Mitt allt❤️


Semestern är slut

Var på en sommarfest igår hos vänner till oss. I vanlig ordning hade vi ingen som kunde ställa upp och barnvakta så jag drog dit en stund själv. Alltid så jädra tråkigt att aldrig kunna göra något tillsammans som par utan barn men det visste vi ju när vi skaffade barn redan så egentligen är det inget att älta. Men det gör jag ibland ändå. Femkamp stod på agendan igår med ett glatt och stort gäng och sen käkade vi och sen körde jag hemåt igen. Var tvungen att köra eftersom det blir alldeles för dyrt med taxi. Hade nog dock behövt ett par glas för att orka ladda igång ordentligt och dansa bort natten.


Har varit extremt trött och sliten senaste veckan och den har extra semesterveckan har varit så välbehövlig. Var supersuperstressigt på jobbet de tre veckorna jag jobbat i somnar vilket varit tufft eftersom jag också fortfarande är ny och inte kan allt än.

 Har varit en fin semestervecka på alla sätt och vis med småutflykter, häng med vänner och sen en massa häng bara vi fyra, här hemma. I fredags fick vi en supervarm dag med strålande sol och 25 grader så då fyllde vi poolen. SÅ härligt!!

Söndagsångesten ligger redan på fint fast klockan inte ännu slagit 9. Längtar efter att krypa ner i sängen igen, bara så trött. Hoppas jag vaknar piggare och mer redo för massa massa jobb imorgon.