Family

Idag tog jag med mig Maja på långpromenad efter frukosten. Vi gick upp till minneslunden och tände ett ljus för mamma. Grät och berättade lite för Maja om hennes fantastisks mormor som hon aldrig fick träffa. 



Thailand

Några bilder från Thailand!












Superlördag!

Dan började med tjejhäng, jag och Maja gjorde smoothie och busade och åt frulle! Sen gjorde jag en äppelpaj. Efter det en promenad med Maja och hon hade förmiddagsvila och jag krattade lite löv när vi kom tillbaka.


Sen kom bästa Julia, Leon och Anton inrullandes! Vi hängde sen hela eftermiddagen, grillade korv, fikade, lekte och hängde. Bästa!







När de åkte så  somnade Maja en stund, jag gick upp och pysslade ihop ett par kort och Tommy klöv ved. Nu har vi just ätit tacos, Tommy lägger Maja och vi är supertaggade på att titta på 'så mycket bättre'!! 

Idag!


Började dagen med att baka en äppelkaka.

Sen krattade jag löv medan Maja sov och Tommy fixa med bilen.

Sen åkte jag och Maja in till stan och handlade och upptäckte att de börjat med julpyntet!

Sen kom Jen och Viktor och vi tog en promenad i solen och sen fika på altanen. 
Lördagar som dessa ändå! 

Nu inväntar vi Majas farfar och Visnja som ska stanna över natten!

Hemresa




Idag

Tog MCn till en trädgårdsmarknad idag med pappa. Köpte massa fröer och ett par fina krukor. Tommy tycker jag är knäpp och säger att leran kommer spricka men jag lyssnar inte på det örat. När vi kom tillbaka hem var Maja feberfri och nu tror vi hon är på bättringsvägen på riktigt. Såååå glad över det!




Förut gick jag, Msja och Tommy en promenad och efter det tog jag min 3:e thaimassage för den här veckan! Bästa! 

Sjukling

Vår lilla Maja har feber, 39,6 närmare bestämt. Lilla älsklingen. Vill inget annat än att ligga nära nära på sin pappas arm eller bröst. Vi har inhandlat febernedsättande och kyl-pads att ha i pannan och en termometer med en tecknad figur på toppen. Tapper och van vad medicin som hon är så slukade hon lätt medicinen innan hon tog välling och slocknade för en stund sedan ❤️️ Vi håller jour inatt och ser så inte febern stiger för mycket och hoppas på raskt tillfrisknande!

Over and out.


Pappas gata, utanför hans hus, där vi bor den här semestern!

Mina hjärtan ❤️️

Träningen!

Träningen går som en dans här nere trots hettan. Virka 28 grader vid 5 på morgonen när vi drar igång. Några löp/promenadpass med pappa, några helkroppspass med syrran, nåt cirkelpass på egen hand. Fick dock värsta tänkbara värmeutslagen på insida lår efter andra dagens morgonpass som landade på drygt 15 km. Blir inte av med de jäkla utslagen och det är numer som blåsor :/  men men det kommer ju bli bättre i sverigekylan så inget att tänka på nu. Fått en salva på Apoteket att smörja med för att lindra smärta och kli iaf! 


Bilder från idag! Rawfoodlunch och sen badminton. 2 spelade medan den andra såg efter Maja!





Allt bra!

Har tagit dåligt med bilder senaste dagarna, inte haft med mobilen så mycket och inte kaneran heller. Men allt är bra! Imorse vid 05 tog jag och pappa motorcykeln ner till jomtien och gick/sprang dryga milen. Sen tog vi motorcykeln upp till en viewpoint där det fanns en massa träningsredskap. På vägen hem handlade vi massa frukt och bröd från bageriet! Bra start på dan. Efter ett dopp i poolen har vi nu alla sovit siesta och ska ta oss iväg och spela badminton. Men först lunch! 





Hej då. Igen.

Idag åkte Helen och barnen hem igen. Tomt och tyst och jag saknar dem redan ❤️️  Hatar alla dessa hej då!! 
Här kommer lite bilder från senaste dagarna!



























Thailand

Vi är framme och allt är bra! Flygresan var stökig men ok men det kändes ofattbart skönt när vi väl var framme. Dagen idag startades med löp/promenad drygt 10 km m pappa och syrran och sen ett poolbad efteråt! Tommy och Maja sover fortfarande efter en minst sagt stökig natt! Idag blir en lugn dag vid poolen och troligtvis med en thaimassage. Kan man behöva efter allt resande!