När verkligheten knackar på dörren

Så var man framme då, hemma, efter lite tågbyten och skit. Jen o Helèn kom och mötte mig och hjälpte mig bära och så tog vi en kopp te medan jag gick igenom alla jäkla räkningar och brev. Precis som jag var ganska säker på så hade en teliaräkning gått till inkasso. Ska ringa dem imorgon, har ju fan aldrig fått räkningen till att börja med ens. Orkar inte tänka på allt veckan har att erbjuda iform av skolarbete, c-uppsats och andra praktiska saker som bör ordnas. Det är fortfarande söndag och jag orkar inte tänka på det nu. Imorgon är det dags. Dags att ta klivet tillbaka till verkligehen efter en skön helg i La La Land.

Sov så gott vänner!

Just nu: Önskar jag att dygnet hade fler timmar.

Som man bäddar får man minsann ligga

Sitter på tåget. Är lite uttråkad, väldigt trött, full av ångest och mast sliten. Länge sedan jag hade en söndag som denna, o då får jag klaga av mig hur mycket jag vill här på bloggen, det är ju ändå min blogg o ingen tvingar någon att läsa de självömkande orden.
Har läst igenom feedbacken på vår c-uppsats och jag kan säga att det känns som att vi ska göra om hela uppsatsen. På 10 dagar. Hur fan det ska gå till är en gåta som varken jag eller Jen vet svaret på.

Fan vad jag hatar dagar som denna. Vill bara att den jävla dagens ska vara över. Vi kommer ha sinnessjukt mycket att göra i skolan inom det närmaste. Fan vad jag är trött o fan vad jag är less.

Vad jag är less på?
* Att vi har minihitler som handledare som kräver 1000 gånger mer av oss än de andra handledarna (känns det som)
* Att jag är så jävla impulsiv ibland.
* Att jag utan att fatta det förrän efteråt går emot mina egna principer ibland.
* Att det går mot mörkare tider.
* Att jag har alldeles för starka behov för mitt eget bästa.
* Att jag sitter här o klagar fast jag egentligen vet att när allt kommer omkring har jag det ju ändå jävligt bra. Underbar familj o underbara vänner.

Nej fan, nu får det vara slutklagat. Dags att rycka upp sig. Det är bara o ta tag i allt som måste göras i höst, det är inte mer med det. Dessutom vann jag 100 kronor på en trisslott idag. Grattis till mig.

So Long nära och kära

Ångest är ordet? Nej nej, vet om att du inte är värd min ångest, kära du.

Ibland gör jag saker utan att tänka. Handlar istället helt efter mina behov samt låter mig övertalas till dumheter. Igår var ett av dessa tillfällen. Ångesten trycker på idag. Men then again, orkar jag verkligen bry mig om något så trivialt som att jag tillfälligt blev lite sinnesförvirrad, tyckte i stunden att det kunde vara kul att leka lite? Nej, det gör inget, det är okej, klart att det är. Även solen har sina fläckar som en jävligt fläckig sol sa till mig idag.

jag och mamma

Det är vemodigt som alltid att lämna familjen, men det blir skönt med ett miljöombyte. Helgen har varit intensiv, bara så jävla intensiv och jag är i behov av ett break. Är i behov av fina stunder med mina underbara vänner hemma i Umeå.

Ska snart åka in till stan med all packning o hoppa på ett förmodligen fullsatt tåg. Har dessutom gång-plats. Kanon, nu när jag sovit cirkus några timmar sen i torsdags. Vädret utanför fönstret matchar mitt vemodiga mood. Grått, trist, regnigt och jävligt.

So Long

Dagens låt: Melissa Horn - Långa nätter

Vad fan hände?

Var ute med kungen igår. En lika fin kväll som vanligt blev det. Utom att jag strulade till det o lyckades göra så vi inte kom in på stället vi skulle till haha. Skojade lite med vakterna så. När ska man växa upp? Tack i alla fall min älskade kung för ännu en minnesvärd kväll!


Vill påpeka att det där INTE är min mage utan linnet hahaha

Ikväll blir det familjekväll! Ska bli mysigt, god mat o bästa sällskapet. Imorgon far man ju norröver igen. Med blandade känslor, som alltså. Underbart kul att träffa tjejerna så klart!

Puss o hej med er.

Just Nu: Är jag lite förvirrad över mitt underliga beteende i vissa situationer. Hur tänker jag?

God Kväll på er

Här kommer en liten hälsning från Värmlandsskogarna, innan det är matdags, lite lagom tid sådär.
Hoppas allt är fint med er. Själv har jag jobbat fram till två, sen packat o sist men inte minst spenderat ett par timmar på tåget. Börja dagen sådär halvbra med en riktig jävla surkacka till kund.
Kvällen blev så bra dock för min underbara mamma överraska mig med att hämta mig i staden så jag slapp vänta 40 minuter samt krångla o byta tåg med alla jävla väskor. Whats the story med att man ska samla på sig så mycket grejer under sommaren. Hur ska jag få med mig allt?
Sa jag att jag hjälpte bror och Kicchi att välja vad de ska ta in för kläder till butiken i vår/sommar. Fan vad svårt det är att tänka stort - Vad andra kan gilla. Har så svårt att bortse från min egen klädsmak haha.

Jag o Pearl

Nu ska jag vara lite social.
So Long peeps.

Just nu: Är jag galet glad över att ha jobbat klart för den här sommaren.

God Kväll

Har haft avskedsmiddag med Kicchi, Johan, Noah och Isak. Taco o jättegod efterrätt, rena lyxen. Igår fick jag välja thaimat som Phon lagade åt mig. Thaifood lagad av Phon är min nya craving, fan vad det är gott alltså! Det har varit grymt nice att få lagad mat till sig så ofta, Thaimat dessutom.

I lördags var jag på fest hos Sofie igen. Avskedsfest för Camilla som ska dra till USA i 9 månader. Gött sugen jag blev på att ta mig iväg någonstans när jag hörde det då. Eh ja.

Sista arbetsdagen imorgon, sen väntar en ledig skön helg på mig.
Imorgon bär det av en bit norrut då är det värmland som väntar. Blir som sagt lite fest och så familjemys. Sen på söndag ska jag upp o träffa ganget.

Ha en skön natt mina vänner!
So Long

Just Nu: Stressar jag och Jen över C-uppsatsen. Vår handledare är en galning.
Dagens låt: Hello Saferide - Anna

In Your Veins

Har spenderat kvällen i sällskap med Kicchi, Johan o mina två söta brorsbarn, Noah o Isak. Har varit en förträfflig afton med sjukt god mat, vin o en massa snack om allt och inget och endel lek med kidsen så klart.
Dagarna rullar på och det är två veckor kvar tills jag styr stegen mot umeå (biljett är beställd, Yeah. Kommer till Umeå 22.10 på söndag kväll, ses då!). Mindre än två veckor kvar är det dock tills jag drar hem till värmland för en fin reunion med min nyårskung och förhoppningsvis även med Helena, och så klart skön qualitytime med familjen.
På onsdag ska jag klippa mig o på fredag börjar höstmarknaden, då blir det full on i butiken. För övrigt har jag lämnat in mobilen o glömde så klart kopiera numerna vilket har resulterat i att jag för närvarande har en mycket begränsad tele-lista. Anmält mig till universitetet har jag fortfarande inte gjort, csn ska vi inte ens snacka om. Men jag orkar inte det nu, jag skiter i det ett tag till.

Ha det fint. Snart ses vi.
God Natt med er.

Kvällens låt: Soundtrack of our lives - In your veins

Natten är ung

Har vart en så jäkla fin dag. Fint väder, toppenhumör, allt med metro o förbindelser har fungerat galant o hotellet är toppen. Shopping har gjort oss ännu lite mera glada! Klockrent so far. Hotellfrukost väntar oss imorgonbitti, o det är en sjukt fin tanke.

Mojito och Tom Collins var givet, klassiskt och sjukt gott, precis som väntat.
Men för att göra en fin radioövergång så väntar nu sängen på mig haha
För övrigt har fortfarande ingen biljett till Umeå bokats. Jag kanske tänker att ag vill vandra till fots upp till Umeå? Tyvärr mamma o mormor, jag kommer inte hem sista helgen, jag behöver den på mig för jag ska nämligen gå till fots till umeå, alla tågbiljetter tog slut innan jag fick tummen ur o beställde en till mig.

Sleep tight when you get there dudes.

Copenhagen

Sitter på tåget till Copenhagen med syster yster. Vädret är finfint o vi är mycket laddade för shopping, mässa, god mat o fest!
Festade ju för övrigt med Sofie, Camilla o Bella o en massa annat folk förra helgen, här är en bild. Orkar inte ladda upp fler för det tar typ 100 år.

Tänkte ta en skön bild från syskon/firmafesten o ladda upp med.

Men nu är vi i Malmö o är nära ändstationen! Copenhagen here we come.

Adios kära vänner

Copenhagen - Yeah

Japp, imorgon bitti bär det av. Då rullar vi ner mot Köpenhamn, ska bli så kul! Tänkte jag ska tillfället i akt o shoppa lite, har inte blivit mycket av den varan på senste, dels pga pengabrist, främst pga tidsbrist. Har ju jobbat varje dag i 19 dagar nu, men nu har ja som sagt 2 dagar ledigt, Yes! Det är visst Fashionweek i köpenhamn nu med, så det lär bli massa folk i staden. Ska bli kul att gå på mässan med, se vilka trender som gäller haha

Ha det fint
Later

Ett riktigt rus

Ja, som jag skrev i tisdags så blev festen så jävla jävla lyckad och jag glider fortfarande runt i något euforiskt rus efter detta. Efter efterforskningar kom jag fram till att jag knäckte sista biran närmare sex på morgonen. Undra hur jag tänkte då? Ska jobba om fyra timmar, jag tar en bärs till så slipper jag baksmällan, då kan jag vara full på jobbet istället. Untressant tanke.
Är inne hos Johan, Kicchi, Helen o ungarna, har varit i parken o käkat o snackat skit. Drivit med alla på allas bekostnad, alla gjorde något värt att garva åt i måndagens fyllerus. Endel skulle bada i vallgraven, andra hade inte koll på något.

Mina söta små syskonbarn.

På lördag morgon går tåget mot Köpenhamn, blir fint det! Leeedig för första gången på nära 3 veckor.

Ha det fint folket.
Ciao.

Kungligt

Sitter o väntar på bussen börjar snart jobba. Tog sista ölen för kanske fem timmar sedan. Igår kan helt klart ha varit den bästa festkvällen någonsin. Så sjukt Jävla kul var det med den skönaste efterfest man kan tänka sig! Innehöll allt som en efterfest ska innehålla sprit, massa sköna människor, dans musik osv. Men nu väntar jobbet o far, min chef. Adios kära vänner från en sjukt nöjd Terese

I dont get it

Festligheter igår. Stor tjejmiddag som resulterade i en utgång på Harrys. Kul att träffa det vanliga gänget, vi ses ju tyvärr bara på somrarna. På Harrys var det packat med folk, verkligen packat. O erkännas kan att det fanns en o annan hunk på stället

Vad händer annars? Jo, jag jobbar varje dag då så klart. Idag var det joggingdag o det gick fint. Ni antecknar förstår jag. Imorgon är det riktigt fina festplaner som är smidda! Ska bli både kul o intressant att se hur saker o ting löser sig och hur attityder förändras. Mer detaljer lär jag inte dra här, men tjejer, ni vet ju vad det handlar om haha Som man bäddar får man ligga som syrran just sa.

Sitter ute i västanvik med syrran o ungarna, sköna sköna söndag. Vi o ungarna har precis varit ute o gått en sväng, nu ska det bli lite kvällste. Internet för första gången på 2 veckor, fint att rensa ur inkorgen lite.
Jag är så laddad för morgondagen!

Ciao mina vänner o på återseende

Dagens fundering: Vilket motiv folk har till specifika handlingar.