Ensam o åsk-rädd i en lya full of rester från gårdagens festande.

Jaa, det va ju en förjävla rolig upptäckt. Men jag får ju skylla mej själv, man ska inte snoka sådär. What goes around comes around.
So f*cking full of crap den mannen är.
image1012
Har vart en allmänt lökig dag som spenderats i Helèns lilla lya där vi har funderat, spekulerat o analyserat allt från players till soldaten o poliser. Har även dragit i oss cirkus 7000 kalorier per skalle i form av chips, cola o en massa godis. Haha jaja, så är det ibland. Hyfsat skön dag ändå, trots att söndagsångesten har blandat sig med det dimmiga vädret utanför vårt fönster o vårt inte så lyckliga mood. Klockrena DJ`s har vi vart åt varann i alla fall.
Bara ladda för måndag nu då.

Nej nu blir det nog snart sängen.

Sleep tight folket.

Dagens låt: Jewel - Foolish games
Dagens fråga: Var det där verkligen nödvändigt?
Dagens förhoppning: Att jag inte var ett ass mot någon under gårdagens brakfylla.
Dagens konstaterande: Inte okej att sitta ensam när det åskar. När ska jag växa ifrån min åsk-rädsla kan man undra?


Hivat ut en soffa från 3e våningen: check.

Jaa, så sitter man här igen. Bakis med en lätt dimma av ångest över gårdagens bravader. Dessa jävla minnesluckor är faan inte okej.
Förfest hölls på 207, trivsamt värre. Vidare drog vi till Corona där drickandet, socialiserandet o dansandet fortsatte.
Översocial är gårdagens ord. Tillsammans med frasen: "In your face"
image1010
Gårdagskvällens surprise:
Nils Karlsson Pyssling.
Gårdagens brakfylla: Ja, det va nog jag det.
Gårdagens fylledille inom "the gang": Soldaten. (Idag har soldaten för övrigt damp.)
Gårdagsnattens sysselsättning: Hiva ut en soffa från 3e våningen. Tur inte dampkatten va därunder, han hade vart platt nu isf.
image1011
Sitter för närvarande på 310 o analyserar gårdagen. Ja de få minnesglimtar som finns att analysera.
Dricker coke, trycker i oss chips o bakisskämten haglar. Samtidigt som luften vibrerar av en lätt ångest över att det är söndag o allt annat man kan ha ångest för en grå o mulen dag som denna.

På återseende.

Dagens låt: Howie Day - She says

En kväll i minnesluckornas tecken

Jaa, in i dimman va det som gällde igår.
Fruktansvärt oplanerat o spontant, men förjävla kul!
Vid nio, efter idol kom vi fram till att vi alla tre va jäkla partysugna o varför inte då dra nytta av detta o dra en liten spontanutgång? Så det va bara hem o snabbt in i duschen, på med lite mejk o kläder o sen bar det av.
Jen träffade en polare på stan o sa: "Hej! Va kul, jag visste inte att du va här uppe! " Hon fick svaret: "Jag träffa dej ju igår, fyllo" hahaha
image1007image1009
Sjävlv va jag helt inne på att jag aldrig va upp på övervåningen på corona igår. "Skämtar du eller? Vi tog ju till o med en bärs där uppe igår" blev svaret.
Jaa som sagt en kvll i minnesluckornas tecken. Men minns dock att jag träffa en massa galna människor, snacka engelska o annat trevligt.
image1008
Men nu ska ja städa iordning lite här hemma, så det ser hyfsat ut inför kvällens festande.

Later boys and girls.

Dagens sköna låt: Stranglers - Golden brown

Priset för mest tankspridda går till MEJ!

Jaa, men då va det så att jag tydligen fortsatte skoja med grannen.
När jag hämtade mina jeans vid halv fem (en halvtimme för sent) tyckte jag tydligen det va en bra idè att låsa båset igen trots att jag inte hade nån tvätt där. Så kan man göraom man inte tycker att nån annan ska ha båset. Pixpax för det båset.
Det roliga är att jag gjorde exakt samma sak sist jag tvättade, låste båset. Så när jag sen skulle tvätta nästa gång såg jag att jag hade haft ett låst bås som ingen kunnat använda i en vecka typ. Härligt där.
image1006
Inte alltför bright..

Har bröd i ugnen o ligger o slöar i sängen framför idol. Skönt värre!

Later dudes.

Grannsämja, inte min starka sida tydligen.

Har skojat lite med en av mina grannar idag.
Glömde min tvätt i tvttstugan, för jag lyckades somna o sova två timmar på eftermiddan. Inte helt okej. WTF tänkte jag när jag vakna kan jag säga. Vakna ialla fall lagom till mitt spinningpass (med hjälp av att jag ställt mobilen ifall att bör tilläggas)
Det roliga va att när jag kom hem från gymmet, dit jag inte hade med mobilden hade jag ett sms från grannen som undra om jag möjligtvis glömt min tvätt o fråga om jag kunde smsa han när jag hämtat den. Då får väl jag be om ursäkt haha.
Annars har dagen varit lugn som få. Föreläsning till tolv, sen ännu en vända till akuten, då farbror doktorn hade missat att skriva ut Helèns pills. Inte helt okej tyckte vi o tog saken i egna händer haha
Sen har jag ju som sagt spenderat eftermiddan åt sömn. Kanske välbehövligt, vad vet jag.
image1005
Imorron är det fredag, oj vad vi gillar det.

Nu: käka.

So long peeps.

Dagens hälsning: Krya på er Lindus o Maria!
Dagens låt: Howie Day - Numbness for sound

Jen: "Men asså, det va nån som ramla på cykelt o då sa doktorn typ: Bra att du inte hade hjälm på dej."

Busy dag idag innehållande bland annat 5 timmar på akuten med stackars Helèn. Fyra timmars väntan o sen en timme hos doktorn utan vidare resultat. Hoppas dessa painkillers hjälper nu i alla fall.
image1004
Efter detta trevliga besök (där vi roade oss med att spana på ambulanspersonal o lusläsa 3 år gamla allers) for vi ner på stan. Där spenderade vi sen ett par timmar med att traska runt i di verse affärer, bloda ner vita skor o smyga ut osedda samt kolla in tom in the box med halvklädd vän medan vi drog i oss rejält med nice käk på Starz.
Mkt mkt skön dag trots väntan o endel tårar. (Men Helèn fick ju fullträff i alla fall, hej sjuksköterskan! Men det va hon värt efter all smärta o väntan!)
image1003
Kan det varit under denna sköna kväll ngt inträffade med Helèns stackars höft undrar vi? Mkt möjligt.

Efter stan va det bara hem med lite bags o sen vidare på biken til Sandy o Jonas. Innan blev det ett stopp på ica för inhandlande av lite Marängsviss. Denna njöt vi sedan av i fulla drag under lite skönsång från idolfinalisterna. Lämpade även av födelsedags + inflyttningspressie till paret i fråga.
Försökte även pressa de att bestämma ett litet datum för en inflyttningsfest, men utan vidare framgång haha.

Men nu ska man fixa lite matlåda inför morrondagen.

Sleep tight folket

"It was for the best. I reckon New York isn`t for me anyway."

Sovmorron idag. Hade klockan ställd på halv tio, snooza till tio o kände sen lugnet lite innan jag tag mej ut o gick en liten morronprommis o insöp den sköna höstluften (Poetiske uttryckt va?)
Nu ska jag hoppa in i duschen nu o kka, så jag blir klar för dagens trevliga föreläsning om våra njurar (tror jag?)
image1002
Annars händer det inte mer än att det är TC o core ikväll, som vanligt på tisdagar.
Have a nice day peeps!

Over and out.

Dagens låt: City and colour - Casey`s song

Linda: "Men med den hissen borde man kunna åka ner till typ akademibokhandeln va?"


Så va det måndag igen.
Hade föreläsning 9.15-12.00. Inte helt okej att jag, Sandy ,Jen o Helèn trodde vi börja halv nio. Kolla inte på schemat, bara onödigt.
Har annars varit på pump i eftermiddag. Instruktören som jag verkligen inte gillar va det som höll i passet, men det fick gå, det är ju på en sån bra tid, 16.00.
Annars är det inte mkt nytt på fronten. Same old same old.
Trodde även vi va lediga imorron med det sket sej ju när vi prata med Petra som hade bättre koll på läget. Börjar visst ett o går till halv tre, så det är ju lugnt. Men det f*ckar ju upp vår planerade lediga dag, när the gang skulle dra ner på staden o shoppa loss lite (25 imorron ni vet, men det har väl ingen missat?)
image1001
Ajja, nu ska ja gå ner o ta hand om tvätten i alla fall. Trevligt värre.

So long dudes.

Dagens låt: Hungry Lucy - Her song

"Hej Tess! Jag har din karl här, ska jag ta med han till dej?" "Hm, jag har ingen karl Helèn, så nej tack, tror vi hoppar det."

Lite kombinerad inflyttningsfest för Lindus och födelsedagskalas för Maria som fyller 26 idag va det igår! Jäkligt mysig, skön o kul kväll alltså! Lite knytkalas va det, o jag hade ju som bekant bakat mitt berömda nöt o frukt bröd. All mat va jättegod o jag drog en premiär för langos, vilket jag aldrig tidigare testat. Yum, du är kung på det Lindus!
image987
Sen bar det av till Corona i alla fall. O där va allt som vanligt.
Lite same old, same old. Som vanligt mkt bekanta ansikten bl.a Tom in the box, men det va ju inte helt oväntat. Där vi är, där är Tom in the box.

image993

image999
Maria kör en provtest på den sköna fjällräven-väskan hon fick av oss, haha, klockren sally-imitation!

Idag har vi intagit Mariehem som om det vore vårt hem. Kom hit vid lunch för en skön brunch med alla rester från gårdagen. Underbart med bakismat o kassa bakisskämt. Nivån på skämten har inte varit hög alltså, där det genomgående temat varit coronas hiss, som jag ngn gång i dimman hittade till. haha, ja fy faan vilken skön slapp dag med bakishäng framför TV:n. Som ett skönt avslut på dan drog vi en familjepizza.
Tack Maria, Helene o Linda för att vi alltid känner oss så välkomna o hemma oss er. Eran lya är kunglig!
Grattis igen Maria till de sköna 26 åren!

Men nu ska vi nog dra oss hemöver snart.
Back to reality imorron.

Sleep tight vänner.

Dagens låt: Ani Difranco - You had time

Whats up with my mood?

Har lökat framför entourage o heroes ett tag.
Brödet är klart o nu sitter jag är med röda, nylackerade naglar o en impackning i håret.
Känner att jag ligger fin till tidsmässigt, inte illa.
Det enda lilla oros-målnet på den annars hyfsat klara himlen är mina jobbiga moodswings. Inte helt okej alltså. Har haft så några dar nu, o det är faan inte kul. Först känner jag mej jätteglad o så sen kan jag vända om på en sekund o bli jättesur. Mkt mkt skumt, o saken bör undersökas närmare.
image986
Men nu tänker vi inte på det.
Party ikväll! In i duschen med mej o ut igen o fixa mejk o outfit o sen bär det av, in i dimman o vidare över till andra sidan.

See u there peeps.

Kvällens klockrena: Give it to me.

Allvarligt, kan vem som helst bli instruktör eller?

Nu så.
Har äntligen fått in degen i ugnen o hoppas på ett jävligt gott hembakat bröd.
Efter mycket om o men blev jag klar. Upptäckte först att jag glömt inhandla torkade aprikoser. Tillbaka till affären. När jag va klar med degen insåg jag att jag glömt rivet äpple. Bara att börja riva. Men som sagt, nu så. Bättre lycka denna gång.
image983
Pumppasset sög för övrigt riktigt hårt. Jaa inte min insata alltså. Men instruktörens. Inte helt okej killen, att stå där fram o fjanta med minivikter o snacka med en fjollig pipröst. Huvva. Hon som skulle varit där var såklart sjuk. Så ingen bra start där haha.
Men nu ska jag löka lite i sängen framför entourage medan jag väntar på att brödet ska bli klart.
image984
Later peeps.

Ut med finnen ur Morgonpasset i P3.

Klarar inte av finnen som snackar i morronpasset alltså. Men ni som känner mej vet att det inte finns nåt som får mig så äcklad som finlandssvenska heller, eller bara minsta lilla finska brytning. Huvva.
Skön morron. Kom just hem från en liten morronprommis. Sjukt skönt o få lite fresh air i lungorna så här på morronkvisten.
Just nu sitter jag o väntar på att ägget ska koka klart.

O på tal om gårdagens inlägg o att va lite förvirrad o allmänt snurrig i huvudet. Jag glömde ju ha i bikarbonat i brödet o fick ha i det efteråt när det va en enda gegga. Inte alls nöjd med resultatet så det får nog bli ett nytt brödbak när jag kommer hem från gymmet.
Ska iväg på pump snart med Jen o Helèn.
image982
Fest ikväll!

Later peeps.

Morgonens (otippade) låt: Lasse Lindh - En högerkrok och riktigt blod

"Grannen är ett F*ckhead" ?

Fredag, så jävla skönt.
Examinationen idag gick finfint, så det va ju trevligt.
Är för övrigt förjävla tankspridd idag.
Satt o snacka med Helèn på msn om att grannen är ett f*ckhead o att han kan stoppa upp sin bas nånstans. (okej okej det är fredag, o jag är oftast inte det minsta bättre jag, även o jag inte direkt har de bas-resurserna han har haha) Så istället för att skriva in
www.facebook.com bytte jag ut o skrev fuckhead.com. Inte helt okej sida som kom upp haha
Drog en lunch på sköna starz, salami o brie macka fixk det bli. Fira att tentan gick bra o är över ni vet.
Sen blev det lite fredagsshopping, som har blivit lite av en rutin på sistone haha.
Ett par sköna nike-pjux blev det. Vita o fina. Ni som änner mej vet ju att jag var mer än i behov av ett par nya, mina converse måste va de risigaste alltså.
image981
Nu ska jag kila över till Jen o Helèn för lite idol.
Idag ska knut ut!

Over and out.

Kvällens sköna låt: Hello Saferide - Valentine`s Day

Ovälkommen påhälsning lagom till helgen

Vill innan jag lägger mej utfärda några väl valda ord till finnjävlarna med. Neej inte vårt grannland, även om de går under ungefär samma benämning om du frågar mej (finlandssvenska? Det funkar bara inte.)
Om inte ni faan försvinner från mitt ansikete innan lördag ska jag ta mej faan själv operera lite. Det är verkligen inte okej att dyka upp såhär nära helgen.
Vad har jag gjort för o förtjäna att seut som en finnig 14-åring lagom till Lindus inflyttningsfest?
image980
Upprepning av finnattacken som ägde rum lagom till denna kväll ska faan inte upprepas. Gick även under namnet Rudolf med Röda mulen när vi senare kollade igenom alla kort från kvällen. Nej tack, ingen favorit i repris.

God natt världen.


"Jaha, då får vi se vad man ska dra för premiärer i helgen då"

Riktigt skön kväll hos Helèn med lite Kladdis, idol o allmänt skit o grabbsnack.
Vi kom fram till följade under idol.
* Knut ska ut!
*Särla kan gå o torka sej nånstans. Hon o Knut kan ju ta varann i hand.
* Krullet ska skjutas.
* Diskriminering på hög nivå, kasta ut fjantgrabbarna, Brudarna är ju klart bättre än många av dem.
image978
Nu blir det sängen. Ägna mej en tanke imorron folket!

Sleep tight.

Dagens konstaterande: Jag måste sluta tro att min spegelbild kan prata med mej, o även sluta vara rädd för den. Inte helt okej, inget mer heroes innan läggdags, fyller min hjärna med alldeles för mkt dumma ideèr

Sandy till apoteks-tanten: "Joo, jag har såna där sjukvibbar du vet. Har ni nåt mot det?"

Haha, kanske skulle ta mej iväg till Appo o dra Sandys sköna line till nån apoteksmänniska.
Som Sandy sa: "Neej inte ont i halsen, inte snuvig o ingen hosta. Jag bara har de där vibbarna du vet. Har du nåt bra man kan ta mot det, som får bort vibbarna liksom?"
Men jag har faktiskt både snuva o lätt hosta. Men jag tänker faan inte bli sjuk nu, det går jag bara inte med på!

image977
Om vi nu inte ska ut imorron röstar jag på att vi drar en nostalgiafton med lite sällskapsresan! Snowroler måste va bland de skönaste svenska filmerna genom tiderna haha

Nu: duscha o äta.
Sen: Till Helèn för lite idol

So long.

Let`s go to Barcelona!

Japp, nu bär det snart av till gymmet.
Lite har man väl fått gjort i alla fall.
Jag menar, jag har ju ätit, druckit en massa te..läst nya tidningen, kollat bloggar, updaterat min ett antal gånger. Jaa, du fattar haha
Men jag har faktiskt läst däremellan också. Komer gå kanon imorron, oh yess!
image976
Here comes Johnnie...

Ajja, later folket!

Eftermiddans sköna låt: Hello Saferide - I Thought You Said Summer Is Going To Take The Pain Away


"Man kan inte sluta med nåt man inte börjat med in the first place"

Sitter här igen. Har just lunchat lite o läst i mina nya tidningar som trevligt nog kom med posten idag.
Mindre än två timma kvar tills det är dags för lite Combat, blir fint det! Nya programmet är det, hoppas det är bra, o att det inte är för packat med folk.
image975
Hösten är här. Men det är okej.
Nu: Lite mer Te.

Adios.

Dagens sköna låt: Miss Li - A song about me and a boy

Faan kom igen då, ska vi inte dra en utgång? Vi är ju lediga imorron!

Hmm..jo om man bortser från att vi har tenta på fredag så, o att man borde plugga för den idag. (Jen var lite skeptisk till min o Helèns entusiasm igår över det perfekta läget att gå ut o festa av oss lite när det va lillördag o allt. Jaha, tack för att du slog hål på vår bubbla Jen. I guess we`re even now.
image908
Födda att äga.

Jaa, så här sitter man o borde plugga. Grejen är den att jag har så mycket annat kul o intressant att fundera över, så det är inte helt lätt att fokusera hela tiden.
Då får man ta såna här små raster. Det måste man liksom ha ibland.
I alla fall så är det freeedag imorron. O på lördag är det ju inflyttningsfest för allas vår Lindus. Givet.
Okej, än en gång, back to the never ending books.

Later peeps.

Morgonstund har guld i mun?

Jaa så va det gjort då. Duktigt av mej.
Har hunnit endel här på morronkvisten i alla fall. Efter endast en snoozning imorse pallrade jag mej ur sängen o iväg på besöket. Efter det drog jag en skön liten morronprommis då jag drog i mej ett gäng antioxidanter i form av blåbär. Självklart med Morronpasset i P3 i lurarna. Kungligt.
Nu har ja just dragit i mej den största frukosten. Ni känner ju mej..jag o frukostar alltså, där kan vi snacka matorgier på hög nivå hahaha
image974

Men nu ska jag ta tag i böckerna o läsa lite till inför morrondagens examination.

Later folket.

Just ja, Hörde för övrigt Larsas nya  "Innan mörkret faller" från kommande skivan idag på P3, det va premiär. Den kändes helt okej, men kräver ett par lyssningar från min sida innan jag kan uttala mej om dess storhet.

Tears Dry On Their Own

Har just ätit en förjävla god köttfärssoppasoppa. Tillagad av: Moi!
Body Balance på förmiddan va precis lika skönt som vanligt. Får helt klart bli en skön rutin att fortsätta med, få in ett Balance-pass per vecka.
image973
Lindus i en härlig yoga-pose (Den bjuder du väl på Linda? haha)

Sen vill jag påpeka att det verkligen inte är helt okej att ica Ålidhem är 3:e dyraste Ica i Sverige. Inte konstigt att man faan blir ruinerad vid varje inköpstillfälle!

Nehej, nu ska jag ta tag i The books.

Later peeps.

Dagens låt: Amy Winehouse - Tears dry on their own

There`s A lot Of Things To Do Before U Die

Lite dåligt med bloggandet på sistone. Har inte varit sugen.
Har inte hänt så mycket, satt på skolan med Helene o Lindus i går o gick igenom fallet o frågorna inför examinationen på fredag.
Bakade bröd o tvätta igår kväll. Så huslig jag blivit då haha
Sköna höstvädret har vi här o imorse va jag ute o gick en timme. Lite frisk luft är aldrig fel.
Nu ska jag snart kila iväg till gymmet o möta Helèn o Linda för lite Body Balance.
Annars är det ju lillördag idag. Aldrig fel.

image972

Over and out.

Dagens fråga: Kan jag slute försöka låsa upp grannens dörr ist. för min egen på dagarna eller? Lite tankspridd där kanske.
Dagens låt: Miss Li - Seems like we lost it.

Varför måndag eter söndag? inte helt okej.

Blöt kväll på corona. Så kan gårdagskvällen sammanfattas lite snabbt.
Förfest med gänget, minus sandy men plus Gustav o Ebba. Vidare till Corona.
Packat med folk, precis som vanligt på det stället.

image961

image967

Nej nu ska ja få på mej lite kläder o lalla över till Helèn, för lite updates om gårdagen.
Ha en skön söndag peeps!

Later.

The new shit: Damsuga när man kommer hem från krogen vid tre på natten. Ask Tom in the box, det är han som satt den nya trenden.

"Det blir lite som överklassflicka möter slummen.."

Mkt mkt skön bakisdag.
Drog bort till 310 efter en skön dusch imorse.
Vidare därifrån bar det av till Mariehem för lite svullning. Pizza o kebab stod på schemat. Mätta o glada o med en massa sjuka bakisskämt i bakfickan drog vi hem till Lindus o co. Låg där o löka ett par timmar innan vi tog tag i oss själva o drog hemöver för att börja ladda för kvällen igen.

image945

image951

Gårdagen var annars klockren, med de roligaste, konstigaste o skönaste mötena o händelserna i dimman. Förfesten börja hos Helèn o gick vidare till Gustavs inflyttningsfest. Därifrån drog vi till Corona där det som vanligt var aspackat med folk.

Gårdagens nickname: Gubben i lådan. "Tom in the box". Han är faan överallt när som helst.
Gårdagens "learn from your mistake":Håll koll på vart läppstiftet hamnar. Räkna inte med att dina fyllevänner håller nån som helst koll på sådant.
image939
Hej läppstiftet, Linda

Neej faan, nu blir det o försöka sova nån timma innan det är dags att börja ladda igen.
Kanske ses i dimman lite senare.

Ciao


"Ska du stoppa in den själv"?

image938
Jaa, så va det fredag, o snart bär det av in i dimman för oss.
Har vilat upp mej lite. Skulle ju blivit en vända till gymmet för lite pump, som vanligt på fredagar, men kände att min ömmande kropp från gårdagens combat inte riktigt pallade det. Så det fick bli en välförtjänt vila istället.
Va nere på stan med hela "the gang" plus Ebba o Helene efter lunch med. Trevligt värre, o resulterde i nya lapor till toa-tak-lampan med. Vuxenpoäng till mej.

Men nu ska jag hoppa in i duschen o fixa till mej för kvälles äventyr.
image934
Ha en skön fredag folket.
Skål.

Kvällens låt: Diddy feat. Keyshia Cole - Last night

Learn from your mistakes

Combaten gick jäkligt bra. Det va ett hopplock från gamla program, riktigt bra låtar hade hon valt ut. "lite best of" precis som det brukar vara gångerna innan det är dags för release på nya programmet. Det nya släpps imorron, riktigt sugen på att gå på det, men jag har ju Pumpen inbokad så det går ju icke.
image933
Har käkat o sitter nu med bristande motivation o ett lätt melankoliskt humör o försöker få mig själv att ta tag i läsandet. Kan säga att det går sådär so far..
Ajja det löser sej, ska bara ladda lite först, så ska ja ta tag i det sen haha.

Imorron är det fredag! Me like, som Helèn skulle h sagt.

Adios.

Today so far

Invigde nya hatten i skolan. Mkt bra.
Föreläsnig i psykologi mellan 8.30-11.30. Sen lite artikelsök för mej Nicklas o Lindus.
Käk när jag kom hem. Jaa det är väl today so far.
Träning o lite plugg står på eftermiddagen/kvällens schema.
Sjukt intressant för er o veta, jag vet.
image932
Combat o core står på schemat.

Later peeps.

Dagens "don`t forget": Köpa toapapper och glödlampa till toa-tak-lampan.
Dagens låt: Ben Harper - Two hands of a prayer


"Men alltså vilket län bor du i? Typ småland, Värmlad, ja du vet."

Smartaste kommentaren idag.
image930
Blond, jag? Neej det tror jag inte.

Studentsportardag idag på skolan. Jag, Jen o Linda va på Body Balance imorse, sen gick o sprang jag o Linda kring nydalasjön. Titta in en sväng hos vår kära Sandy, i nya lyan på tomtebo på vägen. Hur fint som helst, way to go dude!
image929
Sen blev det en vända ner till staden med helèn, jen linda o ebba (helèns sköna polare som är på besök från Jönköping veckan till ära). Efter en fika med lite käk på Starz blev det bio, Underbar o Älskad av alla. Jag o Jen kände oss som vanligt tvugna att dra en hollywoodmeny. Som vi för övrigt dragit i oss hela, efter typ halva filmen. Inte illa, inte illa alls.
image931
Håller för övrigt i skrivande stund på o utveckla ett smärre epilepsianfall. Den jävla lampan på toan bara blinkar o jag kan inte få den o sluta, för jag får inte bort skärmen. Inte helt okej, så här kan jag inte ha det heller.
Så en handy man kan gärna få dyka upp här nu o fixa det här lite.

Sleep tight folket.

Kvällens sköna låt: Damien Rice - 9 crimes

Tack för njutningen

"Våra drömmar - både nattens drömmar och dagdrömmarna - kan påminna oss om att vi inte enbart bär på förnuftiga logiska önskningar, att vi inte bara är välbalanserade och måttfulla och att vi inte bara är beredda att acceptera verklighetens förutsättningar."
- J. Cullberg

Kom iväg på spinning o core, o jäklar vad skönt o bra det var! (Hmm, där kan man få känslan av att jag beskrev nåt helt annat) Precis som alltid. Den instruktören är så klockren o får i alla fall mej att alltid ge allt.
Så nu, som alltid efter ett hårt, skönt o svettigt pass mår jag så jäkla bra.
Duschen nästa.
image928
Later.

Kvällens låt: City and colour - Day Old Hate

"Alltså Tess, du har verkligen knullrufspotential på ditt hår"

Sitter o skriver lite om androgenkänslighet. För skolan alltså. Ingen lek o bli diagnostiserad med den sjukdomen. Får man vara glad att man slipper. Där kan vi börja snacka identitetskris..
image927
Mitt berömda knullrufs. Man ska bjuda på sej själv, so enjoy.

Har annars bakat bröd o håller på o tvättar. Husligt värre. Kan man inte tro om lilla mej. Men ja kan om jag vill. Va produktiv alltså.
För övrigt hade jag en förjäkla skön sovmorron imorse, till tio som jag ställt klockan på, snosa till halv elva, men ändå. Måste ju få dra sej lite. Finns ju faan inget skönare!
Neej ni, back to the books, så jag får nåt gjort innan spinning o core vid fem.

Later folket.


Linda kan fixa hon

Hösten är här. Fattar inte hur jäkla fort det har gått. hade kanske underlättat lite om man verkligen haft lite sommar emellan våren o hösten. Men nuför tiden existerar visst ingen sommar. Tur ja gillar både höst o vår då..
image926
Jag o Linda gick runt Nydalasjön, förjäkla skönt. Så sprang vi sista biten med. Så nu är man nyduschad o sitter med en kopp te o är sådär lagom skönt mör i hela kroppen.
Ska kolla på ett avsnitt av entourage innan det blir sängen. Blir en tidig kväll ikväll tror jag. Trött som få.

Sleep tight peeps.

"Jag har i alla fall inte legat med grannen" ?

Måndag igen. Inte helt okej.
Igår var en riktigt seeeg dag. Va på ett så jäkla jobbigt humör, dryg sinnesstämning. Låg o slöa hemma hos Lindus o co i några timmar med helèn. De dryga bakisskämten avlöste varann ett efter ett.

Va på pump vid fyra. Samma dryga instruktör som förra måndagen. Vilket jag visste, men tiden va ju så bra. Nu ska jag ta o bika bort till Lindus o gå en sväng med henne.
image925
Imorron är vi lediga! Mkt uppskattat! (Okej ledig kan va lite av en överdrift, då vi har egna studier, men ändå.. haha)

Ha en skön måndagskväll folket.
Over and out.

Ibland är Umeå bara så jävla litet.

Skön utgång igår.
Förfest på Ålidhem som så många gånger förr.
Matchen Sverige-Danmark följdes lite halft under ljudet av skön partymusic.
Blev lite återseenden, inte alla så väldigt kära, men gick inte att undvikas. Får man leva med.
Massa bilder blev det så klart. Ett urval finns här
Enjoy.


image915


image922


Nu ska ja duscha o löka lite o försöka höja det jobbiga söndagshumöret. Är inte helt på topp en södag som denna. Men det löser sej.

Later peeps.

Always trust your instinct.

Lördag förmiddag alltså.
Har varit en mkt duktig flicka o varit på gymmet här på morronkvisten. Släpade mej ur bingen redan vid nio o for till gymmet på lite spinning o core. Good girl, thats me.
Sen har ja plockat iordning lite här hemma o dragit i mej den största av frukostar. Yum, det gillar vi.
Men nu ska jag hoppa in i duschen o sen ska ja möta upp Lindus på stan vid två.
Ikväll är det feeeest.
image912
Later folket.

It cant always be easy

Kom just hem från Mariehem.
Hyrde två filmer. Efter en massa tjafs o votering bestämde vi oss för två inte helt klockrena filmer haha
Men mysig kväll va det i alla fall!

Passera corona på vägen hem, o faan va folk det var. Den sjukaste av köar verkligen! Kanske va tur det inte va idag vi skulle ut.
image910image911
Sleep tight folket.

Kvällens underliga: Återseendet.
Kvällens låt: Larsa - Mer än vad jag har (som jag en gång hörde påminde om mej..?)
Dagen klockrena: Helena`s möte med Johan Persson o Lars Winnerbäck i en second hand-butik i Skövde!

"Sorry" ?

Japp så va det fredag o man har överlevt första veckan på termin 4. Inte illa, inte illa alls.
Föreläsning fram till tolv (i nytt spännande hus, dit går vi gärna igen, ja tack. Hej alla läkare, hr är vi.)
Sen vidare till universum för lite käk. Salladsbuffè o bakad potatis för hela slanten blev det.
Pump va vi på vid fyra o sen har man bara duschat lite o ska få på sej lite clothes o sen dra oss bort till Mariehem (numer vårt andra hem) för lite film. Blir fint det.
Lugna gatan ikväll, men imorron smäller det.
image909
Jag o min söte brorsson Isaac!

Over and out.

Kvällens låt: Playing for keeps - Matchbook romance
Dagens smidiga: När jag på nåt lyckas knuffa ut den heta killen framför mej ur hissen så han typ flyger ut. Sen drar jag ett "Sorry"  på det. Smidigt där.

Oops I did it again

Blev en liten spontan o oplanerad utgång igår. Jag o Helèn så klart, vem annars?
Halv nio bestämde vi att, faan, man lever bara en gång. Fuck off nu kör vi! O det gjorde vi..big time hahaha
Drog en liten enkel förferra med alla de givna låtarna här hemma, medan mitt bröd jäste o senare gräddades. Att ja klara o ha koll på det är ett under. Hade även tvättstuga samtidigt. En flicka med många oanade talanger. Brödet blev för övrigt kungligt gott.
Såå, tajta va vi med hela dansgolvet  på corona med haha
Ajja, knyta lite kotakter, det är ju det det handlar om haha
Ett gäng vrickade posebilder blev det så klart, det är ju ändå mej o Helèn vi snackar om.

image908
 Neej, nu ska ja löka framför lite heroesavsnitt ett tag. Det är jag värd efter den hårda gårdagskvällen o natten.

So long peeps.

Gårdagens frågetecken: Vem är du o varför minns jag dej inte?
Gårdagens ledord: Att äga.


"Men alltså allvarligt. Truckerkeps, är inte det såå last season eller?"

En dag på stan blev det till följd av vår inställda föreläsning.
Vi ar inte riktigt kommit in i nåt allvarligt pluggmode än, lallar mest runt, men det kommer säkert (yeah right..)
I alla fallblev det en massa skön shopping i staden samt lite käk på donken. Skön dag, men ojoj vilken träningsvärk man haft från gårdagens pump ingen lek det heller. Men det va ju rätt väntat.

Oj, vilka fina flickor i sina nya fina kläder hahahaha

Efter shoppingturen blev det en sväng hem till Linda, Helen o Maria för lite sconesbaking. Ojoj, kungar på att baka säger jag. (Eller ja, Jen är det i alla fall, massa cred till dej som baka när vi andra bara va lata haha)
image898image899
Jenny i full koncentration med händerna i degbunken. Way to go Jen.

Börjar inte förrän tolv imorron heller tydligen. Så nu blir det en kopp te framför lite Entourage innan sängen.

Sleep tight folket.

Kvällens sköna låt: Kleerup w Robyn - With every heartbeat

"Men alltså Jen, han kommer verkligen inte komma ihåg det."

Kom hem från Strömpilen för en stund sen. Ja o Helèn har vart duktiga o storhandlat lite, så nu är det gjort i alla fall. O nu har jag både diskat o plockat in alla grejer i skåpen. Way to go me.
image897
Va för övrigt på terminens första pump med jen o helèn idag. Den sämsta instruktören ever va det med. Eller ja, smaken är ju som baken, men hon föll inte mej i smaken i alla fall, huvva.
Imorron förmidda blir det lite TC innan skolan, börjar ju inte förrän efter lunch, blir fint det.

Later folks.

Dagens låt: Matt Nathanson - Laid

Utrota sjuksköterskorna?

Jen o Helèn gick just hem efter några timmars snack om helgens bravader o gammla fylleminnen över en kopp te. Fint med lite besök såhär på kvällskvisten.
Så här sitter jag nu med en skön känsla i kroppen, glad över att vara tillbaka igen.
Ska nog dra ett Entourage-avsnitt nnan det är dags för sängen.
Imorron börjar allvaret.
image896
Ojdå...Lindas tur att få tillbaka efter alla halva kort på andra människor hahaha

Har för övrigt varit en mkt duktig flicka som tagit hand om både uppackning av väskor, städning o matlådor.

God natt världen.

Kvällens låtar: Stone Sour - Zzyxz Rd.
Takida - Curly Sue

När allt bara känns så jäkla bra

ojoj va jag borde städa nu, o packa ur de två väskorna som kom upp igår. Men faan orkar verkligen inte just nu.
Gårdagen var klockren på alla sätt, o lika skön som fredan. Löka mkt under dan, va bort ill Lindus på Mariehem en sväng o så. Sen sov man nån timme innan man tog tag i det igen.
De skönaste av fyllor uppstod även igår.
"The power of minto" bör inte underskattas.

En massa bilder blev det ju såklart också, på oss posepellar.

image895
Nu ska jag löka lite framför heroes. Sköna söndag!

Adios.

Dagens klockrena citat: Lindus: "Alltså, man borde ta alla sjuksköterskor o placera dem på ett ställe så man slipper se dem."
Dagens låt: Fall out boy - Thanks for the memories.

En hälsning från dimman

Sitter hos Helèn o lallar o pmplar vin.
Diskuterar allt från sexleksaker till heta grabbar o vår-ragg. Finfint som alltid.
image869
Saknar vår Sandy ikväll, men det får gå.

Ha en skön kväll.
Skål.

In i dimman

Lite segstartad här borta på 207. Har fått mina grejer nu, md kamerasladden så har kollat igenom gårdagens sköna bilder. Tänkte bjuda på några innan jag ska lalla bort till Helèn!
image868

Neej faan nu måste ja dra, kan inte sitta här o deeega heller.
Ha en skön kväll folket!
adios, ses i dimman.

Nej bara ett hål att stoppa in den i liksom.

Kom just hem efter en vända med chicksen till Mariehem. Satt o bakislöka ett tag hemma hos Linda framfö topmodel, där diskussionerna om gårdagen fortsatte.

Köpte en  ny parfym igår äntligen, när ja nu fått lite cash. Blev DKNY Be Delicious, o den luktar grymt gott o passar mej så klart haha
image860
Nu ska jag löka ett tag framför lite mer heroes, o kanske hinna sova en stund innan det ska laddas inför kvällens bravader. Kvällens planer är än så länge mkt lösa. Tiden utvisar vart vi hamnar o vad som händer.

Later folks.

Dagens skönaste beskrivning (Av vart man ska sticka in memorycardet till kameran i datorn): Jen - nej bara ett hål att stoppa in den i liksom haha

Skönaste kvällen på länge

Jaa så har ännu en dag grytt.
Bakis o go är man. Lalla hem till Jen där Linda befann sej, imorse, för en lite recap av kvällen som kvällen var igår. Kom fram till att det var en sjukt skön kväll som innehöll otroligt klockrena fyllor. Massa snack blev det om allt o inget o partymusiken spelades som vanligt för fullt. O hela the gang va samlat. Kunde inte vart bättre. Bilder kommer sen.
Hoppas ni hade en lika klockren kväll som mej!
image859
Nu blir det bakislök framför heroes. Senare när kropp o huvud är redo för det lär det bli en dusch o ut i solskenet med chicksen. Till kvällen är det på det igen. Full on bara.
Life`s good.

Adios.

Dagens skönaste låt: Abalone Dots - Long Lonely Road