Kontraster

Pojkvän kom inte hem förrän vid halv sju imorse och somnade inte förrän framåt åtta så han ligger fortfarande och sover. Jag själv gick upp när han somnade. Snacka om chock när jag klev upp, hej mitt vinterland!? Tur jag har en fin bukett tulpaner med lite ris i inne på köksbordet som övertygar mig om att våren verkligen är på väg! Kontraster..

Vinter ute.

Vår inne!

Morgonen kickade jag igång med en stor helgfrukost och läsa 'Hälsa och fitness' med en stor kopp te. Efter det startade jag upp en maskin tvätt och sen dess har jag suttit och pysslat med kort. Tänkte skicka några påskkort. Mest för att det är så roligt att göra dem! Har bara hunnit göra ett vanligt kort och ett påsk, har organiserat mina papper och sånt med! Här är det jag gjorde:


Nu börjar det spricka upp lite ute och det är så ljust och härligt! Ska låta min kille sova en stund till men sen ska jag väcka honom och se vad vi ska hitta på dagen till ära. Kanske blir det en sväng till stan för att inhandla lite fler pysselgrejer på papper. Time will tell! (Samvetet säger mig att vi även behöver städa ur förrådet och bli av med lite grejer för att få in lite nytt. T säger att han kan göra det själv medan jag pysslar och grejar för han tycker sånt där med att organisera upp saker är rätt kul. Men usch, kan inte låta honom göra det där trååååkiga helt själv. Blääää vad tråkigt. Men lika bra att få det gjort medan väder är sådär. Under våren/sommarens fina långa ljusa dagar vill man inte hålla på med sånt träkbråk).

Ha en fin lördag hörrni!
Over and out.

Work it!

Hej fredag!
Helt okej dag på jobbet men lite stressat där mot slutet. Fick skynda ner till Actic för att hinna dra av ett så himla hårt Cirkel-pass på Actic. Ingen lek det där kan jag säga, särskilt inte med det jävla killer-smärtan i magen från tisdagens magpass haha! Men riktigt rolig och sjukt effektiv träning. Snacka om att man tränar sprecis varenda liten muskel på hela kroppen. Så nu sitter jag här i soffan och slappar lite med en kropp som är alldeles trött i varenda muskel och surfar runt lite bland bloggarna till tonerna av Kents nya singel. Inte mycket mer än så. Känner mig bara glad över att det faktiskt fortfarande är ljust fast klockan är halv åtta, att jag ska ha egentid ikväll, att pojkvän kommer tidigt imorgon bitti och att jag jobbar en 3-dagarsvecka nästa vecka! Sämre kan man ha det! Sthlm blev framflyttat ett par helger så helgen blir lugn med lite fix och trix hemma istället.

Sooo Loooong!


Pysselkväll!










Precis så mysigt som det ser ut på bilderna, precis så mysigt var det! (Alla grejerna ovan gjorde vi. Och ja, bullen var lika god som den ser ut!!)

Hej torsdag!

Redan torsdag! Och här ligger jag i soffan och tar igen mig medan min kille står i köket och lagar mat. Han har bannlyst mig från köksdelen, han tycker visst jag lägger mig i lite för mycket annars haha Det blir en ny rätt som mormor ofta gjorde förr nämligen kassler med ananas och ett täcke av grädde med chillisås i och ost ovanpå och så in i ugnen. Kamutvete till det. Sen middag idag för när jag kom hem från jobbet somnade vi en stund på sängen, skönt! Har varit på Gränby en sväng i eftermiddag och där tog jag en supergod smoothie för jag höll på att dö av hunger. Blueberry slimmer tror jag den hette, rekomenderas!

I tisdags var det mysig pysselkväll med tjejerna och igår teater, 'Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva'. Mycket tänkvärd och den berörde mig. Efteråt var det ett litet seminarium dessutom kring psykisk ohälsa som vi stannade på. Riktigt bra kväll men var väldigt slut mentalt efteråt. På vägen hem såg jag att Gina var öppet och hade tjejkväll så då slank jag in och fick med mig underkläder, en citrongul kofta med 20% på allt och en goodiebag med di verse små prylar på köpet. Ibland ska man ha tur med!

Imorgon är det freeeeedag och det vankas fredagsfika har jag hört! Jobb - Cirkel på Actic - egentid, står på Schemat! Älskade fredag!



Source: Tumblr


Glad, nöjd och lycklig!

Hej måndag!
Har hunnit en vända till gymmet och kvällsmat. Nu blir det duschen och sen fixa matlåda!

Mitt tåg blev 2 timmar försenat igår och jag seglade in på stationen först framåt 23. Men det gick bara fint att cykla hem i mörkret i lilla kjolen och tjocka strumpbyxor. Har inte ens varit särskilt trött idag faktiskt. Kanske för att jag mår väldigt bra just nu. Kanske för att jag haft en allmänt bra dag på jobbet med kul lunch med bästa K och snack om det mest. Sånt behöver man emellanåt! Den här veckan till exempel: Tisdag pyssel, onsdag teater + att pojkvän kommer, torsdag laga någon god ny maträtt, fredag cirkelträning och egentid, lördag vårdag då T ska fixa med våra cyklar och jag ska plantera lite blommor ute om vädret tillåter, söndag STHLM och träffa fröken H för brunch! Och så den sedvanliga träningen på det. Kan ett veckoupplägg bli mer härligt!?

Sen har jag haft världens härligaste helg. Pojkvän hämtade mig på station när jag kom med tåget i fredags och så åkte vi till mormor och morfar och fikade ett par timmar. På kvällen mat och snack med Matsen. Lördag morgon blev det stor helgfrulle och efter det en joggingtur upp till kyrkan för att hälsa på mamma och sen hem. En sammanlagd runda på 10 km men vi promenerade de sista två för T fick sendrag. Efter lite häng i solen blev det fix och trix inför kalkonmiddagen. SÅ HIMLA GOTT! Och mysigt och trevligt såklart!!



Utsikt från minneslunden.


T skulle ta hoppbild på mig men det gick sådär kan man säga.









Efter middagen åkte vi först till Ts mamma och hälsade på alla 4 små valpar. Sen till Ts pappa på en fika där vi blev kvar ett bra tag. Sen hem igen där syster och J väntade och sen kom även Em och Jonas. Mycket på en dag haha Mycket bra lördag!





Så fiiiina! På påsk kommer de ha växt lite till och kommer nog vara lite mer vakna och busiga!

Söndagen tog vi lite sovmorgon och vaknade inte förrän framåt halv nio då vi fixade frulle och ropade in Mats som höll på med veden. Sen gick vi en liten promenad innan vi gick hem igen och landade i varsin solstol där vi pratade om allt och inget. Njöt av livet och solen och våren. Sen åkte vi förbi syrran och sa hej och hämtade ett par kartonger med grejer från huset innan vi tillslut rullade in till mormor och morfar för en söndagslunch. Härliga underbara helg!

Snacka om att jag älskar ljuset som håller i sig lätt till framåt halv åtta. Det är fantastiskt!

Ooooover and Ooooout!

PS. Jag ska få en top i ersättning för den som gick sönder från Lorna Jane, yaaaay. Den jag valt är skitsnygg tycker jag (Se nedan)! (Den som gick sönder har sålt slut)

Förseningar och vårtecken!

Sitter på tåget hem från skogarna. Klockan är 19.40 och jag skulle egentligen ha rullat in på Sthlm central just nu. Stället har jag 1,5 timma kvar och missar ett par tåg i Sthlm och kommer sent till Uppis. Men det hör inte så mycket. Har laddat upp med kesella hallon, ett par äpplen, bubbelvatten och ett par bra tidningar och dessutom är det jättefin solnedgång utanför fönstret. Njuter av att ha haft en fantastiskt fin helg hemma. Vi har haft en stor familjemiddag, varit hos mormor och morfar för fika och lunch, joggat till kyrkan och tillbaka, varit hos mamma på minneslunden, promenerat i solen, skrattat massor och bara mått allmänt gott. Livet är så fint!
Förresten hittade jag tussilago idag, bara en sån sak!

Håll tummarna för att jag kommer fram till uppis ikväll, inte allt för sent. Jag är en fegis och hatar att vistas ute allt för sent på kvällen. Och så behöver jag ju min skönhetssömn med haha

Over and out!


Helgen är så så nära nu!

Jag har kommit fram till att morgonen egentligen är min bästa tid för träning. Inte så mycket för att jag gör bäst resultat då utan kanske snarare för att jag får ut så mycket mer av resten av dagen då. Jag blir piggare, gladare och har mer energi och bättre koncentrationsförmåga. Imorse tex tog jag en löprunda vid fem, innan jobbet. Sen hade jag utbildning hela förmiddagen. Nuför tiden brukar jag ha skitsvårt att fokusera och koncentrera mig på långa föreläsningar men idag gick det jättebra. Det var ju även för att det var praktiska övningar (Qi Gong) blandat med teori, men ändå, det brukar inte hjälpa. Sen blev resten av dan skit men det är en annan femma och hade med andra saker att göra och innan jag kom ifrån jobbet vid halv sex så var jag så trött att jag mådde illa. Sen var jag ändå jätteduktig på vägen hem från jobbet då jag stannade och köpte linser, gick och hämtade ut mina jeans från skräddaren, handlade samt hämtade ut ett paket och min cykel. Tog också en snabb liten runda på stan och hann förälska mig i en söt marinlå sjal med röda små äpplen på från Monki. Men det får bli en annan månad som med så mycket annat. Undra när den där månaden kommer egentligen? Så nu sitter jag äntligen här i soffan och får äta min kvällsmat! Så från och med nu ska jag vara gladare! Imorgon åker jag hem till skogaran med, redan 11.09 är det dags för avgång. Ska bli sååååå skööööönt och roligt och mysigt!

Over and out!

PS Fick en massa pysselgrejer hem idag! Hade jag haft energi så hade jag satt mig och pysslat men det får bli nästa vecka eller möjligen en stund nästa helg istället!




Bilder: Tumblr

Det är VÅÅÅÅÅÅR!!



Satan i gatan vilket härligt väder vi har haft i Uppis idag, helt galet! Promenerade ner till stan i bara tröja idag efter jobbet, hur bra!? Efter mötet i stan hade jag tänkt gå och träna en sväng men eftersom jag upptäckte att jag lyckats glömma plånboken på jobbet så blev det en runda på stan och sen en promenad hemåt i det sköna vårvädret istället. Träffade en gammal kollega på vägen hem och blev stående och snicksnackade ett tag i solen. Gud, jag ÄLSKAR verkligen våren, känner mig nästan pånyttfödd haha

Förresten! Fick veta att hela TRE av mina kollegor väntar barn idag. Fatta den, TRE! Det kan man kalla BabyBoom. Gud vad kul!!

Den här kvällen ska få vara en riktig slökväll. Har ju trots allt promenerat nära 2 timmar idag, det får räcka som dagens motion. Idag är en sån dag när höften jävlas med mig, då måste man vara snäll tillbaka.

Over and out.


Tisdagstrött

Kickade igång min morgon med en 8 km löprunda imorse strax före sex. Det gick segt för kroppen var seeeeg men det var skönt efteråt! Sen när jag kom ut och skulle ta cykeln till jobbet så var det punka. Igen! Så min morgon var lite bra och lite dålig som man säger.

Blev varken soppa eller särskilt mycket städ igår. Istället pratade jag lite telefon innan jag somnade sött innan halv nio igår. Det har minst sagt varit ett par intensiva veckor och det fortsätter visst på samma vis ett tag framöver.

Idag var jag på styrelsemöte med facket efter jobbet och sen gick jag hem och plockade ur diskmaskinen, plockade iordning i köket, betalade en räkning och gjorde äntligen soppan som nu står och puttrar på spisen. I vanlig ordning orkade jag inte hålla mig till receptet utan körde lite på känn och hällde i både det ena och det andra. Men det blir säkert ätbart ändå, för det brukar det bli! Men nu börjar det dra i ögonlocken igen så jag ska kolla om soppan är klar och sen blir det sängen.

Natti natt Folkens.




Hello Monday!

Heeeej på er!
Måndag igen och ganska trött i vanlig ordning på måndagskvällsingen efter det nattliga avbrottet vid tre när pojkvän styr bilen mot skogarna.

Har hunnit träna, handla och äta kvällsmat efter jobbet. Nu sitter jag och klurar på att jag ska dra ihop en liten gulaschsoppa! Men först måste jag nog göra något åt mitt ostädade kök! Men allra först ska jag ta en lång varm dusch. Har frusit som en tok precis hela dagen och så ont i magen på det. Ingen superbra dag hälsomässigt sett.

Igår lagade min kille grillspett med champinjoner, fläskfilé, paprika, scharlottenlök, baconlindade oliver och halloumi, det var såååå gott! Han kan han! Jag gjorde en quinoasallad med feta, rödlök, spenat och körsbärstomater att ha till.




Vårtecken!


Fick de här fina tulpanerna av pojkvän imorse och sen under vår löprunda på förmiddagen plockade vi med lite videkissar eller vad det nu heter. Det är våååååår i luften!

Lördagshäng

Började morgonen med en långpromenad ensam med mina egna tankar snurrandes medan min man låg och sov. Han kom i vanlig ordning vid sex imorse efter nattjobb. När jag kom hem fixade jag frukost och så åt vi en stor lång helgfrukost! I övrigt har det varit en lat myslördags som spenderats inomhus. Vädret är inte det roligaste så det har varit en perfekt lördagssysselsättning.

Nu har vi precis ätit lite och ska få på oss lite kläder. T ska till Stockholm och jag ska träffa tjerna för film, mat och prat. Fin lördag!

Over and out.

PS Grattis världens bästa King på den stora dagen! Önskar jag varit hemma och kunnat fira med dig. Av med hatten och skååååål för dig!


Våren är på väg och jag känner för att klä mig i marinblått, rött och vitt hela tiden för jag tycker det är så fint! Bilder från veckan som gått.





Tough week

Har landat i soffan efter en fruktansvärt lång och tuff vecka på alla plan. Är så fruktansvärt tömd på energi som jag hoppas återfå lite av under helgen.

Igår började jag och pojkvän med en tidig löprunda som följdes av en lång frukost. Vilken lyx att få göra så mitt i veckan. Vilken lyx att ha en pojkvän som åker 30 mil på kvällen för att man ringer och låter lite ledsen på rösten och ber om sällskap. Kvällen igår spenderades åt pyssel, tjejsnack, mys och gott käk hemma hos Jennie. Imorse hade jag och pojkvän mysmorgon med färskt bröd åt honom och min favorit kesella med bär till mig. Så allt är inte skit, mycket är väldigt väldigt fin!

Efter jobbet var jag på ett tufft, roligt och skönt cirkelpass och sen promenerade jag hem i skymningen genom ett vackert Uppsala. Skymning kan vara så himla vackert, särskilt en kväll som ikväll med det där orangea skenet. Har skämt bort mig själv med favoriten kesella, blåbär, hallon och banan samt en mango ikväll. Ska göra mig en kopp te och krypa upp i soffan och läsa lite i min mål-bok. Den jag skaffade och skrev så mycket bra i, i Australien. Ibland behöver man gå tillbaka och minnas vad det är som är viktigt i livet. Jag kom fram till så mycket bra när jag satt och klura där borta på andra sidan klotet.



Kvällens låt: Until June - Nobody knows you

Grön Pastell

Har inte känt något sug efter klädshopping på EVIGHETER! Men nu har jag en craving efter pastelliga jeans. Vill ha gröna och gula! Och eftersom mina andra jeans har pajat ihop helt så är det okej för mig att köpa det. Letade efter det i Rom men hittade ingen med en passande passform för mig, alla var jääääättelåga i midjan och det funkar helt enkelt inte nu när jag vänjt mig vid normalhög midja.

Får ta någon dag och strosa på stan. Men det får nog bli nästa månad det haha


Hittade tex de här på Nellys hemsida. Det är tydligen Cheap Monday och borde alltså finnas på Weekday. Måste kollas upp!

Hej tisdag!

Somnade nio igår vilket resuleterade i en pigg och glad Terese både imorse och resten av dagen. Blev inte ens sur när jag insåg att en kollega missat att boka bil vilket innebar att jag fick cykla till mitt hembesök och tillbaka. Blev nästan glad istället haha Slutade halv fyra idag och efter cykelturen hem snörade jag på mig springskorna och tog mig ut på en runda. Det blev vanliga rundan på drygt 7.5 km. En helvetes motvind var det vissa partier men jag fixade det galant, även om det tyvärr gör ont lite här och där emellanåt haha

Inget nytt under solen annars. Jo nästa helg ska jag åka hem till skogarna och Mats ska nog bjuda på kalkonmiddag bland annat. Det ska bli mysigt, länge sen jag var hem nu! På torsdag blir det pysselkväll hemma hos Jennie, på lördag kommer finaste pojkvän och på lördag kväll ska han på Top Gear i Sthlm med Andreas (Alla hjärtans dags-present från mig!) och jag ska på tjejkväll! Vilken vecka va!?

Hoppas på lite positiva besked i veckan nu för Tommys del, bara att vänta och se!


Redo för jobbet imorse!


Hej snygging! Redo för en jogg efter jobbet.

Vårkänslor!

Hej på er!
Har sett fram hela dagen emot att få kasta mig ut på en skön löprunda efter jobbet men istället hade jag ett möte på eftermiddagen som drog ut på tiden och gjorde att det börjat skymma innan jag nådde min ytterdörr. Så jag gör ett nytt försök och satsar på löprunda imorgon. Istället fixade jag te och hällde upp min nya favorit kesella, hallon, blåbär, banan och en liten skvätt mjölk i en skål och satt och njöt av tillsammans med dagens Aftonbladet med billaga. Det är vad jag kallar vardagslyx! 

Det här vårvädret gör mig så lycklig! Lite extra kär, lite extra pigg på morgonen när jag cyklar till jobbet i soluppgång och fågelkvitter och lite extra glad över att leva och finnas till. Tänker alltid extra mycket på mamma när jag är i en lycklig period. När man vill berätta hur glad man är, ni vet. Ha en härligt mamma-dotter-samtal om allt och inget, dela lyckan. Gud vad jag saknar dig mamma. Jag hade så innerligt gärna velat att du skulle få se mig såhär lycklig. Och jag skulle vilja krama dig och skratta och ta ett glas vin på altanen i den första strimman vårsol. Det gör så outhärdligt ont att så motvilligt förlorat allt det, allt det fina.

-------------------------------------------------------------------------------

Några bilder från i lördags!



Prepatarions innan gärsterna kommit. Smått nervösa haha

Gästerna har anlänt tillsammans med mer mat!



Grabbarna i diskussion. (Fick för mig att bilderna såg bättre ut utan blixt - Så var INTE fallet upptäckte jag i efterhand haha).

Jag fick öppna fina paket från fina vänner!


Några ville se omröstningen i Mello, så det gjorde vi!










Fina!

Glad Carro!


Är jättetrött så jag ska bara slappa i soffan max någon timme till, sedan blir det sängen. Mister åkte hem till skogarna inatt igen så måndagarna är alltid lite extra trötta. Ett långt möte på det och man är halvt däckad haha

Over and out!

Kväll i Uppsala

Har haft en jättefin helg verkligen! Superfin fest, klippning och färg som blev bra, skön vårsol, häng med fina vänner och massa mys! Nu ligger vi i sängen och T skickar iväg ett par ansökningar på jobb och jag passar på att dra in ett snabbt litet blogginlägg! Dagen har spenderats med Annso och Andreas. Först var på på Fyrispark på en kass loppis och sen åkte vi ut till Hammarskog där vi promenerade i solen, var uppe i ett fågelskådartorn och grillade korv och fikade med varm choklad/kaffe och bullar. Lyyyyx!






Smickrande vinkel där Alexandersson.


Annso budar!




Nu ska vi snart sova för vid tre inatt bär det av hem till skogarna igen för pojkvän!

Natti natt!

PS Mer bilder från festen kommer under veckan!

Tack för en jättefin kväll!

God Morgon vänner.
Min man sover fortfarande så jag passar på att blogga en snabbis. Hade födelsedagsmiddag här hemma med 10 av mina vänner igår och det var så himla mysigt och trevligt på alla sätt. Perfekt kväll! Det var tapastema så alla hade med sig lite tapas och sen hade jag och T gjort en chokladtårta och en chokladkaka! Efter maet kollade vi vem som vann Mello, efter det kaffe och tårta och sen spelade spel. Sen satt vi och snackade och hade det hade det allmänt trevligt!
Tack tack tack alla för att kom och för att ni gjorde kvällen så himla fin! Och för alla de jättefina presenterna så klart!


Lite senare ska vi träffa Annso och Andreas åka iväg och pimpla eller grilla eller liknande. Vi får se hur isen ser ut!
Aaaaadios!

Swim like you mean it!

Hej hej hej!
Har varit och simmat med Jennie och Annso ikväll efter jobbet. Efter att vi simmat gick vi till den mindre lite varmare poolen och satt och snackade lite skit en stund. Sen bastade jag en jättesnabbis. Jätteskön kväll verkligen. Det behövdes efter den här kaosartade dagen. Blir så ledsen när jag tänker på hur vissa människor får bete sig.

Nu sitter jag här i soffan och har just ätit. Tänkte ta cykeln och cykla till ica och köpa tulpaner och frimärken samt panta lite burkar! Vill helst att tulpanerna ska ha slagit ut sådär lagom till på lördag.

Over and out!



Imorgon ska jag och boyfriend kolla på en ny lägenhet. Kanske mest för skojs skull, men ändå, vi får se.

Vad fan, skämtar du nu eller?

Har tre par jeans som spruckit i tyget mellan benen så idag efter jobbet gick jag för att lämna in dem till en sömerska. Ena paret tyckte han var så trasigt så det ville han inte åtgärda. Vet ni vad han skulle ha för de andra två paren? 620 spänn!!! 420 för att laga ett hål på ett par cheap mondag-jeans!!! Jeansen kostar ju för fan bara 400, då kan jag ju lika gärna köpa nya. Jag lämnade bara in mina Zara-jeans som jag älskar och smällen på 220 spänn får jag bara ta. Och hör på det här: Det skulle ta 2 (!) hela veckor att laga det lilla hålet. WTF?? Jag måste verkligen skaffa en symaskin.

Nog om det. Nu håller jag på och tvättar och när jag slappat i soffan en liten stund ska jag sätta igång och städa. Ge mig energi någon!

Längtar till helgen
för då ska jag och pojkvän ha middag här hemma med mina fina vänner! Ska bli så kul!!

Aaaaadios!







Source: Tumblr


Tjejen och hästen

Idag efter jobbet cyklade jag hem och bytte om till träningskläder och sen kom Annso och hämtade upp mig vid 16 och vi åkte ut till stallet. Där fixade Annso iordning hästen så han blev ridklar och sen drog vi ut på en runda. Joggad/sprang/promenerade omvartannat. Det var vissa partier som var jätteisiga så då fick jag gå men annars sprang jag när jag kunde för man tappar värmen så snabbt när man går. Hästen gick mest dock för det var så halt för honom i skogen på blankisen! Jättehärlig runda och lovely sällskap och rundan landade på cirka en timme och tjugo minuter!





Det var inte så mörkt som det ser ut på bilderna. SÅ härligt att få springa i skogen, älskar det!

Men nu är jag skittrött och ligger redan i sängen. Så nu ska jag stänga ner laptopen och lägga mig och sova!
Natti natt!


Kul att hänga brorsan!


Brorsan var här och åt och sov i lördags. Med betoning på sov.

Måndagsjogg!

Måndag igen! Skulle haft styrelsemöte ikväll men det blev inställt och eftersom den här måndagen bjuder på så himla härligt väder så tog jag istället tillfället i akt och gav mig ut på en löprunda i den härliga vårsolen och samlade på mig lite välbehövlig D-vitamin! Så särskilt snabbt gick det inte med en snittfart på drygt 5.30 men satan vad skönt. Precis lagom för en måndagsjogg! Dock fick jag ett hugg i högra (!) benet när jag skulle stretcha med en smärta som strålade ut i benet. Snäääälla säg att det inte är någon skit i det benet med. Har säkert gått över tills imorgon.

Nu har jag precis köpt tågbiljett hem över påsk och sitter och klurar på den andra hembiljetten v 12, när jag ska åka osv. Har även bokat klipptid idag. Kvar att göra idag är dock att skicka iväg en reklamation till Lorna Jane i Australien då en av mina sporttoppar gått sönder redan samt skicka iväg alla kvitton etc till SAS.

Men nog om det. Nu ska jag berätta om min fina födelsedag! Eller inte berätta så mycket, jag låter nog bilderna tala för sig själva!

'Tårta på sängen'









Vi gjorde en utflykt till Öregrund där vi promenerade lite och hade picknick. Fina söndag och bästa födelsedag!

Idag har jag fått en försenad present av bästa Marre som skickade massa kort från Rom som vi tog med hennes systemkamera! Ska lägga in lite såna bilder senare eller en annan dag. Men nu måste jag ta tag i tråkbråk-görat vet ni!

Over and out!

Birthdaygirl!

Min fina pojkvän är iväg en sväng och jag har lovat att jag åtminstone ska låtsassova när han kommer tillbaka och verka överraskad. Men medan jag väntar så bloggar jag lite från sängen! Har haft en jättefin helg såhär långt! I fredags åkte vi till Fjällnora efter jobbet med Andreas och Annso. Det var en helt spontan idé från Annso vid halv tre på eftermiddagen och eftersom Tommy redan var på väg att gå och möta mig på jobbet så hängde vi såklart på! Halv fyra bar det iväg för Te/kaffe, cupkaces och korvgrillning! Gick på isen gjorde vi såklart med. Gud vad jag önskade att jag haft ett par långfärdsskridskor! Måste nog införskaffa ett par sådana. Eller ja, prova först för att se att jag gillar det!








Igår tog jag och T en löprunda efter en lång helgfrukost. Det var soligt och precis perfekt väder! Blev jätteimpad av Tommy som joggade 6 km utan stopp. Sen gick vi en liten bit och körde sedan den sista kilometern hemåt i snabb takt. T som aldrig joggat på det sättet, vääääldigt imponerad hur man ändå kan klara en sån jogg. Efter det blev det handling inför kvällen och sen bar det av hem till Andreas och Annso där det också var lite annat folk så vi kollade på Liverpool-Arsenal. Pissresultat men fin insats av Pool.

På kvällen kom storebror och lille Isaac. Vi käkade hemmalagade hamburgare på Isaacs önskan. Skulle ha ätit marängsvisse till efterrätt men det blev inte riktigt så för både storebror och Isaac var trötta och somnade vid halv nio haha Så kan det gå. Vid halv sex imorse så åkte de till Arlanda och hämtade farsgubben medan jag och Tommy somnade om.

Jag har fått en kamera av världens finaste pojkvän i födelsedagspresent! Tog endel bilder igår kväll med den men eftersom jag inte hittar sladden till den så kan jag inte lägga in dem poå datorn. Får göra det till veckan istället!

Nu ska jag fortsätta låtsassova, för jag tror han kommer snart!
Ciaooooo från födelsedagsbarnet!