..mer sånt.

Nej nu ska jag kila iväg.

Ciao ciao och ha en kul fredagskväll. Ut och snurra med er!

Så less på hela situationen att jag kräks lite inombords faktiskt

Jag längtar längtar längtar till imorgon eftermiddag när mamma o Mats kommer! Ska bli så fruktansvärt kul och mysigt och som jag har väntat. Ligger precis rätt i tiden gör det med. Är uppe i något helt otroligt drygt som tar en massa energi från mig som jag inte alls har råd att ge. Men kan inte bara ta och ta utan att ge något tillbaka men alla fattar ine det. Men det lär säkert komma ikapp dem förr eller senare.

Good old days! Jag och Sandy "Tordan" på den berömda loftgången!

Men nu ska jag försöka sova lite efter en massa viktigt snack med mor och Jen i kvällingen!
Ska se till att vakna upp till en helt underbar fredag imorgon (Trots att jag just nu har molande huvudvärk, är helt tömd på energi och ser dubbelt av ren trötthet.)

Natti.

Snart helg. Det tackar vi för...

Kom hem från jobbet för bara en liten stund sen. Var tvungen att stanna och jobba undan lite inför helgen när mamma och Mats kommer, ska bli så roligt att ha dem här!
Är skithungrig men insåg att jag inte har någon mjölk. Och mackor utan mjölk funkar helt enkelt inte. Så jag ska köra en snabbis på gymmet (kan ju bara köra överkropp) och handla med mig mjölk hem på vägen så jag får äta innan jag hungrar ihjäl! En grape i magen blir ingen mätt på, inte jag iaf.
Skulle spelat beach men foten håller inte. Tankar på Malmöfestivalen formades för folk ville dit. Men jag har fan inte energin alltså. Nej städa undan lite snabbt här hemma och sen soooova. Intensiv dag. Intensiv som fan. Men fredag imorgon, underbara underbara fredag! Det bästa vädert har vi även fortfarande, yeeesss.

Barbro i motala sommaren -08

So Long!

Running away is not the answer

Helt underbart väder har det varit idag. Har inte hunnit njuta värst av det dock, har varit fullt upp hela dagen. Fick även en timmes info om Pandemin och hur vi ska tackla det om den bryter ut på riktigt. Naturligtvis kom jag instormandes, flåsandes 7 minuter sent för jag hade varit på ett utdraget hembesök ute i ingenstans ungefär.

Bild från sista hösten i Umeå.

Härjade in på 3 olika kontor på socialförvaltningen innan jag äntligen hittade någon som visste vart vi skulle vara. Fäktade med händerna, andades stötvis och fick ur mig SVININFLUENSA och tittade frågande på tjejen på första kontoret. Hon såg alldeles förskräckt ut och jag fick kippande fram "information". Ja det där upprepade jag alltså för tre personer som samtliga reagerade på samma sätt, först rädsla, sen lättnad och sen ointresse. Va fan, har de noll kommunikation på soc-kontoret eller? Ni som känner mig vet hur mycket jag verkligen HATAR att komma sent, särskilt till en sån grej, där alla sitter samlade, typ 30-40 pers. Fy fan vilken stress.

Jag och Mari -06. Long time no see.

Efter 16, när vi var klara med informationen ville jag ungefär sätta mig ner och tjuta, så trött va jag med, men det vara bara att bege sig iväg på ännu ett hembesök. Kommer fram till stället o inser att jag glömt en grej. Men de fick lösa det provisoriskt så åker jag dit med det imorgon bitti. Nej fy fan vilken dag alltså.

Ska ta mig ut och uttnyttja det fina vädret lite tänkte jag. Någon spinning blev det ju inte, en annan jobbade ju...Den jävla foten vägrar bli bättre dock så det är cykla som gäller isf, gör jätteont när jag belastar. Vet inte vad jag gjort, det kom bara helt plötsligt i söndags. Hoppas det går över snart!

Latah dudes!

vill vill vill!

Kom iväg till gymmet en sväng och körde överkroppen.
En polare till mig i Motala som jag fortfarande har kontakt med sen vi gick i lågstadiet tillsammans har s25-årsfest den 5e september. Skulle så himla himla gärna vilja fara dit men det är fan galet dyrt allts för att bara fara ett par dagar. Skulle ha vetat det lite tidigare så kanske det funnits lite mer humana priser. Ska ändå överväga det ett par dar, känna på det lite.. Det vore ju så kul.


Sommar -08, Camilla, jag och Sofie!

Ciao ciao!

Im back back back i Skåneland

Jaha så var man tillbaka i söder igen.
Har haft en jävligt fin helg. Skulle säsga att höjdpunkterna var Röyksopp, Jenny Wilson och framför allt Lily Allen! Vilken tjej, så snygg, energisk och skön!

Fotograf: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

Hyfsat less på att vi missa Robyn dock, verkar ha varit höjdpunkten för många! Men vi fick iaf se henne en låt när hon va upp på scen med Röyksopp och det var grymt.

På söndagen efter typ 6-7 timmars sömn på 2 dygn var fröken hyfsat sliten när hon satte sig på tåget vid 10 på morgon. Hade ett mysigt dygn hemma och jag är glad att jag for hem! Hämtade även ut en sprillans ny kamera på försäkringen, Hurra! Såg även till att ta en drulleförsäkring på nya kameran..haha

Något mindre kul är att jag gjort något med foten - överansträngning? Har skitont när jag stödjer på den och måste låta den vila ett par dar och hoppas på det bästa. Inte helt okej säger jag. Hatar att vara så stilla. Jag ska ju träna och sånt ju. Aja, kanske går över fort.

O några bilder tog jag inte under helgen heller. Maria tog nog ett par så om jag får dem kanske jag lägger upp dem här, vi får se. Nu ska jag snart kila upp till gymmet en sväng. Naturligtvis ska jag bara köra överkropp så foten får vila.

Jepp, Ciao

Favoritlåt nu: Röyksopp ft. Robyn -
The Girl and the Robot

GBG nästa!

Sista inlägget innan det bär av på äventyr med mig och Jen Bunney i spetsen.
Kul med spinning, gick bra. Har försökt mig på att packa här i kvällingen, det går väl sådär. Måste ju vara klart ikväll egentligen, hinner inte imorgon. Får dra finliret på morgonkvisten innan jobbet helt enkelt. Blir inte lika mkt som det brukar, men hur som helst blir det för mkt. Men det gör det alltid när det är jag som packar. Undertecknad borde ha en personlig packare som bara packa ner det nödvändigaste haha. Mest plats tar nog schampoo och sån skit, tradigt att bära med sig, men ack så nödvändigt.

Ha en fin helg folket, det ska jag ha.

Ciao ciao.

Efter regn kommer solsken

Yessssssssss bara några ynka jobbtimmar kvar den här veckan o sen bär det av till GBG för feeeestivalhärj. Som jag längtar efter att knäcka den första kalla ölen i sällskap av Jen, Maria o co. Kommer bli hur bra som helst. Imorgon ska det va fint väder, lördag regna. Men det skiter jag i, kommer bli bra ändå.
På söndag far jag vidare till Värmlandsskogarna på en snabbvisit. Vet inte när ja kommer såhär nära hemma igen så det är bäst att passa på. Jag och mormor ska baka sockerkaka och sen kommer Lotta och vi ska äta lunch innan jag återvänder till Skåneland. Blir bara ett dygn hemma, men ett värdefullt sådant ska tilläggas.

Nu bär det av till gymmet. Har varit det kontigaste väder man kan tänka sig här idag, sol, regn, blåst, moln, sol, regn...ja ni fattar...

Latah Dudes!

Snart snart fredag!

Mysig kväll igår.

Är lite less på att Malmöfestivalen infaller samma datom som Way out West. Varför kan man inte få allt någon gång? Bara en enda gång och jag skulle va nöjd. A och V skulle festa kungligt och hade A hade finfin förfest på G och de ville ha med sin partyprinsessa så jag hade skjuts dit. Men kan jag fara? Nej och nej. Ser dock fram emot Way out West grymt mycket, kommer bli kungligt.
Mycket att stå i idag efter jobbet. Gym, packa, fixa, ordna.

Nu börjar dagen på allvar.
Ciao

PS Fint är att Malmöfestivalen håller på en veckan. O nästa torsdag spelar Thåstöm. Mkt bra!

Drömmar

Tennis förut och det flyter på. Jag är helt okej på att spela men har tappat gnistan lite. Men det gäller inte bara tennisen, det gäller nog tillvaron i allmänhet. A undrade om jag inte skulle med honom och P och ta en fika o sen se en film. Men kroppen o psyket sa nej, känner mig inte social idag.

Fick ett ryck tidigare och städade upp i mitt rum. Helt oväntat och plötsligt. Får såna infall ibland. Oftast när jag behöver sysselsätta mig med något för att slippa tänka för en stund, ibland för att jag helt enkelt fått nog av att bo i en jävla svinstia.

Jag önskar mig en lägenhet igen. En alldeles egen lägenhet med ett kök med ett fönster där man kan sitta med en kopp te och filosofera över livets betänkligheter. En lägenhet full av vackra möbler och fina foton på människor som betyder. En lägenhet som är min, där jag hör hemma, där jag känner mig hemma. Dit jag kan bjuda in fina vänner på middag eller en drink på balkongen i sommarnatten. Det är vad jag önskar mig. En tillvaro där det funkar och flyter, jag är nöjd, glad lycklig och tillfreds med tillvaron där jag bor i min lilla lägnhet med balkong på 4e våningen, vita väggar, höga fönster och gammalt parkettgolv. Det är en dröm jag har.

God natt med er vänner.

Uttråkad


Alster hos syrran o Josef i husvagnen, v 29.

Idag hart det varit mkt på jobbet igen. Dagen bara flög iväg.

Sjukt hur brun jag är i år mot tidigare år. Tror det beror på att jag lyckats vara ledig när det varit fint väder i år och legat på stranden mer än jag brukar. Med flyt a´la alexandersson har jag tidigare ofta prickat in regnig ledighet eller inte haft en strand nära till hands. Dessutom så jobbade jag HELA förra sommaren. I juli-augusti tror jag jag var ledig sammanlagt 7 dagar. Sjuk tanke.

Ska iväg och spela tennis om en stund. Trött och matt men röra på sig bör man ju. Blir nog bra. Inte många dar kvar till helg nu! Kortdag på fredag dessutom!

Polispådrag o ungdomar utanför mitt fönster. I Simpan händer det minsann grejer!

So Long!

Förvirrad flicka?

Har varit lite mycket på sistone. Det har visat sig på olika sätt. Ett av sätten är att jag varit otroligt förvirrad. Förra veckan fann jag mig själv utanför kontorsdörren där jag tryckte på bilnyckeln och försökte få dörren att öppna sig. Insåg rätt snabbt att vi inte har automatisk öppning på dörren, genom att trycka på en knapp.

Helt klart "inte alla hästar i hagen".

Idag när jag kom hem från gymmet halade jag fram gymkortet och skyndade mig fram till dörren för att...ja vaddå egentligen? Trodde jag att jag skulle kunna bryta mig in med hjälp av det eller?

Så kan det vara. Tror och hoppas att det är på väg att lugna sig lite på jobbet nu, kändes så idag iaf.

Natti.

Back in the days

Skulle leta upp en gammal bild som fanns på den externa. Fastnade naturligtvis i alla gamla fotomappar. Oj vad bilder och oj vad minnen kopplade till dessa. Varje bild har sin historia. O sen hitta jag några gamla filmer hahaha "Fan, du är en sån jävla rip-off tysken!" hahaha  eller "ta mej då, ta mej då, ta mej då" "kommer du gråta?" "Neehej, jag kommer inte gråta, ta mej då, ta mej då"  Haha fan vad kul. Sköna tider.

Ska kila iväg till gymmet en sväng om en stund. Tvivlar på att det blir nog med folk för någon spinning för det är helt sjukt jävla varmt ute och soligt. Blir väl en walk efter att jag tränat lite styrka istället kan tänkas.

Latah!

Dagens låt: Empire of the sun -
We Are The People


Im wondering which way to go

Kan inte någon bara ta och lyfta upp mig ur mitt sammanhang och placera mig någon helt annanstans. Jag längtar bort, hem, iväg, framåt, bakåt. Men allra mest hem. Samtidigt som jag längtar bort. Konstig, obestämbar känsla. Odefinerbar skulle jag kalla den. Ibland får jag en sån stark känsla av längtan efter att bara skita i allt och dra. Sen kommer jag på att jag inte vet vart jag skulle dra. "Till Australien" är första tanken. Snabbt påföljande tanke nr 2 är "Inga pengar". Tätt följt av tanke nr 3: "verligheten funkar inte så." Tråkigt men sant. Så tråkigt att jag kräks lite inombords faktiskt.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Innan jobbet i fredags. Jobbkjolen har åkt på.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagen har spenderats på stranden. Det ser numer ut som jag har en konstant vit bikini på mig. Är faktiskt rinktigt brun i år, men oj så snövita mina boobs är. Men så är det. Man solar inte topless på stranden i Simpan om man bor här. Tro mig jag har testat. Låg kanske 20 minuter o slumra till, sätter mig upp och ser mig omkring, "Tjena grabbarna från gymmet" på ena sidan "Tjena pojkarna som jag träffat på krogen" på andra. Strax efter att jag snabbt som attan dragit på mig bikinitoppen dyker A upp, tätt följd av L och V. Den missen gör Alexandersson inte om. Lever man i en småstad får man leva med snövita bröst, det bara är så.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Way out West i helgen med min favorit Jen Bunney och alla andra fina. Hur bra är det inte. Som jag sett fram emot denna helg!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Äh, jag är kluven. Det är "One of those days". Ja ni vet, ni som känner mig på riktigt. Känner mig liten och ensam i en stor värld. Det är då jag som allra allra mest längtar hem till mor och hemmets lugna vrå.
Men allt löser sig. Känslan har funnits hos mig förr och den har samtliga gånger försvunnit sakta men säkert för att några dagar/veckor/månader senare återkomma. Jag är van.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


En bild från den helt totalt spårade Valborgshelgen -07. Som vi ägde då du Rosell. 4-dagars som hette duga. Utdrag ur Guesswhat-bloggen: "Helèn kom på att det är lite som att komma hem från en charterresa, o så är det kanske..Festat, träffat sköna människor o haft nada tidsuppfattning. Vi gillar det. Men efter en vecka i la-la-land är vi nu tillbaka.
Ut ur dimman o direkt in i verkligheten. "


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ibland kan en känsla av avundsjuka smyga sig på hos mig. Helt utan missunnsamhet skall dock tilläggas. Det är fult, jag vet, men jag kan inte hjälpa det. Dessutom tror jag det är mänskligt. Senast hände det igår. Pratade med en av mina fina nära vänner på tele (det va ett tag sen nu, så vi uppdatera oss lite om varandras liv, vad som hänt på sistone). Det var så härligt att höra att allt var så bra och hon var så glad. Gått in i en relation och var sådär söt som bara nykära kan vara. Ja det var fint, sött att lyssna till och det gjorde mig glad, om än, som tidigare nämnt en smula avundsjuk. Som jag dock försökte dölja väl. För det var ingen missunnsamhet, bara en önskan om att själv kvittra på det där viset över saker som betyder nåt.

Back in the days, på 310an.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jaha det var mycket ord, en vanlig söndag som denna. Om det nu är en vanlig söndag. Jo det är det väl, men ändå en vanlig söndag med ovanligt mycket sol och ovanligt mkt tankeverksamhet.



Sist men inte minst ska jag ge mig själv lite cred med. Cred för att jag som jag sa att jag skulle har dragit ner på det förbannade feströkandet. Bara en dag per helg senaste helgerna. Klapp på axeln.

Ciao ciao Darlings!

Inte en dag som alla andra.



Sola och bada hela dagen!

Har varit en mkt duktig flicka i helgen, alkohol och sömn mässigt. Blev ju som jag sa lugnt i fredags och igår blev det middag på Friden och sen till Paviljongen en sväng. Men jag var lugn. Dock fick jag höra att jag inte var fullt så lugn förra helgen. Hade visst gått fram och boxat Victor i magen. Hur tänkte jag där? Gjorde ju alltid så förr i tiden, minns ni det brudar? På Ume-tiden var det lite som ett partytrick haha Tror jag drog in en riktig 10-poängare på Faddermartin någon gång efter en utekväll, villan om jag inte minns fel hahaha, men det var ju bara en av många som råkade ut för mina magboxar. Good old days.

Middagsfin. Tillfälle att använda långklänningen!

Redo för utgång.

Im off to the beach.

Latah!

I remember how your lips felt, on the back of my neck

Good Morning Sunshines!
Lördag morgon och solen bara skiner, precis som hela dagen igår.
Blev en lugn kväll igår. Först beachvolley i två timmar och sen grill n´chill på stranden. Det var en skön kväll och var precis lagom för jag var så trött efter den sjukt intensiva veckan på jobbet. Har drömt som fan inatt, både stressdrömmar och mardrömmar så jag känner mig kanske inte helt utvilad trots att jag kom i säng vid 22.30 eller något sånt. Något står inte riktigt rätt till tror jag, men det löser sig, snart återvänder nog den rofyllda sömnen.

Måste verkligen ta tag i det här med att köpa nya brillor med. Blir dock inget av denna månad...hahaha Har skrattretande lite cash den här månaden efter datorinköpet.

Tänkte att jag ska kila iväg en snabbis till gymmet här på morgonkvisten eftersom jag ändå inte kan sova mer. Sen blir det nog stranden för hela slanten. Någon sa att det va riktigt varmt i vattnet, får väl se om det stämmer. Ska försöka se till att inte bränna mej med..haha

Ikväll är det födelsedagsmiddag på Friden. Efter det får vi se.

Later Peeps.

Gratis är gott!

Jo, det blev tennis och det gick riktigt bra. Men var inte helt på humör. Kände mig fortfarande kvar i arbetet till viss del. Förberedde konversationer inför morgondagen osv. Ibland kan man bara inte släppa jobbet helt när man kommer hem, inte när det gäller sånt här.

Under en tid när allt var så jävla enkelt, så jävla bra. Fina fina åren i gamla Umeå! (På loftgången utanför min legga, innan en av de sedvanliga utgångarna..)

Idag bjöd chefen på lunch. Eller hmm, kommunen bjöd väl, eller nåt. Hon vet att vi varit underbemannade och jobbat häcken av oss i sommar, att det varit helt sjukt mycket att göra så därför bjöd hon at, sjg och ssk på lunch, de få som är i tjänst. Det var jättegott och vi åt fläskfilé på Svea. De har inte lunchöppet egentligen under sommaren men gjorde ett undantag. Därför va det bara vi där.

Anyway, har inte mkt mer på hjärtat ikväll.

God natt.


Ilska

Jag är så jävla jävla arg o förbannad. Men det är jobbrelaterat och hör inte hemma här. Ville mest bara uttrycka min ilska! Har snackat med Jen Bunney om vidriga människor från förr och skrattat åt dem haha det var välbehövligt skratt.

Men nu ska jag strax iväg på tennis. Inte det minsta peppad men det kommer kanske, eller så gör det inte det. Det återstår att se.

Ciao ciao


Långt hår

I höstas hade jag riktigt långt hår! Som här tex:

O jag hade ofta en stor stor knut på huvudet. Som här:

Men sen kom jag på att jag behövde en radikal förändring och klippte därför av mig en massa hår. Och såg ut såhär:

Men nu börjar kalufsen arta sig igen. O längden börjar återkomma. Nu är håret såhär långt iaf:


Så förutom att fundera kring mitt hår ikväll så har jag gått en promenad vid vattnet o käkat lite. Ja ungefär så.

Ciao ciao folket.

Trötter

Fan vilken lång dag det har varit. Skulle kunna vrida nacken av vissa av aktörerna kring en av mina brukare. Men det får man visst inte har jag hört. Måste lösa saker och ting utan våld tydligen.

Latah dudes.

You´re my sweetest downfall

Vi var bara 2 pers på spinningen idag. Det måpste va minst 3 deltagare för att de ska köra passet, men hon körde ändå, obetald. Trevligt. Jäkligt intensivt pass, skönt efter helgen, fint att komma igång.

Good old days!

Nu är jag nyduschad, har ätit kvällsmat och kollar på Lipstickjungle (en serie som jag inte ens sett från början och ser typ varannat avsnitt av, max alltså. Men ändå måste jag se det haha)

Just ja, en annan sak! Gissa vem som hade fulla asset med rivmärken efter lördagsnattens härj i skogen (ja tro inte att jag går in i en vidrig bajamaja när det finns en hel jävla skog att uträtta sina behov i..) Well done Alexandersson.

So Long

Monday, oh bloody monday

Första jobbdagen på veckan avklarad. Helt sanslöst mycket att göra fortfarande. Som tur var blev en av mina vårdplaneringar inställd så jag hann skriva.

De här flickorna ska jag få träffa framöver:)

Annars då? Jo om 2 veckor bär det av till GBG för Way Out West! Helgen efter kommer mamma och Mats och helgen efter det kommer Lindus och hälsar på. Kul att ha så mkt att se fram emot verkligen, det behövs. Berg och dalar.

Ska iväg på spinning. Inte helt motiverad men bara att släpa sig dit.

Tja då.

It ain´t enough


Morgontrött flicka på väg till jobbet torsdag resp. fredag.

Så. Nu har jag handlat, ätit mat och gjort matlåda. Klapp på axeln.

Helgen då. I fredags spela vi beach efter jobbet. Efter en dusch käka vi pizza på Cimbis uteservering och tog ett par glas rött på det. Lördagen spenderades på beachen och på elgiganten som jag nämnde tidigare. På kvällen bar det av ut till Gyllebo för en jättestor fest mitt ute på en plan i skogen. Ett gigantiskt tält var uppställt där det spelades både livemusik och vanlig. Jättefin kväll och vi cyklade dit, 8 pers, tog drygt en timme inklusive ölpauser.

Redo för fest!

Kung på att korka upp!

Tältet..Detta var tidigt på kvällen, folk strömma sedan in allt eftersom!

Grill n´chill, givet inslag under kvällen.

Grillmasters.

A med öltältet framför sig.

Skål för livet.

Vid 3-tiden skulle de av oss som var kvar dra oss hemöver. Behöver jag säga att det inte fanns en chans i helvetet att jag skulle kunna cykla hem? Så C fick hålla i min cykel samtidigt som han cykla på sin egen. Själv joggade jag lite lätt. Lyckades även virra bort mig i mörkret på ett vetefält när jag skulle ta vad jag kallade för genväg. A var arg på mig när jag äntligen hitta dem igen. Man ska visst inte springa runt ensam ute på bygden när man inte känner till området hahaha Klant Alexandersson. Anyway, A skjutsade mig en bit och siosta biten klara jag att cykla själv med ett stort mått av fokus på vägen. Var så smått på väg ut i vägrenen ett par ggr..

Dressad för beachen.

Träffa en massa folk gjorde jag så klart. Frampå natten körde jag rätt mkt solo-spel och snacka med allt och alla. Hade bla en sjukt intressant diskussion med 2 snubbar om livet i sin helhet. Sen var det två snubbar som kom fram och sa att de brukar se mig på gymmet och att jag är snyggaste tjejen på gymmet. Tummen upp på den haha Sen hade de tydligen haft heta disussioner om ifall jag hade pojkvän eller inte. Så nu fick de ju svar på den saken haha

Ja det va min helg. Fint väder, strand, ny dator, mat och feeeest. Ja, ungefär så. Men jag känner mig sliten idag, blir nog en tidig kväll.

So Long Dudes.

Kvällens låt:
Milow - Ayo Technology

Söndagssliten

Så. Nu har fröken Alexandersson skaffat sig en ny laptop. Gick på cirkus 5 minuter, snabbt och lätt ska det va. Tog en drulleförsäkring på 2 år med. Kan va bra med tanke på hur jävla klantig jag är.

Sliten som fan imorse när jag vakna, kändes som om jag blivit överkörd av en bil ungefär. Tog oss ändå till Borrby strand och vidare till Elgiganten. Men mer om gårdagen sen, nu ska jag gå och handla lite.

Ciao

Dagens låt: Kings of leon -
Use somebody