Pundhuvud

Hade mina nyinköpta vantar med mig både till och hem från krogen igår. Helt fantastiskt bra gjort av mig. Glad i hågen kilade jag till ica med tjejerna förut. Och hem till Helèn kom jag utan vantar. Hur länge hade jag kvar det här paret? Få se nu, knappt 24 timmar va? Grattis till mig.

Tar lite bilder i toakön där ja..

Endast fem ynka dagar kvar på praktiken alltså. Känn på den.

So Long dudes

Danish? Check! Fotfetisch? Check!

Har spenderat eftermiddagen på 310 med att dra kassa bakisskämt, kolla på naturkanalen o ätit vofflor.
Dagens lärdom 1: Sniglar är tvåkönade.
Dagens lärdom 2: Sniglarnas manliga kösorgan utgår direkt från huvudet. Intressant tanke, det där med att tänka med dicken stämmer kanske rätt bra ändå.

Hmm, ja det var den nivån det låg på igår. O då är detta en av de "bästa" bilderna.

Far tillbaka till Ö-vik imorgon bitti. Halv sex. Känns lika jävla jobbigt som sist, att behöva ställa klockan på 04.45. Det är ju fan okristligt tidigt eller hur man nu säger. Hoppas jag ska lyckas planera lite bättre den här gången och slippa springa hela vägen till bussen. Vi får väl se.

Ja ni ser ju själva. Ingen vacker syn det där, vi vet.

Bara en vecka kvar i Ö-vik. Känns underbart skönt att få komma till Umeå igen.

Nu ska jag packa o löka lite, sen försöka somna i tid.
Adios folket.

Dagens låt: Gavin Rossdale - Adrenaline

Vad fan hände?

Gårdagskvällen och natten ja. Vilken jävla fest. Alla fyra lyckades tajma in brakfyllor igår det är ett som är säkert.
Ångesten ligger på fint idag. Jag pratade med fel personer, sa mer än jag borde, drack mer än vad som är nyttigt, dansade med fler än jag kan minnas och posade vilt för en vimmelfotograf. Ja man kan säga att kvällen och den efterföljande natten blev allt annat än lugn.

Snacka just med Rosse o tydligen är det även ett gäng bilder från gårdagen. Jag och Helèn posandes på dansgolv och på gatan. Vet inte om jag vill se resultatet av den foograferingen. Minnena från gårdagen är inte många, och det kan hända att jag gav ut lite för mycket info om hur man kan kontakta mig än vad som var nödvändigt. Men nu får jag väl stå mitt kast.

Later

Alla dessa i-landsproblem

Jaha, så vad ska man ha på sig då? Jag vet fan inte. Springer runt här i lgh o byter topper, kjolar o byxor. Det är inte lätt att vara fröken Alexandersson, det säger jag er haha.
Kanske ska jag satsa på gala sköningen med vit skjorta o slips..

Eller något rött?

Eller randigt och skinnkjolen?

Eller orangea kjolen var ju länge sedan.

Eller blåa bodyn?

Äh fan, jag vet inte haha

Ja man har samlat på sig ett o annat plagg genom åren. Får väl gå lös o testa igenom allt helt enkelt.

Skål på er!

saknad. en lördag som de flesta andra

Kom just hem från ett skönt pass på gymmet. Mötte upp Jen där så vi lyfte lite vikter side by side och catchade up on vad som hänt sen förra helgen. Nu ska jag slänga mig in i duschen och bli klar att gå ner till staden och käka lite lunch!

Later folket.

Spökstaden

Just hemkommen från ÅC, ica. Har inhandlat lite färskt bröd, skinka och Brämhults. Man måste lyxa lite när det är helg. Snacka om att Ålidhood är som en enda stor spökstad på lördagmornar. Jag mötte inte en enda person varken på dit eller hemväg och de jag mötte i affären var en mamma och två "Dagen efter-brudar, varav en hade silvriga lackpumps. Men det är väl så de jobbar på Ålid, mot tiden. Vinklar inte upp persiennerna förrän framåt lunch/eftermiddag när de kan tänka och andas igen, när baksmällan och ångesten börjar dra sig tillbaka och gör det möjligt att leva igen.
Men vänta u, det där låter ju farligt likt mina egna lördag/söndagmornar. Cant be good.

Yran -08

Sjukt fin morgon iaf. -10 grader och soligt. Men det kommer 90 procent av ålidhems befolkning aldrig att få uppleva, eftersom baksmällor och gårdagsligg har dem i ett fast grepp.

För övrigt hade jag en mkt sjuk dröm inatt. Mkt sjuk.

Nu: Stor frukost
Sen: Gymmet
Senare: Staden för lunch o alkoholinköp

Latah!


dricka oss lyckliga

Nu har jag varit duktig ett tag. Ska belöna mig själv med att lägga mig och kolla på dirty sexy money om jag får hem senaste avsnittet någon gång. Rumour has it att Jen o Helèn är out and about på stan o käkar. Själv är man tydligen inte ens inbjuden haha. Men then again, man ska aldrig lita på alla dessa rykten. Men prata med Maria o Linda förut som tyckte jag skulle komma bort dit, men ja som jag sa, är för trött och känner mig lite för osocial en kväll som denna.

Saknar er, ses i jul!

Ha en skön kväll nu folket. O ta gärna en bira eller två för mig med om ni får tillfälle.

So Long

Kvällens låt: Uh Huh Her -
I see red

Cut it off.

Så var man i gamla Umeå igen.
Låg inne med det vanliga flytet vilket innebar att man bara fick åka till busstation o sen härja iväg genom hela stan för att hoppa på en fullpackad stadsbuss. Skönt att få med lite grejer hem iaf, så slipper man ta allt nästa helg, det hade inte funkat.

Kommer bli en lugn kväll för mej. Det har snackats om pingisturneringar hos Maria och grejer, men jag är inte riktigt upplagd att vara social. Måste vara något fel på mig för jag är så jävla jävla trött trots att jag lägger mig i tid.

Var inne på en fjällräven-outlet idag o då tänkte jag på dej Jen. Eftersom ni alltid säger att jag inte passar i fjällräven, eller ja, att fjällräven inte passar mig så la jag ner det där och kollade mest på vad Jen hade gillat haha. Såg Tierra o tänkte att här hade hon trivts som fisken i vattnet.

Har beställt klipptid nästa helg. Yeey, då ska det bli ordning på barret äntligen.

Latah

Helgen är nära.

Det lutar åt att jag kommer försöka ta mig hem även om det blir sent.
Annars inte mkt nytt. Lite spinning och styrka igår. Jag och biffarna som vanligt nere i viktrummet. Mys.
Ringde ett sånt där konstigt +88 nr till mig inatt. Jag som aldrig har på ljudet på telefonen längre, sällan ens dagtid, men inatt vet ni, då hade jag tydligt det.

Kramar till dig syrran.

Adios.

Go with the Flow?

Ännu en torsdag börjar närma sig sitt slut och ännu en gång sitter jag här i valet och kvalet om jag ska fara till Umeå eller inte. Vill gärna fara, men ja ni vet hur det är, många faktorer som spelar in. Har som vanligt de obligatoriska pengabekymren (ja, jag vet att vi nyss fått pengar, men jag brände så mkt förra månaden att det sitter i.) men sen känner jag även att det bara är en ynka vecka kvar på praktiken, är det värt att fara till Umeå. En annan grej är att jag tror jag kommer sluta rätt sent imorgon, vilket inte gör det lättare att bestämma. Drygt att fara så sent. Men jag vet att det är en lite "viktig" helg festmässigt för min käre vän J. Jaja, vi får se hur jag löser det hela. Nu ska jag ta och kila till lgh o käka lite innan jag ska iväg o träna.

En annan sak. Scandicfrukosten mina vänner. Den skulle ni varit med om. Himmelriket för frukostälskare som mig (och Jen för den delen). Tur man inte kan äta ihjäl sig (eller kan man?) för då hade jag gjort det!

So Long

Good mood.

Inget nytt på fronten direkt, men ändå..
Var o tränade igår, sprang 5 km på bandet och det gick riktigt bra. Sådär bra som det kan gå ibland, när man känner sig så lätt och det känns som det går hur fort som helst så är man klar. Sen pumpade jag lite nere på gymmet, jag och biffarna haha
Imorgon ska jag tänka på er när jag njuter av Scandicfrukost.

Nu ska jag kila hemöver.
Ciao ciao.

Blowjob?

Satt igår och slog upp lite engelska ord, när jag försökte förstå mig på mina vetenskapliga artiklar. Ordet blow flimmrade till framför mina ögon när jag satt där och slog upp ord. Av någon konstig anledning var jag då tvungen att kolla om blowjob fanns med. Det gjorde det. Så nu vet ni det, ni som var nyfikna. Vad det betyder? Ja det tror jag ni vet.
O nu vet ni vad jag sysselsätter mig med om kvällarna när jag har tråkigt. I min ensamhet.

Later folket, nu ska jag kila hemöver.

Som jag längtar till jul!

Sitter på praktiken. Tänkte jag skulle gå hem för dagen. har lite läsande att ta tag i ikväll inför evidensen. Dessa jävla vetenskapliga artiklar, finns inte mycket som är så tråkigt som att läsa och föstå dem.
Lär väl kila iväg till gymmet en sväng med, samt fylla på det jävligt tomma kylskåpet.

Intressant update här ifrån Ö-vik, jag vet.
Ha det fint folket!

Ciao!

Good Morning Sunshine?

Klockan är 05.06 och jag är så trött så jag mår illa.
Och ungefär nu bör alla era väckningssamtal börja droppa in. Inte ett enda so far.

Men nu är det bäst jag gör mig klar så jag inte missar min 05.30-buss, då blir inte mina handledare glada tror jag.
Ha en skön dag nu!

So Long

There are no right and wrongs. There are just the consequences of your actions.

Vad är det med söndagar och att de alltid får mig att känna mig så förbannat ensam och sårbar?

Natten är nära och jag ska sova tidigt ikväll. ASka va uppe med tuppen kvart i fem imorgon. Känn på den, jag kommer vara död! Om någon är uppe vid fem-tiden kan ni väl vara så söta och ringa och kolla att jag är vaken va? Nice.

Inget plugg har jag hunnit i helgen, o det dåliga samvetet hänger över mig som ett fucking åskmoln som aldrig slutar släppa ifrån sig regndroppar. Men wtf, det löser sig i slutänden, det gör att alltid. På något sätt

En sak till. Det lutar åt att jag ska spendera min nyår med Lindus i gamla Hofors. Metropolen. Spännande värre.

Sleep tight dummies.

Jen: Men alltså, tänk Mona-Lisa!

I fredags när jag skulle ta foto till körkortet visste jag inte riktigt hur jag skulle le. Jag bad Linda och Jen om råd. Vi diskuterade det hela ett tag och det sista Jen sa till mig innan jag gick in till snubben som skulle ta kortet var: "Men alltså le lite lagom. Tänk Mona-Lisa!" Okej tack Jen, jag ska testa det du.

Vi körde en lek förut, påkommen av mig. Vi gör ofta det på söndagar. Idag gick den ut på att välja vilket fysiskt föremål man skulle vilja vara om man var tvungen att välja ett. Jen valde först mössa för att kunna följa med och se olika saker. Helèn valde bil och hade ungefär samma argument. Det gjorde Jen arg, hon tyckte Helèn härmade henne. När jag sen ville vara en kikare påstod Jen att jag med härmat henne. Man kan säga att leken spårade ur lite. Behöver jag säga att det inte blir några fler lekar på 310 idag?

Åker inte till Ö-vik idag, far imorgon bitti istället.

Adios.


Loneliness

Jag vill inte åka. Vill inte, vill inte, vill inte!
Men måste.
Sitter hos Helèn med henne och Jen o snackar skit. Hatar att åka till den tomma lgh i Ö-vik. Aja, slutklagat, finns ju faktiskt värre saker.

Vänta er bloggtorka i veckan. Någon har inte tillgång till internet.

ciao

Nattlig smarthet

Ibland är man mycket duktigare än man kan tro på natten. Igår var en sådan natt.
Kan erkänna att jag var "pretty f*cking wasted" när jag kom hem. Men jag hade tagit bort sminket, tagit bort nagellacket, stängt av mobilen, stängt av datorn och plockat undan efter mig efter att jag tagit en nattmacka. Sen att jag i vanlig ordning gick ur kjolen i hallen o att övriga kläder var utspridda över lgh är en annan historia.

Någon har även gått lös o handlat bira för mina pengar. Vem kan det vara? Har nämligen inte ett minne av att jag köpt öl. Dessa jävla minnesluckor kan jag verkligen klara mig utan.

Dessutom verkar jag och Jen haft rejäla bitchfyllor igår. Det är inte ok. Förlåt Lindus o Helèn för att vi bara drog in, det var fyllan som talade tyvärr.

Ciao

sunday, bloody sunday.

Det är fan segt idag alltså. Tar mig liksom inte ur bingen, kommer ingenstans. Har inte orkat höra av mig till någon heller. Det är "one of those days". Har inte ens lyft på persiennerna för att kolla vad det är för väder. Skönt att jag förberedde igår med att köpa juice, frukt och gott bröd, slipper jag vara hungrig iaf.


Latah

Dagens låt: Brett Anderson -
Back to you

söndagssuckar

Blev en kul kväll igår med lite av en brakfylla. Men man ska ha sådana ibland också.
Jag och Jen smet före halva kön. Men seriöst, det hade ni också gjort om ni var oss, kön var hur lång som helst. Det gick bara inte att ställa sig sist. Dock gick Linda och Helèn o ställde sig sist, sen tappade vi bort dem. Måste ringa dem sen och kolla om de drog hem.
Vaknade med inte så mkt ångest iaf..ända tils jag insåg at det är söndag - vilket innebör att det snart är måndag. Suck. Sätta sig på en buss till Ö-vik är ungefär det sistaa jag är sugen på just nu. Ont i huvudet och allmänt "krasslig" är jag med (annan benämning på tillståndet = grad 3 baksmälla). Nej nu ska jag lägga mig igen och käka lite vindruvor, innan jag hör av mig till folket och möter upp dem.


Någon hade verkligen inte en fotokväll igår.. Har tagit bort ett gäng bilder där jag ser helt retarded ut.

Ciao Bellas!

Get over yourself

Har legat och försökt sova i en timme nu. Kan meddela att det går sådär alltså. Har legat i totalt mörker och verkligen försökt men ja, det funkar helt enkelt inte. Har för många tankar som far omkring i huvudet. Är även riktigt laddad för kvällen. Främst för lite förfest med tjejerna, det är alltid kul! Linda hänger på med, så det känns roligt. Ska sitta här o förfesta, så tanken är att ja ska städa undan lite o sen hoppa in i duschen. När jag gjort mig klar tänkte ja ta ett glass rött, en cigg, lyssna på någon skön musik och känna hur moodet höjs. Älskar att börja festkvällar på de sättet.

Ha en fin kväll nu. Kanske ses vi i dimman.
Ciao folket.

Beautysleep?

Har sovit så jävla dåligt ännu en natt. Drömt massa skumma inte så roliga drömmar, sådana där hets-drömmar. Sen vaknade jag 100 ggr kändes det som. Men men så är det.
Har käkat lotie och ska kila bort till gymmet en sväng här på morgonkvisten.
Inget nytt på fronten, men det säger sig väl självt, har ju för fan sovit sen jag skrev sist.

Latah

thinking about the good old days

Skönt med en fika och att få snacka av sig lite. Drygt att vi alla gärna glider in på skol och praktiksnack bara. Men det blir ju så, vi är ju så mitt uppe i det. De andra drog på bio men jag hoppade den. Man kan säga att mitt bankkonto är lite för överbelastat med uttag och brist på pengar för att jag ska få det att gå ihop för tillfället. På tisdag kommer räddningen.
Gick hem från staden, skönt att få lite luft, titta på förbipasserande folk och själv bli åskådad.
Har precis gått igenom delar av min garderob och planerat morgondagens klädsel. Får väl se om det bli som planerat. Bara jag o Jen som ska slå klackarna i taket. Lutar åt Club Zoo. Nära, billigt, bra musik, skönt folk.

The good old days.

Har lite grejer att fixa med på stan imorgon. Måste ta foto till körkortet (som Terese Klantarsel tappade bort på krogen sist hon va hemma. Som om det inte hände nog med skit den kvällen kan man ibland känna). Så ska jag klacka om ett par skor samt beställa klipptid. Busy Girl är ordet. Och först på morgonen tänkte jag träna lite.

Kvällens låt: Brett Anderson - Love is dead
Nej jag syftar där inte på låttiteln utan tycker låten och texten är jäkligt bra och fin. Gillar Brett bättre på egen hand, hans musik passar mitt mood för tillfället.

Sleep Tight nu folket.

Kaffe och fika, är det lika?

Ska strax kila bort och möta upp Jen. Ska promenera ner till stan och möta upp de andra för en fika.
Klarar inte att vara sysslolös och enam många minuter nuför tiden. Som Jen säger, bara börja vänja sig för snart kanske man flyttar till en helt ny ort. Äh, säger jag, man hittar snabbt folk att umgås med. Eller gör man? Jadå.

Latah peeps.

Inte min dag idag

Okej, allvarligt. Fröken Alexandersson behöver nya högtalare till sin stereo. Det här går bara inte. Får sitta och halv hålla i sladden med rätt böj samtidigt som jag försöker skriva haha.

Fan vilken dag jag har haft.
Vaknade med en jobbig känsla av ovisshet och tvivel om jag skulle fara till Umeå. Jag bestämde mig vid ett och drog till lgh för att packa. Ont om tid och lite stressigt som vanligt eftersom jag blev kvar längre på praktiken än tänkt. Härja ner genom stan och inser på vägen..Shit, min mens kommer. Bara att härja in på närmaste fik med all min packning (packa med lite extra för att börja ta hem grejer). In på närmaste toa och när jag kommer in inser jag att människan innan mig har varit rejält dålig i magen, syns i toa och luktar sjukt mkt skit. Tack.
Iaf, härjar runt där och ut och ner till bussen. Väl där inser jag....okej, gött en hel skolklass med typ 8-10-åringar ska med min buss. Väl framme och ska betala säger han att bussen bara går till station (ser här framför mig hur jag ska släpa all min packning genom hela stan för att byta buss). Härjar ut för att kolla om bussen bakom har en ledig plats åt mig. Vilket den naturligtvis inte har. Härjar tillbaka och ställer mig sist i busskön.
Väl inne på bussen, betald och klar finns det typ en plats kvar, bredvid klassläraren (en storväxt snubbe) mitt bland alla ungar. Gött jag tar den platsen. Ska ta på mig bälte (tänker här: okej med mitt flyt idag är det inget att räkna med att vi tar oss till Umeå utan någon sorts olycka.) Naturligtvis är bältesgrejen trasig.
Utan att jag vet ordet av har den värsta PMS jag någonsin kännt av dragit över mig och jag sitter med tårar i öägonen och vill bara att alla jävla ungar och människor omkring mig ska dra åt h-e. Som jag i det ögonblicket önskade att jag aldrig klivit på den jävla bussen.

What a day. Mitt i all hets tappade jag mina vantar med.
Men som Helèn sa, "Tänk såhär: Nu kan det bara bli bättre!"

Anyway, som ni fattar är jag nu i Umeå.
Efter många om och men. But still.

Latah  folket.

Say hello to Mr. Fuckhead

Sitter på praktiken och tycker det är ok att ta lite tid till att dra iväg ett litet inlägg, det är ju ändå efter min arbetstid, dessutom jobbade jag över till 17.15 igår. Slutar egentligen 15.30, men har inte slutat i tid en enda dag.
Sitter i valet och kvalet om jag ska fara till Umeå imorgon ändå. Jag har verkligen inte råd, men samtidigt känns det för jävla tungt att sitta här i Ö-vik ensam och häck. Det är visst club Zoo på lörd med och jag vet ju att Jen är sugen på att gå. Jaja, jag får väl sova på saken.
Ska jobba på med min evidens nu. Ikväll blir det nog spinning och lite styrka övre.

Ciao peeps.

Avslutningsmys

Jag o Jen gick till UH, ett fik i stan och drog i oss varsin marängsviss. Jättegott! Lite avslut på Jennys Ö-vikstid så.

Ska dra iväg ett mejl till vår HL medan Jen härjar runt o packar. Själv är jag som vanligt trött som ett as.
Grattis till dig Helèn, nu är hon din, o själv blir jag kvar här haha.

Natti

Don´t ever go there

Jag är trött, bara så jävla trött. Tror jag sover förjävla illa. Vaknar varje morgon med ögon fulla av gråt och Jen påstår att jag snackar och skäller på folk under nätterna. Själv minns jag inget av det. men jag märker på dagarna att jag är trött, fysiskt trött och det påverkar mig även kognitivt när jag ska fokusera, vara koncentrerad.

Annars inget nytt på fronten. Jo vår handledare fortsätter hetsa oss ang c-uppsatsen och Jen åker till Umeå imorgon vilket innebär att vi inte kommer kunna göra några fler revideringar på ett tag. En stress bara det. Skulle behöva fara till umeå till helgen så vi kan plugga men jag har fan inte råd alltså.

Borde ju göra något festligt ikväll när det är Jen`s sista kväll i Ö-vik men frågan är om vi har energi, eller framför allt tid.

So Long Darlings!

Tråkar jag ut er med allt skolsnack? Klart jag gör. Deal with it.

Fan, det är mycket nu alltså.
Har en massa som jag försöker pressa in under mina sista tre veckor på praktiken och slits mellan att vara tvungen att prioritera det ena eller det andra. Ingen lek mina vänner. Dessutom fick jag o Jen mejl från vår handledare idag och hon stressar med att få in revideringarna. De revideringarna vi skjutit upp de senaste veckorna i brist på energi och tid, just dem ja. Så jag har ställt in mig på att inte träna måndag o tisdag så vi kan plugga istället. Hoppas Jen är inne på samma bana, hon drar ju till umeå på onsdag o i helgen blir jag nog ensam kvar här. Jävligt dåligt med cash just nu efter att denna månad ha pungat ut med cash till två hembiljetter samt en extern hårddisk.

Folkets jubel i våras.

Anyway, Jen borde komma hem snart, ska ta o börja med lite c-uppsats så länge.

Ciao bellas.


words left unsaid, they may never see the light of day.

Sitter i valet och kvalet om jag ksa åka kvart i sex eller kvart i tio. Vet att det är jättemyckat folk på kvart i sex-bussen, men det är skönt att inte komma fram så jäkla sent med. Hatar beslutsångest. Det är lätt en av mina brister, min jävla återkommande beslutsångest. inte lätt mina vänner, inte lätt. Ni som känner mig vet hur jag är.

Corona någon gång i vintras/våras.

Jag o Helèn var ute och gick en vända förut, annars har det inte blivit mkt gjort.
Ska väl ta o packa iordning lite nu, om jag ska fara om en timme. Suck, inte det minsta sugen på att sitta o trängas på en fullpackad buss.

So Long

Kvällens låt: Thåström - Fanfanfan

give me time to heal and build myself a dream

Hoppsan. Vakna just. La mig vid halv tolv och vaknar tio över tolv, känn på den. Ryggen är lite stel o trött efter så mkt liggande. Gjorde inte mkt annat under gårdagen heller.

Trött dag. Har lite grejer jag måste ta tag i , sen snackade jag Rosse och Helène om en promenad i snön idag. Vi får väl se vad som hinns med innan jag rullar mot Ö-vik igen.

Latah.

Dagens låt: Over the rhine -
OHIO

we dance on the tracks of a train called youth

Vilken dag. Så fruktansvärt oproduktiv. Dock jävligt skön!
Träffade Rosse och vi var och handlade och hyrde en rulle. Sen tog jag mig inte därifrån något mer förrän nu. Kollade på 27 dresses, halvsov en stund och sen kom Helène bort. Vi snackade skit, lyssna på musik och Helène tillfredsställde mitt beröringsbehov genom att jag låg med huvudet i hennes knä och hon grejade med mitt hår. Sjukt hur skönt det är alltså, man är förjävla känslig i hårbotten ändå. That´s what friends are for haha.

Igår. Blek? Jag? Nej nej, icke.

Det har snöat, det är vitt på marken. Rosse älskar det. Jag längtar till ljuset och våren.
För övrigt har jag o Rosse legat inne med stans värsta baksmällor idag. Säger nog endel om mängderna alkohol som slant ner genom strupen igår. O kanske även ett o annat om hur mycket rök jag lät passera genom mina lungor under gårdagskvällen. Suck.
Rosse var ikväll och handlade glögg, pepparkakor och lussebullar åt oss. Jag halvsov i hennes säng under tiden. Vilket latarsle jag är. Hur som helst, årets första glögg o lussekatter har idag åtnjutits.

Känner mig smått melankolisk i stämningen ikväll och ska lägga mig i min sköna nybäddade säng nu.
Nightie night

Shit Happens som man brukar säga.

Jävligt kul kväll igår, det ska ändå erkännas.
Fin förfest hos Majus som med en massa sköna figurer. Sen vidare till Scharinska för massa dans och härj med allt och alla. Ja det var en jäkligt fin kväll, det var det. Mindre snygg avslutning kanske, men det var nog något jag var tvungen att göra. En del i processen om man så säger.

Blev ett gäng hyfsat risiga bilder från gårdagen, här är en som iaf funkar.

Ska väl ta en dusch jag o sen kanske jag ska dra me mig Rosse till affären.

So Long peeps.

Skål för helgen

Så var det äntligen helg.
Tog bussen till umeå vid halv ett idag. Helèn mötte upp mig i stan och vi lunchade på stars innan vi gick en vända på stan och sen till systemet. Brände lite pengar som jag egentligen verkligen inte har gjorde jag med. Att jag aldrig lär mig. Suck. Men bra grejer var det och man kan nästan säga att lite av ansvaret ligger hos Rosse som muntert hejade på när jag vandrade mot kassan.

Kommer bli en fin kväll, det känner jag på mig. Mkt mer laddad än på länge. Länge sen vi entrade Scharinska nu, men det brukar alltid bli bra. Jag och Helèn ska ännu en gång äga, just like the good old days!

Ha en skön kväll folket.
Ciao

Nothing is innocent now.

Nu har vi varit duktiga o gymmat lite (först spinning och sen styrka övre och mage/rygg) och jag kom nyss ur duschen. Fin uppladdning för helgen. Jag var så jäkla matt när jag kom hem från praktiken idag men lite träning o skönt sällskap gjorde susen och nu känns det fint igen. Laddad för helgens festligheter nu måste jag säga. Ska än en gång entra dimman med mina kära umepolare för att festa natten lång till tonerna av vad vår duktiga DJ-Maja spelar för oss på Scharinska. Enda som fattas är Jen, men hon ska ju vara Bonnie i Bonnie & Clyde i helgen. Good Luck with that my friend och lycka till med att lägra någon het Härnta-bo, mouhahaha. Vi får äga på olika håll helt enkelt.

Sleep Tight nu folket.

Kvällens låt: Over the rhine - All I Want is Nothing

"Walk infront of a car"

Hade min första egna teoretiska körförmågebedömning med en patient idag. Det var roligt och gick bra.
Men jag är trött idag. Det passar mig fint med helg morgon. Har inte bestämt mig helt än när jag ska sluta imorgon och om jag ska fara till Umeå och när, vilken tid. Eller där ljög jag, jag är rätt inställd på ATT jag ska fara, men däremot inte vilken tid, har inte bestämt det än. Slutar vid tolv, men jag får naturligtvis jobba längre om jag vill. Har den här jävla evidens-uppgiften som jag skjutit på sen vi började praktiken nu. Har ju haft så mycket annat att göra och inte haft energi att söka någon jävla evidens. Nu har jag mycket material att utgå från, men jag ska få ihop det också, och det är ju det som är slitgörat. Nästa vecka är rätt späckad tror jag, så vet inte hur mycket jag komer hinna. Men det löser sig, får se hur ja känner imorgon, hur mycket energi jag ligger inne med.
Nu kom Jen hem, hon har vart på stan.
Ska iväg o träna en sväng sen, ladda för helgen lite.

Ha en skön dag folket.
So long

Ett försvarstal.

Länkar härmed till min käre vän Jen´s blogg. Vill bara fösvara mig i frågan: Kunskapskanalen.
Okej jag kanske har sagt ett ont ord eller två om kanalen i fråga när tönt-Jen vägrar sätta på något kul på tv till förmån för kunskapskanalens dokumentärer om allt från dromedarer till arkeologiska utgrävningar (Helèn kan intyga detta). Iaf så ville jag ju då igår att vi skulle kolla på kunskapskanalen. Men jag hade mina skäl kära vänner, jag hade mina skäl: Det handlade om Bali. Bali är ett underbart land-det handlar o resor-jag älskar att resa och skulle ge vad som helst för att få fara iväg en sväng. Så ligger det till.

Nu ska vi snart kila iväg till gymmet. Ikväll är det tv-kväll för mig o Jen. Min enda tv-kväll i veckan. Jen har alla kvällar som Tv-kvällar.

Ciao peeps!

Note to self: Att sätta upp på Jen´s lista över saker som är det bästa hon vet: "Americas funniest homevideos". Listan börjar bli lång nu.. Alla våra listor börjar bli långa.

Bredbandsbolaget ska förintas.

Blir så jävla jävla less.
Idag funkar inte internet igen. Det funkar varken med trådlöst eller bredbandsbolaget. Fans jävla skit. Blir så matt. Skulle lämna in datorn med tänkte jag. 600 spänn? Då ska vi bara se var jag ska få de pengarna ifrån. Har ju för fan betalat två hemresor den här månaden redan. Snälla, varför kan jag inte känna ett datasnille? Satt även i tele med bredbandsbolaget i 40 minuter igen utan framgång. Snubben jag snacka med var helt retarded. "Testa att starta om datorn" "Testa att reparera". Då ska vi se om jag ringde till eran jävla kundtjänst för att få de lamaste tipsen i världshistorien. Jag vill prata med han ja prata med igår. Han hade ju beskrivit mitt problem i datorn för att alla skulle kunna läsa hur man löser det men den inkompetenta jäveln fattade ju inget. Jag blir så trött.

Så nu har jag klagat av mej lite. Jag o Jen ska skriva c-uppsats idag. Har inte blivit mkt med det hittills. Först var vi o fika o nu har vi just kollat på The Hills.

Ciao

PS. Tack för trevliga medmänniskor. Min söta granne (japp 30-åringen här över) tittade in tidigare o frågade om jag hade fått ordning på internet.

Tjejen som är polare med hela grannskapet!

Gött, då är man polare med typ alla grannar i huset. Ett par gamlingar, en småhet 35 åring - gissar på singel och ett trevligt par i min ålder. Hos dem satt jag cirkus en halvtimme och härja. Sen har jag suttit i tele med bredbandsbolaget i en timme, så honom är jag också bundis med vid det här laget. Han är min hjälte idag kan jag lova er. Har inte ens hunnit duscha mitt i all hets. Nu ska jag låta allt folk vara i fred ett tag och ta och hoppa in i duschen istället.

Me and my sista´

Ciao darlings.

Back in Ö-vik

Så var man tillbaka i Ö-vik. Har varit en bra o lagom stressig dag idag. Känner mig iaf inte helt slutkörd och det är skönt. Har handlat och grejat o nu ska jag snart kila ner till Step in för lite punch out. Inte översugen, men det blir nog bra.
Ojoj, vad mycket intressant jag har att skriva dessa dagar.

Kan berätta att gårdagen var tung som fan. Men idag är en bättre dag. Söndagar är ju gärna lite känsliga dagar för de flesta.
En annan sak jag kan berätta är att jag ska försöka övertala mina grannar att låta mig få surfa på deras internet i en månad. Bir tokig på att inte ha internet, det funkar het enkel inte. Så wish me luck.

Ciao babes.

Grattis syrran!

Ett stort grattis till min underbara syster hemma i värmland. Hoppas du får en jättefin födelsedag trots att du måste sitta och kämpa med tentan!
Har en sån fin bild som jag tänkte lägga upp på oss, den från helgen, med blå tussarna på skallen, men det får bli senare för jag har inte bilden här, hos Helèn.

Här är lite bilder från gårdagens festande iaf!


Puss o hej sweethearts.


saknar en tid som förut

Blev en kul kväll igår, eller jag hade kul iaf. Ser ut som fan här hemma verkligen dock. Men det får man ta när man har förfest. Frågan är när och från var jag ska få energi att ta tag i det, vi får väl se. Har en inte så skön baksmälla på G. Tog just en panodil o stannade sedan upp o tänkte: "Hmm, tog jag inte nyss två?" Jag har nog förmodligen alzheimers eller något liknande. Man kan väl inte ha ett jävla obefintligt närminne annars eller? Så nu sitter jag alltså här och har tagit antingen en eller tre tabletter. De simmar på gött där nere i min tomma kista iaf. Ja, det är nog ungefär så spännande den här morgonen blir.

Jen o Helèn kom o tokringde på här förut. De hade varit o handlat o Jen ville ha tillbaka sin internetkabel. Men söt som hon är lät hon mig efter lite övertalande låna den ett tag för att ladda hem lite serier. För Helèn ska ner och klippa sig och då kunde Jen låna hennes sladd. Ja själv glömde jag ju min i Ö-vik. Förmodligen sviterna efter alzheimers som härjar igen.

Tog naturligtvis en massa bilder men verkar inte kunna hitta sladden till kameran.
Så det får bli vid ett senare tillfälle.

Ska snart kila bort till jen med sladden.
Ciao darlings.

PMS är bara förnamnet

Varför ska all skit gå fle när jag ligger inne med sån här fetPMS? Det är alltid så, alltid är det något. Klantarsle Jen hade kollat fel på bussen. Blir så less på mig själv när jag är lat o inte kollar själv. Vet att det alltid blir såhär om jag är lat. Man kan inte alltid bara glida med. Så nu sitter jag här med fetPMS och rullar tummarna i väntan på att bussen ska gå om två timmar. Kunde åkt för en halvtimme sen för jag slutade tidigt, men icke.

Annars inget nytt direkt. Eller jo, kanske, men inget värt att nämna.

Fest ikväll. Partyhatten på.
So Long Suckers

Yada yada yada

Same shit everyday? Nej ni mina vänner, inte imorgon. För imorgon efter lunch far vi till Umeå för lite fest o mys o allmänt ume-häng! Blir fint det. Ska bli så kul att träffa alla igen, känns som evigheter sen.

Valborg - 08. Saknar våren och ljuset lite. Men jag gillar mörker med, det gör jag. Mysigt.

Ska ner på stan en vända o sen gymma lite.
Latah peeps.


"Ok,men du har ju ändå aldrig gillat mig"

Nej just det ja. Om någon inte gillar en, då är det helt okej att göra vidriga saker mot den personen. Jag får be om ursäkt som inte fattade det. Jag är så dum.

Gymmet gick fint.

So Long

Att du ens vågar

Jag är lite matt idag igen. Håller på att bli sjuk och fuckheads som inte förtjänar min energi härjar med mig.

Jag o Jen ska på core och sen gymma lite.
Ja det var inte mycket mer på fronten idag.

Latah

Sexappeal

Har just varit och sett nya Bond med Jen och jag kan ärligt säga att jag tycker han är bland det hetaste just nu. Lär er av han killar. Det är mannen med sexappeal, fan så het.
Annars inte mycket nytt på fronten. Är på ett bra mycket bättre humör och det är förjävla skönt. Jag behöver det och jag förtjänar det. Jag tackar gud för alla mina fina vänner och familjen.

En lite trist sak är att Jen ska vara i Umeå på en skolgrej de tre sista veckorna av praktiken. Det känns lite tungt att vara här själv i tre veckor men det ska nog lösa sig, jag får väl fara hem till Umeå på helgerna om det blir för ensamt.

Fortfarande lite småtrött efter helgens bravader.
Kan inte tycka synd om mig själv heller har jag kommit fram till. Man får ju ändå skylla sig lite själv när man leker med fuckheads.

Adios vänner

Historien om en pojke

Jag ska berätta en historia för er, historien om en pojke. Den här pojken hade ett ego större än någon jag tidigare träffat, han hade noll självinsikt o var helt empatibefriad, kg ni känner säkert till sorten. ska berätta för er om pojken o en flicka han kände, vi kan kalla henne flicka ett. De möttes än en gång på krogen o än en gång gick de hem till han för att ha lite sex. Efter avslutad aktivitet fick pojken besök av sitt ex, vi kan kalla henne flicka två. Flicka ett kördes ut i den minusgradiga natten, endast iförd sin lilla klänning o utan varken jacka. Tröja, mobil eller pengar. Alternativen flicka ett hade att välja mellan var att Lifta hem vid tre på natten eller att gå den mil hon hade hem, endast iförd klänning. Det löste sig när en vanlig själ stannade o plockade upp flicka ett o körde henne hem. Naturligtvis bemödade sig inte den empatibefriade pojken sig att ens skicka ett sms för att se att hon tog sig hem. Men han är död nu, död o begraven. I alla fall för mig. I alla fall i mina ögon.

Vet om att Du är Död för mig

Igår var en fin kväll till en början, det var så roligt att få vara med syster, bror och Erik, jag saknar er ofta uppe i norr, det hoppas jag ni vet om. Kvällen avslutades mindre fint. Men det tänker jag inte ta mer om här. Finns inget intresse för alla att veta sånt. Ni som har intresse av att veta får veta, tids nog. Så mycket kan jag säga, att jag har varken jacka, tröja eller mobil med mig hem, vilket resulterade i en ganska naken vandring genom Kils gator och torg. En vänlig själ plockade upp mig och körde mig hem till gamla Faggan.

Jag vill inte åka upp till norr igen nu. Jag vill bara stanna hemma hos mamma och familjen i hemmets lugna vrå. Så trött och matt. Bara så matt. Vill bara få vara hemma och sova några dar, gömma mig under täcket och fundera ver varför jag gör såhär mot mig själv, varför jag ens bryr mig om att lita på folk när de inte är värda det. Ibland kan jag vara naiv utan att riktigt veta om det.

Mycket svammel en dag som denna. Trött, matt och mest av allt besviken på mig själv. Förödmjukad.

Ska lämna er nu. Nästa gång jag updaterar kommer jag vara gladare, tro mig, kan inte sjunka mycket lägre just nu.
Frukost nu.
Ciao

Dagens låt: Kleerup feat. Marit Bergman - 3 am (sa till mig själv att nästa låt som kom på ztv skulle säga något om mig nu. Det var denna låt som kom.)

Skål folket

Har varit en fin dag.
Var in till stan med mamma o syrran på en shoppingrunda på förmiddagen. Blev en längre runda än tänkt, härj ut o in ur affärer. Kul var det och hittade iaf delar av det som vi tänkt. 

Sov typ ingenting inatt. Är lite för uppstressad för att sova tror jag, eller jag vet inte. Hur som helst så är jag lite trött. Har tagit ett par panodil o dragit i mig en bira nu iaf. Ska kolla lite postkoden o sen ska jag väl fixa till mig lite så går jag nog bort o möter upp syrran vid klubbstugan en sväng sen. Tiden lär utvisa hur kvällen sen blir.

So Long vänner och ha en skön kväll.

Home sweet home

Hade en så skön dag igår och kväll med för den delen. Så himla skönt att vara hemma och ladda batterierna lite. (kan dock inte förneka att det känns lite skumt att vara ifrån Jen haha, har ju fan vart med varann twentyfourseven sen vi kom upp efter sommaren.)
Nu ska strax jag, mamma och syrran fara in till stan för lite shopping.

Ha en skön dag
Latah