Skål för fredagsnatten

Låång dag på jobbet. Men nu bär det strax av hemöver.
Tror vi skiter i tennisen och drar ett par bärs istället. Fan så väl jag behöver det ikväll efter den här veckan. Känner mig helt jäkla slut verkligen. Lite bira på det och det snurrar förmodligen i min skalle.

Har kommit till beslutet att jag ska investera i en ny dator istället för att krångla med min gamla. Räknar med att A kan hjälpa mig att hitta nåt bra till hyfsat pris. Aja, vi får väl se, det löser sej.

Ikväll blir det fylla.

Ciao

Friday baby, friday!

Så var det fredag igen. Veckan har gått fort, säkert för att det varit så mkt på jobbet.
Imorse var första morgonen som jag kom tillbaka som det kändes lätt kyligt i luften. Eller inte kyligt riktigt, men friskt. Det har varit sjukt kvavt och varmt på senaste. Men inatt måste det ha regnat på bra, måste ha börjat efter att jag lagt mig för kvällen igår var jättefin. Nu är det klarblå himmel. Perfekt fredagsväder. (Och det var dagens väderrapport...haha)

Var på spinning igår, kul.

Helgen är oplanerad. Kanske en vända till Malmö. Ikväll blir det beach om det är tillräckligt med folk annars tennis.

Ciao ciao.

why why why

Jaha, här sitter jag kvar sist på jobbet igen. Men idag har varit snäppet lugnare än övriga dagar och imorgon kan bli ännu lite lugnar, men fan, peppar peppar. Har diskuterat var vi ska käka fredagslunchen men inte kommit fram till något direkt. Vi får vänta och se vad det är för väder imorgon och bestämma utifrån det. Som det ser ut ska det vara finväder iaf!

Min dator ja...A var ju upp med den och det funkade inte med en annan laddare. Kan tydligen bli jävligt dyrt att laga skiten. Iiiinte bra alls. Jag behöver ju den. Är redan sjukt less på att vara utan datorn kan jag säga. Ska kila förbi Euronics igen o testa en laddare till.

Nej fan, nu ska jag strax dra mig hemöver.

Ciao ciao Darlings.

PS Christer med Kitty och Jonna är jäkligt kul. Fin underhållning i bilen. Alltid sköna ämnen de tar upp.


Mys i Brantevik

Jättemysig kväll igår. Massor av folk som satt och picknicka och lyssna på livemusik i den ljumma sommarnatten. Jag och A cyklade dit och det var så skönt. Där mötte vi upp de andra som tog bilar. En bärs slank naturligtvis också ner.

A har fått min dator och ska lämna in den till it-syd (?) idag och se om de kan fixa den. (Detta eftersom han är ledig hela dagarna och erbjöd sig att göra det, snällt nog) Hoppas hoppas!! Tråkigt att va utan datorn. Har lite grejer på datorn som jag skulle behöva ta tag i under helgen också.

Nu börjar jobbdagen. Hoppas den blir mer human än de andra 3 dagarna den här veckan!

So Long.

Trött

Ensam o sist kvar på jobbet idag igen. Var inne med datorn och de fick ur den lösa delen och jag fick pengarna tillbaka. Imorron ska jag dit och köpa en ny laddare igen. Så ingen dator för fröken än så länge.

Ikväll ska vi till Brantevik o lyssna på musik och picknicka lite.

Latah Dudes.

Det vanliga flytet

Nehej. Tror ni inte den nya jävla sladden gick sönder? Den ena delen lossna i datorn och den andra hängde fritt. Gött. Får inte ur den lilla delen som sitter i datorn. Nu lär jag ju i all vissa få lämna in den. Jag har inte rååååååd med det här! Fan också.

Nu börjar arbetsdagen.

Ciao

det mesta löser sej

Jaha, då har man vart stan runt till elektronikaffärerna. Ja de 2 som finns alltså. (Okej, det finns 3 men jag hann bara till nr 2 så var problemet avhjälpt.) Såhär: På affär nr 1 testa de batteriladdaren och sa att den fungerade utmärkat. Jaha skit också, tänkte ju jag som såg höga lagningskostnader framför mig och att vara utan datorn ett par veckor. Min intuition sa mig att jag borde gå vidare till affär nr 2. Sagt och gjort. Väl där insistera de på att få testa en annan laddare trots att jag sa att det inte var något fel på den. Vad visar det sig? Att det funkar prima. Yeeeess! Helt jävla wonderful att slippa lämna in den. Har lite grejer på G som jag måste ha datorn till så det var kanoners.

Bara en och en halv vecka kvar till Way out west!

Men nog om det. Det har varit en helt sinnessjuk dag, hann bara sitta några minuter på lunchen, i övrigt har det varit full rulle precis hela dagen. Inte en lugn minut. Ni kan tro att jag inte direkt hunnit kolla på klockan o tycka att tiden gått långsamt..

Jättefin kväll ikväll. Bör tas tillvara på får väl se om energin räcker. Känner mig rätt ömd just nu..

Latah

Why oh why?

Min dator har psykat ur och ladderiet vill inte ladda. Ska springa in med den nu efter jobbet. Har varit en helt sjukt intensiv dag men nu har jag bara några smågrejer kvar att fixa. Kommer somna sött ikväll har jag en känsla av haha

För övrigt kom jag ut på en löparrunda igår äntligen. Sjukt skönt och gick riktigt riktigt bra trots min kassa form.

So Long Dudes. Im off.

Busy woman

Idag är jag både trött och sliten. Trött för att jag sov uppskattningsvis 2 timmar inatt. Sliten för att det är jävligt mkt att göra på jobbet just  nu och jag har strulat med en annan yrkeskategori under dagen, som helt verkar ha tappat förståndet. Suuuck. Men men tiden går iaf fort när man har såhär mkt att göra.

Trött tjej på väg till jobbet imorse..

Skulle gått på spinning, försöker ta tag i konditionsbiten ni vet. Men det blev inte så, kom hem rätt sent och var sliten och hungrig. Så nu ligger jag i sängen med laptopen i knäet, mätt och belåten. Ska försöka ta mig ut och ta några löparsteg lite senare, när maten lagt sig.

Förresten tror jag att jag är allergisk mot getingar eller bin eller vad det nu var som stack mig igår. Jag har iaf något som är misstänkt likt en allergisk reaktion på ena skinkan. Blev stucken igår på stranden och det är fortfarande varmt och rött och kliar. Men det kanske brukar vara så. Var så länge sen jag blev stucken att jag inte ens minns. Skit samma egentligen. Hur som helst så är det drygt.

Latah Dudes.

Grattis grattis grattis!

Till den allra bästa styvfar någon kan önska sig!!
Visserligen i efterskott men internet ville inte fungera igår och bättre sent än aldrig!

Kram!

you caught me in a weak moment

Jaha så håller ännu en söndag på att nå sitt slut.
Helt okej dag på det stora hela. Drog till Borrby strand och låg där någon timme innan vi drog vidare till Ales stenar för att vara lite kulturella och för att jag helt enkelt bör ha sett det efter att varit på Österlen så länge nu. Sen drog vi vidare till Branteröken för lite käk. Ryggbiff fick det bli. Riktigt gott på det stora hela, synd bara att de valde att inte fråga hur vi ville ha köttet så vi fick Well done. Men men det fick gå haha

Ales stenar flygbild. (Photo: Ystad turistbyrå)


Beachklädd. Mina älskade Lee-jeans som köptes i NZ som användes tills de var helt utslitna och var tvugna att kapas till shorts. Finns inget bekvämare än dem! So 80s på tishan som jag glömt bort att jag hade och aldrig använt haha

När vi kom hem drog jag till gymmet en sväng och sen va jag ute och gick. Ja ungefär så har dagen sett ut, hyfsat produktiv söndag om du frågar mig. Skönt att jag inte va ute igår, känner mig rätt utvilad idag och det kommer behövas för det är smått crazy på jobbet nu. Skönt med mycket att göra för det får dagarna att flyga förbi (okej det var en stor överdrift, men fan, ni fattar).

Får se om jag drar upp till A och ser en film sen. Först blir det bums in i duschen iaf.

So Long.

good girl one day, bad girl the next

Kors i taket. Terese var nykter igår. En lördag spenderades ensam hemma. Kan inte minnsa när detta inträffade senast. Klapp på axeln, eller nåt.

Fredagen förresten. Då lyckades jag när jag hoppade runt på dansgolvet, få in en bit glas under foten vilket ledde till massa blod. Mysigt värre när foten klibba fast i skon hela tiden för att det var blod där. Ingen risk att jag skulle gå o få ett plåster, nej nej, det fick gå över av sig själv. Resultatet? Helt blodig fotsula när jag kom ut men bara ett jättelitet sår. Dessutom är det fortfarande oklart varför jag valde långklänning utan BH när jag gick ut och dansade och hoppade som fan på dansgolvet. Kanske för att det inte riktigt var tänkt att bli en sån kväll. Men man kan säga att jag nog såg lite lätt malplacerad ut i min klänning hahaha, men det sket ju jag i. Jag var ju i Lalaland och där kan ingen komma åt mig.

Perfekta klänningen till att hoppa runt till "det snurrar i min skalle" på dansgolvet i. Oh yes.

NU ska jag kilaiväg till Brunshallen och handla lite frukt innan Ante hämtar upp mig och vi ska fara till beachen. Nice.

Latah Peeps.


en gnagande känsla av saknad

Det gick åt helvete med min intention att ta en lugn kväll igår.
Blev Thaikäk och ett par Mariestad först, riktigt gott. Drygt bara att det tog en timme att få in den satans maten. Men det var trevligt och det blev mycket snack om allt och inget. Efter glass i hamnen styrde vi stegen mot Bykarns. Efter tre bärs kom tanken "Äh fuck it, nu kör vi" och det gjorde jag. Drog vidare till Paviljongen där Max jobba. I dimman träffade jag på mina stockholmspojkar och andra bekanta samt gjorde nya bekantskaper. Ungefär precis så en kväll på Paviljongen brukar se ut. Dansade som aldrig förr och det var sjukt kul! Men duktig flicka som jag är avböjde jag flertalet efterfester. Klapp på axeln till mig.

Bohem-Terese

Jag och Ante skulle dragit till Malmö idag. Men både han och jag var för slitna och vi droppade tanken rätt fort. Rörande överrens. Blir en lunch på Börjes sen istället, om det finns plats. Galet galet mycket folk på stan verkligen.

Latah Peeps.

Vilsen men beslutsam flicka.

Sjukt tung dag på jobbet idag. Mentalt alltså.
PAVEpatienter ger en alltid en tankeställare. Man inser väl sin egen dödlighet och tankar om att man fan bör leva mer i stunden dyker upp. Varför jobba för något som ska bli bra i 10 år. Missar man vägen dit så missar man ju stora delar av livet egentligen. Ja, jag är lite dyster idag. Men det ska det bli ändring på.

Ibland roas jag av att prova kläder som är så långt ifrån min stil man kan komma. Som här. haha

Ante tyckte jag skulle hänga med ut o käka o ta en bärs med honom o co. Ska försöka rycka upp mej lite haha Alla kläder är i tvätten, what to wear? Aja det löser sig. Duschen först iaf. Tvätta av mig all trötthet ska jag försöka med.

I början av veckan, ja egentligen hela veckan har min tanke varit att sluta feströka. Ända tills typ just precis nu. Sommarkvällen är här, det är fredag, snart sitter jag med en bira i min hand och lusten faller på. Hmm, kanske kan sluta nästa helg haha Fan vilken kass självdiciplin.

You naughty girl..

Ha en fin fredagkväll folket, hoppas vädret är med er precis som det är med mig ikväll.

Ciao

jag bär på en hemlighet

Torsdag kväll.
Händer inte så mkt här i Simpan. Men det blir ju vad man gör det till och det är helt mitt eget fel. Det är iaf en marknad i stan i dagarna 3 och idag efter jobbet gick jag och Christina en vända. Fick med mej två par tygskor hem för 250 spänn tillsammans. Trevligt att fynda. Sen blev det en obligatorisk godisrem såklart. O så mötte vi mr V som påstod att jag såg sliten ut. Vad menar han nu? haha Tur han känner till hur jag funkar annars hade han väl trott att jag börjat punda eller nåt med mina trötta ögon och uttryckslösa ansikte.

Hamnen i Simpan i våras.

Helgen är ännu oplanerad. Jag hoppas naturligtvis på strandväder. Men det kan man inte styra över. Hela veckan har varit varm och kvav här. Idag köpte jag med glass till kontoret som vi mumsade på och försökte kyla ner oss lite med.

Exakt den här stunden saknar jag nu. Så enkelt, så givet, så oplanerat, Bara så jävla bra!

By the way. I går va jag ute och gick vid havet ett par timmar. Gick bort till hamnen i Baske, tittade på solnedgången, åt vilda körsbär och satt på klipporna i min ensamhet. Försökte väl få tankarna att klarna men det gick inge vidare. Bara att se tiden an.

Nu: duschen.

Ciao Bellas

Kontraster.

Sov knappt en blund inatt. Vet inte riktigt varför. Förmodligen en kombination av att jag sov nästan hela tågresan hem och att jag fortfararande var full av den obligatoriska söndags- och bakfylleångesten. Det var ingen lek att gå på tåget igår. Så mkt spänningar och ångest som ledde till att stackars lilla jag slocknade och sov som ett barn på tåget, lycklig över att slippa tänka för några timmar. Vaknade omtöcknad och lite ledsen emellanåt och insåg att det bästa var att bara somna om.

Finsittning januari -09. Känns som en annan tid, en annan värld.

Hade inte alls tänkt gå ut i lördags. Men ja, ni känner ju mig. Innan jag vsste ordet av hade jag gjort upp planer om en gemensam utgång med det gamla gänget, reunion. Vaknade lördag morgon och kroppen skrek nej! Men vad gjorde jag? Jo, vid fem drog jag ett par bärs, en återställare. Sen rullade det på och jag blev alldeles för packad för att det ska kännas helt ok när man vaknar. Så ja, därav min grova ångest. Så söndagen var ännu en dag när jag sakta vaknade till liv och kroppen skrek nej. Nej till att ensam sätta mig på tåget och fara söderöver. Men sånt kan man inte välja och plikten kallar.

Någon tittade lite för djupt i glaset i lördags. Men va fan, man lever bara en gång, eller vad är det man säger?

Det är skönt att komma tillbaka på jobbet och rutinen på något obeskrivbart sätt. Nytt fokus. Igen. Just nu är jag bara vilsen, men jag vet att det kommer lösa sig. Behöver bara ett par dar att hämta mig på. En vecka i Värmland fick mig ur balans, ur fas. Men fan, så är det ibland, man repar sig.

Har tränat lite styrka. Sen har jag tryckt två ägg och ett stort glas mjölk. Var egentligen inte hungrig men har lärt mig att kroppen mår bra av lite protein emellanåt.

So Long Peeps.

Back in Crazytown

Det är helt sinnessjukt mkt folk i stan just nu. Skulle springa iväg till Brunnshallen (ica) o köpa en sallad förut på lunchen och köerna var helt totalt jävla sinnessjuka verkligen! Först skulle jag försöka parkera med bilen, men jag gav upp rätt fort och åkte ner med bilen till kontoret och tog biken istället.

Det var inte precis bättre efter jobbet när jag va tvungen att handla mat, då var det ännu värre, men det var bara att härda ut. Kul också att jag när jag stog och surade i den pisslånga kön kom på att jag glömt låsa ytterdörren till våra kontor (Kontoren var alltså låsta men inte ytterdörren och då blir inte vaktmästarna glada) (jag var sist) så det vara bara att lassa upp kassarna på cykeln och cykla ner och låsa. När jag cyklade från kontoret kom det naturligtvis en riktig sommarskur, tack för flytet. Så väl hemma efter 20 minuters cykling på kullerstenen var det inte många av mina 12 ägg som var hela om man säger så haha

Men ni kanske undrar hur jag haft det hemma under semestern. Jo, jag har hunnit en himla massa. Åka till mamma och Mats i husvagnen i Årjäng, luncha hos mormor ett par ggr, 3 st familjemiddagar, Poolhäng, plocka svamp, fiska, hälsa på syrran i husvagnen i Alster, bio, festa, hänga med Helena, fika med kingen, målat fönster på en husbåt, och varit på en anställningsintervju till ett jobb som jag tyvärr inte fick. Men så mycket uppvilande har det inte varit. Nej det har varit för mycket härj, strul, missuppfattningar och grubbel för det. Men jag har ändå haft en jättefin vecka med nära och kära.

Latah Dudes, latah.

PS Några bilder har jag knappt utom några som syrran tog i onsdags på familjemiddagen. Min kamera är ju som bekant trasig, inne på lagning nu äntligen iaf.

Update från Värmlandsskogarna

Tjing.
Ett bra tag sen jag skrev nu. Har haft fullt upp med att fiska, plocka svamp, sola, hänga med familjen, ja sånt man gör på semestern. Så resterande tid ska ägnas åt hårt festande. Festandet måste ju få sin beskärda del av min tid det med, det vet ni som känner mig haha

Mys med systers fina hund igår vid familjemiddagen!

Men nu kommer snart helena!

So long dudes!

Prioriteringar

Gick sådär med att packa. Drog ner till Cimbis med Ante och tog någon bärs oh nåt glas rött och filosofera över livets underligheter istället. Ungefär. Vet inte om vi kom fram till nåt vettigt egentligen. Mer än att jag är en jobbigt komplicerad varelse som aldrig är nöjd kanske haha.

Ska försöka sova. Får packa det sista imorron någon gång. Det löser sig. Orka tänka på det nu..

Natti.

suckar en vanlig torsdag.

Jaha, imorgon bär det visst av till Värmlandsskogarna. Får alltid en konstig känsla i magen percis innan det är dags. Kan inte påstå att det är längtan precis. Det är något annat, något oidentifierbart som gör mig på trist humör.

Packa är jag kass på som vanligt och väskan står där och glor på mig, överfull naturligtvis. Trots att jag inte packat hälften av alla viktiga grejer. Precis som vanligt alltså. Får se hur jag löser det denna gång.

Trist att jag verkar missa så mkt just denna veckan, Kiviks marknad, festival, Tosselilla. Ja, you name it och det händer denna enda vecka som jag inte befinner mig i varma Skåneland. Skönt att vi haft finväder under veckan när övriga Svea rike verkar haft skyfall iaf.

Ciao ciao.

Grill n´chill

Jo, det blev visst roligare än så igår kväll. Ante tvinga ner mej till hamnen för lite glasskäk. Okej, tvinga kanske kan vara fel ord. Locka ner mig med löften om glass kanske snarare. Gott gott gott.

Ikväll har jag varit på spinning och när ja kom hem hade ja ett mess från Ante som hade spontan grill n´chill kväll hemma. Så det blev en snabbdusch innan jag kila över till Ante och co. Mkt trevlig kväll!

Natti.

Fatigue?

Sjukt trött i kroppen idag alltså. Det gick inge bra på tennisen så efter ett tag gav vi upp. Drog ner till stranden för ett kvällsdopp. Det var riktigt riktigt skönt i solen. Blev bara ett snabbt dopp o sen självtorka för vi hade inga handdukar. Spelar igen på torsdag, hoppas det går bättre då haha.

Nehej, det blir inte roligare än såhär. Nu ska jag hoppa i duschen.

Ciao

nymfomaner är vi allihopa?

Jaha, spinning blev det och lite styrka på det. Inte sä jättehårt pass, men helt okej. Lagom en måndag som denna. Man kan säga att ja har ungefär 3,5 jobbdagar kvar tills min 1 vecka långa semester haha NICE! Som jag ska njuta åt ett par lediga dagar. Förhoppningsvis i solen. Prognosen för helgen o början av nästa vecka ser finfin ut, hoppas det stämmer!

Innan jag far måste jag tvätta en massa samt packa. Hur ska det gå till, packa för en hel vecka. Ni vet hur jävla kass jag är på att packa!

Kan mycket väl sluta något i stil med detta. Eller ja, det kunde ha gjort om jag haft så många väskor. Tur jag inte har det.

Ciao Peeps.

sliten, så sliten.

Sliten och trött efter helgens bravader. När ska jag lära mig att inte gå så hårt på spriten? Kanske aldrig.

Så här såg jag ut i fredags när jag och Mikaela mötte upp pojkarna på Paviljongen.

Ska tvinga iväg mig själv på spinning. Jag är i behov av det efter helgen, det vet jag.
Har varit mkt att göra på jobbet idag å tiden har gått fort, nice!

Latah

Klant Alexandersson

Fortfarande sliten och trött. For till Ystad bara för att inse att inga affärer var öppna på söndagarna där utom Åhlens. Suck. Jag fick mitt balsam iaf men unga jeans för A. Anyway, drog en pizza på Bröderna M och sen köpte vi en massa godis och drog hem till A och kolla på Wallander.

Back in the days

Nu har jag iaf handlat och gjort matlådor, duktig flicka! Så nu ligger jag här och slöar och ser inte fram emot natten. Som ni vet har jag ju infört en ny vana att inte sova på söndagsnätterna. Inte helt ok.

Just ja, en annan grej. Brände upp hela baken och en liten bit ner på baksida lår igår. Det är inte helt skönt att sitta ner. Dessutom lyckades jag ställa mig upp under ett fönster på efterfesten vilket resulterade i att jag fick det i ryggen, en rejäl smäll. Inte heller skönt. Men man kan inte ha det skönt jämt heller, eller hur. Som man bädda får man fan ligga.

Nu ska jag äta lite jordgubbar.

Ciao

sliten

Det var en kul kväll igår. Börja med middag på Paviljongen. Det var så jjävla varmt att jag trodde ja skulle dö när jag gick till Paviljongen.

Middagsfin.

Sen bar det av hem till Christina, där va Sofie och Karin och festandet drog igång. Sen gick vi till Pavilongen och sen efterferra hos Karin. Skön kväll som sagt! Men sliten som fan idag!


Dressad för fest!


Var tvungen att dokumentera Karins retor mobil hahaha!

Nu bär det av till Ystad, Ante hämtar mig om exakt 3 minuter. Men han är säkert sen haha

Ciao

A day at the beach

Jäkligt skön dag på stranden! Badat och solat och lekt med boll. Sand ÖVERALLT. Börjar få en riktigt sjysst tan. Nu blir det en dusch och sen iväg och äta. Ikväll blir det fest. Naturligtvis.

Imorse. Sliten haha

Mmmm...Calippo!

På med snorkeln..haha

Njut av solen!


Efter beachen.

Latah.

skål

Beslutade mig för att dra tidigare från jobbet idag. Har ju endel innestående timmar. Så efter lunch (som vi för övrigt intog på Mandelmanns under 2 timmar, långlunch kallar vi det haha) drog jag ner till beachen och sola och bada. Så jävla skönt att bada var det, precis lagom svalkande. Efter det blev det en vända till systemet och sen en snabbis på gymmet.

Mr P ringde förut och sa att de skulle käka och dricka vin vid halv åtta på Paviljongen om jag skulle hänga på. Men jag hoppar middagen och kommer för lite vindrickande istället tänkte jag. Sitter i sängen och funderar på vad jag ska ta på mig kvällen till ära. Ska snart slänga mig i duschen.

Ha en skön fredag kväll. (Om en vecka har jag semester. Känn på den!)

Skål o ciao

ovisshet

Underbart skön eftermiddag/kväll. Spelade beach ett par timmar innan vi gick hem och duschade och styrde stegen mot grillbuffén på Paviljonen. 10 pers var vi och det var riktigt riktigt trevligt! En bira blev det men det är okej. Jag har ju faktiskt knappt någon semester, då måste man få unna sig en öl då och då istället. För övrigt vägrar jag tro på prognoserna som säger att ett lågtryck ska dra in över landet lagom till min semester. Det är I-N-T-E okej. Och jag tänker som sagt inte lyssna på det örat.

Min tavla, äntligen är den MIN! (Den översta)

Helgen är relativt oplanerad. Eller ja...imorgon kanske det blir middag på Paviljongen med Mr P o co med vidare dans och dryck. På lördag blir det förfest med kolleger och kanske styr jag sedan stegen vidare till Victors förferra, vi får se. Paviljonegen är slutdestinationen hur som helst. Som vanligt.

Jag hoppas at lördagen ska spenderas på beachen och i havet. Sol och bad för hela slanten. Jag hoppas hoppas innerligt att finvädret håller i sig. På söndag har jag lösa planer på att dra till Malmö och shoppa lite, är riktigt sugen på det. Men vi får se. Väder, humör och bakfylla styr den saken...

Ett av alla mina underbart söta syskonbarn, som jag önskar jag fick träffa så mkt oftare än jag gör nu.

Imorgon är det fredag och vi på jobbet ska nog käka på Mandelmanns!

Sleep Tight nu.

Beachtorsdag!

Igår när jag kom hem från ett sjukt svettigt spinning och gympass var jag sugen på att göra något. Jag var uttråkad och ville inte sitta hemma. Så jag mötte upp Ante på Bykarns och vi tog ett par öl i solen och jag åt glass med, på en bädd av hallon och choklad. Nice. Riktigt mkt folk i farten och vi gick senare vidare till Paviljongen där det så smått började droppa in lite folk. Satt i linne ute hela kvällen, underbara sommarkvällar alltså!

Som sagt, linne hela kvällen!

Det har varit lugnt på jobbet idag, bla stanna jag och Christina i hamnen och köpte kulglass. Har varit så otroligt jäkla sjukt varmt idag verkligen. Man måste nästan ligga på stranden med något kallt i hand (förslagsvis en bira) när det är så här varmt, så man kan ta ett dopp emellanåt. Så grattis till alla er som har semester!

På jobbet måste man ha lång kjol som går över knäna. Så här såg jag ut imorse. (Tur ni inte kan se mina trötta ögon haha)

Nu ska jag få på mig lite kläder (med betoning på LITE) och kila bort till beachplanen. Ska spela beach och sen ska vi käka grillbuffé på paviljongen. Trevligt värre! Och imorgon är det fredag. Yesss! Äntligen!

Ciao ciao folket.

Söndagsbarn

"Söndagsbarn är sött och snällt. Söndagsbarn har det alltid bra och får det mesta de vill ha. Det har alltid ansetts för lyckligt att vara söndagsbarn. De kan se in i framtiden, nästan allting lyckas för dem och de har livlig fantasi."

Vi pratade om söndagsbarn idag på jobbet (Karin hade tur med något och Ingegerd sa att hon måste vara fött söndagsbarn och jag var naturligtvis tvungen att veta vad det innebar.) Skickade ett mess till mamma och det visade sig att jag själv är en söndagsbarn. Undra när den turen ska komma sa jag. "Men du har väl tur!" sa Ingegerd. "Du är frisk, söt, fin kropp, familj". Och det är ju sant, man har så mycket som man inte ser som man ibland omedvetet tar för givet. Men sen finns det ju så mkt annat som jag eller nära till mig haft otur med. Men men nu när jag vet att jag är söndagsbarn kommer nog flytet återkomma till mej tror jag (Jag hade ju sån jäkla tur i spel när jag var liten, sen försvann turen med ett jäkla POFF!)

Christina har flyttat ner på Strandvägen o delar rum med mej nu när Annelie har semester, trevligt värre! Blir nog en glass för att fira detta imorgon haha. Varje chans att fira bör tas tillvara, helt klart!

Ska iväg på spinning om ett tag. Ska se till att få min favoritcykel idag, ska komma före grabbarna som alltid tar den!

Latah dudes!