Alla dessa lägenhetsfunderingar

Trött både i kropp och huvud idag men fortfarande på ett riktigt riktigt skönt humör. Har börjat överrapporteringen idag vilket innebär att jag har börjat sätta mig in i de befintliga påbörjade men ofärdiga ärendena samt bokat in några besök och så. Kommer nog bli bra det här. Känns så skönt så fort jag börjar få struktur på saker och ting och kan börja arbeta på riktigt, så det känns bra och det är kul!

Jen´s födelsedagspressy -09

Har blivit erbjuden en lgh på storgatan med denna beskrivning:
"Ytan är, om jag inte minns fel, knappt 60 m2, med öppet vardagsrum, köksavdelning med rymig matplats samt sovrum. Duschrum med tvättmaskin. Hyran är cirka 4.000 kr/mån., tillkommer kostnaden för värme och belysningsel. Lgh är belägen på andra våningen, Du har tillgång till en lummig trädgård."
Funderar på om jag iaf ska kolla på den. Men då blir jag väl bara sugen och så måste jag härja ner alla grejer hit ner haha. vi får se

Ska iväg och kolla in ett annat gym nu, om det inte vekar bra så ska jag till helsunt en sväng.

Over and Out.

Metrosexuell säger du?

På tal om metrosexuell. Det finns någon i min omgivning som man kan säga stämmer perfekt in på beskrivningen som ges på benämningen metrosexuell. Utdrag:

En annan syn på metrosexualitet kan innebära att man oavsett egentlig sexuell läggning framhärdar stilfullhet före det mesta.

Fredrik Ljungberg är en kille som brukar kopplas ihop med begreppet.

Haha visst är det kul! De flesta har nog någon sådan i sin omgivning, en grabb som bryr sig mer om sitt hår och appearance än vad vi gör. Källa är
Wikipedia

Ciao


its a fine line

Hello Darlings!
Är på ett strålande humör!
Har varit och tränat spinning och det gick verkligen hur bra som helst. Trodde det skulle vara skitsegt för mina förusättningar var inte direkt de bästa. Festat hårt hela helgen, knappt någon sömn alls inatt och ingen mat i magen sen lunch (Var tvungen att halvspringa till gymmet för att hinna). Sjukt skönt att ha kommit igång med träningen, jag mår hundra gånger bättre när jag tränar (men then again, det gör väl ändå de flesta haha)

Valborg -08

Håller på o kollar lite på det här med gym nu. Om jag ska ta det som jag provtränat på några gånger eller om jag ska ta o kolla upp ett annat gym som ligger lite längre bort men är billigare. Det är lite drygt på Helsunt, där jag tränar nu, för det finns bara 9 spinningcyklar och man akn inte boka plats. De lägger ut biljetterna 30 minuter innan så det gäller att man är i tid. Men de har en sjysst gymdel. Ja, man får väl ta o väga lite för och nackdelar!

Har suttit och kollat urnt på snygga underkläder på
Victoria Secrets hemsida. De har så sjukt snygga underkläder och nattlinnen och sånt och jag vill ha ha ha! Är sugen på att investera i lite när kontot tillåter! (kan tyvärr inte lägga in någon bild, men klicka på länken för att komma till hemsidan)

Ciao med er

Please let me sleep just a little bit longer

Är verkligen sjukt trött. Har knappt sovit något alls inatt. Jag fattar det inte. Var ju egentligen helt slut efter att ha festat 2 dagar i sträck med efterfester och grejer. Men kunde jag sova för det? Nix, inte det. Känner mig som ett jävla vrak alltså. Längtar tills jag ska få lägga huvudet på kudden igen ikväll. Mitt problem är att jag snackar i mobilen med en massa folk innan jag ska sova och sen har jag en massa att gå igenom i huvudet när jag egentligen borde sova. Suck.

Over and out.

Det här med dofter


Min nuvarande parfym

Tror det kan vara hög tid för mig att byta ut min parfym mot en annan doft. Jag vet inte hur det är med er men för mig är det verkligen så att jag förknippar min parfym med vissa episoder eller viktiga människor och händelser i mitt liv. Det är inte alltid nyttigt att påminnas om de sakerna varje gång man har parfym på sig. När lönen senare kommer trilla in på mitt konto kan det hända att det är dags att investera i min gamla favoritdoft. Har inte haft den på länge för den är så j-a dyr. Köpte den dock under långresan och hade den tills den tog slut.

Leau Dissey Femme Edt 50ml från Issey Miyake. Försök att uttala det namnet om du kan. Jag kan iaf inte haha

Ciao


I´ll be coming back for more

Har suttit och snackat med Jen i nästan en timme om allt möjligt, lika nice som alltid. Det står iaf helt klart att vi måste kirra ett bra datum för en sväng till Sthlm. Sen ska jag kolla upp biljetter till Gävle på Lindus inflyttningsfest! Ryktet säger mig att tom allas vår Sandy ska dyka upp! Yeah!

Jag gillar den här klänningen från asos. Dock lite väl mörk i färgerna för sommaren kanske.

Var på gymmet och körde ett corepass och lite fria vikter. Alltid skönt att träna av sig lite på söndagar. Har kännt mig allmänt lite sliten idag. Lunchen med Christina var nice och efter den och en promenad vid vattnet var vi och kollade på det där huset jag skrev om ni vet. Ligger också jättecentralt och är ett hus med två rum och ett stort kök. Men jag tror inte jag ska ta det. jag trivs riktigt fint här.

På asos hemsida finns också denna. Så sött sommrig. Kanske lite lång dock. Fan vad jag längtar till sommaren!

Har tittat runt på fina sommarklänningar idag. (Fortfarande i förhoppning om att det ska glida in en bröllopsinbjudan genom mitt brevinkast snart). Dagmar har riktigt mkt fina grejer i sin sommarkollektion, ex dessa två finingar:


Enkla men ändå så söta, perfekta om man ska vara finklädd. Hade dock stylat det lite annorlunda, men andra accosearer. Dessutom gärna med brunbränd hy till..

Nu ska jag fortsätta mysa i soffan framför GG.

Ciao Vänner!

but you opened up my eyes

Har precis kommit ur duschen o sitter i soffan i trosor o med en handduk virad kring håret. Ja det är ungefär så långt jag kommit med min dag. Idag känner jag mig sliten alltså. Hade tänkt träna idag, spinning och core men känner att någon spinning blir det inte. Tänkte dock ta mig iväg på core! Men först ska jag möta upp Christina för lunch i staden och sen en promenad nere vid vattnet.

Good old days at my place, umeå

Gårdagen ja. Tanken var att den skulle bli lugn. Jag M och P satt hemma hos pär och tog några glas rött o spela buzz. Efter det gick vi ner till bryckan. O där valde jag att gå lös med kortet i baren såklart. Annika blandade de godaste drinkarna åt mig, nice! Sjukt mycket folk och kommentarer som "Vi har redan träffats, igår vid toaletterna vet du?" "Hm, just det ja! Hej igen" (Ehh, vem van var det där? No clue). Men det var kul, riktigt riktigt kul och många från fredagens festande var där även igår. Iaf gick jag P, M o A hem till P. Där vina vi lite och körde introtävling på kända filmer och serier. (Killar är töntar och kan alldeles för många töntserier! Haha. Och ja, det kan hända att jag förlorade) Ställde om klockan också och insåg att det var en inte helt okej tid att gå till sängs. Så ja, sliten är nog det ord som skulle beskriva mig bäst idag.

Nu: Lunch på stan.

Over and Out!

Vårsolens strålar mot min bara hud

Har varit en skön dag. Efter en snabbis till systemet mötte jag upp P för lunch på ett riktigt riktigt sjysst ställe. (Jag tror du skulle gilla det Jen!). Det var en helt grym buffe, medelhavsinspirerad med olika sallader oster, skinka och grejer. Och så den obligatoriska colan så klart. Efter att vi käkat tog vi en promenad i hamnen och kollade på alla fiskebåtar. Sen var det hög tid för årets första glass! SÅ gott! Kulglass så klart, jag älskar det! Vandrade runt i hamnen lite till innan det blev ett snabbesök på ica för att inhandla lite vindruvor, cola och min nya last drickyoughurt samt en tidning.

Kvällen hålls fortfarande öppen. P skulle inte ut ikväll eftersom han ska läsa imorgon, men det lät som att han började ändra sig lite när vi skildes förut haha Är bjuden på en förfest men den råkar vara belägen i Skillinge. Träffa M och A på ica och snack om poker uppkom.  Jag är ingen pokerkung men kul är det. Time will tell hur kvällen utvecklar sig. Nu ska jag mysa ner mig lite i soffan med min tidning och äta lite vindruvor och njuta av att det är lördag och en helt underbar dag!

Ciao Darlings!

SÅ bra.

Fan vilken bra kväll det blev igår! Det var verkligen hur kul som helst och jag träffade så sköna människor! Lite väl mkt att dricka kanske dock. Kändes som jag fick shots från alla håll och kanter. Aldrig en bra kombo att blanda sprit, vin och bira. Mår verkligen som jag förtjänar idag men nu har jag äntligen masat mig upp till soffan. Sitter och petar i mig lite pomelo och ska gå in o kolla hur länge systemet är öppet idag så jag kan ladda upp för eventuell fest ikväll. Man vet ju aldrig..haha Orkar dock inte riktigt tänka tanken på att knäcka en bärs och dra i mig den pissgula vätskan just nu. Så jag droppar den tanken. För ett tag.

Måste kirra en cykel här nere!

Tror jag ska kila iväg och handla lite bakisnövändigheter, kanske ta en fika på mitt favofik och äta favoriten rostbiffbaguette och dra en cola. Men först måste jag definitivt göra något åt min uppenbarelse som i detta nu inte är någon vacker syn haha

Over and Out.

Skål för natten

Så var det äntligen fredag, good old friday kan man alltid lita på att den dyker upp. Efter jobbet kilade jag iväg till gymmet på spinning och efter det körde jag överkroppen. Älskar fredagsträning, man blir så skönt redo för helgen. Men nu ska jag kasta mig in i duschen och försöka bli klar för kvällen! P har lovat möta upp mig och han vill nog inte vänta hela kvällen på det haha. "Välkomna från sju".

Efter träningen gick jag förbi coop och köpte jordgubbar som var gudomligt goda samt en aftonbladet, det är fredagslyx det!

NU kör vi.

Have a good one folks.
Latah

good old days

Kan inte sluta skratta och minnas allt sjukt som hände i Umeå. Satte mig och kollade igenom Guesswhat (vår gemensamma blogg som vi hade under Ume-tiden, men aldrig skriver i längre..) och kom till den sista årets-listan vi skapade i slutet av 2007 (Klicka på länken för att komma dit). Det var fan tider det haha
Saknar er alla, men snart ses vi igen!

Ciao Babes!

PS Var inne på Steve Daltons Myspace idag och han har updaterat den med nya låtar! Nice!

promenad genom stan

Tog en promenad genomstan och nere i hamnen innan vi gick och tog en fika och X lärde mig spela backgammon (? Hur fan stavas det ordet egentligen?) på ett place i stan (som jag inte minns namnet på..). Ha aldrig spelat det förut men det var kul och jag hade nybörjartur o vann första gången! Trevligt trevligt. Fick veta en massa om stan med omnejd och vad som händer här under sommarhalvåret. Kommer bli en grym sommar i år, jag känner det på mig! Redan under påsken är det en massa på G här och en massa folk i stan. Ångrar lite att jag beställde biljetterna hem över påsk. Men gjort är gjort och har man ickeflexibla biljetter så har man.

Minnesvärd kväll!

Jag, Jen och Helèn har snackat om att ta en weekend i Sthlm här i vår/sommar, vi och Lindus då naturligtvis. Bo på hotell, shoppa, sitta på uteserveringar, käka gott och hänga på Debaser, ja ungefär så. Nu när vi alla har cash är det ju givet. För Lindus och Jen är det skitnära, och hyfsat nära för Helèn med. Själv kan jag flyga billigt från Kastrup. Får ta o styra upp det här nu så vi kan kirra en helg som passar oss alla!

Blir nog lite festande av imorgon! Yeey! Dessutom fredag, så då lunchar vi på jobbet ute tillsammans.

Ciao Darlings!


körsbärsdalen i mitt hjärta

Hola folket!
Har jobbat i skillinge idag. Det är så sjukt fina vyer här altså och man är konstant nära havet! Dessutom fick jag veta att de faktiskt spelade in delar av bröderna Lejonhjärta här nere, körsbärsdalen ni vet, det placet åkte jag förbi i måndags, men det visste ja ju inte då. Min kollegas far var statist i den filmen. Känn på den! haha

En annan sak. Igår på gymmet var det en grabb som hälsade på mej. "Va fan, jag känner väl ingen här heller?" tänkte jag. Men i samma sekund som det gick upp för mig att han jobbade på ett av boendena sa han "Det är ju du, arbetsterapeuten!". Ja så kan det var. Konstig känsla 1: Att någon känner igen mig i den här stan. Konstig känsla 2: Att bli kallad arbetsterapeuten.

Nu ska jag kila in till stan o möta upp Mr. X.

Over and Out

Egen lya nära hamnen?

Ska iväg och kolla på en ny lya på söndag förmiddag. Det är ett enplanshus egentligen på 70 kvm som ligger centralt i stan. Har dock fortfarande inte bestämt mig för om jag verkligen ska orka krångla ner alla grejer för en 5-månadersperiod. Det är ju snart vår och sen kommer sommaren. Kommer ju ändå inte sitta inne och häcka så mycket och dessutom jobbar jag ju hela vardagarna o så. Jaja, vi får se. Berättar mer när jag sett placet.

Har kollat upp lite flyg också. Riktigt jäkla billiga flygförbindelser mellan kastrup-arlanda. Kostar fr 299. Sen kostar det bara typ 250 fr simris till kastrup. Det går även flyg till K-d även om det är lite dyrare, men ligger ändå på typ 650 de billigaste. Fattar inte varför det bara är skyways som kör dit, kanske för att ingen flyger till K-d haha. Varje gång jag flugit till K-d har vi varit typ 5 pers och varit tvugna att placera oss i planet så att det skulle bli jämnvikt haha.

Om jag orkar hålla mig vaken ska jag kolla på säsongspremiären av Fråga Olle vid tio, det är fan lite nostalgi över det programmet alltså haha

Adios

"Things change in the morning rain, cause baby, night is easier to take"

Rätt nyss hemkommen från gymmet. Blev spinning och så en vända i gymmet där jag körde lite fria vikter. Det var jättekonstiga spinningcyklar med typ "studs" i så man for från sida till sida. Det var ju för att träna upp bålstabiliteten. Man såg vilka som hade bra respektive dålig bålstabilitet kan man säga haha Vissa gunga som bara den från sida till sida. Det var rätt bra dock för man blev konstant påmind om att hålla rumpan långt bak och ha tyngden på benen.

Anyway. Nu sitter jag i soffan o myser med mitt favorit yogi-te och en skål med äppel- och päronbitar, keso och kanel och på TVn är det vänner.

Latah Dudes

Kvällens låt: Far Beyond Frail -
Touch

Lillördag

Har haft en skön dag idag. Har hängt med Christina och gått igenom bla journalsystemet. Solen har lyst hela dagen och det har varit solglajerna på varje gång man kommit utomhus eller åkt bil. Våren och sommaren är helt klart på väg! Men nu ska jag strax kila till gymmet. Spinning 18.00 och de släpper biljetterna en halvtimme innan.

Svingen, Umeå -08

Ciao Bellas!

Lo-Ve-Ly Morning

Helt underbar morgon här nere. Strålande solsken och inatt har jag sovit mycket bättre än igår natt. Funderar på om jag ska testa spinning ikväll... Eller bara gymma. Ja vi får se vad jag känner för när kvällen kommer. Till tonerna av MTV har jag dragit på mig ett par chinos och det känns som vår!


Have a nice one Folks!
Ciao.


Things will soon change

Har inte tagit mig i säng än. Fastnade med Jen o Linda framför datorn på msn. Gruvar mig lite för att krypa ner under täcket. Sover så illa ensam här nere.

Natti.

you give me butterflies

Har varit på ett gym som verkar sjysst nu iaf. Mycket folk när jag var där. Kollade bara runt, hade inte mina träningsbyxor. Hittade de dock långt in i väskan så imorgon tänkte jag dra dit och träna lite, ska bli så kul! Köpte ett testa på-pass. Det finns ju ett par gym till i stan som jag ska testa annars.

Har jag sagt att man ser havet om man lutar sig ut genom mitt fönster? Så är det iaf.

Natti vänner.

Yet another day has passed

Idag känns allt en aning klarare vilket är skönt. Snön har nästan helt töat bort så ingen fara med det. Men det var fan ingen lek att ta sig till jobbet imorse, det var ren jävla snöstorm. Har träffat alla i rehabgruppen för idag hade vi rehabträff + yrkesträffar. En tjej fyllde 30 o bjöd på tårta dessutom, nice. Dessutom har jag kirrat så jag kan dra vid två på skärtorsdagen, så nu är påskledigheten klar om inget oförutsett händer.

Hitta en bild på stranden här i S-hamn.

En annan sak. Blev helt oväntat erbjuden guidad tur i S-hamn med av för mig okänd Simris-invånare. Trevligt eftersom jag inte känner en kotte i området, utom de jag jobbar med då.

Nu ska jag kila iväg och kolla upp några fler gym och bestämma mig för ett så jag kan komma igång med träningen, Yeeey!

Latah!

"Varning för Kaos"

Det kan inte vara sant! Tittade ut genom fönstret när jag vaknade men såg inget för det snöade och blåste så mycket. Tack gud, precis vad jag behöver. (Visst, aftonbladet varnade för kaos efter kusten med kulingvarning och grejer, men kom igen, såhär illa trodde jag inte det skulle va.) Nu ska jag streta iväg till jobbet.

So Long Peeps.

skåningar everywhere

Im here now. Trött som fan men vad kan förvänta sig efter två sömnlösa nätter och en full dag på helt nytt jobb i helt ny stad? Inte ultimata förutsättningar direkt men så är det, kan man inte styra över. Det är så galet mycket nytt, men det löser sig. Har iaf 2 veckors introduktion. Intressant tanke att tjejen som haft ett vik sen i somras fortfarande känner sig osäker och ny. Hoppas jag hinner komma in i det innan det är dags att sluta haha

Jag o Linda på NH höst -08

Rummet är rätt stort o riktigt sjysst, äldre stuk med trägolv och föster med breda fönsterkarmar (?) som man kan sitta i. Precis vad jag gillar. Det är riktigt riktigt fint här nere. Alla hus är så egna på något sätt och det är lite som taget ur Bröderna Lejonhjärta på endel ställen haha.

Have a good night peeps.

Bye bye värmland

Har haft en skön söndag. Sov inte mycket inatt, för mycket nerver, spänning och funderingar. Just nu går jag på någon slags reserv-överskottsenergi tror jag. Är riktigt uppe i varv och har redan hunnit få ordning på packning samt beställt en tågbiljett hem över påsk. Kommer hem skärtorsdags kväll om allt går som det ska och jag kan flexa ut tidigare. Sen har en hyresvärd hört av sig ang en lgh, 2a i centrala simrishamn 50 meter från hamnen som ev kommer bli ledig. Hoppas verkligen det!

Höst -08 i Umeå

Nu ska jag käka lite och packa det sista. Sen bär det av.

Ciao och på återseende


dejt för tre

Ja, idag bär det av söderöver. Känns inte så mkt än, känner mig nog mest tom tror jag. Kommer nog bli bra. Annars väldigt lite nytt på fronten. Vinterstudion är på TV och vattenglaset står på bordet, en vanlig söndag helt enkelt. Gårdagen var rätt lugn, hände inget spännande alls. Hände väl  nog i fredags egentligen så det var passande med en lugn lördagskväll. Vet inte hur det kommer funka med internet när jag kommer ner, ska försöka fixa mobilt bredband tänkte jag.

Have a good sunday folks.

Latah

Change of Plans

Nehepp, blir visst ingen fondue. Blir nog en lugn hemmakväll med la familia istället. Sovit har jag inte heller, men det gör inget för jag behöver inte vara så social ikväll, kvällstiderna här på lundsvägen är inte så sena haha

So Long Peeps.

confused

Gissa vad smartass lyckats göra? Nej fan, ni kan inte gissa. Jag har tagit min nyköpta tågbiljett, trott att det varit en gammal och slängt den bland skräpet som Mats var ute och brände idag. Kära mor min som tänker steget längre hade fått syn på biljetten och tänkt spara den för framtida avdrag på  deklarationen. Det är nästan så jag undrar om det var en undermedveten gärning, att gå och slänga biljetten. Vad är det för fel på mig? Hur förvirrad får man vara frågar jag mig?




Time flies. En av de finaste helgerna under Ume-tiden. Det här var inte igår tjejer, INTE igår..

Biljetten är iaf tillrätta och jag vandrar planlöst runt och försöker packa. Jag går från rum till rum och mumlar lite och glömmer konstant bort vad jag håller på med. Mamma påminner mig ibland vilket för mig tillbaka till verkligehten och för några minuter är jag tillbaka på rätt spår igen. Det är inte bra nu alltså, förvirrad, bakis trött - Ingen bra kombo.

Ikväll ska vi äta Fondue, innan det se när Färjesta kickar skiten ur Skellefteå igen. Ungefär så. Är så otroligt trött, så jag kanske måste lägga huvudet på kudden en sväng först, så jag kan vara social ikväll.

Ciao Darlings.


acting like a crazy person

Ligger fortfarande i sängen med laptopen i knäet. Snart vankas det frukost, tror det kan vara rätt passande för mitt tillstånd. Mår lite som jag förtjänar efter gårdagen. Riktigt riktigt kul var det iaf. Quizzet vann vi inte med det gjorde King o co, Cred till er. Sen bar det vidare ut i Karlstadnatten och ankan för mig, Newman och Johnny. Där slog vi klackarna i taket. Galet mkt folk o lika skön stämning som alltid!

Latah Folks

TGIF

Så var fredagen äntligen här. Ja mina fredagsplaner har jag ju redan berättat om, så det ska jag inte tråka ut er med igen. Har iaf börjat packa lite här på morgonen. Känns rätt lugnt eftersom jag tänker mig hem på påsk och därför vet att jag kan ta med mer grejer då.
Ska in till stan en sväng nu.

So Long Peeps.

we could keep trying but things will never change

Torsdag kväll alltså. Imorgon drar helgen igång. Inte mkt nytt på fronten. Benen är nyrakade och kinderna hettar efter solens strålar under min förmiddagspromenad. Ja ungefär så.

Natti Folket

Anställningsavtal och fredagsplaner

Fick mitt anställningsavtal hem i brevlådan idag. "Visstidsanställning dock längst tom 2009-08-31". Känns forfarande lite surt att jag kunnat haft anställning året ut i Gävle. Men va fan, ibland måste man satsa lite och testa lite nytt. Det kommer väl nya chanser framöver.

Kändissittningen -06

Idag är det torsdag vilket innebär att det imorogn är freeeedag! Min sista friday in Faggan på ett par veckor. Fredagens planer är redan kirrade. Familjen ska käka middag på Killingen och sen delta i musikquiz. Sen hänger jag nog på King o co ut i Karlstadnatten. Blir nog fint det.

Har varit ute och gått i solskenet och mina kinder hettar som aldrig förr. Ska byta kläder och sen bär det av till Kil med syrran.

Over and out.

"I lost myself in us"

Känns så skönt att ha det viktigaste klart inför måndagen. Även om det inte är den lya jag tänkt mig så är det ändå helt okej. Ska bli så kul att börja jobba, få lite rutin i veckorna och komma igång med träningen igen. (Jag har inte haft såhär långt träningsuppehåll på 5 år, har aldrig under den perioden tränat mer sällan än 4-6 dagar per vecka. Men tiderna förändras och man anpassar sig efter de förutsättningar som ges, hade en hyfsad identitetskris när jag kom hem till värmland igen i januari.) Jag är riktigt pepp på att ta upp träningen igen. Ska bli så kul! Som ni vet mår jag inte särskilt bra när jag inte är i bra kondition och känner mig ur shape, och inte får den där träningen jag behöver. Ska jobba upp min kondition nu så jag kan komma igång med joggingen under sommaren precis som jag brukar. Senaste 2 somrarna har jag och farsan haft stenhårt schema då vi joggat varannan dag efter jobbet (Stenhård tidtagning så vi sett att vi förbättrat oss), vem ska peppa honom i år när jag inte är där?

På väg till kära gamla IKSU..

Har varit ute och spatserat genom Faggans kvarter med Katrin ikväll och imorgon ska jag och syrran luncha hos mormor och lite sånt.

Ciao Darlings

PS Har totalt snöat in på The City haha Im so hooked.

smile like you mean it

Jaha, nu har fröken kirrat boende och tågbiljett! Drar iväg på söndag kväll och ankommer måndag morgon och då är det direkt till jobbet som gäller. På lunchen ska jag kila iväg och få nyckel och se nya lyan. Eller det är mer ett rum men i centrala simrishamn. Blir nog fint som tillfälligt boende tror jag!

Här hade det kunnat vara en bild om inte blogg.se hade varit stört.

Har varit ute och spatserat i solen både idag och igår. Hade en av mina berömda evighetsvandringar på uppåt 3 timmar igår haha så mycket tankar så lite vettigt. Nu ska jag njuta lite av att min första tid i Simris är kirrad, nu gäller det bara att börja ladda för nya jobbet med.

Ciao Darlings.

Nej tack?

De ringde från Gävle idag och erbjöd mig vikariatet på sjukhuset året ut. De sa att det dröjt så läng för att det var många sökanden och att det var många med tidigare erfarenhet som de var tvugna att ta in på intervju. Känns väl inte så kul att tacka nej till ett vik som är längre än det jag tagit men samtidigt så känns det som rätt val att testa på södern ett tag. Tror att det jobbet är både roligare och en större erfarenhet och en bättre grund när jag söker andra tjänster senare. Kul ändå att de valde mig av så många sökanden!

Sensommar i Umeå -08

I måndags när jag ringde till primärvården i Gävle och sa att jag fått ett annat jobb lät de lite besvikna och sa "Jätteroligt för dig, men tråkigt för oss". Det känns ju bra att man verkar ha gjort bra ifrån sig under intervjuerna iaf.

Just nu letar jag lägenheter. Tanken är att jag ska ta något möblerat i Ystad så länge och pendla, tills jag får tag på något i Simrishamn. Har mejlat en snubbe, hoppas den lgh fortfarande är ledig!

Ciao

Så less på människor som ringer o snackar skit på fyllan att jag vill kräkas. Tomma ord.

Slumdog Millionaire (?) blev det. Riktigt skön film faktiskt. Erik hade även kirrat loveseat med och det är ju nice haha (King, vet om att det bara är dig jag går med på att dela loveseat med, inte riktigt min bag annars haha). Sen blev det en vända till Harrys där vi behandlade både det ena och det andra över ett par bärs och cola. Det var musikquiz, så det var verkligen fullt med folk. Yep, det var min kväll det. På vägen hem hade jag ett långt samtal med min käre Jen. Vi har som vanligt delade åsikter i samma fråga hahaha Jen är mer klok och realistisk på samma gång som det finns en aning navitet medan jag är labil, självisk och litar på ingen.

Nu håller jag Johnny sällskap vid fläkten medan vi snackar om folk från förr.
Natti folket

Av med hatten för allas vår King på hans stora dag!


Good Old days i sandlådan...sommar 07, innan plaza.

Grattis grattis till de ringa 27 åren King!
Och vem får äran att spendera kvällen med födelsedagsbarnet? Jo, jag såklart. Bio med Erik den store ikväll.
De ringde om en riktigt sjysst 2a förut, men den är inte ledig förrän 1/6. Suck, jäkligt synd. Har jag förresten ens sagt att jag börjar jobba på måndag om en vecka?

Nu ska jag få på mig lite kläder och fara in till staden. Hollywoodmenyn, här kommer vi.

Ciao

moving on

Ja ni, det ser ut som att jag måste slagga på något vandrarhem första veckan. Men det där löser sig väl. Hade varit riktigt nice om någon kunde ringa och erbjuda mig en lya per omgående. Kan inte fatta hur mycket härj det är när man får jobb, man ska omregestrera sig hos FSA, fixa AEA plus allt det andra med bostad och packning och allt. Men men, knappast mer synd om mig än någon annan vuxen.

En t-shirt jag testa på MQ för några veckor sen.
Nu ska jag ut i solen en sväng, våren måste äntligen vara på väg nu tror jag!

Ciao Bellas

frangipani on my weddingday?

Har jag berättat att frangipani är min favoritblomma? Den påminner mig om en svunnen tid och den väcker minnen från tre helt underbara veckor på bali, la la land. Om jag någon gång gifter mig vill jag att denna blomma ska finnas med i bilden på något sätt.


Ja, jag vet inte, men det kanske kan vara dagens mest otippade och ovärda fakta om fröken Alexandersson. Om ni undrar så har jag spenderat delar av min kväll med att ha en konversation med min fina syster i Australien. Hon var på ett underbart bröllop i helgen och Helen påminner mig om Bali som i sin tur påminner mig om Frangipanis. Så på den vägen är det. Now you know.

Natti.

Dagens fundering: Jag och bröllop? Är denna kombination ens möjlig?

good monday

Busy day vänner, busy day.
Har hunnit med att uträtta allt jag ska iaf. Håret blev bra och jag är riktigt nöjd. Efter klippningen var jag naturligtvis tvungen att dra en repa på stan och se vad det fanns för snyggt och testa endel grejer. Jag menar, kom igen, snart ramlar min första lön in på kontot! Testade två klänningar på H&M. När jag skulle använda dem vet jag inte, men det är kul att testa dem ändå haha:



Där ser ni mitt hår med. Klar förbättring tkr jag, var så slitet o risigt innan. Jag vill springa runt i söta små klänningar i sommar!

Nu ska jag fortsätta försöka få tag på boende i lilla Simrishamn.

Latah Folk.


Busy Girl

Har en massa grejer jag ska hinna med imorgon.
- Klipptid 9.00
- Ringa jobbet i Gävle.
- Ringa jobbet i Simrishamn.
- Anmäla mig på olika ställen för att söka lgh.
- Lunch hos Mormor.
- Möte på AF 14.00.
- Kolla över paprena som ska in till FSA.

Skönt med sådana dagar, de brukar gå fort.
I övrigt i veckan då? Hm ja jag har ju som sagt endel praktiska grejer att ordna med inför jobbet. Sen snacka jag o Erik om att dra en bio med obligatoriska Hollywoodmenyn, en sista innan jag drar lite så. På torsdag har jag vänner som kommer hem från att ha varit bortresta. Trist för dem att återvända till verklighet efter 3 veckor i la la land. Men det är ju inte riktigt mitt problem.

snyggt du har fått till näsan där King haha (Förra helgen)

So Long Dudes.

were perfect and broken in one fucked up day

Har varit ute och gått ett par timmar. Har tagit en av mina återkommande promenader när jag helt ofrivilligt försöker få någon ordning på både känsloliv och allt praktiskt i mitt liv. Det är mycket som händer nu, mycket att älta, analysera och slutligen fösöka reda ut. Kan dock meddela att två timmar i solen inte har gjort mig det minsta klokare.

höst -08

Latah

Aggressiva politiska diskussioner i den svarta natten

Jävligt sliten idag. Kul kväll igår innehållandes det mesta, barhäng, politiksnack, dans, snack med främlingar, nära slagsmål osv. Ja, jo det var en fin kväll. Lite lagom dragen var jag med. Men som sagt efter att ha lullat i säng framåt sex-snåret känner jag mig ju lite sliten idag. Så var det, finns inte mycket mer att orda om. Jo, jag invigde min leopardtop som jag matcha med svarta jeansleggins och skorna från Monki.

Mycket tankar och jag vill mest att det ska bli måndag så jag kan sätta igång och organisera saker och ting. På måndag morgon ska jag till frisören o fixa barret lite. Ha en skön söndag folket.

Ciao bellas

sleepyhead

Har sovit lite halvrisigt inatt, men det var inte så oväntat. Vaknade tidig med, vid tio gick jag till slut upp, knappast i närheten av utsövd efter senaste dygnets sömnlöshet. Försökte sen krypa ner o sova lite mer men det gick inte så bra. Har kollat efter lite lgh med, inte så lätt som man kan tro. Så har ni någon lya i Simrishamn åt mig kan ni ju hojta till.

Har letat runt i garderoben efter någon sjysst topp min kära syster kan låna kvällen till ära, får se om hon gillar vad jag hittat. Nu ska jag ut och gå en sväng. Känns som jag suttit still de senaste 3 dygnen med all tågåkning och intervjuer haha

So Long

Varför kan det aldrig bara vara enkelt?

Ja, jag kammade ju hem vikariatet i Simrishamn. Ja, om jag vill ha det alltså. Fick även den ingångslön jag begärde. Dessutom verkar de måna om sina anställda som får klippkort, som man kan använda på massage och träning och annat samt att de gärna skickar iväg anställda på utbildningar och sånt. Dessutom är det endal spännande utvecklingsarbete på gång. Så varför tvekar jag då? Ja ni, om jag det visste. Jag hade nog bara inte föreställt mig att jag än en gång skulle flytta så långt bort från alla mina nära och kära. Men visst kommer jag ta jobbet, det är en grym utmaning och kommer säkert bli hur bra som helst. Är en liten stad vid havet med massa gamla hus och kullersten överallt som fördubblar sitt invånarantal kring påsk och 4dubblar det under sommaren.

Jag och Em förra helgen

Nu återstår bara praktiska detaljer. Tacka ja till jobbet, kirra en lägenhet och så en flytt då. men inte just nu. Jag är både trött och matt efter ett par dygn med minimalt med sömn.

Adios kära vänner.

Så jävla matt (Men jag får se platser i Serige jag aldrig vart iaf)

Naturligtvis är det alltid något som ska krångla. Kom till kil, gick till AF, beställde biljett. När jag sedan skulle hämta ut skiten i biljettautomaten på station å var den naturligtvis OUT OF ORDER. Det vanliga flytet så jag är inte direkt förvånad. Men trött, less o PMSig är jag av för lite sömn och för mycket anspänningar.
Om allt går enl planen drar jag till Simrishamn ikväll (ska bla spendera 2  ensam på Södertäljes station mitt i natten, sådär kul). Nattåg, så jag ankommer imorron bitti, kvart i åtta. Ska möta upp någon på station och sen ska intervjun göras direkt på morgonen.

So Long Folks.

Håll tummarna för att jag slipper bli överfallen eller något annat trevligt inatt.

snabb update

Intervjun i Gävle gick fint, men det är ju fler som ska på intervju och de ska gå igenom budgeten. Får besked senast i månadsskiftet. Blev erbjuden ytterligare en intervju idag, i Simrishamn. Far förmodligen dit imorgon kväll när jag kommer hem från Gävle. Bara hem och duscha och sedan iväg igen. Full rulle. Ska bara höra så det löser sig med biljetter på AF först.

Latah


spänningen är olidlig

Jaha jag sitter ju tydligen här o kollar på Liverpool - Real Madrid då. Ja på datorn alltså, liveupdate. Då kanske man kan tro att jag kollar på matchen live på datorn, men nejnej. Jag ser bara hur den updateras i text med vem som har nickat vilken boll och vart och vem som får varning och drar in ett mål.
Sitter o väntar på besked så det är ett bra tidsfördriv. Jag hatar att vänta och jag hatar att det jämt ska hända en massa skit omkring mig. Snälla snälla säg att det inte är något att oroa sig för. 

Tillbaka till den galet spännande matchen. Eller hur var det nu? Väntar på att Gerrard o co ska smasha in ett par mål till haha (Matchen sänds på Viasat sport som vi naturligtvis inte har. Var för jag nu bryr mig om vilket? Vad gör man inte för att fördriva tiden?) Tydligt är redan att Liverpool kommer ta hem det här. För den av er som nu bryr sig haha

Latah.

Update: de vann med 4-0, ja Liverpool alltså

inget nytt under himlen

Just hemkommen från work.
Imorgon bär det av till Gävle, ikväll ska vi äta älgbiff. Ja, ungefär så ser det ut. Planerna för det närmaste dygnet.

Ciao Darlings

Nostalgia

Har en liten nostalgiafton här hemma. Mor har lagt huvudet på kudden och Johnny boy är ute och ränner (som vi säger här i värmland). Så jag lyssnar på gammal musik o känner mig lite nostalgisk. Samtidigt som jag pratar med folk som är underhållande, som befinner sig i la la land och pratar därefter haha

Ska lägga mig o sussa nu så jag orkar jobbet imorgon. Yes, kul att få göra något (ja jag är lite lättroad just nu.. haha)

Natti.

Nostalgilåt: Soul Asylum -
Runaway Train

yet another monday

Jaa, så var det måndag igen. Jen for hem idag så nu är det lite ensamt igen.
Har lunchat hos mormor och nu håller jag på och ser över lite ensökningar och planerar för onsdagens intervju. Ska ju sova hos Lindus, kolla in Hoffan, även kallad metropolen haha. Imorgon kanske jag ska hoppa in o jobba lite på hemtjänsten, alltid trevligt att göra något. Onsdag + torsdag befinner jag mig i Gävles omnejd och gör förhoppningsvis bra ifrån mig på intervju o sen blir det väl middag eller nåt på kvällen. Blir fint att träffa Lindus igen, så länge sen nu!

Latah Dudes

Ankan gånger två

Japp, det blev en fin tvådagars för mig och Jen i helgen. Båda kvällarna spenderades i Ankans trygga famn. Jag trivs där, gillar den obrydda och laidbacka stämningen sen har de kul dansmusik men man kan även sitta och snacka. Träffade endel gamla kändisar ute och hade samtal med andra per mobil. Alltid kul med updates.

Någon är lite överexalterad

Hmm..


Ja gårdagen var iaf riktigt kul! Förfesten inföll hos Mr. B där det var både allsång till Tommy Körberg och lek med kapsylöppnare och en och annan historia. Kingen lyckades tappa bort sin mobil och Miss J irrade iväg med min jackbricka i fickan medan jag fick vänta till sist för att få ut min jacka. ja så kan det gå när inte haspen är på. Jag och Em ägde iaf dansgolvet haha

Girls girls girls

Magnus lekte lös lite med kameran och visade sin egentliga ålder. Eller kanske bara sin könstillhörighet. (Ett antal liknande bilder fanns iaf på kameran imorse.

Posing posing

Klart vi hjälps åt. Jen får hjälp av erik med skoknytandet.

Mr M håller låda som vanligt

Dagen har annars varit lugn. Jag o Jen var iväg och köpte grejer till fruktsallad förut samt Ben & Jerry-glass. Yeah! 49 spänn för en halvliter, jo men det känns helt rimligt med min budget. Veckan kommer innehålla endel spänningsmoment. Har idag gått omkring med en sån konstig känsla i magen, jag kan inte rikttigt sätta fingret på vad den innebär. Vi får väl se helt enkelt vad det är min intuition försöker säga mig.

Ciao Darlings!

Tjejen som säger sig hata att bli fångad på vimmelbild




Suck..


vimmelprinsessan

Vad händer när jag klickar upp vimmelbilderna från Ankan igår? Jo där är jag  och Emelie på förstasidan. Klicka vidare så är det samma bild överst fast stor och där emelie är nästan helt bortklippt. Tacktack. Av 40 bilder var de tydligen tvugna att ta det.

Kan jag kanske sluta att göra mig tillgänglig för vimmelfotograferna på krogen?

Ja kul kväll var det med sjukt mycket dans och inte är jag särskilt risig idag heller. Återkommer senare med mer bilder och info.

Latah.

Försenad födelsedagspressy

Från MOI til MOI.
Minns ni skorna med kilklack från Monki som jag bloggade om för några veckor sen? Har ju haft en sjuk monstercraving för dem o igår när jag o Jen var inne i staden stog de bara där. Det fanns ett par i min stl in store och jag var bara tvungen att haffa dem. Så de åkte på igår, kvällen till ära. Om ni inte minns vilka jag menar, här är för att fräscha upp ert minne:

Man får kanske inte göra så i dessa tider, men jag gjorde det ändå. Man kan inte vara så jävla duktig jämt heller. Anyway, klacken är 11 cm. Fatta när man lägger på 11 cm på mina ringa 166 cm. Jag blir ju lång som en modell och spirorna framställs i sin bästa dager. Tur att det är kilklack, lite lättare att gå i. Inte var jag särskilt trött i fötterna inatt när jag kom hem heller, inte för att ha trippat runt i 11 cm-klackar en hel kväll iaf. Tror de åker på idag med. Längtar dock tills man kan ha dem med bara fötter under varma sommarkvällar!

Anyway, förferra hos M eller B ikväll, blir fint det. Ska försöka ta lite bilder då med, har varit dåligt med fotande sen jag kom tillbaka från Umeå.

So Long Darlings

nattliga eskapader

Riktigt fin kväll igår. En sån där kväll som är full av möten med nya människor, inga tankar på den trista och allvarliga vardagen, bekymmerslös dans, när allt bara flyter på och man skiter i allt jobbigt. En sån där kväll som resulterar i att man vaknar och har nya nummer på mobilen som man aldrig kommer använda från människor man inte minns ansiktet på. Precis perfekt kväll, bara lagom. Idag mår man lite sämre. Jen har gått och lagt sig igen för att försöka få baksmällan att ge med sig och jag har precis pressat i mig ett par knäckemackor för att jag ska få något i magen samtidigt som jag sitter med la famiglia och kollar på slalom, det vanliga lördagsnöjet på lundsvägen. Bara att försöka ladda om för ikväll är det fest igen som gäller men då med bröderna o co.

Jag o Jen igår innan vi drog in till staden.

Kanske ses vi i nattens dimma. Kanske inte.

So Long.

skål för helgen

En snabb update innan vi ska till Kil o käka lunch o sen vidare in till stan för lite shopping.

Gårdagen var riktigt fin. Började med morgonpromenad. Efter dusch och fixning bar bussen oss till Kil och vidare gick vi till mormor för lite lunch. Sen drog vi in till stan. Satt och fikade i ett par timmar, drog en vända på stan och sen avslutades med bio. Road to Persuation. Ingen film jag direkt kan rekommendera. Inte vår typ av film, och lite svår att relatera till för oss haha

Anyway, nu ska vi ta och dra oss. Har en känsla av att det kan komma att bli farligt hårt i helgen...Precis som det brukar bli när vi sammanstrålar i nattens dimma.

So Long Dudes!

Insikter om natten

Den här dagen har gett mig ett par sköna insikter. Jag har så många människor omkring mig som betyder så mycket för mig. Det finns folk omkring mig som tar mer energi än vad de någonsin kommer ge tillbaka. För ett år sedan var mitt liv fullt med så oändligt många frågetecken och känslor kring helt andra saker och människor än vad som fyller min vardag och mina tankar nu. Människor jag inte sett eller pratat med på länge har gjort sig påminda i mitt medvetande. Det är lite spännande att fylla år trots allt. O har man tur får man ett gäng insikter precis som jag fått ikväll.

Tack söta Jen och Helèn för det fina kortet och ramen, älskar det!

Min fina Jen är här nu. Hämtade henne vid bussen förut. Nu har hela familjen käkat och alla har gått till sängs. Så nu blir det inte roligare än såhär ikväll. Nu ska jag lägga huvudet på kudden och hoppas på att få sova inatt.

Sov Gott Nu.

Congrats som Linda skulle ha sagt

Yes. Idag är det 25 år sedan detta lilla underverk föddes. Time Flies

Grattis till mig.

Nu: Iväg till Killingen och käka lunch med mamma, Mats, syrran, Johnny, mormor och Morfar
Ikväll: Hämta Jen vid tågstation!

Ciao

Vem vore jag utan er?

Vad vore jag utan min helt underbara familj och mina lika underbara vänner? Ni kan aldrig förstå hur otroligt mycket ni betyder för mig. Jag ber om ursäkt för jobbiga meltdowns och skit jag ibland har tagit ut på utvalda delar av er här på sistone. Det är aldrig min mening, vet om det. Ni är så värdefulla och jag kan inte riktigt förklara eller ens förstå själv varför det blir så fel ibland. Ni vet redan att uttrycka mig i tal inte är min starka sida, jag vill därför beskriva det i text, det som jag är så dålig på att berätta för er.

God Natt.


män som hatar kvinnor

Ja den var riktigt, riktigt bra. Män som hatar kvinnor alltså. Mkt bra skådespelarinsatser och riktigt bra för att vara en storfilm och svensk därtill. Hade inte så höga förhoppningar, kanske är det det som gör att jag prisar filmen så. Eller det faktum att 90 % av Sveriges skådespelarelit stod med på rollistan.

Har bokat biljett till Gävle 11e mars, tillbakaresa den 12e. Det blir trevligt att få besöka metropolen Hofors haha.
En annan kul grej! Min käre boro Johnny är hemma hos oss en sväng. Han är också arbetslös helt plötsligt. Måste vara något som går i familjen just nu..haha Eller kan det månne vara så att det är en epidemi som sprider sig över Sveriges gator och torg?

So Long Darlings!

yet another meltdown

Funderade lite kring det här med 183 dagar. Kan det vara så illa att jag vill se på det för att det ibland kan kännas bra att se att folk har det värre än en själv. (Ja, jag vet att det är en fiktiv serie). Det är väl inte så att jag inte är medveten om hur bra jag egentligen har det men ja ni vet, ibland kan det vara skönt att se en serie och hoppas att det löser sig för dem, för då borde det väl lösa sig för mig med till slut haha

Ja arbetsförmedlingen var lika deprimerande som alltid men det var ju inte direkt helt otippat. Ska beställa tågbiljett till Gävle nu inför onsdagens intervju! Ikväll ska jag och Erik försöka oss på bio igen. Kan folk försöka hålla sig friska och levande den här gången, please. Men nåt skit lär väl inträffa, det kan man nästan räkna med va.

Nu: Ut och gå en sväng
Sen: Hämta mamma i kil
Ikväll: Bio, Män som hatar kvinnor

So Long Babes

183 dagar

Vet inte varför men jag kan inte sluta kolla på den serien. Det är något med karaktärerna. Ibland gör de saker som jag tycker är så vidriga/patetiska/tragiska att jag knappt pallar att kolla, men ändå är det något som håller mig där vid skärmen. Jag vill liksom att de ska lyckas lösa alla problemen på något sätt. haha, ja det var tisdgens filosofi.

183 dagar. (Bild aftonbladet)

Nu ska jag fara iväg till kil en sväng. AF väntar på mig. Fy fan, varför ger jag mig in i den här skiten, jag hatar att beblanda mig med arbetsförmedlingen. Men jag hoppas på någon slags reseersättning från intervjun jag ska på tisdag om en vecka. Deras övriga tjänster kan de verkligen köra upp någonstans.

Anyway, wish me luck. Nu måste jag springa så jag inte missar bussen!

Adios!

Första födelsedagen hemma på 5 år

Satt och snacka med syrran förut, om det faktum att jag fyller år på onsdag. Jag har inte varit hemma bland familjen på min födelsedag på 5 år. Mina födelsedagar har sett ut som följer:

20 år - Melbourne, Australien. Födelsedagen spenderades med finaste Helena och syster Helen då vi gjorde St Kildas sköna barar osäkra. Fler gratis drinkar än jag samlade på mig den kvällen har sällan skådats. Syrran avslutade kvällen med ett dopp i havet haha

21 år - Zurich, Schweiz. Födelsedagen firades med familjen Mutschler och Mari.

22 år - Umeå, födelsedagsmiddag med Malin. Bodde då på Berghem.

23 år - Umeå, festade kungligt med Maria, Maja, Sandra, Helèn och Jen. Fick mitt favoritörngott med min Shane på och det finaste albumet med bilder på järngänget av järngänget så klart! Besök av M.

24 år - Umeå, jag o Helène hade kombinerad födelsedagsfest på Mariehem. Där var bla Maria, Maja, Helèn, Linda, Jen, Kent, Tobbe, Danne, Daniel mfl. Riktigt Riktigt skön kväll!!

Och nu stundar min 25e födelsedag och även denna kommer spenderas i min käre Jen´s sällskap. Skillnaden är att jag även kommer ha min underbara familj närvarande!

Sjukt mycket snö har det kommit idag. Var ute och gick en sväng förut och de har inte riktigt hunnit ploga bort all snö om man säger så..underbara Sverige. Eller hur var det nu? haha

Latah Folks!

Metropolen får storfrämmande!

Yes! Jen kommer och hälsar på mig på min födelsedag, hur bra är det inte? Och hon stannar över helgen och återvänder till skogarna i norr först på måndag f.m. Underbart jäkla askul! Då blir det festande och bio och fika och lunch på stan o annat kul. Jag är så glad!

Sitter vid köksfönstret och kollar ut på de gigantiskt stora snöflingorna som faler. Snön riktigt öser ner. Har nog ingen vår att vänta än på ett par dar...

So Long Dudes!

Finders Keepers

Idag hittade jag 500 spänn i ett kuvert som jag fick på min examensdag. Jag hade glömt bort den pengen. Sådant gör mig glad. Särskilt i sådana här tider. Annars snöar det här igen. Väntar på våren men ser inga tecken på att den är på väg. Varför är jag inte i ett varmt land? För att jag inte har några cash, just det ja. Tror inte Femhunkan täcker en utlandsresa. Suck.

Latah

Det vanliga flytet

Vad händer när vi kommer till bion då? Det är inte öppet. "Okej, men det öppnar väl snart" tänker vi. Går efter en stund längre fram och ser en lapp där det står att bion är stängd pga dödsfall. Det var massvis med folk som stod där och  väntade. Suck. Vad kan man säga mer än att det är det vanliga flytet som drabbar fröken Alexandersson.

Ja, i alla fall hyrde vi en rulle, köpte chirre, godis och cola och åkte hem till Erik istället. Släckte ner och låtsades att vi var på bio haha. Skön kväll allt som allt.

Sleep Tight Folket!

Just Nu: Hoppas jag att Jen pallrar sig hit helgen till ära. Vore galet fint om du var här när min födelsedag ska firas!

Yet another sunday morning

Inte alls lika fint väder igår som idag. Men det funkar trots att det är mulet. Har sovit risigt inatt med, men det var ju egentligen inte särskilt oväntat. Har jag sagt att jag fyller år på onsdag? Inte för att det känns som att det gör varken till eller från, men så är det iaf. Jag blir stora damen, hela 25 år har hunnit gå sen det här underverket föddes.



I do want this jacket. Från H&M.

Ska kila ut och gå en sväng. Blir inte roligare än så. Men ikväll ska jag mysa med Kingn i biomörkret framför Män som hatar Kvinnor. Har hört av säkra källor att det ska vara en bra film, "Inte fantastisk men mycket bra". Vi får väl se vad vi tycker.

So Long Suckers.

PS Lindus, jag drömde att jag med var i Sthlm inatt. Jag skulle hitta till Urban Outfitters men hamnade i di verse konstiga butiker istället haha sen ingde jag dig o fråga om vägen. Fick du med dig något snyggt hem från Estockholmo?