Vårkänslor

Har lite vårkänslor i kroppen trots att jag åkte längdskidor senast i fredags. Jag och en kollega passade på att åka en sista runda för året när den där extra snön kom. Annars inte mycket nytt tror jag. Håller mig fortfarande borta från instagram och det känns skönt att slippa vara så engagerad i alla möjliga andra människors liv. Har fullt upp med att vara närvarande mitt eget väldigt fina liv. 

Igår hade jag en sån fin dag. På morgonen stod återhämtning på träningsscheman så därför körde jag yoga följt av ett kort recovery-pass som innefattade foamrolling och stretch. Så härligt! Sen promenerade jag med barnen till skolan och efteråt promenerade jag en timme med syrran i lurarna. När vi pratat klart gick jag riktigt långsamt ner till älven och andades medvetet en stund. Sen hem och fixa mig och till jobbet vid 11. Igår kastade jag om dagen eftersom vi hade apt på eftermiddagen. I vanliga fall jobbar jag oftast förmiddagar då jag är piggast.

Meeeen nu står powernap på agendan innan jag ska hämta kidsen. Ikväll ska vi måla Påskbrev har vi bestämt!


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Då önskade jag att Corona skulle gå bort mamma!

Idag skrapade vi två trisslotter här hemma. Jag frågade barnen vad de ville göra om vi vann en miljon. Hollie tittade allvarligt på mig och sa: Då vill jag att Corona går bort mamma.

Ja du lilla älskling, om man ändå kunde göra det med lite pengar bara. Ibland glömmer jag bort att de också påverkas av alla dessa restriktioner och närhetsstressen och allt det där, eftersom de generellt är så flexibla. Men klart de också är less mellan varven och minns en tid med spontant häng och kramar. 

I torsdags fyllde jag år. Blev firad på sängen med paket, fruktfat och sprakande ljus av världens bästa trio och sen blev det grillad korv som årets första lunch i växthuset och på kvällen blev jag servad en riktig finmiddag! Min födelsedag fick 10 poäng av 10 möjliga! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)