Intense

Intensiva dagar både igår och idag. Igår jobb i 12 timmar asen 1,5 timme tennis-handla-hem-göra matlåda-äta-duscha-sova. Idag jobb till halv fem, fackligt möte till halv sju, gym-handla-laga mat. Nu kom precis T. Ska laga klart maten medan T letar parkeringsplats.

Tjing!


Kläder någon dag förra veckan!

Smygfotat.com






Ett av de största nöjena här hemma på Norrlandsgatan på sistone haha

Ibland är det enkla det allra finaste

En så himla fin helg har just passerat! I fredags blev jag bjuden på både hemlagad mat och massage när jag kom hem efter jobbet. Sen lite film och godis på det, Perfekta fredag!

Lördag tog vi sovmorgon men vid halv tolv tog vi tåget in till Sthlm, jag, Jennie, Annso och T. I Sthlm mötte vi upp Carro och vi tjejer drog ut till Grönan och T drog iväg och träffa sin kusin. Vi hade sådan tur och hade finaste vädret och det var löningshelg så det var tjockt med folk men det gjorde inget. Dagen var bara så bra. Käkade gott, åkte många karuseller som jag verkligen inte kommer åka någon mer gång (Fy fan vad rädd jag var!!), åt glass och garvade jävligt mycket. T kom också senare och åkte några karuseller med oss. Tjejerna drog hem framåt 21 men jag och T promenerade in till stan och stannade och käkade på vägen. Kom tillbaka till uppis vid midnatt efter en sjukt fin dag!


Solen i ögonen.

Innan första åkturen, taggade!

Så himla fint väder!

snygg!


Skrattkammaren!

Lustiga huset!


Glass och våfflor!

I kön till den värsa berg- och dalbana jag någonsin åkt. Helvete vad rädd jag var. Blundade med huvudet vänt mot Ts axel samtidigt som jag höll krampaktigt i T och ett av handtaget. Vilken tönt jag är! haha

Vacker kväll i Sthlm.

Söndagen blev det ännu en sovmorgon och sen stor söndagsfrulle innan jag gick och mötte upp Helene och Jen för lite snicksnack och lunch. Sen gick vi hem till mig (där T var) och åt egenbakad äppelpaj av mig och T. När tjejerna gått så blev det kvällspromenad och sen middag. Stackars T fick kliva upp 02.30 inatt för att åka tillbaka till skogarna och hinna till jobbet i tid. Jag var väldigt glad att det inte var jag som skulle köra, det hade helt enkelt inte funkat, kunde knappt hålla ögonen öppna haha

Ikväll har jag kört Spinning Puls. Helt sjukt tungt och jobbigt pass men jag var duktig och det gick riktigt bra! Det känns att jag inte festat på 2 veckor I tell you!

Nu är det snart dags att hoppa i bingen!
Sleep Tight!

Kvällens låt:
Patti Smith - Because the night 


Somebody that I Used to Know

Kom hem till ett jävla inkassobrev idag. Kul. Bara för att telia är helt cp och inte kan skicka sina jävla fakturor till rätt adress fast jag bad dem TVÅ ggr. Aja, nu är det betalt och klart så nog om det!

Sen har jag bakat bröd inför morgondagens fredagsfika, det står i ugnen nu. Fick ihop degen så sent för att jag var tvungen att strula och kolla upp det här med fakturorna så det blir en ofrivilligt sen kväll igen (Det ska va i ugnen 2,5 timme).  Har kommit fram till att när jag är stressad på insidan så bakar jag, det är väl någon sorts terapi, att lyckas med något, att få ett färdigt verk. Ibland känner man sig så förbannat hjälplös. Man vill hjälpa fina människor som betyder så mycket men allt man kan göra är att lyssna, finnas och säga att man hoppas det blir bättre och hör av dig när du vill, finns alltid här (vad fan nu det skulle va för tröst).

Håller för övrigt på att lyssna sönder syrrans låttips
Gotye - Somebody that I Used to Know. Lyssna lyssna, så skön! Helst på hög volym, klädd i festkläder dansades runt med ett glas rött i handen (hösten är här och jag längtar plötsligt efter ett glas rött som kan värma mig i kylan). Har inte testat det där sista men känslan är sån iaf!

Inleder helgen med att bli bjuden på mat hemma i min egen lya, vilken start va! Stockholm i helgen annars och sen Stockholmsbesök på söndag, vilken fin helg va!

Natti.


Fix me

Hola Wednesday!
Jobb-Ackis-handla-städa-tvätta-löprunda (seeeg som fan och långsam, kroppen var trött och spänd hela rundan)-dusch-käk.

Nu har jag landat i soffan framför HIMYM och håller fortfarande på och tvättar, ska snart fixa matlåda inför imorgon. Bra dag, har fått så mkt gjort. Ortopeden var väldigt bra. Han remitterade mig till Magnetröntgen och när jag får svaret på den ska jag kontakta ortopeden för en ny tid igen. Har även fått remiss till kirurgen för att utesluta lite andra grejer. Hoppas hoppas jag fått någon ordning på det innan nästa sommar, gud vad gött det hade varit! Eller ännu hellre (men önsketänkande) att det är fixat till våren så jag kan löpträna på riktigt och faktiskt kanske prestera lite i något lopp. Kanske köra tjejmilen eller milen på Blodomloppet, eller bara få en bra tid på 5-kilometaren. Gissar att det inte kommer hända ngt före efter jul men vi får se!

Äh fan, jag har inget vettigt (Och definitivt inget intressant) att berätta. Ska spela tennis med Sara imorgon innan jobbet och på fredag efter jobbet kommer T. På lördag blir det Grönan med tjejerna och på söndan kommer Linnarsson hit från Estockholmo och hälsar på. Andra helgen jag är i Uppsala på hela sommaren, galet.

PS Jag tycker nya Norrlands Guld reklamen är roligt. "...Nej...vi skulle tagit jordnötter också" Haha humorn blir visst bara sämre med åren.







Source unknown

Dream on baby

Goder afton!
En hälsning från tjejen som både har bakat ett nytt sorts bröd samt en äppelpaj här på kvällskvisten. Innan det hanns det med ett möte i stan vid 16 samt spinning och lite gym. Soooo fiiiine. Skönt att hinna med så mkt på en helt vanlig tisdag (men det är roligare att göra paj med dig).

Nu ska jag väl sova lite. Imorgon är det mission "styr upp jobb & höft" som står på schemat. Ortopeden 14.10, wish me luck folks. (Måhända blir det en liten cortisoninjektion. Eller så blir det inte det. Det kan man inte veta innan).

Idag har jag insett att jag är påväg in i en lite för tidig 30-årskris. Kära någon, hur hände detta? Plötsligt närmar man sig 30 och det är dags att sluta bara glida runt och börja fundera på vad man vill. Fy fan vad jag inte gillar att inte ha full kontroll över mitt liv och vad som ska hända härnäst och att inte veta vad jag vill. Mina drömmar de senaste dagarna tyder även på att det är något jag missat, något som inte riktigt stämmer. Usch.

Nattinatt


Hit and Run

Jobb 07-18.30 och sedan en timmes spinning Puls. Var skitjobbigt men gick bra utifrån förutsättningarna att jag inte kört spinning på säkert 5 månader. Så sjukt svettig efteråt, har nog aldrig varit så svett!

Annars inget nytt under solen.

Over and out.



Source unknown

Crybaby

Har haft en fantastiskt fin helg med bästa Helena i Skövdes urskogar. Vi har ätit god mat, snackat massor över ett par glas rött, promenerat i skogen, plockat svamp, sett film, garvat, snackat minnen, drömt oss bort till kommande resor. En riktigt skön tjejhelg helt enkelt! Satan vad jag behövde det efter den här intensiva sommaren! Sen kom jag ut på en riktigt skön löprunda i skogen. Fan vad jag älskar att springa i skogen, kan aldrig jämföras med stan.

Lite bilder.


Frulle.

Hemmagjorda fruktdrinkar!

Helt fantastisk chokladmousse som Helena gjorde!

Herr Kantarell.

Helena!

Mitt ansikte försvann i solen i skogen.

Söndagssnacks i solen på verandan!

Söndagshäng.

Lite olika svampar.

Jag & svampen!

Såg en luftballong på väg tillbaka till Uppis, när jag satt på tåget. Tänkte att det nog är dags att trotsa höjdskräcken och testa det. Man måste våga lite ibland för att känna att man verkligen lever.

Tågresan hem ägnade jag åt att läsa ut boken "Fortfarande Alice". Satt och grät nästan hela vägen till Stockholm. Både över boken och sorgligheten i människors livsöden och över mig själv och över saknaden efter mamma som kom över mig sådär som den gör ibland, när det helt enkelt inte går att hejda. Tur tåget inte var helt överfyllt tåg, jag fick ha mina två säten för mig själv. Ingen vill väl sitta bredvid en hormonell Crybaby haha

-----------------------------------------------------



De här väntade på mig när jag kom hem, lika fina som när jag åkte i fredags. Fint.

Äppelpaj.

T hade med sig en massa äpplen från sitt äppelträd, så vi gjorde äppelpaj igår kväll, men först åt vi perfekt stekt Entrecot! Så.jävla.gott!






I eftermiddag bär det av till sköna Sköööövde och bästa Helena!

Auf Wiedersehen!

Höst.

Sådär ja, så har man rotfyllt sin första tand. Äntligen fick de bedövningen att bita, efter att ha dragit i 4 ampuller med olika bedövningsmedel. Somnade flera ggr under själva rotfyllningen. De har nu dödat pulpa och nerver och vi hoppas att hon dödade allt, annars lär jag bli varse om det finns några nerver kvar. Försökte första kvarten övertala min tandläkare att vi skulle skita i alltihop, vänta med det. Övertalningen gick inte så bra haha Ska iaf tillbak om en månad och fortsätta processen. Kommer även vara öm i tanden de närmaste dagarna. Looking forward.


Hösten är nära och höstkläderna behöver luftas. Söndag i Gbg.

Hade tänkt träna idag men efter 1,5 timme i tandläkarstolen var jag smått skakis och tungandad så jag fick skippa det. Snart kommer T. Jag har fixat käk och kollar på CSI Miami medan jag väntar.

Det har varit en vacker dag idag. Sol och nästan klarblå himmel. Men det ändrar inte det faktum att luften är hög, temperaturen är lägre och att hösten är på intågande.

So Long.

...








------------------------------------

Kvällens låt: Den Svenska Björnstammen - Vart jag mig i Världen Vänder

Jag har saknat dig så det gör ont idag mamma

Sprang 5 snabba (23 min) km på bandet och trodde jag skulle dö. Eller mina lungor höll på att gå sönder. Jävla jävla feströkning. Jag är så satans sliten efter helgen. Jag är trött, less, irriterad och PMSig. Jag vill vara för mig själv och vill inte att folk härjar med mig. Orkar.inte.det.

Saknar dig så förbannat, outhärdligt mycket vissa dagar mamma. Liksom mer än vanligt. Jag vill berätta så mycket, fråga om råd och skratta med dig. Gud vad jag saknar. Det finns så mycket jag vill säga, så mycket jag vill dela med dig och så mycket jag vill fråga. Den är så förbannat orättvis, den här jävla världen.
Älskar dig. Saknar dig. Mer än ord kan beskriva.
Det gör bara så ont ibland.







Way Out West 2011

Hej hej hallå från bingen.
Tillbaka i Uppis efter en jättefin helg i Gbg. Har sett så många bra och roliga och härliga spelningar, vädret har varit fantastiskt, ölen har flödat, kärleken till livet likaså och det har bara varit så bra.

Är så satans sliten nu bara. Nu ska jag sooooova!
Lägger in ett par bilder bara.





¨


Sov så gott, det kommer jag att göra.

Natti.

Way Out West imorgon!

Goder afton!
Ligger här i sängen och är helt övertaggad inför morgondagen och helgen i Gbg. Har gått omkring och sjungit på eftermiddagen på jobbet och peppat som en tok! Mina kollegor har garvat åt min iver haha



Helt underbart fantastiska wow-helgen förra året. Hoppas på en lika fin i år!

Igår fick Alexandersson ett överraskningsbesök från Värmland och blev så himla glad! Så idag på dagen flexade jag några timmar så vi hann äta bullar och dricka mjölk och äta lunch tillsammans.

Idag har jag shoppat loss lite på stan och efter det har jag packat. Nu ligger jag i sängen och lyssnar in mig på lite artister inför WOW! Kommer bli FAB det här.


Tennistisdag!

Satan vilken trött tjej.

Kickade igång dagen med en timmes tennis. Sen jobb i vanlig ordning och på vägen hem stannade jag på sats och drog av 7 km på löpbandet. Jag kände att om jag åkte hem så skulle jag aldrig orka ta mig ut på en löprunda så det var lika bra att stanna på vägen hem från jobbet och få det gjort. Hoppas jag inte får allt för ont i höften imorgon.

Har landat i soffan framför HIMYM. Sen måste jag verkligen styra upp lite städning här hemma. Men det är ju så jävla tråååååkigt!

Over and Out.










Sources unknown.


Closer

Har haft en jättefin helg i Motala med T. Jag tog tåget ner vid lunch och T åkte från Kd och mötte upp mig där.

Läser en bok som heter fortfarande Alice. Mkt bra men också tårframkallande, ingen passande tåg-bok med andra ord.

Fredagskvällen spenderades hos farsgubben med Thaimat och en kväll/natt i hamnen och på Harrys. Efter massa bärs, snack och dans snubblade vi in hemma framåt halv tre-snåret på fredagsnatten.


Lördagen handlade vi käk och alkohol i stan innan vi drog ut till Babsan och käkade lite lunch och hängde i solen.




Vidare åkte vi alla tre in till Johan, Kicchi, Isaac och Noah i Vadstena. Där bjöds det på fördrink, förrätt (bruchetta med kantareller) och jättegoda grillade älg-rådjur-fläsk-biffar och en stor jättegod sallad! Jag hade med såpbubblor och vattenpistoler till ungarna så det blev både vattenkrig och såpbubblor över hela himlen (Jag tyckte troligen att såpbubblorna var mer spännande och roliga än barnen själva haha).







Isaac hade gjort varsitt jättefint pärlarmband till oss!

Efter maten drog vi ner till slottet och såg P Floyd spela. Det var bra, hade säkert varit bättre om jag varit mer inlyssnad men det var en skön spelning hur som helst och en fruktansvärt fin kväll.

Söndagen spenderades åt en lång sovmorgon och tvspel med barnen. Jag kom tvåa! Isaac vann såklart. Sen hoppade jag på bussen till Linköping när T kom på att jag glömt mitt visa och körkort i hans ficka. Snäll som han är så kom  T till Lkpg med mina kort (trots mina protester om att han kunde skicka dem istället så han slapp åka ända till Lkpg). Sen vet jag inte riktigt hur det gick till men plötsligt satt vi i T´s bil igen, på väg till Uppsala. Blev en roadtrip med gangsertema haha:



När vi kom hem beställde vi pizza och kollade film och sen kom vi inte i säng förrän framåt ett. T var tvungen att gå upp halv tre inatt och åka hem till Karlstad för han började ju jobba kl 6. Inte helt okej. Astrött idag är bara förnamnet I tell you!

Imorse promenerade jag till jobbet för jag hade ju cykeln på station. Bara för det så blev det så att jag hade träningskläder hela dagen på jobbet, för jag var för lat för att byta om.



E8fter jobbet bölev det en snabbis på gymmet för att köra igenom överkroppen och sen en promenad med Jen. Nu sitter jag här i soffan och försöker övertala mig själv att hoppa i duschen samt styra upp matlåda. Det går sådär hittills. Måste absolut i säng innan 22 idag, måste försöka ta igen lite förlorad sömn innan det är helg igen!

So Long Darlings.

Snart helg!

Kickade igång dagen med ett pass tennis nere vid studenternas utebanor med Sara mellan 06-07.15. Jättekul och sista halvtimmen gick det riktigt bra!

Jobb till halv fem, en snabb sväng på gymmet för att dra igenom överkroppen och sen promenad med Jen. Bra dag på det stora hela och (peppar peppar) rätt lugnt på jobbet. Imorgon slutar jag vid lunch och tänker dra ner till Motala över helgen! Så jag har ägnat kvällen åt att packa.

Natti natt.


Sunny Wednesday!

Inget nytt under solen.
Jättesolig dag. Jobb 7-15.30, tvätta, parkhäng, calippo, läsa bok, 7,5 km löptur, svett, dusch. Ungefär så. Bra onsdag!




Lovely tuesday!

Idag efter jobbet slängde jag mig på en filt i en park på väg till gymmet och solade och läste en bok. Somna visst en stund där också. Sen drog jag iväg till sats där jag inte har satt min fot på ett par månader. Det har ju fått stå undan till förmån för underbara sommar-löpturer istället! Kom till min förtjusning precis i tid för ett corepass och efter det körde jag biceps, triceps och bröst. Min överkropp är så trött nu! Men på ett skönt sätt såklart.

Annars inte mycket nytt under solen.


Run baby, run!

Sååååå nu har jag varit ute på en löprunda. 7,5 km på ca 40 minuter blev det. Inte rekordsnabbt men det kändes skönt ändå! (Okej, det känns lite att man haft semester en vecka och bara sprungit 1 gg och spelat ett set tennis, dubbel m Erik, Em och Jonas).


Kläder någon dag veckan innan semestern.

Är semestern redan slut? Really?

Så var man tillbaka i Uppsala igen och har redan hunnit jobba en dag. Började 7 och gick hem 15.30, klapp på axeln! Har ätit lite biggaråer och tänkte ta mig ut på en löprunda nu men det är ju så satans varmt så jag har landat i soffan en stund först.

Semestern hemma i skogarna var helt grym. Allt har varit så himla bra!
Fredagen efter jobbet blev det bad i Fjällnora och på kvällen en GT och middag på Spessimo (?) för att fira in semestern.
Lördag drog vi hemöver efter en skön sovmorgon. Väl hemma blev det familjemiddag med påföljande förfest hos Fredrik och Nellie och utgång på Frykstafesten. Jätteskön och kul kväll!



Skål!






Bror och V.


Dance


Puss

Efter en jäkligt kul lördagskväll så blev söndagen rätt lugn. Jögge och Nina kom framåt eftermiddagen och det blev middag med la familia och Johnny lagade maten. Måndag fyllde Mats år så mormor och morfar var och fikade och på kvällen var vi o kollade på Emsan som körde trav!



Sen blev det middagar på kvällarna, god mat, ett gäng GT, Corona, mycket familjehäng, lunch med mormor och morfar. Tisdag och onsdag spenderades vid Aborrtjärn med sol och bad, ensamna på en brygga. Mysigt!




En dag åt vi lunch med mormor och morfar på Golfrestaurangen, det blev rårakor och fläsk.

Mormor och morfar!





Blåste såpbubblor en kväll.




Sen igår åt vi en sista lunch, grillat, innan det var dags för mig att hoppa på tåget igen. Fan så snabbt en vecka kan gå! Att tåget var sent var ingen överraskning, inte heller att jag nådde U-a strax före midnatt fast tidtabellen sa att jag skulle vara framme 20.50. Behöver jag säga att jag var astrött när klockan ringde imorse?

So Long Peeps.