Livet

Har haft en magiskt fin söndag, fylld med det bästa jag vet. Häng med mina tre bästa i livet. Varit ute och lekt flera gånger, tänt brasa både ute och inne, ätit kakor framför elden ute, åkt massa pulka och madrass, myst, grillat kyckling, haft mysig familjemiddag och toppat det med att dricka varm choklad på golvet framför brasan. Sen badade Tommy med kidsen och jag läste en stund i fotöljen framför brasan. Livet liksom.

Mitt i allt vid lunchtid när jag satt och tittade ut och kände mig tacksam började jag gråta. Det är så jävla läskigt hur skört det är. Hur allt kan vara över på ett ögonblick. Det gör mig livrädd. Och trots att jag kan ha världens finaste och lyckligaste dag så bor sorgen i mig. Den har byggt ett bo och är kvar för att stanna. Den visar det genom att trycka fram de där tårarna under en av mitt livs mest harmoniska och lyckligaste dagar. 

Jag kommer ta den här dagen och packa in den och spara den långt in i hjärtat. Tack livet, du har min tacksamhet fullt ut.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


En dag att spara i hjärtat

Tommy har jobbat idag och jag har fått vara med våra två hjärtan själv hela dagen. Vi har busat och badat, åkt pulka, frossat i pannkakor, ätit banan i snön och druckit varm choklad och legat på golvet tillsammans och puzzlat.

Dagarna som känns såhär fina och lätta och fulla med kärlek är lätträknade nu. Antingen är det jobbdagarnas hetsiga stress eller helger fulla av åtaganden eller en ledig dag i en dimma av minnen och sorg när allt bara blir fel. Eller ännu en dag när en eller flera familjemedlemmar är sjuka och de onödiga bråken blir för många och ångesten för stor. Jag är alldeles utmattad och så otroligt trött på och färdig med det här året innan det knappt ens börjat. Måtte det inte bli mer sorg nu. Men jag vet att det är oundvikligt och jag hukar mig och väntar på smällen.

Så idag vill jag ta och stoppa i in hjärtat och spara där för alltid. Små varma kramar av kärlek, tokskratt tillsammans, ett tålamod som aldrig ville sina och en lätthet som jag saknat för länge. Älskade älskade familj, inget kan beskriva allt det vackra som ni ger mig❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)