Tonight is a Good night!

Har haft skönaste kvällen på länge. Fy fan vad jag alltid asgarvar när jag är med bästa kollegor och vänner! Såna här kvällar känner jag att jag har tur som har så mkt sköna människor omkring mig, oj vad jag tycker om.

Godaste, möraste, rödaste, entrecon, 3 glas rött, skönaste vänner, skratt, blues.

Bums i säng. Imorgon är det ny dag och nya tag!

Natti.



Snygg.

Lyssna

Reloaded

Har haft en jättefin och härlig helg med Babsan! Och i fredags fick jag ett positivt besked, får veta mer i början av veckan. Spännande och jag hoppas så fasligt mkt på att det ska gå i lås!

Torsdag var det ju spelningen med Säkert som var helt grym. fredag jobbade jag lite men inimellan hann vi långfrukost och sen lunch på Kristallen. Kvällen spenderades åt goood mat, rödvin och film! Lördagen blev det strosa på stan då jag bla handlade en väska på nya Helping Hand i stan:

På kvällen skulle vi på Tilltugg och sen bio. Men på Tilltugg var det helt tjockt med folk så vi styrde stegen mot Unico och sen blev det 127 hours, helt ok film.

Dagen idag har vi spenderat åt att strosa runt i Tropikerhuset vid Botaniska trädgården, gå ett varv inne i Domkyrkan och fika och äta lunch. Härlig söndag.


Vi tände ljus i Domkyrkan för någon som betydde.

När Babsan lämnade Uppis styrde jag stegen mot gymmet och körde igenom överkroppen. Har fortfarande jätteont i höften och jag håller på att bli tokig på denna inaktivitet. WHAT TO DO? Har testat TENS över helgen men det hjälper inte ett skit. Imnorgon är det jag som ringer till Idrottsskadecentrum i Uppsala.

Nu ska jag ta tag i mig själv, behöver styra upp ett par mail, plocka ihop lite inför morgondagen och ta en dusch. Sen är det ju Solsidan med!

Kommande vecka ser jävligt bra ut. Imorgon blir det middag med bästa kollegorna, onsdag Tilltugg med Jempa som jag inte träffat på riktigt på ett par veckor och på torsdag drar jag heeeeeem! Fantastico! Och på fredag fyller jag ju år förresten, inte fy skam det heller!

So Long

Grymt!

Spelningen med Säkert! igår var helt grym! Vilken scennärvaro tjejen har och vilket drag det var i folket som var där och kollade!
Nu ska vi käka lite frulle, sen blir det work en liten stund innan lunchen, sen work igen en stund! Ikväll blir det fredagsmys!

So Long

Stress

Middag och teater ikväll. "Män som blir en smula irriterade i sällskap av kvinnor" nhette den och jag blev inte särskilt imopnerad. Det var ändå skönt att ha ngt planerat och inte bli sittande på jobbet hela kvällen. Mysig kväll.

Mindre mysigt är att jag måste va ute ur min lgh om 3 månader. Pronto.
Nu går funderingarna kring: byta stad eller ha is i magen och försöka få tag på bostad här? Väldigt olägligt allt detta och jag fattar inte vart jag ska finna energi nog att styra upp allt det här. Snälla någon, kasta mig bara ett halvår fram i tiden och gör så att allt löst sig på ngt outgrundligt sätt då. Amen.

God natt.

Just shoot me

Fy fan vilken dag. Drog iväg ett mess till Mackan vid halv sex när jag fortfarande satt fast på jobbet och tragglade och då sa han att jag skulle skärpa mig och gå hem. Och det gjorde jag, klockan sex lämnade jag jobbet, för sent för träning eller någon annan slags fritid förutom det uppenbara, städ, laga mat etc. Men ändå.  Är så jävla trött på det här ekorrhjulet där ingen som helst fritid får plats. Ibland är jag glad att folk säger åt mig. Man kan inte bära hela världen på sina axlar.

Är hur som helst trött som ett as. Handlade på vägen hem och har nu styrt upp Chilli con carne som jag tänkte jag och Fröken B ska äta på torsdag (kommer ha lite dåligt med tid då innan spelningen) och nu ska jag städa iordning lite här hemma. 20 rosa tulpaner står i en vas på köksbordet som för att locka fram våren litegrann! Sen blir det ta mej fan bums i säng. Det frestar på krafterna att inte ha ngn fritid.

Adios.

Ny vecka, nya tag!

Jo ni, ny vecka nya tag. Som började stressigare än ever.
Hur som helst. Efter den obligatoriska minst-10-timmars-dagen gick jag ner till gymmet och körde CykelPuls och det gick jättebra! Jag hade inte ont i höften alls idag! Inte heller under cyklingen. Hoppas hoppas jag inte har ont när jag vaknar imorgon heller! Jag får så förbannat mkt mer energi när jag tränar, jag behöver det nu. Antiinflammatoriskt is the shit!

¨
Insåg precis att nästan hela den här veckan är fullbokad med roligheter, och stora delar av nästa med. Så så trevligt att ha en massa roligheter att se fram emot! I SO deserve it!

In i duschen med mig, städa upp lite, packa träningsväskan inför morgondagen och sen hopp i bingen!

Natti.

Music in my ears

Det är helt otroligt hur ens musiksmak kan stämma så fantastiskt bra med någon annans. Som Lindus. Vi har alltid haft lika musiksmak och hon vet precis när det är en låt som hon gillar som jag med skulle gilla och ofta tvärtom. Har fått många tips av den tjejen. Satt ofta och skickade låtar via msn, back in the days, och vi fick alltid slåss med Schlagertjejerna på alla fester när vi ville att våra låtar skulle spelas! Gick in på hennes Spotify häromdagen, fann listan med titeln "Lugnt" och gillade den såklart rakt av, helt o fullt. Mkt låtar vi lyssnad på förr, somliga låtar som Lindus tipsat mig om, endel nytt. Fabulous detta Spotify, det är ett som är säkert.


Confused

På torsdag kommer fröken B hit, jag längtar! Vi ska gå på spelning med Säkert på Katalin, promenera genom ett vintervitt Uppsala, ta en kaffe på ett mysiga fik, äta gott och prata strunt över ett par glas rödvin, äta popcorn i biomörker och bara hänga. Sånt där som man gör om vintern i väntan på att vår och grönska sakta ska ta över landet mer och mer. Det var alldeles alldeles för länge sen vi hängde nu, alldeles för länge sen vi pratade gamla minnen och analyserade olika beteenden och jämförde likheter. Ska bli så bra!

Förresten fyller jag år om mindre än två veckor. Skulle vilja spendera min födelsedagshelg hemma i skogarna med god mat och bästa familjen. Hoppas jag kan få det att funka med jobbet, skulle vara så mysigt. Kanske skulle man våga sig ut i Karlstadsnatten och dra en snurr på ett välbekant dansgolv med dofter av minnen från förr. Kanske kanske.

Yet another Sunday

Har varit och tränat på sats på förmiddagen. Körde bara igenom överkroppen i gymmet alltså biceps, triceps, axlar, bröst, rygg och mage. Och så stretchade jag ut vad jag tror är rätta musklerna, för jag har läst att det är bra att göra det som en del i läkningsprocessen.


Shoppade förresten en del i Barca. Här är en bild på vad jag fick med mig hem + en vit och marinblå-randig klänning som inte är med på bild. Den är hur söt som helst och kommer matcha min bränna perfekt i sommar! Den gröna kjolen jag hade i fredags tex är från Barca.


Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag laga kycklinggryta.

Later dudes.

...


Cykel cykel i salen där.

Nu har jag läst ett vårdprogram utvecklat av sjukgymnaster gällande Trochanterit. Där står att cykla är BRA! Alltså borde ju spinning vara jättebra och alltså hoppade jag över spinningen idag helt i onödan. Iofs så hade jag rätt ont idag så jag hade nog inte orkat gå ända ner till gymmet men ändå!

Träningsprogram vid trochanterit

Fas 1:

Målsättning: Få bort vilovärken

Syfte: Stimulera läkning. Cirkulationsträning.

Träna 20 reps x 3, 3 ggr/dag

¤ Cykla.¤

glidförmågan.

¤ Abduktion i liggande avlastat med handduk under foten.

¤ Töjning av eventuell stram muskulatur.

Alternativt att patienten kommer till sjukgymnastiken och tränar aktivt avlastat i dragapparat,

sidliggande flexion/extension och abduktion/adduktion.

Släpcykling i halvsittande, avlastat, eventuellt med handduk under foten för att underlätta

Fas 2:

Målsättning: Öka hållfastheten i vävnaden. Minskad belastningskänslighet.

Åtgärd: Dynamisk träning, träna bålstabilitet och styrka.

¤ Cykla.

¤ Stående på ett ben extension/flexion/abduktion, små korta rörelser. 15 x 3, stående dels

på det affekterade benet och dels på det andra benet.

¤ Sidliggande abduktion, 10 x 3.

¤ Bäckenlyft 10 x 3.

¤ Knäböjning alternativt uppresning från stol 10-15 x 3.Fas 3:

Målsättning: Smärtfri. Träna upp koordination och styrka.

Åtgärd: Utökad styrketräning och koordinationsträning.

¤ Cykla.

¤ Utfallssteg.

¤ Styrketräning med theraband i stående.

¤ Bäckenlyft med stegring.

¤ Stepup-bräda (trappträning) framåt och sidled.

¤ Uppresning från stol – sakta nedsittning på ett ben

Men så står det ju olika på precis varje hemsida också. Åh, gå bara över någon gång så jag kan komma igång med träningen igen, jag fungerar liksom inte annars. Får ingen energi.


I had a dream about you last night. I woke up with a warm feeling inside.

Jag blir så trött på doktorn. Hon säger att jag måste ta det lugnt, inte träna och så. Sjukgymnasterna på mitt jobb säger samma. Och att jag måste ha stabila skor dessutom, inte klackar. Boring, boring, boring. Vad fan ska man hitta på med livet då. Inte ha klackar, inte dansa, helst inte gå för mkt, inte träna, ingenting av det jag gillar att göra får jag göra. Hoppas den här jävla inflammationen försvinner illa kvickt, annars kommer jag gå insane. Är ju inne i en sån bra träningsperiod nu med! Tycker verkligen att det är kul!

Idag hade vi en stressad kjolfredag på jobbet med:


Men såhär ser man ut när man får av sej finkläderna och har laddat upp med fredagsgodis och nötter och ska ha en mysfredag i soffan. (För tydligen får man ju INTE ha klackar och gå ut och busa utan ska bara vila vila vila vila. Suck).

Okej, nu håller vi alla tummarna för att pillrena hjälper fort fort!

So Long

Barrrrrrrrrrrca!

Barca barca baby!

På fredagen då. Efter allt strul så anlände vi ett soligt Barca och tog en Taxi till le hotell. Upp på rummet och en dusch senare stod vi återigen i receptionen. Denna gång för att få en karta så vi skulle hitta till placet där vi skulle hitta fotbollsbiljetterna. Vi gick och vi gick och vi gick och vi fika på en uteservering och vi gick lite till.


Sen letade vi efter hörnet i tjugo minuter minst. Man måste ha varit med för att fatta, det var sjukt knäppt! Sen traskade vi runt i olika affärer och sa hela tiden att vi skulle gå hem och fixa till oss inför kvällen men till slut var det så sent och vi så hungriga så vi satte oss på en random reasturang och beställde in en massa tapas, öl och vin. Sen åt vi mest upp varandras tapas och garvade åt det hela i efterhand. Det var ofta lite svårt att veta vad det var vi verkligen beställt och vems som egentligen var vems haha Man måste ha varit där för att fatta! Sen lullade vi runt lite till i affärerna och jag gjorde något mer inköp. Det är farligt farligt att affärerna har öppet så länge. Fyllehandla är inte särskilt smart i längden haha Sen tog vi en öl till på en pub i närheten innan jag köpte en kulglass och vi gick hem (eller tog vi en taxi sista biten?)

Öl, rött vin och tapas stod på menyn!

Sen bar det av till hotellet för en dusch och ombyte och lite öl på rummet såklart!



Tjusigt va?

Sen bar det iväg till vad som senare blev vårt favorithäng-place i Barca, en irländsk pub med skön personal! Där träffade vi ett gäng sköna människor och så bar det iväg för ännu mer förfestande i en legga i de finare kvarteren och seden ut i natten. Vid 05.30 anlände vi vårt hotell igen. Fantastic night utan tvekan. Var dock inte helt nyktra när vi väl vaknade igen...

Och det var bara fredagen mina vänner. Sicken tripp va!


Kicken jag behövde en kväll som denna

Idag har jag skrivit på papper för min fasta anställning och löneförhandlat lite.

Har haft satans ont i höften och stressat runt hela dagen med. Efter jobbet var jag lite naughty. Hade tänkt gå ner till sats och bara köra överkropp pga den satans höften. Men sen blev den plötsligt lite bättre sent på eftermiddagen och när jag sen kom ner till sats frågade de om jag inte skulle köra ett pass (devet ju att jag brukar göra det). Spinningskorna låg i väskan och jag kunde inte låta bli. Körde ett helt grymt pass med Jeja, helt fantastisk spinninginstruktör. Förresten ångrar jag det inte för en sekund, det gav mig precis den kick och den energi jag verkligen behövde! Imorgon ska jag till farbror doktor som ska kika på min höft. Gissa om jag inte tänker berätta att jag körde spinning ikväll.

Anyways, klädde mig i rött dagen till ära, det ska visst vara bästa färgen när man löneförhandlar har jag läst någonstans, någon gång.

Cardigan köpt i Barca förresten.

Annars inget nytt. Vill åka hem till helgen men som vanligt kan jag inte finna tiden. Fortsätter jakten på ny legga.

Natti från en väldigt trött men ganska glad tjej.

...


Source unknown.

Hello from a tired little girl

Jag är så jävla trött. Att komma tillbaka till Sveadala och jobbet var som en kalldusch. Blir inget återberättande om sköna helgen i Barca nu, istället blir det ett bildbevis på hur jävla trött man kan vara en helt vanlig tisdag när allt känns åt helvete och upp och ner.



Hade tänkt träna idag efter jobbet, hade träningsväskan med till jobbet, men varken kropp eller psyke pallade. Ska det vara såhär? Ska man verkligen inte ha ngn fritid alls, bara jobba eller tänka på jobbet? Usch. Det enda jag vill är att sova. Tror min gräns för vad jag pallar är nådd snart.

Me and my King

Jag ska berätta hur den här sköna weekenden i Barca började. Först ringde Taxi-chaffisen som skulle hämta oss 04.30 och sa att vi var tvugna att gå ut till vägen för det var så mkt snö att han inte vågade köra in. Så i drygt 1 dm nysnö pulsade vi ut till vägen, jag i mina converse, king i sina lågskor. Väl i Taxin sa chaffisen att ryktet sa att alla bussar till Arlanda var inställda. Vi blev nervösa men hade tur och bussen gick som den skulle. Men när vi nådde Arlanda-området var det bara så att vi av någon outgrundlig anledning fick för oss att vi missat vårt stopp och gick därför av på nästa stopp som låg i Ingentans, bland bilvägar och massvis av snö. Där stod vi helt jävla bortkomna i snöstormen och försökte skrika och vinka till oss en Taxi. Tillslut stannade en barmhärtig Taxi och han sa "Vad tusan gör ni här ute?", "Eh ja det undrar vi med svarade vi". Väl vid rätt Terminal och incheckade var det dags att boarda planet vilket gick smärtfritt. Bara det att vi sen fick sitta i planet och vänta i 3 timmar och vänta medan de isade av planet ett par ggr och titta på när plogbilarna dundrade på för fullt utanför vårt plan, ute i årets värsta snökaos. Vi behövde iaf inte frysa. Vilken början på en resa va? Bara jag och King som kan få till det sådär. Det är något med oss tillsammans som gör att vi råkar ut för de mest sjuka grejer när vi är med varandra. Hur som helst, fram till Barca kom vi!


I vårt Esse.

Barca Baby

I am Back!
Har haft en fantastiskt härlig helg i Barca med Erik the King! Och tro´t eller ej men jag har varken ägnat jobb eller lägenhetssök en tanke. Men verkligheten slog mig i ansiktet när jag anlände min legga här på eftermiddagen och slog upp jobb-mailen. Skulle fröken inte ha gjort, fet ångest på den. Men nu sitter jag här i sängen med en kopp te och laptopen i knät och planerar den kommande veckan utifrån träning och jobb. Har redan packat upp och ätit lite kvällsmat och nu blir det en dusch och sen Solsidan! Har fått låna Boxen av Mr King!

Helgen ska jag verätta om lite senare eller möjligen en annan dag. För det finns så mycket att säga, så mycket att berätta, så jävla mkt galenskap och ett helt gäng med garv. Och lite av allt det där galna ska jag berätta för er, en annan gång. Fryser och ska ta en lång varm dusch nu ni mina sköna!

Ett par bilder bara:


Fredag, tog en liten paus mitt i promenerandet på ett cafe utefter vägen.


Egen liten för-för-fest på hotellrummet.

Hamnade på en förfest i ett av de finare kvarteren i Barca. Fortfarande lite oklart hur eller varför vi hamnade där.

För övrigt. Jävligt skönt att anlända ett jääääävligt kallt ochsnövitt Uppsala i converse, skinnjacka och ja just det ja - Inga vantar och mötta. Tackarrrrr.

Avslutningsvis kan jag säga att jag förälskade mig i en stad den här helgen. Sällan har jag skådat en stad så full av liv, så full av kontraster och så fruktansvärt jävla fylld till bredden av allt man kan tänka sig. Svårt att ha tråkigt ens för en sekund. Must go back there.

...


[source unknown]

One day left

Utbildningen som jag hållit i hela dagen gick jättebra. Desutom fick vi kanelbullar på eftermiddagen, stora som tefat, synd att klaga. Efter jobbet kilade jag ner till SATS och brände av 10 km på bandet vilket tog 50.30 min, snittade på ungefär 12 km/h alltså. Kändes bra, skön runda och var skönt i kroppen efteråt.

Nu har jag packat lite här hemma, städat och lackat naglarna. Nu försöker jag styra upp allt det här med lägenheten, ingen lätt historia, men jag ska nog lösa det nå ngt sätt, har lite ideér kring det hela!

Nu måste jag snart hoppa i bingen, imorgon bitti ska jag till gymmet och på eftermiddagen kommer bästa KING! Lovely!

Natti.

Snabb update

Stressig dag, kanske mest psykiskt. Det är lite mkt nu, bland annat så måste jag hitta en ny bostad så snart som möjligt. Alla som försökt hitta bostad i Uppsala vet hur jävla KÖRD bostadsmarknaden är här. Och jag vill absolut inte köpa, tanken på att sitta fast här med en lgh kväver mig. Det är lite som tack och hej då ungdom och frihet känns det som. Det är nu jag vill kunna flytta om jag vill, resa, jobba utomlands, byta ort. Men hur i helvete ska jag få tag på en lägenhet. Tips mottages tacksamt.

Annars har jag varit på CykelPulse 75 idag, alltså spinning i 75 minuter med pulsmätare. Jesus vad jobbigt det var. Men kändes helt fantastiskt efteråt!

Nu ska vi se om jag kan få ngn sömn med alla dessa tankar i huvudet. Ska dessutom hålla i en utbildning hela dagen imorgon så jag hoppas verkligen jag vaknar hyfsat utvilad!

Natti.

...


Slipsmåndag

Ska tipsa om en sån fin och skön låt. Kan göra vem som helst på bra humör. Ni har säkert hört den, men om inte så lyssna lyssna lyssna!

Jobb jobb jobb och sen lite combat på det. Nu har jag ätit, duschat och fixat matlåda till imorgon och ligger i sängen, redo att invänta John Blund. Nämnde jag att jag vaknade strax efter 02 inatt och somnade sen inte om? Inte så kul, men jag kommer nog somna gott ikväll iaf!

Rött blir blått

Dagens konstiga måste ändå ha varit att se Torres i den blåa tröjan istället för den röda. Någon kändes väldigt fel med det (Till och med för mig).


YEAH!

De vann! Helt galet att lilla jag kan vara glad över en sådan seger, fattar inte vart det intresset kommit ifrån. Hur som helst känner jag mig upprymd i hela kroppen! Har haft en riktigt fin söndagoch kvällen har innefattat burgare, öl och bra fotboll. Nu blir det jag, min godispåse och Solsidan. Guuuut!

Har för övrigt haft en mkt bra träningsvecka:
Måndag - CykelPuls
Tisdag - 7 km löpband (35 min) + gym överkropp + 30 min core
Onsdag - CyokelPuls
Torsdag - Gym överkropp
Fredag - CykelPuls
Lördag - Combat
Söndag - Vilodag (Plus lite promenerande!)

Imorgon kickar min 4 dagars jobbvecka igång och sen blir det Barca för hela slanten. Sweeeeet!


Kronärtskocka, någon?

Gissa vad jag gör då? Sitter och äter en kronärtskocka som jag kokat helt själv. Blad för blad äter jag, sådär ni vet med smör och salt. Senast jag åt det var i Castlano, så det var ju ett par år sen om man säger så. Jättegott men man undrar lite vad man betalar för, det är ju inte så mkt mat direkt. Det är iofs bara ett mellanmål för mej (tillsammans med en påse lösgodis, röda veckan).

Idag.

Hur som helst. I övrigt har dagen spenderats på Gränby C åt att handla lite smågrejer inför Barca och så blev det lite rea-shopping, bla två träningstoppar, fast jag verkligen verkligen försökte att inte köpa ngt. Vill ju spara pengarna till helgen! Men jag provade en massa kläder som jag inte köpte med så klart. Hade min bruna vårjacka på mig när jag gick dit, sug på den! Jag frös alltså inte.

Ingen vinterjacka där inte.

Alltså vad är grejen med jumpsuits, vem passar i det? Kolla in den här enorma baken som jag får (och jag har verkligen inte stor bak egentligen):

Ser ju inte klockt ut haha

Ser ut som ett bombnedslag i köket, ska försöka göra ngt åt det innan jag ska möta upp Mackan. Vi ska gå ner till stan och ta ngt och käka och se när Liverpool möter Chelsea (Heja Pool, men ni har inte oddsen på er sida direkt). Kanske en liten söndagsöl med, det hör ju faktiskt fotbollen till.

Latero.

Saturday baby!

Oj, klockan är bara tre och jag har redan hunnit med så mkt idag! Gick upp vid åtta och lagade till den sedvanliga stora helg-brekkien med ägg och gröt och grejer. Sen blev jag sittande vid köksbordet och drack flera koppar av mitt favorit-te (Yogite) och läste nya Iform och så pratade jag lite med syster via Facebook. Sen provade jag lite vårkläder och kollade lite vad jag ska ha med mig till Barca innan det var dags att promenera ner till gymmet och gå på Combat. Fy fan vilken energi jag hade idag, det var skitkul! Det var ett blandpass med äldre och nya låtar.

Träningsklädd imorse innan gymmet. (Ja det syns ju iaf att jag kört mkt spinning på sistone, helt sanslöst vad jag musklar till mig om benen direkt).

Efter passet och stretch duschade jag och bastade med inpackning i håret innan jag styrde stegen mot affärn där jag handlade lite käk. När jag kom hem drog jag igång och lagade tomatsoppa samtidigt som jag stekte två fina blodiga biffar och sparris till middag. Så nu är jag mätt som fan och nöjd och ligger och slappar på sängen. Det får man, för det är lördag. Får se vad kvällen har att erbjuda. Kanske lugn hemmakväll i soffan, kanske inte. Känner plötsligt för att göra mig fin och gå iväg och vara lite social, det var minsann inte igår jag kände den känslan senast. Om det blir så eller inte, det lär tiden utvisa.


Ge mig vååååår så man kan springa runt som ovan. Gärna med en bränna till dock haha

Hemlängtan, tvätt och På spåret

Kjolfredag i vanlig ordning.

Det börjar röra lite på sig på jobbet. Sista jobbdagarna närmar sig för några kollegor och en ny har börjat och två är på G. Spännande!

Håller på och tvättar och kollar på "På spåret". (Det tåls att tilläggas att i en annan del av Sverige sitter en viss Mr King och gör detsamma minus tvätt och plus ett glas rödtjut). Roligare än så blir inte denna afton. Men jag begär inte särskilt mkt mer efter en jävligt intensiv vecka på jobbet. Var så klart på SpinningPuls idag efter jobbet och körde skiten ur mig själv. Har för övrigt kanske varit den flamsigaste fredagen på länge. Fredagshumor på lååååg nivå haha



Sooooo Fiiiiiine!

Har pratat med Kingen här på kvällskvisten. Om hur prognoserna visar 18 grader och strålande sol inför helgen i Barca och om hur det inte blir mörkt förrän efter 18 där nere. Har precis klickat hem två stycket bussbiljetter från Uppsala till Arlanda tidigt morgon om nästan precis en vecka! Förstår ni hur jävla fint det ska bli och fattar ni hur jävla mkt jag förtjänar de här två extra dagarna ledigt och att bara få njuta. Visst vem vet, det kanske regnar hela tiden, men skit fan samma, jag ska njuta för det!



och nej, det gör inget att jag ska spendera min fredagskväll med att tvätta för nästa fredagskväll spenderar jag på varmare breddgrader, förmodligen så smått salongsberusad, kanske med en sangria i hand och en herrans massa Tapas framför mig och ett stycke King så klart. Fy fan vad fuckin' fantastic!


Saknar spontaniteten

Blev bara en kortis på SATS idag för att köra igenom överkroppen på gymmet. Benen fick välförtjänt vila och nu hoppas jag på att slippa mjölksyra i benen på Spinningen imorgon!

Idag har jag kirrat buss/tåg-biljetter inför Miss B´s ankomst en helg i slutet av februari, åhh vad kul det ska bli! Förresten är Februari 2011 en riktigt riktigt bra månad på många sätt! Jag ska till Barca med King en långweekend, Miss B kommer hit en helg, Ska på en spelning med Säkert!, ska på teater med kollegor och ska ut och äta med hela jobbgänget. BAM, där har ni mitt februari! (Om jag fick ändra på ngt skulle det vara att jag skulle kunna åka hem oftare men det är svårare än man kan tro med mitt jobb.)

Hade en liten stund idag en fundering på ifall jag skulle haka på spelningen med Petter på Katalin ikväll. Diskuterade det med mig själv över både lunch och fika och kom till slut fram till att jag bara inte orkar, jag kan inte få in det i min just nu överstressade vardag. Har fan inte råd att missa sömntimmar och dyrbar energi. Är det såhär det är att bli vuxen? Tror inte det är något för mig isf.



Jaha, snart dags att gå och lägga sig igen. Men först lite fix inför morgondagen.

Ciao Bellas.

day fifteen - a photo of you and someone you love


Vårkänslor i luften. So fine!

Fattar inte vart dagarna tar vägen alltså. Helt seriöst, de bara flyger förbi, konstant stressad, konstant i farten. Började för övrigt med en liten ofrivillig sovmorgon för jag hade glömt ställa klockan haha Efter jobbet var jag på ett jävligt tungt CykelPuls-pass igen. Kändes i benen att jag körde cykel i måndags och sprang igår. Mjölksyragränsen var nära nästan precis hela passet så det var svårt att pressa upp pulsen som önskat. Precis när man känner att man börjar komma i hyfsad form så märker man att " nä, kanske inte riktigt än nej".

Har pratat med bästa B här på kvällskvisten och hon kanske kommer hit helgen v 8 och isf ska jag ta med henne på en spelning med Säkert! Weehoo! Hoppas det blir så!

Nu blir det snart sängen. Ska kolla in Mauro och Pluras kök på webben först bara! Kan man inte missa heller.

Natti raringar.


Fortsätter på vårtemat.

day fourteen - a photo of you at the last party you went to


Tuesday

Idag har jag varit duuuuktig. Lämnade jobbet bara en halvtimme senare än jag skulle slutat och då gick jag raka väget till gymmet där jag brände av 7 sköna km på bandet (35 min) i ett lagom tempo. Sen körde jag igenom överkroppen i gymmet (biceps, triceps, axlar, rygg, bröst) och till sist körde jag 30 minuter core. Riktigt bra träningspass!

Annars inget särskilt nytt på fronten. Jo förresten, det är klart med lite nytt folk som ska börja på jobbet, sweet.


Jag försöker frammana lite vår genom att klä mig lite vårigt den här veckan som ni märker. Det går rätt bra hittills får jag ändå säga!