Alonetime!

Egentid på G här hemma hos Alexandersson/Jonasson. Mister är iväg på grabbkväll med öl och pizza och själv ligger jag här i soffan och njuter av lite egentid! Tänkte först svida om till något lite mer stylish än min myströja och kila iväg på en liten födelsedagshappening. Men sen tänkte jag om. Naturgodis, vindruvor, Iform, tv och blogg står på agendan. Slappa i soffan som in the old days. Jag älskar sambolivet men det är en rätt mysig omväxling, när det är helt valbart och bara ibland.
 
Igår kom Ts mamma och hennes man och hälsade på oss! Så gårdagskvällen spenderades åt mat och snack och film. Idag började vi dagen med nybakat bröd och sen stack vi iväg till Tierp för lite biltävlingar. Jag har aldrig varit på en sådan tidigare så det var lite spännande för mig! Tyvärr så var vädret inte det bästa och de var tvugna att blåsa av tävlingen. Men det var en rolig dag ändå! Här är lite bilder:
 
De hade med sig alla 3 hundarna med, mysigt! (ända tills en av dem bajsade i vårt sovrum...hahah)
Hoppfulla inför att de ska dra igång igen och att regnet ska ge upp.
 
Så igår stressade jag alltså hem från jobbet för att hinna plantera blommorna, damstuga, städa toaletten, ställa iordning alla flaskor i duschen, plocka iordning på all tvätt som hängde över alla stolar, plocka upp vinterkläderna, plocka bort ALLA pysselgrejer som var utspridda över HELA köksbordet, kasta in kycklingen i ugnen, sätta på riset, kasta mig själv i duschen, få på mig något snygget, fixa mejken, sästta på stämningsfull musik, tända 40 värmeljus för hög mysfaktor...Och exakt 1,5 timme senare var jag klar, puh.. (Nej jag var inte alls uppstressad över att få besök av min (förhoppningsvis) framtida mother in law.)
 
Just ja, min Glossy box kom igår med så jag hann öppna den med mitt i hetsen haha Älskar grejerna, bara såsnt som passar mig och mitt fokus på mer naturlig skönhet!
 
Ja och här sitter jag och lipar åt Trinny & Susanna. Älskar när de kommer ut och får se sig själva!
Ha en fin lördagskväll!
Tjipp.

Jag saknar träningen.

Skulle egentligen kört ett spinningpass med Maria idag men ryggen har värkt och höften har känts så det fick bli viiiila. Så jävla trött på att inte kunna träna som jag vill, det är seriöst jobbigt. Nåväl, bara att hålla ut antar jag. kanske belönar det sig i längden. Eller så var det bara waste av tid och pengar som alla andra behandlingar och undersökningar varit de senaste 1,5 åren. Hoppas INTE!
 
Håller på och bakar frukt- och nötbröd inför morgondagens fredagsfika, hoppas det blir gott! (Har kört på fri hand utan recept haha) Handlade lite nya blommor till balkonglåda och korgen vid ytterdörren idag så imorrn ska jag se till att plantera det. Imorrn kommer Ts moder och då vill man ju göra fint, första besöket sen vi flyttade ihop!
 
Match match i somras på Babsans hoj!

work it

Idag efter jobbet körde jag ett kort litet gympass efter jobbet. Efter rådfrågning med sjukgymnasten på jobbet så blev det 25 minuter på Crosstrainern. Sen supersets med tåhävningar och triceps samt plankan och sidoplankan och sen stretch. Landade på ett ca 50 min långt gympass och småtrötta muskler. Skönt att vistas i gymmiljö och låta kroppen få jobba lite. Imorgon ska jag testa ett spinningpass med maria. Ska köra så lätt jag kan för att skona rygg och höftböjare. Men det är bra att testa kroppen lite innan nästa behandling på fredag så vi kan utvärdera det hela då!
 
Nog om det. Fan vad jag maler om gymmet och mina krämpor haha
 
Nu blir det strax sängen iaf!
Nighty Night!
 

Kiropraktorn

Goder afton!
Nytt besök hos kiropraktorn idag och ännu en behandling. Hon knäckte, bände och böjde och sa att det går åt rätt håll, att det var mycket mindre att knäcka den här gången. Hon fixade lite i nacken med. Fortfarande ingen direkt träning tyvärr. Hon sa att jag kunde göra övningar som inte involverar höftböjaren eller belastar ryggen. Det skalar ju bort ungefär 99,9 % av alla träningsövningar bara haha Har kommit fram till att tåhävningar bör vara ok efter lite funderande. Ska även testa plankan senare i veckan och kanske armhävningar. Hon sa att jag skulle använda förnuftet och känna efter i kroppen, sluta direkt om det gjorde ont och över lag ligga lågt med träningen under behandlingsperioden. Vilket jag kommer göra för jag vill vill vill att behandlingen ska ha så god effekt som det någonsin är möjligt!! På fredag ska jag dit igen och hoppas på att det kanske kommer vara min näst sista eller sista behandling och sen en uppföljning längre fram.
 
Bla bla bla, tråkig läsning om mina kiropraktorbesök haha
Har iaf just kommit hem från en kort PW, fick inte anstränga kroppen idag, och sitter och käkar lite. T är och tränar och kommer nog hem när som helst!
Over and out!
 
Fina bilder från en helt underbar helg i våras när bästa Marre var på besök hos oss. Bästa helgen verkligen! Och 9-11 november är det dags igen, längtar!!

Check!

Fixade klart grejerna på listan. PWn slutade på 7,7 km, nästan all tvätt blev tvättad, chilli com carnen gav 4 matlådor och nu på kvällen har jag och pojkvän pysslat en stund igen. Jag har fixat 2 födelsedagskort och T gjorde en sparbössa!

Nu blir det HIMYM och sen 2 and a half men! God natt efter det!


Halfway!!

Hello again!
Har bockat av några av grejerna på listan. Har gjort klart kortet, tagit en kort och snabb PW till affären och tillbaka då jag handlade, postade paktet och lämnade tillbaka filmerna. Dessutom kom jag på att vi bokat tvättid så jag håller på och tvättar med. Men nu sitter jag och käkar mellis/lunch i form av frökex med ost (love it!), ett stort glas mjölk och två små svenska äpplen.T slutar ju redan vid fyra så på helgen blir det alltid tidig middag och svårt att klämma in någon större lunch när frukosten alltid bli stor och sen haha När jag har käkat klart ska jag ge mig ut på en ordentlig PW.
 
Meeen först! Har ju inte uppdaterat bloggen om hur min träning gick förra veckan och inte denna veckan heller. Så här kommer det:
 
V5:
Måndag: Spinning 55
Tisdag: PW till och från jobbet
Onsdag: Core 30 min och 15 min HIIT på löpbandet
Torsdag: Intervaller uomhus
Fredag: Cirkel
Lördag: Vila
Söndag: Löpning med backintervaller drygt 7 km.
Plankan 5/7 dgr
 
V6:
Måndag: Vila (cyklade till Annso och hängde med henne och senare även med T och A på kvällen) Rask promenad hem 30 min
Tisdag: Cirkel
Onsdag: BOX 75 med Maria
Torsdag: Cirkel
Fredag: Kiropraktorn, Vila
Lördag: Vila
Söndag PW
Plankan 3/7 dgr
 
Han kört tre riktigt hårda pass denna vecka så lite vila i slutet på veckan känns ändå helt okej även om suget efter träning finns. Tommy tror min kropp mår bra av vila och återhämtning några dagar och jag litar på honom och det tror förresten jag med. Hoppas det inte blir långvarit bara. Det jag inte heller nämnt är att jag ju cyklar till och från jobbet dagligen vilket är drygt 10 km tur och retur.
 
Är nu iaf halvvägs och kan stolt meddela att allt fortfarande går enligt planen! Halva tiden kvar och jag ska försöka fortsätta lika bra som jag börjat det hela. Bloggen är ett bra ställe för mig att skriva ned det på. Det motiverar mig till att inte göra något utanför planen för om jag gör det så vet jag att jag måste skriva ned det här sedan. I övrigt så har jag och T varsitt schema som jag gjort där vi fyller i vikt, träning, treats osv varje vecka samt vilken form vi varit i under veckan. Det är bra och ger en bra överblick. kanske kan ta kort på det och lägga upp någon dag om det nu skulle vara intressant för någon annan än just oss haha
 
Sådär, maten är slut och PW väntar.
Over and out!!
 

Födelsedagsfirande och träningsförbud

Åh, nu blev det sådär igen, hela inlägget fösvann. Jaja bara börja om.
T har åkt och jobbat efter en lång skön söndagsmorgon. Jag klurar på vad jag ska göra med den här dagen. Har iaf redan hunnit ladda hem Skype och snacka lite med farsgubben i Thailand. Med honom var allt bara fint.
 
Jag tänker mig resten av dagen som följer: 1. Pyssla, göra födelsedagskort till finaste vännen 2. Ta en ordentlig PowerWalk 3. Lämna tillbaka hyrfilmer, posta ett paket och handla till middagen 4. Göra storkok på Chilli con Carne.
 
Läääängtar efter att träna. Hade verkligen laddat för en härlig träningshelg med lite nya pass och grejer men så var jag på min första behandling hos Kiropraktorn i fredags och hon sa nej till träning under helgen. Hon sa att mitt bäcken har hamnat snett och likaså L1 (hon visade jättebra på ett skelett så jag skulle förstå). Ska på min andra behandling på måndag, får se vad hon säger då. Har ju även fått restriktionen att endast sova på sidan vilket inneburit att T fått väcka mig några ggr per natt när jag råka rulla över på rygg och säga åt mig att vända mig och varje gång jag behövt byta sida så har även han fått vända sig om eftersom vi alltid sover så nära, stackarn. Dessutom måste jag sitta med kroppen i en så rak och naturlig sittställning jag kan hela tiden, istället för att sjunka ihop som man så ofta gör efter en längre stund framför datorn eller i en bil. Sen så ska det behandlade området kylas 3 ggr/dag i 20-30 min åt gången. Bäst effekt har behandlingen om man följer råden så bra det går. Hon sa dessutom att kroppen gav efter bra på behandlingen vilket är toppen!
 
Det om det.
Lite bilder från födelsedagsfirandet med världens bästa pojkvän igår!
Mycket godsaker för älskling på den stora dagen. Jag tog grape till efterrätt och det var också gott. Men fan vad sugen jag var på lite godis. Men jag har verkligen bestämt mig den här gången. Jag ska inte tjuväta något. Jag ska fixa de här 12 veckorna och sen vara stolt över mig själv för att ha använt min starka viljestyrka och självbevarelsedrift till att stå emot begär. det är nyttigt att göra det ibland, det tror jag verkligen. Jag kan om jag VILL. Det mesta grundas i den starka viljan!
 
Nej nu ska jag göra ett kort och sen bär det av ut i den friska luften!
over and out!

Grattis Älskling!

Det är älsks födelsedag idag! Så vi började dagen med att fira lite. Jag stack ner till stan i hopp om att finna ett öppet bageri vid 8 på morgonen men tji fick jag. Efter att ha rusat runt på stan till alla bageri jag kom på och insett att de alla öppnade 9 så fick jag se mig besegrad och stack istället till ICA (efter att ha köpt fina Gladiolus på torget).
 
 
Det här var det närmaste tårta jag kunde komma :( men man tager vad man haver.
 
Sen blev det färskt bröd till frukost innan det var dags att hasta iväg till jobbet med T. Resten av dagen har jag spenderat åt att handla och fixa lite samt håller på förbereder middagen lite. Ikväll blir det födelsedagsmys och då ska T få sin present med!
 
Nu ska jag fortsätta fixa här hemma innan det är dags att åka och hämta mannen.
Hoppas ni har en fin lördag!
Tjipp
 
 
 
 
------------------------------------------------------------------------------------
Grattis på födelsedagen finaste älskling. Jag älskar dig mest av allt!

Snart helg!

Torsdag redan! Kvällen har spenderats med pojkvän samt M & M. Först inspirationsafton på kraftkällan och sen ett hårt cirkelpass på actic. Bra träning denna vecka med cirkel tisdag, box75 onsdag och cirkel idag igen. Första behandlingen hos kiropraktorn imorgon och därmed vilodag från gymmet. Hoppas hoppas det ska bli ordning på kroppen med hjälp av dessa behandlingar!! Det må kosta skjortan men det är det lätt värt om det funkar sen.

Nu blir det sängen, skittrött!
Natti


Familjehelg

Ikväll efter jobbet var jag och Maria på Cirkel. Det gick bra och jag känner mig inte längre lika slut efter passen vilket känns härligt. Det enda som är helt slut på mig är min jävla rygg. Men imorrn ska jag till kiropraktorn och kolla upp eländet så får vi se vad de har att säga.
 
Har haft en superfin helg med familjen hemma i skogarna. Här kommer helgen i bilder:

Världens bästa ungsstekta falukorv hos mormor och morfar. Besök hos fina fina storasyster. Packa massvis med kött. Världens härligaste plastfamilj och ett riktigt härligt family-moment vid frukostbordet. Fika hos bästa morföräldrarna, jag duktig med vinbär och de andra bullar i stora lass. Jag härligt trött efter löprunda och planka. Kvällshäng med la familia.
 
Kom i säng riktigt sent igår så just nu är jag så trött att jag mår illa. Blir bums i säng nu!
Natti.

Sweet sunday!

Igår hade jag en jättemysig dag med mormor och kvällen spenderades med fina storasyster med massa prat ich gott käk!

Började dagen idag med att hänga med världens bästa plastbrorsor och plastpappa. Vi packade allt kött som Matsen hade med sig från Norrland och snackade skit och åt frulle med stekt ägg och stekt fläsk!
Sen blev det en mysig fika hos mormor och handling inför middagen. När vi kom hem stack jag ut och sprang, blev en joggingrunda och lite backträning på vägen. Ryggen jävlades så fort jag ökade farten den minsta men det är väl sånt man får ta. 7 km landade rundan på iaf och sen ordentlig stretch och plankan.
Ikväll ska vi äta älgfile och älgbiff, yum!!


Hej soliga lördag!

Sitter och käkar frulle och laddar för Värmlandstrippen. Pojkvän sover som en stock men jag ska snart pussa honom hej då.
 
Igår blev det cirkel med M & M efter jobbet och det var så skönt att köra igenom hela kroppen men jag var så trött att jag ville gråta sen på kvällen. Somnade i soffan under fredagsmyset (väldigt väntat) och vaknade inte förrän halv tolv. Kul tjej jag är. Det har varit en lång och hård vecka så helgen är väldigt välkommen.
 
Ha en fin helg nu hörrni!
Tjipp!
 
 
 
 

Torsdagslöpning

Toooorsdag!
Slutade vid halv fem idag och efter jobbet stack vi ut på vad som skulle bli en lugn löprunda. Jag med ond rygg och höfter och T med ont i knän och vader efter milenloppet då det nog blev en liten överansträngning. Men ömheten i Ts ben tog överhanden och efter någon kilometer föreslog han att han skulle promenera resten så kunde jag springa intervaller fram och tillbaka till honom. Så vi gjorde rundan kort och medan han promenerade sakta så sprang jag olika intervaller. Tiden hamnade bara på 25 minuter och knappt 4 km och sen promenad 1 km hem, men det är som de säger, lite träning är bättre än ingen alls. Sen plankan i vanlig ordning. Pallade lite äpplen och plommon på vägen tillbaka, älskar det!
 
Nu kollar T på hockeyn och jag har en bloggpaus med datorn i knät. Bästa pojkvän masserar mina fötter samtidigt, bortskämd!
 
Over and out!
 
Bilder från den korta Motala-vistelsen i somras:

Alltid lika mysigt hemma hos Babsan!

Kicken som behövdes?

Har varit en bra kväll och kanske fick jag kicken som behövdes för att fixa återstående 7,5 veckor. Har ju varit lite sisådär sista veckan. Gjorde en BIA-mätning där man får reda på muskelmassa, fettprocent osv. Tänkte göra en sån i slutet av utmaningen också så har jag ett mål att sträva mot. Ökad muskelmassa, minskad fettprocent givetvis!

Två rätt osmickrande bilder från dagens gympass som blev core samt 15 minuter HIIT samt uppvärmning och nedvarvning i backe och en ordentlig stretch! Liite svettig efter HIIT haha
 
Over and out.
 

Ett snabbt hej

Har hållt i en förflyttningsutbildning hela dagen och nu är jag hemma för ett kvickt ombyte och lite mellis och sen ska jag promenera bort mot Actic och möta upp M. Hoppas på en kul kväll! Träning av något slag lär det bli iaf och så en BIA-mätning.
 
Have a good evening!
Ciao
 
I lördags:






Trötta trötta tisdag

Drog hem tidigt från jobbet idag, redan vid 16-tiden (började ju också 07.00 imorse). Vi skulle gått och tränat men var så trötta och omotiverade så vi skippade det. Det brukar bli så när jag tränat många dagar i sträck så det var nog helt enkelt dags för en paus nu. PW  till och från jobbet iaf! När vi kom hem skulle vi bara vila lite i soffan men råkade slockna och vaknade inte förrän 19.30! Minns inte när jag sov på em/kväll senast men även det var säker välbehövligt. Nu håller jag på och gör frökex annars inte mkt.
 
Ska hålla i förflyttningsutbildning hela dagen imorgon och sen på kvällen ska jag och M på Kick-off-kväll på Actic, ska bli spännande! Kan verkligen behöva en motivationskick i baken så jag hoppas på det.
 
Natti natt.
 
Lite mer skåne:



Ack Vämeland du sköna

Weihooo, jag åker hem till helgen! Sekunden efter jag bestämt det kände jag mig genast lättare i kroppen. Tror det är precis vad jag behöver just nu (men oj vad konstigt det känns att åka iväg ensam. Man vänjer sig så fort vid att ha sin älskling nära jämt).
 
Idag efter en superstressdag på jobbet stack vi och tränade. Jag körde spinning och pojkvän körde styrka. Sen plankan på det givetvis. Tungt pass för jag kände mig så omotiverad och liksom arg inombords. Arg på kroppen som bara gör ont överallt, arg på att jag inte orkar lika mycket som jag vill orka, arg på att resultaten inte visar sig snabbare fast jag tycker att jag verkligen lägger ner mig. Men men, alltid lika skönt efteråt. Nu har vi käkat lite (Min favvo-smoothie, choklad!! har köpt ett Raw cacaopulver från Renee Voltaire som jag använde tillsammans med chokladproteinpulver, kesella, mjölk, fryst banan och jordnötssmör. Satan vad det är gooooott! Lätt kvällens tips!!) och jag håller på och kör långkok på en höst-köttfärssoppa som jag ska göra en massa matlådor av. YUM!
 
Här kommer lite bilder från i somras när vi var i Skåne!
 
Nu
 


Sweeeeet Derams!

Livet

Det har varit lite kämpigt över lag de senaste dagarna antar jag. I lördags vaknade jag efter en lång dröm om mamma och jag saknade så det sved och brände i hela kroppen. Låg bara och grät och hulkade. Jag får fortfarande de där sorgeattackerna även om de kommer mer sällan nu. Men de känns precis lika mycket och jag är oftast helt slut efteråt. Har längtat hem mycket också. Sommaren har varit för intensiv och jag har inte landat på hela sommaren. Kände hur jag saknar mormors kramar och omtanke, samtal med storasyster hemma i deras trädgård och alla samtal och god mat hemma hos Mats. Det är en svår balans det där när man är hemmakär. Sen är det så mycket som har förändrats det senaste året. Mycket nytt som är underbart, endel gammalt som jag saknar. Saknar väl de där långa analyserande samtalen till frampå natten med en vän som lyssnar och vet.  Men ibland måste man ta svåra beslut för att man tror på att det är det bästa. Som sagt, det är en svår balans mellan allt. Men vad jag vet är att jag behöver prata, även om mitt innersta ibland. När allt det försvann och när jag slutade hos psykologen i samma veva så tappade jag också en liten bit av mig. Jag tänker att jag ska skriva av mig i min dagbok men det blir liksom inte av. Ni vet hur det är, ibland är man bara i osynk med ens omgivning, de har fullt upp med sitt och jag med mitt men på ett annat sätt. Pojkvän är en sak, vänner en helt annan, givetvis.
 
Jag sa till Tommy att jag kanske sticker hem till helgen när han jobbar lördagen. Annars dröjer det så länge för han jobbar även helgen efter och helgen efter det får vi besök och helgen efter är överraskningshelgen och sen börjar det om med ett par helgers jobb för pojkvän igen. Vi får se hur det känns till helgen men om hemlängtan sitter i så åker jag hemåt en sväng.
 
Det är söndag och vi gör inte så mycket, tvättar och slappar i soffan. Vid halv fyra ska vi möta upp A & A i stan för middag och bio, snabba cash! Ska bli kul att se den, har sett fram emot det sen jag såg ettan.
 
Ha en fin söndag hörrni!
T

Hälsoutmaningen

Den senaste veckan har varit lite kämpig. Har haft sån jävla craving efter sweets sådär som man kan bli innan mens. Och överätit för jag varit så sugen. Sååå igår gav jag mig själv några treats. Igår på Sicklaloppet så hade jag handlat godsaker till pojkvän som han fick när han kom i mål men jag själv högg också in på lite vindruvor plus att jag köpt en Rawbite-raw cocao-bar. På kvällen blev det dessutom lite naturgodis. Men imorse när jag vakna kände jag mig piggare än på länge och cravingsen var som bortblåsta. Det var nog vad som behövdes efter 4 veckors strikt kost! Därför stack jag ut på vad som skulle bli en PW imorse men den omvandlades till att köra oregelbundna snabba intervaller mixat med PW första halvan och andra halvan jogg. Kände mig så pigg i kroppen, vädret var superhärligt och jag kände mig så glad. När ryggen krånglade promenerade jag en bit och sen löpte jag vidare. Blev en runda som landade på 7.12 km och 50 minuter. Träningen har hur som helst gått bra i veckan förutom att jag fått problem med kramper i ryggen när jag springer snabbt igen och smärtan i höften har tyvärr tilltagit.
 
Veckans träning:
Måndag: PW 45 minuter
Tisdag: Cirkel
Onsdag: HIIT 13 min (mellan 16-17.7 kph) + styrka med fokus stabilitetsträning överkropp
Torsdag: PW 2 x 45 min
Fredag: Cirkel
Lördag: Löpning 6 km (Fick kramp i ryggen och var tvungen att avbryta rundan
Söndag: PW/sprints/jogg 7.12 km
 
Plankan 7/7 dgr
 
 
Summering första månaden:
 
- 5 träningspass per vecka.
- Flera PW per vecka.
- Inte så mycket treats.
- Inget sockersug förrän vecka 4
- Lite tilltagande smärta i höft.
- Problem med ryggen sista veckan
- Kört plankan 6 eller 7 dgr/vecka.
haft en bra blandning mellan cardio och viktträning.
- Viktnedgång med knappt 2 kg första 3 veckorna (har ännu inte vägt mig efter 4.e veckan, men det kanske är lika bra haha)
 

Sicklaloppet!

Idag sprang min T Sicklaloppet och han var givetvis grym! Landade in på 45.47 och slog sitt persbästa med drygt 3 minuter. Han är grym min kille!

T laddar för fullt innan loppet! Lite samanbiten och nervös som sig för precis innan man springer sitt första lopp!


Målgååååång!!
Sen vi kom hem har jag varit ute på en löprunda. Segt i början men efter ett par km kändes det som att jag nästan flög fram men efter ytterliggare ett par km så fick jag en sån där låsning i ryggen som jag hade mycket i våras, så det var bara att dtanna och stretcha och efter ännu ett försök gav jag upp och promenerade resten. Rundan slutade på ca 6 km.
 
Ikväll blir det kanske en tur ut på Kulturnatten.
Tjipp!

Den pinsamma tystnaden som uppstår när man tror man är ensam och står och fotar sig själv leende och psande i spegeln i omklädningsrummet när det plötsligt kommer in en annan tjej i rummet

Körde 13 min hård HIIT på bandet, promenad i backe som uppvarvning och nedvarvning och sen stabilitetsträning för core. Bra pass men intervallerna gick tungt idag. Körde iaf 30/30 på mellan 16-17.7 kph, sista 5 körde jag på 17.7 och pulsen rusade. Insåg vad korta ben jag har och att jag har en bit kvar tills jag kommer upp i riktigt bra kondis haha
 
Innan träningen.
 

Efter träningen. Hej snygging! haha
Bra dag på det stora hela! Lunch med Iverhedskan och i övrigt så har jag planerat lite kring en överraskning till Tommys födelsedag. Älskar överraskningar (även om jag är seriöst värdelös på att hålla dem hemliga haha)
 
Nu har vi precis käkat.
Tjipp.

Last Week - Summary!

En summering av förra veckans form:
 
Måndag: PW 45 minuter innan frukost
Tisdag: Cirkelträning 1 h + PW 2 x 45 minuter
Onsdag: Intervaller på bandet + styrka i gymmet
Torsdag: HIIT på bandet 15 minuter (30/15, 30 sek aktiv på 16 kph/15 sek vila) + Styrka i gymmet
Fredag: PW 45 minuter
Lördag: Löptur 9,6 km på 49 minuter
Söndag: Gymmet med fokus mage och rygg.
 
Plankan 6 dgr av 7.
 
På det stora hela en bra vecka med bra med motivation. Har trots Kräftskiva hållt mig ifrån några treats mer än lite vindruvor som slunkit ner! Om det gjort någon skillnad på vågen får vi se imorgon, har inte varit på gymmet och kunnat väga mig idag men vecka 1 var det en nedgång på 1 kg, vecka 2 en nedgång på 0,5 kg alltså sammanlagt 1,5 kg! Sakta men säkert. Börjar iaf känna mig mer tillfreds nu och det känns superhärligt och är det viktigaste, inte några dumma siffror på en våg. Men ändå ni vet hur det är, är man resultatinriktad så är man, då vill man att allt ska va mätbart haha
 
Puss och hej från en glad tjej!

Preppar inför helgen!

Direkt efter jobbet idag så tog T och jag bilen in till Sickla för att hämta ut hans nummerlapp inför loppet på lördag. Det var bara det att vi gjort en liten felkalkylering och ingen mer än oss skulle nog frivilligt sätta sig i bilen och köra mot Stockholm klockan 16 en måndageftermiddag. Epic Fail haha
 
Fram kom vi till slut iaf! Vi hade springkläder med oss för vi tänkte provspringa banan men efter lång tid i bilkö var vi rätt trötta plus att vi efter en snabb titt på kartan insåg att vi nog inte skulle fixa att hitta hela vägen runt själva. Så efter att ha strosat runt i Sickla och druckit Powersmoothies från Naked Juicebar (FAVORIT!!) så styrde vi hemöver. Nu är T ute på en löprunda och jag som tog en PW till jobbet imorse har en vilodag i övrigt och håller på och fixar lite käk tills han kommer hem istället!
 
Lite bilder från sistone:

Fick min Glossybox förra veckan och kan redan konstatera att håroljan är grym och likaså lipfrostingen som ger lite lagom  glans åt läpparna utan att kladda (många år sen jag använde sånt haha) och läppstiftet har en fin nyans och bra konsistens. Resten is yet to try.
 

T köpte en ny skjorta förra veckan på vår lilla shoppingtur som jag tycker är så fin på honom!

Igår åt vi köttfärsbiffar som jag låtit koka i creme fraich med kryggor, champinjoner och lök. very good!
 
Oooover and out!

Lazy sundays turn to monday to soon.

Har haft en fin söndag. Skrev precis ett långt inlägg med massa bilder men hela försvann. Jävla skit! Fy fan vad trött man blir när sånt händer. Så nu tänker jag inte skriva om allt. Kan bara upplysa om att det varit en lugn söndag med lång frukost framför en film, gymmet (fokus på mage och rygg), gränby för smoothie och prata med Telia om ev ny mobil, matlagning, middag framför en film.
 
Tjipp
 
PS. Min syrra och hennes kompanjon hade ett launchingparty i helgen för deras nyintagna märke Koola Anna. De gjorde självklart succe! Hur snygg är tex inte min syrra i nedan outfits från Koola Anna. Inte undra på att folk vill köpa köpa köpa dessa kläder!
 


Nu ska jag ägna resten av den här lata  söndagen åt att mysa.
Natti natt!

I want it!

 


Det finns inga dåliga väder!

Det blev en runda på 9,6 km för mig och 10 för pojkvän. Körde de första kilometrarna tillsammans och sen körde vi åt olika håll och möttes turligt nog upp på tillbakavägen och sprang sista halvkilometern tillsammans. Regnet öste ner under hela rundan men det gjorde inget alls, var rätt härligt faktiskt! Jag har aldrig varit ett stort fan av löpturer i stekande hetta. Hur som helst så är jag väldigt nöjd! Nu blir det en duuuuusch! Tjipp


Kräftis

Kräftskiva med avtackning med jobbet igår. Sorglig anledning till festligheten men rolig kväll!


Jag har suttit och pysslat ihop 4 kort under veckan. 3 Avskedskort och ett till värdinnan. En kväll satt T med mig och gjorde ett kort till en på hans jobb som ska gå i pension. Det var mysigt.


Nu ska vi ut och springa i regnet, weiiiiii.
 
Over and out.