Lack of focus...

Ja nu är jag sjukt trött på den här uppgiften alltså! Men nu har jag i alla fall inte så mycket kvar, och när jag väl är klar (kommer jag någonsin känna mej helt klar?) kommer jag stupa i säng.
Synd att mina tankar har varit på annat håll idag, annars hade jag nog inte suttit här nu, då hade jag sussat gott i min säng för läng sen, men men så är det ibland!..
Jag o Helen har bestämt att vi ska dra någa bärs å Nh imorron för att fira att...ja vad egentligen, att vi har ännu mer grejer med uppgiften att göra under helgen? haha, nej men vi behöver komma ut, göra nåt kuuuuul! Så sant som det är sagt!!
Imorron vid elva blir det till att dra ner på stan o handla lite dricka (o säkert lite annat onödigt stuff) för helgens festa täkte vi. Hoppas man är klar då bara! Men nu ska ja plugga lite till men sen väntar faan i mej sängen på mej! (Nya fiiina röda lakan med hjärtan på o allt haha)

Natti natti folks

Nattens förhoppning: Att mina grannar delar min musiksmak...(Med tanke på att jag har spelat så högt jag orkar sitta i heeeela kvällen idag o igår för att hålla mig vaken o energinivån på topp..) 

Kommentarer
Postat av: "plugg"helen

ja lätt att vi ska till nh!!!! *längtar*

2007-01-12 @ 08:08:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback