Nothing like you (when you´re gone)

Ja som ni kanske märkte så hann jag inte klart med mitt inlägg igår, hann inte ens få upp någon bild på fina Noah, så här är en som jag tog under helgen!

Och inte heller på värdparet tillsammans:

Mitt internet är helt jävla slut och jag är så less på det. Ska verkligen ta tag i det till veckan för jag tänker fan inte betala en massa pengar i månaden för ett internet som funkar lite när det vill och då väääääääldigt dåligt. Så irriterande så det finns inte och tar onödig energi om kvällarna. Sånt där ska helt enkelt bara funka.

Igår var en fullspäckad kväll med combat, core, laga mat, duscha, ja ni fattar. Idag har det varit ännu mer på kvällskvisten. Först gick jag omkring över en timme på min favorit-second hand affär. Folk börjar upptäcka min guldgruva nu har jag märkt, och jag gillar det inte! Här är en tjuvtitt på vad jag hitta.

Det vita är en jacka som är gjord av 100 procent fårull, den är från island av märket IceWool och efter att ha googlat Icewool" på nätet inser jag att jag nog gjort lite av ett kap, sweet. Och gjorde jag inte det så gör det inget, för för mig är det ett kap, den är helt fantastiskt mysig. Över lag mkt nöjd med dagens köp! Utom att jag tog bort axelvaddarna på en blus för sen ångra jag mig, den blev inte alls fin utan!

Sen strosade jag omkring på Gränby ett tag, hade lite ärende där. Snubblade över lite skön H&M-rea mitt i allt och fick med mig ett par billiga bastoppar hem, likie likie. Sen drog jag ner till gymmet och körde 5 km snabb löpning på bandet och styrka rygg, bröst och triceps. Snabbt och lätt men ändå en genomkörare. Hoppas hinna iväg på Pilates på lunchen imorgon med.


Det var randigt för hela slanten idag iklädd min favoritcardigan, I love it!

Nej ni, det får bli allt för ikväll. Måste ta mig tusan få lite sömn nu innan det är morgon. Mitt word fungerar inte heller för jag har inte installerat det utan kört på de 25 gånger som kom gratis med datorn. Det är tydligen slut med det nu. Skit också, jag som behövde fixa ihop en CV inför imorgon. Aja, får styra upp det imorgon bitti innan jobbet. Har skrivit ner allt fast i mailen iaf.

Åh, klockan är alldeles för sent för mig att vara vaken, fan då. Får sova på tåget imorgon!

Natti Natt!


100928

Jobb förmiddag, lunch med Mackan, utbildning eftermiddagen. Sedan rusa iväg till sats på spinning och core där jag även träffa på Jen. Alltid en trevlig överraskning när vi springer på varann! Man hinner byta ett par ord före, mellan och efter passen. Nu tvättar jag, ser på idol, bloggar och lagar matlåda samtidigt. Ser ut som en jäkla sunk när jag springer upp och ner till tvättstugan i linne och svarta tights. Hoppas jag inte stöter på heta grannen tänker jag varje gång jag kutar till eller från tvättstugen haha

Jaha ja. Annars inget nytt (eller jo, mer elände inom familjen, men det är inte intressant för er). Stressad som vanligt och kass hy och mardrömmar till följd av det. Blä blä blä vilken gnällkärring jag är! Usch för den attityden. Ändrar om det just precis nu!


Storebror.

Isaac dansade MJ för oss! Med full inlevelse.

Chicken thai curry gjord av Kicchi, så jävla gott!

Och seriöst, kolla in efterrätten! Det är en chokladkaka under passionsfrukten om ngn missat det.

Helgen är slut

Hej på er. Har haft ett lite uppehåll från bloggen under helgen. Har varit upptagen med att mysa med delar av min fina familj!
Fredagen blev det supergod mat lagad av Kicchi och en fantastiskt mysig kväll hemma hos familen Lindell, innefattande storebror, Kicchi och mina två sötnosar till brorsbarn. Lördagen drog jag och farsan en joggingrunda på eftermiddagen och efter en dusch blev det superstark Thaimat för hela slanten. En taxiresa senare hamnade vi i hamnen och jag åt den kanske godaste chokladefterrätten jag någonsin ätit med ett plas rött till. Helt jävla himmelsk! Efter det drog jag och farsgubben till Harrys och dansade skiten ur alla. Satan vilken härlig kväll. Vidare hämtade Barbro mig på söndag morgon och vi handlade och åkte ut till hennes mysiga hus och lagade flygande Jacob och äppelkaka. Och så kom Johan och Kicchi och barnen och Gullan och joina för fika. Vilken helg va!?

Satt och skrev ett inlägg igår men det gick inte att publicera och inte ladda upp bilder. Men där är en summering av helgen iaf, och bilder får komma senare i veckan om det hinns. I övrigt bestod gårdagskvällen av combat, lite styrka armar, lite idol, betala räkningar och dusch och käk.

Men nu ni ska jag kicka igång den här jobbdagen.

So Long.

Sitter på tåget o slöar o har precis lyckats lära mig hela alfabetet på teckenspråk. Sweet. Inget mer läsa för idag. Framme om en kvart o då blir det hem till bror med familj för fredagsmys med god mat, skönt sällskap följt av lite idol. So long


Lite andrum bara. Sen är jag säkert med i matchen igen.

Hemma och nyduschad. Lämnade lgh halv sju imorse och kom innanför dörren strax efter nio ikväll. På den timmen jag varit hemma har jag hunnit packa det mesta, fixa matlåda och tagit en dusch. Gäller att vara effektiv om man vill få någon sömn alls.
Körde ett pass pilates på sats på min lunch och fick kasta i mig maten lite snabbt efter träningen för att hinna till nästa avtalade tid. Men det är värt det ibland, när man verkligen vill försöka få in lite träning som dessutom innehåller en kort del avslappning på slutet, riktigt fint. Tecken-kursen var riktigt bra och det var kul. Teori blandat med praktiska övningar i grupp. Kul och bra att träffa lite nytt folk med. Imorgon drar jag ner till Motala/Vadstena och hälsar på storebror med fru och fina söner och farsgubben som snart drar till Thailand och inte kommer tillbaka förrän de första snödropparna börjar sticka upp ur den töande snön ungefär. Time to say goodbye.

Hopp i säng med mig.

Kuriosa: Den där Anna Sahlene som sjunger ni vet? Hon stoppade mig på cykeln idag och frågade efter vägen till Norrlands. Tror att jag av misstag lyckades dirigera henne rakt åt fel håll. Shit happens.


I´m like a kid who just won´t let go

Hej på er.
Jag har varit lite frånvarande den här veckan, ledsen för det. Jag har inte hört av mig som jag ska, inte svarat på mess och inte när ni ringt. Fan alltså, kan inte förklara känslan i kroppen så jag tänker inte ens försöka.

Klädd för Uppsala igår. men idag har det varit sol sol sol!

Istället för att gnälla om hur jävla överstressad jag är, att jag har så lite ren tvätt kvar att jag snart får börja vända ut o in på trosorna men noll tid att tvätta eller att jag skulle kunna sova 3 veckor i sträck utan att det skulle räcka tänker jag berätta om dagens träning. 7 km på bandet, biceps och triceps i gymmet och så core på det. Så jävla härligt att köra igenom hela kroppen verkligen. Löpningen gick jättebra! För att vara så otränad som jag är alltså haha tog mig 7 km på typ 37 min kanske, men då gick jag 5 min i början med så jag höll ändå ett rätt sjysst tempo utan att vara helt slut efteråt. 

Träningsväskan är packad för morgondagen då det blir lunchträning om allt går som det ska o efter jobbet ska jag iväg på teckenspråkskurs. Nu ska jag sova.


Stressful but joyful


Min fina mormor!

Guten abend.
Man, what a day. Stressad från morgon till kväll, men mycket har jag fan hunnit! Jobba, äta, träna, handla, fixa matlådor, varit på tågstation, duschat (och rakat benen! Lena som babyrumpor, I love it!) funderat en massa (medan jag har gått/åkt bil till olika ställen), och haft ett viktigt jobbrelaterat möte.

Idag ringde de om en tjänst jag sökt som jag jätte-jättegärna vill ha på psykiatriska öppenvården i Karlstad. När jag sökte den stod det att det var en tillsvidaretjänst. Men idag ringde de mig och berättade att de var intresserade av att jag kom på intervju men ville också kolla om jag var intresserad trots att det nu bara var ett vik på 3 månader, alltså bara året ut. Det är ju verkligen en helt annan sak. Blev så besviken. Har gått och väntat och hoppats på att de skulle ringa i över en vecka nu och när de väl ringer så säger de det. Åh, jag vill vill vill bara skita i allt och hoppa på tåget. Jag vill hem. Men nej, det är inte realistiskt, fan också. Imorgon bitti när hon ringer igen ska fröken Alex tack nej till intervjun. Tror det kan finnas en god öppning till mitt nuvarande jobb med arbete även efter jul. Time vill tell.

Var på combat, nya passet idag och det var skitkul tycker jag, skitskön musik! Tror du skulle gilla det Jen, faktiskt. 4 instruktörer var det och världens drag. Men satan i gatan vilken trött tjej jag är nu. Sjukt dåligt tränad. Det får bli ett par månader med lite mer intensiv träning nu framöver tror jag bestämt så jag får upp den satans konditionen lite.

Och ja, jag är lika förbannad på att SD kommit in i riksdagen som de flesta andra. Men jag orkar bara inte analysera och diskutera det mer.

Och med det säger jag Nattinatt fina ni.

Kvällens musik står för övrigt Hello Saferide för.


Min favoritros all day and every day of the year. Erotica heter den och jag köpte två nya planor i år. Trots att jag vet att de inte funkar så bra i vår zon. En säsong med så vackra blommor det räcker för att det ska vara SÅ värt det! Bilden är tagen någon g¨ng under förra veckan.


Valvaka och havregrynsgröt med familjen

Har vaknat upp med ett finfint humör. Spenderade 40 minuter med att prata med fina syster i Aussie-land när jag vaknade imorse. Sen har vi pratat lite strunt vid köksbordet och nu blir det snart frukost och sen bär det av till vallokalen med mamma o Mats som inte röstat än.

Gammal bild, crappy kvalité

I eftermiddag bär det av hem till Uppis igen. Med några kilo älgkött i bagaget! Sweet!

Ha en skön dag Peeps.


Politik

Det är så ofattbart för mig. Att välja att få 500 spänn extra i plånboken i månaden och samtidigt veta om att man tar de där 500 spännen från någon annan. Det fattar ju vem som helst, att sänker man skatten så måste ju de pengarna tas någonstans ifrån. Kanske från skola, kanske från äldre eller vården eller din sjuka släkting. Det är ett så jävla lustigt tankesätt för mig att man föredrar RUT och ROT-avdrag framför ett mer jämställt Sverige med minskade klass-skillnader. Att man föredrar 500 spänn extra i plånboken fast man egentligen har cash så man klarar sig medan någon annan som redan har dåligt med pengar får ännu mindre. Att man vågar sätta Sveriges välfärd på spel i form av skattesänkning som leder till mindre pengar till vård och omsorg. Det är så lustigt i min värld att man bara utgår från sin egen situation här och nu istället för att se till ett helt samhälle och hur det kan se ut i framtiden. Man önskar en ytterliggare ökad privatisering av vården där de privata vårdgivarna går med vinst och jobbar för att den som kan betala mer får bästa vården. Även där ökning av klass-skillnaderna för det blir inte längre lika vård för alla, det är god vård för de som har råd, sämre eller ingen för dem som inte har det.

Åh gud, hur jag inte förstå det sättet att tänka. Jag har verkligen försökt att läsa på, hitta argument som kan verka vettiga, för jag vill inte se vänner eller familjemedlemmar på det sättet, att de gör ett stort egoistiskt val. Men jag hittar inget, nada, som kan övertyga mig om att ett blått val är ett vettigt val ur solidaritetssynpunkt. Det enda jag ser är ökade förmåner för en grupp höginkomsttagare och ytterliggare sämre förutsättningar för den redan utsatta underklassen.

Berätta för mig hur fan det kan vara det rätt valet, för jag förstår verkligen inte.
Vilken sjuk jävla värld.

Förresten

Till veckan ska jag verkligen styra upp mig själv gällande träningen! Nu fan är det dags. Min kondition ligger och krälar på marken efter min sjukdomsvecka och sådär. Fick dessutom mail från en tränare på Crossfit idag, att de saknar mig och inte sett mig på ett tag. Måste vara ett tecken. Dock har fröken duktig haft fyra vita veckor när den här helgen är över (med undantag för 3 glas vin med Jempa för två helger sedan). Inte illa, inte illa alls och en bra start på en förhoppningsvis skön höst.


Simpan -09

Och så ska jag väl förhoppningsvis börja klura ut vad jag vill göra med mitt liv. Eller ja, åtminstone vad som ska komma härnäst. Mycket viktiga möten och beslut att styra upp de närmaste veckorna.


Valet.

Åh gud. Det bara bubblar inom mig om åsikter kring valet! Kan inte beskriva i ord hur rätt jag tycker rött är men hur förbannad jag kan bli på det egoistiska blåa valet. Åh fy fan vad jag bara vill att valet ska vara över, verkligen. Jag vill inte i smyg tycka lite illa om vänner och familjemedlemmar för att jag tycker att de har helt jävla galet fel. Jag vill att valet ska vara över och glömma vilka som är blåa och vilka som är röda och leva i en låtsasvärld där det inte spelar någon roll vart man hör bara man tycker om varann.

Men snart är det över. (Hoppas det hinner gå över innan jag gör mig ovänn med någon. Just nu kör jag med taktiken att stänga av och inte lyssna när andra pratar politik eller bara le och se glad ut och säga att "Stopp, jag pratar inte politik med blåa, för då kan det hända att vi blir ovänner för livet, o det vill nog ingen av oss.")

Se så fint vi har gjort i mamma och Mats sovrum!

Har varit och kollat fotboll idag och det blev ännu en förlust för Fagerås-pojkarna. Fast jag hejar så klart på dem ändå! Man kan inte va bäst jämt. Nu har Matsen kommit hem från skogarna och ikväll blir det äääääälg!

Latero you blue or red peeps.


Tolv kronor och femtio öre


Got to Love Second hand. 12.50 pix på Röda Korset som hade halva priset på allt idag! Sweeeet.


Från verkligheten och till La La Land på bara en liten tågresa

Det är så det känns. Som att komma tillbaka till La La Land i Uppsala efter att ha spenderat över en vecka i verkligheten hemma i skogarna. En verklighet med skratt, leenden, sorg, tårar, kramar och ord som berör. Det är DET som är verklighet och jämfört med det känns Uppsala som ett jävla La La Land som har som enda uppgift att ge mig cash så jag överlever dagen. Det kan tyckas konstigt att jag ett par timmar efter ett chockartat och jävligt besked sätter mig och kollar jobb-mailen. Men det är så jag gör, när jag behöver koppla bort känslorna från verkligheten. Då går jag in i jobbvärldens la la land och går med högt huvud och känner mig viktigt, fokuserar på allt som inte tvingar mig att känna.

Den här veckan har betytt så mycket och varit fantastisk på alla möjliga sätt. Jag vill bara säga det. Att ibland kan det kännas förbannat skönt att glida över till ett La La Land som inte berör och läsa och svara på jobbmail. Så nej, jag tror inte att jag är oumbärlig på jobbet, och nej jag är inte heller beroende av det. Ibland kan det bara kännas jävligt skönt att lämna en verklignhet som känns så mycket inne i hjärtat för en stund.

Ont i hjärtat.

...

Oh no.

Okej. Jag har ätit typ 200 plommon idag.
Say. No. More.

Toooooday!

Ojoj what a day.
Vakna - - städa - frukosta - packa in oss i bilen - Hämta Mathias i Kil - till skåre och köpte gardiner till mamma och Mats sovrum och kök - hem - städa klart - stryka gardiner - lägga upp gardiner - hänga upp gardiner - beundra det färdiga resultatet - Promenad i Faggan med mamma - laga mat - äta - vindruvor och idol.

Klart slut. Nu blir det snart sängen.


Före och efterbild på köket:


Detta är efter alltså.

Gardinerna i sovrummet blev superbra också. Vi har bestämt att även gardinerna i vardagsrummet ska bytas ut! Så man kan säga att det är lite Extreme HomeMakeover på G här hemma. Fast vi gråter inte riktigt lika mycket, eller det kanske vi gör.


Jag för ett år sedan

För precis ett år sedan var jag i skåne, jag var kär, jag längtade och jag saknade men jag trivdes också med mina nya fina vänner och kollegor i Skåneland. Jag var förbannat kluven till att flytta men också till att stanna..

Hur som helst så såg jag ut så här 12 september förra året när jag och Christina var och shoppade runt lite i Malmö:


Och jag köpte nya jeans på Zara som jag har använt jättemycket sen dess:


Känns som en evighet sen. Som i ett annat liv och en annan tid. Och det är det nästan också.

Natti natt people.


Monday again

Guten Morgen you all!
Alltså, bloggen ligger lite lågt den här veckan. Har så jävla mkt annat att stå i.

Saknar sommar, sol och bruna ben! (Jag, i somras när syrran var på besök hos mig i Uppis!)

Nu: Ikea med mor och syster.

So Long!

Run baby, run!

Tänk vad lite ilska, trötthet och besvikelse kan göra med en. Tog mig ut och sprang vanliga rundan på förmiddagen och det gick faktiskt. Visst fan va det tungt efter 3 v uppehåll o allmänt kass konditionsträning under sommaren. Men tack vare min fantastiska grundkondition fixade jag det med bravur.

Annars har jag varit hos mormor och fikat på balkongen, lagat kycklingsoppa (låååångkok) och bakat bröd idag. Skulle ha städat men det hanns helt enkelt inte med så det får bli en annan dag.

Natti.

Faggan

Good morning.
Ett mirakel har skett, tåget var i tid hela vägen igår, med mina två byten inkluderade. Nice!
Har sovit som en stock inatt. Tur jag ställde klockan på halv nio annars hade jag nog sovit till lunch minst och jag hatar ju att sova bort halva dagen.

Bild från Valborg 2010.

Nu ska vi planera vad vi ska hitta på idag!

So Long Peeps!


So Long Uppis.

Om igår var en stressad dag så var det egentligen ändå inget mot idag. Efter att ha stressat runt på jobbet i 11 timmar gav jag upp och sprang hem och hämta cykeln, cykla bort till Gränby, röstade (Rött, vad annars?), cyklade ner till station, köpte tågbiljett hem, cyklade till gymmet, gick på BodyBalance (älskar det!), handlade och cyklade hem i mörkret.

Gammal bild från Deutchland när jag och Mats var där förra hösten.

Nu har jag duschat, ätit, gjort matlåda och packat. Man, what a day!
Imorgon bär det av hem till skogarna men innan dess jobb jobb jobb. Ska krypa ner nu så jag orkar upp med tuppen imorgon. Busy day. Sen sova tåg, som man säger.

Natti natt!


Stress

Goder afton.
Fy fan vilken stressad dag. Fick nästan springa ner till gymmet med stressen i hasorna för att gå på ett lugnt core-pass för att jag inte vill överanstränga mig så här när jag just precis börjat friskna till. Snacka om motsägelsefullt. Ni vill inte se min "To do-lista" inför imorgon. Inte jag heller.
Hembesök 7.30 imorgon ute i ningenstans vilket innebär att jag behöver åka från jobbet vid sjutiden. Ingen sovmorgon med andra ord.

Fick hem en låda med tandkräm från Buzzador igår. Har delat ut till kollegor idag och sen ska mina nära och kära få testa när jag kommer hem till helgen. Hoppas den är bra.

Mitt i all stress glömde jag plånboken på jobbet när jag skyndade iväg till gymmet och utan körkort ingen röstning. Får försöka styra upp det imorgon istället. Jag ser en mycket lång onsdag framför mig, så nu ska jag krypa ner och sova.

Natti natt.

what´s between you and I

Jag älskar verkligen att upptäcka nya artister och band. Det är en sjukt spännande och tillfredsställande känsla och det rent bubblar inom mig när jag hör en låt av ett nytt band som berör mig. Det bubblar i mig av nyfikenhet på att upptäcka och få lyssna in mig på artisten/bandets alla andra låtar. Det är en så förbannat härlig känsla och just på hösten är den alldeles särskilt underbar.

Här är en
fin låt jag upptäckte idag och ju mer jag lyssnar på henne, desto mer säker är jag på att jag kommer gilla resten med. Sen har jag upptäckt en annan artist ikväll, ska tipsa er om honom en annan kväll.  Nytränad, nyduschad, nyäten ligger jag i sängen med den skönaste känslan i magen och lyssnar på för mig ännu oupptäckt musik.  Vilken kväll va! Jag älskar mitt eget fantastiska sällskap kvällar som dessa.

Natti natt med er.

Hög luft och nya brallor

Har varit på Body Balance i kvällingen. Jag glömmer alltid bort hur himla mycket jag tycker om Bodybalance efter varje uppehåll. Det är så skönt att lägga full fokus på mig själv, kroppen och känslan i en hel timme och så är det fantastiskt skönt med 8 minuter avslappning på slutet. Den har jag dock svårast med för att alla tankar kommer tillbaka när jag lägger mig ner och inte längre fokuserar på olika rörelser. Hur som helst, ska försöka fortsätta med balance 1 gg/v under hösten, det gör mig gott.

Om man kan älska ett klädesplagg så älskar jag mina nya pants. Satan, de är som silke mot huden, det är som att gå naken, man känner dem knappt. Wonderful. Today:





En annan sak jag älskar är vita tygskor och solbrillor på näsan i början av hösten när solen skiner, luften är hög och ett leende sitter på mina läppar bara av tanken på att få finnas till.


Green pants

Supersöndag innebär dubbelavsnitt av How I met your Mother och Two and a half Men på 6:an. Fantastic!

New pants:




Back to the Telly.


Halsduken!



Hello sunday!

Har haft en supermysig söndag.
Sov länge, vaknade utvilad, åt frukost i sängen, duschade, kollade lite TV, cyklade ner till stan och mötte upp Jen, köpte mysigaste halsduken på Monki och skönaste byxorna på Weekday (OBS! Officiellt köpstopp för Alexandersson tills nästa lön kommer), tog en te på Unico där vi babblade en massa skit. Sen cyklade jag hem igen och på vägen köpte jag vindruvor o naturgodis och nu ligger jag i sängen och myser igen.

Men igår var också hur mysig som helst. Åt massvis med god mat, drack ett par glas gött rött vin och snicksnackade till framåt midnatt när det var dags att cykla hem till sängen.

På det stora hela en mkt mkt bra helg!

Today åkte klänningen på igen men med lite mer kläder on top:


So Long Dudes

Dots

Jenny var efter i sin planering ikväll och ville vi skulle ses lite senare. Det är bara ren standard. Det är alltid någon av oss som är sen när vi ska ses, alltid.

Har min nya klänning på mig ikväll och det känns trevligt värre att få göra sig fin efter att ha sett ut som skit i två veckor!




Nu tar jag cykeln ner till stan.

Over and out!


Halsduken!

Jag har hittat den nu!
En senapsgul halsduk. Senaste timmen har jag surfat runt och letat och letat och på sista stället hitta jag den. På Monki för 150 spänn. Imorgon ska jag ta en promenad ner på stan och se om den finns på Monki i stan och att den är precis så fin som den ser ut på bilden, hoppas! För jag har fått dille på senapsgul tjock halsduk och tror att den kommer fullända min höstgarderob på ett jävligt skön sätt. Om den inte är som jag tänkt så ska jag minsann sticka mig en halsduk, mamma har lovat hjälpa att visa mig när jag kommer hem till helgen.

Går inte att ladda upp en bild på halsduken.

Over and out people


Reseavundsjuka

Fin dag här i Uppis, solen skiner och det är precis sådär lagom varmt ute. Perfekt promenadväder.
Mackan kom förbi mig vid helv ett och vi tog en promenad ner till stan. Käkade lunch på nyrenoverade Unico. Satan vad frächt det har blivit och mycket större vilket innebar mindre stimmig miljö. Tillstånd har de skaffat dessutom! Satt ute och åt, förmodligen sista lunchen på uteservering för i år. Sen blev det en te/kaffe i gallerian. Mackan ska ut och resa i Asien så jag gav tips och drömde mig bort och han köpte en reseguide om Thailand i sann turistanda. Åhh, satan vad avis jag är.

Today:

Mina nya höstskor, älskar dem, de är så JAG!




Skinnjackan var på, om än öppen. Det må vara soligt men inte särskilt varmt.

Jag vill jättejättegärna ha en senapsgul tjock stickad halsduk! Om någon vet vart det finns så let me know!

Ska vila upp mig lite innan middagen på Tilltugg!

Latero.


Early bird

Hej hej hej lördag!
Själv har man ju redan varit på gymmet på en timmes Pilates och ätit frukost. How about you?
Ska hoppa in i duschen och få på mig lite kläder sen blir det nog en repa på stan och lunch med Mackan. Ikväll blir det Tilltugg med Jempa! Längesen vi sågs nu, ska bli kul med en update. Det blir så klart en lugn kväll för mig för jag känner mig fortfarande lite krasslig.

Hur som helst så jävlas tanden fortfarande med mig och jag har inte hört ett ljud från folktandvården. För närvarande kan jag endast äta med ena sidan av munnen/tandraden. Great.

Over and Out!

Note to self

Förtidsrösta under nästa vecka!
Not to forget!


Hej Michellin- Terese. Tog på mig allt jag hade i garderoben igår morse och liknade mest en Michellingubbe.m Satan vilka kalla morgnar. Hösten är här, med bravur!


Tjena fredag!

Fredag igen, nästan lite ofattbart om ni frågar mig. Jobb två dagar och sen helg liksom, hör kanske inte till vanligheterna.

Gjorde en Jenny-klassiker idag efter jobbet. Promenerade ner till gymmet för att gå på core men kom dit en kvart för sent för jag tänkte fel på tiden, var liksom en halvtimma efter i mitt lilla huvud. Så kan det gå. En promenad fick jag i alla fall.

Kjolfredag:




Har fått hela 2 inbjudningar att komma och se matchen och hänga ikväll. Synd bara att det är i Värmland, lite långt att åka för bara en kväll kan tyckas.
Heja Sverige ikväll!


Details

Gillar mina nya örhängen som jag hade idag. Avbild av såna djur som flera i min familj brukar jaga, skjuta och slakta (Eller är det en ren? Dessa djur jagas inte särskilt frekvent i vår familj dock, men det är väl bara för att det inte finns så många där vi bor antar jag). Äter köttet gör vi dock alla i familjen..


Ikväll har jag tagit en promenad ner till stan, strosat runt i lite affärer, provat ett par militärgröna byxor på Weekday i ett helt underbart tyg som jag inte köpte (!) och när affärerna stängde gick jag till Sats och gick på core. Det gick riktigt bra med tanke på att jag varit helt träningsfri i en och en halv vecka. Men jag tog det mkt lugnt så klart. Jag har bestämt att promenader i inte allt för raskt tempo och core är ok under pencillinperioden.

Men nu har jag gjort matlåda, tagit mitt kvällspiller, tagit en duch och hoppat i nattkläderna. Nu är det sängen som gäller. (Där fick ni en recap av hela min dag och även om det inte är det mest intressanta man kan tänka sig så är det väl ändå bättre än att höra min självömkan över hur förkyld jag är o vad synd det är om mig)

Nattinatt

Kvällens låt:
Lissie - When I´m alone  Älskar den här tjejens röst och musik.

Back in Business!

Idag har jag varit på jobbet minsann och jag gillart. Good to be back, I tell you. Låg ett gäng lappar med ärenden på mitt skrivbord och välkomnade mig när jag kom imorse. Ensam på enheten i vanlig ordning i en så tidig timma så var det första jag gjorde att låsa in mig i kopieringsrummet utan att ha min "Tag" med mig vilket gjorde att jag fick vänta en kvart på förste man att släntra in på jobbet. Grattis Alexandersson.

Today today today. (Jeans köpta i Aussie-land för 100 år sedan och skjorta ärvd av bäste King)



Och efter jobbet har jag prata med bäste storebror och båda mina söta brorssöner Noah och Isaac. Bestämde att jag ska fara neröver någon helg framöver. Kul, saknar dem!

Jag har lovat mamma att inte träna medan jag äter pencillinet så infektionen (?) som härjar i min lilla kropp ska få läka ut ordentligt. Men en liten promenad har ju ingen dött av.

Over and Out.


Ooops I did it Again.

Good evening.
Imorgon ska jag till jobbet hoppas hoppas jag!
Inte mkt nytt på fronten. Okej, en sak. Jag har köpt ett par nya höstskor. Igen. Inte okej jag vet. Men fan jag har varit sjuk och behövde muntra upp mig själv. Har för fan knappt varit utanför dörren på EN VECKA utom för mat-medicin-inköp. En promenad på kvällskvisten slutade på Gränby C och ett par skor senare strosade jag hemåt igen. Allt i sakta mak så klart. Orkar inget och blir anfådd av minsta lilla, blä. Hösten är i luften, känner det i hela kroppen. Älskar den här höga klara luften som är såhär precis på höstkanten! Det är det allra bästa promenadvädret jag vet egentligen.


Jag har ont i en tand. Tur för mig att jag signat upp mig på Folktandvården just yesterday. Bra för mig. Hoppas de hör av sig snart och ger mig en tid. Ryktet säger mig dock att väntetiderna är förfärligt långa. Hur har folk ens råd?

Sleep Tight Darlings.

 


Hello mr Douchebag

Varför träffar jag douchebags hela tiden. Eller snarare, varför dras jag jämt till Douchebags, det är ju vidrigt. Men jag har gott hopp om framtiden för mamma har träffat quite alot of douchebags over the years, men se på henne nu. Sitter inne på den bästa och snällaste kille man kan ha!

Hur som. Har inte mkt vettigt att förtälja. Har i lugnt och sakta mak städat här hemma, viktigt att inte överanstränga sig. Nu ska jag vila vila och dricka lite te. Imorgon ska jag vara fit for fight för jobbet. I'm psyked.

Latero.


Vänder på mig och somnar om

Jag går inte till jobbet idag heller. Vaknade upp rätt sliten, ont i hals och hostig. Gick ändå upp och klädde på mig, fixade frukost och började försöka sminka bort de mörka ringarna under mina ögon. Men sen ombestämde jag mig. Jag är inte jättejättesjuk som jag var i helgen men jag är inte frisk heller. Tänker ta det säkra före det osäkra och spendera ännu en dag i mitt eget sällskap. Det är viktigt att jag blir ordentligt frisk nu. Jag ska ju hem om drygt en vecka förstår ni, jag vill vara fit for fight då och när jag är på jobbet vill jag göra ett bra jobb och inte vara hängig och bara kunna göra hälften. Desto roligare att komma tillbaka till jobbet pigg och glad imorgon också, jag har saknat det och mina roliga kollegor allra mest!

Hade till och med gjort en matlåda till jobbet idag. Alla vet att man inte ska göra så, ta för givet för då blir det bara tokigt. Men nu har jag något att äta under dagen så det gör ju inget.

Har lästett dokument jag fått på jobbmailen samt skickat iväg lite jobbrelaterade mail men nu tänker jag vända på mig och somna om en stund.

Later.