Kvalborg check!

Kvalborg blev hård. Sliten som fan ligger jag här och överväger ett samtal till Jempa för att hör om vi ska dra ner till staden och käka något, sen är det på´t igen. Två panodil senare och jag börjar bli människa. Tröttheten gör sig påmind, men det glömmer vi nu. Har redan fått sms om fest här på morgonkvisten. Bara att tuta och köra.

Igår blev det min fina Ume-klänning!




Har snackat med Jen nu och det blir frulle på stan om en stund, men först duschen.

En sneak peak på gårdagens bilder:




Clothing-issues

Har klädbekymmer. Skönt att leka runt i en låtsasvärld full med i-landsproblem emellanåt. Vet inte vad fan jag ska ta på mig imorgon. Förslag mottages tacksamt haha. Det är nämligen så att när jag kommer hem från jobbet imorgon kommer jag i princip hinna dra ihop håret i en knut och snabbt på med lite kläder, sen ska jag vara nere i staden. Borde bestämma mig idag med andra ord, men jag är ju så fruktansvärt trött. Har varit långa dagar den här veckan.

Känns svart tråkigt tro? (Man ska va lite uppklädd imorgon säger mina källor mig haha)


Min favorit-LDB. Funkar i de flesta sammanhang.



Svart-vitt. Fan vad jag är dålig på färg.



Blommiga klänningen som jag fått av mitt fina Ume-gang vid en födelsedag för ett par år sedan kanske. (Dock med strumpisar så klart).

Nej fy fan, nu skiter jag i det här och går och lägger mig. Det lär lösa sig hahaha


Och så var det onsdag

Halva veckan har gått och imorgon drar helgen igång på allvar. Det blir fest fest fest. Kylen är fylld med väl kylda och välsmakande dryck. Har strosat omkring på Gränby en sväng och fan vad folk det var alltså, SHIT. Det är galet hur stort Valborg är i den här stan, helt jävla galet.

Today:




Har den här fina kjolen på mig idag som jag fick av mamma och Mats för ett par somrar sedan. Hade helt glömt bort den och hittade den i garderoben hemma på Lundsvägen i helgen.


Tuesday afternoon

Hejsvejs tisdagkväll!
Idag har jag spenderat de två timmar som gått sedan jag slutade jobbet med att strosa runt först på IKEA och sedan Plantagen. Mys. Fick med mig lite smått och gott hem som allt kommer att hamna på min balkong. Nu ska den bli vårfin. Sedan balanserade jag allt på cykeln hem. Åhh, ibland önskar jag att jag hade bil. Och att mamma var här, för det var med henne och ingen annan jag velat spendera denna tisdagseftermiddag.

Tror jag ska dra iväg till Gränby C och inhandla booze inför helgens festligheter nu. På vägen ska jag hämta upp ett par skor från HM som just kommit (vanliga svarta tygskor för en hunka, always wearable).
Kvällen lär högst troligt bestå i att betala räkningar och betala anmälningsavgift till oss alla på jobbet som ska köra vårruset i slutet av maj! Bara sätta igång med den här kvällen. Ciao.




Ready...



Set...


GO!


Motvind

Vissa dagar bara försvinner i ett nafs. Man hinner liksom knappt stanna upp och reflektera. Idag har varit en sådan dag. Jobb och jävelskap till 17. Sen hem och slänga i ett par mskiner tvätt, vidare ner till gymmet på Body Balance, hem och byta i maskinerna, iväg och storhandla på Gränby, hem fixa med tvätt och sen laga till 2 matlådor (Fläskfile med marineradeoch ugnsgrillade champinjoner och ungsgrillade grönsaker och potatis med en massa färska kryddor) Uppstyrt!

Har sett ut lite som en lodis idag, ibland orkar man liksom inte annat (luras icke av mitt påklistrade leende. Såhär glad var jag inte halv sju imorse, det kan jag ju säga er). Men favorittröjan var iaf på och styrde upp det hela lite.



Röda chinos inhandlade i helgen för 50 pix.

PS Den här dagen har varit skit men jag har jobbat på att tänka positivt och jag har ändå hunnit med endel nyttogrejer, klapp på axeln. To be the bigger person. Och att vara professionell i ett jävligt sammanhang. Och att alltid gråta innombords. Fan för livets orättvisor.


Things will never be the same

Det har varit en lugn helg i familjens sällskap, precis som vi gillar det. Vi har ätit gott, grillat två gånger och bara mått. Fint.
I lördags kväll satt jag och mamma och myste vid köksbordet med ett glas rosé och några fotoalbum. Åhh vad mycket fint man varit med om men som man nästan glömt bort. Ibland kan man knappt tro att man hittat på allt det där, fast man till och med har bildbevis. Men tre album på en afton räcker, sen måste man smälta.

Nehej ni, nu ska jag slötitta lite på "The Big Bang Theory" innan det är sleepingtime. Monday coming up.


Glasögonorm

Hej hej hallå från sofflocket.
Får ont i luftrören bara av att cykla till jobbet. Kul, tack doktorn! Skulle vara på VC kl 16 idag och göra ett pricktest för att kolla allergierna. Blev försenad i ett viktig möte och 3 minuter i fyra hoppade jag upp på hojen och fick cykla som en tok. Ingen bra idé visade det sig. Luftrören började dra ihop sig och göra sådär ont igen. Hur som helst visade testet på allergi mot björk och lite mot gräs. Så var det utrett.

IDAG:




Nu ligger jag i soffan och kollar 6:an och äter frusna hallon och mango mmmm, gott (Har man ingen fungerande stavmixer så får man äta det var för sig). Just nu är det "How I met your mother". Mkt bra! Har en massa grejer jag borde ta tag i men har ännu inte orkat.. Får väl se om lust och ork dyker upp snart.

Imorgon åker jag iaf hem till Faggan! Längtar.

Skön kommentar från en kollega på jobbet:
- Men Terese, vad snygg du är! Och du ser ju intelligent ut!!
Haha tack EC..

Hjälp, jag är i Lilleputt-land!

Har hämtat ut mina nya brillor idag (med hjälp av ett lån från mig sjäv haha) och det känns som att jag är i Lilleputt-land! Gick in på Ica och såg de pytte-pytte-små läkerolaskarna och de pytte-pytte-små mjölkpaketen. Jätteslustig känsla. Damen på Specsavers sa att det kan va så i början och att jag ska ge det 2 veckor. Oj, ska jag leva i Lilleputt-land i TVÅ veckor tro?

Det är skitsvårt att ta en hyfsad bild med glasögon ska jag säga er. Men jag tog ett par bilder ändå. Just ja, kan hända att jag blandat ihop på vilken bild jag har vilka glasögon på mig. Men där är de iaf haha
NR:1

Mmmmm, fräsch spegel Terese, verkligen.


NR:2


(Hissen) Mamma, den här bilden är till dej. Vet ju att du gillar den minen så mycket! haha



Imorse var jag på Crossfit. I slutet av passet fick jag jättesmärta i luftrör och bak i ryggen. Kanske var det delvis en panikångestattack. Kanske var det bara "bronkospasm" (kramp i luftrörens muskulatur). Det står nämligen som sällsynt (men ändock) biverkning på Pulmicort som jag har inhalerat i drygt en vecka nu pga luftrörsbesvären. Oj vad intressant att veta för er! Hur som helst fick jag en akut läkartid idag med vidare utredning. Så kan det va. Dessutom fick jag inte träna cardio inom de närmaste veckorna, för att luftrören ska få tid att återhämta sig. Tack för det farbror doktor. Lagom till badsäsongen och lagom till att jag äntligen hittat en jäkligt effektiv och framför allt rolig träningsform (crossfit), verkligen tack!

Hur som helst. Är trött som fan. Livet går inte riktigt min väg just nu. Det är tufft privat inom familjen, strul med hälsan och struligt på jobbet. Hade tänkt försöka få ihop denna arkivbox så jag kan styra upp räkningar och försäkringar lite, får väl se hur det går med det, om jag orkar innan jag ska sova.

Idag:


Jag har iaf fina Tulipaner på mitt köksbord!


Lovely weekend

Satan vad trött jag är. Har spenderat en hel arbetsdag med att må illa och ha ont magen. Kul, finfin start på veckan om ni frågar mig.

Helgen då.
Torsdagen kickade jag igång med jag med en timmes Crossfit mellan 7-8 och det var lika jävla kul och jobbigt som det varit på alla pass hittills. Efter jobbet mötte jag sen upp King på tågstation. Vi gick hem och jag fixade godaste köttet (älgbiff, min favoriiiiit!). Precis sådär lagom blodigt. Sedan hyrde vi film och köpte godis och chips. Slapptorsdag med andra ord.

fredagen var jag uppe med tuppen och jobbade i vanlig ordning. Vid lunch mötte jag upp King i stan för en god sallad på Panini innan det bar tillbaka till jobbet för några timmars jobb till. Sedan hoppade jag på bussen och mötte upp King i stan. Det blev några bira på Pub 19, i solen! Sedan gick vi vidare till en annan uteservering för några fler Staro. Vidare drog vi till Tilltugg för ett glas vin och lite käk. Sen var vi båda fulla och glada så 21.00 hoppade vi på bussen och åkte hem. Slocknade utmattade närmare 22.00. Vuxet.



Finfina första besök för i år på uteserveringar.

Lördagen kickade vi igång med en rask promenad i området som avslutades med inhandling av färskt bröd och jordgubbar till frukost. Efter frukost och slapp i soffan gick vi ner till stan och vandra runt i affärer och Erik shoppade. Sen mötte vi upp Jempa för lunch.
Kvällen började vi med en bira på min soldränkta balkong. Efter lite fix och trix tog vi sen en taxi hem till Jen och vidare därifrån till en inflyttningsfest. Skön kväll.
Avslutade kvällen med tjock-korvar i ett stånd. 3 stycken till King, 2 till mig. Ska det va så ska det va.

Balkong-häng


Shortsdress kvällen till ära. Ser dock mer ut som en klänning. Bara att man inte behöver tänka lika mkt på att knipa igen benen så fort man ska flytta på sig haha

Smart uppfinning i Taxin, mer sånt!

Jempan har blivit den nya Bindan. Kammen alltid redo.

Glada och nöjda.

Hahn och Erika

Ful min by moi och Jen jobbar på att se ut som 5 år haha.

Erika, Madde (vars nya lya vi firade) och Jen.

Glada miner.

Jen kör sin obligatoriska Parttricks-snurr. Festar du med Jen kan du vara så säker på att den dyker upp ett antal ggr förr eller senare under kvällens gång.

Partyhumören var på topp.

Stark King bär upp liten Jen.

Dancing.


Mer dans

Klocka i mitten och Jen på ett hörn.

Hahn var sugen på en prilla.

Mys i soffan

Peace

Fin bild.

Sista kortet i kameran. Dont know why, ask J & G.

Fan, nu är jag ännu tröttare och ni med säkert efter att ha sett en miljon bilder från en vanlig fest. Fantastico.


Fantastico

Tack för en fantastiskt kul helg King. Man vet då aldrig vad för spännande som händer härnäst när man är med King hahaha. Ingen kan göra stan osäker som vi kan. Mer om helgen när orken infinner sig. Idag är inte den dagen.

Igår

Tillbaka till 6:an. Obligatoriskt att ligga bänkad framför Dubbelavsnitt av "How I met your mother" och sedan "Two and a half men". Thank god för 6:an om söndagarna.


Make the pain go away

Det hände imorse igen. Jag vaknade och det gjorde bara så jävla ont i hjärtat och hela kroppen. Sedan intalade jag mig att det måste vara en dröm för man kan inte ha så här ont rent fysiskt över något som är psykiskt. Efter en liten stund trodde jag det, att det var en dröm.
Sedan kom jag på att det inte är någon dröm. Igen. Och så grät jag lite över livet.
Så började min oändligt långa söndag.

Tjoff så var denna dagen över.

Den här dagen har verkligen gått i ett. Hade utbildning mellan halv nio till fyra och sen tillbaka till jobbet och jobba lite till. Vid sex drog jag på spinning direkt från jobbet och efter den bar det av hem till Jen. Sedan handlade jag lite, cyklade hem, ansökte till kurser på uni (på ett överbelastat studera.nu. Varför aär man alltid ute i sista minuten?) samtidigt som jag höll ett halvt öga på tv:n och Greys. Sen blev det en dusch, lite plock i köket och mediciner, borsta tänder och nu ska jag fan sova. Tanken är att jag ska gå upp med tuppen imorgon och styra lite här hemma (plocka iordning, städa gjorde jag ju i helgen) och sen dra iväg på Crossfit mellan 7-8. Vi får väl se.

Inatt vaknade jag för övrigt av att vaderna krampade haha hoppas jag slipper det inatt, men jag känner att det är på G. Uttorkad månne?

Nightie night.

80´s meets Sailor girl

Har haft en fin dag och en himlans trevlig kväll med Jempan. Började dagen med ett riktigt riktigt kul Crossfit-pass mellan 7-8 imorse. Bilder och sammanfattning från dagens pass finns här (översta inlägget just nu), där kan man bla se en gruppbild på gänget som körde idag, vi är så röda, svettiga och fina! Våren har hälsat på i stan och jobbet har flutit på riktigt bra idag. Drog mig från jobbet framåt halv sex och gick då till gymmet och hämtade upp min cykel som jag lämnade där imorse till förmån för Lisas bil. Sedan styrde jag cykeln mot Jen och så var vi ute och gick någon timme i nnan vi slank in på Waynes och tog varsin jäkligt god med förbannat dyr smoothie. Snackade skit om allt och inget, precis som vi alltid gör. Sedan gick vi hem till Jen och värmde oss med te innan det var dags att styra cykeln hem till leggan igen. Skulle ha satt ihop min arkivlåda och monterat två lampor idag. Men jag var för upptagen med att leva så jag tar det en annan dag. Länge sedan jag mådde så bra en HEL dag. Fantastiskt skönt och välkommet.

Men nu ska jag försöka få mig lite sömn innan morgonen gryr. Har sovit lite illa senaste nätterna, hoppas på bättre lycka idag.

Just ja. Den andra jackan som jag köpte på Helping Hand förra veckan för 60 riksdaler ser ut så här. Den är så härligt ful-snygg haha



That´s HOT

Vad fan är det som gör att karlar i Fristad-brallor är så jävla heta. Okej inte alla men endel, som endel av teknikerna på jobbet mmmm. Lustigt att jag aldrig reagerat på det tidigare. Det kom liksom när jag kom till Uppsala och började springa på HUL i tid och otid haha

Hur som helst. Gissa vem som kommer och hälsar på mig över helgen? Kiiiiing! Hur nice!?

Jag har löst ut medicin för över 1000 spänn den här månaden. Och idag har jag styrt upp 2 par brillor för cirkus 3000 spänn. Dessutom fick jag idag en elräkning som jag måste se till att betala så fort som möjligt. Fy fan, lite väl mkt utgifter här framöver. Aja, det löser sig.

Minns ni skorna jag köpte från Nelly i vintras? Har fortfarande inte fått tillfälle att använda dem. Det är rätt hög klack och de kräver sin outfit för att inte ge ett tacky intryck. I sommar kanske man skulle kunna matcha dem något i stil med det här:




Ikväll ska jag sova jättetidigt. Upp med tuppen imorgon på Crossfit. Har även missad sömn från helgen att hämta igen!


Kocken

Åhh guuuud vad god mat jag lagat idag! Biffar fulla med lök, bacon och feta. Dessutom har jag brynt en blandning av 3 olika färska kryddor tillsammans med färsk vitlök och chilli och haft det i smeten. Det är så gott att jag önskar ni var här och fick smaka. Jag älskar att bara röra ihop lite och sedan se vad resultatet blir. Idag blev resultatet fantastiskt.
Så här sitter jag närmare halv tio på kvällen och bloggar med en tallrik med biff bredvid mig och väntar på att resten av biffarna ska bli klara. Tar längre tid än man kan tro sånt här haha




Och sex maskiner tvätt har jag lyckats ta mig igenom med, gut gut.
Synundersökning imorgon. Brillor is on their waaaaaay.

Sunday, freaking sunday. Again.

Söndagskväll redan vilket betyder att ännu en helg är till ända.
Det var en fin kväll igår. Jag och Jen startade på Tilltugg (favoriten!) och tog in våra favvis-tapas-rätter och varsitt glas rött och njöt i fulla drag. Glaset rött blev till tre och det var dags för oss att dra hem till Jen för vidare filosofering och rödvinsdrick i natten. På vägen lyckades vi dock cykla in i varandra och det blev en vända till Lutis för inhandling av nya strumpisar till mej (Har ont som fan i knäet idag!). Vid midnatt skulle jag tro att det var, så tjacka vi en taxi och for till Smålands. Där var det drag och än mer folk droppade in vartefter natten led. 04.00 dansade vi sista dansen och sen bytte vi ut våra klackar mot varsitt par fina små tygskor innan vi styrde stegen mot MAX. Det var fan i mej det godaste MAX-mål jag någonsin ätit (Har kanske ätit 4 i mitt liv och samtliga på fyllan i Umeå).

IMORSE (Fick låna jeans av Jen att cykla hem i!:



Gårdagens smink men ler likväl.

Hur som helst. Bra kväll.
Idag har våren varit och hälsat på i stan. Trevligt, trevligt! Började dagen med att dra ner och kolla in invigningen av nya resecentrum, fint som tusan, och som SJ Prio-medlem fick jag en fin bok! Sen drog vi till Panini och käka varsinn sallad (Älskar!) och sen satte vi oss vid ån och snacka bort någon timme. Strosade lite i affärer innan det bar av hemöver. Nu har jag suttit på balkongen och njutit av solen, bra musik och läst Damernas. Håller på och tvättar ett helt lass tvätt. Nu ska jag gå och köpa ägg för jag ska göra köttbullar idag, massor av köttbullar!

TODAY:

Snygga vantar va? Man måste ha det när man cyklar faktiskt!

Dancing the night away

Guten Morgen.
Slaggade hos Jempan inatt och är nyss hemkommen. Av med gamalt smink och hoppa i lite sköna vårkläder så bär det av ner till invigningen av nya resecentrum här i Uppsala. På det blir det lite käk på Panini tror jag bestämt. Jag och Jen var ute och slog klackarna i taket igår, fantastiskt trevlig kväll som spenderades på Smålands.

Igår var partystassen på iform av min nya blus från Weekday. Jag bara älskar den, helt klart en ny favorit!





Gårdagskvällen resulterade i ett skadat knä och ett stycke spräckt mobildisplay. Skål på den.

Over and Out.


Jag visste att det skulle inträffa förr eller senare. Nu blev det förr snarare än senare. Lika bra det.

Just hemkommen från en tripp till staden. Köpte inget särskilt utom en blus och lite annat smått. Är inte stadd i kassan just nu direkt.

Usch vilken tråkig helg jag har. Snacka om att jag önskar att jag var hemma istället. Hade jag vetat att jag skulle tillbringa helgen ensam med att städa och fixa grejer så hade jag fan åkt hem. Waste of time, BIG time. Men sånt är livet, man kan inte veta allt i förväg, vad vore det för kul att leva då?

Ehm, okej jag köpte en orange kavaj på Myrornas också för 60 pix. Tycker jag är ett ok pris. Tror dock jag ska hiva axelvaddarna för att minska ner 80-talskänslan lite.


Mer färg åt folket.


A new way of living

Jag antar att man liksom omvärderar allt i livet när man går igenom en livskris. Helt plötsligt betyder den där timmen och kvarten på fiket i hörnet med en Te-kopp i handen och bästa vännen mitt emot så väldigt mycket. Precis som den där frukosten på tu man hand i hemmets lugna vrå med finaste mamma. Som två vuxna kvinnor i olika åldrar bredvid varandra på varsin säng som håller varandra i hand och berättar om saker som hänt, känslor inför saker eller bara är tysta och gråter lite. Att leva i nuet blir ett måste och att spara alla minnen längst in i hjärtat är något som går på rutin. Måste måste spara för att ta fram när allt känns som jävligast. Jag antar att man tappar känslan för ett ligg en sen lördagsnatt eller tidig söndagsmorgon med någon som inte spelar roll. Man väljer vem som ska få ta del av ens dyrbara tid och man prioriterar på ett helt nytt sätt.

Blomsterfägring

Tjing Lördag.
Igår var jag ju som bekant i städartagen. Men mitt i allt dök det upp två killar som skulle informera om brandskydd. Trodde jag. Dum och blond som jag är. Det visade sig naturligtvis att de var ute efter att sälja svenska brandskyddets (?) utrustning för att släcka bränder, typ brandsläckare etc. Jag sade efter deras närmare 1 timmes föreläsning att jag skulle tänka på saken. Det tyckte de säkert var kul, att få ett nej efter en timmes snack vid sex på kvällen en fredag hahaha
Men jag ska tänka på saken.

Blommor köpte jag igår för de andra dog medan jag hade påskledigt i Faggan



Nu står Combat på schemat.


YES!

Gissa vad jag hittade idag? BEIGA PUMPS! Yes yes yes! På rea dessutom. Jag har sökt dessa länge men inte hittat dem i ngn affär. För 299 riksdaler fick jag beiga pumps i en snygg nyans och höga snygga klackar. Enda lilla lilla problemet var väl att de bara fanns i 37.. De är kanske lite lite små, men det får gå, vill man vara fin får man lida pin. Fanns bara ett par 38:or kvar och de fanns på söder i Sthlm. Ev blir dock 38or för stora. Det är precis på gränsen nu.
Hur som helst. Jag är glad för jag har fått tag på mina beiga klackar! (Bilden gör dem inte rättvisa)

TGIF

Hemma från jobbet. Tog en sväng förbi Bikupan (Röda korsets Second hand i Boländerna) och kikade lite på vägen hem från jobbet. Provade ett par grejer men det blev inget köp. Nu ska jag sätta igång och städa här hemma. På med hög musik och sen åker både damsugare och mopp fram. Ska bli glänsande rent här hemma. Nu kör vi!!

Kjolfredag idag! Today:



Fokuserar på det positiva i vardagen

Två saker att vara glad över idag är iaf att jag fick deklarationspapprena idag och jag kommer få tillbaka ungefär så mkt som jag hoppades, nice som tusan. Dessutom har jag blivit bjuden ner till Helèn i Jönköping tillsammans med de andra tjejerna i sommar. Så roligt, har saknat dem, oss, de vi var då.


Förra lördagens outfit. Hjärtan på strumpbyxorna. Det ni.


Second Hand

En av de jack-liknande grejer jag köpte idag för 60 pix var denna:




Jag gillar den verkligen, passar mig som handen i handsken. Älskar framför allt skärningen och längden på den, perfekt.


Idag, imorgon, varje dag

Hej hej hallå.
Jag är rätt trött och less just nu känner jag. Man kan inte vara på topp jämt. Är dock fantastiskt jävla asglad att det är fredag imorgon. Inte för att jag ska göra ngt särskilt mer än att träna och städa men det är ändå härligt. Helgen bjuder nog inte på så mkt spännande.

Iaf har jag fyndat två jackliknande grejer på "Helping hand" idag för 60 pix stycket. Ni får väl se en bild ngn dag.

Jag idag:



Halsbandet är min mammas gamla, så fint! (Bilden gör det naturligtvis inte rättvisa)

Annars inget nytt på fronten gott folk. Inget som berör er iaf, bara mina egna privata tankar och handlingar.

Ciao


Maktmissbruk

Jag vet varken ut eller in. Det är inte alltid enkelt att vara liten, ung, oerfaren och blond, eller när människor ser på en precis just så istället för att ta en på allvar. Då kan det tex sluta med att man tjuter av ren och skär ilska. Fuck vad jag hatar det här.

Spinning med Jempa idag efter jobbet. Men först var vi och kolla på brillor åt mej och jag hittade faktiskt två par som jag tänkte investera i! Ska på synundersökning på måndag. Nu jävlar är jag på G här. I övrigt har vi vår här i Uppsala, jag cyklade till jobbet idag igen, jag har just gjort vår "Mariehems-sallad" (feta, quinoa, spenat, rödlök och körsbärstomater) och snart ska jag se Greys.

Idag åkte Eriks fina gamla skjorta som jag fått av honom på!



Striped

Fan vad härligt det är att det fortfarande är ljust ute! Har hunnit jobba lång-dag, vara på gymmet en timme, handla, cykla hem och nu håller jag på med min berömda grönsakssoppa. Allt detta har jag hunnit under dagens ljusa timmar. Helt jävla fantastsikt är vad det är!

Imorse:


Och soppan kommer bli supergod för den delen. Full med potatis, morötter, sparris, lök, purjo, chilli, färska kryddor, tomater, paprika och ett par buljongtärningar.
Förresten så påbörjas jakten på en bättre kondition den här veckan. Nu ska den upp, upp, upp!


Im back.

Jag är tillbaka i Uppsala efter en smått slitig resa. 2 byten och lång väntetid men det gick.
Det ser ut som fan här hemma och det hänger tvätt lite här och var (som inte hade torkat innan jag for för över en vecka sedan), alla blommor slokar eller är heldöda och det ligger räkningar över hela soffan (Dock betalda!). Av den anledningen söker jag någon som kan komma hem till mig och städa samt packa upp min väska. Jag har börjat men har liksom inte energi att fortsätta. Har bara hängt upp det som inte pallar att bli skrynkligt. Tänker häva ner hela väskan med dess innehåll nu och hoppa i säng.

Sommar -09. Jag saknar den bruna färgen och att kunna springa ner till stranden och sooooola en hel dag och bada i havet!

Imorgon är det måndag. Nej för det är det inte, det är TISDAG! Yeeeees.

Ciao ciao Darlings.


Back to Uppsala

Idag bär det av tillbaka till Uppsala igen. Vemodigt och trevligt på samma gång. Kul att komma tillbaka till jobb och kollegor, träffa Jempa och komma igång med träningen men ledsamt att vara så jävla långt från mamma och resten av familjen.
Inleder vardagen med en kortvecka iaf, yeey!

På återseende.

Time to say Goodbye

På förmiddagen åt vi stor frukost innan det var dags att kramas hej då och dags för alla att åka hem till sitt. Kvar blev jag, mamma och Mats och det är tomt som tusan och saknaden är stor. Det har känts nästan som gamla tider under helgen. Hela huset fullt med folk och en miljon stolar i köket för att alla ska få plats, för finns det hjärterum finns det ju stjärterum brukar vi säga i min familj. Det har varit en fin helg.

Jag tänker på gamla svunna tider och saker som inte rör familjen. Jag gör så ibland när jag inte orkar fokusera på nuet, när det gör för ont. Då tänker jag på annat som varit istället. Jag antar att det är någon slags försvarsmekanism. Jag tänker ofta på Honom och allt det fina. Och sen tänker jag lite på det fula. Och sen känns det lite bättre för jag vet med förnuftet att det var rätt.

Full rulle i köket, just like the good old days! Älskart.


Ost och kex för hela slanten.

Igår körde jag ett stycke dragna Jonas och Em till Kil och på vägen hämta vi upp ett par polare. Sen släppte jag av dem vid Killingen och åkte hem och sov. Lustig känsla. Det brukar ju vara jag som sitter bredvid föraren och härjar och byter musik och pratar tills käken går ur led. Men inte igår.


...

Du berättade för mig att du ville göra en till tatuering. Det skulle stå "You Never Walk Alone" för du ville väl visa din kärlek till ditt rödvita lag och orden betydde. Men du visste inte vart du ville ha den, tatueringen. Du hade lite förslag men kunde inte bestämma dig och jag gav egna förslag på vart den kunde sitta.
Ibland undrar jag om du gjort den än. Kanske har hon hjälpt dig välja vart den ska sitta och vilken sorts text den ska vara skriven i. Jag hoppas du har gjort den nu för jag vet att du verkligen ville. Men som med så mycket annat blev det aldrig riktigt av. Kanske kunde hon påverka dig åt rätt håll, kanske höll hon din hand. Kanske kanske kan hon ge dig allt det som jag aldrig kunde.

K som i kärlek

Jävlar vad trött och sliten jag kännt mig idag. Men det har inte hindrat mig ifrån att springa runt och jaga ett av de mysigaste tvillingparen jag vet. Har spenderat större delen av dagen i solen och resterande del vid matbordet eller med handen i godisskålen. Sällan har jag tryckt i mig så jävla mkt godis som denna påskhelg, helt sjukt!

Eriks skjorta hade krympt i tvätten (eller hur var det nu? haha) så jag fick den av han. Passar perfekt och jag älskar både rutorna och färgerna! Thanks dude! Dessutom hade jag kyckling-örhängen dagen till ära och mamma hade höns. Är det påsk så är det!


Jag fick låna Edvins Färjestads-kepa och vi gick en promenad i solen!


Jag lärde kidsen allt jag kan om posing haha nej vars de är rena naturbegåvningar på detta.


Posing posing med hund och kids i skogen.


Finväder.


Mys i solen.

Ikväll blir det familjemys på Lundsvägen. Imorgon drar både Jögge och Johnny med sällskap och sedan vet man inte när man ses igen.

Latero.


Kalas med King

Igår var jag ute och kalasade med Erik! Fantastisk fin kväll som alltid med min King. Först delade vi på en flaska rött hemma hos honom innan vi drog vidare på förfest. Sen tog vi buss (!) ner till stan (men det var bara jag och Nyman som hann med bussen haha) så vi tog en bira på Tempel bar (?) innan vi slöt upp med de andra på Tempel. Där blev det dans dans dans!
Inga bilder togs men jag var iklädd svarta strumpbyxor med hjärtan på och mina nya beiga shorts från Garden Collection och så klackar då förstås. Träffade på en bunt figurer från förr, bland annat kära gamle Tysken. Kärt återseende, det säger jag er. Kändes som Umeå all over again!
För övrigt tappade jag en sko igår. Bara jag som kan lyckas med sådant. Hoppas den ligger kvar på förfesten (Jag hade pumps på mig och vanliga skor med mig för att kunna ta på mig om det blev för jävligt att gå med klackar om vi skulle gå en längre sträcka).

Nu ska vi käka stooooor påskbrunch! Och jag mår oförskämt bra idag efter en fantastiskt kul gårdagsnatt.

Långfredag

Ett Glad Påsk kan väl vara på sin plats. Eller säger man bara det på Påskafton? Ja inte vet jag. Men Glad Påsk hur som helst.
Har precis varit ute och sprungit den vanliga rundan. Motvind och piskande regn i ansiktet första biten, uppfriskande om inte annat haha.

Jag och King i lördags

Jögge och Johnny med sällskap anlände igår. Snart vankas det frukost och sedan ska jag hämta upp Helena för att dra in till staden för en fika eller liknande.

So Long.


Harrys gånger två

I tisdags kväll mötte jag upp Kempa och co på Harrys för att se det grön/lila laget förlora.
Igår mötte jag upp King och R på Pitchers och kollade in när Zlatan dängde in två välplacerade mål i andra halvlek för Barca. Sen drog jag och King vidare till Harrys och på det stora hela var det en mycket trevlig afton med bäste Erik.

Nu blir det snart frulle och sedan off to the city för att inhandla lite ätbarheter inför helgen. Mest GOOOOODIS såklart haha
I eftermiddag ramlar resten av vår stora familj in genom portarna hr hemma. FAMILY-TIME!

Tjing.