Put on your happy face!

Åhhh vad skönt! De ringde och allt är väl. De har varit ute o ätit och inte haft mobilerna på. Alla som tror att Alexandersson kommer bli en hönsmamma räcker upp en hand.

Såhär fint va det i hamnen imorse när jag åkte till jobbet. Mobilkameran fångar inte riktigt allt det vackra haha Men you get the picture.. orange himmel, havet, båtar o solen som precis stiger upp.


Väntar på min pingla till Kollega, samåker till jobbet.


Förresten så hade jag kjol, strumpbyxor och bootsen till jobbet idag. Hur mycket roligare blir inte vardagen om man får klä sig lite roligt emellanåt?!

Och en sak till. Om någon har en lgh till övers i Uppsala kan ni väl hojta till. Annars får jag tvinga ner mig på Jempans golv ett par dar tills det löser sej. Hon har lovat mig att det är ok, Pärlan (Note to self: Börja kalla folk för Pärlan oftare!)

Mässa och lunch i Malmö imorgon, sen stannar jag kvar där. Sen blir det lite Niel Young och god mat i goda vänners lag framåt kvällingen. Bord bokat för 13 pers, hur bra?!

Latah Dudes.


Call me

Säg hej till Fröken Effektiv!
Någon har ju idag sagt upp sig från jobbet, tackat ja till ett annat jobb, sagt upp rummet jag bor i och mitt gymkort (1 månads uppsägning). Utöver det har jag naturligtvis jobbat hela dagen och sen varit på gymmet för spinning och styrka. Vad säger ni om det då? Nu äterstår bara att städa mitt jävla bombnedslag till rum. Men det tror jag faktiskt jag inte orkar lägga min sista energi på.

Good old days

Vet ni annars hur jävla underbart det känns att vara påväg igen. Det är fan en obeskrivbar känsla ändå för er som aldrig testat. Som jag sa till en som gjorde det för första gången "Jag är inte tuffare än någon annan. Jag klarar bara inte riktigt av känslan av att se livet passera och att varje dag ser likadan ut, det ger mig en rastlöshet större än du kan förstå. Jag tvingar mig själv att våga saker för att känna att jag lever."

Mamma och Mats är i Skåneland nu! Tror jag iaf. Har inte hört från dem sen de landat och jag får inte tag på dem på mobilerna. Det ger mig kalla kårara. Jag hatar när jag inte får tag på folk jag bryr mig om, får direkt en äcklig magkänsla. Dessutom hade jag 3 missade samtal från skyddat nr när jag kom hem från gymmet, det gjorde inte saken roligare precis. (Note to self: Dumpa alla polare med skyddat nr. Utom min bror, han är ursäktad.) Fan också, ta och ring mig nu! Att vara orolig är en av de absolut värsta känslor som finns!

Adios.


Omstart, nystart, rastlös, kalla det vad fan ni vill...



...men nu beger jag mig ut på nya äventyr.

 

 

Vi visste alla att dagen skulle komma när jag kände att jag behövde vidare. Det har varit ett fantastiskt halvår här i Simpan och jag har träffat underbart fina människor. Men ja, jag är rastlös, ja jag saknar storstadspulsen och ja jag vill komma lite närmare familjen och vännerna i mellansverige. Det kan vi helt enkelt inte komma ifrån. Ibland måste man satsa lite, våga lite för att vinna. Visst har jag en fin trygghet här i Simpan med ett långt vik och finfin lön men va fan, trygghet är inte allt. Säg att jag inte trivs, säg att viariatet tar slut sista mars. Inte fan dör jag väl för det? Jag har fått nya erfarenheter och jag testade iaf. Alltså, jag har bestämt mig.

Im Psyked. Nu kör vi.

Thats all for tonight folks
Natti

PS Något jag är mindra psyked över är att ta det här snacket med min chef imorron...hmm haha

Kvällens låt: Melissa Horn -
Lät du henne komma närmre

Uppsala eller Simpan?

Jaha. Shit. Jag kammade hem det. Vikariatet i Uppsala alltså! Jag valdes helt sjukt nog ut av 40 sökanden. Jävligt kul, men en sjuk tanke. Naturligtvis så toppade Simrishamns kommun lönen Uppsala erbjöd mig samt förlängde mitt vikariat här. Jaha, vad gör man nu? Ut och gå och fundera över det hela ska jag. Beslutet måste vara taget innan 9.30 imorgon. Tror nog nästan jag bestämt mej, men jag ska naturligtvis fundera lite till. Stora beslut kräver stora funderingar haha
(Hur som helst bubblar det lite av lycka inombords. Lycka över att ha sådana triviala i-landsproblem och att ha sån tur!)

Latah

Honesty

Och visst fan var jag precis lika brutalt ärlig tillbaka. Att få uttala alla de där tankarna i ord, det är en lustig känsla. Efter så många år av tankar kanske det var dags helt enkelt. Förmodligen.

Boxen var kul. Fick vara med instruktören igen. Det är bra, får slipa lite på tekniken.

Nu blir det dusch, mat och sen lite True Blood.

Ciao ciao Peeps.


Om att le på utsidan

I helgen var min far sådär befriande brutalt jävla ärlig. Ibland är det precis just det man behöver för att komma vidare. Andra gånger bryter det bara ner en. Hur som hlest var det viktigt.

Ungefär precis ett år sedan skaulle jag gissa. I en annan tid, i en annan värld.

Lämnade in jobb-bilen för att byta kamrem idag. Fick en lånebil att ha under dagen. Jävlig nice med en bil som faktiskt tar sig framåt när man trampar på gasen. Befriande känsla att bara gasa och leka att man äger, att man bara kan dra. För en liten liten stund. Så lite kan ge så mycket. Hur som helst hämtade jag ut den gamla skrothögen till kommunbil igen vid fyra och just like that var jag nere på jorden igen.

Har gjort klart omorganisationsförslaget idag och skickat ut till övriga. Återstår att se hur det tas emot av de andra.

Box ikväll.

Latah.


Minnen och insikter om vartannat

Jag är tillbaka i söder nu. Efter en sömnig resa genom ett flertal ladskap. Sov bort ett par timmar, slumrade ett par timmar til och sen var jag plötsligt framme, i detta mitt tillfälliga hem i Simpan. Har haft en fantastiskt fin helg med delar av min fina familj.

Torsdag:

Intervju-klädd. Men minus diademet. Jempan hävdade nämligen bestämt att jag såg ut som 5 år med det på mig. Och det hade hon ju förstås rätt i.

Som jag skrev så skjutsa Jen mig till min intervju. De som intervjuade mig var så trevliga och det flöt på riktigt bra. Var väl förberedd och hade ett gäng frågor. Men som vanligt stockade sig orden lite när jag skulle berätta vem jag är. Det är aldrig enkelt att förklara för någon annan vem man själv är när man inte vet det själv. Blev lite svammel om vad jag haft för mig sen gymnasiet ungefär. Frågan om att jag ska berätta om mig själv ger mig alltid kalla kårar och jag kan aldrig sätta fingret på varför.

I alla fall berättade de att det var 40 sökanden och jag var 1 av 4 som utvalts till intervju. Är nöjd med bara det måste jag säga. Om man ser till statistiken måste det vara nån/några av de andra som har betydligt mer erfarenhet än mig gällande målgrupp och arbetssysslor...Jag har i princip ingen, har ju jobbat mest med äldre och detta är en helt annan målgrupp. Men fan, vi får se, endel går ju mest på personlig lämplighet och entusiasm och sånt när de anställer. Time will tell.

Efter intervjun mötte jag upp Jen på stan för lunch och efter detta bar det vidare till Motala med tåget. Babsan hämtade mig i stan och vi for och mat-handla. Blev en matorgie utan dess like på kvällen, precis som alltid. Gjorde flygande Jacob och sen marängswiss till efterrätt, gudomligt! Fantastiskt fin kväll blev det naturligtvis och det blev en massa snack om allt ända in på småtimmarna.





Det finns få ställen som jag känner mig så lugn och harmonisk som hos Barbro. Huset, miljön, sällskapet, avsaknaden av bilar och svåra människor.

Fredag:
Jag och Barbro åt en stor helg-frulle innan vi tog cyklarna och drog till G och B´s hus i Västanvik för att vattna lite blommor.

Kunde naturligtvis inte hålla mig från att gå lös och rensa lite i ena rabatten. Ligger lite i blodet det där tror jag.

När vi kom tillbaka åt vi lite lunch och sen gick vi den obligatoriska promenaden nere vid vattnet. Tyvärr har barkborrarna varit i farten och därför har de varit tvugna att skövla en massa träd. Men det var mysigt ändå.

Jag tycker om att sitta på en sten vid vattnet

Sen bar det iväg till Plantskolan och farsan. Kollade runt lite och sen bar det av hemöver för att byta om och dra ut och springa. Farsan var i finfin form till skillnad från sin risiga dotter. Han kom i mål säkert en halv minut innan mig. Sjukt men sant. Har aldrig hänt förut. Men skyller detta på att jag joggat 2 ggr denna sommar och det var säkert 2 månader sen sist. Farsan däremot har sprungit slaviskt varannan dag i 3 månader. Är glad att det gick så bra som det gjorde alltså! Och träningsvärken, ja den känns idag.

Efter rundan tog vi varsinn  bira innan det blev dusch och fix och vidare en taxi ner till staden. Käkade på Gräddhyllan där samtalen gick heta om allt som betyder. Kom till flertalet insikter och ibland är det förbannat bra att ha en far som är insiktsfull när man vill få nytt perspektiv på olika situationer eller på sitt eget handlande. Vitlöksbröd, plankstek, ett par cigg och några Mariestad senare kände vi oss färdiga på Gräddhyllan och styrde efter övervägande stegen mot ett fullpackat Harrys. Style var där och spelade. Nostalgin var på topp och likaså humören. Några Hof senare hoppade vi runt på dansgolvet som om det inte fanns någon morgondag. Helt sjukt jävla kul var det hur som helst. Hoppade till sista tonerna dog ut och stället släcktes ner. Letade upp en taxi för att åka hem och ta ännu en bira innan det var hög tid för sängen. Fantastiskt jävla fin kväll nr 2.

Lördag:
Barbro hämtade mig vid elva och vi drog in till Vadstena till bror och ungarna. Dagen spenderades åt att plocka ett helt gäng plommon, laga plommonmarmelad med ungarna, handla med ungarna laga mat och fixa och dona. Och leka.  (Man kan säga att bror var lite sliten och jag var inte sen att testa på livet som bullmorsa haha) Det var kul, jättetrevligt. Kanske framför allt mysigt. Jag lagade alltså maten och lagom tills den var klar kom pappa och det blev familjemiddag. När ungarna slocknat och far åkt hem kolla jag och Johan lite halvslött på American history X. Mkt bra film, länge sen jag såg.





Jaha, det blev lite mkt text det här ni. Anyway, idag har vi inte gjort så mkt, mest tagit det lugnt innan mitt tåg gick 13.28. Och nu är jag som sagt tillbaka. Och jag ska hoppa in i duschen, sen sova lite. Japp, det ska jag.

So Long Peeps.

 


Update från Vadstena!

Sitter hos bror i vadstena. Ob, på det här tangentbordet finns inga k. Och jag orar inte listra in de överallt. så det blir ett inlägg utan den bostaven.
änner mig lite som en hemmafru idag. Har varit och handlat med ungarn och nu håller vi på och gör plommonsylt och snart vanas det matlagning! Det ni, inte illa för att vara jag.

Är lite sliten efter att jag o far var ute och gjorde stan osäer igår. Ritigt jävla ul. Men mer om det en annan gång, nu sa jag vara social. Ville mest bara säga att jag lever, ni som undrat!

Ciao!

Uppsala

Tjing!
Nu är jag i Gamla Uppsala. Sitter i Jen och hennes nya companiones nya legga och äter frukost. Jen, som den pärla hon är, kommer och hämtar mig om en stund så kör hon mig till intervjun. När vi kolla på kartan igår så la vi snabt ihop 1+1 till 2 (lång krånglig väg + Terese lokalsinne =En omöjlighet).

Hittade en gammal mapp med bilder från hybris här på Jempans dator.

Anyway, wish me luck.
Im off.

Ciao!


Sjuk tanke.

Imorgon är det exakt 6 månader sedan jag kom till Simpan. Ett halvt år. Sjuk tanke. Som jag kämpat fram och tillbaka med mig själv, med oss och med dig under de här månaderna. För att få det att gå ihop, för att reda ut vad som var bäst, för att följa min intuition. 
Undra vad jag gör och vart jag är om ytterligare ett halvår. No one knows.

Natti.


Jag är hopplös

Fattar inte vad det är för fel på mig. Hoppar runt här hemma och gör allt annt än packar. Eller jag småpackar lite emellanåt, slänger ner en sjal här och ett par panties där. Vad fan är det för pack-strategi? Jag är fan smäst på att packa alltså. Har även lämnat tillbaka en film jag inte sett än. Sånt kan irritera mig. Har haft den i nästan två veckor men ännu inte fått tummen ur och kollat klart på den.

Snyggt.

Latah Dudes


You´ll never walk alone

Undra om du gjort den än. Eller bestämt vart du ska ha den. Kanske. Men högst troligt inte om man ser till statistiken.


Bra jobbat Alexandersson. Jobb i 12 timmar idag. Gick hemifrån 06.40 imorse och satte nyckeln i låset igen 19.20. Det är som att folk vet om att jag ska vara ledig halva veckan för det har helt plötsligt kommit upp en jävla massa ärenden. Okej, helt plötsligt kan vara att ta i, det har ju varit mkt att göra rätt länge nu. Men ändå. Snart börjar min helg iaf, känn på den!

Imorron bär det av till Uppsala!

Har precis fått i mig lite käk. Var så jävla hungrig på jobbet förut att jag gick lös på första bästa jag hittade i skåpen. Och det var ett öppnat paket Mor Annas pepparkakor. Man kan säga att de va lite som mjuk-pepparkakor vid det här laget. Förmodligen kvar från i julas, eller ännu värre..julen innan det. Men ärligt talat så sket jag i det, det var helt underbart med en liten sugar-rush just då.



Har inte packat en pinal, rummet ser ut som fan, vet inte vad jag ska ha på mig på intervjun och jag har inte fixat någon lista över mina referenser. Dessutom har jag lite jobb som jag skulle kunna ta tag i om jag fick tid över. Great. Som ni märker vet jag vad jag ska sysselsätta mig med ikväll haha Någon pilates vid sex blev det ju inte och inte box med Emma heller, nej ingen träning alls.

Däremot ska jag och farsan springa på fredag kväll! Niiiice! Ska bli kul, länge sen sist.

Nej fan, nu måste jag ta tag i det här om jag ska hinna sova nåt innan morgondagen gryr.

So Long Darlings!


Idag är en bra dag

Mitt humör är lite som en rolercoaster och även om jag känner mig så jävla glad just nu så om en timme kan jag känna precis tvärtom. Men just här och just nu är jag glad och det är det enda som betyder. Har pratat med 3 av många underbara människor som betyder så himla mycket i mitt liv. Jen, mormor och Pappa. De samtalen gör mig alltid på bra humör!

Good old days

Träningen gick grymt bra och jag var alldeles alldeles slut efter passet. Jag fick köra med instruktören som gjorde sitt yttersta för att verkligen köra skiten ur mig. Killen har fan inte ett uns fett på kroppen och stark som få. Ni kan tänka er själva när han tog i så mkt han kunde (kändes det som för mej iaf..haha) och slog eller sparkade. Men det är nyttigt för mej, dessutom fick jag finslipa tekniken lite med! Det tycker jag om. Sen att jag knappt kan använda armarna utan att de skakar som små asplöv, det är en annan femma.

Men nu ska jag sätta mig och räkna lite på mitt omorganisationsförslag. Efter snabb eftertanke insåg jag att jag fan får gå upp 4 imorron bitti om jag ska hinna det innan vi ska träffas vid åtta. Innan det ska jag nämligen också ha genomgång med hemtjänsten. Ingen rast, ingen ro haha

Ciao ciao!

Dagens låt: Imperiet -
Balladen om en Amerikansk Officer


Sol i sinne

Hem en snabbis och i med ett par mackor i magen för nu ska jag snart iväg på BOX! Yeeees! Hoppas det är någon mer som är ensam så jag slipper bli ihopsatt med instruktören!

Vart tog den söta lilla rumpan vägen? Ingen som vet ingen som vet. Komisk bild, jag har inget ass. Överhuvudtaget. (Tur det är en illusion, om man tittar noga ser man att jag faktiskt har ett ass i verkligheten, om än inte så stort haha)

Ehh, ja, annars då? Fullspäckad vecka, far ju redan onsdag efter lunch så det gäller att jobba på hårt i veckan. Tänkte börja innan sju imorron för att hinna sno ihop ett förslag till omorganisationsgruppen. Ska träffas imorron igen och sen på yrkesträffen ska vi dra vårt omorganisationsförslag för de andra i teamet. Blir spännande! Så jaa, jag är lite smått stressad över allt jag ska hinna på bara en halv vecka. Men det löser sej!

Latah!

Dagens bästa: J som undrade om jag tagit vaccinet eller ej. Har visst missat att det inte kommit något vaccin än haha (Men jag är inte den som dömer, jag har säkert sagt klantigare saker flertalet gånger haha, men lite kul var det, den debatten som varit så het i media)


Alla vägar har sitt pris

Tog mig upp ur sängen till slut iaf. Behövde ju handla lite inför morgondagens matlåda. Och ja, jag är precis lika less och sliten som jag ser ut på bilderna jag knäppte innan jag gick utanför dörren. Vem fan orkar anstränga sej på en söndag liksom? Sådana här dagar är man glad att det är sol och brillorna åker på. Ingen ska behöva se mitt härjade ansikte en söndag som denna haha


Sliten? Japp.

Har kollat på första 2 avsnitten av Californication 3e säsongen idag. Det är kungligt bra. Men det påminner smärtsamt mkt om situationer jag minns och känner igen.

Latah.


Jag saknar våra samtal om söndagarna

Söndag. Bakis, risig, trött, matt, ångest...Ja ungefär så. Och sol är det utanför fönstret men inte fan orkar jag ta mig ut och ta tillvara på den heller. Iaf inte just nu, kanske senare. Vaknade vid halv nio men insåg redan då att det inte skulle bli någon kanondag utan det bästa var att bara somna om. Vakna igen vid tolv med huvudvärk och seg kropp.

Yesterday dock med rem-skorna, de svarta.

Mycket gnäll, jag vet. Men det kan va så om söndagarna för ibland är de nästintill outhärdliga. Helt jävla oanmälda kommer de med. Hade en jättefin kväll igår, med god mat, lagom mängd vin, dans och sköna människor. Det är efter dessa kvällar ångesten helt oväntat kan slå till. Just like that. Men det går över, man får vänta ut känslan. Skulle tagit bilder igår, men kom jag ihåg det? Nix. Kameran var med men inte minnet haha
Ska kolla på lite true blood eller Californication och bara försöka andas igen.

Latah

Dagens låt: Thåström -
Fanfanfan


Beslutsångest?

Vissa dagar har jag energin att prova en massa kläder och tycker det är kul. Idag var en sån dag. Började göra mig iordning tidigt och sen gick jag lös bland min lilla men ändåck åtråvärda samling kläder. Tänkte på det idag, har säkert 3/4 av mina kläder hemma i Faggan och jag saknar verkligen vissa kläder. Men men, snart kanske det blir en förändring och jag får ha alla fina små plagg i min egna lilla lya. Dessutom gör det inte så mkt för just nu jobbar jag ändå mest och har fullt upp med att försöka få tillfällen använda kläderna jag har här haha

Casual med nya jeansen från Zara?


Svarta kjolen?

Leopardtop?


Orangea kjolen?


Classic and simple?

Ehm, jo men jag har mycket att göra om kvällarna. Och jag har eventuellt en förkärlek för att fota mig själv som somliga har antytt haha Men ni behöver ju inte titta på bilderna heller haha

Lyssnar på P3 star och laddar upp, nu ska jag snart dra iväg.
 

Hej med er! Och skål.

PS Det blir nog orange kjol.


Visst fan gör det ont ibland

Jaha så var det lördag igen.
Var iväg och tränade en sväng imorse efter att jag dragit i mig den obligatoriska stora, fina lördagsfrullen. På gymmet var det till min förvåning endel folk. Jag körde lite ben (!), mage, rygg och 20 min rodd. Trevligt och svettigt.


Måste sluta och ha så snygga kläder och se så fräsch ut på gymmet jämt haha

Efter en dusch gick jag en vända på stan innan jag mötte upp A på Börjes för lunch. Lika god buffé som alltid. Efter maten drog vi en promenad nere i hamnen och bort mot kolonierna.



Jag hade bara ben dagen till ära för det är jättevarmt här idag! Jag rotade även fram ett par gamla svarta knästrumpor längst ner i underklädeslådan. Inte illa.


Träffade på en liten padda på vägen. Eftersom jag inte tror på prinsar så pussade jag den inte. Dessutom är det ju grodor som det blir prinsar av. Ännu ett skäl att inte pussas. Men söt var den och jag lekte med den i händerna precis lika frscinerad av de små krypen som när jag var 6 år.


Klarblå härlig himmel.

Sen traska vi hem till A och satte oss på hans balkong. Tyckte det var okej att låta ett glas rött träffa strupen, det är ju ändå lördag haha Där diskuterade vi det här med relationer och varför man envisas med att ha en relation om man ändå inte är mogen för det och springer runt och härjar med andra ändå. Visa lite respekt för fan. Går man in i en relation får man för fan ta sitt ansvar för den med, man kan inte bara göra som man vill. Du är ju inte ensam i en relation. Det är sjukt hur många som är/har varit otrogna i sina relationer, jag kan räkna upp en massa människor och det är fan skrämmande om något. Men det är ju tydligen så det är helt enkelt, inget att orda om egentligen haha Och folk undrar varför jag har svårt att gå in i relationer och lita på människor. Ja, det är ju jävligt lustigt. Verkligen.

Handlade lite käk inför kvällen på vägen hem och om en liten stund ska jag bege mig in i duschen igen och sen leta fram lite passande kläder som jag kan glänsa runt i ikväll.

Ha en fin lördag folket.

Ciao ciao och SKÅL!


No turning back

Jaha, Uppsala alltså?
Fick ett samtal från en potentiell arbetsgivare idag. Enhetschefen för Uppsala hälso och sjukvårdsenhet. Ska dit på intervju på torsdag innan jag drar vidare till Motala. Spännande spännande! Det är mycket nu och jag gillar det! Är på mitt allra bästa humör ikväll när jag ligger ensam i mitt lilla rum, nytränad, nyduschad och med en godispåse och vindruvor nära till hands. Höstkvällar kan vara SÅ bra! Lilla Jen nämnde att Dirty Dancing går på TV idag, tror jag ska kura ihop mig i soffan och kolla på den innan jag lägger mig. Har lagt mig mellan 20.30 - 22.00 den här veckan och tänkte jag skulle orka hålla ögonen öppna någon timme längre ikväll, det är ju ändå fredag haha

Jag och Maria Umeå vår -08

Ciao ciao och skål på er som är ute o snurrar!


?



Vill börja med att tacka för alla roliga samtal jag tydligen får nuför tiden. Vad står jag uppsatt på för jävla telelista kan man undra. Först har de tydligen ringt från någon tågstation idag vid lunch (0771-757575) och nu ikväll ringde de lite oväntat från Radiotjänst. Tur jag inte är personen som svarar på okända nr. Och tack till den som kom på hitta.se! Här ska fan inte betalas någon TV-avgift, det ska jag säga er. Jag kollar ju fan nästan aldrig på TV ens.
Tur Kingen ringde sen så jag fick åtminstone ett roligt samtal idag! Och så ringde jag ju till mamma med och det är alltid lika trevligt!


Kom hem från jobbet vid halv sju idag. Tur jag har ett spännande liv haha

Ciao Darlings!


Hahaha

Råkade snubbla över ett av mina gamla inlägg när jag letade efter en bild (har ju inga bilder på den här datorn än). Helt klart intressant läsning om mina och Heléns tankar om "Järngälngets" framtida karlar och liv..

Läs
HÄR!

Och ja, naturligtvis tvingar min konstiga obsession av Pools matcher mig att ha på liveupdaten så jag åtminstone hör om det blir några mål. Tönt.

Update: Yes, 1-0 i 45e minuten!


Men then again...

...Jag kan inte heller förneka att jag trivs med utmaningar och att ha många bollar i luften samtidig haha
Och att jag är nördigt förtjust över att hela tiden lära mig nya saker. Det kan vara bland det absolut bästa jag vet haha


Ciao


Miss Tired

Är så trött att jag nästan känner för att sätta mig ner och tjuta alltså. Tacka vet jag när ingen var beroende av en och man kunde jobba över. Känner mig som en uppspeedad jävla duracellkanin som ska hinna med dubbelt så mkt som man bör hinna med på en dag. Eftersom jag och min kollega samåker måste jag liksom vara färdig 16.00 om dagarna, inget snack om saken. Men men, det blir säkert lugnare snart. Men inte den här veckan. För torsd och fred är redan totalt jävla fullt inbokade.

Back in the days. Umeå -07

Ska iväg på Spinning ikväll. Pilates igår. Ungefär så ja.
A undra om jag ville komma över och kolla på True Blood senare. Jag sa att jag återkommer när jag fått tillbaka ett liv. Stupar fan i säng innan 22 om kvällarna. Även om jag inte somnar direkt så är jag så trött då att jag inte orkar annat haha Jag låter som en pensionär. Nästa vecka blir bättre, då ska jag va mer social och inte lika trött!

O naturligtvis håller de på med nåt jävla renoveringsarbete i huset nu som jag måste lyssna till. Bank bank, härj härj. Aja ska ju iväg till gymmet och räknar kallt med att de är borta när jag återvänder haha
Im off.

Ciao Darlings


Grymt

Var på Box med Emma idag och fan vad kul det var! Synd att hon inte också går på Helsunt så hon kunde följa med oftare. Det är så grymt jävla kul alltså. Men det är oftast ännu roligare med någon man känner som man är rätt jämn med - längd och styrkemässigt. Vad fan vore livet utan träningen på hösten? Vart skulle man få energin ifrån då?

(Photo: Trevor Brady)

Idag kom GBG-biljetterna, härligt!

Ciao


Det är söndag och det är en sak som fattas ikväll

Har varit en helt okej söndag. Tog en promenad tidigare och naturligtvis började det pissregna rakt i ansiktet på mig och vinden den piskade. Hade bara en tunn tröja på mig men jag kände det knappt, var så absorberad av mig själv. Blir jag inte sjuk efter den vandringen så blir jag aldrig sjuk. Var även på gymmet en sväng, core + spinning + styrka. Good girl.

Ume Open -07?

Snackade med King förut och vi kom fram till att vi glidit in lite i höstmoodet, det kan man se på musiken. Jag har snöat in på lite Neil Young, Thåström o Imperiet och King på Simon and Garfunkel. Fanfanfan är ju en klassiker. Ja, det är något speciellt med hösten som kräver sin speciella musiksamling. Det bara är så.

Har snackat med Helena i kvällingen. Försöker styra upp någon passande helg vi kan ses i höst, inte alltid det enklaste. Tänkte vi skulle få det att klaffa med någon Larsa-spelning med. Vi får väl se hur vi lyckas få till det!

Ciao ciao

PS Nu är det bestämt! Mamma och Mats kommer ner födelsedagshelgen. Hotell är bokat och biljetter till Debaser köpta! Så kul! Dessutom ska jag med bo på hotellet den helgen men i eget rum, hur lyxigt? Så ska vi fara över till tyskland och handla lite dricka och sånt kul som jag inte gjort innan. Man kan ju nästan tro att det är jag som fyller år! Vilken tur jag har som har världens absolut bästa familj!


Höstplaner

Har lite roliga grejer att se fram emot här under hösten, det har jag nog inte berättat. Nästa helg ska jag ju som bekannt till Motala och träffa, pappa, Barbro, Johna, Kicchi och mina underbara små brorsbarn! Leka av mig lite!

Helgen 23-24-25 okt ska jag, mamma och Syrran till GBG för en tjejhelg! Vi snackar god mat, shopping, hotellfrukost, tjejsnack och en massa annat kul! Jag blev så glad när mamma föreslog det. Ena dagen föreslog hon det och två dagar senare hade vi enats om en passande helg, beställt tågbiljett och hotellrum. Älskar sånt, att ta tag i saker och göra dem direkt! Varför vänta om det är något man vill?
(Det finns få saker som kan irritera mig så mycket som människor som konstant snackar om att de ska göra en massa saker men aldrig aldrig tar tag i det och får det gjort. Har haft så många sådana människor omkring mig i livet. Det var resor och gud vet allt som skulle göras. Men de kom aldrig någonstans. Skaffade kille/tjej och ett jobb som vårdbiträde på hemtjänsten ungefär. Ingen skam i det, men fan, snacka inte om allt som ska göras om du ändå inte har tänkt att uppfylla det. Så många ggr det lett till besvikelse. Precis som jag vet redan när du uttalar orden så blir jag besviken, för det händer aldrig något, det är bara tomma ord. I slutänden har det lett till den lilla realist jag nu är. Ta aldrig aldrig ut något i förskott och förvänta dig det värsta. Annars blir du bara besviken. Visst, kalla mig pessimist, själv kallar jag mig realist)

Sen ska vi ha tjejmiddag och utgång helgen som kommer. Och den 1a okt (mammas födelsedag!) ska vi på Debaser på "En afton med Neil Young". Kanske (Förhoppningsvis!) kommer även mina fina föräldrar ner till Malmö den helgen för att fira mammas födelsedag och hänger då med på Debaser. Hoppas hoppas!

 Japp så mycket fint och positivt har jag framför mig! O högst troligt lite annat. Men endel av det finns bara i mitt huvud än så länge..haha

Har pratat med far min ikväll. Han har som vanligt många kloka ideér att dela med sig av till sin realist till dotter. Det ska bli kul att träffa honom innan han far till Thai/Au. Sen lär det väl dröja förstår jag.

Hej då.


Its all about me.


Dressed for Malmö!

Masade mig upp vid halv nio imorse för att fara till Malmö med 9.25-tåget. Fick springa med knäckemackan i handen och samtidigt ringa o be Christina köpa tågbiljett åt mig så jag skulle hinna haha

Fick iaf tag på bootsen från Monki efter flera om och men. De va slut på den ena butiken men det fanns ett par som dessutom var i rätt stlk kvar på den andra Monki. Yes, ibland ska man ha turen på sin sida. Dessutom investerade jag i ett par av de hypade ankelbotsen från Din sko. Var bara tvungen, tycker de är så j-a snygga att jag fan skiter i om alla har dem.

Dessutom blev det ett par jeans från Zara samt lite schampo. Jag köpte faktiskt precis vad jag var ute efter så det var bra bra och inte så dyrt blev det heller.

Jeansen som dock var mkt mkt snyggare i verkligheten. Eh, och nej jag vet inte riktigt hur jag står. Kissnödig?


Kollade dock på en söt top som jag tänkte köpa, men blev inte så.


Sks kolla på film. Vet inte vad som hänt med sociala partyprinsessan? Sen när spenderar hon kvällen ensam hemma framför en film? Äh, är nog bara en tillfällig svacka, snart är jag tillbaka på banan igen haha

Ciao ciao!

PS Har fått någon konstig hang-up på att följa Liverpool och deras spelade matcher. Konstigt. Iaf blev jag lite glad i kroppen när jag såg att de idag tog hem ännu en vinst. Varför jag nu bryr mig om det.


Hårt arbete för att slippa känna?

Det har varit en helt jävla sinnessjuk dag på jobbet. Inte fan kom jag iväg på någon spinning, nej nej, icke. Inte ens till gymmet hann jag. Var hemma efter halv sex efter en massa om och men. Är bortvjuden 19.00. Ibland undrar jag varför jag tar världen på mina axlar alltså. Men allt redde upp sig till slut iaf och sen får vi se på måndag hur det gått under helgen. Nu tar jag helg och lämnar jobbtankarna utanför den.

Good old days

A Har inflyttningsfest ikväll. Ska va där om en timme. Skulle dock helst bara vilja lägga mig ner och sova 5 kvart i timmen. Sov risigt inatt så jag var trött redan när jag vaknade. Är lite av ett vrak nu. Kommer nog bli en sån där apatisk fylla ikväll haha Anyway, jag bör slänga mej in i duschen. Ska försöka bryta min dåliga ovana att komma sent till fester/förfester. När fan blev jag tidsoptimist? Det har jag fan aldrig varit förr. Kommer kanske med åren. (Ja det gäller då inte jobb och sånt utan mer tider att passa med polare och så, men still - NOT OK!)

Malmö en sväng imorron.

Ha en fin fredag.
Skål o hej med er.


...

Ibland måste man göra saker som gör ont och är jävligt jobbiga. Sånt man vet inom sig är det allra allra bästa för en själv även om alla känslor säger emot. Och bara lita på att man gör det rätta. Det är bara så. Ingen annan vet vad som är bäst för en utom en själv. Ibland måste man var stark. Och tiden läker alla sår. Sägs det iaf. Och jag hoppas innerligt att det stämmer. För jag saknar fan mer än jag trodde var möjligt.

Utbildning i Löddeköping. Intressant och givande men nu är jag trött i huvudet. Ska koppla bort hjärnan framför någon ointelligent tjejfilm ikväll tänkte jag.

Ciao

Kvällens låt: Jewel -
Foolish games


Tiden läker alla sår?

Ibland undrar jag hur folk orkar, eller hur de tänker. Jag berätta aldrig att jag slocknade på efterfesten i fredags vilket resulterade av plötsligt uppvaknade 9.00 med stor förvirring över var jag var innan jag kom på det. Jag vet inte hur det är med er, men jag själv är inte helt förtjust i att vakna någon annanstans än hemma när jag är bakis och jävlig. Anyway. Tog tjuren vid hornen och drog en liten walk of shame genom stan med gårdagens smink, decimeterhöga klackar och sönderstylat hår. Ja, you get the picture. Det var inte snyggt helt enkelt. Naturligtvis passerar jag en av gym-stammisarna som glatt hälsar. Mumlar "hej.." tillbaka och tänker inte mer på det. Så himla brydd är jag inte även om det finns roligare saker man kan göra en lördag morgon.

Så idag då. Då kommer han fram på gymmet och säger "Du ser lite piggare ut idag". "Va?" frågar jag lite förvirrat. "Ja, i lördags när jag mötte dig såg du inte så pigg ut hehe". Okej killen? Orka ens nämna det kan jag känna. Men then again han klämde väl mest fram det för att ha nåt att säga, vissa är ju så haha de ska liksom pressa fram en konversation med alla som är i närheten. Lustig grej att göra var det hur som helst.

Annars var spinningan kul! Nåt annat som hänt i eftermiddag är att jag återuppotäckt The Kooks gamla dänga "Naive". Är det inte helt jävla fantastiskt att återupptäcka gamla sönderspelade låtar? Det är som att de pånyttföds haha

Latah


"I focus on the pain, the only thing thats real"

Fuck. Ni kan aldrig i er vildaste fantasi fatta smärtan jag upplever i hela jävla kroppen. Främst rygg, mage, armar, men även ben och rumpa. Japp, precis hela alltså haha Seriöst, jag vill bara gråta varje gång jag ska hosta. Men men, det går över! Skrattar nästan lite åt det haha Ska tvinga iväg mig själv på spinning nu. Är rätt laddad faktiskt.

Jag vill verkligen ha de här bootsen från Monki. Men då måste jag ta mig till Malmö eller någon annan stad som besitter en Monki-butik. Typ Karlstad. Men dit kommer jag nog inte på ett bra tag. Då ligger nog ändå Malmö närmre till hands.

Fin-finaste vädret har vi idag, över 20 grader visar termometern!

Ciao ciao.

Dagens låt: Johnny Cash -
Hurt


Carpe diem?

Det var ett bra pass. Handlar ju mkt om att vara i nuet, kroppsmedvetenhet etc plus fokus på mage och rygg naturligtvis. Och att synka andningen med rörelserna. Det var lite av ett intro-pass visade det sig när ja väl kom dit. Det passade mej bra. Även om jag kört lite pilatesövningar på core och Body balance tidigare så har jag aldrig kört ett helt pilatspass. Bra att lära sig grundposition o andning och sånt. Mjukade upp mina leder och muskler lite med... Insåg precis som alltid när jag tränar sådant här att jag behöver öva mer på Mindfulness. När vi hade det i skolan förra hösten var det helt omöjligt för mig att stänga av tankar och bara vara här och nu. Det var precis lika nu. Men det kräver väl träning sånt där förstår jag.

En vit sandstrand och kristallklart vatten skulle helt klart vara en bra hjälp för att utöva mindfullness...haha

Sleep tight


"If you want to be with me you must understand my weakness"

Tisdag är över. Three days to go, sen helg igen.
Vet ni hur mycket min kropp värker idag? Varenda liten jävla muskel i precis hela kroppen bara ömmar. Det är sjukt ska jag säga er. Men jag visste att det skulle bli så. Första box-passet på länge leder alltid till djävulsk träningsvärk. Och jag som ska testa pilates ikväll, hur ska detta gå? Men det kanske är bra att mjuka upp musklerna lite haha.

Photo: Trevor Brady

Mycket att göra på jobbet, lite stressande. Men dagarna går kvickt iaf.

Ciao Peeps


No one wants forever

Grymt jävla kul boxpass. Ibland känner jag att jag lever extra mycket. Känner hur adrenalinet pumpar och huden glöder. Helt jävla perfekt. Jag behövde det här.

Photo: Nigel Barker

Thats all folks.

Ciao.

PS Jag har världens absolut bästa familj.

Kvällens låt: Laurel music -
No One Wants Forever


confused

Bra dag på jobbet. Alltså, inget extraordinärt, bara bra helt enkelt! Har jag sagt att jag ska på utbildning i Löddeköping på torsdag? Ett nytt kognitivt hjm ska presenteras. Utbildningar är kul tkr jag.

Mitt nya liv börjar idag, har jag sagt det. Nu ska Alexandersson ta tag i träningsbiten på riktigt. Har lite andra mer långsiktiga planer på G med..får se hur de utvecklas. Tänker inte ta något om det här på bloggen förrän jag bestämt mig och det är mer säkert.

Midsommar. Mr. Boxinstruktör till vänster.

Nu ska jag kila iväg på box! Kommer bli hyfsat pinsamt att dyka upp nu efter att jag fått påminnelse-sms av instruktören hela sommaren. Dessutom har han kommit fram o påminnt mej ett par ggr på gymmet. Har mumlat något om att jag varit i så dålig form. Vilket jag fortfarande är...suck. Men va fan, man ska ju börja någonstans. Dessutom, som man bäddar får man ligga. Väljer man att röka och kröka bort sin kondition under sommaren så gör man.

Latah Peeps.


saknad

Åhhh jag vill åka HEM! Alltså till värmlandsskogarna och familjens trygga famn. Men jag kan inte, det går inte. Skulle inte kunna göra det utan att det ledde till onödigt härj och jag orkar inte det just nu. Det är aldrig enkelt.

-07?

Men förr eller senare ska jag fara hem igen såklart, bara inte just nu. Känna den hemkära doften i huset, gå till kylskåpet och ta två skivor läcköskinka bara för att det är så gott. Ligga i soffan och glo på ztv till långt in på eftermiddagen. Ta en promenad mellan åkrar och röda små hus med vita knutar. Till och med se på travet med mamma och Mats vid halv tio. Njuta av Mats mat och skratta åt fåniga skämt vid matbordet. Ta ett glas vin efter maten och njuta av livet, av lugnet jag känner i den välbekanta villan på Lundsvägen 5. Fan vad jag saknar det. Och er.

Go Natt.

give me a reason

Är en riktig sunk idag. Slapp och slö. Har förvisso varit ute och promenerat ett par timmar och varit en vända till gymmet men bortsett från det? Nada, null, nothing. All by myself looking like shit in my small room.

Sunk Alexandersson

Shit, hösten är på väg.

Stenpillarn. Någon har fixat till lite med ljusa stenar mitt på stigen vid havet.

Ut och gå en sväng på stranden nu.

Hej då.


Detaljer som etsat sig fast

Kunde inte skrivit det bättre själv. Tänkvärt.

Jag har två bloggar jag läser för att det every now and then dyker upp så fina texter som jag så väl känner igen mig i. Detta är en av de två jag känner så för.

Varför?

Vaknade igen halv två. Det vare skönt, när man vaknar så sent har man liksom hunnit sova bort den värsta baksmällan. På tal om baksmällan, har just kollat på filmen. Fan så bra. Länge sen jag såg en sån rolig komedi med en genomtänkt filmidé faktiskt.

Ehm japp...och jag tog i smyg suddiga bilder på mig själv i den stora helfigursspegeln på Svea.

Och jag hade mina nya skor på mig.

Gårdagen ja. Blev sen middag innehållandes fantastiskt god oxfilé, finaste röda vinet och chokladmousse till efterrätt på Svea, i sällskap med Max, Pär och Ante. Sen skulle vi dra hem till A men planerna blev ändrade och vi festade som sagt vidare i en av de fräschaste lgh jag varit i. Det blev en massa rödvin och kexchoklad, backgamon och snack inpå småtimmarna. Men inte slutade kvällen där för oss lyckliga som var lediga idag. Lyckades ta oss till slutmålet As lya för ytterligare något glas vin.

Pojkarna brottades i parken..

Vad som händer ikväll får vi se. Folk vill ha med mig ut.. Det regnar ute och lugn kväll med film lockar. O så ska jag ju se matchen. Jag är fan sliten alltså.

Ciao Darlings


Hoppsan

Ojdå, det blev rätt hårt igår. Men på ett bra sätt. Länge sen jag klunka i mig så mkt rödvin på en kväll i så fint sällskap. Var i en av de fräschaste lgh jag sett, på efterfest eller vad man ska kalla det. Spela bla Backgamon och sista spelet kunde jag inte ens hålla reda på vilken färg jag var längre. Ja, på den nivån.

Innehar kombinationen full och bakis samtidigt. Två panodil och somna om.

Latah.

Allt har sin tid

Fredag. Helt jävla underbara fredag! Har haft lite av en helvetisk dag på jobbet. Inte stressig men ja ni vet, mentalt tung. Gjorde ett försök att ringa och snacka av mig tidigare idag. Men det är svårt att få en syl i vädret när man pratar med människor som bara ser sig själva. Fick ringa och prata av mig med mor min när jag slutat jobba.

Var nere i hamnen i skillinge på lunchen häromdan. Inte lika fint som i Brantevik, men ändå helt ok.

Jaaa, vad mer då? Jag har varit sjukt sugen på att sitta på en balkong med en cigg i mungipan, ett glas med rött i handen och skön musik i bakgrunden, filosoferandes med fina vänner. Prata med Mr P som var sugen och lia så A. Vi får väl se hur kvällen utvecklas. (Samtidigt kan jag säga att jag toksuktar efter en jävla brakfylla, rensa depåerna lite. Bara gå helt jävla insane, vara i lalaland i några timmar. Ibland finns det fan inget skönare. men det får bli en annan kväll)

Investera i en vanlig pennkjol på Lindex-rean i somras. Anser att svarta pennkjolar är tidlösa. Det är ännu oklart nbär denna ska användags, i vilket sammanhang. Det är när man köpt en sån här kjol man önskar att man jobbat som sekreterare eller nåt. Eller om man får välja, advokat kanske. Hade liksom passat bättre då.

Har snackat med min king lite idag. Saknar våra skruvade konversationer och galna utekvällar. Känner att jag vill fara hem snart och känna på pulsen i metropolen.

Idag har det blåst så jävligt att jag fick hålla i ratten  för glatta livet med båda händerna. Det har jag förmodligen inte gjort sen jag körde upp..haha

Ha en skön fredag.
Hej då med er...och skål!


"Jag är kär på dej" (Eller hur va det nu Jen? haha)

Sitter och funderar på om jag ska dra iväg på spinning vid sju. Är seg i benen efter gårdagens pass men det är sista chansen för spinning den här veckan.
Har regnat som fan här ett par ggr under dagen. Mysigt på sitt sätt. Hellre att det öser ner än när det bara är grått och duggregnar faktiskt. Ska det va kan det lika gärna va ordentligt.

Gammal bild tagen när vi nollade våra nollor hösten -06

Har inget spännande att förtälja.

Ciao


Ord, bara tomma ord.

Jag har haft en filmkväll. Alldeles ensam faktiskt. Efter gymmet blev det en dusch och sen lite käk. Sen slängde jag mig i sängen  och kollade på En Shopaholics Bekännelser, den mest tjejiga film jag kunde komma på.

 Japp så är det. Och på något sätt är det väl okej att hösten är påväg. Med mörkret kommer myskvällar med varma tröjor, te och filtar som sällskap och förmodligen en och annan film. Kan väl vara okej trots allt. Även om jag kommer sakna vissa saker. Men saknad bleknar med tiden, det säger alla som vet. Dessutom har jag en tro att jag kommer vara närmare nära och kära tids nog. Men då är det säkert något annat som saknas. För är det något jag lärt mig i livet så är det att det aldrig någonsin bara kan vara bra. Allt som oftast finns en gnagande känsla av saknad längst inne. Är det inte syrran i Australien så är det en annan enklare tid eller familjemiddagar i Faggan eller varför inte en kram från rätt person. Så är det och det får man leva med. Vad vore livet om allt bara var perfekt hela tiden. Man behöver sukta och sakna och framför allt känna för att känna den där känslan av att leva fullt ut precis som man ständigt behöver nya utmaningar för att känna att man verkligen lever.

Yada yada yada, det var fan vad jag blivit filosofisk på sistone haha Lägg ingen vikt vid mitt skitsnack så här i kvällingen. Bara rent svammel.

God natt med er.


Kan inte riktigt andas när jag för varje dag märker hur hösten och mörkret närmar sig

Gick hem från jobbet bara tio minuter efter fyra idag.
Ska iväg på spinning. Första passet på 3 veckor. Kommer bli grymt tungt, känner mej alldeles svag efter den släng av sjuka jag åkte på förra veckan. Men men, någonstans ska man ju börja. Ska få ordning på både hälsa, privatliv och jobb under hösten tänkte jag. Reda ut prioriteringar, värderingar och annat som är på tok i tillvaron. Saknar liksom den där oömma, svala, onaiva tjejen jag var för ett par år sen. Alltid svar på tal, alltid huvudet högt över vattenytan. Men något hände där på våren -08, sen dess är ingenting sig likt. Kanske kan jag hitta tillbaka till henne igen. Det här kanske är hösten när det händer, när det vänder igen. Vem vet.

I en helt annan tid. I en annan värld. Loftgången i början av -08.

Ciao Folket.


Snacka om noll sinne att kommunicera och lösa problem

Åhh har suttit med mobilen mot örat heeeela kvällen. Och nu har jag fuckat upp min kvällsrutin. Jag ska ju fan sova vid det här laget. Har iaf bestämt att jag ska till motala helgen 24-25-26. Yeey! Ska bara ta ledigt från jobbet på fredagen med, men det ska nog gå bra. Kul att få träffa farsgubben innan han drar iväg till Thailand och Australien.

Vad vore vardagen utan våra filosofiska och framför allt analytiska samtal du Jen. Det undrar jag det. Jävligt tunt tror jag haha

Men nu ska jag snabbt hoppa i bingen och försöka sova. Trots alla tankar som snurrar.

Ciao ciao


"Is that your heart?" "Yeah, but its small now. It was bigger before."

Hem från jobbet och i med några mackor i en tom mage innan det bär av till Baske för lite tennis. Hoppas banan är ledig. Tvivlar lite på detta men hoppas hoppas! Länge sen det vart någon tennis nu så det ska bli riktigt kul. Behöver rensa tankarna lite, komma ut o få frisk luft. Andas.

Helt jävla underbart väder hela dagen. Intog lunchen ute på en balkong i den strålande solen. Så jävla underbart. Kan inte varje dag få vara som denna?

Latah