Gott nytt år folket. Jag önskar er alla (a.k.a mig själv) ett drama-fritt nyår.

Klockan tolv inatt är det ett nytt år. Tro det eller ej. Det har varit ett ganska jämt år. Små toppar och dalar här och där och annars flutit på riktigt bra. Fin sommar, med mycket familjetid både i Värmland och Östergötland. En massa häng med mitt underbara Järngäng i Umeå och andra sköna individer.
Men jag tror på ett toppår 2009, med många och positiva förändringar. Det sägs att nyårsnatten är en spegling av hur kommande år kommer bli. Har man ett bra nyår blir året bra har jag hört. Så vi får väl göra vad vi kan för att få till en fin kväll kära vänner.

Hörs nästa år.
Ciao.

PMSig är bara förnamnet.

Ännu en produktiv dag till ända. Imorse tog jag tag i och fixade några smågrejer. Sedan for jag o syster till staden för lite nyårsshopping, matinköp. Efter detta for jag hem till mormor och käka lunch, min favoritlunch även. Sedan ringde de från Söderhamns rehab ang en jobbintervju. Så då var det bara att börja undersöka hur man skulle ta sig dit på fredag. Efter undersökning insågs att det var förbannat jävla dyrt att åka kollektivt (så mycket för att försöka vara miljövän). Kom igen, 1400 tur o retur, det betalar jag bara inte för en intervju till ett jobb jag kanske inte ens får. Men min fina syster erbjöd sig att följa med och köra. Tack tack kära syster, vad hade jag gjort utan dig?
Vår, sköna vår!

Ha en skön kväll folket.

feeling good?

Fan då. Noll motivation till att ta tag i det verkliga livet. Skulle göra lite skola igår. Gjorde jag det? Eh nej, inte det nej. Skulle dra ihop ett par anskökningar idag. Har jag gjort det? Eh, nej. Istället har jag duschat o fixat mig och ska snart fara in till staden med storasyster och handla inför nyår. Sen ska jag till mormor och käka lunch. O ikväll får vi se. Vet ni förresten hur opepp och trött jag är på att söka jobb? Nej, trodde inte det heller. Fy fan vad det är tråkigt. Men det är ju ingen som kommer göra det åt mig..

Bra karaktär? Nix. Särskilt inte kring juletid.

Ciao Bellas.

att leva i en bubbla mitt i allt

Ganska produktiv dag after all. Trots att jag inte steg upp förrän framåt halv ett idag så har jag hunnit både handla, gå en långpromenad med syrran o Crespo och dra igång ett långkok. Kycklingsoppa sa det bli och jag har bjudit in herrskapet på Åttan att joina oss för lite sopp-middag. Hoppas det ska smaka.

Nyår ja, denna ständiga hets. Konstigt nog börjar jag faktiskt känna mig lite festsugen. Men det är väl så det brukar vara när man inte har någon fest att gå på. Jag får dra upp till Jen o sätta fart på festen. Jag kan lova dig Jen, att hade det varit närmare hade det inte varit något tvivel om saken, då hade jag varit där och joinat dig i dimman när vi träder över gränsen till det nya året.

Men tillbaka till matlagningen.

Latah.

så kan det gå

Kom hem från en promenad med syrran och Crespo för en stund sen. Just nu sitter jag med jätteont i magen o tycker synd om mig själv. Men jag vet att det är självförvållat. Har haft askass kosthållning senste dagarna. Godis och en limpskiva med lite skinka typ. Inte helt okej.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi iväg till mormor en sväng. Imorgon har jag endel att stå i. Måste bland annat ta tag i lite plugg. Suck. Fan vad jag har lagt det där på hyllan nu ett tag, det har varit jävligt skönt.

Latah.

right or wrong

Just hemkommen från en vända in till solstaden. Köpte inget särskilt, skulle inte ha något särskilt. Men lite underkläder och andra nödvändighetsprylar slank igenom filtret o följde med mig hem. Hjälpte inte hur mycket jag sa att jag verkligen inte fick köpa något alls, några grejer hängde med ändå.
Kvällen blir nog lugn som det ser ut, men ja tiden får utvisa. Vem vet vad som händer.

Jag o Edvin på julafton

Bye Bye peeps.

Falling in love with your favourite song..

Tragiskt nog har jag fortfarandeinte föflyttat mig ur min soffa och duntäckes varma och trygga famn. Eller tragiskt är väl fel ord. Det är inte tragiskt heller, låt mig för fan få vara bakis och full av ångest om jag vill.

En av tvillingarna fick tag på kameran på julafton o jag var som vanligt inte sen att posa lite.

Har insett att jag härjat bort Martins jacka med. Fick låna den igår kväll för det var så kallt ute (o jag valde tydligen att stå ute o kedjeröka stora delar av kvällen - Mysig tjej. Känner mig naturligtvis helt nöjd med det valet.) Istället för att ge tillbaka jackan till Martin vid kvällens slut valde jag tydligen att lämna den på Killingen. Gött, härligt Terese. Lika bra koll som alltid. Lyckas med samma konststycke två gånger av två möjliga. Nice.

Adios.

Ingen bra dag

Annandagen är här, juldagen är över. Det var en fin kväll med många gamla bekanta ansikten och ett o annat djupt samtal, ibland kanske för djupt? Vissa undveks andra kramades. Ja det är ju så juldagen brukar se ut antar jag. Inte en kväll som alla andra, mer en kväll i nostalgins tecken.

Idag är jag bara trött och matt och full av en underlig bakisångest. Den vägrar ge med sig och jag känner bara för att ligga här i soffan och stirra upp i taket utan att bli störd av någon. Underlig tanke att det bara är jag här hemma nu, alla andra utflugna. Allt känns upp o ner och idag är dagen jag får stirra upp i taket och låtsas om att jag inte finns. Imorgon ska jag ta tag i livet igen.
Återkommer kanske när jag kan andas igen.

Later.

Favoriten

Det var en fin dag igår. Började dagen med en joggingrunda i ett precis lagom kallt landskap. Sen blev det frukost med mormor och co här på lundsvägen. Någon timme senare bar det av till Mats föräldrar o två förväntansfulla tvillingar. Jag var som vanligt tvillingarnas favorit och jag hade konstant en liten en i knäet. Det är ju för underbart med små glada, naiva barn som stenhårt tror på Santa.

Ja, ni ser ju vem som är tvillingarnas favorit..haha

Nu har vi just käkat en stor frukost med Nina, Jögge, Jonas o Emelie. o mamma o Mats då så klart. Men nu har Jögge o Nina dragit så det är lugna gatan igen. Annars är kvällen lika oviss som tidigare. Helena är mest sugen på stan, jag på Kil. Vi får väl se vad som bestäms.
Ska till mormor o äta lunch lite senare. My god, hur ska jag få i mig nåon mer mat. Får nog gå ut o gå en liten vända nu, så jag får smälta frukosten.

Ha en skön Juldag
Ciao.

God Jul på er

Julafton, känn på den.
Mormor och gänget är här o det är julfrukost på gång. Slog upp datorn för att kolla Britney Spears ålder (en liten duell pågick ang hennes ålder. Johny hävdade nämligen att hon var 36 år haha. Ja ni fattar ju vem som hade rätt...) o tänkte at jag då kunde dra in ett litet inlägg.
Anyway. God Jul på er, hoppas ni får en fin jul.

Jag, mormor och morfar

Adios!

När julen knackar på dörren.

Dan före dopparedan alltså. Är det så? Jo så är det väl.
Har så mycket jag ska göra idag men känner mig lite tömd på energi. Men det löser sig, kommer bli en fin kväll det här!  Ska baka bröd, göra knäck o julpyssla med syrran. Granen ska kläs och klappar ska slås in.

Juldagen är fortfarande oklar om det är någon som funderar. Har ett par förfester i stan på G men vetifan om man har energi att släpa sig in dit. Vi får se. Ska överlägga lite med Helena!

Jag o kungen myser lite, i lördags natt.

Bye Bye Peeps.




Tänkvärt

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Denna vecka handlar mycket om att motstå frestelser för dig. Så fort du ser något eller (någon) som du vill ha så känner du att du verkligen måste ha det och kan få svårt att få ro innan du fått det. Du behöver nog tänka igenom dessa situationer lite extra, annars finns det stor risk att du ger dessa saker för stor uppmärksamhet och inte lägger krutet på aktiviteter där det behövs som mest. Att fråga en vän om råd innan du handlar kan vara en bra strategi.


Martin gick lös med min kamera igår..

Kvällen har varit lugnt. Sitter just nu sprängmätt efter en skön middag med familjen. Syrran o Matte är inne här och vi sitter och snackar skit som så många gånger förr, min familj och jag.
Imorgon ska jag baka lussebullar hos mormor o sen ska jag o Mats in till stan o handla.

Natti.

Jul, jul strålande jul?

Har sprungit runt i affärer och kirrat den sista julklappsshoppingen idag, jag o syrran. Ganska hysteriskt om du frågar mig. Jag hatar verkligen stora folkmassor, det är galet jobbigt med folk som strosar och ungar som skriker. Make way, här kommer en jävligt matt och irriterad Terese.

Jag o Maritn igår på vår "nostalgiafton" haha

Fick ett samtal om ett jobb som verkar lite smålovande för en intervju, ett 6månadersvik. Men ja vi får väl se. Bäst att inte hoppas på något.  Annars är jag mest matt o trött av allt omkring mig nu. Har inte riktigt energi.

Ikväll ska vi äta fondue, Yeah! Min favoritmat! O min fina styvbror kommer hem ikväl!

So Long vänner.

Nattugglor

Sitter i nattens mörker med Martin o Jögge och snackar om livsviktiga frågor.

Men nu ska Martin fara hem och jag gå o sova lite innan det är dags för en ny dag att gry.

Natti.

skål och välkommen till festen.

Japp. Så fagert, så fagert. Ett helt gäng bilder från gårdagen finns att tillgå. Ni ska få ta del av ett par stycken haha

Yeah, ungefär på den nivån låg det.


Haha, ja ni ser ju som sagt vilken nivå det låg på...Riktigt fin form hos samtliga deltagare!

Nej nu ska jag löka lite i soffan framför storslalom med familjen.

Ciao Bellas.

Fyllekaja

Tänkte bara påpeka att jag lever. Men det är knappt. Bakis som en liten ost här hemma i soffan på Lundsvägen. Men det är okej, för det var ett sånt fint o klockrent syskonkalas igår. Jag o Jonas ägde på musik-spelet. eller nåt...haha o kareoken, ja den ägde jag o syrran utan tvekan! Har en jävla massa bilder, men kameran ligger inne hos syrran o jag vill inte härja in dit än så bilderna kommer senare! Ska pallra mig över till andra sidan gatan och kolla läget om ett tag. Först ska vi ha familjefrukost så jag ska försöka trycka i mig ett stycke julskinka eller två.

Flickan som aldrig lär sig att hålla sig borta från mobilen på fyllan. Shame on her.

So Long Dudes.

Sömnlösa nätter på tåg och oväntade blombud

Har anlänt till Värmlandsskogarna. Är precis lika matt och trött som jag brukar efter dessa långa tågresor, men jag är helt enkelt för uppe i varv för att kunna sova också. Har en liten känsla av att fyllan kommer ta rätt rejält ikväll. Hela syskoskaran minus Johnny (som har idioter på sitt jobb som ställer in hans ledighet i sista minuten) ska dra en liten Fagganfest, med käk, spel, skitsack o en massa dricka!

Nu kommer snart Jögge med tjej o vi ska käka lite julskinka bla. Första för i år. Niiiice!

So Long vänner.

Antingen eller

Har velat fram och tillbaka om jag ska ta kappan eller tjockjackan hem. Med motiveringen "Kom igen, vi vet alla att vi befinner oss i Sverige och att vi har det pissigaste av höstväder under vintern nuförtiden" vill jag ta kappan. Men å andra sidan blir det ibland askallt på typ nyår och då akn det vara skönt att ha tjockjackan. Testade precis kappan med en massa kläder under och jag ser ut som en rultande tultande liten Michellingubbe så man kan säga att jag tror mer på tjockjackan med motiveringen "Äh, vad fan, jag får väl ha den uppknäppt om det blir asvarmt".

Nu ska jag strax kila iväg till bussen som ska ta mig ner till stan och det väntande tågen. Soon Ill be on my way.

Håller fortfarande saker och ting öppet kring juldagen för övrigt. Har inte riktigt kommit till något beslut alls och det är okej, jag gillar det.

Imorgon är den stora syskofesten och det ska bli så sjukt kul att träffa er alla!!

Over and Out

What to bring?

Hur tänkte jag när jag packade ner 4 kjolar inför två veckor hemma i bushen, jag trodde jag skulle få användning för dem där eller? Nej, någon slags omstrukturering behövs för att jag ska få någon som helst struktur på packandet och åtminstone få med ett par grejer som jag verkligen behöver i komplement till alla dessa toppar som jag förmodligen bara kommer använda hälften av ändå.

Vår - 08, utanför samhällshuset.

Kom hem för inte så länge sedan efter en sjukt intensiv dag. hade seminarium hela eftermiddagen och huvva vad läääänge det kändes som. För att hålla mig vaken gick jag lös o snacka som aldrig förr om di verse förändringsarbeten. Tror aldrig förr jag varit så "engagerad" i en seminarieuppgift haha.

Men nu har vi planerat skoarbetet under jul lite slött, så vi har något litet att gå efter. Men framför allt ska vi nu ha jullov!!
Snart bär det av mot värmlandsskogarna.

So Long.

Good Morning Sunshine

Kom just hem från iksu. Har varit och kört ett pass spinning och sen kört överkroppen på gymmet. Jäkligt bra spinningpass! Kroppen mår riktigt jävla fin nu alltså.
Har mycket att stå i idag. Planering, seminarium, packa o städa. Tid för mig att hoppa in i duschen och slänga i mig lite frukost så jag hinner med allt jag ska.

Adios.

Just ja, får även tacka för ännu ett nattligt samtal min kung haha

Tomma ord

Idag har jag varit duktig igen. Jag har beställt personbevis inför examen, jag har tvättat en massa kläder, fixat en reseersättningsbankett o fyllt i den, fyllt i några andra papper, varit på combat o så har jag o Jen skrivit ihop en utvärdering till vår hl, plus lite annat smått. Vet inte vart jag får energin ifrån egentligen för det känns inte som jag har någon alls.

Vet ni vad jag längtar mest till med att komma hem, utöver att träffa min underbara familj? Att få äta god mat!! Jag har levt på fucking bara fil o musli den här veckan, o några gamla matlådor från i höstas som jag haft i frysen. Maten börjar gå mig på nerverna, likaså min ekonomiska situation. Men det är väl rätt åt mig när jag inte är en lika mycket spara som jag borde.

Just nu kör jag min senaste partyplaylist fö fullt och försöker orka ha energi att packa o städa och allt annat jag borde kirra innan det är tid för hemfärd imorgon.

Hej så länge!

Kvällens låt: Håkan Hellström - För En Lång Lång Tid

Matt, vill ha jullov nu!

Är riktigt matt idag. Har tagit tag i en del som behövde tas tag i. Alltid något.
Är mer än less på jobbsökandet. Vill bara få ett jävla jobb någon gång så jag slipper sitta o formulera CV på CV på CV, eller ja mer personligt brev, men va fan, ni fattar.

Men nog om det, nu ska jag kila iväg till IKSU. Ska på combat dagen till ära. Ska kolla va det kan va för tomte som håller i passet idag, känner inte igen namnet.

So Long Dudes.

Är jag fan sann eller?

Jag har letat som en galning efter mina träningsbyxor här i lägenheten i en timmes tid nu. O vart fan hittar jag dem? Jo på det mest uppenbara stället, i soffan, lite dolda under väskan. Jag måste skärpa mig när jag ska leta efter grejer alltså. Tur att folket i min umgängeskrets är ungefär lika bra som jag på att leta haha annars hade jag börjat fundera på att jag har någon slags kognitiv nedsättning och är i behov av arbetsterapeutisk träning. Kanske ska börja jobba med strategier åt mig själv, och lite tidshjälpmedel kanske?

De "försvunna" byxorna.

Var o tränade med Jen förut. Vi var på spinning 55 och core , det var skönt och gick riktigt bra. Efter det gick jag till gymmet en kortis och körde överkroppen. Men det vara så j-a mycket folk så jag orkade inte ens vänta på en bänk för att kunna köra bröst. Blev mesta bara irriterad på allt folk som härja fram o tillbaka. Stannade iaf tillräckligt länge för att hinna biceps, triceps och axlar. Annars har jag så smått börjat packa lite ikväll. Bara två dagar kvar till jullovet nu.


Natti.

Kvällens låt: Shinedown -
Call Me (Tack Lindus för tipset)


En rik pojkvän lagom till jul

Det är vad jag skulle vilja ha!
Då hade jag önskat mig en plattång från frisören. En smal sådan som jag kunde använda att göra stora, fina lockar med på nyår tex. Men nu är fallet så att jag fuckar upp allt som ens kommer i närheten av att likna att ens dejta. Så jag kan se mig om i stjärnorna efter både pojkvän och den där plattången. Som den indipendent woman jag är så får jag helt enkelt vänta tills jag får min första lön som arbetsterapeut. Om jag nu får något jobb någon gång. Annars får jag väl gifta mig med Ingvar Kapfrad (?). Han börjar väl bli till åren nu med? Så då kan jag utöva min arbetsterapi på han kanske. Han kan få toaförhöjningar och vinglas i plast i julkapp och jag får en plattång. Äh, kanske inte ändå. Tror jag fortsätter mitt jobbsökande istället.




Idag har jag varit duktig och varit nere på stan i regnet och fixat ett par saker. För det första har ajg bytt ut min bankdosa, för det var dåligt batteri i den gamla. För den andra sprack min svarta kjol (lika som den lila) på samma ställe som den lila, så jag var ner och fick en ny. Hon undrade lite vad jag hade för akrobatiska konster för mig hemma. ja det kan man undra, eller så är det kvalitèn på tyget som suger, vad vet jag?

Jag o Jen sitter med de sista revideringarna, förra veckan.

Jag o Jen har skickat in vår slutliga revidering idag. Fan vad vi är bra!
Senare ska vi på spinning och core.

So Long

Ny kjol

Har just lämnat in en mindre uppsats i utvärderingen till VFU:n. Tycker säkert lärarna är jättekul att läsa igenom. Tänkte att jag skulle göra ordentligt nu när jag äntligen hittat en utvärdering och tagit tag o fyllt i den. Man kan säga att jag hade lite åsikter som behövde komma ut. Många fan och jäkla som fick suddas ut så det passade bättre i sammanhanget haha.

Annars har jag tagit tag i några samtal här på eftermiddagen, känns jäkligt skönt.  Annars har jag varit på spinning och core här på eftermiddagen.

Lila skinnkjolen innan sprickan..

Just ja, jag har glömt berätta den glada nyheten! Kjolen, den lila skinnkjolen om ni minns? Den som sprack när jag gjorde lite acrobatiska övningar. Och sprack ytterligare efter att Jen krängt på sig den (ivrigt påhejad av mej) på en förfest och sen satte sig ner lite hastigt. Ja just den. Jag lämna in den, ville få den reklamerad och det gick finfint och idag har Helèn hämtat en sprillans ny kjol till fröken Alexandersson. Känn på den. YEAH!

Latah peeps.

En kväll i nostalgins tecken

Kom just hem efter en skön födelsedags-fika-kväll hos Jen.
Stort Grattis till dej vännen!

Har suttit o knåpat med ett album till henne under eftermiddagen. En samling över alla fina minnen här uppe, alla fester, alla galna upptåg, fångat på bild. Ingen kel ska jag säga er. Började så smått i helgen med lite old pics och fortsatte idag när alla bilder anlände. Tänk vad mkt fina minnen vi samlat på oss. Jag kommer aldrig glömma den här tiden! O jag kommer sakna er så när vi inte längre bor i samma stad.

Lutar åt en sista Julbira på onsdag med.

Nu ska jag försöka sova. Trött som fem efter en galet lång o intensiv dag i skolan. Om 4 dagar far vi hemöver för en välförtjänt julledighet!!

Natti.

Kvällens låt: Over the rhine - All I need is everything

Har ni fest eller?

Har varit med Jen o handlat en vända. Mest för att få komma ut i friska luften lite, är ju som sagt lite uttråkad. Iaf har jag fått bilderna från Jen nu, tänkte lägga upp ett par.


Japp roligare än så blir det nog inte idag kära vänner.

So Long.


I would turn to you?

Gör inte många knop här borta på 207 idag kan jag säga er. Har en riktigt lugn o skön söndag utan den annars så obligatoriska söndagsångesten och bakfyllan. Är dock lite uttråkad. Som jag tidigare nämnt är jag inte helt förtjust i att spendera alltför mkt tid ensam med mig själv. Tog mig iaf iväg till gymmet där hela kroppen fick sig en ordentlig genomkörare och jag fick svettas ut alla gifter min kropp drog i sig i fredags haha Älskar söndagsträning! Sen kan man slappa resten av dagen med gott samvete.

Höst -08

Bla bla bla, så låter nog detta i era öron, för jag har som vanligt inget vettigt eller intressant att skriva. Men, deal with it. Mitt liv är inte roligare än såhär just nu.

Latah

Dagens låt: Oh Laura - Friend Like Me

My so-called life

So far en riktigt mysig söndag i mitt eget sällskap. Har haft lång skön söndagsfrukost och nu har jag myst i sängen under första avsnittet av "My So-called life". Det är verkligen nostalgi på hög nivå. Tror det var runt 96 det gick på TV och ajg älskade att se det. Dessutom gjorde serien att jag förälskade mig i Jared Leto. Fina tider, mycket minnen. Rekommenderas.

sommar -08

Ska kila iväg till gymmat om ett tag, men först ska jag känna lugnet lite. Har ju hela söndagen på mig.

Adios

S: "Nej men alltså jag hörde att hon typ skar ut sina egna ögon eller nåt"

...kommentar av S ang hur sägnen om Lucia är. Hon skulle enligt S gifta sig med någon snubbe som hon inte ville ha. Han tyckte hennes ögon var så vackra så hon skar ut dem. Sen försökte man bränna henne men det gick inte så då spetsa men henne med ett svärd. Majus flikade in: "Ja precis, det röda bandet symboliserar blod. Det är iaf vad jag hört." Det är fortfarande oklart om några av ovan nämnda påståenden kring lucia stämmer. Linda, du kanske kan kolla upp det på Wikipedia, din favoritsida på internet haha

Jag o Helèn på UBC i våras. Eller var det i vintras?

Kom just hem från Majus. Har haft lussefika, kollat på Eagle eye och haft allmänt skönt julmys. Inget snack alls om skola, det gjorde vi bra! Men nu är jag riktigt trött. Detta trots att jag vaknade efter tolv idag. Inte okej fröken Alexandersson att vända på dygnet på detta vis. Tanken är att jag ska ha en skön lugn söndagsmorgon med stor frukost och när den har fått smälta lite ska jag dra en vända till gymmet. Ska ha precis en sådan söndag som jag tycker om.

Sleep Tight folket.

Walk the Line

Nu har jäg äntligen tagit mig tid o kollat på Walk the Line. Har haft den på datorn ända sen jag träffade Mr X första gången. Började kolla på filmen den gången men kom inte särskilt långt. Nu, ganska  precis två år senare kollade jag klart på den. Kände att det är en film man kanske bör ha sett. Helt okej film. Fint med lite happy endings en dag som denna.

Nu ska jag snart kila bort till Majus!

Ciao

Jullovet är nära

Kom just hem från en välbehövlig fika där di verse missförstånd från gårdagen behövde redas ut. Moving on.

Dessutom snackade vi lite planer framåt. Jullunch på freda innan alla dra hem. Kanske en middag med alla på examenskvällen. Både vi och de föräldrar o släkt som finns med. Lösa men fina planer. Vi får se vad alla tycker. Snacka om att boka bord någonstans kanske, på något mysigt ställe.

Ikväll blir det lite filmtittande hos Maja.
Blev lite bilder igår, men de kommer senare.

So Long Dudes.

Skål för livet!

Medan jag väntar på Jen Bunnysuppdykande tänkte jag publicera en bild på mig o mitt hår efter klippet, när det är bara vanligt rakt. Jag vet att ni är dying to see! haha (självironi kallas det)

Inte så fagert kanske, men ni ska naturligtvis vara glada att ni får se något alls, nu när ni missar att vara här i egen hög person menar jag. Your loss.

Dags att korka upp, så jag tror jag avslutar med en SKÅL.

Livet är en fest?

Så var den här då. Sista utgången här uppe om man inte räknar med utsparkssittningen. Konstig känsla. Aldrig mer ska man slå klackarna i taket på Hybris, Zoo, 90210, UBC, E-puben osv. Men det har varit jävligt många fina stunder, det har det och jag är sjukt nöjd över tiden här uppe, har älskat varje sekund.

Men nu bär det av in i duschen så jag hinner fixa mig och städa iorning här innan folket kommer.
Spinningen var riktigt skön och core gick bra trots att det är ett tråkigt pass. Given uppladdning.
För övrigt fortsätter snön att ösa ner..

Skål för natten mina vänner, en sista rungande SKÅL från Umeskogarna!


Fredagsladdad

Examinationen gick fint. Kom just hem efter lite boozeinköp och lunch med tjejerna på staden.
Jag och Jen ska kila iväg på spinning och core, skön uppladdning inför kvällens festande. Kommer bli en massa folk ikväll har jag en känsla av. Vart det bär av i nattens dimma är ännu inte helt bestämt. Tiden lär utvisa om jag brukar säga.

Min färd hem till Värmlandsskogarna närmar sig med stormsteg. Ska dra en härlig Fagganfylla med gänget på lördagen. Hoppas det funkar för de flesta. Så länge sen man drog ihop hela gamla gänget nu.

Nej ni, på med träningssuiten.

Ciao

Kvällens festlåt: Lady Gaga - Pokerface

I should not have done that.

Hur jävla dum är jag då? Jo jag sätter mig o kollar i studiehandledningen för kommande kurs (som börjar på måndag). Ingen bra idè. Lökig kurs? Eh nej, snarare fetmycket att göra. Suck. Varför läste jag den nu? Dumma dumma lilla flicka.

Latah

F*ck, I did it again

Vad har jag för problem? Jag lagar mat, använder chilli och lyckas smeta det över hela händerna och vidare till läppar o kinder. Inte okej, mina händer brinner för närvarande. Försöker verkligen få bort det med diskmedel men det funkar ju inte. Har även duschat, men försvann det? Nej då.

Tidig höst -08

Gymmet gick fint, sprang kring 6-7 km och lyfte lite vikter. Bara biffar där mitt på dan. O så jag då.

Nu ska jag kila till UB och skriva ut lite papper inför morgondagens examination.

Over and Out

Far beyond frail

Någon tog sovmorgon imorse. Brukar försöka att undvika det på vardagarna åtmistone, för det fuckar upp min dyngsrytm så. Hade kolockan ställd på nio, snoosa till halv tio, stängde av klockan och vaknade tio. Rätt lagom, sjukt skönt att kunna ligga kvar i sängen. Sen har jag käkat frulle, tvättat, diskat, ringt några samtal, ordnat lite papper inför examinationen och dragit iväg ännu en ansökan. Ja, ungefär så spännande är mitt liv just nu. Suck.

Men nu när jag har lite rena träningskläder ska jag kila iväg till gymmet. Skönt att gymma på dagen för då är det iaf hyfsat folktomt. Okej, folktomt är nog inte riktigt rätt ord när iksu är med i samma mening, men ja ni fattar.

Latah.

Har du hört den förut? Oh, yes I have. Yes indeed.

Har haft hemmaspa här i kvällingen. Yepp Yepp, så är det. Spa på 207. Drog i en fin Kerastasé inpackning (OBS! Gammal, inhandlades i somras långt innan jag var medveten om den stundande finanskrisen) och medan den värkade i mitt avklippta lilla hår tog jag tag i o färgade mina fransar (OBS! Även den inhandlad innan FK). Så nu kommer jag vara naturligt söt imorgon på gymmet. Okej naturligt med en liten modifikation thihi.

Ibland måste man se fräsch ut på gymmet. Som idag till exempel. Helt utan förvarning dyker mitt span från skolan upp i spinningsalen. WTF? Vad fan gjorde han där och varför hade jag utsmetad mascara under ögonen o ett vitt linne med något som liknade stora kaffefläckar på mig?? I dont get it. Måste vara denna Murphys lag. Det är säkert gud som infört den där lagen med, så jag får väl sända upp ett tack till honom. Tack tack.

Nej ni, nog me härj för ikväll.

Natti kära vänner, Natti.

PS. Lycka till imorgon Jen Bunny. V tackar stjärnorna att du kollade en extra gång och inte missade examinationen (Ja, strax efter tio ikväll insåg Jenny att hon skulle ha sin examination halv nio på morgonen imorgon och inte ett. Ibland är gudarna med en. Ikväll var de med Jen.)

Stämma skiten ur Baltic?

Det är fan rena isbanan här utanför. Drar jag mig i och bryter et ben eller ett par i kroppen ska jag skicka notan till Baltic (företaget jag hyr min lgh av). Eller jag ska fan stämma skiten ur dem. Eller ja, om jag bodde i USA hade jag gjort det. Nu nöjer jag mig med att gå med små korta myrsteg med en gång som är misstänkt lik gången hos någon som skitit på sig.

Om jag bryter benen kan jag inte längre göra såhär tex. 
Och det vore väl tråkigt. Särskilt tråkigt den gången per år jag får för mig att göra så, som en del i någon lek med järngänget. Ja ni fattar, ett brutet ben funkar liksom inte, det förstör hela grejen.

ciao

F*cking deal with it.

Har hört av säkra källor att examinationen är en jäla barnlek. Examinatorn som min grupp har kan typ inte ens svenska heller. Gött, vi lägger det på den nivån, i höjd med mllanstadiet. Men jag har en bra grupp så det kommer säkert bli ett int utbyte tror jag ändå.

Soldaten? Eller r det E.Ts finger? Ingen vet.

Fredagen är redan planerad. Det här känns bekannt, har jag redan skrivite det? Kollade upp det, och mycket riktigt, skrev det för ett par timmar sen. En recap någon?

Nej ni, nu ska jag slökolla lite GG, sen blir det iväg på lite spinning o core med Jen. Fan vad jag kommer sakna iksu när den dagen kommer. (Inte för att det kan mäta sig med hur mkt jag kommer sakna mina underbara vänner, men det är en helt annan jävla femma.)

Ciao Bellas

På tal om mellanstadienivå

Sitter på UB och ger lite feedback på en klasskamrats evidensrapport. Intressant hur olika ambitionsnivå man har inför olika uppgifter.
Här är det som vanligt ull rulle med en massa folk högt och lågt. Men vi har bänkat oss i skönfotöljerna och här lär vi bli kvar ett tag. Jen är för tillfället hemma o hämtar sin börs medan jag sitter här ensam o lallar.
Snyggt. Jävligt snyggt. Sthlm höst -08

Har gjort upp helgens planer lite löst bara. Efter min examination på fredag ska vi dra ner till stadn och luncha, sen spinning o core och på kvällen bir det utgång. Nice, blir nog trevligt.

So Long Peeps. Nu ska ajg fortsätta spana på framtida livspartners haha

Those were the days

Nu har jag suttit i sängen med den satans datorn framför mig i ca 2 timmar. Min rygg är sjukt trött och mina vader värker. Ja vaderna värker av träningsvärk från gårdagen som förvärrats av att jag knappt rört det minsta på benen på två timmar. Men det känns bara när jag är uppe och går såklart. Anyway, jag ska hoppa in i duschen. Det har inte mysTerese gjort än efter gymmet, för jag fastnade framför datorn med en grej.

En av alla sköna kvällar på lotgången utanför 308/310 våren -08

Iaf  gick det bra på gymmet. Sprang 6 km på bandet och lyfte lite vikter.

Sleep tight kära vänner.

Dumbass

OBS! Jen, läs ej följande inlägg förrän tidigast nästa vecka.
Fan vad dum jag är. Hatar när jag gör sådär. Nyfikenheten drog ju tag i mig vet ni, så jag satte mig och kollade vad som kommer hända i nästa The Hills-avsnitt. Inte okej. Inte vill jag väl veta redan nu att Spencer och Heidi kommer gifta sig nästa gång och att Whitney fick jobbet. Fan då. Det är ju alltid en liten preview efter varje program och jag brukar aldrig se den. Men idag då tydligen. Suck, vilken tönt jag är.

Nu: Gymmet.
Ciao

Semester? Tycker du verkligen själv att det låter rimligt?

Good afternoon dudes.
Jag och Jen har spenderat ännu en dag på UB. Vi går dit innan det ljusnar och traskar hem i mörker. Mörker, mörker, mörker, alltid detta mörker här uppe i norr. Har iaf fått oss ett gott skratt idag. Av ett av våra on and on and on-skämt. Ni skulle inte fatta, så ingen idè att dra det igen. Känner ialla fall att vi inte längre famlar i mörkret på samma sätt, nu är det bara lite dunkel kan man säga för att dra en liknelse.

Nu ska jag kolla om det kommit ngt nytt The Hills och sen ska jag kila iväg till gymmet och lyfta lite vikter med biffarna. Tisdag, har en känsla av att det kommer vara hyfsat fullt med folk. Håll tummarna för att jag får tag på ett löpband utan allt för lång väntan. Håll även tummarna för att batteriet i min mp3 håller sig under min springrunda.

Latah

Jag sålde mina f*cking vantar. Finanskrisen är här, finanskrashen närmar sig.

Okej, allvarligt. Jag sålde mina vantar idag. Till Jenny. Lite lite krisigt med cash just nu. Så okej Jen, det är väl så att jag får tacka dig för att jag kunde gå på det satans cellprovet idag. Tack o bock haha.

Hello E.T.

Annars inte mkt nytt. Har suttit på UB hela dagen o kämpat med C-uppsatsen och vi gjorde verkligen vårt bästa, hoppas vår hl ser det.

Men nu ska jag snart iväg på Punch Out med Gusten.

So Long .

Ett steg framåt, tre steg bakåt. Grattis till dig.

Hittade till slut det senaste Dirty Sexy Money avsnittet, kvällen är räddad.
Idag har jag varit förjävla produktiv o sluppit baksmälla. Jag har fan bakat bröd, varit och handlat (gånger 2), lagat soppa som det blev 3 matlådor av och satt ihop ännu ett personligt brev och skickat iväg en ansökan. Way o go Terese.

Det har varit en jävligt skön dag. Tror det kommer bli två fina veckor här uppe innan det bär av hemöver inför jul. Ni fattar inte hur jävla skönt det känns att vara tillbaka i sin lya igen och slippa tänka på bussar och sånt.

En annan sak. Mina fingrar bränner som eld. Har fått en massa chilli på dem och jag får inte bort det! F*ck.

Sleep Tight Dudes. När ni kommer dit.

Note to self: Glöm inte att beställa tid för besiktning av lgh, säga upp iternet, säga upp iksu-kortet.

confused

Glömde naturligtvis att köpa chilli när vi va och handlade. Bara traska iväg till ica igen. Suck, jag som hade myst ner mig i sängen igen. Lök-Terese.
Blev självklart några utomordentliget fagra bilder igår med:


Sista bilden visar hur mycket koll vi hade på läget igår. Vi var på väg in i städskrubben när vi skulle på toa. Insåg snabbt att det kanske inte var bästa stället att uträtta sina behov på.

Latah

Is F*ckhead your real name? Or is it just a way of describing who you are in one word?

Ja, och den här dagen segar på och mörkret har lagt sig över Umeå som så många gånger förr.
Mina frukostbullar blev riktigt fina och smakar lika bra som alltid.

Ibland blir jag så matt på en särskild typ av människor. Människor som orkar ödsla energi på att försöka framstå som bra människor men egentligen bara är egoistiska och empatibefriade svin. Tur man väljer sina vänner och vilka människor man vill omge sig med.

Nu ska jag kila till ica med Jen. Sen ska det bli sopp-laging här hemma så jag får någon lunchlåda imorgen på skolan. Jag o Jen ska sitta på UB med uppsatsen hela dagen! Nu jävlar ska vi köra hårt måndag, tisdag, onsdag.

So Long Peeps

It aint never easy

Är lite seg idag. Vaknade första gången vid nio, sen låg jag o halvsov ett tag innan jag somna till på riktigt och vaknade upp kvart över tolv. Skönt att sova ut.

Gårdagen var skön. Förfesten var trevlig, krogbesöket var lite lamt på något sätt. Det var trevligt men jag skulle inte höja kvällen till skyarna direkt. Men jag o Jen klarade oss fint själva, precis som vi vet. Gick hem gjorde vi också. Fanns inte på världskartan att vi skulle haft råd ens med en svarttaxi.

Håller på o bakar bröd nu. Istället för att göra en hel limpa som jag brukar så har jag gjort lagom stora små frukostbullar, ska testa hur detblir. Tror jag ska göra brödet hemma i jul, så får familjen smaka. Kanske gör jag det till julafton! Lite drygt är att stället där jag brukar kolla grundreceptet har bytt ut sina recept och mitt dinkel, frukt o nötbröd finns inte längre med. Men jag kan det rätt bra i huvudet. Dessutom går jag mest på känn, måttar inte så mkt.

Nej ni lovers, nu ska jag lägga mig i sängen o vänt på att de små bullarna ska bli klara, sen lär jagslå en pling till Jen Bunny.

Latah Dudes

På Min Playlist: Lite Thåström, en nypa Ekdahl, ett mått LeMarc o ännu lite mer Horn. Mycket svenskt en trött dag som denna.

Alla gillar hårda paket?

Yes indeed we do.

Nu har jag klippt mei! Hon tog säkert en decimeter av mitt långa hår. Har inte varit såhär "korthårig" på länge nu. Alltså, jag vet att jag inte har kort hår alls, men ni vet, kortare. Hon styla till det lite, genom att locka det med, här är en bild, vad tycks?


Annars inte mycket nytt. Eller kanske. Nej.
Ska nog ut ikväll, jag o Jen. Lite UBC på Scharinska, se vad det stället har att erbjuda den här helgen. Men innan jag drar igång o fixar mig ska jag kolla på lite californication.
Ha en fin kväll!

Skål o hej

Hurry up Girl

Trött jag blir då. Mina svarta skor är hos Helèn o hon är borta i helgen. Trodde naturligtvis inte att det spelade någon roll om de låg inne hos henne för Jen brukar alltid ha nyckel in dit, men icke. Aja, får verkligen komma ihåg att hämta dem i veckan eftersom hon bara är här två dar då. Note to self lite så.

Har iaf varit på gymmet o sprungit 5 km samt kört styrka. Trevligt. Men nu ska ja kasta mig in i duschen lite snabbt innan jag ska kila ner till stan.

Later Dudes.

It’s slavery but in disguise

Gute Morgen alle leute!
Uppe med tuppen idag ser ni. Tänkte ju som sagt hinna iväg till gymmet en sväng innan klippningen. En sak med lördagsförmiddagar - bara par där. Huvva. Men det säger sig väl iofs självt men ändå. I dont like. Nog för att jag verkligen inte är en "gym-raggare" (det får de blåsta bimbotjejerna o killarna stå för) men kom igen, jag vill inte ha kärlek o hångel upptryckt i ansiktet tidigt en lördagmorgon heller. Någon måtta får det väl vara.

Nyårskungen går lös med micken på Årsfesten i Faggans Bygdegård. Go Erik!

So Long Darlings

Glöggmys it is

Helène, Vickan och Jen gick just hem efter ett par timmars Glöggmys i vintermörkret. Tack för en skön kväll, kul att ni kom. O min lya är mer välstädad och julpyntad än ni kan förstå. Därför kommer det en bild. Min lägenhet som ni mycket sällan sett den förr - Ren o välstädad:

Ska upp i hyfsad tid imorgon. Tänkte hinna gymmet innan klippningen. Ska bli kul att gå till frisören. Jag gör så sällan sånt, två ggr per år. Det är vad man har råd att lyxa med som student. Men det blir ju också väldigt speciellt på det sättet. Dock hinner håret bli helt jävla förjävligt innan det är dags haha

Och så en sak till. Har inte visat min kavaj som jag hann o köpa på mig innan finanskrisen drog igång (O nej då snackar jag inte om Sveriges finanskris, utan snarare min egna lilla finanskris, det är den jag syftar på.)

Snygg bild, jag vet. O fan så blek. Men är man svensk är det inte mycket att göra åt saken. Kört från början s.a.s.

Nej ni mina sköna. Lite Hills o sen är det fan tid att sova. Någon väcktes ju av ett samtal vid tvåtiden inatt. Okej, väcktes var att överdriva, hade ett rent h-e att somna redan från början, men ändå. Trevligt att ha någon annan att skylla på.

So Long Peeps.

Mitt uppe i julstöket

Går lös som aldrig förr här hemma. Sakta men säkert närmar jag mig mitt mål. Fan jag har inte haft en välstädad lya på jag vet inte när. Kommentar förra helgen: "Du sa att det var ostädat, men det här är bland det värsta jag sett hahaha". Okej, kom igen, give me a f*cking break. Jag har ju inte varit hemma och så har vi förfestat här på helgerna. Vem fan orkar, vem fan har energin? Jag har då inte haft det.

Jo, men jag skulle nog ändå säga att jag är helt nöjd med hur min kropp framstår på den här bilden.

Just ja, fick en så fin tavla med träram med en dikt i av min handledare idag med, som hon gjort själv (Hon håller på med hantverk). Det var kul. Jag kände plötsligt att min ask choklad som hon o de andra två handledarna skulle få dela på var lite vekt.  Same same but different? Kanske, samma tanke iaf.

Jag är konstigt nog lite laddad för att få berätta om min evidensuppgift på fredag. Jag tycker det är ett intressant ämne det här med körkortsbedömningar o tycker det bör uppmärksammas. Varför har jag en känsla av att jag inte kommer känna riktigt samma sak på fredag, precis innan det är dags att redovisa? Haha

Nej fan, nu lär jag återgå till städandet.

So Long vänner.

Cause Im back

Ja, nu är jag tillbaka i sköna Umeskogarna igen. Fick skjuts med en av mina handledare, så jag slapp den satans bussen, så grymt skönt. Så eftersom ag spara in på lite energi där så ska jag gå lös och fixa iordning och få set fint här hemma. Ska julpynta och byta till de ina julgardinerna jag fick av mamma förra året. Sen kommer nog Jen en sväng så ska vi glögga lite.

Min lunch har för övrigt bestått av en lussebulle, lite naturgodis, 2 clementiner och en klase vindruvor. Yeah, kostcirkelns alla delar, eller hur var det?

Later folket!

Last day on earth

Nej, bara sista dan på praktiken.
Städade och donade imorse, så nu är det bara att fara rakt till bussen. Härligt värre.
Tillbaka till Umeå ska man alltså. Håller på med att försöka fixa tid för besiktning av lgh, ingen lek det heller. Kan inte bestämma hur vi ska göra. Sen vet ja inte om mamma o de ska vara med på examen. Om alla andras föräldrar är med vill jag såklart även ha mina där, men ja, vi är lite osäkra på hur allt kommer fungera.
Vi får se helt enkelt. Bara låta tiden utvisa.

Sedan får vi se vad helgen har att erbjuda. Helen och Lindus är hemma så det är jag och Jen som kör racet. Mycket tankar kring revideringar av C-uppsats just nu. Men det löser vi.
Imorgon blir det trimmning av håret. På huvudet.

Latah!

Dessa jävla vantar

Då gick jag väl lös o köpte två par vantar på H&M igår då de hade "köp 2 betala för 1" igår. Och så säger Jen att vantarna var hos henne. Gött, bra jobbat Terese. Ett MMT-test på dig kanske?
Har bjudit teamet på fika idag, o så har jag varit på stan med en patientgrupp samt haft en körbedömning. Men nu ska jag snart kila till lgh. Spinning o core ikväll om allt går enl planerna. Borde även påbörja städandet. Suuuuck.

Vad jag gör i Helèns armhåla? Fråga någon som vet.

Adios peeps.

ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Tog mig hit imorse, utan att behöva spring alls. Lite bättre planering denna gång. Somna inte så att jag missa min hållplats heller, istället vaknade jag hela tiden för jag var så rädd att missa att jag skulle gå av. Har vandrat runt med bomull i huvudet idag känns det som. Sov oroligt inatt och sen upp och härja vid kvart i fem. Som sagt, okristligt tidigt.

Har grejat lite med jobbansökningar, skrivit journal, träffat patient och skrivit på evidensarbetet här på eftermiddagen. Mina handledare är på utbildning så nu rår man om skutan själv.

So Long Peeps.

Dagens (nostalgiska) låt: Bush - Swallowed