Back on track

Japp så va man tillbaka i sköna Umeå igen då!
Har åkt tåg hela natten o sovit typ en timme, men går på nåt slags jäkla överskottsenergi eller nåt. Har fixat med räkningar, gått igenom all post, håller på o packar upp väskan, laddar hem sköna låtar...Ja, så är det, jobbar på högvarv här borta på 207..hahaha
Ska strax hoppa in i duschen o sen fara ner till staden o möta upp linda. Klippning o lite shopping är det som gäller! Sen kommer jen o helèn lite senare, när Jen fått hem alla väskor o sånt. Reunion!
image856image857image858
Bjuder på lite partypics från vårens galna festande!

Ojoj, vad jag har saknat all musik på datorn! Har även laddat hem lite sköna nya låtar. Life`s good folks!

Nu: Duschen.

So long peeps.

Dagens låt: Larsa o Miss Li - Om du lämnade mej nu
Dagens sköna partylåtar: Fall out boy - Thanks for the momories &
David Guetta - Love is gone

Time to cut it off.

Har fixat en klipptid nu. På fredag (31:e) klockan ett, då smäller det. Blir nog inget radikalt direkt men ändå, en lite haircut är aldrig fel. Riktigt risigt just nu.

Om nån timme far jag söderöver.
Har för övrigt investerat i en ny kamera idag. Kände att det va på tiden. Så nu är det gjort.
Ska äta pannbiff nu. Fruktansvärt intressant för er o veta, jag vet! Vad skulle ni ta er till utan min fruktansvärt intresseväckande blogg?

So long dudes.

See u later then.. Not if I see u first.

Har just bokat biljetten till Umeå, bara två veckor kvar nu! Fick tag på en biljett med skönt pris. Sittplats, men that`s life, billigt är bäst haha
Ingen utgång igår. Trött som ett as, o somnade vid elva efter att ha spenderat lite qualitytime med familjen.

Bjuder på lite sköna bilder från helgen, nu när ja sitter hos syrran o har möjlighet att lägga upp dem haha.

Imorron bär det av söderöver igen. Jobba jobba lite till. Men sen bär det av norrut igen. Back to school. Hoppas många är i Umeå första helgen där så det blir lite fest. Vet ju att du är det i alla fall Lindus:) Måste ta tag i o fixa en klipptid så jag får det gjort på fredan med. Hinner ju aldrig när jag jobbar varje dag..
image855
Bild från Noahs dop! (Johan Kicchi, Noah o Isaac)

Ha en skön kväll.

Adios

Helgens lärdom: Dra en Meredith på fyllan - NOT such a good idea.


Så kan det gå när inte haspen är på

Party yesterday med Nyårskungen. Kungligt är ordet.
Mycket given kväll som startade i Marks sköna villa i kil. Vidare drog vi till Killingen där man träffade på di verse gamla bekanta. Fint det. Vissa man saknat, andra inte...haha
image849
Lätt bakis med en molande huvudvärk som kvickt avhjälptes med två panodil o en liter vatten på morronkvisten.
Mår prima nu, party ikväll med kanske? Ska det va så ska det va. Varför inte dra en tredagars för o göra upp för 3 förlorade partyhelger hahaha.
Tiden lär utvisa vad som händer.

So long suckers.

Back in the game.

Utgång med allas vår Helena igår. Givet som vanligt.
Blev en sväng till koriander där lugnet låg som en dimma. En bärs senare o vi drog vidare till Ankan. Tydligen the place to be for the evening.
Riktigt skön stämning o musik, and we danced the night away.
image848
Idag har jag vart inne en sväng i staden o shoppat upp endel av mina nytjänade cash. Man kan bota allt med shopping, baksmälla, saknad, tristess, u name it. Så några nya toppar, lite hårprodukter o annat smått o gott senare var jag en lite fattigare men mycket mer leende flicka som for hem till mormor för att hjälpa till att förbereda middagen. Precis som den duktiga flicka jag är.

Ikväll blir det in i dimman igen. Kil hela veckan med Erik, jonas o co.

Ha en skön kväll folket!

Ciao

U never truly know what u`ve got until its gone.

Jahapp så va det måndag igen. Dagarna rullar på o ja har vart här nere i en o en halv vecka typ nu.
Ikväll har jag vart inne i vadstena hos Barbro, brorsan, Kicchi, Isaac o lilla Noah en sväng. Hade picknick i gröngräset vid vattnet o det va mysigt!

Annars va jag, farsan o bror ute o gjorde vadstena osäkert i lördags. Party för hela slanten o far o bror drog i sej bärs som om det gällde livet haha. Själv va jag snäll nog o va chaufför, så ingen sprit för lilla mej inte. Stod mest o blev raggad på av nån skum fräknigt päron från värmlandsskogarna. Lägg ner killen, det finns inte, fatta en vink tack. Men riktigt skön kväll va det med ett himla bra band! O ett tips till Helèn: Vadstena gäller om man vill ha en massa ögongodis säger jag bara. Oh yes!;) Tänkte direkt på dej haha. Givet place i sommarsverige!

Träffa ju Bella o Sofie med i torsdags o det va så jäkla kul, just like the good old days! Blir nog en skön favorit i repris imorron kväll när vi tänkte gå ut o käka igen.

Till helgen drar jag hem till värmland i alla fall för lite skön ledighet. Då ska jag o Helena dra en skön sista reunion innan vi skiljs för sommaren, blir nog en vända till Kil på Kil hela veckan. Sen ska jag o Erik göra detsamma om det kan bli på lördan kanske, o dra en blue moon eller koriander kanske. Blir fint det. Suger nåt så sjukt i partytarmen nu!
image847
Isaac o Noah

Neej nu ska jag snart ta bilen o fara hemöver. Ha en skön kväll folket!

So long.

Dagens låt: Fergie - Big girls don`t cry
Dagens bästa: Min underbara Helena.

Det suger i partytarmen gott folk.

Dagarna rullar på o det är redan torsdag vilket innebär precis en vecka kvar tills det är dags att fara hem till Värmlandsskogarna på en liten ledig långhelg. Blir fint det.
Annars jobbar jag mest på dagarna o på kvällarna har det blivit hamnen iallt som oftast o så obligatoriska joggingen varannan dag med farsan. Varmt som satan har det varit med. Hoppas hoppas det håller i sej tills man blir ledig!

Dop i söndas som sagt. Det var fint, o lillen döptes till Karl Noah Valle, sött namn o mysigt dop. (Med massa massa kakor o annat gott efteråt)

I tisdags var det kunglig reunion för mej o Barbro i hennes lilla stuga där de skönaste konversationerna uppstod till de ljuva bakgrundstonerna av LeMarc. Precis som det ska va o som det alltid är när vi ses.
LeMarc is the shit.

Ikväll blir det en sväng in till staden för lite käk med Sofie o Bella på nåt nytt hak.
Dessutom kan jag påpeka att det inte fanns en enda klipptid åt mej innan torsdag (kan ju bara efter halv fem). Går den 20:e bra? Neej du lilla vännen, har du sett mitt hår? Just det ja, så nej, det går inte bra.

Dagens sanning är att det igår sög så jäkla hårt i partytarmen att jag undrade om det kanske var ett begynnande magsår. men det var det inte. Feest är vad jag behöver nu, men som Larsa säger håll ut. Bara en vecka kvar, bara en vecka kvar...

Nu måste jag kila o jobba. Ingen rast ingen ro.

So long peeps!



Utedass is the shit.

Japp så va man här i Motala, i stugan med utedass o en dusch som går på nåt slags halvfart (3 droppar vatten i minuten, skitbra när man ska få ur balsamet ur håret. Två timmar senare....). Kanon verkligen.
Sitter just nu på jobbet, börjar jobba om en kvart men tänkte jag skulle dra iväg ett litet inlägg först. Internet hemma? Nej nej, inte det heller. Har dock 1:an o 2:an om jag skulle få för mej o kolla på TV, o en gammal radio från stenåldern.
Enkelt leverne is the new black.
Annars är det lugnt här borta. Jobbar mest o på kvällarna har jag o farsgubben vart nere i hamnen o fått oss lite sol, käkat lite samt snackat en massa gamla reseminnen o allmänt längtat oss bort. Vill iväg. NU.
Jogga igår med, 5 km tillsammans med farsan o sen vidare 5 km ensam. Gött mör i kroppen sen haha.

Ikväll är det dop för lille Noah, brorsans son, så det blir fint.
Nu ska jag kila iväg o jobba lite. Ha det bra chicks! Ses om en månad!

Over and out.

Att tro att man kan tala med djur.

Dagens insikt slog mig idag när jag va ute o gick o plocka blåbär i skogen. En groda hoppade upp ur blåbärsriset (har alltid haft en förkärlek till grodor, o tycker om o bära runt på dem o så, fråga inte varför...underlig hobby). Vad gör jag då? Jo jag säger högt till grodan: "Hej lilla grodan, vad gör du för nåt?" Inser en sekund senare att man inte är helt frisk om man sätter sej i skogen o pratar med grodor. Då behöver man vara lite mer bland folk tror jag bestämt haha.
image846
Dessutom behöver jag en skön o galet dimmig kväll! (Som bilden här ovan)
Imorron drar jag ju som sagt till Motala. Tåget går vid halv fem o vid halv åtta lär jag vara framme i motala om allt går som det ska. Blir fint det. O på söndag är det dop, min lilla brorsson Noah ska döpas!

Förresten träffa jag på en grävling på min löprunda ikväll. Hejdade mig dock i sista sekund från att prata med den med. Eller nej, nu ljög jag, den sprang iväg så fort så jag hann inte.

Nu blir det snart sängen, en dusch först bara.

God natt världen.