Hej hopp

Tommy hämtade mig efter jobbet då vi kunde sticka och handla inför helgen. Vi ska ju ha myskväll imorrn i vanlig ordning och sen får vi finbesök på lördag och då vill man ju sno ihop nåt gott i köket såklart! Älskar gäster dom är lika glada i mat som man själv!

Sen skjutsade Tommy ner mig till stan (vilken lyx va?) och jag mötte upp Stina på Centralbadet för att simma några längder. Superskönt var det och vi simmade 50 minuter helt utan avbrott. Mycket bra och skönt! Sen att jag blir minst sagt lite uttråkad av att simma och tycker det är jobbigt med mycket folk i spåret är rn annan femma. Det kändes ändå toppen! När jag kom hem hade mister styrt upp burgare med, suuuuupergott! Men nu ska jag strax sova, man vill ju va pigg på en fredag!
Natti. 




Sååååå gott!!

Green curry Chicken ala Terese med råris till. 
En bättre måndagsmiddag.



Ett par till

Och så köket med! Lite mer blommor och gardiner och då saknas ju ännu men det börjar ju helt klart ta sig! Lovely!






Det blir ju så fint!

Ojoj vad vi hunnit mycket här idag! Och vad härligt att ha solen som lyste in genom fönstren med! Vi har fått iordning jättemycket här idag. Tommy har dessutom pysslat runt och gjort det sådär hemtrevligt med levande ljus och annat medan jag lagade köttgryta och potatis till middag. Känner mig sååååå glad och lugn och hemma här nu!! Nu har vi bara en 'blandat-låda' och mina pyssellådor kvar att packa upp. 

Så glad så glad så glad!! 





Lite bilder från vårt nya hem :) 

Tommy köpte lösgodis förut och deklarerade att vi ska ha myskväll ikväll! Och det är klart vi ska, finns väl inget bättre sätt att spendera vår första söndag inta hemmet! 

God morgon världen

En väldigt härlig morgon har just dragit igång! Vilken fin helg vi har! Vi pratade om det igår, jag och T, när all fin flytthjälp skeppat hemåt igen. Vi har så fått så himla fina människor omkring oss här i Uppsala! Och det känns så himla himla fina att bo här och ha alla dessa fina människor nära oss. Så lyckligt lottad man är. 

Dagen igår var superbra! Fick hjälp av fina vänner att flyttstöka och bära och så käkade vi pizza och flyttstökade lite till. Sen på kvällen var vi bjudna till Tompa och Sara och blev bortskämda med en heeelt fantastisk 3-rätters och kvällen var så himla härlig! 
Livet alltså ❤️️

Idag står Flyttstäd på agendan... Whoop whoop, eller? Haha





Maaaaten som Tompa slavade med i köket (bruschetta som starter, hanns inte ens få med på bild) Så otroligt gott!

Min morgon!

Over and out


Nu kör vi!

Stora flyttdagen! Heja heja! Ses i nya leggan!
Bild från när vi firade vår fina kollega på 60-årsdagen tidigare i veckan! Vi pimpade hennes kontor lite innan hon kom dit på morgonen.


Vardagslyxande!

Åt lunchen på jobbet och sen gick jag till MIO så jag och Tommy åkte och hämtade ut lägenhetsnycklarna. Så nu är det gjort! Känns ju toppen så klart :) Såg dock en synlig repa i det nya golvet som vi försökt dokumentera så man inte blir skyldig för det sen. 
Nu har jag landat på soffan i den lägenhet jag bott i över 2,5 år. Dags att gå vidare mot nya utmaningar och äntligen en ny och förta gemensam lägenhet med Älsk. Vilken milstolpe va! I vår och sommar kommer vi ha en härlig balkong med, bara en sån sak!

Ligger här i soffan och känner stt jag verkligen verkligen borde ta mig ut på en promenad och samla D-vitamin men ögonlocken vill bara falla igen hela tiden. Nåååväl, nu säger jag till mig på skarpen. Man ska ta tillvara på allt solljus man kan! 

När Tommy slutar jobba efter 19 ikväll ska vi köra första grejerna! Whoop whoop!

Ooooover and out!

Livet livet livet

Livet är så fint just nu. Sådär så man nyper sig i armen ibland och kollar att man inte drömmer. Eller sådär att jag kan oroas över att någon skit ska inträffa, för man är ju van att det gör det när man är såhär lycklig. Jag ska iaf tillåta mig att rida på lyckovågen medan jag kan!❤️️ 

Lagar pasta bolognese och om en halvtimme kommer mister hem så då ska vi äta middag, så gott! 

Tjipp!

Långkok och storkok!

Köttsoppa står på dagens meny, på finaste älgkött från bäste Matsen! Köttet har puttrat större delen av dagen och nu har också grönsakerna åkt i, snart middag! Yummie!




Good Morning!

Älskling sover fortfarande men jag ligger här i soffan och kollar på Nyhetsmorgon och läser 'wellness' samtidigt. Mäkta besviken på dagens urartade programledare, två Timellare :/ Ska snart sätta igång och packa tänkte jag, men slöa lite först så klart! Igår packade vi superduktigt verkligen! Sen kollade vi en heartwarming film ' the book-stealer' tror jag den hette. Sevärd från andra världskrigets tid. Sen tog vi en kvällspromenad i snön och gick återigen bort mot vår nya lägenhet och drömde oss bort. Så skönt med kvällspromenader! Sen slappade vi resten av kvällen. 


Gjorde Tommy lördagsfin i barret haha 

Blääää

Usch vilken tuff dag det har varit. Hälsan har varit åt helskotta och stressen lite för hög för mitt eget bästa sista dagarna. Stressdrömmar hela nätterna är ett faktum. Nya tag och lugnare tempo nästa vecka. Nu är det bara fredagsjobbet kvar för sen imorrn kväll blir det middag med Jempa på favvostället Hodja! Soooo nice!




Bra dag!

Har haft en finfin dag idag! Började inte jobba förrän vid lunch, för jag hade lite att fixa på förmiddagen. Sen gick jobbdagarna snabbt och efter den cyklade jag ner till Jempa för en kylig vinterpromenix! Har inte setts sen i somras så vi hade ju massor att catcha up on! Så mysigt!! 
På vägen hem köpte jag mig rn påse naturgodis så nu när Tommy åkt på innebandy kör jag lite mys framför TV:n. För världens bästa Tommy lagade ju även matlådor åt oss så jag kan bara slaaaaaappa ❤️️ Inte så jobbig kväll!




Mys!

Finaste kvällen igår! Massa god mat, spel, godsaker och bästa gänget! 





Och idag har varit och kollat på vår nya lgh, jättekul! Den var ljus och fin om än med ett mindre vardagsrum än vi tänkt oss. Men balkongen kändes toppen däremot. Det blir vad man gör det till och jag tror det blir toppen!!




Nu ska vi äta tacos, är svinhungrig efter dagens lägenhetstittande, storhandling och packande! 
Over and out!

Hej lördag!

Hade en supermysig kväll hemma hos Madde, Fredrik och lilla Krut igår! God mat och härligt häng! 

Sov länge imorse följt av film och frukost i soffan. Sen promenix in till stan. Nu har vi käkat lite och ska snart fixa oss för en helkväll med gänget hemma hos Stina! 10 vuxna och 4 kids, full rulle!! 

Mössfrilla.

Mys!

Åh det är redan tisdag kväll! Här ligger jag i soffan och myser med grönsaker och dipp och slökollar på tv och läser tidning! Tjusningen med att vara först på jobbet är att man också får gå hem först. Mycket att göra på jobbet är det med och det är så kuuul! Och mycket nytt med nya organisationen vilken också är roligt. Bra start på nya året! 

Tjipp



Rensa rensa rensa!

Blä vad det är tråkigt! Men bra blir det för jag försöker jobba på bättre förvaringslösningar. Vi har så mycket löst skit som bara ligger i en 'allt möjligt-låda'. Så nu har jag använt mina Glossybox-lådor för att styra upp det hela lite! Har förresten rensat ut bland alla mina tidningar. Det är mest träningsrelaterade magasin men också endel resemagasin. Säg gärna till om ni vill ha, annars blir det pappersinsamlingen! Vilket är synd, om det finns någon som vill ha :)

Mister är och går igenom bilen lite inför onsdagens besiktning. Håll tummarna för oss!






Yesterday

Lugn dag igår. Långpromenad i härliga friska luften följt av tvätt och städ och sen pyssel. På kvällen blev det filmmaraton och våfflor! Bl.a. Såg vi Simon Birch! Skitmysig och heartwarming film, se den om ni inte redan sett den. 

Idag ska vi väl försöka stöka runt och rensa lite i förrådet. Kanske. 
Underbart med extra ledig dag!! Whoop whoop!







Myslördag och långhelg!

Igår pissade regnet ner men jag trotsade det och tog en 2 timmars långpromenad. Lite mör efteråt så när jag kom hem åt jag lite och sen tog jag rn lång varm dusch och skrubbade kroppen och allt det där. Hade lite spa-eftermiddag med mig själv när pojkvän jobbade! Plus en liten powernap hehe Sen när pojkvän kom hem så åt vi lite och cyklade sen in till stan och gick på bio och såg 100-åringen. Timmy har ju läst boken och sett fram emot filmen. Han tyckte dessutom att den levde upp till hans förväntningar! Jag tyckte också den var kul. Mysig lördag!





Freitag

På spåret, Älska mig (Schulman), Strömstedt och tacos i soffan. Bra fredag för trött par hehe Fy Fan vad skönt det känns med helg!!! High five på den!



Tröttis!

Åh, ångesten jag kände inför jobbet imorse :/ Ville vara mer ledig ju! Men iväg kom jag och sen promenerade jag faktiskt hela vägen hem efter jobbet! Väldigt nöjd över det!