Dejt

Ikväll blir det dejt. Middag och bio. Kan behövas efter sömnlös natt och intensiv jobbdag.

Imorgon är det nyår. Surrealistiskt men ack så skönt. Ut med det gamla, in med det nya. 2012, NU kör vi!


'Jag ska inte lämna dig, jag ska bara gå och köpa snus. Okej?' 'Okej.'

Julen har kommit och gått. Nya traditioner och gamla. Gamla minnen och nya. Gammal sorg och saknad, ny kärlek. Var sak har sin tid. Men sorgen och saknaden, ja den är en del av mig nu och det är okej. Jag vill inte glömma. Vill aldrig aldrig glömma allt det fina.


Julfrukost hos Mats.

Pojkvän i ny skjorta och armband.

Mormor och jag

Familjen

Vi.

Jonas och Em

Hos farmor.

Fint

Julafton och juldagen har kommit och gott och den här annandagen vaknade jag upp med ett leende på läpparna. Jag älskar livet.

God jul på er!


När man flyttar bort alla sina kläder från en hel hylla fast garderoben redan håller på att sprängas av kläder. Bara för att hans också ska få plats.

Igår hade jag och tjejerna julbak hemma hos Annso och 4 sorters julgodis blev det och en jättegod västerbottenostpaj! Så himla mysig kväll!

Slutade jobbet i tid idag och kilade då ner till stan för att strosa runt i affärer en stund. För första året sen jag var barn så stör inte alla hetsiga människor i affärerna mig särskilt mycket. Det är så skönt. Skönt att vara den där lite lugnare tjejen.

Sen jag kom hem har jag städat och fixat och gjort fint. Nu har jag dukat fram bröd, julskinka och mjölk för snart dyker nog pojkvän upp. Vi ska hänga ett par dagar i Uppis innan vi drar hem till skogarna på fredag. Fina jul 2011.


Lycklig

Jag har haft två superfina veckor sedan jag landade i Sverige efter 5,5 veckor i andra kontinenter. Jag kan komma på mig själv med att bara känna mig så fruktansvärt lyckligt lottad över allt fint jag har i mitt liv nu. Jag saknar mamma så det känns som jag ska gå sönder emellanåt och det händer inte sällan att jag gråter över att jag inte får dela allt det fina med henne, att den viktigaste personen i mitt liv inte finns kvar. Men jag är lycklig nu, jag gläds åt allt jag har och jag väljer att känna att mamma finns med på sitt sätt. Hon kommer alltid vara en så ofattbart stor del av mig, för det är hon som format mig, som lärt mig så mycket och som gjort mig till den jag är. Jag kommer aldrig att glömma och jag kommer aldrig att sluta älska och sakna.


---------------------------------------------------------------


Lately har jag och vi alltså haft det riktigt gött. Har fångat endel på bild med mobilen.

Jag och pojkvän bakade lussekatter för glatta livet!

Och så bakade vi både knäck och julskinka på en skön söndag.

Kramas såklart massor! Och jag gillar att jämföra vem som är brunast för jag vinner ju jämt!

Jag var brun där i början!

Vi var på julmarknad i Steninge slott och såhär vackert var det ute när vi åkte hem.

Hade mysig pysselkväll med tjejerna och åt god sallad och fikade!

Jag var på sats och körde ett löppass i min fina nya träningstopp från Lorna Jane

Försökte se lite respektingivande ut i kavaj en dag på jobbet.

Försökte fixa en fin frisyr på T´s mamma till bröllopet som var i helgen. Tyckte att jag lyckades riktigt bra.

Jag bröllopsklädd med en marinblå kavaj över.

Fin och redo för bröllop.

Jag fick brudbuketten efter bröllopet.

Nu har jag en ny julskinka i ugnen som jag och pojkvän ska ha! Ska verkligen göra det mesta av både jul och julmat i år haha. Pojkvän kommer på onsdag och tar med mig tillbaka till skogarna på fredag eftermiddag. Och ja, jag längtar redan.

På tal om inget. Skulle köpa senap idag.

Seeeeriöst? Vem kan välja? Tog mig lätt 10 minuter att välja ut den allra bästa. Sjuka samhälle med alla dess valalternativ.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen soooova. Upp med tuppen imorgon, lång dag framför mig som kommer avslutas med julgodis-bak och middag med tjejerna hemma hos Annso. Sooooo nice!

Natti.

Mamma.

Ett år och trehundrasextiofem dagar av smärtsam saknad.

Jag älskar dig mamma.


Trött

Trött trött trött. Vilken jävla dag. Både på privata planet och mkt på jobbet. Ni vet hur det kan va ibland. Torsdag imorgon betyder snart fredag betyder att helgen är nära. Thank god. (Psyke som en berg- och dalbana indeed).


Det går bra nu!

Hej på er.
Det är redan tisdag kväll och jag sitter i soffan och myser med ett glas mjölk, två skink-knäckemackor (favoriiiiit!!) och en clementin. Älskar kvällar som dessa. Kom hem vid halv sju efter ett givande besök hos psykologen. Tanken var att jag skulle sticka till gymmet och köra 90 minuter spinning men jag var så slut efter sessionen att jag inte alls kände för det. Jag åkte till 'papper' och handlade på mig en massa nya scrapbookinggrejer istället. När jag kom hem pratade jag länge med pojkvän medan jag slog in alla julklappar och nu sitter jag alltså här. Jag gillar mitt liv. Mitt psyke är vad det är men livet är fint och jag trivs så jävla bra just nu. Jag har världens finaste pojkvän, världens finaste familj och världens finaste vänner. Jag älskar mitt jobb, är vid god vigör (räkna bort höften!) och har en massa kul att se fram emot. Idag på jobbet var det dessutom först lussetåg och glögg på morgonen, sen julbord till lunch och sen julpresent från bossen på eftermiddagen.

Det går bra nu.

Lite bilder från vår scrapbookingkväll när vi gjorde julkort igår!



Mina färdiga kort. Finare i verkligheten.

Nu ska jag fortsätta njuta av den här sköna tisdagskvällen!
Är handledare åt en student på jobbet fram till jul så det är lite mycket nu men jättekul!

Tjing!

Juletid!

Goooood Moooooorning!
Så var det söndag igen. Vi var uppe vid sjutiden och har ätit frukost (havregrynsgröt, ägg och färska lussebullar, te/kaffe) och nu har vi precis bestämt att vi ska åka till Steninge lott istället för Sthlm som vi tänkte från början. Igår somnade jag vid åtta i soffan och var omöjlig att väcka, det kändes som att hela kroppen sov och jag mådde illa av trötthet. Jag hade aldrig, ALDRIG kunnat tro att jetlaggen skulle bli såhär illa. Helt sjukt.

Lite bilder från veckan:







Over and out!

Hello saturday!

Sitter i soffan och njuter av lugnet och hur mysigt jag fått det i min lilla legga. Det bara strålar jul om den. Jag njuter av känslan av hur bra jag mår, hur lugn och tillfreds jag känner mig och hur lycklig jag är i livet just nu. För första gången på så fruktansvärt länge. Låg och myste med pojkvän när han kom hem vid sex imorse men sen gick jag upp för att njuta av min älskade egentid (älska lugna helgmorgnar!). Nu ligger han och sover i mitt sovrum och jag har ätit gröt och druckit te och kollar på Nyhetsmorgon. Ska snart kila iväg till SATS så jag sitter just och klurar på vad jag ska göra där, köra ett pass eller löpa lite och köra styrka. Vilka I-landsproblem va! Sen har vi bestämt att vi ska baka lite och ta det lugnt och pyssla här hemma. Vi är båda lite trötta, han efter nattjobb och direkt bilfärd till mig, jag pga jetlagen.

Hade en mysig middag här hemma igår med Madde och Jenny. Jag var dock inte mitt bästa jag, blir fortfarande så trött att jag mår illa på kvällarna. Gud, jag hoppas att jag snart kommer in i rutinen, i dygnsrytmen. Det vore SÅ himla skönt.

Over and out!



En bild från syrrans och min helt fantastiska helg i Brisbane! (Ska ladda upp fler bilder en annan dag, går inte att få upp fler just nu).

Loving Life.