Fuck you God.

Hinner inte ens landa innan nästa slag kommer. Just like that, rakt i ansiktet så hårt att man ligger ner på marken med ansiktet nedåt.

Ytligheter:
Mysig dag med kollegor på Västerås-mässan. Mässklädd innebär kjol enligt mig och Miss K:


Och så sitter jag där med tårarna igen och inser att ingen röd klänning i världen kan göra allt bra igen.



Hur fin den än är.


I´m not a robot

Lång dag med hosta och viktiga möten. Drog iväg till jobbet innan sju imorse och kom hem samma tid, bara 12 timmar senare. Tänker fortsätta vara ytlig. För motvinden blåser oss så jävla hårt i ansiktet att det är svårt att andas.

Imorgon ska jag spendera dagen på en mässa i Västerås, ska bli kul. Mässor är alltid kul och andra städer är en skön kontrast till vardagen. Sen blir det en busy torsdag och tidigt fredag morgon åker jag hem (eller torsdag natt). Eller ja, skit i vad jag precis skrev. Vad fan som helst kan ju fan hända innan dess.

Lite kläder jag haft på jobbet på senaste





Nu ska jag värma upp min frusna kropp med en het dusch. Kanske kan jag bli av med lite grubbleri där i duschen med. Skulle vara lämpligt inför sänggåendet.


Ytligheter

Har blogguppehåll som ni märkt. Finns liksom inget meningsfullt att blogga om. Allt jag tänker och känner hör hemma i en dagbok, inte här.

Till mer ytliga grejer. Tog mig iväg till gymmet efter att ha jobbat den numer obligatoriska drygt-10-timmars-dagen. Stolt över mig själv för egentligen skrek hela kroppen nej. Men jag vet att jag måste försöka för annars tappar jag sista gnuttan energi helt. Combat och lite styrka blev det.

Har köpt en ny vinterjacka på Second hand för under hundringen och jag älskar den. Men en knapp har ramlat bort så jag måste sy i en ny.

Fin va?

Förresten. Om ni inte tog mitt tips sist så tipsa jag igen om Metric, lyyyyyssna och njut.


And I hit rock bottom again.

Så var det måndag igen. Kände mig risig när jag vaknade, lite kännisgar i halsen och harklade upp något blodblandat (mysig tjej jag är, jag vet att ni vill ha detaljerna). Har jobbat vid skrivbordet hela dagen och skrivit skrivit skrivit och kunnat bocka av en massa saker på min To-do-lista för den här veckan, nice.
På väg hem från jobbet handlade jag på mig KanJang, godis, vindruvor och en film. Så nu ska jag mysa ner mig i sängen framför filmen och sen ska jag lägga mig och sova kan jag lova er. Helt slut.

Today (Ny kjol fr Secon Hand)


Åh jag vill inte och jag får inte bli sjuk nu. Snälla snälla håll tummarna för att jag slipper en andra förkylning i år.

Och ja. Jag är lite nere idag. Saknar mamma, saknar familjen, förbannar livet när jag inte kan vara där för de människor jag älskar allra mest, mer än livet självt. Så ja jag kommer förmodligen gråta mig till söms ikväll och nej jag kunde inte bry mig mindre om kläder men ibland låtsas man så hårt att man nästan tror på det själv. Men imorgon är en ny dag. Nya friska tag.
Men fy fan vad jag hatar när det tar mig på sängen sådär, ödet. Ena dagen skiner jag som en sol, nästa tar jag mig knappt ur sängen. Ja, fy fan vad jag hatar det och helvete vad det skär mig i hjärtat, den där förbannade verkligheten.


Gammal vänskap rostar aldrig

Har haft ännu en jättefin helg!
Igår skulle ju jag och Jempa ut och käka lite tapas på Tilltugg. Det blev dock så att vi vid tio-tiden tog bussen hem till mig och dela på en flaska vin och snacka skit på min balkong. Sen tog vi en taxi ner till staden och gled in på Flurran. Efter en massa dans bar det av på efterferra i mina kvarter. Där körde vi charade för HELA slanten! Jag och Junior ägde verkligen och vann stort över Jempa och Mäklarn. Framåt sju-tiden när solen började leta sig fram påbörjade vi vandringen hem till min legga. Klädsel igår:





Efter några timmars sömn hoppade jag i duschen och drog in till Stockholm. Där träffade jag en kär barndomsvän som jag stod väldigt nära back in the days. Men av olika anledningar, mest för att vi bott på olika ställen och haft så oilka liv så har vi inte setts på flera år. Vi spenderade dagen åt lunch och en massa snack på ett mysigt lunch-hak. Promenerade sedan till Djurgården och Nordiska Museet där det var Chokladmässa! Strosade runt där ett bra tag innan vi promenerade in till stan igen. Så himla mysig dag och jag har inte känt mig det minsta bakis och ingen ingen ångest! Sweet. Såhär fint var det på vår promenad:

Vi pratade om det, jag och min barndomsvän, att det är så speciellt med barndomsvänner för man känner till så mycket om varandras familjer. Man känner föräldrar och syskon och vet både det ena och det andra och det är något man sällan har med vänner man träffar senare i livet.

Håller på och tvättar. Orkar knappt hålla ögonen öppna, vill bara få lägga mig och sova så det ska jag göra så snart maskinerna är klara.

Sweet dreams.


I always thought it would be cool, if I could walk all over you.

Idag känner jag mig verkligen slö. Tog mig iaf iväg till Helping Hand. Kom hem med två kjolar. Hade inte så lång tid på mig så det blev en snabb-provning innan de stängde. Hittade en fin roströd kjol för 30 spänn med men jag hann inte prova den. Ska gå dit till veckan o se om den möjligtvis finns kvar, för isf ska jag köpa den och ta med den hem och lägga upp den lite.

I övrigt har jag spenderat senaste timmen åt att äta baguette med brie och fikon-marmelad samtidigt som grönsakssoppan har puttrat på spisen. Lördagslyx.

So Long.


It´s my life!

Fin höstdag här i Uppsala.
Kickade igång den här lördagen med en timmes Pilates följt av en timmes Combat. Känner mig skönt avslappnad i hela kroppen nu. För övrigt sov jag 12 timmar inatt. Somnade mitt i idol och halv nio stängde jag av TVn och la mig för att sova på riktigt, kunde inte hålla ögonen öppna, helt sjukt.

Sweet summer of 2010. Saknar dig.

Men nu ska jag hoppa i lite kläder och kila iväg till Helping Hand. När jag kommer hem ska jag göra grönsakssoppa och frysa in matlådor. Ikväll middag med jempan på favorithaket Tilltugg.

Over and out.


Sweet Friday!

Kickade igång min dag med ett pass spinning och lite armstyrka. Älskar att börja min fredag så! Efter en dusch hemma cyklade jag sen till tandläkaren. Mindre kul. Jag var glad att jag hade lite energi i bagaget från träningen på morgonen när jag låg där i stolen och min tandläkare pratade om kostnadsförslag och rotfyllningar. Nej fy fan, tänker inte ens gå in på det där.

Efter tandläkaren så rullade dagen på i en rasande fart. Den viktiga intervjun gick helt okej och likaså resten av dagen. Drog ifrån jobbet framåt sex när det var alldeles lungt, tyst och stilla i hela huset. Och mörkt.

Sommar 2010.

På vägen hem hittade jag en trisslott. Det var 25 kr på den och x-rutan var inte skrapad. X2 blev det så 50 kr, yey. Tror bestämt det är min lyckodag och jag tackar killen som sålde mig min plånbok för det. Han la nämligen ett lyckomynt i min plånbok. Tack till honom!

Nu sitter jag här i min soffa och åter kex och baguette med brieost och min favoritmarmelad - fikon och lagerblad! Bland det godaste jag vet. Dessutom får det mig att tänka på och sakna syster yster i Aussieland och våra fina sommardagar med famijen nere i V-stena!


Teatermys i höstmörkret

Har haft en jättemysig och bra kväll med ett par kollegor. Thai-middag och teater "Anna Karenina" i modern tappning stod på kvällsordningen. Teatern var riktigt bra, skådespelarinsatserna grymma och skitbra musik. Skön kväll helt enkelt. När vi gick från teatern passerade vi Katalin där Johnossi redan var i full gång och spelade. Fy fan vad gärna jag hade velat vara där. Jag och Jen hade planerat sedan länge att gå men sen var biljetterna slut när vi väl fick tummen ur och skulle köpa. Typiskt oss men lika trist för det!


Min kamera tar verkligen fantastiska bilder. Trött tjej utan smink imorse, var rädd att mascaran skulle regna bort (men vädret fintade mig och två timmar senare var det sol från klarblå himmel!) Älskar verkligen de här brallorna, det känns nästan som att inte ha några byxor på sig, så lätt är tyget mot huden. Jag har haft de svarta bootsen med hög klack idag med. Jag älskar dem, perfekta för hösten.

Tandläkaren imorgon bitti, mysfrukost och hej-då kramar till två kollegor som ska sluta på förmiddagen och viktigt möte/intervju innan lunch. Sen hembesök och skriva skriva skriva hela eftermiddagen. Kommer bli en lång dag, I tell You!

Sova sova säng säng säng.


Nightie night

Hey you!
Kvällen har spenderats åt en timmes Box och en halv timmes Core. Jag var med en lite större tjej som inte var så tränad vad gäller kondition, så helt plötsligt kändes det som att jag hade hyfsad kondis, sweet! Dock var hon sjuuukt stark, tungt som fan att hålla emot hennes slag.




Clothes today. Men jag hade de svarta bootsen från SixtySeven på fötterna ist. Och en svart cardigan också så klart.

Annars inget nytt. Har just köpt ett nytt klippkort till Crossfit. Teater och middag imorgon med kollegor blir det iaf, ska bli lika trevligt som alltid!

Men nu ska jag sova sova sova!


New socks and a workout.

Så var det tisdag. Av någon lustig anledning så känns den här veckan faaaasligt lång. Och då är det bara tisdag kväll. Kan bara föreställa mig hur det ska kännas på fredag. Har varit på höstmarknad på Vaksala torg i kvällingen och köpt 16 par strumpor för 100 spänn bland annat. Kap och vuxenpoäng på samma gång. Och så har jag inhandlat första julklappen. Yey. Förresten köpte jag äntligen en plånbok med, i kalvskinn. Han som sålde den sa att: "sista kunden är bästa kunden". Och det var jag. Han gjorde mig hur som helst glad!

Min Pärla som önskar sig mer luft i däcken. Vi får väl se när det kan tänkas bli..

Sen var jag på Cykel 75, alltså spinning i 75 minuter och så körde jag lite ryggstyrka på det eftersom jag körde biceps och triceps igår.

Men nu är jag trött och fryser. Ska ta en varm dusch och sen hoppa i säng.

En annan sak. Om någon undrar vad som händer om batteriet i mobilen dör under natten så kan jag meddela att det leder till att klockan inte ringer. och att man vaknar en timme senare än tänkt och tänker: "Shit, vad ljust det är. Vänta lite nu...något är jävligt fel". Men det var mest skönt att sova en timme till. Slutade ju ändå inte förrän fem.

Natti.

Me and K-H (Oklart varför han har på sig röd sidenskjorta).

Breakeven

Goder afton
Har varit en lite seg måndag. Kan inte sätta fingret på varför men jag har väl varit allmänt less som man kan va på måndagar. Och så påverkas man av allt snack i fikarummet kring omorganisationen med. hur som helst. Efter jobbet blev det ett besök hos fru optiker och sen va jag på Combat. Jäkligt kul koreografi är det nu. Synd bara att mina hälar jävlas med mig, överbelastning tror jag, från mina snabba löprundor på bandet på sistone. Hoppas det lägger sig väldigt snart.

Gammal bild från Umeå, tidigt 2008 kanske?! På vår älskade loftgång. Mycket har hänt där under de där 2,5 magiska åren.

På tal om att lägga sig så är det vad jag ska göra just precis nu!

God natt med er!

I had a relapse. So fucking what?

Masade mig upp ur sängen till slut, framåt ett-tiden och efter en lugn stund i  köket med min Elle, en skål havregrynsgröt, en skål kiwi och en stor kopp te var jag med i matchen igen. Tog en promenad bort till Willys i det underbara höstvädret. När jag kom hem åt jag lite choklad och la mig i sängen framför en film (Greenberger), men efter en halvtimme slocknade och sov över två timmar! Skönt och välbehövligt. När jag vaknade stekte jag till ett par blodiga fina älgbiffar och sen la jag mig framför Grey´s Anatomy-reprisen och Cougar Town. Nu håller jag på och steker biffar som ska bli matlådor. Mina specialbiffar med en massa gott i, bacon, feta och soltorkade tomater. När jag är klar ska jag se klart filmen, den verkade verkligen lovande. Sen blir det natten. Ny vecka nya tag! Känner på mig att det kommer bli en helfin vecka, och jag känner mig fylld av energi och laddad. Åh vilken skön känsla det är. Låt mig få leva på det ett par dar nu, snälla ingen smäll i nyllet av ren ångest imorgon när jag vaknar. Jasg lovar att vara tacksam.

Bild tagen för exakt ett år sedan. 10/10-09 i Simpan, på väg till träningen.


Ouch...

Åh, jag blir så sliten av en kväll med alkohol nuför tiden och jag förstår inte varför. Jag dricker mindre och mer sällan än förut men baksmällorna är alltid 7 resor värre än i Umeå där man festade 3 dagar på en vecka utan att klaga nämnvärt. Eller så är jag bara mer gnällig, har inte samma fantastiska tokstollar till vänner nära som man kan ligga på golvet och skratta med tills man glömmer alla spår av baksmälla.
Jag vet inte. men det känns som det kanske beror på det.

Men jag gillar min egna söndag i alla fall, på sitt eget sätt. Önskar bara att baksmällan kunde ge med sig lite så jag kun de kliva upp ur bingen, hoppa i lite kläder och skutta ut i höstsolen (? om det är sol? har inte vinklat upp persiennerna än).


En annan tid, en annan värld. Saknad.

Sweet Sunday

Morrn morrn!
Jo men det blev en fin kväll igår. Framför allt känner jag mig nöjd med att jag gick dit helt ensam utan att känna någon utom Gusten. På förfesten var det 3-kamp, och mitt lag "grisarna" vann! (Såklart!) Bland annat var det gissa filmcitat och jag kunde sällskapsresan, yrrol och Fucking Åmål men inte Gudfadern, bra där Terese, du kan din filmhistoria (skrek svaren så högt jag kunde med så klart, är det tävling så är det) Och Pannkakstårta bjöds det på! Första gången någonsin jag testar det och det var faktiskt gott.
Klädsel blev min favorit, LBD, med ett svart nytt skärp i midjan (Second hand).


Med Leo-blusen över kändes det inte så naket.

Födelsedagsbarnen dansar loss på förfesten!


Annars var igår en jäkligt bra dag! Jag städade hela lgh inkl våttorkade alla golv och tvättade alla träningskläder och sängkläder samt bytte gardiner i vardagsrummet. Dessvärre upptäckte jag att de gardinerna som jag fick låna av mamma var för korta. Men de får sitta uppe ett tag ändå, för jag tycker de är så fina. Fast egentligen tycker jag de är 1000 gånger finare hemma på Lundsvägen i vårt vardagsrum, där de hör hemma.

Sen avslutade jag eftermiddaggen med att steka mig ett par rejäla blodiga älgbiffar med ett glas rött till samtidigt som jag bläddrade i nya Elle. Precis så som en härlig lördag ska spenderas i sitt eget sällskap. FAB!


I köket har jag ju förresten lite nya blommor som jag fick av pappa sist jag var i Motala. Den ena har ingen bra kruka så den hänger lite snyggt längst upp på stången som ni ser haha Ska fixa det.



Idag blir det inte många knop. Har en redig träningsvärk i överkroppen till följd av Crossfit i fredags, combaten igår och att jag drack alkohol igår. Brukar alltid få värre träningsvärk dagen efter att jag druckit. Ska nog gå bort till närköpet bredvid mig och hyra på mig ett par filmer. Sweet Sunday.

So Long!


Finally!

Hej hej på er!
Har haft en perfekt start på den här helgen. Lugn kväll med idol igår och slocknade vid tio redan. Vid nio imorse hoppade jag upp ur bingen, utvilad och glad och slevade i mig en tallrik havregrynsgröt (Im lovin´it). Sen drog jag ner till sats och körde Pilates och direkt efter det körde jag ett pass Combat. Jag kände verkligen för första gången på länge att jag är på väg tillbaka, påväg att hitta tillbaka till min gamla fina form och det känns så jävla skönt! Har haft riktigt bra träningsveckor senaste 3 veckorna. Jag känner mig så glad över det. Hoppas jag inte blir sjuk eller något nu så jag kan fortsätta bygga upp kroppen.

Nu har jag precis påbörjat långkok av godaste kötttsoppan, perfekt höstmat, håller på och städar lite och lyssnar in mig på Neil Youngs senaste platta (som min King tipsat mig om). Ska frysa in till matlådor. Till middag ska jag äta blodig biff med en stor sallad med en massa grejer i! Sen ska jag nog ta en promenad bort till Gränby och kolla lite i affärer och köpa toapapper (note to self) som jag glömt göra hela veckan nu. Perfekt lördag, eller vad!? Hoppas kvällen blir lika bra.

Ciao ciao raringar.


Fint

Det här är fint. Och det handlar om kärlek som gör ont och om förändring och om att bli redo för något nytt.

Jag älskar verkligen vackra texter och den här tjejen skriver så jävla fint.


Cause I am Brave. Thats why.

Friday night.
Ikväll är det lugnt, lite Idol och allmänt fredagsmys. Har spenderat dagen med jobb, fredagsmys på jobbet och Crossfit med Lisa efter jobbet. Kul men tungt så klart, har en känsla av att det kommer kännas i överkroppen när jag vaknar imorgon. Har tänkt mig iväg på Pilates imorgon bitti. Sen ska jag städa och fixa lite här hemma, kanske ta en runda på stan och på systemet så klart. På kvällen blir det födelsedagsfest 25+25=50årsfest. Jag känner bara en person, en av födelsedagsbarnen. Sug på den. Ska bli roligt att komma ut och träffa folk i alla fall!

Den här fina blusen som jag ärvt av mormor ska jag använda någon helg framöver. Den är så fin tycker jag! Varför glömde jag bort den i våras undrar jag.

Ha en skön fredagskväll folket.
Nightie Night


Just nu

...Längtar jag efter den stundande helgen som ska spenderas helt i mitt eget sällskap. Ingen stress, ingen press och inga tågtider att passa.
...Kräks jag lite inombords varje gång jag vaknar och ser mig omkring, eller kliver innanför ytterdörren. Man ser knappt golvet längre för alla väskor, skor och kläder som ligger spridda.
...Är jag glad för att alla jag håller kär för tillfället är hemma från sjukan. Snälla håll er på benen nu.
...Älskar jag soliga höstdagar när jag får sparka höstlöv på väg hem från jobbet.
...Saknar jag att bo nära hem.
...Funderar jag mycket kring de där kloka orden min far uttalade senast vi sågs och undrar lite om det kan stämma. Det kanske aldrig ens var kärlek med i spelet. Och jag undrar vad det var i så fall och tänker att jag inte vill känna det mer i alla fall. Vad det nu är.
...Känner jag mig allmänt rotlös och ständigt på resande fot.
...Oroar jag mig lite över en knöl jag funnit på armen. För på fikat idag skrämde mina kollegor upp mig lite.
...Hade jag gärna velat ha en till Blåbär- och vaniljkräm-bulle som vi fick till fikat på jobbet idag. Så jävla god!
...Är jag både spänd, förväntansfull, och lite orolig inför alla jobbmässiga förändringar.
...Älskar jag att springa skiten ur mig på löpbandet, because I can!

Men mest av allt är jag glad för alla fina människor jag har omkring mej. Fast ni bor lite här och där älskar jag er.

Kram och God natt med er. Jag tänker på er även om jag inte alltid sätter ord på det. Glöm inte det.

Give me a sign

Oj, det är redan fredag imorgon. Hur hände det?

Dagen i stort har varit fin, förutom att regnet her rent PISSAT NER. Jobbade till fyra, cyklade ner till gymmet, hade inte så mkt tid så jag körde bara 4 snabba km på bandet och lite armstyrka. Efter en dusch hoppade jag upp på Pärlan igen och cyklade iväg till Tecken-kursen. Lärde mig så klart en massa nytt. När jag cyklade hem hade det slutat regna, thank god! För jag frös som en tok, våt och kall är sällan en bra kombo. Nu ligger jag här i sängen och slötittar på ocean 11 (?) som går på 6:an, rätt sjysst film ändå.
Ska snart somna in, lika trött som alltid när klockan passerar halv tio-strecket. Imorgon blir det Crossfit med Lisa efter jobbet, sweeeeet! Länge sen sist.

(Bild från i lördags, jag och Myrtan)

Nattinatt.

Lillördag mina vänner.

Har haft en jättebra onsdag.
Efter en portion havregrynsgröt kickade jag igång morgonen med att jogga ner till gymmet vid sex-tiden imorse. Körde 4 km snabb löpning på bandet samt styrka rygg, biceps och triceps innan jag joggade hem igen och duschade.

Sedan har det varit full rulle på jobbet innan jag cyklade ner och mötte Jempa på tågstation vid halv sex. Middag blev det på ett muysigt italienskt ställe med ett glas gott rött till. Sen blev det jeans-mingel. En goodiebag med mascara och läppglans kom vi hem med, men inga jeansköp blev det. Dåligt med storlekar tyvärr.


Klädsel ikväll. (På dagen hade jag en kjol i samma tyg som halsduken ovan, mamma har hjälpt mig sy i helgen!)

Nu blir det natten, dödstrött. WAY past my bedtime!

Nightie Night.


I´d rather be lonely

Hey you all.
Så var det tisdag kväll.
Imorgon kväll ska jag och Jempa till Estockholmo på en Levis-grej. En V.I.P-kväll som jag har vunnit två platser till mig och Jempa. Sällan vi hinner göra grejer ihop så det ska bli jättekul. Dessutom ska vi käka middag innan, sweet. Sitter och klurar på  vad jag ska ha på mig. Ställer ju lite krav på klädselH sånt där. har just tvättat upp en blus, kanske åker den på imorgon kväll igen. Vi får väl se.
Lite kläder på senaste:

I torsdags


Idag, i en blus inhandlad för en tia på Second hand.

Nu blir det en dusch och sen sääääängen!
Natti.


Unspoken

Åh, jag har haft en helt fantastiskt mysig helg på många sätt och vis. Hela familjen har varit samlad och vi har snackat en massa strunt, skrattat och ätit en massa mat, i vanlig ordning. Sen har det varit tråkigheter med, jobbiga saker, men det har varit skönt att vara hemma, vara nära när sådant händer. Men för att fokusera på det positiva så har det varit supermysigt. Dessutom var jag ute och snurra med styvbror i lördags och delar av gamla Faggangänget. Hade en helt grym kväll verkligen. Okej, kanske ett par järn för mycket innanför västen, men så går det ibland.






Ja, här är lite bilder från i lördags. Fanns ett helt gäng på kameran när jag vaknade haha

Men nu är jag tillbaka i Uppis igen. Ska snart sova och imorgon blir det wörk igen.
Kvällen spenderas i sällskap med en dag försenad söndagsångest och med Hurts i högtalarna, grymma toner som passar hösten perfekt.
 
Natti natt med er!

PS När jag lyssnar på Spotify kommer det bara en låt i taget och sen måste jag själv klicka igång en ny låt osv. Asirriterande verkligen. Vet ngn vad jag kan ha kommit åt för inställning. Repeat är intryckt redan.