Helgen ❤️️

Så fina dagar med familj och vänner. Åh vad jag tycker om er! Tack för att ni kom och förgyllde vår septemberhelg! 











Jag snickrade ihop en liten femkamp igår! Kuuuul och brudarna vann!









Bra kväll och jävligt mycket garv!
när alla åkt hem idag blev det träning för mig och bad för Tommy och Maja!




Fint

Har haft bästa Julia, Anton och Leon på besök idag! Käkat lunch, fikat kanelbulle på altanen, kekt ute och promenerat i solen. Sen när de åkte hem stannade vi kvar ute och trädgårdsfixade en massa. Så fint blir det. Fina höst!! 



Såhär ser det ut efter att Tommy röjt!
Tommy smygfotade mig och Maja häromdagen ❤️️

Höst

Hösten är på G och vi har gjort oss redo.



Älskade familjetid

Har haft en heldag utomhus idag! Tommy har röjt en massa här nedanför medan jag och Maja satt massa vårlökar och plockat lingon i skogen och rensat plus lagat mat. Maja har varit som en sol hela dagen, älskade lilla unge! Massa mamma-dottertid ❤️️ Tommy har fixat en grillplats här ute vid vår berghäll med som vi ser fram emot att inviga framöver och hoppas ska komma till användning i vinter mellan pulkaåkning! Ikväll åt vi hemmagjord pizza och nu har Tommy just lagt Maja (nämnde jag att hon gav oss sovmorgon efter natts ostörd sömn till 07.05, lyxigt tyckte vi som stupade i säng vid 22 igår, efter att jag redan sovit en timme i soffan haha). Nu blir det mys! 

Hoppas ni har en fin lördag kväll vänner!

Inser att jag knappt tagit en enda bild idag, bara den här och ett par på solcellslampor på rusta för att visa Tommy! Ja, vi var ju och handlade och på rusta med, jag och Majsan förut! På bilden ser ni hur mycket Tommy röjt där bakom huset.
vår trädgård igår morse när jag tränade!

Morrn!

Om jag hade bästa helgen med finaste tjejerna förra helgen? Det hade jag! Stockholm var målet för för tjejresa och det var första gången på 5 år som vi sågs alla tillsammans igen! Lika mysigt och kul och fullt med ironi som det alltid varit. Dessutom mängder av tapas, sangria, vin och skitsnack såklart, just like the good Old days.











Idag vankas det bröllop! Inte för oss såklart men för fina vänner! Så lyxigt att få vara med och fira deras stora dag. Alla i huset sover utom jag och lilla M som sitter bredvid mig och äter nektarin efter att hon fått frukost. Blir nog en redigt fin lördag det här misstänker jag ❤️️ 
(Förresten: vi lyxar med hotellnatt inatt när Maja har sin fina farmor här! Hurra, jag får min fina pojkvän för mig själv ett dygn 👫)