I´m off!

Nu drar jag. Lund - Uppsala - Gävle - Simpan.

Mycket möjligt att det kommer sluta med något i stil med detta. Minus kläderna. Haha

På återseende Peeps!

Bye.

Alltså...

...hittills har jag
- Gjort en inpackning i håret
- Tagit bort gammalt lack och målat finger och tånaglar röda
- Rakat benen
- Duschat
- Packat nästan klart
- Bestämt vad jag ska ha med mig imorgon
- Insett att jag har packat för 4 veckor snarare än 4 dagar hahaha

Sleep tight nu peeps! (Man kan nästan säga att ajg påbörjat min legighet liiiite liiite. Frukostmötet bara då, men det är ju kul! haha)

Natti.

Det vankas reunion i helgen...

Prioriteringar - Inte frökens starka sida

Man kan undra varför jag sitter och häckar framför skärmen när jag egentligen borde duscha och packa och fixa inför imorgon. Dessutom ska jag försöka lägga mig i hyfsad tid. Lika snygga prioriteringar som alltid, och planen om tidig läggdags f*ckas som vanligt upp av ingen annan än mig själv. Hur är det med självdiciplinen egentligen?

Sitter dessutom och kollar vad för grejer jag skulle vilja inhandla. Söta små klänningar och grejer. När blev jag intresserad av de där flickiga plaggen, det är vad jag undrar. Nej fan, nu ska jag ta tag i mig själv och fylla väskan till bredden haha

STORT Grattis till min fina bror Johnny på födelsedagen! Hoppas du har en underbar dag!

Ciao Peeps!

Bite me

Hur i h-e ska jag få ihop packningen inför Uppsala/Gävle. Det är helt klart dagens dilemma. För övrigt ser jag fram emot Scandicfrukosten imorgon i samband med frukostvisningens. Niiiice! Hotellfrukost kan helt klart vara ett av världens 7 underverk haha

Copenhagen sommar -08 haha

Im off to the gym.

Ciao ciao Peeps!

PS Lycka till med att få med dig all alkohol från Boa idag Jen Bunney. Så går det när två brudar dricker som två karlar haha Bärhjälp är vad du skulle behöva!

Braaaa där Terese

Vad har jag lyckats med under helgen då? Jo ser ni, jag har gått o bttrat på den där jävla brännan jag drog på mig på YRAN (maj) förra året (Minns du Helèn? De brännorna var inte fagra min vän. Mest givet var när vi hittade en bild på min bränna på soldaten, eller var det Robins fb? haha). Jag drogs med den hela förra sommaren, den vägrade försvinna och den är fortfarande kvar. Och igår hade jag en top som var urringad både fram o bak. O tro fan att jag hade lyckats få färg i ringningen. Nu kommer jag aldrig bli av med de där ränderna alltså. Suck. (Jag hatar verkligen ränder, tom bikiniränder haha nudiststränder skulle vara nåt för mig haha) Ja det får väl ändå klassas som dagens I-landsproblem 1.

Helgen då allt hände. Yran -08

Dagens Andra I-landsproblem utgörs av min packlista inför helgen. Hur mycket grejer kan man känna att man måste ha med sig för 4 dgr egentligen? Tydligen otroligt jävla asmycket. Listan är inte nådig mina vänner. O då har jag ändå inte skrivit upp alla kläder som ska med. "Hi BackPack, You´re going with me to Uppsala!" Make room Jen, för här kommer jag och min backpack haha Vi vet båda hur det kan se ut när du och jag delar rum . Tänk Sthlm -08 hahaha

Sleep Tight Folks!


Här är en bild på bara en bråkdel av det kaos av kläder, smink, nyinköp och andra prylar som jag och Jen fick till den helgen. Och här har Jen ändå försökt "samla ihop" sina grejer lite på sin sida. Linda hade lite mer koll på sitt haha (Och ja, det är en jävligt bakis och rätt utslagen fröken Alexandersson som ligger och lökar där i hörnet. Men någon timme efter att denna bild togs var jag på´t igen, med en bira i hand leende på läpparna)

Lazy sundays turn to mondays too soon

Sällan har jag svettats som jag gjorde på spinningen idag. Rygg, mage, bröst, händer, armar, you name it. Svetten droppade på cykel och golv och jag var grymt jävla slut i hela kroppen efter passet. Precis som det ska vara.

Min partner in crime på jobbet (den sjg jag jobbar i team med) var sjuk idag. Drygt, alltid roligare när man är två. Men de andra var ju där och lyste upp dagen iaf. Hela 3 sjg borta idag, bara jag inte åker på nån skit nu, men då hade jag ju gjort det redan i helgen. Immunförsvar starkare än ni kan förstå, yes, that would be mine.

1 jobbdag kvar sen bär det av till UPPSALA!! Fy fan vad jag är i behov av den här helgen. Mer lägligt kan det inte bli!

Ciao ciao Peeps!

"Det måste ju gå över nån gång"

...sa du vid ett av de där sällsynta tillfällena när vi försökte oss på en dialog om något som spelar roll, livet som berör oss.
"Jo det är väl så" svarade jag med en trött suck.
Vi släppte båda villigt ämnet och lät det falla platt till marken den gången, medan vi fortsatte gå under tystnad sida vid sida. Du med dina tankar, jag med mina.

you´re still the only one that feels like home

Sunday folks, its sunday.
Har cycklat, vandrat, solat, tränat och lite sånt. Skön söndag men har känt en släng av hemlängtan. Sådär som man kan göra ibland ni vet. Det är helt naturligt att en sån känsla kommer över en ibland efter en sån här omställning.

Kjolen åkte på idag.

Träffade ett gäng polare på vägen. Lilla padda och ett gäng kossor.

Solade på klipporna gjorde jag.

Har pratat med min kära syster en bra stund här på kvällskvisten. Alltid fint att höra henes välbekanta stämma. Hon undrade när jag kommer hemöver igen. Kanske aldrig sa jag.

Ciao ciao.

Kvällens låt: Melissa Horn -
Som jag hade dig förut

can´t get you off my mind

Sovit lite risigt inatt och vaknade lite låg. En timmes mobilsnackande och skrattande med Jen senare så känns allt ljusare haha. Kjolen har åkt på och ut ska jag.

Måste berätta en småkul grej. Mässan i GBG i torsdags ni vet. I ett av "stånden" var det en kille som undra om jag ville va med och tävla i lufthockey. Visst, det kan jag väl, sa jag. Sagt och gjort. Det visade sig att det inte var killen som frågade jag skulle spela mot utan två yngre fräscha grabbar. Mot första killen vann jag och mot andra förlorade jag. (Ni som känne rmig vet ju hur jag är, går alltid all in i tävlingar haha) Då säger killen som fått mig att vara med att tävla: "Vet du vad du vinner? Du får välja ett pris i påsen och sen kan du få killarnas autografer om du vill!". Antar att det syntes rätt väl i mina ögon att jag inte hade en aning om vem snubbarna var men när jag tittde närmare och såg att de var iklädda hockeytröjor insåg jag att det nog var spelare (Note to self: Kolla upp vad yngre kille utan ring på finger med fint leende som spelar hockey heter). Anyway, grabbarna såg att jag inte visste och tyckte nog det var lika jobbigt som mig. Grabbade snabbt till mig ett pris och lallade vidare in i mäss-dimman.

Så kan det gå när ite haspen är på.

Latah folks.

Tankar kring en svunnen tid

Har suttit och läst igenom en massa gamla sms. Intressant att läsa sommaren och höstens sms, får ut rätt mycket av det, det blir nästan som att gå tillbaks i tiden och känna det man kände då. Mycket kul hände, men även jävligt jobbiga grejer. Konstigt att läsa om det sådär, läsa precis det man tänkt och så.
Japp ungefär så intressant har min kväll varit haha

Anyway..Här har ni min dag i bilder ungefär:


Dagens klädsel.



Gick bort till klipporna och satt i solen och läste Hennes.

Sen mötte jag Upp P och vi käkase lunch på "Skafferiet". Lika grym buffe som alltid.

Sen blev det en mjukglass i solen i hamnen. Kolla på folk och snacka skit.

Sen for P till Malmö och jag banga ur i brist på pengar och för att inte tappa festargnista inför valborg haha (Ångrar mig dock endel i efterhand..haha Men det var ju inte helt oväntat att jag skulle göra det!)


Sen städade jag. Iklädd en typisk städoutfit för mig haha. Man kan numera se golvet i mitt rum, klapp på axeln till mig. Det var även då jag insåg att jag måste pimpa upp min skosamling lite. Svart svart vitt svart svart ungefär. Får fixa till det i helgen i Uppsala haha (Saknar endel av mina skor hemma, som mina röda pumps, , men man kan inte få allt!)

Ni tar vär en bira eller två för mig med nu folket! Och P, jag räknar ju med att du tar hem storkovan både på lotto och pokern haha. Då är det du som bjuder på en toast Diablo och chokladkaka imorron! Haha

So Long Peeps!


Looking at you through my window

Tänkte ni ville ha en sneak peak av mitt rum. Here it comes


ciao

"You think you can tell who I am just by looking at me"

Good Morning Darlings!
Lördag morgon, alltid lika underbart!
Vaknade för en stund sen, sitter och funderar på vad dagen ska innehålla. Smått sugen på att ta mig ut med biken en sväng. Funderingarna går kring en ev festartripp till Malmö med P. A har fest plus att det är någon pokerfest på G. Jag som aldrig varit i Malmö. Vaknade dock med en känsla av att jag glömt bort något imorse. Och kom på att det ju fan är valborg till veckan. Så funderingarna går kring ifall man ska vila upp sig och känna lugnet ikväll. Men Malmö vet ni, det suger ju lite efter att få fara dit haha

Kollade på denna kjol på monki i torsdags. Blev inget köp. Det är något som gör att jag inte riktigt kan se mig själv i kort jeanskjol. Samtidigt som jag tycker det är ett sånt enkelt o bra sommarplagg. Tror jag känner mig för gammal för plagget helt enkelt haha Men tkr inte att andra är det haha (Ser helt mental ut i fejan med de där lamporna!)

Gårdagen var jättekul och A hade lagat så sjukt god mat och efterrätt! Var verkligen vrålhungrig när jag kom dit eftersom jag kört spinning innan med. Spelade pictionary och jag och Å förlora hyfsat stort alltså haha. Sen lämnade vi vår tjejkväll och gick ner till Bykarns och mötte upp P o co bla. Hade rött läppstift på mig och märken på handen vittnar om tequilarace hahaha

Latah Folks

Gillade även denna söta kjol! Men köpte bara toppen. Mer färg åt folket!

Ibland krävs det så lite

Ibland älskar jag verkligen livet.
Idag är en sån dag. Och igår! haha

Hinner inte skriva mer, ska iväg på middag om en stund.

Ha en fin fredag folket.

Over and Out!

Jag tidig morgon innan vi for till GBG. Med frukost i hand haha

Kvällens låt: MGMT -Kids

Too blond?

Seriöst..raka benen kan vara en av de abslout tråkigast sysslorna brudar genomför. Right up there med att tvätta, städa och torka disk. Hade det inte varit så att jag älskar känslan av att ha nyrakade ben så hade jag seriöst övervägt att bli feminist. "Nej men alltså, jag står upp för kvinnan och jag rakar mig varken här eller där". Nej det låter helt enkelt inte som något som skulle komma ur min mun. Har inte riktigt fattat argumentet bakom det heller. Jag är nog för blond för att bli inbiten feminist haha


Ciao ciao Darlings

forgive and forget

Grymt bra spinningpass idag. Men ännu jävla grymmare prestation av mig! Ibland beundras jag av vad jag kan bara jag vill. Det är fan det som driver mig framåt här i livet. Jag vet att jag klara det mesta bara jag försöker. O som den tävlingsmänniska jag är så ska jag konstant göra bättre och bättre ifrån mig. I somras när jag använde pulsklockan när jag sprang höll jag på att bli tokig till slut för att jag hela hela tiden skulle slå mina egna tider och rekord. Vid varje träningstillfälle var det samma sak. På gott o ont att man har bra självdiciplin och tävlingsinstinkt, på gott o ont..


Testade en puderrosa "volangkjol". Kan inte bestämma mig för om den ser ok ut på mig eller inte. Den är inte riktigt jag iaf, så mkt är säkert. Även lite osäker på längden som känns som en tråkig mellanlängd..

Anyway. Testade lite kläder idag efter jobbet och ett par väskor och t-shirts fick följa med hem.
Imorgon bär det av till Götet!

Ciao ciao


Söt t-shirt med zebror som fick följa med hem. (För övrig. Jag helt au Naturale!)

Thoughts on a tuesday


Ibland suger det att vara "allergisk" mot fisk och skaldjur. Som idag. När chefen bjuder på smörgåstårta för att vi gått med budgetöverskott -08. Okej, jag kanske inte var med och kirrade de pengarna just då men ändå. Gratis är gott. Men inte när skiten är fylld till bredden med fisk och skaldjur. Då kan man lika gärna skita i det. Så där satt jag idag och knapra på mitt äpple oh tittade på mina kolleger som tryckte i sig smörgåstårta så det nästan sipprade grädde ur mungiporna på dem medan de misstänksamt betraktade den enda bruden som inte högg in. "Bantar hon? Nej det kan hon väl inte göra? Anyway, vilken jävla självdiciplin!" Föreställer jag mig att de tänkte. Eller så var de så fullständigt uppslukade av sin egen mat att de inte kunde bry sig minre. Jag vet inte.

So Long Dudes!

PS. Go Liverpool ikväll, hoppas ni kan fixa in några goals även utan Gerrard. Då vet jag ngn som blir glad.

Riktigt riktigt givet

Nu är det klappat och klart brudar! Drar till Uppsala onsdag vid lunch och hem från Gävle söndag eftermiddag. Ska bli så underbart jävla kul att äntligen träffa er alla igen! Kommer åka från Lund på onsdag vid lunch. Vi har nämligen frukostmöte i Lund hela förmiddagen så det passar perfekt. Kommer till Uppsala lagom till middagstid då jag räknar med att Jen Bunney tar mig till något sjysst place!

Första helgen tillbaka efter sommaren -07. Så jävla kul helg!

Jobbade över en stund idag, lika bra att börja jobba in de timmarna jag kommer vara borta nästa vecka. Har precis käkat lite och sitter och funderar på om jag ska dra iväg och träna lite eller om jag ska gå ut och gå ist. Det är så fint väder och jag körde spinning igår och ska köra det imorgon igen är tanken. Ja vi får väl se hur saker och ting blir.

Ciao Ciao Folket!

PS En annan sak. A och jag kollade vädret för GBG på torsdag och det ska bli riktigt strålande väder om det nu stämmer. Dessutom ska det bli jättevarmt och fint till helgen här nere i Skåneland. Hur bra är det inte?

I want to make you smile again baby

Inte mycket nytt på fronten. Jobbet flöt på bra idag, precis lagom ni vet. Man har att göra hela tiden men det är inte för mkt. Började en halvtimme tidigare imorse så jag skulle hinna till spinningen vid fem. Spinningpasset var lika bra som det brukar på måndagar, jag tog verkligen ut mig och det är alltid en lika grym känsla efteråt.

En dag på stan med brudarna mitt under den underbara våren -07.

Om drygt en vecka bär det av till Uppsala  (o vidare till Gävle på lördan) och jag längtar efter att dricka, festa, snacka och hänga med mina under bara vänner! Kommer bli hur bra som helst.

Latah

En tanke bara

Vad fan är det med Gina Tricot och att de ska trycka upp alla sina kläder i regnbågens alla färger o kabla ut dem över Sverige som om det vore en jävla gratistidning. Att ha på sig en klänning från Gina är fan som att stå o läsa metro på Sthlm centralstation. Alla gör det, alla har det.
Suck


Im done baby

Hemkommen från gymmet. Tips från coachen: Gå inte lös o träna axlarna innan du ska på core och köra sidoplankan. Få saker tar så på axlarna som sidoplankan. Men så är jag kanske lite vek också. Det ser ut som jag borde ha rätt ordentlig axelstyrka för att vara brud. Men det är en synvilla kära vänner, jag är en vekling när det kommer till axlarna, hur mycket fejkmuskler jag än ser ut att ha haha

Nej ni kära vänner. Nu ska jag kila ner till ica o inhandla lite naturgodis, vindruvor och en grape. Det är ju ändå söndag. Förresten så ska jag på hjm-mässan i GBG på torsdag. Kul när det händer lite.

Latah

Living on the edge?


Fredagens dummaste måste ändå ha varit att dumma lilla halvnakna jag satt i det stora fönstret i mitt rum med benen dinglandes över kanten samtidigt som jag snacka i mobilen och tog en nattcigg, böjd ut så mkt jag kunde för att det inte skulle ryka in. Hur tänkte jag där? En liten miss och vi hade nog inte haft någon Terese mer. Hade ju varit lite trist



Var ute med min bike i 2,5 timme i det fina vädret. Åkte upp och ner och fram och tillbaka, på fina små stigar bredvid havet och genom söta små byar, förbi stora äppelodlingar. Pärlan funkade fint  även om den skramlade lite (men det är jag van från skrutten) samt att bromsen fungera mest när den kände för det haha. När jag kom tillbaka till Simpan mötte jag upp P för lunch o ett parti backgamon. Nu har jag handlat o om en stund ska jag iväg en sväng till gymmet.

Måndag imorgon och sndagsångesten börjar så smått att smyga sig på. Kan inte riktigt sätta fingret på varför dock.

Ciao

En djävulsk romans

Så var det söndag morgon igen. Kollade på En djävulsk romans på 1an innan jag somnade igår. Eller innan jag försökte sova. För en gång skull hade jag inte på ljudlös på mobilen och det var flera som hade något på hjärtat under natten. Dessutom fastnade jag i en dryg tankebana. Så det blev inte många timmar sömn inatt. Så kan det vara.
Den här klänningen är söt. Men när skulle jag anv en sådan?

Nu har jag fått på mig lite kläder och ska ta mig ut och provköra min nya bike.

So Long Dudes.

give me that slow knowing smile

Blev en heldag. Efter att ha hoppat in i Mr P´s bil vid ett så flög dagen förbi och kvällen är redan kommen. Hur hände det?Har precis kommit hem, bytt om till myskläder, har fixat grönsaker och dipp och sitter i soffan och lyssnar in min nyinköpta cd med Ekdahl. Hennes första på engelska på många år. Köpte även Thåströms nya som jag suktat efter ett tag nu.


Investerade i denna kjol idag.

Färden gick iaf till Ystad där diverse saker inhandlades bla en kjol, shampo, inpackning och en bok. Mr P inhandla en hel garderob nästan haha. Letade efter nåt sjysst ställe o käka på. Till slut var vi så j-a hungriga så det var sjukt åt det och vi slank in på men sjysst restaurang o beställde in 2 gourmetpizzor som vi delade på. Man vill ju gardera sig om inte ens egen är så god haha Vad gjorde vi sen? Jo vi cruisa runt lite och kolla på de vackra omgivningarna, åkte in på ett place och kolla på o drömde om sjyssta bilar och efter vägen stötte vi på en skylt som sade "Billiga cyklar". Så nu har fröken blivit med cykel igen. Visst kan jag sakna min skrutt ibland. Men den hör umetiden och det förflutna till. Nu cyklar jag ut på nya äventyr md min fining. Ni ska få se en bild någon gång.


Massor av vitsippor, och på sina ställen en massa gulsippor. Våren är helt klart här.

For ner till stranden i Vitemölla, kallt som satan för det blåste trots att det hela dagen har varit strålande solsken. Skulle ta en kaffe på badhotellet. Men det blev inget med det, de hade inget som tilltalade. Hämtade ist upp Andreas i Kivik och drog till Simpan och Bykare där tanken var chokladkaka. Men det har inte den längre! WTF? Ist blev det chokladtryffel. Funkade, men långt ifrån den numera klassiska chokladkakan. Inte ok haha

Pojkarna skulle hem till P o spela lite dator. Kanske går bort till P sen o kollar på någon film. Men just nu lutar det åt att jag blir kvar här hemma i soffan, nermyst med täcke, kanske en bok och med Ekdahl i bakgrunden. Är på myshumör och känner mig allmänt lite sliten, trivs i mitt eget sällskap, är nog inte så kul sällskap för andra ikväll.

Ja, det var en hel liten roman om min dag det ni, fan så intressant. Man tröttnar ju bara man ser texten haha. Anyway, ha en fin lördag och ta en bira eller två för mig med.

So Long Darlings!

Gårdagsnattens kungliga: Att Max efter krogen tog en flaska starkvinsglögg hemma hos Pär att ha som färdkost och sen lullade hem till Brantevik. "Äh, va fan jag går, det är ju varmt!" Varmt kan väl ändå va att ta i lite haha

Körklar?

Jag och P diskuterade om någon av oss var körklar. "Jag vet fan inte. Ska vi ta bussen vid ett" sa jag. 10 minuter senare plingade mobilen och ett sms från P löd "Jag hämtar dig vid ett :)". Någon är inte sugen på at tta bussen och lika glad är jag för det, är nog mer av en biltjej än busstjej haha.

Nu ska jag få på mig lite vårlika kläder, leta upp solbrillorna och leta mig ut i solens strålar. Underbara lördag!

Ciao ciao!

it aint never easy

Jävligt fin kväll igår. Med mer eller mindre bra avslut.
Kvällen börjades på Kocken där Annika serverade pojkarna och mig vin och öl. Det var en riktigt god buffè, nice! Avslutade även middagen med en shot renat (Mats hade varit stolt över mig! haha). Den satt som ett smäck, precis där den skulle haha Efter detta bar det av hem till Pär. Där gick vi lös med tärningar och kortlek och diverse dryckeslekar pågick (och nej, nej, vi är inte alls för gamla för sånt, icke!). Aven A och M anslöt sig lite senare. Sen bar det av till Bykare. Fin stämning på placet och vi tog en bira eller två innan vi lulla hemåt i natten.

Good old days in Jennys apartment.

Nu sitter jag här i soffan iklädd trosor och ska försöka ta mig in i duschen. Helt jävla underbart väder upptäckte jag för inte så länge sen. Jag och P tänkte ta oss in till Ystad och käka lunch och glass i solen och så ska jag inhandla vissa nödvändigheter!

Ha en skön lördag folket.

Ciao

Friday night

Sliten efter en vecka på jobbet. Funderar nästan på om det är påskhelgen som sitter kvar i kroppen än. Kan det verkligen vara så illa? Så hårt körde jag ju ändå inte och SÅ gammal är jag definitivt inte haha
Kvällen då? Kom just hem från gymmet och har inte tänkt så långt än men jag och P håller på o försöker styra upp ngt för kvällen, vi får väl se vad det blir. Hur som helst är jag vrålhungrig så mat är första punkten på listan över vad som ordnas skall.

Mycket Backgamon sen jag kom till Simpan. Börjar bli riktigt king på spelet nu haha

Ska hoppa in i duschen och sen bär det av.

Ciao

lonely tonight

Blev ingen vända till gymmet. Istället trotsade jag vinden och gick en vända nere vid havet. Vinden piskade mig i ansiktet men jag hade spring i benen och jag tog vårens första löparsteg. Jag behövde det. Ibland älskar jag att bara springa och skita i allt, sluta tänka för en stund.

Nu är jag bara så trött. Jag hoppas John Blund är på min sida ikväll. Jag hoppas vakna pigg och utvilad till ännu en underbar fredag i mitt blott 25-åriga liv.

Natti

R.I.P.

Vet ni vad jag fick höra när ajg var hemma över påsk? Att Mats kastat bort mina älskade svarta converse (För att de var så jävla slitna med stora hål i och sulorna satt löst)! Ni kan inte förstå hur mkt minnen och känslor som satt i dessa älskade pjux. Minns ni tjejer? Första gången jag dök upp i dem? På pizzerian den där ångestfyllda lördagen efter den vilda fredagsnatten. Ni sa att ångest stod skrivet i mina ögon och jag kände den i hela kroppen.
Eller minns du Rosse, den vilda "gaykvällen" på NH. Jag var Shane och du var du och vi ägde alla.
Eller alla de gånger jag o mina svarta converse hängt på Starz, bio, vandrat nerför Svingen och uppför backen till vårdvetarhuset.

My beloved shoes

Nu är de borta. Men inte minnena.

R.I.P.

Bra egenskap? ...du är bra på att välja godis!

Jobbade över en timme idag. Det flyter på bra på jobbet och jag har kommit in i rutinerna fint.

Ser ut som det ska bli finväder här i helgen, så nice! Snacka med Mr P förut och tanken är att det kanske kan bli lite grill n´chill fredagen till ära om vädret tillåter. Veckan har gått så fort och det är en galen tanke att det redan är fredag igen imorgon. Men riktigt riktigt skönt!

Sitter i soffan och funderar på om jag ska pallra mig iväg till gymmet en sväng eller om jag bara ska gå ut och spatsera lite och vänta med viktlyftandet tills imorgon. Vi får se vi får se.

Ciao Bellas.


Posh and Becks

Idag precis efter lunch slog den till. Den totala tröttheten! Ni vet sådär så att det sätter sig i hela kroppen och man blir bara helt matt. Men efter någon timme släppte det och dagen flöt på. Efter jobbet va jag inne på Lindex en sväng och investerade i ett par nya söta trosor och hårnålar. Någon fick ju LÖN den 9e april. Känn på den kära vänner, känn på den! Har helt missat det, utgick från att marslönen skulle komma tillsammans med aprillönen men icke. Helt jävla underbart att inte längre vara pank! Så nu kan man hitta på något kul till helgen med!

Sex personifierat

Iaf så var jag på gymmet och körde spinning och lite styrka. Fullt spinningpass som vanligt och vi bar in en extra cykel för att jag skulle få plats. Jäkligt bra pass med en grym instruktör. Har kört helt slut på mina triceps idag, kommer inte vara nådigt imorgon har jag en känsla av.

Ciao ciao

Dagens (nostalgiska) låt:
Aerosmith - Cryin´ (Ni kan aldrig förstå hur mycket jag älskade låten och videon när jag var runt 8 bast och den jämt spelades på MTV. Hörde den på radion idag, den ger mig fortfarande den där speciella känslan) Alicia Silverstone - Vilken jävla stjärna!

Dagens (nostalgiska) låt 2: Aerosmith - Crazy (Fan vad jag älskar den musikvideon alltså!)


du hade fått sportdelen

Ja det blev ett litet pass på gymmet. Men fan så trött jag är nu, helt röd i ögonen och ögonlocken känns tunga. Sitter här och läser aftobladet och sofies mode som jag lyxade till det med idag samtidigt som jag äter djungelvrål och en grape. Kanonkost! Men jag har dragit ihop tre riktigt fina matlådor iaf!

Ready for the gym!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen är det läggdags.

Natti.

Tillbaka i Skåneland igen

Hola Darlings, I´m back!
Har haft blogguppehåll under mina lediga dagar hemma i värmlandsskogarna. Det blev väl en inte helt dramafri helg, men det hade jag å andra sidan inte väntat mig heller. Det var länge sedan mitt liv var enkelt och dramafritt nu. Men jag har haft en jättefin helg med hela tjocka familjen samlad. På fredagskvällen tog la familia en kollektiv familjefylla, det var riktigt fint, like the good old days! Lördagen festade vi syskon loss hemma hos Em och Jonas, hur bra som helst! Natten fortsatte på slitna Killingen och jag, Johnny och Em var i högform. Johnny valde dock att få ur sig hela sin mages innehåll innan natten var helt över. Så kan det gå när inte haspen är på. Själv valde jag att lägga mina känslor på en gammal polares axlar. Helt totalt underlig situation och så olikt mig. Men så är det.

Förra veckan när jag satt ute på kliporna och försökte jobba på ansiktsfärgen.

Mitt tåg var försenat imorse vilket gjorde att jag missade 6.15 bussen och fick ta den 7.50. Suck för förseningar, missade den även med cirka 5 minuter. Men jag jobbade igen det under dan. Tog snabb lunch och jobbade över en timme. Så det var lugnt och jag hann det jag planerat.

Omgivningen här nere. Husen i gamla stan, hamnen, stranden.

Men nu ska jag kila iväg til gymmet en sväng. Är dödstrött så jag ska bara lyfta lite vikter samt köra rygg och mage. Pallar inget mer idag, vill bara soooova.

Over and Out!

Helgens låt: Lasse Lindh - En högerkrok och riktigt blod

Jag, lördagen innan påsk.

värmland

En update bara. Jag är här o allt är helt ok. Tåg gick bra.

Ha det fint folket!

So Long!


Sometimes you make me sick. And I know you feel just the same

Det är något så himla konstigt med mig. På morgonen kan jag ha en åsikt i en aktuell fråga och på kvällen en helt annan. Just nu handlar det om vad som är bäst för mig själv ungefär (mer detaljer än så är inte värt för er att veta). Hade skrivit ett långt jäkla inlägg här om jag vet inte vad, mina känslor antar jag. Brutalt ärligt, vad fan kom det ifrån? Hjärtat? Så jag har ett trots allt? Jodå, jag har ju det vet ni. Kanske lite otippat men sant. Om någon hann läsa så glöm det. Ibland glömmer jag att detta är en blogg som läses av vänner o bekanta.
Önskar Jen Bunney var här så vi kunde diskutera livets små underligheter över ett par glas rött.

Jag o Jen valborg -08. Helt j-a underbar dag/kväll/natt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kila bort till Mr P och äta godis!

Over and out kära vänner, Over and Out.


Oh happy day!

Busy day idag. Några hembesök och en jävla massa uppföljningar och grejer efter hon som jag vikarierar för. Ingen lek att börja rota i andras gamla ofärdiga ärenden. Men det löser sig, och lär mig massor gör jag på kuppen. Behöver inte direkt sitta sysslolös om man säger så.

Reunion på G om några helger!

Jaja, nog om det. Imorgon far jag till Värmlandsskogarna på en snabbvisit över helgen. Kan ni fatta att det ska va 18-19 grader här nere i Skåneland under påsk, plus stora konstrundan, festliga nätter på strandpaviljongen och allt annat som händer. Kan du erbjuda något som liknar det käre värmeland? Vi får väl se. Har äntligen hämtat ut biljetterna idag iaf, hade helt glömt bort det när jag hittade lappen med bokningsnr i börsen häromdan.

Anyway, om ni minns så fick ja ingen plats på spinningen i onsdags. Det ska jag få idag, så jag måste kila!

Over and Out!

PS Mamma och Mats, jag räknar med minst en grillkväl! Ev fredag när vi alla är samlade haha

kvällstrött

Just hemkommen från en riktigt skön kväll. Började med cruisa runt i Mr P´s bil. Åkte upp till stenshuvud och vandrade upp till toppen. Hur fint som helst där uppe och i precis rätt tid, skymning när dn är som bäst. Efter att vi vandrat runt där, kollat om det ekade, diskuterat om det var en bokskog  eller inte och tittat nedför ett djupt stup så crusa vi vidare i bilen. Åkte runt i Kivik (Mr P´s gamla hood) och kollade på sjyssta hus "som man skulle kunna tänka sig att ha" haha. Fy fan vilken bebyggelse alltså, rena jävla drömkåkarna endel. Skulle lätt kunna ha ett sommarhus här nere sen. I framtiden. Någon gång. Om jag gifter mig rikt. (För med någon drömkåk lär jag inte bli med min ringa at-lön haha)

Jag o Lindus höst -08

Anyway, vidare till favorithaket där Mr P tryckte en toast Diablo och jag en chokladkaka, lika underbart god som sist! Hyrde även en film och P köpte ett kilo godis men efter att vi käkat var jag så jävla exasted så mr P släppte av mig hemma (Efter att jag tryckt i mig halva hans godispåsen på den minuten det tog hem till mig). Måste vara i bättre form på jobbet imorgon alltså. Är så jävla slut efter en sömnlös natt, strul med människor i min omgivning som tar mer energi än jag har råd att ge, gym och sen kvällen. Men kvällen var precis vad jag behövde! Komma ut och hänga lite, crusa lite. I do like that.

Nej fan, nu slocknar jag snart här mitt i soffan.

Sleep Tight Kids.

Kvällens låt: Soundtrack of our lives - In your veins

playing with fire

Ja, än en gång sitter jag här framför datorn iklädd endast trosor. Glömmer allt som oftast bort att vi har de största av fönster och att jag kanske inte bör flasha mig så för eventuella grannar/åskådare. Som tur är har vi inget hus rakt över, men nog såväl en gata haha. Men det är väl ok om jag nu råkar göra det i mitt rum. Värre är väl när jag strosar runt halvnaken på morgonkvisten när jag är hemma hos någon annan. Som har många grannar. Och insyn från varje fönster. Kan möjligen ha hänt ett par gånger. Då får jag be om ursäkt mr.

Victoria Secret

Anyway, det var något helt annat jag skulle komma till, nämligen dagens glada nyhet! Gissa vem som är ledig Valborg!! Jo jag! Fy fan vad underbart! Jag och Jen har som sagt redan gjort upp finfina planer för valborg med start från morgon, picknick och ett par bira i det gröna osv. Kan det bli bättre? Sen kommer Linda m vänner och joinar, Hur bra som helst! Ska bara kirra en biljett nu, hoppas den jag kolla på sist finns kvar. Sen ska vi på Lindus inflyttningsfest på lördagen! Då även allas vår Rosell och Sandy kommer att joina oss när vi tar steget in i dimman och över till andra sidan. Yeeey!

Har redan varit på gymmet en kortis, körde bara överkropp och duschat. Ska nämligen iväg och möta upp Mr P vid sju. Ska ta en promenad, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Bio, fika, film? Vi får se. Hur som helst måste jag hoppa i lite kläder och fixa till mig nu.

Så ciao kära vänner


tisdagsfestligt

Idag har jag uttalat mig om saker och sagt saker som inte alls passar sig i min värld. Det fick mig att vilja kräkas lite innombords. Fattar ni? Har ni känt känslan någon gång? Ni har haft ett samtal och efteråt vill man bara kräkas på alla ord som kom utan att man riktigt fattat det, ord och slutsatser man i efterhand inte ens är riktigt säker att man kan stå för. Nej, än en gång har jag bevisat för mig själv varför jag bara öppnar mig för ett fåtal utvalda personer. Det är för att slippa den där ångestfyllda "fy fan jag vill kräkas på mig själv när jag tänker på vad jag just hasplade ur mig-känslan".  Den känslan uppkommer nämligen bara när jag pratar och öppnar mig för fel personer vid fel tidpunkt om fel grejer. Haha, japp så kan det vara. Dagens ilandsproblematik, eller vad säger ni?

Hade ett långt möte med ssk och sg i mitt område idag i slutet av dagen. Det roliga var att en av de ssk som var där snackade som en av rollfigurerna i Mia och Klara (min o Kings favoritshow haha). Ja med tanke på min 1 timmes sömn inatt och att det var eftermiddag kunde jag inte låta bli att le lite och skratta jävligt högt innombords. Vem säger att det inte är kul med möten? haha

Nej ni, nu ska jag hoppa i gymoutfiten och dra iväg till gymmet och lyfta lite vikter, kanske dra en joggingrunda.

Ciao Peeps.

"you are my sweetest downfall"

Har fått lite nyttosaker gjorda. Klapp på axeln till mig.
Annars då? Har skrivit en liten lista på vad jag ska ta med mej hem över påsk. Blir inte myket för tanken är ju att jag ska få med mej alla sommar och vårkläder tillbaka till Skåneland. Allt får jag naturligtvis inte med, gäller att solla lite bland alla plagg och skor. Ska bli skönt med 4 dagar ledigt hemma med la familia!

Får bli en tidig kväll ikväll. Tror jag sov jävligt dåligt inatt. Har varit trött och lite halvrisig hela dagen. För det första är det fel tid i månaden och sen har jag haft en molande huvudvärk hela dagen som vägrat ge med sig trots ivrigt knaprande på mina favoriter Panodil Zapp. Men men, man kan inte va på topp jämt. Gick ju ändå skitbra både på jobbet o gymmet!

Natti Natti.

Kvällens låt: Regina Spector - Samson
                   

det blir aldrig som man tänkt sig

Busy day. Bara hemma en snabbis o hämta träningsväskan efter jobbet. Som tur var va Pär snäll o ställde upp o kirra så jag fick en biljett till spinningpasset samt en av de bästa cyklarna (nej, alla 9 cyklar har inte fäste för spinningskor. Dont ask me why). Det var sjukt bra och jobbigt pass. Jag kan ärligt säga att det var ett av de absolut jobbigaste spinningpassen jag varit på. Och jag har varit på endel pass..haha Hur bra som helst. Stenhårda fartintervaller hela passet igenom, både stående och sittande. Ligger inne med en riktigt söt tomatröd färg i fejan fortfarande haha.

Såg jättefina påskbrev på coop idag. Ska nog köpa ett paket imorgon. Jag älskar påskbrev och det är sällan man hittar de motiven! (Eh, japp jag är 25. Helt passande att mla påskbrev för min ålder, jag vet)

Ikväll har jag tråkbråkgrejer att ta tag i. Måste städa upp lite här och så måste jag tvätta upp lite träningskläder. Suck.

Jag o Jen när vi satt med c-uppsatsen i höstas. Ub, kära gamla UB.. God Old Days, eller hur var det nu? haha

Dagens glada nyhet är iaf att fröken Rosell tänker dyka upp på Lindus inflyttningsfest första helgen i maj. Själv får jag domen imorgon om jag kan va med på valborg i Uppsala eller ej (Lindus inflyttningsfest är samma helg men på lördan). Ska höra om jag möjligtvis kan vara ledig då. Jag o Jen har ju gjort upp värsta planern för hela dan, så jag hoppas verkligen verkligen det! haha

Latah Dudes!

PS Congrats till Pär som blev med bil igår. Igen. Och hade den till gymmet idag. Back to old habits! Hahahaha

"I think about how it might have been"

Tanken var en tidig kväll, men jag droppar den tanken. För mycket funderingar och tankar som grubblas på och John Blund vägrar slänga sitt magiska pulver över mig. Känner mig för närvarande förvirrad och har lite dåligt fotfäste känner jag. Inte bra, och inte likt mig. Så därför ska jag ge mig själv löftet att jag efter idag ska stänga ute alla tankar kring saker jag ändå inte kan påverka och fokusera på här och nu. På mig, mitt jobb och mitt liv. Moving on.


Ja det var väl ungefär det. Kvällens funderingar lite snabbt så. Som vanligt har jag inget vettigt på hjärtat att förmedla till er. Men det har käre gamle Mr Marley.

Och med det säger jag God Natt kära vänner.

Kvällens låt:
Rachael Yamagata - Be be your love


Make the pain go away

Jag har använt mina favoritskor lite för mycket på sistone. De har gett mig skavsår. Jag räknar kallt med att skavsåren skall vara ett minne blott på påskafton då de åker på igen.

Ciao

söndagssysslor i simpan

Drog en powerwalk förut och efter det köpte jag en aftonbladet o satte mig på mitt favorithak och käkade lunch. O drack en kopp te. Det kan vara en av mina absoluta favoritsöndags-sysselsättningar. Käka lunch på stan. Antingen själv med en tidning eller med kul sällskap.

Anyway, det jag kom på var att jag inte skrivit hur jag beslutade med lgh. Jag bestämde mig efter en massa om och men för att inte ta den. Jag har bestämt mig för att se de här 5 månaderna som en kul grej och erfarenhet men vill efter detta vik söka mig hemåt, närmare nära och kära. Så så var det med den saken. (Men ni kan tro att jag och mamma hade långa diskussioner kring detta haha, vägde för och nackdelar osv haha)

Men nu sitter jag här och är lite lagom dåsig efter all mat. Ska strax kila iväg till gymmet. Blir lugnt idag, lite fria vikter och core! Riktigt hårt corepass och det tycker jag om, ger fin träningsvärk det ni.

Ciao med er!

Dagens låt: Steve Dalton -
Worth Fighting For

some day we´ll be figuring it out

Kul kväll igår. Blev både lite bilspel, buzz och singstar hemma hos P. Naturligtvis var jag enda tjejen och skulle sitta där och skråla med min underbart vackra singing voice haha Men det var kul, jäkligt kul. Efter några glas var det all in som gällde. Sen körde vi tärningsspelet till tonerna av Cornelis innan vi traska ner till Byckare. Fint det.

När stägningsdags närmade sig fick vi erbjudande om att hänga på till Ystad och festa vidare. Jag o P var på först, men sen kände jag efter lite och jag var rätt sliten efter en hel dag på i solen och kände inte för att vakna upp i Ystad idag alltså. Dessutom har ja så j-a mkt jobb till veckan och jobbar bara 3,5 dagar. Så vi avböjde och vandrade hemåt i natten istället.

Upptäckte imorse att jag hade ett missat samtal vid tre inatt. Hade ljudet på och mobilen bredvid sängen. Men tror ni jag vaknade av det? Nej nej. Snacka om däckad brud!

NU ska jag rulla upp min rullgardin och se solljuset sippra in. Ska få på mig lite kläder och fixa till min uppenbarelse. Sen bär det av på en promenad nere vid hamnen.

Ciao Peeps!

Dagens Tips: Från min käre vän King.
Kolla här! Mycket bra tolkning av Håkans gamla klassiker!

Sunny Saturday

Hello Darlings.
Underbar dag har jag haft. Började med en promenad vid havet på förmiddan. Satte mig på några klippor och njöt av solen mot min vinterbleka hud. Satt där ett tag och funderade och tittade på allt det vackra. Sen spatserade jag in till stan igen och gick hem och bytte om från träningskläder till lite finare och så gick jag ner till ett lunchställe på storgatan. Hade med mig en tidning och åt deras lunchbuffé och så satt jag o myste o läste och åt gott. Färsk annanas till efterrätt.

När jag sen gick ut och satte mig på en bänk på torget för att sola lite till ringde Pär och fråga om jag skulle med till Brantevik och spela Boule. Klart jag skulle. Hem och hämta vinet och iväg for vi i Magnus  vrålåk haha (ska jag säga som inte ens äger någon bil!). Sjukt vackert läge på den boulbanan, verkligen precis vid havet. Efter två omgångar stod det 1 -1 och gick vi till fiket och köpte glass. Efter det var det dags för sista omgången och efter en sjukt jämn kamp vann Pär och Magnus över mig och Max. Men vi lät dem ju vinna. Det var fan på hårstråt grabbar, vet om det haha

Har tagit lite bilder under dagen men har ju fortfarande ingen sladd tyvärr så ni får ge er till tåls helt enkelt haha

Vi skulle laga lite käk ikväll men jag känner mig lite sliten så jag käkar nåt enkelt här hemma och lämnar matlagandet åt pojkarna som då kan välja fisk och skaldjur utan att behöva ta hänsyn till min löjliga lilla allergi haha

Grill n´chill -08 (Maria o Linda)

Ska snart slänga mej in i duschen. Är lite röd på näsan (okej, ganska mycket röd..haha) men det kanske går över innan kvällen om jag har tur haha, sen kommer fräknarna istället! När jag har duschat och fixat mig lite ska jag ta en flaska rosé som sällskap och bege mig hem till Pär o de.

Ha en fin fredagskväll!
Ciao

Good morning sunshine!

Sjukt fint väder idag igen. Tror jeansjackan får åka på sen.
Gårdagskvällen blev rätt lugn. Vi gick till Byckare och P skulle käka, men jag som ätit fil innan tänkte bara ta nåt litet. Men ja, ni känner mig. Jag kände doften av mat och naturligtvis var jag tvungen att ha den sjukt goda oxfilén till mitt glas rött. Vi spela lite backgamon, tog ett glas rött till. Sen när jag varit på "the ladies room" hade P beställt chokladkaka med vaniljglass och ajg överdriver fan inte om jag säger att det är en av de absolut godaste efterrätter jag någonsin ätit, den helt enkelt smälte i munnen, chokladkakan, galet gott. Lite te till det och det satt som ett smäck. En ren jäkla mat och vinorgie blev det, Så bra!

Vill se de senaste avsnitten av L-word men kan ju inte ladda ner. Suck

Men nu ska jag få på mig lite kläder och gå ut o gå en sväng, sen ska jag kolla om jag hittar ett par tygskor någonstans i ALLA affärer som finns här, jag bara måste ha ett par när det är så varmt.

Har varit snack om boule senare, och lite rosé i solen. Vi får se.

Latah!

It´s friday baby, Friday!

Skön skön dag. Utbildning i K-stad fram till lunch. Lunchade i Kivik på ett jättemysigt ställe bredvid Kiviks musteri. Gillar att det är lite utbildningar på g framöver i Lund o malmö och så för det är så fina landskap att bila runt i. (Säger jag som sover bort mesta tiden..hahaha)

Miss Sunshine

Har iaf precis varit på gymmet o kört spinning och sen lite fria vikter samt mage och rygg. Som sagt, jag älskar fredagsträning! Just nu är jag mitt uppe i planerandet för kvällen. Kankse blir det middag på stan och ett par bärs, kanske något helt annat, vi får se.

Latah

Så Jävla Kluven!

Fan alltså. Jag skulle aldrig ha kollat på den där jävla lägenheten, jag visste det! Klart jag skulle älska den. Det kunde jag ju ändå ha räknat ut med arslet. Så varför fick jag för mig att det skulle vara en bra idé att gå o kolla på den. Den var iaf fräsch med tvättmaskin o torktumlare, duschkabin i badrummet. I övrigt var lgh ljus med mörka träbalkar i taket och ett öppet kök. Ja, jag skulle fan vilja ha den alltså. Andra huset på storgatan från hamnen sett, galet fint läge. Med en trädgård där man kan sitta o grilla o sånt. Men samtiigt.. 4 månader, är det värt det? Visst kanske jag får förlängt men jag vill ju så gärna ta mig uppåt landet, närmare familj och vänner. Jag vill kunna bestämma på fredagen att jag drar hem över helgen om jag känner för det. Eller jag åker och hälsar på brorsan eller någon kompis. Jag vill inte vara 50 mil från alla jag älskar. Kan jag då ha mage att dra ner alla grejer för bara fyra månader? Dessutom har mamma då precis fått en ny höft då så de har inte möjlighet att hjälpa till med flytten. Men det går ju säkert att lösa om det skulle vara så. Ja innan morgondagen gryr bör jag ha kommit till ett beslut..

Veligare brud får man fan leta efter. (jag på the e-pub typ vår -07 eller nåt sånt skulle jag tro)

Jag är fan sämst på att besluta saker alltså! Suuuuck för min velighet.

Så någon lugn o mysig kväll har det inte blivit. Har planlöst vandrat runt på stranden i den vackra vackra solnedgången och funderat på allt. Mysigt på sitt sätt iofs..

En annan sak. Har glömt hänga in bilnyckeln på jobbet idag. Vilket innebär att fröken alexandersson måste vara på jobbet vid kvart över sju för att hänga med o tanka bilen innan vi ska fara till K-stad. Helt i onödan. Nej men det är bara kul, verkligen, jättekul faktiskt nu när jag tänker på det.

Ciao med er.

PS. Conrats till P som fick VG på tentan, härligt. Det måste firas i helgen haha

Who says running away is not the answear?

Hola folket!
Sjukt fint väder ni! Hoppas det håller i sig över helgen och vidare över påsk så klart! Om en vecka sitter jag på tåget hem till värmlandsskogarna ni, konstig tanke. Men måste ju hem och fylla på klädförråden lite, nu j-ar ska alla vår o sommarkläder med mig ner till söder! Okej alla kan vara en överdrift, men många!

Har ingen sladd till kamera/mobil så det blir bara gamla bilder. Trist, jag vet!

Gick från jobbet vid halv sex idag (slutar egentligen halv fem). Sista besöket för dagen drog ut på tiden och jag kände att jag ville dokumentera lite innan jag drog hem. Men det bra med att ha årsarbetstid är att man kan göra upp det där lite som man vill, en timme längre idag o en timme kortare någon annan dag. Imorgon ska jag och några till iväg på utbildning av websesam i Kristianstad, ska bli kul.

Anyway, känner mig lite sliten idag och ligger inne med go träningsvärk från de senaste dagarnas träning, särskilt axlar där jag la på ett kilo igår. Så ikväll har jag myskväll! Med mig själv alltså. Har köpt en massa frukt, natugodis o en tidning. Älskar att ha såna kvällar ibland. Men först ska jag kila iväg och kolla den där lgh jag skrivit om. Kolla vart den låg förut och den ligger verkligen galet nära hamnen, sjukt bra läge.

Ciao Bellas

"jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams"

Drog iväg till gymmet men lyckades komma några minuter efter att de släppte biljetterna och samtliga var slut. Så jag sprang en halvmil på bandet och sen körde jag lite fria vikter. Gick hur bra som helst! Dessutom gick jag till gymmet i bara tröja, ingen jacka, så bra! Efter gymmet gick jag ner till havet och strosa runt lite medan jag snacka i mobilen med nära och kära.

Good Old Days

Ja ungefär så har eftermiddagen varit..

So Long

Fucking lovely

Sjukt fin dag idag! Började med grått o lite trist väder men efter hand så sprack molntäcket upp och solen har skinit och det har varit helt grymt väder. Blev helt varm när jag var ute o gick en sväng på lunchen. Uteserveringarna börjar så smått öppna och när jag passera hamnen påväg hem såg jag att det va kö till glasskiosken. Nice!

Nu ska ajg kila iväg på spinning så jag hinner få någon plats. Jag köpte förresten gymkort igår!

Ciso ciao Darlings!