New in Town

Så var man i Uppsala. Känns som den här dagen har varit lite av ett kaos. Först resa med alla jävla väskor och upptäcka att bagagevagnarna var slut på min perrong i Sthlm och vidare att rulltrappan jag skulle ta var trasig. Tack för det flytet. En vänlig själv hjälpte mig dock med två av mina fem väskor efter att en hel hög människor passerat och bara kollat lite medlidande (men naturligtvis helt utan att erbjuda sin hjälp. Tack.). Niiiice. Min kropp är lite öm och stel nu kan man säga. Massage, någon?? Inte det nej haha

Hade ialla fall en jättemysig kväll igår! Tack
Hilda för detta! Hade verklig Halloweenstämning dessutom med eftersom H bjöd på egengjord pumpasoppa och hade skurit ihop en pumpa-man! Se bara!




Picknick on tha floor!



Sen blev det rena rama hotellfrukosten imorse, ochså ihopplockad av allas vår Hilda! Smoothie, melon och gott bröd är bara en del av allt det goda som stod framdukat.


Men nu är jag alltså här och vi har fått in alla prylar i lgh. Hur jag ska få det här att gå ihop är fortfarande ett stort frågetecken! Vi får se helt enkelt.

Men nu ska jag snart hoppa in i duschen och fixa mig lite. Sen bär det av bort till Mamma och Ems och co borta på hotellet för något glas vin innan middagen. Vad som händer efter middagen är ännu ovisst...

Latero Dudes.


I´m off.


Jag just precis nu i mitt tomma rum.. Har packat allt nästan. Bara lite städ kvar.

Har haft "Hej då-lunch" med kollegorna idag. Fan vad jag hatar sånt. Jag hatar adjö och jag är lika kass på det varje gång. Den där halvtvekande, snabba kramen, blossande kinder och ett påklistrat leende för att dölja den verkliga känslan. Nej fan alltså, jag börjar bli för gammal för sånt här. Flytta från plats till plats och säga adjö igen och igen. Jag är trött på att bry mig om människor och sedan säga "Hej då, vi får se när vi ses igen. Om vi ses." Det kan säkert se lätt ut, från utsidan. Men då känner ni inte mig. Tala aldrig om för mig hur enkelt allt verkar vara för mig, för du vet ingenting.

Nu ska jag få iordning på det sista och sen bär det av för fröken Alexandersson. Mot Malmö och vidare till Uppsala imorgon.

So Long alla.

Bilder som jag tog på väg till jobbet under veckan:




Hej då Simpan. Ta hand om alla fina.

Im off.


Du kallade mig för en rastlös själ. Du sa att jag aldrig skulle nöja mig

Har funderat rätt mkt på sistone. Sedan jag tackade ja till jobbet i Uppsala har tankarna varit rätt många. Jag funderar mycket över vad jag söker? Eller om jag istället flyr från något? Varför kan jag inte bara som alla andra och nöja mig någon gång? Varför ska jag alltid vara påväg någonstans och aldrig aldrig vara nöjd precis här och nu? Varför trasslar jag in mig i destruktiva relationer och blir involverad med helt fel personer? Det är som att jag dras till skit ibland. Äh, fan, jag vet inte. Är bara trött på att ständigt vara påväg, aldrig bara stanna upp och känna mig nöjd, glad och tillfredsställd just där jag är där och då. Precis när jag börjar nå den där känslan av tillfredsställelse kommer jag på något nytt som jag borde uppleva, söka mig till, uppnå. Ständigt detta sökande. Men efter vad?
Jag vet fan inte.

God natt.

Sista natten i Simpan.

Hello everybody!
Bra dag på jobbet. Det flyter på, dagarna flyger och det är fredag imorgon. Är det inte ett litet pirr av spänning och excitement jag känner där i magen!?

Denna finns på Junkyard. För ett ringa pris. Är lite sugen..

Denna finns för ett inte lika ringa pris på samma ställe. Sugen på den, behöver ny träningsväska, tror den kan passa.

Ska försöka få lite ordning här in my room. Ska kila iväg till ica och till återvinningen med lite grejer.
Ikväll blir det Wallander med A. Like the good old days. One last time.

Hej så länge!


Fortfarande ett enda stort kaos

Känns som jag inte kommer någonstans alls med min packing. Dessutom har jag noll motivation och energi. Dessutom kommer det bli helt galet mkt att bära. Skulle behöva en personlig bärare på resan. Gärna en snygg, sexig, singel och av det manliga könet tack haha Men så länge han är stark är jag rätt nöjd.

Mkt flyttsnack just nu, men jag får verkligen en klump i magen varje gång jag kommer in i mitt rum. Jag ser mig omkring, ser alla saker och kläder, kollar på väskan och lägger snabbt ihop 1 + 1 som definitivt inte blir 2 i det här fallet, snarare 5. Well well, den dagen den sorgen (fredag då alltså).

Latero folket.

Kvällens låt: Promoe ft. Andreas Grega, Timbuktu & Su - Mammas Gata (Så jävla skön låt!)


Genomtänkt?

Guten tag alla glad.
Idag har jag mest organiserat mig lite inför slutet. Jag har skrivit en lista med rutiner och saker att tänka på till tjejen som kommer efter mig, jag har skrivit en lista på mina påbörjade ärenden som nu kommer ges ut till andra at. Jag har kastat papper och sparat andra. Skrivit journal, ätit lunch och funderat över framtiden. Har pratat med min blivande chef och mailat med en av mina blivande kollegor. Ungefär så.

Sen har jag varit i kontakt med sats. Ska dit på måndag 18.00 då jag ska få en introduktion, innehållande rundvisning, snack och genomgång med instruktör på gymmet (Åhh vad jag hatar såna, jag klarar mig bäst själv haha) samt boka in något pass under veckan. Det är som en testvecka kan man säga. Jag sa att jag vill testa innan jag bestämmer mig för något. Blir nog bra det där!

Ska snart iväg till helsunt (en sista gång?) på spinning.

Latero Dudes.


Hjälp?!

Hur i helvete ska jag få ihopp det här med min packning. Jag har packat en bråkdel och väskan är nästan full. Helvete också. Jag vet någon som kommer få åka tåg med 15 tröjor och 5 par byxor på sig. Gött.

Saknar att vara brun och fräsch!

Både Rosell och mor min har påpekat att man tydligen ska ringa polisen och rapportera när man råkat köra på ett djur. Men seriöst, jag tror bara han fick en liten hjärnskakning, i värsta fall en bula i pannan. Den bilen efter mig vejade inte så alltså borde han ha flugit sin kos. Eller så körde bilen på den så den dog. Efter att jag kört på så flaxa den med vingarna iaf. Uscha, tråkig historia hur som helst.  Nästa gång lovar jag polisanmäla, alright!?

Boxen var skitkul!

Natti.


Its Lindex Baby!

Det är många som tror att Lindex fortfarande mest har "Tant-kläder". Men så är inte fallet. Tycker jag iaf. Köper mkt asocearer där men även endel plagg. (Enda klädaffären i Simpan i princip). Se lite av det jag inhandlat i sommar:

Väst


Svart pennkjol, på rea dessutom!


Leo-sjal



Sjal på rea


Byxdress


Leo-strumpbyxor!


Senaste tillskottet, klänningen.

Osv osv. Jaja, ni fattar poängen haha. Shit, time flies. Dags att springa till gymmet, glömmer emellanåt att jag inte har någon bike kvar här!

So Long people.


Jag antar att jag trivdes i vår lilla bubbla. Men sen kom verkligheten ikapp mig.

Jag krockade med en örn idag. Ett mäktigt ögonblick ska jag säga er. Fick bla en insikt om att ta tag i det här med att kolla upp min syn. Jag trodde det var en vattenpöl ända tills jag kom jättenära fågeln och fick ögonkontakt med den och sen sa det bara PANG! Och jag har så himla dåligt samvete för att jag inte stannade och gjorde nåt. Men vad skulle jag göra då? Gå ur och vrida nacken av den? Jag var helt shockad. Huvva. Låt mig aldrig behöva krocka med fler djur, roligare kan man ha. Låt mig åtminstone slippa få ögonkontakt med dem innan jag kör över dem.

Tågresan i helgen genom ett regnigt Sverige.

Annars då? Inte mkt nytt. Om jag har packat nåt? Neeej, det kan jag väl inte påstå direkt. När jag tänkt göra det? Jaa, vi får väl se..Fredag efter jobbet? Hur jag ska få ner allt i väskan? En omöjlighet om ni frågar mig. Här handlar det om prioriteringar så som behöver jag verkligen de där papprena om arbetsterapi eller kan jag kanske hiva dem och få ner 2 till toppar? haha fy fan, kommer inte bli någon rolig historia.

Har hämtat trasig dator + extern hårddisk. Nu ska jag bara komma på vart jag ska kasta trasig dator. Måste tydligen banka skiten ur hårddisken på den först så ingen kan ta den och gå igenom all skit som ligger därpå. Inte särskilt farliga grejer men ändå, lite finns det alltid att rota i.

För övrigt. Min King har beställt tågbiljetter så tanken är att han kommer o hälsar på mej helgen som Horn spelar i Uppsala. Hur bra!?

BOX ikväll igen, på Friskis.

Latero.


Be mine

Det är riktigt jävla höstrusk här i Simpan. Regn och mulet och en massa gråa moln. Men det är okej.

Jättekul på boxen, precis som det brukar vara. Men jag känner att jag blir starkare, får bättre teknik och slagen sitter där de ska. Särskilt armbågarna fick jag beröm för idag, jag som hade så svårt för dem i början. Idag satt de som ett smäck.

Nu sitter jag som förslappad i sängen och har precis ätit lite. Borde ta tag i alla kläder som ligger utspridda på golvet och sånt. Men det går bara inte. Förresten så tycker jag inte man borde behöva göra sådana tråkiga saker på en måndag. Måndagar är illa nog som de är.

Hörde av Kingen att biljetterna till Larsas spelning i Uppsala redan är slutsålda. Tji fick vi alltså. Blir ingen Larsa-turné i år som det ser ut.

Tappade två okokta ägg i golvet förut. Äggröra över hela golvet. Fy fan vad det är drygt att torka upp ägg från golvet. Yack.

Men hur som helst. Tillbaka till min helg i GBG!
FREDAG KVÄLL!


Middag på en mysig Grekist restaurang uppe vid Linné-platsen. Nice! Jag hade min nya fina klänning såklart. (Feel free att bjuda ut mig på middagsdejt, har en mkt passande klänning för ändamålet nu! haha) Mor och syster fick låna varsin sjal av väl förberedd moi!

LÖRDAG!



Efter plåtningen på AnnaLIsa Foto åt vi lunch på mysigt hak på Avenyn. Ännu en dag av sjal-lån!


Sen gick vi på stan en stund innan det var dags för en fika! Kanelbulle och te för mig, kaffe för övriga.



Lotta gillar inte att hon har stora ögon. Jobbar på att de ska se mindre ut haha Och jag ser ut som en 5åring som vanligt. Inget nytt där. Åt iaf jättegod mat på en liten mysisk indisk restaurang. Mer indiskt åt folket säger jag!

SÖNDAG!


Sen var det plötsligt redan ångestladdad söndag och dags för brakfrukost nr 2. Drog på mig nyinköpta tröjan från Weekday, en annan favoritaffär!



Även söndagen gick vi på stan. Hade inte många ören kvar. Sugen på de här jeansen och tröjan från Zara. Tror jeansen blir mina nu efter att jag fått lönen. Vi får se.

Sen testade jag en jacka på Monki som jag är lite sugen på. Behöver mer färg i min vardag har jag kommit fram till! Hmm, vi får se. Känns lite väl vid i sidorna för min smak kanske.

Japp, ungefär så såg den ut, helgen. Och nu snackar jag relationer med Jen. Som om jag skulle veta något om sådana? Finns nog få människor som är så jävla dåliga på alla typers relationer som jag. Ensam är stark. Eller hur var det nu?

Nu ska jag kolla på ett avsnitt True Blood innan jag ska släcka ner helt. Så får vi se om jag vågar somna sen. Haha Tönt-Terese!

Ciao Darlings.


Tillbaka till verkligheten

Hej alla glada. Nu gör vi klart den här måndagen så är veckans segaste dag över och vi kan fokusera på veckans övriga fina höstdagar istället.

Helgen har varit helt fantastiskt mysig. Hotellsängar, drömfrukostar, fika på mysiga små cafeer, massa mat på familjära små restauranger med helt fantastiskt god mat och så en massa tid att spendera med några av mina absoluta favoritmänniskor i mitt liv! Underbart härligt alltså. Söndagen var en enda stor ångeshistora. Men jag börjar vänja mig vid den känslan om söndagarna. Och ensamheten i den tomma sängen om söndagsnätterna, och sömnlösheten.

Anyways. Lite bilder från helgen då kanske!
FREDAG!


Resklar! 07.00 avbgick bussen.



Tågresan genom ett regnigt Svea rike. Tidningar och frukt - givet inslag på mina tågresor. Och choklad!


På jakt efter rätt rum..!



Fikade på fredag eftermiddag. Stort polispådrag. "Rån?" undrar ni. "Fotbollssupportrar" svarar vi.


Klämde naturligtvis in en shoppingrunda på fredagen. På en av favoritaffärerna, Zara testade jag denna. Fick dock ej följa med hem. Hade för övrigt inte tänkt matcha den till leopardtights haha


Klänningen från Lindex fick följa med hem iaf.

Ojoj, time flies, nu ska jag iväg på BOX!

Later Aligator.


Im off to GBG!

Nu har vi varit till Ystad och tillbaka. Trodde vi aldrig skulle få ihop de där jävla kartongerna. Men med lite fix och trix och 2 kg tejp så gick det. Styret stack upp men det var okej. Killen som tog emot paketet tyckte vårt paket såg suspekt ut och undrade om det verkligen var en cykel däri. Ja, vad annars undrade vi? Knepig kille. Tyckte tydligen paketet såg för stort ut. Undra om han testat att paketera en cykel någon gång. Eller om han sett en i dess verkliga storlek?

Käkade på Bröderna M. Jävligt gott. Så nu kan jag checka av adressändring och cykel på min "To Do-lista". Nice.

Imorse var det kallt, blåsigt och regnigt. Mössan åkte på:

Man får se lite trött ut på morgonen haha

Nu har min helg officiellt börjat och det känns hellustigt. Länge sen jag var långledig nu, augusti senast tror jag bestämt. Har snackat med Pingela hela tiden om att imorgon kan vi göra si och så och hon har ständigt fått påminna om att jag ju är ledig imorgon haha Skön känsla hur som helst.

Take care folket.

So Long


Cykelpaket

Har jag berättat om paret som flyttat in i rummet bredvid mig? De är sådär sjukt översociala. Förväntar sig att jag villigt ska kasta mig in i vilda diskussioner varje gång vi stöter ihop i köket eller badrummet varpå jag mest svarar något korthugget och går därifrån. Kan hända att jag uppfattas som aningen folkskygg. Men kom igen liksom, jag har inget som helst behov av att snacka om kvällarna med främmande människor och verkligen inte om morgnarna. Vem fan orkar snacka 06.30 på morgon, räck upp en hand! Inte jag iaf. Killen är från Australien dessutom. Jag har sedan de flyttade in blivit pinsamt medveten om hur jävla mkt jag lagt mig av med min engelska som tidigare ändå var rätt hyfsad. Nu låter det mer som någon patetisk svengelska. Usch. Kan inte fatta att jag i princip tänkte allt på engelska under mitt år i Schweiz.

Funderar på att köra på vitt linne som ett ombyte vid plåtningen i helgen. Hur jag ska håret vet jag inte. Förslag mottages tacksamt haha

Träningen var kul, men jävligt hård. Fick tag på någon jäkla kartong hos cykelkillen som jag får tejpa och dona med så jag får till det till ngt bra haha Hur ska detta gå? A följer med så vi far i hans bil så jag räknar kallt med att han hjälper mig att få till ett paket av min cykel och två delar kartong. yeey!

So Looooooooong People


Who knows what will happen?

Dagen har rullat på fort som bara den. En jobbdag kvar den här veckan. Fan, seriöst, känn på den! Ska bli helt fantastiskt jävla underbart att spendera helgen med min fina mor och syster. Kan säga att vi alla tre verkligen behöver det efter den senaste tidens dramatik. Då är det bästa att få andas lite, få distans och miljöombyte.

Vi ska ju fotograferas med. Mamma fick det i födelsedagspresent av mej och syrran. Så det är lite funderingar kring vad man kan tänkas ha på sig och hur håret ska vara och smink. Vilka i-landsproblem va? Känns alltid lite småhärligt när man får fokusera tankarna på små i-landsproblem emellanåt.

Just nu är ett av dessa hur ja ska få cykeln till uppsala. Man måste tydligen ha en cykellåda att frakta den i plus att frakten är på 500 spänn. Varför har jag en känsla av att det här inte kommer bli någon billig historia? hmm.. Aja, vi får se, ska gå upp o snacka med cykelgubbarna nu och sen bär det av på spinning, nice!

Latero.


Lättskrämd flicka

Vampyrer kan va läskiga i en 25-årig flickas värld. Det bevisade jag inatt när jag drömde mardrömmar om dem. Eller egentligen drömde jag om en man med svarta ögon men jag gissar att jag inspirerats rätt mkt av True Blood som jag envisas med att se ett avsnitt av varje kväll innan jag somnar. Det var jättehemskt, den där svarta blicken. När jag vaknade hade jag jättesvårt att somna om för varje gång jag blundade och försökte såg jag ögonen. Men till slut vann tröttheten och jag somnade väl av ren utmattning. Och ja jag är 25 år. Inte 7 år nej.

Box var kul. Utom att jag fick vara med den högljuddaste tjejen i hela salen. Ni känner mig, jag gör inte precis mkt väsen av mig. Och när jag har pms ser jag mest sur ut och slår så hårt jag orkar samtidigt som jag föreställer mig någons ansikte. Det man kan höra är små stön och mina utandningar. Thats it och det passar mej bra. Men hon tjoade precis hela tiden. Och kan ha haft sämst teknik av alla jag kört med. Men men, hon gjorde sitt bästa och va charmig på sitt sätt haha

Jag har gjort halva min jobbvecka nu, Sug på den!

Just ja. PMS ja. Förut fick jag jordens utbrott på tjejen bakom kassan på expert och det slutade med att jag packade ihop min dator mitt i allt och stormade ut därifrån (förmodligen med rök forsandes ut ur öron och näsa ungefär..haha)

Latah Peeps.


Its just PMS baby! Get used to it.

PMS kan vara det värsta tillståndet jag vet. Förr kände jag aldrig av det men nu kommer det som ett brev på posten ett par ggr i månaden och det är så jävla jobbigt. Då kan jag verkligen få känslan av att vilja döda någon och det är vidrigt. Eller så känner jag för att tjuta så fort någon pratar med mig. Fy fan för det. Inte kul.

Ska iväg och fixa lite grejer på "stan" och sen bär det av på box. E ska på innebandy idag så vi får se vem jag blir ihopparad med ikväll. Lika spännande varje gång (ironi..).

So Long Dudes.
(Från en överjävligt PMSig Terese)


It was fun for a while. Not so much fun anymore.

Jag är så jävla jävla trött. För precis exakt som samtliga söndagar de senaste månaderna så sov jag skitilla inatt. Dessutom värker det i magen. Av träningsvärk ja. Haha det är inte nådigt kära vänner och det kommer inte bli nådigt på träningen. Men det blir nog bra! Är man en viking så är man.

Officiellt 8 dagar kvar på mitt nuvarande jobb. Sen bär det av på nya äventyr med nya utmaningar, spännande och kul att fokusera på och lära sig en massa nya grejer (där fick min nördiga sida säga sitt..)

Annars då? Har en massa o fixa innan jag drar. Till helgen far vi förhoppningsvis till GBG så då går hela fredan plus helgen bort. Måste adressändra, få ordning på det här med kårleg, skicka iväg min cykel (alltså fara till Ystad, suck), lämna in datorn för att föra över det som finns på gamla till externa (hej då 500 spänn) och så packa, ta kontakt med nya arbetsgivaren. Sen avslutar jag det hela och knyter ihop säcken med en liten middag i Malmö hos Hilda på fredagen innan jag drar på lördagen. Hur bra!?

So Long Dudes.


There will always be a sunday..

Varför kommer det alltid en söndag? Hela konceptet med att man kan leka med livet resten av helgen faller ju i och med att man vet att det kommer en söndag.

Igår. Utan en tanke på stundande Söndagsångest.

Har inte gjort något vettigt idag. Var ute och gick nere vid vattnet en sväng tidigare och så var jag på core i eftermiddag. Och så har jag ätit rester från gårdagens middag med. Det var ungefär vad jag orkade med. Det är en av de där ångestfyllda och självvalt ensamna söndagarna.

Till något helt annat. Blev uppraggad av en söt 22-åring igår. Kände mig gammal när jag förklarade att jag var 25 och jobbade som arbetsterpeut. Han tappade hakan lite. Av hans ansiktsuttryck att döma trodde han att jag var en söt, blond och blåst 18-åring som han brukar snacka omkull om lördagskvällarna. Han kämpade på bra men rätt snabbt fattade han att det var dött lopp.

So Long Peeps.

En kväll att minnas

Hade en jättefin kväll med mina fina vänner igår. Tyvärr kunde 4 av dem inte kommer så vi blev inte lika många som tänkt men så är det ibland och det var hur kul och trevligt som helst för det! Förkylningar och vaccinationer ställde till det lite.



Jag igår. Djurmönstrade strumpbyxor och grejer.

Det blev iaf massa god mat, lagad av mig, Lina och Emma. Vid halv ett drog vi ner till Paviljongen en sista gg. Och sen efterfest på det nice. Det var en fin sista kväll i  Simpans uteliv får man ändå säga!





Träffade på V i natten.

Sen bar det som sagt av tillbkaa hem till A för efterfest. Där blev det smoothies, fyllekäk, chips och öl omvartannat. Nice.

Nu blirt det sängläge ett tag till. Jättefint väder ute men det orkar jag inte tänka på nu. Sängen och ett gäng True Blood-avsnitt lockar mer. Fan vilken slö helg.

Later Aligator.


EgoGirl

Det har flyttat in några i rummet bredvid mitt, ett par tror jag. Suck för det. Behöva ha deras förälskade små ansikten och läten i ansiktet varje dag som kväll. Tur jag snart flyttar.

Varit en sväng på stan. Testade lite kläder, köpte ingen, kom fram till att jag är i tydligt behov av en haircut.


Jag idag. Måste verkligen sluta se så glad ut på bild. Och sluta klippa håret ungefär 1 gg/år.

Sen provade jag som sagt lite kläder på Simpans typ enda klädbutik Lindex.

Söt klänning. Men liknar en som jag har.



Sen ville jag vara sådär bloggit cool och prova paljettbyxor. Men det är nog inget för mej haha


Men så hittade jag en klänning jag verkligen skulle vilja ha. Den perfekta "lilla svarta" just nu.

Men med dubbel hyra och en massa andra lustiga oväntade utgifter den här månaden så anser jag mig inte riktigt ha råd. Inte just nu i alla fall.

Nu ska jag leta upp något pajrecept.

Ciao Darlings.


En morgon i oktober

Mår lite bättre idag men har fortfarande lika ont i armen.
Inget nytt under solen egentligen. Igår skrev jag dagbok och kollade på en helt fantastiskt fin film och grät mer än jag gjort på länge. "Personal effects" hette filmen. Somnade tidigt, sov illa, funderade mycket och gick till slut upp och åt frukost vid halv nio. Jag har blivit en sån duktig tjej. Ordentligt med sömn, lagom med träning och fest endast 1 dag/vecka.

Återkommer när jag är piggare.

Rescue me

Fy fan vad ont jag har. I PRECIS hela jävla kroppen. Varenda liten muskel som finns i min kropp ömmar. Exakt känslan av att ha åkt på influensan eller att ha fått ett rejält kok stryk. Fick gå hem en timme tidigare från jobbet idag för jag palla fan inte. Jag känner mig precis som någon jag känner som var sådär "fan vad det är synd om mig-sjuk" i vintras. Han hade förmodligen inte i närheten av min smärta för det är ju allmänt kännt att grabbar har en lägre smärttröskel än oss kvinnor när det handlar om sjuka. De piper för lite hosta. Men ändå, det är kanske ungefär samma upplevelse haha Själv blir man influensasjuk innan man säger ett knyst. Snacka om vikingablod.

Sittning jan -09

Inte nog med det så sov jag skitilla inatt för att varje gång jag lutade det minsta åt vänster arm vaknade jag av smärtan. Det sjuka är att i princip alla jag känner som tagit sprutan (utom 2) har haft jobbiga symtom och många har varit hemma från jobbet. Kostnadseffektivt? My ass. Nej fan heller att jag tagit den om jag inte varit vårdpersonal, icke.

Har iaf handlat på mej en massa frukt, mörk choklad och grönt te. Kroppen ska proppas full med antioxidanter för att bli kry inför morgondagens middag med vännerna. Måste måste bli piggare. Och fredagsträningen är jävligt utesluten. Nej blir till att dra ett par filmer istället.

Så. Färdigklagat för idag. För att säga något positivt så har det inte snöat idag. Dessutom fick jag mejl från pappa som har det kanon i Thailand.

Ciao.


Till råga på allt...

..Idag hade vi säsongens första snö här nere i Skåne. Inte lite småfjun här inte. Nej nej, ska det va så ska det va. Riktig hjävla snöstorm. Bring it on bara, jag kan ta det, jag och min lilla skinnjacka kan minsann stå emot. Inget är vad man tror längre. Natt blir dag, dag blir natt och det snöar i Skåne. I oktober. WTF?

"Men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav"

Jag är så fruktansvärt trött efter den här dagen. Det har varit en helt fantastiskt fullspäckad dag som inleddes med ett helt sinnessjukt patientbesök och avslutades med ett eftermiddagslångt möte som helt tog musten ur mig. Intressant, meningsfullt och så jävla viktigt men fan så energikrävande. Efter det var jag iväg och hämtade ut biljetterna till Horns spelning i Uppsala i december och sen vidare till sjukan för att spruta in skit i kroppen. Och som det låter på kollegor och samtliga jag pratat med som tagit vaccinet kan jag förvänta mig en sömnlös natt.

Syrran sa att hon fick jätteont i sin arm efter 4,5 timmar så planen är att jag ska försöka somna innan halv tio ikväll och sova bort smärtan haha. I nuläget ser det inte ut som det kommer bli några som helst problem att somna så tidigt eftersom det känns som om jag skulle kunna somna precis här och nu.

God mat och god kaka till eftermiddagsfikat har vi fått iaf.

Later Dudes.

PS Jag vill ha Horns skiva. Kan någon komma med den tack! (Ibland suger det verkligen att bo i en håla utan en enda vettig affär..)


Öppet hus på sjukan!

Har bestämt mig för att jag ska vaccinera mig imorgon.

Varför Vaccin undrar ni? För att alla andra tar det svarar jag. Och nej, inte alla här på min arbetsplats. Såhär är det. Eftersom jag ska byta arbetsplats vet jag inte alls vad de har för inställning där till vaccinet. På många arbetsplatser tycker medarbetarna att det är själviskt och ego att inte ta det eftersom man då kan bli smittad och i sin tur smitta andra som kanske har barn osv osv. Just precis därför har jag bestämt mig för att ta vaccinet, för jag vill inte bli mål för uppståndelse redan första veckan om ni fattar. Även fast jag inte vill. Hade jag bott kvar hade jag verkligen inte tagit det. (Sjukt hur grupptrycket påverkar. Nästan alla mina kollegor sa tidigare att de inte skulle ta det men när det väl kommer så slänger sig alla iväg till sjukan för att spruta in skit i kroppen. Hahaha)


Kommer jag sakna havet och den vackra utsikten jag har varje gång jag åker till och från jobbet? Självklart kommer jag det.

Varför imorgon? kanske är andra frågan. För att jag inte ska träna imorgon. Av säkra källor (samtliga utom 1 av mina kollegor) har fått massa biverkningar i form av frossa, influensaliknande symtom (No shit? haha), ont i kroppen, matthet, jätteont i armen så de inte kunnat sova under natten. Ja, you get the picture. Och alla dessa biverkningar går inte riktigt ihop med hård träning. Hoppas dock vara iform för att träna igen på fredag! Dessutom är det lite pest eller kolera det där. Om man inte får några biverkningar har man inget bevis på att vaccinet tagit på just mig sa vaccinsköterskan till mina kollegor.

Nu blir nog mamma nöjd iaf. Hon har propagerat för att jag ska ta vaccinet ett bra tag haha

Trött som satan.
Sofies mode, sen sängen.

Natti!


Spegel spegel på väggen där

Håller på o planerar lite för flytten. Behöver helt klart en helfigursspegel (min gamla gick i en miljon bitar någon gång under tiden på Tvistevägen. Kom hem en eftermiddag och spegeln låg på golvet i ett virrvarr av glasskärvor. Ingen rolig historia. Och ja, man kan säga att jag har kännt av den där oturen ja..). Har kollat runt lite men vet inte riktigt vad jag vill ha för någon. Eller jo det gör jag nog, kan tänka mig en rätt massiv ram, som den i din legga Jen! Den är riktigt riktigt sjysst. Men det krävs nästan en stor öppen hall för att ha en sån. Jag ska ju ha min i sovrummet. Här är några speglar från IKEA jag kollat på:


Gillar den nedre, men det blir så mkt "hall" över det hela. Får kanske leta vidare. Nr ett föll mig egentligen inte så mkt i smaken men nr 2 är helt okej, rätt clean, och skulle nog kanske passa fint. Men jag avvaktar så länge.

En annan sak. 114 spänn fattigare för mitt jävla alzheimers-minnes skull. Suck.

En mycket mycket mycket roligare och helt fantastisk sak då. Min underbara syster yster kommer med högsta sannorlikhet hem till sommaren!! Jag är så glad, kommer bli hur bra som helst verkligen, längtar redan! Och med min andra värmlandssyster har vi planerat att hon ska komma till mej en helg i Uppsala, för lite tjejhelg. Och nästa helg ska ju som bekant jag, mamma och syrran till GBG och bo på hotell och bli fotograferade! Jag har verkligen världens bästa familj!

So Long


Gratis är Gott!

Som sagt, handledning hela dagen med mina kära kollegor! Kändes som det enda vi gjorde var att äta. Ett konstant ätande pågick mellan 10-16. Och ni känner mig, jag är inte den som är den. Var som en hök över godisskålen hela dagen och fickorna fulla med kolapapper när vi skulle gå hem för dagen. Ett gäng meningsfulla diskussioner hanns med och endel inte lika meningsfulla. Men visst fan var det givande, det var det. naturligtvis var jag tvungen att presentera mig för hela gruppen eftersom jag inte haft handledning med henne förut. Även om jag känner alla rätt väl så hatade jag det, precis som alltid.

Imorse åkte mössan på för första gången för säsongen! Det var verkligen tokkallt imorse och jag fick skrapa rutan som var full med is!

Spinning har stått på schemat ikväll.

Imorgon blir det lunch på svea med påföljande möte hela eftermiddagen i något konferensrum där. Helt klart skön vecka. Snacka om att jag älskar gratis mat haha

Shit, kom just på att jag glömt lämna tillbaka två filmer. De är nu...hmm...3 dagar försenade? Fan också. Got to run.

Latah Peeps


Strategitänkande

Jag tror fan jag är lite dement. På allvar alltså. Så fort jag ska komma ihåg något så måste jag koppla det till en bild eller ett sammanshang eller ett annat ord eller kanske en sång. Som igår. Jag skulle komma ihåg mitt skåpsnr (där man lägger värdesaker) på gymmet. Det var nr 12 och direkt när jag insåg att nr-brickan fallit bort från nyckeln så jag var tvungen att själv komma ihåg numret satte jag igång. Jaha, något kopplat till talet 12. Det är 12 månader på året, för ett år sen va jag i Umeå. Jamen typ så. Jag gör så jätteofta alltså för att komma ihåg de mest enkla saker. Man skulle kunna tro eller hoppas att det var en arbetsskada att jag jobbar med strategier. Men tyvärr är det inte så. Det är det enda sättet för mig att minnas saker haha (om jag inte skriver upp dem! Ni skulle se mitt skrivbord på jobbet, fullt med gula och lila post-it lappar, för att inte tala om min kalender.. haha)

Jag funderar på något liknande att hänga kläderna på, de fina, så de syns! (Denna 129 :- fr IKEA)

'
Boxen var jättekul och gick lite lättare än sist! Börjar kanske hitta tillbaka till konditionen?! Vore väl på tiden isf...

So Long


Bort med kylan från Svea Rike

Jag går konstant omkring och småhuttrar om hösten och jag gillar det inte. Jag hinner glömma bort det under sommarmånaderna men så fort vädret slår om och det blir den där höga, klara och svinaktigt kalla höstluften kommer jag på det. "Men fan...den här känslan av att alltid vara frusen känner jag igen...just ja, förra året..och typ alla år innan det..". Och inte kan man börja med vinbterjackan heller för det ser ju jättekul ut. Men om det inte såg så lustigt ut hade jag lätt krängt på mig den på morgnarna kan jag säga er! Det var helt galet kallt imorse och när jag kom till Skillinge upptäckte jag årets första frost. Inte helt okej skåne!

Valborg -08

Anyways. Ki-Box ikväll med Emma. Innan det ska jag hämta min cykel som jag hoppas är lagad.

Har styrt upp det här med att ansöka om en kurs på uni nu med. Hoppas det går vägen. Kvar att fixa är bla adressändring, fixa över alla grejer på galma datorn till den nya och att skicka iväg cykeln till Uppsala (Måste tydligen ta tåget till ystad och betala för mig samt en barnbiljett för cykel, lämna cykeln där och sen ta tåpget hem igen). Men krångla till det lite mer, snälla. Det är bara kul. (Utöver att flytta, fundera över vad jag ska ha med mig och vad som behöver investeras i, ta kontakt med jobbet ang när jag ska va där första dan osv osv) In my face.

Imorgon ska vi ha handledning mellan 10-16. Detta innebär god mat och em-fika. Sa jag att jag uppsakattar handledningsdagar på mer än ett sätt?

Latah


I just wanna sleep

Jag är helt sanslöst jävla övertrött alltså. Tror på allvar inte att jag sov en enda blund inatt. Det slår aldrig fel nuförtiden, jag har verkligen sovit jätteilla precis varje söndagsnatt under de senaste kanske 6 veckorna. Jävligt jobbigt är det.

Idag då. Har jobbat hela dagen. Sen har jag bokat biljetter till Fröken Horn åt mig och Jen när hon kommer till Uppsala och spelar den 5e december. Nice.

Ska försöka masa mig iväg på box trots att jag är så trött att det känns som att jag skulle kunna somna stående. Just det ja, en annan kul grej. Kom ut imorse och upptäckte att det var punka på cykelns bakdäck. Tack för flytet en måndag morgon efter en sömnlös natt. Verkligen, tack!

Latah


The day that I fell in love for the very first time.


(Den översta)

Fan vilken slö dag.
Har slökollat på tv, sett en riktigt tjejfilm och surfat runt på hemnet där jag drömt mig bort i fantastiskt fina lgh som jag tycker jag skulle förtjäna att få bo i.

En sak har jag bestämt iaf och det är att min tavla helt klart ska med mig till Uppsala. Den ska hänga där på väggen som en liten påminnelse om att alltid följa mina drömmar och aldrig nöja mig med mindre än vad jag vet att jag är värd. Som en symbol för hur jag vill leva mitt liv och vilken typ av människor jag vill dela det med. En påminnelse om att aldrig någonsin ge upp om mina drömmar.

Jag sade till mig själv att jag skulle ha den där tavlan när jag såg den sommaren -08, jag sa att jag skulle köpa den för min första lön när jag såg den för andra gången vintern -09 och nästan precis ett år efter att jag såg den första gången stod jag med tavlan i min ägo. Det spelar ingen roll att den påminner om många fina men även jobbiga stunder med dig. Den är även en konstant påminnelse om att vara stark och våga välja väg i livet.

God Natt.


Söndagsfrukost?

Ligger i sängen och har precis tryckt en pizza framför "Paris Hiltons new BFF". Perfekta söndagsnöjet. Sa jag att pizzan var min frukost? Har inte ätit pizza till frukost sen....min "mellan två jobb"-tid. Så det var väl nästan på tiden kan man säga haha

Lite cola och pizza senare så mår jag äntligen lite bättre!

Latah

Tillfälligt Glädjerus

Jag hade en helt jävla fantastiskt rolig kväll igår. Alltså ni vet, rolig på riktigt. När man lever och är högt där uppe bland målnen och leker runt. Sådär så man bara skrattar precis hela kvällen för att man har så jävla kul. Hade exakta promillehalten i blodet för att fyllan ska bli perfekt, ett konstant leende på läpparna och jag pratade med mer folk än jag kan minnas att jag gjort på jävligt länge under en och samma kväll. Dessutom dansade jag såklart i vanlig ordning helt galet mycket, det är ju så jävla kul! Inga minnesluckor bara minnen av en sista kväll med jobbarpolarna.

(Pic dont remember)

Kvällen började med hämt-thai-mat och Danmark - Sverige hemma hos A. Hur trevligt som helst! Efter matchen och ett par glas rött drog vi in till Ystad och "Lite mer". Hur mkt folk som helst. Hann med ett nattligt fyllesamtal med min king om kvällens bravader till och med. Nice.

Men just nu ligger jag här i sängen och är så jävla jävla sliten alltså. Mår jätteilla och har en molande huvudvärk. Har dykt i pillerburken men illamåendet måste jag väl vänta ut. Bläää.

Latah.


Somna aldrig osams med dig själv.

Miss effektiv har varit i farten i dag. Först träning då imorse, sen promenad på em och hem och hämtade tidningar som jag gick till återvinningen med och så har jag varit och pumpat cykeldäcken samt kollat upp hur jag ska skicka cykeln på bästa sätt till Uppsala. Något som står helt klart är iaf att jag absolut behöver investera i ett riktigt bra cykellås när jag kommer till Uppsala! Just nu har jag ett 24,50-kronorslås från ica. Varför har jag en känsla av att det inte funkar lika bra i Uppsala? Haha

Innan träningen var jag tydligen såhär glad haha


Tjockhalsduken som jag köpte i Sthlm förra hösten har åkt fram.

Nu ska jag läsa ett nya chic och fundera över vad jag ska ha på mig kvällen till ära. Någon blågult kanske? haha GO SWEDEN!


Hjälp?

Skicka Ditt paket med Bussgods!

Ditt resultat.

Från Till
simrishamn
(Skåne län)
uppsala
(Uppsala län)
Produkt 
Företag/Privat
UtkörningEfterkrav
Nej Nej
Transportinstruktioner  
Ingen  
Storlek/vikt på paketet  
Längd: 160 cm
Bredd: 25 cm
Höjd: 100 cm
Vikt: 10 kg
Är skrymmande: Ja
Antal kollin: 1
Kollislag: Säck/Påse
Innehåll: cykel
paket
Avisering  
Nej
Kostnad  
Fraktavgift: 536,00 kr

Totalsumma: 536,00 kr

Alla priser inkl. moms.


Försöker komma fram till ett bra sätt att skicka min lilla cykel på. Kan mina mått stämma och vikten? Jag är verkligen kass på sånt här. kanske måste jag på allvar gå ner till cykeln och väga den? suck.

Ciao

Ett sällsynt exemplar

Pratade med Syster Yster på andra jordhalvan här på förmiddagen. Som jag saknar att kunna träffa dig syrran, om du bara visste! Jag hoppas så innerligt att du kommer hem till sommaren men förstår också så väl ditt dilemma!

Har varit och gymmat lite på förmiddagen. Har landat i sängen igen för att updatera mig lite på nätet. Har inte fått något svar från kursen jag har sökt. Fan då, jag måste ju bli antagen. Jag vill gå på baaaal och festa med bekymmerslösa studenter som inte vet något om livet. Kom igen, ge mig lite flyt nu då! Snälla?

Måste styra upp det här med att föra över all skit jag har på gamla datorn till min externa. Men jag får liksom aldrig tummen ur. Till veckan, ja då ska jag göra det. Precis som att jag ska skriva ihop en lista med vad jag ska ha med mig när jag flyttar och kolla upp hur jag enklast och billigast kan få upp min bike till Uppsala. Men det där är inget jag behöver göra just precis nu. För det är faktiskt lördag och då får man vara lite slapp.

Ikväll ska jag göra mig fin och fara in till Ystad, känna på pulsen lite. Kan vara på tiden efter över ett halvår i Simpan men utan en endaste utgång i Ystad. Första och sista gången kanske.

Adios.


En månad senare

Så mycket som har hänt på bara en månad. Den senaste månaden har jag sökt ett jobb, blivit kallad på intervju, blivit erbjuden jobbet (som jag och 39 andra sökte), löneförhandlat och tackat ja. Jag har sagt upp mig från mitt nuvarande jobb, sagt upp lgh och gymkort. Jag har styrt upp avskedsmiddag med mina fina vänner här nere och jag har fixat en ny lgh i en annan stad. Jag har läst på om min nya tjänst och skrivit på papper för anställning. Jag har varit i Motala och lekt med brorssöner och pratat allvar med min fina pappa. Jag har bott på hotell i Malmö med de bästa föräldrar man kan ha och jag har tagit oskulden på att handla sprit i tyskland (är jag lika cool som alla andra nu?).

Jag antar att det enda jag inte lyckats med är att sluta sakna.

Tomhet

Fredagsträning i form av lite spinning och mage. Bra instruktör och kul pass.

Det är fredag och jag njuter av lugnet av att ännu en crazy arbetsvecka är över. Har varit en soft dag på jobbet. Långlunch och ganska lugn em. Hade nästan glömt bort hur det är att ha sådana dagar.

Ciao

Obviously

Melissa Horn har albumsläpp den 14e. Finns ingen skiva jag vill ha så gärna som den. Två låtar från nya plattan finns redan på hennes Myspace och det bådar verkligen gott för resten av skivan.

Take care.

Men are from Mars and Women are from Venus

Idag är det sånt där helt fantastiskt skönt höstväder! Strålande sol, hög luft, lagom varmt och klarblå himmel och hav.

Jag och J har haft ett snack om karlarna här i världen. Hur tänker ni pojkar? Ibland blir det så sjukt jävla övertydligt att vi verkligen måste komma från 2 olika planeter. Hur kan man annars förklara ert sätt att handla i vissa situationer? Jag har så många klassiska exempel. Inte minst min far, och han är av samma kött och blod som mig men helt klart fortfarande från en helt annan planet. Hur fan går det ihop? Tur man kan förändras över tid. Men det finns sannerligen pojkar som har huvudet så långt uppstucket i arslet att man blir rädd. Men det är väl deras problem antar jag. Gäller bara att upptäcka det i tid haha

Hoppade gymmet igår. Hade myskväll med mig själv istället! Min kropp skrek efter vila efter 2 dagar hård box (intalade jag mig själv iaf...haha) Byter iaf träningsdag till idag istället för igår. Så spinning och lite styrka senare.

Over and Out.


You know me - I love to lose my mind.

Ligger i sängen och försöker styra upp det här med universitetet. Man måste ju ha ett kårleg för att komma in på kårerna och för att få kårleg måste man anmäla sig till någon kurs. Har skrivit ett mail och bett dem ta mig in på nåder. Hoppas hoppas jag kan ha lite tur nu. Ryktet säger ju nämligen att det är en bal på G. Klart jag vill få tillfälle att använda min gamla blåa bal-trasa igen! Om jag fortfarande kommer i den. Men det tror jag nog haha.

Jag överdrev lite förut. Visst har jag gjort några halvtaskiga försök att visa personer i min omgivning mina känslor. Det är bara det att jag känner så mycket men visar så lite. Ni tror på mina ord istället för att se i mina ögon. Men jag antar att det är okej. Det är enklare så, jag vet. Medan jag kan facineras av komplexa människor som påminner om min egen borderline-färgade personlighet skräms ni istället av dem.
Vi är olika.

Natti.


Det känns som igår

Jag läste någonstans att för att bli lycklig måste man följa sin intuition så mycket man bara kan. Till och med när det gäller mindre saker. Man ska stanna upp och bara känna efter som sen gå på magkänslan. Det är väl det jag börjat göra på sistone. Eller det är väl det jag gjort hela livet egenligen. Alla de här impuls-grejerna jag får för mig att göra har jag ofta gjort på intuition. Som att söka olika jobb eller till universitetet. Jag har aldrig varit tjejen som skrivit plus och minus-listor. Jag är för rastlös för sådant. Jag tänker ofta att jag bör göra det. Men det slutar alltid med att jag går en promenad och funderar på saken och då brukar liksom beslutet komma av sig självt. Så var det med Simrishamn och så var det mad Uppsala. Thats how I do it.


Ibland är det fantastiskt jävla befriande att bara släppa alla tankar på måsten och trygghet och kasta sig ut, bara göra. Enda området jag aldrig aldrig någonsin tagit det steget är väl inom kärleken. Men det har ju sin egen lilla historia. Man kan inte vara bra på allt. Så länge man försöker, gör så gott man kan.

Jag ska rycka upp mig och kila iväg på spinning fast jag inte är det minsta sugen på det. Men det har inget med intuition att göra, jag är nog bara lat haha

Latah.


...

Sitter på jobbet och grejar med nya omorganisationsförslaget. Har räknat fram och tillbaka så länge att jag är helt yr i huvudet. Tar därför en liten em-rast.
Mitt internet har psykat ur hemma. Eller okej, mitt och mitt, men familjen som bor under mig, deras internet. Får liksom ingen signal längre (tilläggas bör jag faktiskt betalar 100 spänn/mån för det).

Anyway. Dagarna flyger fram för de är helt fullspäckade med möten av alla de slag och sen alla besök. Och så omorganisationen då.

Igår körde jag box med Emma. Hon hade glömt nämna att passet var 1,5 timme. Sug på den. Det var helt sjukt intensivt, men så kul! Fullt var passet också till skillnad från box-passen på mitt gym där vi brukar vara 4 deltaganden med instruktören.

Snart slutar jag för dagen.

So Long.

Dagens tips: Ryktet säger att
Bindan ska ta upp bloggandet igen!

Its Uppsala Baby!

Tågbiljett? Check!
Lägenhet? Check!

Härligt, nu var det kirrat o klart med både resväg och boende och det känns fantastiskt jävla skönt!
Dagen på jobbet var intensiv, men det är visst alla mina dagar nuför tiden. Förstår inte riktigt vart tiden tar vägen. Sen var det box och jag fick köra med instruktören som vanligt. Fan vad fit jag kommer va om jag fortsätter köra med honom. Är totalt jävla asslut efter ett pass haha

Imorgon ska jag med Eomma och boxas lite på Friskis, ska bli kul!

Nej, det var nog allt för idag. Orkar inte tänka nog för att få ihop ett inlägg om jag ska va ärlig.
LIte True Blood och sen sängen.

Natti


Det är helt jävla outhärdligt emellanåt. Men det vet inte ni.

Det har varit en fin helg i Malmö.
Fredagen var helt jävla hysterisk på jobbet och jag jobbade tills jag ville spy och tårarna brände bakom ögonlocket. Jag cyklade som en dåre hem och packade väskan på en minut och sprang till tåget. Hoppade på tåget, somna av ren utmattning och vaknade totalt förvirrad i Ystad och fatta inte vart jag var och varför alla gick av. Någon såg min förvirrade min, sa att jag var i Ystad ock skulle byta tåg för att tåget skulle vända tillbaka till Simpan (Hade ju fan varit pricken över i och ha vaknat upp i Simrishamn igen, hemska tanke efter en sådan dag på jobbet). Väl i Malmö var det bara att checka in, ta en lång varm dusch, fixa mejken och finkläderna på och vi styrde taxin mot en liten mysig restaurang. Ett par glas vin, en plankstek och en stor bananasplit senare var jag på rätt köl igen!


Mmmm glass!

Lördag kom och vi insåg att mamma  var så dålig att hon skulle bli kvar på hotellet, i sängen. Så jag o Mats drog till Tyskland själva, utan stackars mamma som fick sov/läsa på hotellet. Där handlade vi det ena och det andra. Mer än trevlig dagsutflykt! Det var oväder och bron var mindre rolig att fara över, men det gick.


Båten mellan Rödby - Portgarten

Färdkost på vägen hem!!


Lite för mycket bullar på sistone?

På färjan uppmuntrade man till snabbisar på toaletten.
På bron var hastigheten nedsatt till 50 km/h. Och regnet, ja det pissade ner.

Och jag knäppte i vanlig ordning supersnygga bilder på mig själv. Här i bilen. I Danmark. Tåls att dokumenteras.

Efter en lång frukost började Mamma och Mats "den långa resan hem". Och jag styrde stegen mot Åhlens där jag mötte upp
Hilda. Vi gick till Coffiehouse där vi blev kvar flera timmar. Helt klart ett perfekt söndagsnöje!

Annars är det full storm ute, jag letar desperat boende i Uppsala (Har ett på G men vet inte om jag ska ta det, alla dessa jävla beslut!) och updaterar mig i bloggvärlden (har varit utan båda mobil och internet i helgen).

Hoppas er söndag är skön. Min flyter på.

So Long! 

PS I fredags morse kom mamma och Mats ut till en sönderpangad ruta och saknad av GPS i bilen. Jävla folk.


Guten Morgen!

Hade en helt fanatstiskt fin kväll igår med nära och kära och dagen i sig var också kul och mysig.

Först var det ju då mässan då vi åt godis tills vi mådde illa och tog pennor tills vi inte kunde bära mer (det är ju det mässor är till för! haha) Och snackade arslet av folk och tittade på lite nyheter. Alla bahandlade mig i vanlig ordning som en blond, ung och inkompetent liten bimbo vilket ledde till att jag hos varje informatör kände mig tvungen att visa vad jag gick för och berätta att jag jobbat som at ett tag osv. Jävla översittare säger jag. Tur jag vet vad jag kan och inte tar åt mig iaf.

Sen for vi in till stan och käka jättegod mat på Libanesen. Hur mysigt som helst och vi satt länge och njöt av buffén och sällskapet. Efter det bar det av till hotellet och lämna lite grejer och sen vidare ut på stan för att kolla läget. Hittade två fina gråa cardigans på Zara. Har sökt en sådan länge, bor ju i princip i min svarta.



Bestämde mig för den översta, men nu ser jag att den andra är ju jävligt snygg. Kanske blir ett byte? Får tänka lite på det. Älskar de långa koftorna hur som helst och den övre är lite varmare och mer passande för rådande temperatur.


Investerade även i en grön cardigan. Ett tappet försök för 159 kr att få in mer färg i garderoben haha

Men Shit, nu måste jag sticka, ska va på jobbet om 20 minuter. Känner mig fan nästan lite bakis trots att jag inte drack mkt alls. Iaf var spelningarna hur bra som helst och jag var verkligen jättepositivt förvånad!! Och maten var god och sällskapet det bästa tänkbara.

Ha en fin helg!
ciao folket