Blir jag någonsin lycklig, blir jag någonsin riktigt nöjd?

Eller kommer gräset för alltid att vara grönare någon annanstans i min lilla värld? Det återstår att se helt enkelt. Har bara så svårt att se det just nu. Mig, i en liten perfekt bubbla, lycklig och helt nöjd med tillvaron. Jag har alltid strävat någonstans, efter något bättre, större, grönare. Det är fan konstigt alltså. Jag vill inget hellre än att bara vara lycklig och helt nöjd, men precis när alla bitar börjar falla på plats så inträffar någon skit. Så är det jämt, precis varje gång som jag nästan nästan nuddar den där lyckoruskänslan, då faller jag tillbaks till marken igen. Eller är det kanske bara verkligheten jag landar i? Vad söker jag egentligen, vad famlar jag efter? Något ouppnåbart eller har jag bara en jävla otur jämt, eller väljer jag alltid den brokiga vägen? Ja, jag vet fan inte. Jag vet bara att jag är en ständig jävla sökare.

Ensamseglarn

God natt.

lycka vs glädje vs panik

Jag har känt mycket idag. Blandade känslor över något jag inte ens vet kommer inträffa. Men amn kan säga att jag är bra på att sätta mig in i situationer. I huvudet..haha

Tennis idag. Gick skitbra, Ante tyckte att jag spelade bättre än någon gång förr. Såå..lite cred till mig kanske är på sin plats ändå. Svettades och var helt slut i kroppen efteråt. Det var jag iofs innan passet med. Men kanske på ett annat sätt.

Det har flyttat in en ny tjej här med, hon verkar trevlig. Hon känner ingen direkt här i Simpan så jag sa till henne att hon ska hänga på oss ut eller när vi hittar på något. Jag om någon vet att det inte är lätt att komma ny till en stan utan att känna folk (Även om jag förvisso haft ett jävla flyt med det!).

Latah Dudes!

They remind me of us

Har varit en småseg dag på jobbet. Bland annat fick jag tid över att sitta och söka och sukta efter flygbiljetter till Australien. Hittade riktigt riktigt fina priser faktiskt! Drygt 11000, helt okej om du frågar mig. Jag ska dit och det ska fan inte dröja allt för länge, det lovar jag mig själv!

Spelade beach efter jobbet sen var jag en snabbis på gymmet. Har preis kollat på Californication, hade missat det sista avsnittet som jag laddade hem i Umeå. Men nu har jag inga fler. Får väl ta och köpa 3e säsongen eller nåt. Fan vad han är grym, Hank Moody. Han och hans chick och deras kaotiska liv.

Nehej, hoppa in i duschen tror jag faktiskt jag ska göra, kan vara hög tid för det.

Ciao

nöjd och trött

Nu är jag tillbaka i Skåneland igen. Har haft en underbart fin helg i Motala/Vadstena, precis som alltid. Trivs att vara där, känner mig så skönt avslappnad på något sätt. Kändes som en minisemester verkligen och jag känner mig skönt återhämtad och glad. Semestern drar igång om mindre än 2 veckor.

I veckan blir det beacvolley, tennis, gym och så jobb. I övrigt får vi se. Kan säkert bli en och annan öl i solen med om vädret fortsätter.

Blir lite trött på att allt ska infalla samma helg ibland. Den här helgen var det tex två fester. (Inte för att jag känner att jag missade något, kunde inte haft det bättre än jag har!) Sedan den fredagen som jag drar till Värmland så ska gänget på sin årliga utflykt till Tosselilla (vattenland) med påföljande grillning vid vårhallarna och sen utgång. Himla trist att det ska infalla samtidigt på det här viset, hade verkligen verkligen velat hänga på! Men så är det, man kan inte få allt.

Nu är jag iaf trött. Har betalat räkningar och tagit en lång varm dusch. Känner mig ganska redo för sängen. Kommer nog bli en bra vecka det här.

Natti Vänner.

PS1 Bilder från helgen har jag inga. Någon valde ju att paja kameran under midsommarhelgen, som ni vet.

PS2. Nu är den min. Tavlan alltså! Finns i säkert förvar i Värmland.

Handlingsförlamad?

Kan någon kicka mig i arslet så jag tar tag i mig själv och packar det sista, diskar och plockar iordning i mitt rum? Okej, det där med att plocka iordning har jag nog redan lagt ner, det får nog bli efter helgen, energin finns helt enkelt inte. Gött att jag lyckats fylla min 65 litersväska. För en helg. Bra där.

Snacka med farsgubben förut och vi bestämde att vi ska jogga på fredag vid fyra. Vet ni hur olidligt det är att jogga på eftermiddan när det är sådär sjukt jäkla varmt? Särskilt när man har en kondition som är så körd i botten som min (Kan tyckas att jag tränar hyfsat mycket kondition i veckorna, men lika fort som den kommer festar jag bort den. Igen och igen och igen. Suck)

Nu. NU ska jag verkligen ta tag i mig. Sen väntar sängen, lika trött som igår och lika lite sömn inatt.

Ha en skön helg nu Peeps!

Glädje på en vanlig onsdag

Så var ännu ett träningspass över. Sitter i sängen o myser över tanken att det är lillördag och imorgon börjar helgen för mig och det känns helt jävla underbart! Och finvädret bara fortsätter! Imorgon ska vi picknicka ute med jobbet på lunchen, vid en av mina kollegers sommarstuga, hur mysig tanke är det inte? Sen drar jag vid halv fyra. Kan helt klart tänkas att det blir årets första bad imorron, nattbad. Någon gång under helgen blir det utan tvekan iaf, det är redan bestämt!

Nehej, om jag skulle ta tag i mig själv då kanske. Käka ett par ägg och sen ta tag i packningen på allvar. Gött att jag måste ha min stora packpackerväska med mig för en ynka helg, jag har nämligen inget annat, suck.

Ciao ciao Darlings!

Tennistisdag igen

Nehepp, det blev inte mycket sömn inatt heller. Är väl inne i en sån period, bara att acceptera, vet ju att det går över tids nog. Kan mkt väl vara de satans hormonerna som spökar.
Jaha, tennis blev det idag igen. Setet gick skit, 6-2 till Ante. Men efteråt spela jag riktigt bra när vi bara stod o slog. Alltid en skön känsla. Precis lagom varmt, helt jäkla underbart väder alltså! Har snackat om att spela lite beach när ja slutar jobba imorgon, hoppas vi kan få ihop lite folk, vore riktigt kul, länge sen ja spela nu!

Men nu ska ajg ta tag i mig själv. Matlådor att fixa inför morrondagen, sen soooova tidigt. Eller ja, försöka. Kom igen nu Mr Blund, Give me a chance!

Ciao ciao


Längtan

Jodå, visst blev det sinning. En timmes hård spinning och sen styrka på det. Det satt där det skulle.
Är trött som ett as och önskar mer än något att jag kunde somna ikväll nu.
Har insett att Jen Bunney verkar ha lämnat mer grejer här än hon tog med sig tillbaka till Uppsala haha, bara iväg och köpa ett paket till imorron, det löser sej!

Någon ska göra sitt allra bästa för att somna tidigt ikväll.
Natti

Trötter

Åhh jag är så himla trött, sov knappt något alls inatt. Det är nåt nytt jag börjat med på söndagar, att inte sova alltså. Fast det är jättefint väder och jag vill helst vara ute och leka så ska jag pallra mig iväg till gymmet. Det är ett absolut måste efter den här helgen. Nu ska jag ta tag i mig själv. Se om det blir tillräckligt med folk för ett spinningpass trots finvädret. Hoppas!!

Over and out.

Midsommarhelg i Simpan

Jag söp sönder kameran igår. Jag är jättearg för det, men mest ledsen. Ville ju ha med den till motala, ta lite bilder på ungarna och så. Det är inte helt okej. Jäkla fyllo jag är ibland.

Anyway. Helgen har varit hur bra som helst. Midsommar var helt otroligt fin, hela dan var bra! Börja med en fin promenad vid vattnet.


Sen käkade vi gott på Cimbis uteservering och så en öl på det. Varmt och sköt var det med! Sen satt vi och snacka skit, drack rosé och käka chips på balkongen.



Moodet var alldeles perfekt när vi satt där och prata om allt mn kan tänka sig. Sen vandrade vi lite lagom salongsberusade bort till festen.


Och där blev det vin och kubb för hela slanten!




Och så lite posande mitt under Kubben. Såklart! "Ställ er på rad"! Jenny, mästerfotografen har talat, och då gör man som man blir tillsagd. haha

"Nej inte en sån rad! En kubbrad" Resultatet:

Sen var det dags för mat. Fördelningen på festen mellan könen var ungefär 20 % tjeer, 80% grabbar. En fördelning som passade mig finfint! Vi bildade en tjejhörna vid ett av borden haha



Och en ciggpaus böev det naturligtvis emellanåt. Senare åkte då tröjorna på

Sen mer mat! Eller mer socialisering för min och Jen´s del då vi var mer upptagna av det än av att äta.


sånghäfte fanns!

Efter maten blev det mycket häng ute. Och då frös jag tydligen inte längre.



Och jag posade tillsammasn med alla. Precis som vanligt.






Sen blev det jordgubbar med glass!


Och någon gång där under kvällen la jag bort kameran och väl var väl det...Här är sista bilden för kvällen:

Som sagt galet fin kväll. Men man mår som man förtjänar idag. Söndagsångesten ligger på rätt gött. Känns ändå helt ok. Kortvecka för på torsdag far jag till motala!

Igår funderade vi på att följa med till Kulla. Men sen insåg vi att vi var för slitna. Istället blev vi kvar här och satt o snacka skit, drack rsé och lyssna på musik. Lite slitna så:

'

Sen drog vi till Bykarns. Där mötte vi upp lite folk o sen bar det av till Paviljonen. Och vi var på topp precis som alltid! Sista bilden med den kameran:

Japp det var det hela gott folk. Helgen i lalaland lider mot sitt slut och än en gång knackar verkligheten på ens port. Jen har farit och det är lite tomt här nu. Tror jag ska traska hem till Ante o se en film. Det skulle ju va finväder så jag kunde ligga o sola idag! Men icke. Man kan inte få allt.

Frågan som kvarstår från midsommar är hur blåmärkena kom till och varför jag hade träflisor i armarna när jag vaknade igår. Vad fan hände?

Ha en skön söndag folket.

Ciao ciao



Fin midsommar. Sliten idag

Jen är i duschen o efter henne är det min tur. Man är inte helt påtopp idag ni. Sliten är ordet.




Där är några bilder. Laddar upp mer imorron eller så.

Nu blir det pizza.

Over and out!

Fira med en bira.

Snacka om att min dator sjunger på sista refrängen alltså. Förut när jag kom in i rummet var hela skärmen ettenda "blurr" och det gick inte att flytta musen. Har hänt ett par ggr förut och jag tar det inte som ett gott tecken.

Tennis va kul som vanligt. Och det kan hända att vi spelade sista sista gamet om vem som var bäst i världen. Det kan även hända att ante vann efter en lång och jämn kamp. Så, nu har jag gett dig cred för det på bloggen tom.

Vi ska kila ner till Bykarns o ta en öl och fira att sommaren är här och en långhelg stundar. Nice.

Over and Out.

Det vankas visst festligheter i helgen för Fröknarna Edin och Alexandersson..



Fan, den här veckan har varit helt jävla mental alltså när det kommer till jobb. Är helt slut på eftermiddagarna av allt spring och härj fram och tillbaka. Imorgon måste jag få lite tid över för dokumentation, det funkar inte annars. Måste få undan endel innan helgen drar igång!

Finväder hela dagen precis som hela veckan hittills. Var på spinning och körde lite styrka. Kvällen har sedan jag kom hem ägnats åt att äta vattenmelon, duscha och städa städa städa. Nu är det kirrat o klart inför Jennys ankomst imorgon.


Det är såhär ni högst troligt kommer se oss under helgen. Med alkohol i hand (byt ut champanjeglaset mot en bira) och stort leende på läpparna! Dock förmodligen bra mycket mindre "städade". Haha, det är ju bara midsommar en gång per år!

Sleep Tight Dudes.

Snälla snälla...

...låt vädret fortsätta vara fint fram till och över helgen. Jag VILL det så gärna!
Jag och Jen Bunney har ju planerat att sitta på uteserveringar med öl i hand och sol i ansikte! Och i parker, även där med öl i hand och picknick omkring. Kom igen nu, ge oss lite flyt. Snäääälla då!

Bild från -07?

Natti!

Skål

Var på bolaget idag. Skulle shoppa inför midsommarhelgen för både Jen och mig. Gött att när jag precis plockat hela korgen full så dyker en av mina kollegor upp och går förbi samtidigt som hon säger: "Jaha, så det vankas fest på midsommar" säger hon o passerar. "Det är inte BARA till mej" ropar jag efter henne när jag väl funnit mig i situationen haha. Hur mycket som inhandlades förtäljer inte historien, men det såg inte snyggt ut mina vänner, det kan jag säga! haha. Tur att mina kolleger är sköna och jag tvivlar på att hon bryr sig det minsta. Va fan, man lever ju bara en gång haha

Måste försöka påbörja städandet av mitt rum idag alltså. Ska väl en sväng til gymmet med kanske eller en promenad, vi får se.

Ciao

Craving of the moment: Har en galen craving efter polarbröd "extrem" med leverpastej och smörgåsgurka och mölk till. Kan helt enkelt inte få nog!

I dont trust myself around you

Är helt sjukt trött. Vaknade 02.00 inatt och kunde fan inte somna om. Jo framåt sextiden, när det var 40 minuter kvar tills jag skulle stiga upp, då såg jag till att somna. Har varit en galet intensiv dag på jobbet idag! Sa förra veckan att jag hade lugnt på mitt område så om nåon hade mycket kunde de lämna nåt ärende till mig. Jo just det ja. Vill man ha mkt att göra ska man göra så.

Har dessutom riktig träningsvärk efter tennisen igår, Ante körde hårt med mig haha

Men fint väder har vi idag med! Bara det håller i sig till midsommar nu.

Och nu ska jag iväg på den vanliga måndagsspinningen. Kommer bli tungt som fan tror jag, med tanke på träningsvärk, kass sömn och helgfestande samt intensiv dag på jobbet. Bara spinning en dag den här veckan på gymmet, resten var inställt pga midsommar och allt vad det var. Bäst att köra hårt.

Latah Dudes!

Note to self: Säg INTE att du har lite att göra på jobbet. Påföljande dag/vecka/månad kommer förmodligen bli sjukt intensiv med alldeles för mkt att göra istället.

PS idag kom mina Rayban solbrillor, ska hämta ut paketet sen.

zebra

Det blev tennis och det gick riktigt bra, jäkligt kul, som alltid.

Har ju lyckats med en helt ny grej nu också. Ja fortsättningen på min solningshistoria. Nu smörjde jag in ryggen lite slarvigt, tänkte väl att ja inte behövde smörja så mkt för att ja ville ju få färg fort o så, men lite drog jag ändå på. Insåg sen att jag har liksom lite snyggt fläckig bränna. KOmmer ju lägga sig, men det ser sjukt kul ut nu, röd och vit-randig typ. Ante asgarva när han såg det haha. Jag bjuder på den, det är lugnt.

Såhär olika fick man va klädd idag. Ibland va det varmt, sen kallt, blåsigt. Det är ofta så här nere i Simpan. Invigde iaf kjolen jag köpte för någon månad sen!

Innan tennisen tog jag en fika med Pär, Andreas och Viktor på Bykarns. Trevligt i solen som alltid. Planerar midsommar för fullt, nattbad och allt vad det är för ideér som kommer på tal. Kommer bli klockrent!

Ciao Darlings.

Sköna söndag

Har legat o solat sen halv elva i morse. Till sällskap har jag haft jordgubbar, vindruvor och en cola. På vår balkong här i huset har jag legat. Där kan man sola topless och det är okej. Vill inte ha några fula linjer på midsommar när jag ska ha min långklänning utan BH, med urringning. Så nu är jag äntligen sött fräknig igen och har solkysst hud.

Tanken är att denna klänning ska åka på på midsommar!

Gårdagen blev riktigt riktigt bra! Var och käkade på Friden, jättemysig restaurang dit jag ska försöka ta med mamma och Mats när de kommer tror jag. Men man måste boka bord typ en månad innan, eftertraktata place, en gård in the middle of nowhere omringat av vacker natur och en massa äppelträd! Och "Pippis pappa" är kock. Vilken kille! Ser precis ut som pippis pappa i allt från skägg till guldringen i örat och den där grejen på huvudet. Klockrent.

Igår invigde jag äntligen min leopardmönstrade top som jag köpte i vintras.

Drog sen hem till Ante och tog ett par bärs innan vi drog vidare till Paviljongen. Där var det verkligen fullt ös. Hur kul som helst och många jag kände, kul kul.

Nu har molnen kommit och jag ska ta tag i mitt rum, städa lite, fixa med tvätt o sånt tråkigt. Och äta lite. Sen lite senare kanske det blir lite tennis, har ju inte blivit nån tennis den här veckan för vädret har inte varit på vår sida! Ikväll får vi se vad som händer.

Ciao ciao

rastlös själ

Blev inget suckarnas gång för mig. Drog iväg till gymmet istället, behövde jobba ur lite trötthet och rastlöshet ur kroppen. Sen mötte jag upp Ante och Pär på le Paviljong. Vi åkte en sväng bla till Lilla Stenshuvud och kollade på konstverk i naturen. Sen till kiviks chokladfabrik typ. Där fick man smaka choklad. Var inne i en klädbutik där jag lätt kunnat bränna en jäkla massa pengar. Om jag haft några vill säga.

Det här söta rosa nattlinnet vill jag somna i. Och drömma fina törnrosadrömmar. Mitt konto vill inte samma sak.

Får se om det blir en sväng till Strand ikväll efter middagen. Kanske. Det är helg och som så många ggr förr suger det i tarmen. Efter att få kliva in i dimman och vidare ut i natten, skita i allt, slippa funderingar. Glömma bäst jag vill.

Ciao ciao

det finns egentligen bara ett alternativ.

Det är lördag. Och jag känner mig mest bara tom. Som så många ggr förr. It keeps coming back on me.

Ska möta upp Pär o Ante för en runda på Suckarnas gång och sen vidare o ta en fika. I em blir det nog tennis och ikväll middag.

Ha en skön lördag folket.


Nytt fokus. Igen.

Sitter här i sängen med laptop i knät. Nyduschad i vit t-shirt i bomull, blårutiga trosor med rosett på baken och två flätor. Känner mig som lite gammalmodig på något sätt. Flätorna sitter i för att jag tänkte få lite volym i håret tills imorgon. Kläderna åkte på för att de är sköna. Så lite kläder som möjligt när man lallar runt i hemmets lugna vrå.

Back in the days

Har kommit till någon slags insikt här på sistone. Tror jag har växt upp rätt mkt sen jag tog examen. Mest i fråga om att jag kommit på att jag fan inte är så ung längre. Känner inte längre för att slänga bort tid och framför allt energi på saker , personer och relationer som inte leder någonstans som inte ger mig något, saker som bara tar onödig energi från mig. Enerig jag kan lägga på sånt som är viktigare, sånt som får mig att må bra, vara mitt bästa jag. Det finns liksom ingen poäng med det och det är mest bara självdestruktivt. Det visste ni väl redan men själv är jag bara 25 och blond. Ja ni fattar ju själva att det tar liiiite längre tid för mig att komma till insikt gällande vissa saker haha

Anyways. Nog med det lillgamla snacket haha
Ha en skön fredag. Skål och välkommen till festen.

Ciao

Det här med fyllesms

Fyllesms betyder verkligen noll och ingenting i min värld. Fyllesms kan gå iväg till vem fan som helst och kan betyda precis ingenting. (Sms som skickas onsdag, fred, lörd efter kl 22 räknas i min värld till fyllesms.) Här är en typisk msnkonversation med kungen av fyllesms/facebook/samtal. Mr X kan vi kalla honom:

T: tjena babe! Hur står det till en månad som denna?
Mr X: nej det är bara fint vet du, förutom att jag tydligen körde en riktig facebook-räd i lördags vid 4...ajajaj. Är det bra med dej?
T: Ohh, nice, den är fin du, en riktig klassiker. Jag tror dock aldrig jag gjort det, håller mig ifrån datorn om nätterna nuförtiden. jodå det flyter på vet du, inte mkt nytt under solen
Mr X: ok vad skönt! nej ibland vet jag inte vad som händer med mej när alkoholen kickar in...Vem fan skriver till tjejer man inte träffat på flera år egentligen...men är väl romantiker... Bör nog bli o-facebookmyndigförklarad
T: hahaha, romantiker, det var en fin term för ordet snorpackad. På fyllan är vi alla obotliga romantiker. Ända tills vi dan efter vaknar med dunkande huvud och måste se sanningen i vitögat, dras tillbaka från en skön natt i lalaland haha
Mr X: jajaja
T: jag fick mess från en kille från förr som ja träffa en gång i somras (kände han på högstadiet) har inte sett han sen dess. Men i typ tisdags em tror jag fick jag ett sms helt random. Undra hur han kom på att höra av sej till mig bara sådär haha Life is full of surprises.
Mr X: Men det var ju så jag gjorde nu bland annat, träffa en skit-trevlig tjej en gång för typ ett och ett halvt år sen. Har hejat på henne ett par gånger sen dess. Tyckte det var en bra ide  söndags morse att skriva till henne... ja fy fan
T: Haha, konstigt hur man kommer på sånt iaf...

Söndagsångest personifierat? Ja, kanske.

Sjukt bra spinningpass idag. Jag var hur bra som helst och musiken likaså. Grymt hårt pass!
Nu sitter jag här, nyduschad och med glittrande hud efter min BUS-insmörjning (men lugn kära ni, det glittriga är borta by tomorrow mornig tack o lov)

Underbart att det är fredag imorgon. Det var väl mest det jag ville dela med mig av. Min glädje över den stundande helgen och ledigheten!

Sleep Tight Peeps.

Booty call

Ljudlöst is the shit ibland. Särskilt vardagsnätter som det är fotboll och festande pojkar out and about haha. (när man själv är ska upp o jobba)

Sitter och funderar om jag ska på spinning vid sju eller bara köra styrka. Blev ingen tennis, än en gång är det för regnigt. Suck för det här jävla skitvädret. Sitter och försöker komma på andra roliga aktiviteter att göra innomhus nu när det tydligen ska envisas med att regna några dar. Det vi kommit fram till är bowling, bio, se på film hemma och gymma. Så uppfinningsrikt. Lite idétorka. Vill ha sommar och sol.

Skönt jag inte är riktigt sådär vinterblek längre. Skulle behöva lite finväder till helgen så jag kan sola o bli brun. En sjysst bränna är vad som skulle vara pricken över i till min midsommarklänning. Snälla vädergudar, kom igen nu, ge mig lite sol.

Nu är midsommar planerat och jag tror det kommer bli kanon. Nej jag vet att det kommer bli det. Helgen är dock relativt oplanerad. Middag på lördag sen har jag något minne av att vi snackat om en fest på fredag, kan det stämma tro? Perra P vill väl fira sin tenta o att skolan är över kan tänkas.

Latah boys and girls.

Glasses or no glasses?

Jag lämnade tillbaka alla 4 par brillor idag och avbokade synundersökningen. Jag är kluven. Känns som man måste va helt säker när det gäller så mkt pengar och som man ska kunna ha till vardags och trivas i. Stora beslut på G här nere i Simpan ska jag säga er haha

De flesta har tyckt jag ska satsa på dessa. Eller ja, alla utom Karin. (Måste vara en bild när jag ler med dem på. Mamma: "Jag kan inte se hur du ser ut när du inte ler, känner knappt igen dig när du trutar sådär med munnen" Haha, är det en typisk mamma-kommentar eller vad?)

Här är ett annat par. Men de blir det nog inte iaf, för tjocka bågar på sidorna tror jag

Jag bjuder på min trötta osminkade jobbfejja. Och mitt inte så välstädade skrivbord i bakgrunden. Men va fan, det kunde varit värre haha

Nu ska jag snart iväg till Gymmet. Ikväll blir det fotboll! Kom igen och vinn nu Svea Rike!

Ciao darlings

You´ll miss me when Im gone

Milk. Jäkligt skön film och jag rekommenderar den. Särskilt till alla er homofober där ute. Jepp, jag menar dej.
Var egentligen bara det jag skulle säga. Så se den.

Sleep tight nu vänner.

Brille-land

Jag och Christina var och provade glajor efter jobbet. Satan vad svårt det är att välja vilka som är bäst. Det är nästan helt totalt omöjligt. Tog med mig 4 par hem för provning. Ska bort iväg o kolla film med Ante och Martin sen och tänkte då tvinga dem att hjälpa mej välja haha

Tennis blev det inget av idag för det var pissväder ute. Jättefint på förmiddagen men nu är det bara grått, trist och regnigt, suck alltså.

Har fått ett glädjande besked idag. Behöver inte mer skit just nu i vår familj känner jag så det var en otrolig lättnad!

Latah.

Mondaymood

Tog en lång jättevarm dusch, var sjukt frusen efter gymmet. Spinningen gick fint trots att det nog egentligen var en riktigt kass instruktör. Men jag gillade passet, det passa mig fint ikväll. Jag ville bara köra skiten ur mig utan att behöva tänka. Hon körde mest långa stående partier och peppande musik, sa knappt nåt. Men idag klara jag som så många ggr förr att peppa mig själv och jag cyklade runt i min egen lilla värld.

Starz, under en av alla luncher. Back in the days.

Lyckades få tag på solkrämen och smörjde in mig med. Så nu är jag insmord med spf 15 över hela kroppen. Bra så jag inte bränner mig i all den sol som är här nere om dagarna just nu (Men alldeles just nu är det faktiskt sol, men inte nog för att bränna sig kanske...) Gött.

Ha en fin kväll.

Ciao Folket.

lazy snudays turn to mondays to soon

Sov knappt en blund inatt. Istället låg jag och vred och vände mig i sängen och kollade på klockan och kände hur stressen kom över mig. Hatar verkligen nätter som dessa. Är helt sjukt trött nu men det är väl bara att bita ihop, ska ta mig iväg på den vanliga måndagsspinningen.

Det har varit en grå måndag men kvällen och fortsatta veckan kan bara bli bättre nu (hoppas jag iaf).

Ciao Bellas.

Im drawn to you.

Det blev inga matlådor gjorda. Blev en film med Pär och Ante istället. Någon sci-fi inspirerad rulle blandat med action. Tror jag tyckte den var bra mkt bättre än pojkarna, för de läste tidning oh suckade mest över att den var så lång. Tror du skulle gilla den Jen. Anyway, detta resultera i att jag måste vara uppe med tuppen imorgon och fixa min matlåda. Men det har väl ingen dött av. Men nu är jag trött och nu väntar en tom, kall säng på mig.

Natti vänner.

Kvällens insikt: Sedan jag tog examen har jag växt upp 10 år och har tagit flertalet vuxenpoäng känns det som. Sedan att jag jämnar ut det på helgerna med rejäla brakfyllor är ju en annan femma. Jag har växt upp och jag är redo. Men jag leker emellanåt, för det måste man och det ska man för det är roligt. Det vill jag aldrig sluta med. Jag vägrar gråa trista Svenssonliv som somliga envisas med att leva. Jag bara vägrar. Vet om det.

När gamla bekantskaper plötsligt gör sig påminda

Nu har jag iaf fått iväg 2 ansökningar. Klapp på axeln. Ska sätt igång och göra matlådor med snart. Men det är det mest produktiva jag kommer göra idag. Orkar inte engegera min hjärna idag, den är tömd på hjärnceller känns det som.

Jag idag. Sliten är dagens ledord..

Latah

Fan vad dåligt Terese

Jag har inte röstat. Ska inte göra det heller. Fy fan vad dåligt av mig att inte ha satt mig in i valet alltså. Sen kan jag inte klaga heller. Saken är att min vallokal är hemma i Faggan (bra ursäkt det hade varit att få fara hem...hmm). Men jag hade naturligtvis kunnat förtidsrösta men gjorde jag det? Kollade jag ens upp det? Nej och åter nej.

Skulle satt mig och skrivit ihop lita ansökningar till två jobb som ligger ute på ams med. Har jag gjort det då? Nej inte det heller. Fan vad slö och slapp jag är. Vakna två, mötte upp Pär för att käka kebab, Martin och Annika kom och joina och vi tog en glass och kolla på tennisen. Sen va det hem till sköna sängen igen. Inte helt i form idag.

Ciao från trötter.

Hangover är bara förnamnet

Vaknade ganska precis nyss. Sliten som fan efter en hård gårdag. Shit alltså, det var inte en helt nykter Terese som lämnade Paviljongen när klockan slog två alltså. O vidare ut i natten bar det av. Många nya kontakter knöts där i nattens dimma. Ja vilken jävla kväll alltså. Vi träffade visst eropamästaren (eller var det tvåan?) I tyngdlyftning också. Och i min samtalslista på mobilen står det att jag mottagit ett samtal från le King. I dont get it. Har inget som helst minne av att ha pratat med han, dessutom hade jag inte på något ljud på mobilen. Den måste ha svarat av sig själv där i väskan haha

Här är vi, jag och mir Europamästare/tvåa. Honom ska jag träna med imorgon haha

Ska möta upp Pär för en fika, eller ja lunch blir det väl på Österlen cafeet vid tre. Ante får jag inte tag på, men om du ser det här kan du väl komma dit!

In i duschen med mej. Pick up the pieces from yesterday.

Ciao

nu kan du få mig så lätt

Ligger i sängen ett par minuter och drar mig innan jag ska ta tag i min uppenbarelse och dra till Bykarns och kolla in kvällens match. Go Sweden. Lyssnar på Håkan med magiskt men tragiskt. Den låten kommer alltid vara speciell för mig och väcka sjukt mycket fina minnen från vår underbara tid i Umeå.

(Source: lundlund.com) Jag vill stå topless på en båt mitt på havet med en cigg i ena mungipan med vinden i håret och solen på min bleka hy. Kom sommar, KOM!

Apoteket var icke öppet, nationaldagen ni vet. Men tennis blev det och sista setet slutade 4-6 till Ante, men rätt bra för att vara nybörjare tycker jag! Sen körde vi först till 5 är bäst på slutet och jag VANN! Jag är alltså bäst, då har vi konsaterat det en gång för alla haha Sen käka vi på Cimbis, sjukt goda grekiska biffar. O snart är det midsommar och då kommer Jen Bunney till storstan! Då ska det bli fart på placet! Yessss!

Kvällen är oplanerad in i minsta detalj. Lite fotboll, lite vin, musik, kul sällskap och en paviljong. Ungefär så skulle jag tro.

Ha en trevlig afton gott folk.
Over and out.

"Im sick of myself cause Im just broken"

Gårdagskvällen spenderades utan sällskap av min kära helgvän alkohol. Som så många gånger förr hade jag kunnat skriva. Men det hade inte varit sant, och jag ljuger inte. Det är soligt idag, om än inte jättevarmt (tror jag, har inte varit ute än haha) och jag o Ante ska iväg och spela tennis om en stund. Hoppas det går bättre än sist haha

Upptäckte just nåt som inte är så bra, och som än en gång visar att jag har noll framförhållning coh lika mkt känsla för planering. Mina p-piller är slut, ska börja på ny karta idag. Har jag några fler? Nix. Är apoteket i Simpan öppet en lördag? Det återstår att se. Tur jag har inneliggande recept iaf. Suck för min framörhållning.

Over and out!


Nostalgia?

Det ger mig rysningar. Att se alla dessa glada studenter, fylla upp gator och torg i sina fina klänningar och kostymer. Det är så fint men det gör mig så förbannat sentimental och jag känner mig plötsligt så vuxen, så gammal. De ser så naiva ut när de står där med sina stora leenden och blanka ögon till följd av en skumpaflaska eller två som redan nått deras strupe. Det är med blandade känslor jag ser dem skrika, sjunga och vara så fruktansvärt jävla sött naiva, ovetande om framtiden.

Jag undrar för mig själv hur fan det hunnit gå 6 år sen jag själv tog studenten. 6 ÅR. Vem fan tog de åren? Vad har jag haft för mig i 6 år? Det känns verkligen som igår när jag själv stod där och svajade med ett sjukt stort leende på läpparna, förväntansfull inför allt spännande som väntade mig.

Ante och jag skulle spelat tennis idag. Men vi hoppade de planerna när regnet stod som spön i backen. kanske imorgon, kanske på söndag. Det är vädret som styr oss. Som så många ggr förr.

Adios

Dagens låt: Pulp - Common People (hörde den på radion idag och blev lite nostalgisk haha)

har du en kuk så sök gärna jobbet

Jävlar vad vissa saker kan göra mig förbannad, trött och less. Typ anonser som inehåller såna här klyshor:
"I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten"
Underförstått betyder det ungefär:
"Har du ingen kuk så bemöda dig inte ens med att söka". För det är ju knappast en exotisk Mohammed de söker till sitt team. Nej heter man nåt sånt kan jag lova er att man inte ens kommer vidare från första sorteringen, oavsett vilka fina meriter och referenser man har. Suck för Svea rike och deras jävla gammalmodiga syn på saker och ting. Vi diskriminerar inte! My ass. Det är för fan just det det är, DISKRIMINERING.

Thats all for today folks.
Ciao

trötter

Hela Svea rike verkar ha haft pissväder i dagarns 2 eller tre. Här har det varit rätt hyfsat. Dagen idag har bjudit på en stor portion sol men lite för kalla och hårda vindar för min smak.

Sthlm -08

Jag är helt genomslut i kroppen och huvudet. Sover lite illa, är inne i en av de berömda återkommande perioderna. Får ta och gå upp till gymmet och lyfta lite vikter idag igen. Mina ben pallar ingen spinning, det känner jag redan nu. En walk by the beach kanske, vi får se. Ska i alla fall krypa ner under täcket och försöka somna tidigt ikväll. Längtar redan efter sängens trygga famn haha.

Over and out.

Screaming on the inside

Spinningen gick fint, styrkan med. Sviterna från helgen satt i och jag kände mig lite sliten, men det var ok. Det var kul och jag kände mig pepp på spinning idag!

Good old days in Umeå

Annars är nog det mest spännande som hänt idag att jag bytt ut mitt nagellack Winterred mot summerred. Så nu är mina tånaglar somrigt röda och fina. Har somnat så sent seaste kvällarna plus att helgen var hård så jag känner mig lite sliten. Ikväll ska det bli en tidig kväll. Lite The Hills först bara.

So Long

Keeper?

Keeper? Vi får se.

So far har det varit en bättre dag idag haha. Har investerat i en byxdress idag. Sen har jag fan totalt köpstopp till midsommar då Jen kommer.  (Eventuellt kan jag bara få köpa skärp till byxdressen haha) Har haft sjukt mkt utgifter den här månaden alltså!
Men nu ska jag iväg till gymmet.

Over and out!

Du är så naiv att det gör ont att bara stilla se på

Seriöst vänner. Den här veckan har inte precis börjat på topp för fröken Alexandersson.

Okej, det började i måndags. Vid kvart över sju gick jag som vanligt ner på gården och skulle ta min bike till jobbet. Tror ni cykeljäveln är där då? Nix, icke. Stulen? Neeej, eller? Tänk, tänk, tänk, vart kan den va? Tog en chansning och spatsera ner till trädgårn bredvid Bykarns (Andreas place där vi festa lite efter grillningen i fredags). Min chansning visade sig vara rätt och jag tog cykeln för att dra till jobbet. Vad fan upptäcker jag? Fetpunka på framdäcket. Tack gud för en underbar start på måndagen. På kvällen fortsätter oturen med att jag lyckas trampa på mina egna glasögon så numer sitter de bara bakom ena örat, den andra grejen är av. Tack igen, för flytet. (Tur jag ändå tänkt investera i ett par nya snart, Christina ska följa med o va smakråd på torsdag!)

14 aug smäller det du Jen Bunney!

Idag sen då. Trodde det skulle bli en bra dag när jag steg upp och det var jättefint väder. Cyklade till jobbet i lugnan ro. Dagen började med att jag fick en syrlig och jävligt onödig kommentar av en kollega. Den fortsatte med att PMSen smög sig på mig likt en skugga under dan och totalt expolderade under em/kväll. Detta gjorde att jag för det första var pisstråkig mot Ante samt att tennisen gick skitkasst unde rhela de 1,5 timme vi spela. Insåg även att sandalerna som jag haft på mig hela dan har gett mig vattenfyllda blåsor under hälarna som gör ont för varje steg jag tar. Som sagt, inte min dag.

Men jag tänker såhär. Nu kan veckan bara bli bättre! (Eller jag försöker tänka så och det är fan good enough!
Sen är det ju itne bara skit heller! Jag hade en jättefin kväll igår med vännerna och idag har jag planerat för lite ledighet under sommaren och så.

V 29 blir nog en hemvändarhelg. Saknar er där hemma så himla mycket!

Har även ikväll varit ute och gått en sväng, en timme eller en och en halv kanske. Kan inte riktigt andas på kvällarna, måste bara ut. Svår känsla att beskriva.

Natti

Ljuva sommarkvällar

Skön kväll!
Annika och Martin bjöd in lite spontant till taco och kubb-kväll. Vårt lag regerade så klart, vann 3 av 3 parti. Se blev det glass i hamnen, riktigt fint. Sen gick jag en promenix vid vattnet. Snackade bort en timme med min fina BFF bla.

Planerar en tripp upp till min familj i Motala, kanske kan jag ta det när det är Sommarknäppen? Vi får se.

Jag är trött som fem just nu. Sov så sjukt illa inatt, vaknade vid 4 och kunde inte somna om. Mysigt värre.

Ciao