Update från Värmlandsskogarna

Hej på er raringar.
Har haft uppehåll från bloggosfären och hela internetgrejen under helgen. Det enda jag gjort är att kolla mailen ett par ggr från min Iphone. Jag har inte läst en enda blogg trots att datorn varit uppe för att syster yster fått låna den för lite jobbrelaterade grejer. Har inte saknat det det minsta.

Har haft en helt fantastiskt mysig och fin midsommar helg! Vädret har varit toppen, sällskapen fantastiskt och skratten många. Sen har syrran varit här ett par dar med hennes barn. Det har varit mkt barn i helgen, 4 små syskonbarn. Ojoj, det är man inte van. Men det är supermysigt så klart (till en viss gräns iaf haha).

Midsommar! (Fest i Vadstena)

Mina fina syskonbarn!

Jag, bror och Noah

Bror a.k.a Grillmaster

Jordgubbstårta!

Jag och Pearl!

Lite andra bilder från helgen:


Syrran och Pearl



Flynn metar med sitt nya spö!

Flynn fick en fisk!

Pearl fick också hålla fisken.

Jag med 3 av mina syskonbarn, Mathias, Flynn och lilla Pearl i mitt knä.

Blekfis Alexandersson vid Klaxsjön.

Älgbiff och grillade grönsaker, det är Yummy det!!

Var ute o sprang med syrran imorse, kom inte iväg förrän vid nio och det var ta mig fan tokhett. Men skönt efteråt. Alltid kul att springa med syrran så kan vi springa och snacka lite samtidigt. Men nu har som sagt syster yster styrt kosan sösderöver igen och vi sitter här hemma och kollar fotbollen men altandörren öppen. Myyys!

Imorgon blir det nog en liten utgång här i Metropolen, so fine.

Ciao ciao på er.


Jag hinner inte med.

Helvete vad trött jag är. Det bara slog till som en blixt från klarblå himmel idag. Åkte runt med en kollega och bekantade mig med ett nytt område som ska bli mitt på jobbet och huvudet var fan som bomull. Jag är så in i helvet jävla astrött och jag tycker ta mej fan aldrig jag känner att jag räcker till. Jag försöker och försöker men det finns fan i mig alltid något man missat, som man inte hunnit, kanske glömt. Har aldrig känt såhär förr och hade jag inte fått semester nu vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Helt jävla fantasdtiskt passande med lite semester, det säger jag er.

Midsommarklädsel månne?

Hur som helst har vi haft en supermysig picknick med jobbet i Stadsparken idag. Rosé, öl, sallad, chips och jordgubbar i en helt fantastisk sol. Har pratat om allt och inget, mys! Har hört en historia som berörde mig starkt och jag undrar vad det finns för jävla idioter där ute egentligen.

Men nu ska jag sova. Jag är bara så trött.


Se men inte röra?

Hej på er.
Inget nytt under solen utom att det är fantastiskt jävla härligt att äntligen få lite sol på våra värmetörstande blekfis-svensk-kroppar. Jobb hela dagen, tvätt hela kvällen. En timmes Combat på sats och ett par timmars sällskap av Jempan i solen på min balkong. Ja, jo men ungefär så skulle jag väl säga.

Är för övrigt mer än exalterad över att snart snart få styra kosan mot Motala! Yeeeey! Midsommar och syskonskara, här kommer jag.

Today:


Jag tänker aldrig slicka röv för ett par hundra extra i månaden, det ska ni fan veta.

Jaha, så börjar farbror måndag lida mot sitt slut. Har varit på spinning. Lite oväntat var det en timmes-pass, jag var inställd på ett kortpass pluss core. Dålig koll där.

Behöver städa och styra upp lyan lite för jag åker ju fan om ett par dagar. Då ska det var skinande rent här hemma tänkte jag. Imorgon har jag tvättkväll, inte det roligaste som finns, men göras ska det ju.

Annars har dagen varit som en berg och dalbana. Roliga inslag och tråkiga.

So Long

Randigt var dagens ledord då kläder valdes. Undra hur många randiga toppar jag har egentligen. Massor.


En fundering

Jag lagar omelett och funderar på vart i helvete konsekvenstänkandet tar vägen på fyllan.

Ooops I did it Again.

Lördagen var en av de mysigaste dagarna den här våren. Lätt.
Tog tåget in till Sthlm vid tio och gick runt och strosade i affärer till halv två när jag mötte upp Jen och Helene. Vi tog T-banan till Söder (T-banan var gratis denna dag pga bröllopet!) och till en supermysig restaurang med världens största uteservering i olika plan som låg i en lummig trädgård med utiskt över nästan hela Sthlm. Den vegetariska buffen var verkligen supergod. Och hade jag vetat namnet på restaurangen så hade jag tipsat om den (Kan ha hetat något med Herman). Hur som helst så promenerade vi från söder till Medis och satte oss på en uteserverig och tog en öl i solen och pratade bort ytterligare ett par timmar (Bröllopet sändes på storskärm)Ända tills jag råkade kolla på klockan och insåg att den var 17.44. 18.45 skulle vi möta upp Madde och Erica och handla inför middagen. Fick lite av en chock, sprang till T-banan, hoppade på första bästa in till Centralen. Klev av där och sprang till Spår 3 i tid för att inse att vi skulle hinna med 18.11 tåget. Arrangerade om tiderna lite, jag cyklade hem och bytte om och sen drog jag ner till Jen och middagen styrdes upp. Madde stekte fint rött kött och vi hade en så himla mysig kväll. Men vid halv ett-tiden drog vi till Flurran, träffade tokigt folk, dansade till Schlager, tömde kontot och drack shots.
Avslutade kvällen med snicksnack och en kall Staro på min balkong.

Yesterday


kärlek

Det åskar ute och jag ensam hemma. Som vanligt förstås. Har en sån där dag när jag är full med lustiga tankar och funderingar och tänker ologiskt och lustigt och bara vill skriva skriva skriva. Men istället tänker jag massor för jag orkar inte plocka upp en penna. Lyssnar på Counting Crows och myser fortfarande under täcket. Borde äta ngt men orkar inte. Två piller och nypressad juice simmar runt i min annars skapligt tomma mage.

Vet ni en sak. Jag köpte den finaste klänningen igår på Urban Outfitters. 1190 hade den kostat men nu var den nedsatt till 359 den har lite tyll och spets och jag älskar den. Den är min och jag ska dansa runt i den under varma sommarkvällar hela sommaren. Och jag ska inte ägna dig en tanke, jag ska bara dansa och dansa i min fina klänning och glömma allt som varit och bara vara där och då. Glömma hur jävla ledsen du har gjort mig så jävla många gånger, glömma hur mycket jag älskade din beröring, hur du kunde få mig att le och hur jävla trygg jag alltid kände mig i din famn.

Ja jag ska glömma. Och dansa. Och leva för allt som betyder något. Alldeles alldeles snart har jag semester och fy fan vilken mysig semester jag ska ha och gud vad mycket jag ska älska.





Och igår tittade vi på bröllpet och jag blev rörd. Jag. Blev. Rörd. Lustigt men mysigt.


WTF?

Oj, vad fan hände igår egentligen. Inte så jävla packad men fruktansvärt lustigt beteende och prioriteringar. Kanske var det ett steg på vägen, inte fan vet jag. Men jag tror kanske det.

Men nu är det söndag och jag önskar mig sällskap, en film och en varm famn att krypa upp i. Sådär som man gör ibland om söndagarna när man är för trött för att fungera.


Hello Sunny Saturday

God morgon på er!
Gick upp vid åtta idag och var ute och gick en sväng i det fina sommarvädret. När jag kom hem gjorde jag färskpressad juice på Kiwi, äpple, gurka och spenat. Såhär grön och fin blev den:


Men nu bär det av ner till stationen och vidare till Sthlm, ha en skön lördag gott folk!

Idag hyllar jag brudparet med blågult.


Thank God Its Friday!

Satan vilken intensiv dag på jobbet.
Vid halv fem tog jag helg och lämnade jobbet till förmån för en timme på sats med spinning och core. Min mage höll på att dö av träningsvärken från senaste crossfiten.

Har hämtat ut en ny kamera på garantin idag. Killen bakom disken var snäll och ville att jag skulle få ha en kamera på midsommar. Då kan man visst göra så. Det tackar vi för.
Borde städa, men orkar inte.

Imorgon bär det av in till storstan för att luncha med Helene, ska bli så mysigt! Får se om vi hittar någon space. Har hört att det är så smått kaotiskt i den där storstan för närvarande. Lite dålig planering det där av oss haha

Kjolfredag.



För övrigt ska jag spendera kvällen med att plöja lite Two and a half men och How I met your mother som går på trean idag. Fan vad jag behöver det. Sen ska jag fan gå och lägga mig kan jag säga!


Morgonträning

Tjing!
Var på crossfit imorse igen, riktigt jävla kul är det och jag bara älskar morgonträning. Var där i tisdags med, bra pass har det varit den här veckan! Der finns även
bildbevis från dagens pass att jag blivit bättre på Double Unders! Yeey, äntligen!

Efter jobbet drog jag ner till stan och strosade runt en stund tills jag mötte upp Jempa och vi tog en fika i solen på Café Linnè. Så jävla god kladdkaka åt jag. Kanske aningen för söt för min smak men helt perfekt konsistens hade den!

Men nu ska jag sova. Lång dag framför mig imorgon. Uppe med tuppen ska jag vara med.

Nattinatt.

Todays clothes:


Fickuret är gammalt och har jag fått av mamma! Gillar det starkt!


Klipp dig och skaffa ett jobb.

Hej på er.
Ganska nyss hemkommen från terminens sista spinningpass den här tiden. Mkt bra pass och jag körde rätt slut på mig själv. Men nu har jag stoppat i mig en massa mat och laddat batterierna igen.



Today.

Idag på jobbet hade vi ett viktigt möte gällande min arbetsplats framtid. Det lät bra tkr jag. Jag tycker ju om förändring och utveckling och jag tror detta kan bli bra. Jag tänker iaf gå in i det med den instäöllningen!

Annars inte mkt nytt under solen. Ska snart lägga mig och sova för jag är så jävla trött. (Känns som jag skriver det i precis varje inlägg, och det gör jag nog också. För jag är jämt trött om kvällarna och får lite panik över att dygnets timmar inte riktigt räcker till för mig.)

Tjing.


Cause I´m Back

God morgon på er.
Har haft en superfin helg hemma med familjen.

Jag är tillbaka i Uppis igen. Anlände vid 21 igår kväll. Hann packa träningsväskan, laga matlåda, vattna blommor och göra mig redo för sängen och ändå låg jag i sängen redan ett par minuter innan tio, hur bra? Sen att det tog mig jätte-jättelång tid att somna, ja det är ju en annan femma.

Strålande sol har vi här idag och jag ska snart hoppa upp på cykeln och trampa bort till boländerna för lite crossfit. Packade väskan med långärmat igår men får nog tänka om och ladda den med något svalare.

Den här veckan kommer bli intensiv. Och ganska avgörande jobbmässigt. Time will tell vad fan som händer. Men nu tar vi och kickar igång den här fina dagen.

So Long Dudes.


Klädsel i fredags


semester

Helt spontant tog jag mitt pick och pack och satte mig på tåget hem till skogarna idag efter jobbet. Så nu sitter jag här och äter turkisk peppar med spotify i lurarna. Det var egentligen inte tanken men jag kände plötsligt imorse att jag behövde det. Jag är så trött på att sakna hela tiden och känslan av att aldrig riktigt räcka till. 

Så jag tar semester från jobb och lustigt folk och destruktiva tankar ett tag och återkommer när jag är tillbaka i the hood. Ta hand om er.

So Long.


Balkongfix

Superkul och superjobbigt på Crossfiten imorse.
Idag har jag handlat blommor och fixat lite på balkongen! Och så har jag lagat jättegod met med sparris bl.a.

Men nu ska jag sova för jag är så trött så trött. Lutar åt att det blir lite After Work imorgon.

Natti

Såhär fint har jag fixat på min balkong. Men det saknas en liten pall eller lågt bord som det kan stå på tycker jag.


Crossfit nästa!

Är uppe med tuppen för att hinna äta i god tid innan träningen. Så nu sitter jag här träningklädd och laddad för lite crossfit. Hoppas jag vaknar till lite under cykelturen dit.

Lyssnar på Memories med David Guetta, fantastisk låt.

So LOng Darlings.

Några fler bilder från i lördags:






Hey you

Hej hej onsdag. Halva veckan har gått, hälften kvar. Trött som fan är jag och ska snart sova. Var på spinning tidigare och nu är jag nyduschad, mätt och ska gå och lägga mig i min säng som är utrustad med nytvättade sängkläder. Älskar den känslan.




Idag letade jag fram ett par supergamla shorts längst in i garderoben. Användes flitigt under första året i Umeå, men inte sen dess..

För övrigt fick jag idag veta att min favorit-spinninginstruktör ska sluta på Sats i Uppsala och det suger verkligen. Det är jättesvårt att hitta bra instruktörer och jag var verkligen glad att jag hittat en riktigt riktigt bra. Fan också.


High Five?



High Five är det nya svarta.

(I lördags)


I can feel you watching me.

Hey you.
Glömde kanske berätta att jag var på ett grymt Combatpass på sats igår. Men det var jag iaf. En massa sköna låtar från gamla pass, bla en gammal favorit från Ume-tiden!

Annars då. Utbildning hela dagen idag. Skrattade och fnittrade (!) mer än jag gjort på någon utbildning på HUL tidigare. En kombination av trötthet, lustiga föreläsare (bla 2 poliser som såg ut och var som Kling och Klang eller vad de heter, de där 2 i Pippi-filmerna), kul folk och ögongodis. I övrigt var jag på spinning och core efter jobbet. Ungefär så.

För övrigt vill jag rekommendera en låt. Robyns nya "Dancing on my own". Kommer lätt bli en favorit på förfesterna framöver! Satan vilken skön låt, den går på repeat här hemma.

Kameran är fortfarande kass, måste styra upp det där innan drulleförsäkringen går ut. Pga utbildning har jag haft kjol 2 dagar i sträck för det är ju så bekvämt!

Måndag:



Idag:



Förresten fick jag mina skattepengar idag. Jag säger bara: KATCHING rakt ner i börsen. Fantastico!!


Give me that Slow knowing Smile, that may make me wanna say hey hey hey...

Är helt galet trött efter helgens bravader. Sa jag förresten att jag slutade min lördagsnatt med att sitta i ett fönster och äta McFlurry och lyssna på en karl som spelade gitarr och sjöng för mig. Vem han var? Fråga mig inte, vill inte veta. Det skulle liksom förstöra mystiken och charmen med det hela.

Hur som helst, sliten som fan. Idag hade jag naturligtvis heldag utbildning och det finns inget som är så svårt som att hålla sig vaken och visa sig intresserad på föreläsningar när man inte vill något hellre än att sova. Tur det sprang omkring ett gäng tekniker som livade upp min dag genom att glida runt på HUL i sina snickarbrallor, som jag kunde vila ögonen på när det blev för sömnigt.

Lite mer bilder från i lördags:












Rainy sunday

Hello again.
Satan vad det regnade och åskade när jag gick ner till stan förut. Jag smet in i en trappuppgång och satt där en kvart tills det värsta gått över. Är ju som bekant löjligt åskrädd. Käkade en sallad på Unico gjorde vi, trevligt trevligt. Sen gick vi och letade upp cyklarna som stod där jag trodde (dock trodde Jempa att de skulle stå på ett annat ställe haha) Bra koll. När jag cyklade hem från stan rent ÖSTE regnet ner, helt sjukt. Var helt kall och våt ända in på kroppen när jag kom hem.

Today:



Något hände med kameran inatt så nu tar den jättedåliga bilder, sämre än innan. Synd. Tror det är blixten som inte tar som den ska. Kankse ska jag lämna in den, jag har ju ändå drulleförsäkring på den och har redan bytt ut den 3 ggr haha

Efter cykelturen hem från stan såg jag ut såhär:


So Long Dudes


Simpan-saknad

Cirkus femton minuter efter mitt sura inlägg om att det aldrig bara kan vara helblå himmel var alla moln borta och jag gick ut och lade mig på gräsmattan under en klarblå himmel. Om ni visste vad jag saknar Simpan dagar som denna. Jag saknar att komma hem efter en heldag på beachen med rödrosigt ansikte, sand mellan tårna och ett salthavs-rufsigt solblekt hår och bruna ben. Det är en speciell känsla att komma hem efter en sådan dag när man bara varit lat, solat, läst lite i en bok och badat i havet, ätit 4 calippo och känner sig alldeles pirrig av lycka i kroppen bara för att man mår så satans bra. För att man har haft en fantastisk dag på stranden med fantastiska vänner.
Ja, den känslan saknar jag.

Igår:






Ett litet urval av alla bilder haha. Satan vilken linslus jag är haha Oklart vad Mackan och Jempa håller på med på sista bilden?

Nej ni mina vänner, nu ska jag kila ut och lägga mig på gräsmattan en stund till. Var tvungen att ta en liten paus från solen nu när den är som allra starkast. Matpaus har jag haft. 5 mackor av mitt favoritbröd, det är ungefär vad man orkar med att laga till en söndag som denna.

Senare blir det högst troligt en promenad ner till stan för att leta upp cykeln som jag parkerade någonstans på fyllan igår samt möta upp Jempa och hennes Mr X för en fika i solen. Kanske kan det bli en glass med!

Latero


Heja Sverige

Just det, Sveriges nationaldag idag så: Heja Sverige! eller vad man nu säger.

Har kollat igenom bilderna och satan vilken spårad fest. Lägger kanske upp några bilder senare.

Hoppsan

Shit vilken jävla fest det blev igår. Bakfull som fan idag och solen känns för stark för mina stackars ögon. På med glajorna och ut i solen med mig. Vi får se, molnen börjar dra in över Uppsala. Kan det inte bara vara molnfritt en endaste dag?

Yesterday



187 bilder har tagits med min kamera under gårdagskvälln. 187!? Vad fan kan det vara på alla de bilderna tro. Ska sätta mig och kolla igenom dem nu.

Tjing


The Colour Red

Hej hej från trötter. Jag tror faktiskt jag skulle kunna lägga mig i sängen och blunda och sova tills imorgon nu. Men det ska jag naturligtvis inte göra.

Har varit på spinning och core. Inte så mkt folk eftersom det är student och fint väder och sådär idag. Hur som helst så var det bra musik på passet så jag gick in i mig själv och struntade i det klämtjecka tjejen längst fram (instruktören) som hade helt värdelös teknik. Coren var bra, hon körde ett gammalt program som jag verkligen gillar, så nu har lilla kroppen fått sig en omgång och jag har kickat igång den här helgen.

Fredag idag vilket innebär kjol av ngt slag. Idag blev det klänning (69.50 på HM, det är vad jag kallar budget-kap). Och hade det inte varit för jobbet så hade jag nog klätt mig något sånt här idag:



Men istället åkte lite mer kläder på och resultatet blev såhär:


Uppstyrt!

Åhh, dygnet har alldelles för få timmar. Får aldrig tillräckligt med sömn, har aldrig tid över att städa och tvätta och hinner sällan klart med allt jag tänkt.

Puss på dig King, du räddade min kväll!

Hur som helst så har världens bästa king hjälpt mig att styra upp min Iphone. Så nu har jag kirrat Spotify iaf, det är väl det som mest frekvent kommer användas skulle jag gissa haha. Men det viktigaste av allt är att jag fört över alla kontakter. Sms trodde inte King att man kunde importera. Men det gör inte så mkt, de finns kvar på minneskortet och simkortet om jag någon gång skulle vilja kravla runt i gamla minnen. Bra att starta på ny kula med tom inkorg.

Men nu ska jag sova fem kvart i timmen minst. Är så inihelvete trött.
Förresten så gick träningen super! Jag tog verkligen ut mig maximalt och det kändes så jävla skönt, precis vad jag behövde.

Natti.


SKIT!

Okej, seriöst. Förstår mig inte på skiten.
1. Hur får man fram alla kontakter som finns sparade på simkortet! (VIKTIGAST!)
2. Hur får man fram alla sms som är sparade på simkortet.

Jävla CP-mobil. Nu fick jag PMS också. Ja, bara så ni vet så har jag ingens nr utom de 3 jag kan i huvudet. Nu skiter jag i det här och springer ner till sats för lite combat, för att undvika att jag ska ta mobiljäveln och kasta den utför balkongen.

Fuck.

Today

Mässan idag var bra, kul och lärorik. Efter mässan blev det käk på en uteservering i en mysig trädgård. Kan man annat än älska svenska somrar när de är som de är idag? Dessutom fick jag klä mig mäss-fint, då blir jag alltid glad! Mina nya kilklackar från HM åkte på!






Försöker få igång den här satans mobilen men den startar ju inte. Skittelefon, hatar nya saker. Dessutom fattar jag inte om man kan sätta in minneskortet eller inte. Om man inte kan det så vet jag inte hur jag ska föra över allt befintligt från min gamla till den nya. Eller jo det fattar jag men då måste jag ju härja och lägga över allt på datorn först. Fyyyyyyyyy Faaaaaaaaaan vad jag hatar sånt här, varför kan det inte bara funka av sig själv. LESS LESS LESS.
Frustrerad så in i helvete.


Let me go. Please.

Det har varit en busy day idag. Började 7 imorse och rusade från jobbet vid halv sex för att hinna ner till sats. (Hade tänkt sluta i rättan tid, 15.30 idag men ja, ni vet hur det kan bli..) Efter en timmes spinning med gott om mjölksyra i benen trampade jag hemåt. Har skaffat balkongmöbler idag men fortfarande inte packat upp min Iphone. Jag har skruvat ihop balkongbordet och nu står den lilla gruppen på min balkong, imorgon ska jag inviga det!

Imorgon är det mässa i Sthlm hela dagen, Trevligt värre.

Idag hade jag klänning på jobbet för att öka på den somriga atmosfären!


När livet kommer emellan

Jag kan inte riktigt sätta fingret på när det hände. Det var inte en specifik dag eller tid, det var inte över en natt, snarare över flera nätter, kanske veckor och månader.

Plötsligt pratar vi oftare om bostadsräntan än om vad vi skulle göra nästa helg, vi suckar oftare över jävliga jobbsituationer än vi skrattar över minnen från förr, eller helgen innan. Vi pratar oftare om lön och studieskulder än om kärlek och pojkar och vi festar oftare ihop än vi träffas över en fika och snackar strunt. Jag träffar en vän 40 mil bort oftare än dig och vi delar inte längre allt som pågår.
Jag vet inte men någonstans där på vägen kom väl livet emellan. Och vad gör man åt sånt egentligen. Livet har sin gång, man mister relationer och man skapar nya. Det har hänt förr och det kommer hända igen. Ibland hittar man tillbaka till gamla ibland glider man ännu längre bort. Men längst där bak i bakhuvudet finns de alltid kvar, de där speciella pärlorna. Och alla fantastiska minnen, de glömmer man inte.

Men du är ändå den första jag vill höra av mig till när jävligheter inträffar, när ett oväntat sms dyker upp, när jag får glada och tråkiga besked. Den enda utom min familj som jag kan gråta ut bredvid utan att skämmas, be om ursäkt för mig själv. Och jag antar att det är det som i slutändan betyder.


Det är visst nån som är tillbaka..

Har varit utan internet ett tag. Men idag funkade det helt plötsligt igen, trevligt.
Sen sist har jag blivit med Iphone. Typ. Jag har köpt en men inte packat upp den haha Så intresserad är jag (desutom, hur kul är det att behöva lära in en massa nya funktioner och göra updateringar och hålla på?). Men nu har jag den iaf ifall min ericsson flippar ur totalt. (Det lutar helt klart åt att den kommer göra det inom den allra närmaste tiden..haha)

Annars inte mkt nytt under solen. För under solen är vi. Fantastiskt väder och jag bara njuter. Fortsätta över helgen ska det göra med. Var på crossfit imorse. Försov mig och vaknade sex minuter över halv sju (Hade råkat ställa klockan på halv sju ist för halv sex). Men 7 minuter senare flög jag nerför alla trappor och hoppade upp på cykeln. Rekord mina vänner, REKORD! Hann till och med sleva i mig ett par skedar fil innan jag rusade iväg (Träna hårt på tom mage är inte tänkbart för fröken).

På tal om ingetFör ovanlighetens skull har Alexandersson bokat in aktivitet på Midsommar! En hel månad i förväg dessutom. Ska hänga med delar av min fina familj nere i Vadstena på en stor fest på landet. Hur kul som helst ska det bli. Får även träffa min fina fina syster i Australien som jag inte träffat på 2 år. 2 ÅR! Fatta den.

Och så lite kläder:

I Torsdags var jag färgglad:


I måndags var det mina gamla hängslebrallor som jag köpte i Uppsala (!) för flera år sedan som åkte fram. Och ett av mina favoritpar skor!



Idag var det blommig kjol för hela slanten, den nya som jag köpte på Monki i helgen! Och solbrillor så klart.




Och leggins är som vi alla förstår obligatoriskt på jobbet. Hur fult det än må vara till vissa klädkonstallationer haha