Today

Letade fram min gamla dagbok idag. Har inte skrivit i den sedan april 2011. När jag läste de senase anteckningarna ville jag bara gråta. Kände sådant fruktansvärt medlidande med den där tjejen. Gud vilken mess jag var. Så fruktansvärt liten och trasig, sorgsen och ynklig. Fylld av smärta i varje del av min kropp. Så fruktansvärt hopplös framtidssyn.
 
Så mycket som har hänt på ett år. Tänk att jag kan sitta här ett år senare och vara så fruktansvärt lycklig över allt jag har. Visst gråter jag ännu. Visst saknar jag så det gör ont. Visst minns jag och det gör ont. Visst drömmer jag och önskar. Men inte varje minut av varje dag. För varje dag går det en liten stund längre mellan de stora svackorna, smärtan lättar lite lite för varje gång. Har haft några tuffa veckor nu när jag tänkt mycket och saknat ännu mer. Men när jag läste de där anteckningarna så insåg jag har hur långt jag verkligen kommit det här senaste året. Det var befriande.
 
Imorgon sticker vi till Skåne och jag vill inget hellre än att berätta det för mamma. Men det är okej. För jag är lite starkare nu. Lite mindre skör. Mycket lyckligare.
 
God Natt Vänner!
 

Sooooo Productive!

Idag har jag varit så produktiv så det är inte sant. Startade dagen med brekkie med pojkvän. Sen cyklade pojkvän till jobbet och jag sprang bredvid i ett fasligt tempo. Riktigt imppad över mig själv! När pojkvän gick till jobbet fortsatte jag en bit till mitt jobb för att hämta cykeln. Sen cyklade jag hem och satte igång att städa och tvätta massa maskiner. Sen organiserade jag garderoben samt våra träningskläder. Och så bakade jag muffins och lagade mat tills pojkvän kom hem. Har helt enkelt inte suttit still en minut idag och det känns lovely att ha hunnit så mycket!
Bakade muffins till Mats födelsedagsfest i juli!
 
Midsommarhelgen har varit dfin med familjehäng och häng med vänner!
Vår nya fina bil som pojkvän tvättar, 14 underbara små kultingar, midsommartårta och midsommarblommor.
Midsommarfest och grill med fina vänner hemma i skogarna.
 
Sådär. Nu ligger vi i soffan, mätta och nöjda. Imorgon bär det av mot skåneland och det ska bli så härligt, roligt och mysigt!
 
Over and out

I fixed it!

Jag fixade det, inget mer underline! GUT!
 
Natti!

Two days left...

Tisdag och två arbetsdagar kvar till semestern! För övrigt vet jag inte vad som hänt med min blogg, varför all text är understryken. Asfult är det men jag har ännu inte listat ut hur jag fixar det.
 
Var och tränade med pojkvän och en kompis till honom imorse innan jobbet, skönt! Sen intensiv dag på jobbet och sen gjorde jag för första gången i mitt liv lasagne till middag. Den blev riktigt bra får jag säga! I övrigt fortsätter vi och planerar för vår lilla skånetripp. På onsdagen blir det iaf middag på Friden med bästa Emma, Martin och Anneli!
 
Igår var det middag på Texas Longhorn och sen bio, fin kväll!
 
Här är lite kläder som jag hade förra veckan:
I torsdags.
 
I lördags när vi var på Gränby en sväng!
 
Grillkvällen i lördags!
 
Nu blir det strax sängen, skittrött!
Natti.
 

Look at my happy face!

Weiiiihoooo! Vi har bokat en tripp ner till Skåne nästa vecka! Är så peppad! Ska bli så kul att träffa mina vänner där nere och att få visa Tommy allt fint där nere i söder.

Nu ska vi strax promenera till jobbet. Ikväll blir det middag och bio med Annso, Andreas, Jennie och Martin! Kortvecka den här veckan och sen 2 veckors semester, känn peppen!!

Over and out.


Hello Sunday

Regnet öser ner ute men det gör inget. Idag är en sån där dag som man inte känner för att göra så särskilt mycket. Idag står Skåneplanering och städning på att göra-listan och i eftermiddag blir det nog en sväng till gymmet för det är jag sugen på!

Helgen har i vanlig ordning varit väldigt fin! I fredags var det AW med jobbet och några fler. Satt ute på Katalin hela kvällen fram till fotbollen då vi gick in och såg på den och blev besvikna :(



Sen igår tog vi det lugnt på moirgonen innan vi stack till Gränby och pojkvän shoppade fina kläder och vi handlade mat inför kvällens grillkväll hemma hos Jennie och Martin. Sen fixade vi lite för kvällen innan vi stack iväg i nya fina bilen och hämtade upp de andra. Vädret tvingade in oss men det gjorde inget. Jättgod mat blev det och massa snacka och sen spel. Inte förrän framåt 2-tiden rullade vi in mot stan igen efter en jättefin kväll.


Ha en fin söndag hörrni!
Tjing

Lördagsgrill!

Igår var en händelserik dag!
Vi hade AW med jobbet, Sverige åkte ur EM och vi blev med bil! Numera är vi stolta ägare till en liten söt Clio!! Känns superskönt verkligen!

Så nu blir det Skåne på semestern så det ska vi planera lite för i helgen. I övrigt har vi handlat och grejat idag och förberett lite grejer inför kvällens grillning hos Jennie och Martin. Ska strax sticka iväg och hämta upp Andreas, Annso och Linnea. Ska bli så trevligt, men vädret dridver oss nog till att sitta inomhus haha

Ha en fin lördagskväll, det ska vi ha!
Tjing!


Såhär såg jag ut när jag stack till Stockholm och träffade Helene förra onsdagen!

Livet!

Idag efter jhobbet var jag på ett cirkelpass igen, asjobbigt som vanligt, men kul! Ikväll har vi ätit Flygande Jacob, kollar på Spindelmannen och uppdaterar min nya fina mobil. Shit vilken tid det tar!

Några fler bilder från förra helgen så länge!



Många kaffe, chaite och choklad har det blivit för min karl under helgen.



Sedan lördagsmyste jag och min kille med gott att dricka ¨på uteservering!


På lördagen stack vi till IKEA och köpte fina saker och cyklade med stora påsar fulla med grejer!

Sen cyklade vi hem och gjorde sommarfint i badrumet och städade och gjorde fint hemma!

Nu är överföringen klar så det blir bums i säng! Alldeles för sena kvällar den här veckan. Imorgon väntar AW och fotboll med jobbet och vänner! Whoop whoop!

Natti!

Lillördag!

Bra dag med facket i Stockholm!
När vi kom tillbaka till Uppis mötte jag upp pojkvän i stan för middag och ett glas rött på en uteservering. Fin onsdag på det stora hela!

Imorgon ska jag hålla förflyttningsutbildning hela dagen!

Over and out.

PS Idag kom min nya mobil som jag har fått av världens bästa pojkvän som en överraskning! En Iphone 4, en vit. Den är jättefin och jag vill använda den nu direkt men det går inte för jag hade missat att man måste ha annat simkort. Får fixa det imorron. Sen får jag äntligen byta ut min gamla risiga, weeeiiiihoooo!

Heeeeej

Hej igen från soffan! Har kört ett stenhårt cirkelpass på 75 minuter och är helt mör i kroppen. Efter en dusch ligger jag här i soffan medan pojkvän lagar mat. Baconlindad fylld kycklingfile med matvete och en stor sallad. Vilken lyx va!?

Bilder från helgen:

Ännu en badbild och ett bevis på min förkastligt dåliga hållning!


Kaffemaskinen som jag köpte till pojkvän i inflyttningspresent kom äntligen i fredags! Pojkvän har druckit och exprimenterat med olika kaffesorter non-stop sedan dess haha


Tjejkvällen i fredags!


Det regnade lite på vår loppisrunda haha

Tommy bestämde sig för att det var dags för nya brillor.

Vi stannade och fikade på ett jättemysigt ställe utanför Enskedika, där loppisen var!

Jag köpte världens finaste vaniljsås-skål där. Älskar den!!!

Oj, det är redan mat! Får skriva mer en annan dag. Imorgon blir det facklig utbildning i Nacka hela dagen. Avbrott i vardagen som uppskattas!

Over and out

Monday!

Hello!
Min man lagar mat och har i vanlig ordning förvisat mig till soffan för att få lite ro i köket haha. Kom just ur duschen. Välbehövligt efter ett riktigt svettigt entimmes spinningpass. Roligare att köra spinning nu när jag är starkare och mer uthållig i benmusklerna! Sen cyklade jag hem i spöregn, det var mindre kul haha

Bilder från senaste tiden:

Oj, maten är redan klar!

Over and out!

Snabbis

Dåligt bloggande här ett tag. Men ni vet hur det kan va. Livet kommer liksom emellan och man vill inte avbryta allt det roliga och fina bara för ett blogginlägg. Har en massa fina bilder från senaste tiden som jag vill visa er. Men just nu hinner jag inte, det får bli ett par bara för sen ska jag kila till jobbet!

Helgen har varit fin! Torsdag lärde vi oss Konstsim (!) med Carro som instruktör, det var skitkul! Vi var ett gäng frådn jobbet. Hade aldrig trott att konstsim skulle kräva så mkt av kroppen och vara så roligt! Fredag morgonjogg och tjejkväll hos Jennie, lördag bakluckeloppis och fika i Norrskedika med Jennie och T och uteserveringshäng på kvällen och söndag morgonjogg och sen cykeltur till bla IKEA.







Nu måste jag sticka till jobbet!

Over and out!

Snabb Update!

Har haft en jättefin vecka. Lediga måndagen och sedan Tisdag jobb i vanlig ordning och cirkelträning på kvällen. Onsdagen spenderade jag med finaste Heléne i Sthlm. Promenerande genom ett somrigt Sthlm, lunch på Hermans på Söder, glass i gamla stan och affärer, promenerande och prat om allt och inget däremellan. Så himla härlig dag:

Heléne

Resten får jag berätta om en annan gång för snart kommer Annso och Carro och hämtar upp mig för vi ska hem till Jennie på tjejkväll för att fira hennes födelsedag lite i efterskott!

Ha en fin fredagskväll!
Ciao!


Snabb Update!

Har haft en jättefin vecka. Lediga måndagen och sedan Tisdag jobb i vanlig ordning och cirkelträning på kvällen. Onsdagen spenderade jag med finaste Heléne i Sthlm. Promenerande genom ett somrigt Sthlm, lunch på Hermans på Söder, glass i gamla stan och affärer, promenerande och prat om allt och inget däremellan. Så himla härlig dag:

Heléne

Resten får jag berätta om en annan gång för snart kommer Annso och Carro och hämtar upp mig för vi ska hem till Jennie på tjejkväll för att fira hennes födelsedag lite i efterskott!

Ha en fin fredagskväll!
Ciao!


Moday off!

Ledig måndag, absolut inte fy skam.
Dagen har spenderats åt att göra färskpressad juice imorse, strosa lite på stan med pojkvän och sen gå till Actic och riva av ett 80 minuter långt styrkepass i gymmet, sen promenera hem igen. Vi köpte äntligen gymkort på Actic idag, känns så jäkla skönt! Så nu kickar vi igång den här träningssommaren på riktigt, jag och pojkvän.

Ligger i soffan och är vrålhungrig och väntar på att maten ska bli klar. Tror det blir kyckligspett, yum! Pojkvän har förvisat mig från köket för att få laga på egen hand utan att flickvän lägger sig i ALLT.

Middagen på Tzatsiki igår var supergod, precis som förutspått och kvällen var såklart mysig:



Nu doftar det jättegott från köket! Mat snart!
Tjing.

Söndagshäng!

Har haft en jättehärlig söndag med massa pyssel och fika med bästa tjejerna! De åkte för en halvtimme sen och vi kom fram till att vi pysslat i nästan 5 timmar! Tiden går himlans fort när man har roligt. Perfekt sysselsättning när vädret är som det är. Fyra och en halv box blev det för min del.

Fika!


Dagens skörd. Gillar den längstr till höger mest.

Nu sitter jag i soffan och surfar lite medan pojkvän gör sig redo för kvällens middag på Tzatsiki. Mmmm, skithungrig! Imorgon är jag för övrigt flexledig, Love it!



Själv är jag redan ombytt, sminkad och klar som ni ser ovan. Fy vad härligt det är att sminka sig lite och ta på sig en klänning man känner sig fin i efter flera dagar i myskläder och oklädsamt trött och osminkat ansikte. Souvlaki och rödtjut, Im so ready for you!
Over and out!

Fixar-söndag!

Lite piggare idag! Hoppas det fortsätter att gå framåt.

Klockan är elva och jag har redan hunnit vara på ICA och handla färskt bröd till mig och pojkvän, äta frukost tillsammans innan han stack till jobbet, baka choklad- och valnötsmuffins, plantera blommor i balkonglåda samt korgen vid ytterdörren och plockat iordning här hemma. Känner mig så nöjd med den här morgonen och min egen energi. Jennie och Annso kommer om en stund och då ska vi fika och göra boxar. Ikväll ska jag och T gå ut och käka på Tzatsiki (jag tänker ta Souvlaki Bonfile)! Känner på mig att detta kommer bli en mycket bra söndag!





Har börjat fylla i den här smarta kalendern så vi ska få lite överblick över livet! Missat att fylla i tjejkvällen hos Jennie på fredag, pepp pepp!


Vårt fina sovrum med de fina bilderna på väggen som T överraskade mig med när jag kom hem från Australien!

Köksbordet är redo för pyssel!

Ha en fin söndag!
So Long!

Min dag

Fan vad seg jag är och halsen blir bara värre. Är tungandad och det är svårt att svälja. Halsen är tjockare än vad den är öm. Jättekonstigt.



Har gjort de här söta små boxarna idag!


Och usch jag ser verkligen lika risig ut som jag känner mig. (Pojkväns varma och mjuka mjukisbyxor som man får använda när man är hemma ensam och sjuk)

Nu har jag iaf gjort paj så den ska va klar till pojkvän kommer hem från jobbet. Gjorde två stycken så vi kan frysa endel till matlådor!

Ikväll blir det alltså skink- och broccolipaj, 'Rumdiary' med Depp (som vi blivit rekomenderade av storebror) samt lite dipp och grönsaker. Bra lördag efter omständigheterna!

Hej så länge!

Good Morning!

Pojkvän har just gått till jobbet efter att vi ätit brekkie tillsammans. Kvar sitter jag i soffan och tittar ut på det gråa jävla vädret (Note to self: Köpa regnbyxor!). Det gör inte så mycket för jag är fortfarande risig och ska ändå bara vara inne förutom att jag behöver gå till affären en sväng sen och handla till middagen.

Gårdagen spenderades med att ligga i soffan, sova lite, prata med syrran på Skype och på kvällen bakade vi faktiskt. Tyckte jag förtjänade det efter att ha varit still en hel dag. Hatar egentligen att vara hemma från jobbet, och igår var det dessutom Fredagsfika och finbesök på jobbet! Men men man kan inte tvinga kroppen hur långt som helst.

En råkade rinna ut över plåten. Skulle behöva riktiga muffinsformar, hårda!

De blev väldigt goda om än inte så snygga! Jag vill lära mig göra muffins som blir som ett lock ovanpå liksom om ni förstår vad jag menar. Antar att det som behövs då är mera bakpulver och hårdare formar kanske? Fåar prova oss fram helt enkelt!

Babe gjorde chokladbollar, hans favorit!

Bilderna med min mobil blir verkligen riktigt jäkla usla nuför tiden. Ffa om det är lite mörkt. ´Ska köpa ny phone så snart det bara går, min ser ut som en riktig tattarmobil!


Sen blev det kvällsfika framför Lets dance. Det förtjänar en sjukling!

Har legat och hostat hela natten och fick gå upp och häva i mig coccilana inatt. Dessutom har något hänt med ryggfan så jag har ont på en punkt i ryggen. Har väl legat för mkt på den helt enkelt haha OCH så verkar jag ha smittat boyfriend som har haft ont i halsen igår och idag. Hoppas det bara är ngt tillfälligt och går över snabbt. Och hoppas jag blir friiiiisk snaaaaaaart! Längtar sefter att träna och va ute och allt sånt men framför allt efter att vara PIGG!!

Ha en fin lördag!
Tjing!

Hej från soffan/sängen

Sjukling. Fick stanna hemma från jobbet idag, kände mig så jävla risig och har hostat under natten. Borde verkligen ha stannat hemma igår med egentligen. Från lunch och framåt mådde jag piss. Så fort Panodil slutade verka kom huvudvärk som ett brev på posten. Så fullproppad med halstabletter och Panodil tog jag mig igenom dagen vilket iofs var skönt för jag hade viktiga grejer att styra med på jobbet. Så ja, naturligtvis gick jag till jobbet för att jag kände att jag behövde för att inte hamna efter. Nu är jag iaf dunderförkyld så jag kommer att spendera dagen och helgen åt att vara inomhus och kurera!

Igår kväll var jag jätterisig och orkade inte äta alls. Men sen så kom pojkvän på att han kunde baka scones. Så vid 21-tiden åt vi varma nybakade scones med creme fraich och jordgubbssylt på och drack te till! Då fick jag i mig lite mat iaf.

Vem kan tacka nej till det här?

Har sån tur att pojkvän är ledig idag så han ska sticka iväg och handla frukost och jordgubbar åt oss nu medan jag ska ligga kvar i soffan och kurera och läsa en bok.

Tack och hej för mej!