Hur mycket jag saknar? Tusenfalt.

Sakna. Älska. Sorg. Smärta. SAKNAD❤️

Ja Gud vad jag saknar, hela hela tiden. Älskade mamma, varför kan du inte komma tillbaka till mig? Så jag får berätta allt för dig? Berätta om mitt nya jobb och lyckokänslan i det och allt annat motstridigt jag känner. Krama dig, gråta hos dig, skratta med dig, bara vara med dig. 

Det gör så förbannat ont med insikten om att aldrig mer få träffa dig och berätta hur mycket jag älskar dig och uppskattar allt du gett mig genom livet. Den känslan och insikten kommer aldrig någonsin att svalna eller bli mindre för den är en del av mig, så stark som ingenting annat.

Snälla mamma, kom tillbaka nu. 

Julrea och annat

Igår var vi inne en snabbis till siba och unnade oss en försenad julklapp, nämligen en Marshall-högtalare som ffa Tommy spanat in i över ett år. Den som väntar på något gott, för nu är den äntligen vår och mina gamla datahögtalare jag fick någon gång tidigt 00-tal har åkt ut. Sen promenerade jag med Maja igår och tränade i källaren. Har lyssnat på Kvick-dokumentären i dagarna två på mina promenader, galen historia ändå!

Idag tog vi med oss svärmor, och hennes man och åkte en sväng på mellandagsrean! Blev bortskämda med fina mellandagsfynd från fina svärmor och så köpte vi en bilbarnstol till Maja att ha i andra bilen eftersom vi behöver det nu när hon ska börja förskolan. Ikväll har jag gjort egen smördeg och gjort smördegsinbakad fläskytterfilé med bacon/champinjonstuvning!

Har tagit väldigt dåligt med kort denna jul och de jag tagit ligger i kameran än så länge så jag får uppdatera med det en annan dag 😄✌🏼️

Från gårdagens promenad


Gårdagens träningspass
Dagens craving!!



Från när vi var i stan idag! Maja fick ny jacka av sin morbror i julklapp och skorna fick hon av sin farmor idag! Maja hade nämligen tyvärr bara snowjoggins och gummistövlar i rätt storlek annars. Så kan det va när man är en landet-tjej ☺️

Nu blir det James bond! Hoppas ni haft en fin julhelg fina vänner!


God jul alla vänner!

Har haft en toppenfin jul med Majas farmor och plastfarfar som är här och firar med oss! Ätit oss proppmätta och haft det mysigt och öppnat så fina klappar. Saknar såklart min kära familj därhemma hur mycket som helst också, men har trots saknaden haft det toppenbra ❤️








Älskade lilla gos!

Maja fick krupp igår kväll/natt och när hon vakna imorse var det riktigt dåligt. Superrosslig i halsen på både in och utandning. Fick order av 1177 att gå ut och promenera en halvtimme med henne så det gjorde vi i mörkret. Tyckte inte hon blev så mycket bättre så Tommy åkte in till vårdcentralen med henne och blev kvar 3 timmar där och hon fick luftrörsvidgande och kortison. Hon hade varit jätteduktig trots allt. Sen ikväll när jag kom hem från jobbet så fick Tommy äntligen lite avlastning och jag fick hänga med min favorittjej. Jobbigt att vara på jobbet när lilltjejen inte mår bra, även om jag såklart litar på och vet att Tommy tar hand om det❤️ 

Det blev ingen mathandling idag av uppenbara skäl så Tommy är nu inne i stan och handlar all julmaten så det är klart imorrn när Majas farmor och plastfarfar kommer! Och Tommy har även städat hela huset medan Maja sov i eftermiddags. Ni hör ju, han är bäst! Själv försöker jag för mitt liv att hålla mig vaken tills han kommer hem så jag kan hjälpa till att plocka in alla varor. Sen blir det zzzzzova! Vi är nog alla dötrötta efter inatt men särskilt Tommy som var uppe med Maja inatt. 

Jahopp, det var en uppdatering om läget. Imorrn är jag leeeedig, så jävla gött! (Önskar jag fick sova hela dan dock hehe)



Det är juuuul i vårt hus!





Mh15

Stack hem från jobbet en liten stund tidigare än vanligt idag. Jätteskönt att få köra hem medan det fortfarande var ljust! Eftermiddag/kväll har varit hellugn och vi har bara hängt, läst pixiböcker, lekt, byggt lego och kollat på mh15. Ikväll spelade Lars Winnerbäck och nostalgin var total!! Han spelade tätort på en slätt och utkast till ett brev, så fint! Och vet ni? I sommar kommer han till Uppsala i sällskap av Miriam Bryant och Melissa Horn! Vilket supergäng va!


Idag hade vi julbrunch på jobbet, en himla trevlig historia! 


------------------

Några bilder från ett pepparkaksbak i slutet av november med bästa Julia, Anton och Leon!






Fin helg, fin familj

I helgen har bästa Jonas, Emelie och Kevin varit här och hälsat på och det har varit en superfin helg! Ätit gott, skrattat massor, promenerat, grillat korv, lekt ute, lekt inne, spelat spel, gjort pepparkakshus och massa annat! 
















Imorrn är det ny vecka, nya tag som gäller! Drygt 1,5 månad kvar till nytt jobb, känn peppen!!! Whoop whoop!

Goder Afton!

Maja sussar sött i sin säng, Tommy är på innebandy och jag ligger sovredo i sängen men tänkte bara säga hej först. Efter jobbet idag har det hunnits med att läsa flertalet böcker med Maja, bada med Maja medan Tommy lagade middag, göra en stor omgång granola med kanelsmak och att leka med bilar alla tre. Bra afton som ni hör.

Tidigare i veckan slutade jag tidigt från jobbet och skyndade mig hem för att hinna gå skogsrundan med Maja. Kändes sååååå lyxigt att få se dagsljuset och verkligen ta tillvara på det. Maja var vaken hela tiden och vi tittade på en massa saker på vägen och snackade om ditten och datten. Vardagslyx när den är som allra allra bäst!! Ett par bilder: