Sleepless in Uppsala

Är så oerhört trött på att sova dåligt! Vaknar (oftast av Maja) mitt i natten och kan sen inte somna om på flera timmar. Fy fan vad drygt det är verkligen. Har redan varit vaken 1,5 timme och bara legat i mörkret och försökt räkna får medan tankarna vandrat iväg till annat. Somnade dock när jag nattade vid Maja vid 19 och vaknade bara till en snabbis för att byta säng strax före åtta haha var så galet trött. Ligger i Majas säng och hon ligger på min plats nu dit jag flyttade när jag vaknade för 1.5 timme sen. Orkade inte trängas hehe Jag vill zzzzova NU! 

Natti!



Lilla stora hjärtat

Utan en tår men med ett litet leende vinkade Maja åt mig i fönstret när jag lämnade henne på förskolan imorse. Älskade lilla unge, som vi älskar dig❤️


Maja med finaste kusin Kevin under 13-helgen!

Sunday fynday

Söndag kväll är kommen. Tommy lägger Maja och jag sitter i soffan och gör mig mentalt redo för att gå och lägga mig. Dötrött minst sagt. Precis som Maja som varit såååå trött och gnällig ikväll, skönt för henne att få lägga sig nu. 

Idag har vi haft Jen, Viktor och Smilla på besök. Det blev promenad och fika, perfekt söndagshäng! Sen blev det en andra pulkatur innan jag körde igång med middagen som blev asgod!! En kycklinggryta med mycket smak, sååååå god! 
Och sen fick jag fötterna insmörjda och masserade av världens två bästa personer ❤️


Imorrn är första heldagen för Maja på fsk. Håll tummarna för oss och henne att allt ska gå bra! Natti

Igår och idag

Hann in på jobbet några timmar igår när Majis var på fsk och när jag hämtade henne 13.15 fick jag höra att allt gått jättebra, så skönt! Sen lekte vi på eftermiddagen tills Tommy kom hem. Sen på kvällen var jag så fruktansvärt trött att jag somnade i soffan när T la Maja vid 20 och blev väckt av Tommy  efter 22 då det var dags att gå och sova. Det tar på en mammas krafter att hålla på med inskolning med jobbiga avsked. 

Idag har vi varit ute och åkt pulka en sväng och sen har jag tränar när Maja sov och rester det tig jag ett lååååååångt bad helt ensam, det var underbart. Efter typ 40 min kom Maja in och fick bada av sig lite innan vi skulle kliva upp. Nu har vi ätit lunch och jag smet upp för att vila en liten stund! Hoppas ni har en superlördag! Vår kväll kommer bestå av pizzabak och filmmys ❤️







PS klippte mig i torsdags och fångade mig själv på bild i bästa ljuset och såg plötsligt pigg ut! Inte vanligt förekommande för närvarande hehe

Förskolan

Dagarna rullar på med inskolningen. Igår och idag har jag lämnat Maja på fsk för att hämta henne 2 timmar senare. Hon har varit ledsen när jag gått men igår blev det bra efter typ 10 minuter iaf. Hoppas det gick lite snabbare att trösta idag. Jag måste öva mig själv på att inge mer lugn. Maja har alltid kunnat läsa av mig som en klocka och oftast vetat att jag är stressad innan jag själv vet om det. Så jag kan säkert själv vara en bidragande orsak till att hon blir ledsen. Sen är det ju en ganska onaturlig situation för oss båda, att lämna henne med någon som inte är Tommy. Det är ju extremt få gånger som det inträffat och då har det oftast varit i hennes eget hem och med hennes farmor och en gång med moster Lotta. Nåväl, övning ger helt säkert färdighet. Hon verkar tycka det är väldigt kul på fsk iaf och skrattar alltid när vi pratar om det :) Ska snart sticka iväg och hämta henne och när hon sen sover middag ska jag försöka träna lite. Har sovit förskräckligt dåligt inatt (sov i Majas säng) och jag känner mig halvdöd. Hade tänkt sova nu men det ville inte kroppen och huvudet, alldeles för mycket tankar som snurrar. 

Ha en fin onsdag vänner!
Tjipp tjipp från årets tröttaste morsa!


Nya brallor på en tjej som inte ville vara med på bild utan själv hålla i mobilen. Tips, halva reapriset på Lindex!


Vinterpromenad efter fsk i måndags


I måndags, taggade inför fsk! 

Fin helg!















Lite bilder! Har hängt ute, åkt pulka, hängt med fiiiina vänner, fått ha bästa Babsan på ett litet besök, bakat rawfoodbollar, lagat långkok köttgryta som blev jättegod! Och tagit en massage!

Imorgon

Imorgon börjar vår lilla, stora tjej förskolan! Första dagen kommer två av pedagogerna hem och hälsar på hemma hos oss (jag jobbar dock tyvärr i vanlig ordning) och sen går det vidare med inskolning på förskolan. Tommy tar första veckan och jag andra. Ska bli mäkta spännande och jag hoppas så så mycket att Maja ska trivas och tycka det är kul!


-------------

I övrigt har vi hängt i Värmland över 13-helgen! Jättemysigt att få spendera mycket tid med kära familjen och ffa mormor och morfar. Idag fyller min älskade mormor 90 år! Hon är den absolut finaste mormor man kan önska sig. Slösar massor av kärlek på mig och har gjort hela mitt liv. Hon har gett mig så mycket och jag älskar henne så otroligt mycket för det och för alla fina minnen vi har tillsammans.





Nu ska jag och den här förbannade huvudvärken ta och sussa och hoppas på att vakna piggare imorgon. Natti!

Love


Men alltså de här människorna! De har en sån stor och säker plats i mitt hjärta så det är inte klokt. Hade en riktig supernyår med några av de bästa jag vet och kvällen skvallrade om att vi har ett riktigt jäkla toppår att vänta❤️







Närkontakt med älgar!

Gick den dagliga promenaden med Majsan idag men hann inte ens hälften innan jag hörde ett brak i skogen och typ 30 meter bort springer 5 stooooora älgar över vägen. Jag blir helt vettskrämd och stannar upp mitt i en rörelse vilket även älgarna gör. Ringer Tommy med andan i halsen och frågar vad jag ska göra. Han kommer direkt med bilen och hjälper mig att skrämma bort älgarna. Sen vänder jag och promenerar hem samma väg som vi kom, Maja sovandes genom alltihop. Usch, skapligt rädd!

I helgen har bi haft besök av Tommys bror och hans tjej!








I övrigt har jag bakat åt mormor idag för hon fyller nämligen 90 på söndag och jag tänkte ta med lite fikabröd hem till henne som hon kan bjuda på när de får gäster!



Sleeping beauty

Maja zzzzover fortfarande och Tommy med och klockan är 09.10 (!) Hon sover i vår säng iofs men ändå, skönt! Har haft struliga nätter ett par månader med Maja men så igår plötsligt sov hon hela natten utan ett enda uppvak i sin säng från 20-07, så galet skönt! Hoppas sömnen ska ordna till sig snart!

Här kommer lite bilder från nyår: