"Jag var bara Inte gjord för Dessa dar"

Gnälligare får man nog leta efter ändå. Jag idag har inte varit någon lek. Humöret lätta dock lite när rara Jen ställde upp o tog min bike ner till stan o jag fick ta henes som faktiskt flyttar sig framåt när man trampar på pedalerna. Humöret sjönk dock när jag skulle härja upp för svingen med lillen. Ingen lek gott folk.
image1543
Combat o Core idag med Jen. Kroppen var lite öm från gårdagen men det gick hyfsat ändå, särskilt med tanke på att det var över ett halvår sen jag körde Combat!

Nu ska jag snart sova. eller jag ska göra et tappert försök att somna innan tio. Vi får väl se..
So Long!

I've seen better Days.

Det har varit en tung måndag. Ja det har inte hänt något särskilt alltså, men jag har bara varit så trött o orkeslös. Helger som dessa tär på en, men det får man ta, för det va det ju värt. Men visst fan har jag sett bättre dar.
image1542
Var på Punch med Maria, o det var kul men min kropp var inte vad den brukar. Även detta tydliga spår efter helgens festande. Tur man fick peppning från flera håll, kan få vem som helst att orka..haha

So Long.

Kvällens låt: Håkan Hellströ - Magiskt, men Tragiskt

Med tydliga spår efter gårdagen

Idag önsar jag att det var sol. Varför?
1. Det kanske kunde dra upp mitt humör (o ev. dämpa min missklädsamma söndagsångest lite)
2. Idag är en sån dag när jag vill ha brillor på mig. Helgens festande har satt sina spår, då främst i mitt slitna ansikte.

Ska snart möta upp Jen så ska vi traska bort till M-hem.
Gårdagen då. Blev bara så jävla bra! Verkligen en så klockren kväll. Ingen kan festa som vi.
image1541

Adios från en sliten Miss T.

Nöjd med Livet i Största Allmänhet.

Underbara underbara helg. Allt bara flyter på o åt rätt håll till o med! Vädret är perfekt, aktiviteterna o humöret likaså.
Fredagen blev precis en sån fin dag som jag tänkt mig o som jag o Jen hade planerat. Sjukt bra dag. Det fina vädret har fortsatt idag o vi har varit nere på stan en vända o käkat glass i solen med maja maria o vickan. Så skönt.
image1535

Det är nu hög tid att ladda om inför kvällens bravader.
Ha en skön lördagskväll folket!

Skål o hej.

Dagens låt: Nationalteatern -Livet är en Fest

Våren är min årstid, det är då jag älskar livet som allra mest.

Nu har man vart iväg på Spinning.
Efter spinningen gick jag o Jen en liten vända i det fina vädret. Känner att man måste ta tillvara på varje minut, det kan gå över så fort. Just like that.
image1531

Men imorron är det fredag o det kommer bli en sjukt bra dag!

God Natt med er.

"But I just had no intention of living this way"

Underbara vårväder. Kan inte fatta att det varit så här fint väder i en vecka nu! Hoppas det håller i sig över helgen, men det ser inte ljust ut på den fronten tyvärr, men man vet ju aldrig.
Jag o Jen har ju suttit på UB o skrivit hela dagen. O eftermiddagen spenderades i ryggläge på gräsmattan utanför skolan. Filosoferarmoodet var på topp o det var snacka om allt o inget.
image1530
Ikväll blir det spinning med Jen.

Mycket snack om helgen. Folkets Jubel? Shape Up? Eller kanske rent utav båda? Ja vem vet? Tiden lär utvisa. Morgondagen kommer dock bli fin. Plugg fram till lunch, men sedan styr vi stegen ner mot staden för lite fredagslyx i form av lunch med efterföljande shopping.

Adios.

Dagena låt:  Melissa Horn - En Famn För Mig

Grattis Morfar 80 År!

Ja, blogg.se var lite knäpp igår så jag kunde inte göra något inlägg. Men i alla fall fyllde morfar 80 fina år igår. Så stort stort grattis till dej Morfar!
image1529
O ja, allt gick ju bra igår. Fin fint.
Ja, igår var en bra dag på det stora hela, trots ett gäng stressmoment, o igår kväll blev det bullkalas borta på 310, mys på hög nivå.

Nu sitter vi o härjar med dessa vetenskapliga artiklar, Jag o Jen. Ingen lek att hitta tillbaks till alla orginalkällor.

Adios.

"What it would be like just to go. To disappear. To everyday wake up somewhere for the very first time."

Lite nervös inför morgondagen kan så vara att jag är. Både för min o Helèns skull. Men allt kommer lösa sig till det bästa, så klart det kommer.
image1528
Dagen har bara bestått av skola, en lång, lång skoldag mellan 8.30-17.30. Vi har en lång väg o vandra innan vi rott det här i land du Jen, men det ska nog gå bra, lär lösa sig, precis som allt annat.

Jag längtar till helgen. Kommer bli en bra helg, det vet jag.

Jag är så trött, så trött.
God Natt Världen.

Sol i Sinne?

Fan va bra det gick på punchen idag! Vilket team vi är, jag o Maria.
Lika kul som alltid.
image1527
En Update: Fortfarande välstädat här hemma. Jag är SÅ redo för lite oväntat besök dessa välstädade dagar.

So Long Peeps.

Dagens låt: Howie Day - Africa (acoustic)

Deklararera, Check!

Tog tag i saken igår o deklarerade, så nu är det gjort. Kollade även så jag hade anmält ett konto dit pengarna skulle komma o det hade jag. Gör gärna inte om förra årets misstag att inte ange kontonummer o vänta på pengarna tills augusti o gå pank som en kyrkråtta hela juni-juli. DET mina vänner var klantigt.
image1526
Bild inte tagen igår direkt.

Skola hela dagen o jag o Jen har haft ett rätt bra Flow här under dagen.
Punch Out ikvll med Maria.

Later.

"So I hid my soiled hands behind my back"

Fan vad jag älskar våren ändå. Det är så värt att genomlida den kalla o mörka höst/vintern när man vet att våren kommer snart. Ljusare tider, oh yes.
Måndag imorgon, dags för nya tag!
image1525
God Natt med er.

"well, nothing lasts forever, and this is no exception."

Ännu en skön helg börjar lida mot sitt slut.
Dagen idag har bestått av lång söndagsbrekkie, artikelläsning, 2-timmars promenad kring Nydalasjön med Helènen o så luncha på resterna från gårdagen. Tanken var sedan att vi skulle traska ner till staden men plötsligt kom molnen o tanken var inte längre så lockande. Så nu sitter jag istället här i min fina o nystädade lägenhet med långkoket på spisen o med fetingboken om arbetsterapi för barn i knäet. That's one way to spend your sunday night.
image1524
Ja ni, så har man snart avslutat en fin hälsohelg, det gjorde vi bra Helèn.
Har på känn att det kommer bli en fin vecka, trots saker som måste göras som inte alltid är så kul.

Adios.

Dagens låt: Jack Johnson - Taylor

What Happens In Neverland Stays In Neverland

Oj, vad jag inte har något vettigt att skriva.
Kvällen o eftermiddagen har bestått av en promenad tillsammans med Helèn, vidare till Ica för lite foodshopping o sen hem till 207 för o laga iordning käk. Ikväll hade köket på 207 kycklingsallad med fruktsallad o glass till efterrätt at bjuda på. På det blev det "Efter Bröllopet" som jag som vanligt envisades att lipa till.
Med ögon svullna efter min liparfiesta vandrade vi sedan bort till Jagge o Helène o joina dem för lite festande. Nyktra då såklart, det heter inte Hälsohelg för inget. Efter en vända över Campus för att kolla tempen (lite koll måste man ju ha) vandrade vi sedan hemöver.
image1523
Lugna gatan alltså. Det mest spännande är det söta sms jag fick från en Kung som är ute o snurrar, saknar våra galna kvällar!
Men nu väntar sängen o förhoppningsvis Mr Blund på mig.

God Natt världen.

Kvällens låt: Lykke Lie - Time Flies

Good Morning Sunshine!

Vaknade för en liten stund sen, utvilad o glad. Okej, det var med hjälp av mobilen som jag ställt på kvart i tio, men ändå. O vädret fortsätter att överraska med sol sol sol o blå himmel. Nu ska jag käka frukost o sen iväg o på Spinning o Core. Synd o va inne i det fina vädret, men det får bli lite spatserande med Helèn i eftermiddag istället.
image1522
Fan, jag måste laga sängen idag med, det var visst lite dåligt gjort sist, har gått sönder lite efter det med hm.

Ha en skön lördag pepps.

Dagens låt:
Steve Dalton - Running Away Is Not The Answer

"And I'm haunted by the feeling; That I need to get away"

Ännu en dag med finväder!
Skola mellan 8-10, sen en fika med Helèn o Helène på Lindells o sen vidare till iksu för mej för ett Corepass. Sen drog jag en skön promenad i solen på det. Så j-a skönt det kan vara att bara spatsera runt själv sådär. Gick runt Nydalasjön. Sen när jag kom hem drog jag ihop en jättegod gryta med bönor, choritzo, spenat, ärtor, krossade tomater, chilli o annat gott i.
image1521
Planen ikväll är att vi ska gå bort till M-hem till Helène och Maria o så ska vi käka lite gott o kolla på lite hockey. Lugna gatan alltså.

So Long.

Dagens låt: Far Beyond Frail - Love Gets In The Way

Projekt Hälsohelg påbörjat för Miss H o Miss T

Japp det är sant som ni läser. Hälsohelg it is o Helèn o Terese är huvudpersonerna bakom dennna geniala idè. Vi snackar utrensning av både kropp, sinne och bohag. Stort peeps, så j-a stort.

image1520

En annan sak då. Fy fan vad jag var bra på spinningen idag. Med den instruktören är det alltid hur hårt o jobbigt som helst, men oj vad jag var bra (Självsmekare? Nej skulle jag väl inte direkt påstå). Fan vad jag känner mig stärkt. Helgen vare du hälsad, jag är redo!

Tack o hej.

Kvällens låt: Noice - Du Lever Bara En Gång

"Things change in the morning rain, cause baby, night is easier to take."

Torsdag alltså. Inte illa inte illa. Ännu en dag i vetenskapens tecken. Artikelsök - lunch - handledarträff - PM-skrivande. Så kan dagen kort sammanfattas. O så finväder på det. Just ja, även en glass i solen för mig o Jen. O så lite stress hit o dit. Men nu ärvi lite lugnade efter handledarträffen, o är mest inställda på att få klart PMet under morrondagen, sen ska Jen iväg till Åre i helgen.


Hann inte med Step Dance idag så jag tänkte masa mig iväg på lite spinning. Känner mig hyfsat opepp, men det är väl bara o göra sitt bästa antar jag haha

Later.

Dagens låt: Far Beyond Frail - Touch

"We're perfect and broken in one fucked up day"

Skönaste dagen på länge. Fint väder, fint sällskap, skönt humör. Ja, life's good folks.
Annars då? Jo vi har som vanligt spenderat en av dagens timmar åt att snacka skit o glo på folk på Lindells. Därefter satt jag o Jen ute i solen o läste ett gäng artiklar (BIG överdrift, en halv pallade vi med, annars snacka vi mest..) Sen var vi ju på bio ikväll o såg 21. En film som jag rekommenderar starkt, jäkligt skön film alltså, jäkligt jäkligt skön. Visst lite förutägbar, men säg den film som inte är det.

O nu har jag även valt att dra igång o tvätta. Hur tänkte jag där. Aja, jag har ju hela kvällen på mig, måste ändå läsa den j-a artikeln innan imorgon.

Ha en fin natt folket, må John Blund vare med er.
God natt med er.

Kvällens låt: Far Beyond Frail - Indigo

"With hidden cracks that don't show"

Skola idag med, o fortsatt en massa vetenskapliga artiklar. Ja så j-a kul är det inte, men det är bara att kämpa på. Blir nog bra det här. Ska på Spinning o Core ikväll, blir kul det. Imorron förmiddag ska vi spela beach, det blir också kul, jättelänge sen nu!
image1511
Jag är trött, så väldigt väldigt trött.
Tillbaka till läsandet av artiklar.
Tack o hej.

Dagens låt: Elliott Smith - 2-45 Am

Thank god Spring is on its way

Ja ni mina vänner. Glömde berätta det viktigaste av allt. Nog för att det är mycket snö omkring oss, men våren är på väg. Jag bara vet det o det gör mig så lycklig. Låt mig slippa mörkret snön o kylan. Så här glad är jag över detta:
image1509
Vad hände med hållningen där kan man undra. Ingen som vet, ingen som vet.

Sleep Tight när ni kommer dit. Här ska det bli läsande av (Vetenskapliga artiklar is the shit.)
Adios.

Kvällens låt 2: Hootie & the Blowfish - I Hope That I Dont Fall In Love With You

Härligt att det är så lättsamt jämt när vi möts.

Dagen har varit okej. En del inte så pleasant överraskningar, men det får man ta en måndag som denna.
Kom just hem från Punch Out med Maria o det var så grymt kul. Gick så jäkla bra idag o jag var så peppad verkligen! Annars är det väl inte mycket nytt på fronten tyvärr. Önskar dock att så var fallet eftersom förra veckans motto var ut med det gamla o in med nya. Det gick ju kanon ända tills helgen o fyllan kom o förståndet försvann i samma takt som alkoholen rann ner. Men det får man ta.

Det har i alla fall varit förjäkla fint väder idag o man känner att våren kanske äntligen är påväg. Fan vad skönt ändå, jag älskar våren.

Adios.

Dagens låt: The Solution - I Have To Quit You

Nobody's ever who they seem to be.

Dagen har flytit på o inget vettigt har uträttats från min sida. Men det hade jag heller inte räknat med. Söndagar är till för att ha en lite grå sinnesstämning o låta sig gräva ner sig i denna i sin ensamhet.
Var borta hos Helèn en vända förut, Maja o Maria va där. Vi gick igenom gårdagen o snacka skit. Sen blev det en vända till affären men sen traskade jag hem till min sunkiga lya med ett paket RockyRoad-glass i handen o la mej i sängen o har haft lite Six FReet Under-maraton sen dess. Med pauser för lite musik.
image1503
Inte helt medveten om att det var en kamera närvarande.

Ja just ja, imorse hade jag o Helena vårt traditionsartade analyserar-söndags-samtal. Har börjat bli lite rutin, att snacka bort minst en timme på söndagarna om allt o inget o allt däremellan.

Ännu en underbart skön helg börjar lida mot sitt slut o som det måndagsbarn jag är bävar jag för morgondagen och allvaret o ansvaret som måste tas.

So Long.

Kvällens låt: American Hi-Fi - Safer on the Outside

Ibland undrar jag om det ens är möjligt.

Klockan är snart halv fem o jag är hemma efter ännu en klockren kväll i staden. UBC på TC blev det o det var hur mycket folk som helst, o riktigt riktigt bra. Både bra musik o kul folk. Även förfesten var hur trevlig som helst o de skönaste av fyllor uppstod. Tack Maja för att du kirra så ja o Helèn kunde hänga på.

Nu ska jag ta mina tankar med mig o lägga huvudet på kudden o invänta Mr Blund.

Sov gott världen.

Kvällens låt: Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Galen men klockren kväll

Ja, kvällen blev minnesvärd. Jag o Helèn, radarparet nr 1. Händer alltid skumma grejer när vi kör som vi gjorde igår. Men det var mycket mycket bra, trots ett litet toalettgräl oss emellan där i mitten av kvällen någon gång. Allvarliga grejer. Bra Helèn att du are Taking a Stand när lilla jag gör dumma grejer!
image1497
Nu bär det av ner till staden för ännu ett besök på Boa. Ikväll bär det av ut på nya äventyr.
Skål för det.

/Miss T

Äntligen fredag!

Japp så var fredagen äntligen här. Har varit en vända till iksu för lite spinning. Nu ska jag ta tag i o städa iordning lite o sen är det bara att börja ladda lite för kvällen. En flaska rött o lite skönt sällskap räcker långt. Kommer nog styra stegen mot staden o Shape Up på Plaza senare i natten.
image1496
Ha en fin fredag, det ska jag ha!
So Long.

Spexigt värre

Ikväll ska vi till Sagateatern o kolla på Jen som ska spexa loss lite!
Lycka till, vi ska heja på dej!
image1494
So Long
Dagens låt + musikvideo: Kooks - Ohh La

Funderingar kring en svunnen tid

Har suttit o läst igenom gamla mejl här på kvällskvisten (Läsa på till C-uppsatsen och städa prioriteras tydligen INTE av mig denna kalla aprilkväll). Det är sjukt när man ser tillbaka bara mindre än ett år, hur mycket man förändras och hur mycket allt omkring en förändras. Jag kan precis känna de där känslorna av saknad och ovisshet jag kände då, när jag läser dem. Det var en annorlunda tid, inget som idag. Nu flyter jag mest med. Eller nej det gör jag inte, inte egentligen. Men det vet inte du.
image1493

God natt.

Kvällens låt: Lykke Li - This Trumpet In My Head

Headhunt!

Jag o Helèn o Helène har hängt i Samhuset idag. Helène gick innan lunch, men jag o Helèn satt kvar o häcka ett tag till. Vi gick en vända genom alla montrar o kirra lite godis, en massa pennor o annat trevligt. Så nu är vi registrerade på lite olika ställen o sådär, intressant värre.
image1491

Stepmuskel med helèn vid fyra.

Over and out.

"But I just had no intention of living this way"

Ja, nu sitter jag här, mätt o belåten efter min typ 3e middag ikväll. Åt middag när ja kom hem från gymmet men nu när mitt sopp-långkok är klart blev det ju så gott så ja var tvungen att äta lite av den med. Så nu sitter jag här o svettas o tänker att jag nog måste duscha igen, efter att ha dragit i mej min varma o jäkligt starka soppa. Kungligt bra jag är på att göra den där soppan alltså!! (Självsmekare, jag? Oh no.)
image1490
Bjuder även på en fräsch "Dagens bild". Så fagert, så fagert.

Nej nu är jag trött efter all matlagning o härj här hemma. En dusch, men sen blir det fan sängen.

God Natt med er.

Kvällens låt: Counting Crows - Raining in Baltimore

I Want You On My Team. So Does Everybody Else...

Dagen har inte varit särskilt produktiv. Traskade bort till skolan i följe med Jen o Helèn vid tio för att ha föreläsning fram till lunch. Efter att lunch sedan intagits på skolan drog vi vidare bort till Lindells (Som jag väljer att kalla det) o satt o fördrev tiden där ett par timmar.

Lika fokuserad som alltid på lektionstid..

I Fredags körde vi ju som sagt Singstar o Guitarhero o såklart blev det lite bilder. fagra som få o det vet ni.


Var på Spinning o Core förut o jag känner mig nu helt skönt mör i kroppen. Länge sen det gick så bra på spinningen, så det var skönt! Dessutom va det ett gäng "gamla bekanta" på passet, hmm..

So Long Peeps

Smile Baby, Smile!

Fy Fan vad vek jag är. Min kropp o hud är inte så stark som jag trodde, som man skulle kunna tro. Var ju på Punch med Maria förut o fan vad stark bruden är. Men det var kul, riktigt riktigt kul. Utom att jag stukade ena ringfingret o är röd/blåspräcklig o öm på hela underarmarna. Men det få man ta. Fick i alla fall tröst när jag klanta mej o hade fingret ivägen när Maria slog haha
image1480

Sov så gott världen.

Kvällens låt: This Perfect Day - So Naive

Vart fan tog våren vägen I wonder?

Föreläsning till elva, snack om C-uppsats, käk o sen vidare till Samhällshuset o nya favocafèt för lite te o snicksnack. Fin dag på det stora hela om man bortser från snön som fan öser ner ute. Blev sittande på Lindells i flera timmar för vi bara inte orkade gå ut i ovädret.
Punch Out med Maria ikväll!


Adios peeps.

Dagens låt: The Stranglers - Golden Brown

"Never betray the way you've always known it is"

Så konstigt. Jag har tydligen lyckats glömma att ta in posten i fredags. Jag vet att det låg en räkning från telia när jag kollade i fredags på morron, men det måste ha varit torsdagens post o så kom det mer post på fredagen. För nu upptäckte jag två brev, ett från mor o ett från mormor samt skatteåterbärings-beskedet däri. Mkt mkt fint besked ska jag säga er mina vänner!
image1473
Annars är jag bara jävligt trött nu o ska försöka sova. Ska rota fram någon gammal matlåda ur frysen från typ i våras först bara, så jag har maten kirrad o klar inför morrondagen. Har hört ryktas att vi går heldag imorgon. Finns inte en chans att jag ska orka laga någon mat nu, nej ni så seriös orkar jag inte vara.

Vandrade hem från Mariehem i sällskap med Helèn o det är skönt väder om än lite blåsigt kan jag säga om det är någon som tänkt ta sej ut på en kvällsprommis.

God Natt med er o sov sött.

Kvällens låt: The Shins - Caring is creepy

"Varför är det inget folk här? Har det något att göra med att det just öppnade?"

WTF hände igår kan man undra? Då går vi ner till Villan vid tio, TIO? Hur tänkte vi där. Förvånade som få var vi när inget folk ännu kommit o tog ett raskt beslut att dra vidare istället. Alla splittrades o hamnade på olika ställen. Jag drogs mellan alla men jag o Helèn valde till slut att följa med Jen som så gärna ville till Corona o inte varit ute med oss på 3 veckor o inte kan följa med nästa helg. Ibland får man ställa upp för laget.

Men fan vad bitter jag var imorse, när jag insåg att det inte blev någon Klubb Hybris för mig denna gång heller. Jag som hade laddat så, inte okej, inte okej alls. Bättre lycka nästa gång. Får se om vi kanske drar ner vid halv nio då, för att va på den säkra sidan, så man kommer in haha.

Dagen har varit lökig. Jag o Maria låg hemma o snacka skit o analysera än det ena än det andra till framåt ett när Helèn joina oss. Senare drog vi till ÅC för lite pizza o sen vidare till Mariehem, där vi sitter o degar framför "Bad company" nu.

Adios.

Dagens känsla: Tomhet

Uttråkad är bara förnamnet

Har kollat på lite Six Feet Under, precis som jag skrev att jag skulle. Men jag får fan ingen ro i kroppen, är rastlös och uttråkad som få i mitt eget sällskap. Konstigt. Vill bara att det ska bli kväll nu så man får korka upp o folket kommer o man får vara lite social istället. Nej nu måste nåt hända, kanske ska lalla bort till Helèn när hon vaknar eller tvinga över henne till mej haha
image1466
Dagens mest blonda kommentar kommer från mej: "Jaha, jag visste inte att Hellström var med i Broder Daniel".  Härligt, bra koll där tjejen.

So Long suckers.


Bästa sättet att förverkliga sina drömmar är att vakna

Kom just hem från en vända till Iksu på Stepmuskel med Helèn o Helène samt en sväng till ÅC för lite pengauttag o handling av onödigheter. På vägen hem hade vi en egen konsert med Tomas Ledins gamla klassiker "Sommaren är kort". Ja det va fint folket, ni skulle varit där.
image1465
Men nu ska jag sätta mig o äta min grape o kolla på Six Feet Under.
Ikväll blir det fest, Oh Yes. Lite Klubb Hybris efter förfestande här på 207. Blir fint det.

So long folket.

Dagens låt (Så Klart!): Tomas Ledin - Sommaren är Kort

Time and Time Again

Kom just hem från en nattprommis med Helèn. Vi har följt Maria hem till Mariehem.
Kvällen har annars spenderats borta hos Maja o Mattias med att spela singstar och guitarhero. Vem kunde anat att det gömde sig en liten kareokegroupie under mitt vita skinn?
Men nu hoppas vi undvika förkylning trots vår osmarta vandring genom regn, snö o blåst i våra trasiga allstar o tunna små jackor. För att sätta en label på det så Linda förstår bättre så kan man kalla att det hamnar lite åt "Blöta hundar"-hållet. Lite den looken så, med en touch av lodigt.
 Hoppas dock på att sömnen skall komma snart.
image1464
Sleep tight folket.

Kvällens låt: Oh Laura - Release Me


Sköna Fredag, var hälsad!

Examination klar, check!
Drog ner en vända till staden i det ypperliga vädret o mötte upp brudarna för lite käk på kära gamla starz och lite fönstershopping efter detta. Vandrade sen ensam hemöver i solskenet för att vidare styra stegen mot iksu för lite core och spinning.
image1463
Ha en skön fredag folket!

Dagens låt: Beach Boys - California Dreaming

En önskan om att få sova

Jaa, nu ska jag lägga mig o kolla på lite Six Feet Under o hoppas på att jag kan somna innan midnatt ikväll. Har inte gått över förväntan på senaste det här med sömnen alltså. Har kommit in i en dålig cirkel o somnar sent o vaknar sent. Inte bra inte bra, får vända på det till veckan. Så mycket funderingar som virvlar i hjärnan när man bara ligger sådär o stirrar ut i tomma intet o man vet att sömnen inte ens är inom räckhåll, bara att lägga ner. Men men bättre lycka denna gång.
image1462
Dessutom, får inte glömma köpa diskmedel inom de närmaste dagarna. OBS! (Till Jen o Helèn som får påminna mej haha)
Imorron drar helgen igång, fan vad underbart.

Sleep Tight.

"O du sa: kom tillbaks, när du tappat dina vingar o kan gå"

Japp, så var man back i business igen. Kom hem från Step Dance med Helèn för en stund sen. Ny koreografi o det var jäkligt kul! Lite svårt o så, men jag har ju inte bästa koordinationsförmågan heller hahaha Men men, blir säket lättare när man kört några gånger, så är det ju alltid, svårt i början.
image1461
Annars då. Ja, mötte ju upp Helèn efter hennes examination o vi vandra vidare till Samhällshuset o tog en fika där samt köpte spexbiljetter. När Jen o Helène var klara med sina examinationer joina de oss o snacket o spanandet fortsatte. Interssant konversation om Ronja Rövardotter hade vi även. Då en snubbe liknade Mattis. "Tvi dej Mattis". Ja idag var en bra dag. Mycket intressanta personer stötte man på, minst sagt.

Helèn när vi spanar på en grabb: "Alltså han ser rätt gammal ut."
Jag: "Jamen han är nog lagom ålder för mej."
Helèn: "Men alltså, jag menar verkligen gammal. Typ 30 alltså."
Jag: "Men Helèn, jag är fan 24 år!"
Helèn: "Haha, ja jävlar du, det är du fan!!"
Tack o bock för den söta o uppmuntrande kommentaren Helèn. Som om det inte räckte med den åldersnoja jag redan har? haha.

So Long.

Kvällens låt: The Birthday Massacre - Under the Stairs

Ut med det gamla, in med det nya.

Får bli veckans ledord.
Kvällen har fortsat att gå i städningens tecken. Tyvärr fortfarande inte ett spår efter helgens borttappade nyckel. Hoppas Linda har den i sin jackficka eller väska!
Inget mer spännande än en vända till ÅC för lite burkpantning i sällskap med Helèn under kvällen. Vad gör man inte när man är rastlös som få.
image1460
Sleep Tight folket.

Kvällens låt: K's Choice - Not an Addict

"Så ta dina minnen o försvinn ur mitt liv. Älskade, älskade du."

Var i skolan en sväng på förmiddagen o förberedde powerpointen inför fredagens presentation. Efter det begav vi oss till Samhällshuset för en fika. Så där satt vi sen, jag, Jen, Maria, Helèn och Helène o spanade på folk o snacka skit över lite te o kaffe. Fika är fan min nya hobby haha
image1456
Före iordningställandet av alla linnen o toppar.

Sen har jag varit grymt duktig ska ni veta. Städat min garderob har jag gjort! Sjukt men sant mina vänner. Tyckte det var dags efter ett halvår. O vad grejer jag hitta som låg gömda längst där inne. Har haft lite taktiken att ta ut något ur garderoben o sen stänga FORT så inte alla kläder ska åka ut över mig. Men fan vad kläder man har samlat på sig alltså. Får inte alls plats i min pyttelilla garderob. Har iaf rensat ur lite skit som jag tvivlar på att jag kommer använda ever again.Är inte förtjust i att kasta bort kläder annars.
image1457image1458
image1459
Efter omorganisering av garderob. Klart bättre än innan iaf.

Har även hunnit med lite core här i kvällingen. På väg till iksu stötte jag även på kända ansikten som väckte sköna minnen från den fina vinter/våren på Nh, det var fan tider det. Är inte helt frisk än, men imorron kanske, o då blir det träning av isf!
Imorron är man ledig då, bara förbereda presentation, fint det.

Later.

Dagens låt: The Kooks - Naive

Hög Tid Att Gå Vidare.

Mycket mycket dumt att snoka, ska man inte göra.
image1455
Bra att jag vaknade halv elva idag, kommer ju bli jättelätt att somna ikväll. Jag som i vanliga fall har sjukliga problem att somna. Kanon.

Det är ju för fan vår snart. Ny årstid, nya tag och nya krafter, Oh Yes!

Sov sött.

Kvällens låt 2: Oh Laura - It A'int Enough

Carpe Diem, inte att förglömma.

Blev klar till slut o hann även ner en vända till stan där jag mötte upp Helèn, Helène och Jen för en fika på Station. Där blev vi kvar ett bra tag o satt o dividerade och analyserade allt och inget. Inga revolutionerande slutsatser som drogs kan jag väl inte påstå men en jäkligt skön eftermiddag var det. (Har för fan varit helt isolerad i 2 hela dagar, utom en kvällspromenad med Lindus igår)

Sen lallade vi runt på stan ett tag till. Jen o Helèn cykla hem innan mej o då roade jag mig med att traska runt på stan på egen hand för att kolla efter en snygg väska o testa hattar o annat trevligt. Bra skönt att gå runt själv på stan ibland alltså.
Investerade även i en ny parfym, Gwen Stefanis nya, den har en grymt god och fräsh doft, den doftar Terese.
image1454
Sen vandrade jag hemöver i kvällingen i min nyinförskaffade mössa med P3 i lurarna och filosoferandet fortsatte.
Hem o packa ner lite träningskläder för att ta sig iväg till Iksu för lite Core. Känner att jag inte är på topp hälsomässigt sett. Blev varm och fick snabbt puls bara av core. Hoppas förkylningen ger med sig snart!

Adios.

Kvällens låt: Ben Harper - Please Bleed

Släppte på stoltheten

Ja fy fan, Sitter med hemtentan fortfarande. Satt till kring 02.00 inatt, men så satt jag o lalla en massa med (Jag menar msn-hisorik, hur intressant är det inte? Prioriteringar min vän, prioriteringar). Effektivitet är inte min starka sida när jag inte är på humör. Satt även o snacka med Miss H på msn o skicka klipp på YouTube o allmän nostalgi rådde. Ja det var fint, o allt skedde till de ljuva tonerna av min finfina o genomtänkta playlist. Tror gårdagsnattens låt får bli Thåström - Fanfanfan.
image1446
Imorse skulle jag ta mig upp i hyfsad tid tänkte jag. Ställde lockan på 09.00 som den duktiga flicka jag är. Snoosade en timme o lyckades sen stänga av klockan o vaknade med ett ryck halv elva, trött o hungrig som få. Underbart utgångsläge för lite hemtentaskrivning. Kanske kan man tro att stressen skulle vara total, men icke. Har tagit det lugnt o nu sitter jag med finliret. Ska va klart o inskickat 16.00.

Lite bilder från Umeå Open i Torsdags

Nej dags att återgå till skrivandet, så man blir klar någon gång. Ska verkligen försöka hinna ner til staden.
So Long dudes.

Dagens låt: Lars Winnerbäck - En svår och jobbig grej (Nostalgi på hög nivå.)