One down, four to go. Sen är det helg igen!

Just ätit lite efter Bikramyogan. Idag var det dnäppet lättare och inte lika varmt. det varierar lite det där. men det gjorde inte så mkt. Av ngn anledning hade jag lunchen i strupen under större delen av passet trots att det var 5.5 timma sedan jag intog den. Konstigt.
 
Annars inte mkt nytt. Har lallat runt i pojkväns t-shirt och flared jeans idag. Ibland får man va lite slappt klädd. Dessutom gillar jag pojkvänsfit på vissa t-shirts och hans gråa är en favorit!
 
Nu blir det lite måndagsmys.
Over and out.
 

Söndag nu igen

Söndag kväll redan! Hur fan hände det? Helgerna bara flyger iväg och julen närmar sig snabbt som tusan! I helgen har vi haft besök av världens bästa Babsan. Dagarna har spenderats åt god mat, snack, skratt, yoga, pyssel i massor, spelning med Roffe Wickström, vin på Tilltugg, promenad genom stan och annat härligt som hör höst och jul till. Fina fina helg!
 
Här kommer lite bilder:
 
En väldigt fion helg lider alltså mot sitt slut. Inser att min blogg som updateras sällan och torftigt är rätt lame just nu. Men så är det. Man är upp och man är ner. Just nu inombords mest ner och har utan att riktigt fatta det varit så i ett par veckor. Insåg det när jag fann mig själv bryta ihop på väg till yogan i lördags morse och när några av poserna under klassen fick mig att nästan gråta. Som sagt, ibland är man upp, ibland ner.
 
Over and out för nu blir det mer söndagsmys med finaste pojkvän.

En helt vanlig tisdag

Tjippidipp. Gymmet hjälpte endel faktiskt, kände mig lite piggare efteråt. Kanske mycket på grund av att jag inte kände av så mkt krämpor trots att jag körde både armhävningar samt avslutade med en snabb kilometer på löpbandet i 14,7! Blev 10 min crosstrainer, 30 minuter löpband, 10 min stretch och 20 minuter styrka (mage x 2, ben, triceps och armhävningar. Allt i supersets). Sen jag kom hem har jag lagat käk samt att jag håller på och tvättar. Insåg just att jag ännu inte ätit något efter gymmet så jag håller väl på och bryter ner mina stackars muskler i detta nu, suck.
 
Bilder från dagen:
Nu kommer nog min karl hem snart och då är det matdags.
 
Over and out vänner.
 

Trött

Efter en lång, trött och ledsen dag ska jag försöka pigga upp mig själv med lite träning. Heja heja!


Biktamyoga

Har varit på bikramyoga igen ikväll. Kroppen och huvudet är så trötta. Har iaf lagat lite mat åt min hungriga man som kom hem för en stund sen. Med vår bil!! Lovely I tell you

Nu blir det sängen, natti


Bikramyoga!

Har försökt att bilblogga ett par ggr men det funkar fortfarande inget bra, synd!
 
Här kommer en liten uppdate från en trött tjej i soffan iaf. Började morgonen med en smoothie och sen iväg på 90 minuters bikramyoga. Sämre start på morgonen kan jag tänka mig! Jag har märkt att man utvecklas snabbare än man tror. Jag har bara varit 3 gånger men jag känner redan att jag hanterar värmen bättre samt att jag har lättare att komma in i vissa poser, härlig känsla!
När jag kom hem igen blev det en annan sorts smoothie samt knäckemackor och Sofies mode, lyx!
 
I övrig har jag spenderat fredag och lördag på Djurönäset och FSAs Fullmäktige! har varit spännande och lärorikt även om viss besvikelse även förekommit. men på det stora hela en mycket trevlig tillställning och riktigt bra uppstyrt!Lite bilder från Djurönäset:
 
Vid fyra ska jag möta upp pojkvän för fika/middag innan han tar tåget hem till skogarna för att hämta upp bilen. Sen ikväll kommer några av tjejerna och vi tänkte laga lite käk och pyssla, göra julkort. Ska bli jättemysigt och är ju jättepassande när pojkvän ändå inte är hemma. Igår blev det ett par glas vin med Jen på kvällen och efter det bio med pojkvän, Jen och Fredrik. Bra kväll! Händer så mycket rolig och trevligt just nu, gillar den här hösten.
 
Nu är jag så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen (blir så efter bikram för mig) så jag tror jag slår ihop ögonlocken en liten stund.
 
Over and out!
 

Så trött

Varför går inte något någonsin bara lite enkelt och smärtfritt. Fy fan vad trött jag är.

Kvar på jobbet men nu bär det iväg på styrelsemöte i tisdagskvällen.
Hej då


Hej på er!

Hello hello!
Har aldrig varken tid eller lust att skriva längre. Men här kommer ett litet inlägg iaf. Under helgen har vi haft besök av bästa Marre-Barre. Lördagen spenderade vi på en hälsomässa i Sthlm, 7,5 timmar strosade vi runt på mässan och var på olika föreläsningar! Sen på söndagen var vi på Bikramyoga vilket var en av de absolut mest fysiskt krävande aktiviteter jag någonsin testat. Efter passet gick vi hem och åt och sen slocknade vi skavfötters i soffan i någon timme.
 
Den här veckan är späckad till bredden med kvällsaktiviteter. Ikväll har jag gått PW/jogg med Maria, imorgon träning inna  jobbet och styrelsemöte på kvällen, onsdag bikramyoga med pojkvän och torsdag träffa Jen plus läsa på inför helgens Fullmäktige och fredag-lördag är det Fullmäktige i Sthlm och lördag bio med pojkvän och Jen och söndag träffa Jempa igen. Maken på fin vecka! Loving Life.
 
Tjipp.
 
 
 
Source: Tumblr

Lately

Hola.
Inte mycket skrivet på sistone, lusten har inte funnits där, har haft fullt upp med resten av livet.
 
Helgen var bra men med ett fruktansvärt drygt avslut!
Här är lite bilder från min Iphone från förra veckan:
 
Indiskt käk och pyssel med tjejerna!
 
40-årsfirande av fina storasyster!!
 
Utgång med fina Emsan, Karin och Sofie. Karin het i sin utklädnad!
 
Nu ska vi tisdagsmysa!
Over and out!
 

Leeeedig!!

Jag är ledig idag, tralalalal!