Halva jobbveckan klar!

Långpromenad på 2 timmar med Jen efter jobbet. När jag kom hem hade världens bästa kille fixat baconlindad fläskfile, ris, sås och sallad, så himla gott!! I övrigt har jag idag köpt ett tvåmånaderskort på bikramyoga i Uppsala. Ska bli såååå spännande att testa det! Tänkte att det kan funka bra nu under höft/rygg-rehabperioder. Jobba lite på det här med mindfulness och att fokusera mer inåt. Hela nov och dec är det fritt tillträde till alla klasser så till veckan ska jag köra första passet för den här veckan hinns det inte.

Nu blir det te och apelsin i klyftor, sen sängen, är skittrött!


Fin måndag!

Idag efter besöket hos kotknäxkarrn var vi och hälsade på S och J och träffade deras lilla Amanda för första gången! Så söt liten tjej. Tommy höll henne till och med en liten stund! Själv väntar jag tills hon blir lite äldre för jag är en fegis. Mysig eftermiddag. Annars har vi lagat spagetti bolognese och jag har pysslat och T sett på TV.

Men nu blir det god natt!


Veckan som gick!

För att vara en tjej som egentligen inte får träna särskilt mycket men försöker göra det bästa av det så blev förra veckans kontinuitet av träning väldigt bra!
Måndag: spinning 55 min
Tisdag: Pw/jogg 12 km
Onsdag: gym, crosstrainer +stretch +stabilitets/styrkeövningar
Torsdag: PW drygt 1 timme
Fredag: 30 min styrka hemma innan jobbet
Lördag: PW/jogg/snabb löpning 7,88km
Söndag: gym, crosstrainer + styrka + stretch

Men idag är det dags för kotknäckarn igen varpå jag ej kommer kunna de närmaste dagarna :(

Nu måste jag sticka till jobbet. Viktigt möte tidigt på morgonen
Over and out!


Kär och lycklig

Lycka är att mysa runt hemma i trosor och sin killes stora mysiga tröja en hel söndag och se på film och pyssla och berätta hur mycket man älskar varandra flera gånger om.


För Söndagar har blivit en favoritdag de senaste månaderna.


Roadtrip!

Har precis tankar och ätit en mosbricka som sig bör på en roadtrip! Nu styr vi bilen mot Gävle och lite festligheter! Tjipp


Fixar barret!

Äntligen fixat frippan och det blev riktigt bra. Ingen radikal förändring, But still. Nu har jag shoppat loss på stan vilket jag inte gjort på många månader! Jättekul! Me-time när den är som bäst minsann.

Ikväll blir det att ta hand om en sjukling och fixa något gott käk. Men först dricka upp den jättegoda gröna smoothien jag just köpt på moeJoe!

Over and out.


Nails

Nu är de fina lagom till helgen!


Fixade naglar

Shellac, fransk!


Fina höst!

Två bilder från dagen!


Tisdagsprommis som börjar bli en fin vana!

Idag har jag och Maria varit ute och promenerat efter jobbet igen. Landade på hela 12 km och av dem så joggade vi faktuskt 5 km i mitten vilket var superskönt! Joggade riktigt lugnt så vi kunde prata samtidigt.

Mobilbloggar förresten för vi har redan förbrukat datamängden på båda våra internet denna månad (T älskar Simpsons när han är ledig haha).

Igår körde jag lätt spinning och det gick hyfsat. På fredag ska jag sluta kl 12 och ha lite me-time. Ska gå och klippa mig och kanske fixa naglarna om jag får tag på en tid. Sen ska jag och älsk ha date-night och gå ut och käka på någon fin restaurang! (längtar redan efter fredag)

Tjipp


Söndagsmys

Helvete vad risig jag varit idag. Tog mig inte ur soffan förrän halv fyra då jag var tvungen att sticka och handla inför kvällens tacos. Det var ingen lek att röra på sig kan jag säga. Hur som helst. Kvällen har spenderats i soffan framför senaste revengeavsnittet och sen Bridesmaids (älskar den filmen, så skön humor!)

Natti natt!


Say what?!

Shit. Hej fyllan igår. Hej baki och ångest deluxe idag. Jaja som man bäddar får man ligga. Ju mer man dricker desto mer ångest och baksmälla, den ekvationen är ju inte så svår direkt. En kväll på Tilltugg förvandlades till en utekväll på Flurran dit även Tommy kom och mötte upp oss. Jäkligt kul kväll! Men helt klart en aning ångestladdat idag. Och någon verkar ha tömt mitt konto under natten (!?)
Tommy jobbar och jag sitter under duntäcket i soffan och äter knäckemackor med skinka och tomat och dricker litervis med mjölk! Orättvist. Men som tur är jobbar han bara till 16. Efter det blir det helt klart tacos och mys i soffan framför en film.
 
Ha en fin söndag folks!!

Lördag!

God morgon alla!
Ja för det är lite morgonkänsla här hemma. Sitter och käkar frulle vid köksbordet och rekar lite bloggar till tonerna av Linnea Henriksson. Fin lonely morning (när jag började skriva blogginlägget kring 10).
 
Igår var jag iväg och träffade tjejerna + Alba hemma hos Sandra. Det blev tacos och fruktsallad för hela slanten. Åt tills jag trodde jag skulle spricka för det var ju så gott! Mister var hos en kompis i närheten i deras skitsnygga egenbyggda hus så när tjejkvällen led mot sitt slut styrde jag bilen hem till dem och satt och snacka en stund innan vi styrde hemåt igen. Fin kväll!
 
(source: tumblr)
 
Har snackat bort en lång stund med storasyster! Så nu ska jag kila iväg och möta upp Jempa för en promenad.
 
Over and out!
 

Första lilla lilla löprundan

Lovade pojkvän att ta det lugnt till gymmet idag. Jag bestämde mig för att gå/jogga dit och han tog bilen så han fick med min träningsväska och det. Det blev så att jag körde intervaller, springa varvat med promenad som ni ser på bilden. Kramp i ryggen en gång men skönt som fan var det att känna endorfinerna rusa genom kroppen!!

Kom igen fredag, nu kör vi!


Promenix!

När jag landade i Uppsala efter mässan tog jag cykeln bort till Jen för en kvällspromenad. Älskar konceptet, röra på sig samtidigt som man får prata av sig och ha en rolig stund. Tiden bara flyger iväg och utan att man vet ordet av har man promenerat en timme eller mer!
Tjipp


Användbara gratisprylar!

Påväg hem från dagens hjälpmedelsmässa i Västerås. Sådär lagom törstig och sockerrusig efter allt gratisgodis haha MEN! Har också fått både en mössa och en isskrapa, två saker jag vi faktiskt inte har. Mycket mycket bra!


Tisdag

Busy tuesday.
T stack just iväg på innebandy och jag själv har landat i soffan en stund. Efter jobbet mötte jag Maria och vi powerwalkade nära 10 km. Sen promenerade jag ca 2,5 km hem och handlade på vägen. Sen har jag gjort mat till middag plus varsinn matlåda plus att jag håller på och tvättar. T slutade sent då vi hann bara äta och dricka te/kaffe innan han stack iväg igen och jag själv åtnjuter lite egentid i soffan. Just nu Vänner men om en kvar blir det fotboll så klart!
Överst en sammanfattning av dagens PW. Sen dagens mat-skörd. Lite olika portioner till mig och pojkvän haha plus att jag gjorde vanlig spagetti till honom och pasta med durumvete till mig själv. Önskar jag hade pojkväns förbränning. Äter som en häst men ser alltid lika tight ut! :)
 
Mässa i Västerås hela dagen imorgon, skönt avbrott i vardagen.
 
Over and out!

Today is a good day!

Så var måndagen här. (Imorse när jag och pojkvän cyklade till jobbet i snålblåst och regn föreställde vi oss att vi satt i en varm bil..brrrruuummmm. Så kan man också göra!) En måndag som imorse kändes seg och nästan omöjlig att ta sig an men nu sitter jag här i soffan och känner mig bara så jävla tillfreds. Efter jobbet blev det raka vägen till Actic där det blev en sväng på crossstrainern, jägarvila x3 och stabilitetsövning för magen x3. Det är vad jag vågar äsn så länge. Kände av ryggen mot slutet och gav mig direkt istället för att cykla lite på slutet som jag tänkt. Måste lyssna på kroppen och det ska kännas bra hela passet, annars måste jag sluta, det är min regel. Sen handlade jag på vägen hem och när jag kom hem började jag med en kycklinggryta (som kan smaka hur som helst, har gått på känn haha) som jag tänkte ska vara klar tills pojkvän kommer vid 20.30 (inventering idag! Inte avis..). Sitter här i soffan med is i svanken, mumford & sons i högtalarna, en kycklinggryta på spisen, mätt och belåten efter kvällsmaten, lugn i sinnet och glad. Livet är fint!!
 
Sen har hela den här dubbla betalningen från Radisson Blu stressat mig en hel del på senaste så i eftermiddag ringde jag Radisson igen och nu när jag kollade var pengarna åter på mitt konto, yey!!
 
Helgen har varit superfin! Kingen kom i fredags och vi körde tacomys, Sverigespelet och Skavlan. Lördagen gick vi en promenad och en vända på stan och tog sen en fika hos Fröken J. På kvällen hade vi spelkväll med ost och vin här hemma med sköna vänner, kul kväll! Söndagen blev det en lång brunch på Radisson här i Uppis. Jag tyckte inte att brunchen var värst imponerande med smaklösa sallader och brist på våfflor/pannkakor. Men det var helt okej ändå. När vi vinkat av King på station så promenerade vi hem i regnet och hyrde en film på vägen. Väl hemma blev det matlagning och söndagsmys.
Tack för den här helgen världens bästa King!
 
Här är lite bilder från helgen:
När King kom upptäckte vi att han och pojkvän lyckats välja nästan identisk outfit haha Stiliga!
På lördagen turistade vi lite och var uppe vid slottet och hamnade mitt i en morningprayer i Domkyrkan. Efter fikan hos J blev det sen lunch på Basilico! Första pizzan på evigheter, mkt god!
Spelkväll!
Brunch!
 
Ha en bra kväll folks!
Over and out.

Om ni undrar vad vi gör här hemma...

Tommy övar trix med lilla bordet..?!


Välkomen efterlängtade fredag!

Fredagen är här och jag håller på och städar och fixar hemma i lägenheten. T kommer nog hem från jobbet om en liten stund med och ännu lite senare kommer Kingen. Jättefin fredag! har haft en lovely dag på jobbet dessutom med bästa akollegorna man kan tänka sig. Fredagströtta och allmänt lite fnissigt mot eftermiddagen, precis som det ska va!
 
I onsdags efter att jag hållt en förflyttningsutbildning hela dagen så tog jag mig ut på vad som skulle bli en lång skön PW. Slutade med att jag testade några stapplande löpsteg och kroppen kändes så jävla härligt pigg och jag fick känna ett enormt endorfinrus i kroppen. Fy vilken underbar känsla det är och gud vad jag har saknat det. Det är det bästa som, finns att känna de där endorfinerna som kommer tillsammans med känslan av att man flyger fram. Men underbart är kort och jag höll mig själv till att springa max en låt i taget (3-4 minuter) och gå långt emellan och sammanlagt kanske jag sprang 15 minuter, men gud så värt det det var! Inte fick jag ondare dagen efter heller. Idag var jag på nytt hos kiropraktorn och hon vidhöll att hon på intet sätt tappat hoppet om att jag kommer bli bra och det kändes så skönt att höra. Hon sa att hon varit med om andra unga vältränade tjejer som det också tagit lång tid för att bli bättre. kanske för att man belastar kroppen rätt kraftigt med en felställning i kroppen och starka muskler som drar åt fel håll?
 
Nu ska jag snart börja med käket. Tacos och fredagsmys it is!
 
Over and out och ha en fin helg!
 
Kvällens låt: Mumford and sons - Hopeless Wander (Egentligen kan jag rekomendera hela deras senaste platta 'Babel' faktiskt när jag tänker efter. Perfect on a friday night like this.
 
Glömde skriva om vår fredag i Stockholm. Den spenderade vi med att träna (väldigt lätt och försiktigt givetvis, basta, bada och bara ta det lugnt!

Bebismys!

Har hälsat på en fin vän och deras nykläckta lilla Bebistjej ikväll. Jag fick till och med hålla henne! Och hon skrek inte ens, hon kanske till och med trivdes lite lite grann. Mysigt var det, fast väldigt nervöst så klart.
Fin kväll men nu blir det sova sova säng. Är helt slut. Vill vara pigg imorrn för då kommer världens bästa Erik och besöker oss! Ändra från värmlandsskogarna kommer han!

Natti


Överraskningsweekend

Tisdag som känns som måndag. Igår kväll anlände vi Uppsala efter en mysig helg i Sthlm. Imorse när klockan ringde ville jag typ skjuta mig, så opepp var jag på att hoppa in i en ny jobbvecka. Men dagen på jobbet gick relativt smärtfritt och när jag väl slutade 25 minuter för sent så mötte Maria upp mig och vi tog en PW ner till Vaksala Torg och gick en runda på höstmarknaden där. Gjorde min tisdag mycket bättre, promenera och samtidigt prata om allt och inget är absolut bland topp 5 över favoritgrejer för att pigga upp sig under vardagarna!Köpte så klart inget (hej-äta-nudlar-resten-av-månaden), finns lite annat att prioritera för de små slantar vi har kvar denna månad. Men det var mysigt att strosa runt där. Efter det gick vi en vända på stan och spanade på bebiskläder inför veckans bebisbesök! Pojkvän åkte nyss iväg och skulle spela lite innebandy och jag tar tillfället i akt och njuter av lite egentid med wasabinötter och datorn i knät i soffan och en köttgryta som puttrar på spisen.
 
Här är lite bilder från helgen:
Hotellet var så härligt och lyxigt med jättefin utsikt!
Lördagen när vi kom till Sthlm började vi med att Checka in och sen blev det burgare på Texas Longhorn. Sen en promenad i hamnen innan vi gick hem till hotellrummet och tog ett varmt bad och skålade i rödvin! Bakom T på bilderna i hamnen ser ni även vårt Radisson-hotell.
Lördagskvällen spenderade vi på En halv grek + turk. provade en massa smårätter och delade på en flaska rött. Det var älkslings födelsedagsmiddag och jag hade på mig min favoritklänning från Rom och han var stilig i kavajen. Supermysigt och intimt ställe som jag verkligen kan rekomendera. Vi hade dessutom tur och fick sitta lite avskiljt! Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet och tog ytterligare ett glas vin i baren. japp, efter 8 vita veckor steg vinet rakt upp i lilla skallen haha
Söndagen börjades med hotellbrekkie innan vi promenerade längst hamnen till Vasamuseet vilket var en del av älsks födelsedagspresent. Vandrade runt därinne i över 3 timmar.
God lunch på systrarna herlin och Voltaire på Djurgården och sen promenad och pussar i solen.
Söndag bestod av grekisk middag på ett mysigt ställe innan vi köpte med oss lite frukt och godis och gick tillbaka till vårt mysiga rum. Sen blev det en sväng upp till bastun på översta våningen.
 
Nu ska jag fixa klart maten så den är klar tills mister kommer hem efter träningen!
Over and out!
 
 
PS Vad kul att Radisson debiterat mig beloppet för rummet 2 gånger. Så jävla dåligt! Fan också.

Fredagsfin!

Det är fredag, jag är glad och jag har gjort mig fredagsfin. Nu ska jag jobba jobba joooobba!


Längtar efter helg

Redan hemma från jobbet för bästa Ingegerd skjutsade hem mig! Det regnade och jag kände mig så ynklig med ont lite här och där efter dagens kiropraktorbesök. Idag fick jag som komplement till det vanliga knäckandet något som kallas för dry needling. Hej smärta.
 
Annars inte mkt nytt under solen. har längtat efter helg ända sedan i måndags morse när jag slog upp ögonen. det är väl en sån vecka helt enkelt. Blir skönt att komma bort en sväng i helgen, känns som det behövs. Körde en PW med Maria igår efter jobbet (skulle kört spinning men kroppen sa ifrån och då måste man lyssna på den) och det var så skönt och så roligt med säsllskap! Fy vad härligt det är att promenera i frisk luft och bara prata en massa om saker som faktiskt berör en! Mer sånt!
 
Sitter med is i svanken ( har haft det 2-3 ggr/dag sen jag började gå hos kiropraktorn) och dricker te med laptopen i knät. Borde sticka och köpa Kesella men inget kan ta mig ur denna soffa just nu, kanske senare. Annars får det bli gröt.
 
Soooo Loooong!
 
Source: Tumblr

Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!

Har varit lite låg idag, det blir ju så dessa speciella årsdagar.
 
Världens bästa pojkvän kom dock och pussade på mig en stund på lunchen och sen när jag kom hem från jobbet så hade han överraskat med att städa hela lägenheten, bygga en jättefin värmeljushänga och köpt lyktor plus att han köpt en jättefin blomma till mig, 'världens bästa flickvän'. Whatever have I done to deserve such an amazing boyfriend? Och nu håller han på och lagar våfflor, för det sa han att han varit sugen på hela dagen. Jag har inte ätit våfflor på år och dagar så det ska bli gott!
 
Som ni ser hänger korven som vi köpte på marknaden igår längst ut på pinnen med!
 
Så nu blir det våfflor framför nya avsnittet av Revenge. Sur måndag som blev en väldigt väldigt fin måndag.
So Long!