Hej hopp!

Trevlig dag på jobbet! Sen på vägen hem hämtade jag ut ett paket med lite nytt från Fitnessguru. De är helt grymma med sina leveranser, SÅ snabba!! Beställ idag och få imorrn, bästa grejen. När jag kom hem gjorde jag smoothie på mitt nya proteinpulver tillsammans med färska jordgubbar, mjölk, jordnötssmör, kvarg och lite frysta blåbär. Den blev så jäääääkla god!! Sen stack jag ut på en 7.5 km PW med Dasha och Michaelas pod i lurarna. En bättre eftermiddag som man säger. Nu ligger jag med fötterna i älsklings knä och dricker te framför Family Guy (pojkväns val).

Tjaråååååå

Ps Nedan är bild på dagens PW samt eftermiddagsmellanmålet. Min dag är byggd kring minamåltider hehe Frukost-mellanmål-lunch-mellanmål-middag!


Guten Abend!

Goder afton! Ligger i sängen och ska sova. Har haft en superfin tisdag mitt i veckan. Började med ett riktigt bra bröst/axelpass på gymmet imorse. Sen var det jobba jobba jobba dom gällde. Solen har skinit och matlådan intogs ute på en bänk i solen. När jag slutade jobbet vid halv fem kom Maria och mötte upp mig och vi stack ut på en PW och en massa tjejsnack i 1.5 timme. Helt enkelt väldigt lovely och uppskattat!

Sen mötte jag upp T på gymmet så vi tog följe hem. Väl hemma vek jag tvätt och T lagade proteinpannkakor åt oss med jordgubbar, vaniljkesella och jordnötssmör till. Mmmmmmm!! Sen har vi skojat runt här hemma och som avslutning på kvällen fick jag en fantastiskt skön massage. Livet alltså!!


Hey there

Fin dag!
Parkhäng med bästa pojkvän, snackat med siz i Aussieland, fotat och sprungit med Maria, gymmat med pojkvän (biceps/triceps, Bra pass!!) och sen ätit god middag!
 
Här är lite bilder från dagen!

Bra Lördag!

Först gym! Körde rygg och mage med älsk! Efter dusch och bastu mötte vi upp Jen och Viktor för brunch på Gillet. Underbart gott! Sen blev det minigolf i solen. Grabbarna fick bäst score och jan och Jen gjorde lite sämre ifrån oss haha


22.05

Med blodsmak i munnen landade jag in på ringa 22.05. Plats 35 av 3717 tjejer som sprang 5 km. Jag vet att alla fixar 5 km men 22 är en rätt snabb tid för en kvinna som mig med lite former, jag är jättenöjd! Har just svklarat dagens 240 squats i snabb följd och nu blir det sova sova säng. Imorgon väntar en fullspäckad och rolig dag!!


Morrn!

Good morning! Har gett mig själv lite sovmorgon idag för jag ska va kvar på jobbet så länge idag. Inte fel alls med lite extra sömn på morgonen. Igår fick kroppen vila ordentligt när jag inså att jag inte haft en vilodag sedan 1 maj. Det är rätt lång tid. Väckte bara upp kroppen med en suuuuuperskön PW med pod i lurarna. Det är ju fasen bästa grejen! Sen på em var jag på en givande föreläsning och på kvällen kom stina Jerker och Amanda över på fondue-middag. Supermysig kväll!

Idag har jag också vilodag utom att jag ska springa blodomloppet 5 km ikväll. Det blir bra för min kropp det här! Ser fram emot att ha suuuupermycket energi när jag är tillbaka på gymmet imorrn. Då blir det ettcirkelpass med jempa!

Ha en fin dag hörrni! Over and out

https://cdn3.cdnme.se/138856/6-3/pic_519c5b3dddf2b3240582f8b4.jpg" class="image">


Superfin helg!

Har haft en superfin helg!
Började med ett cirkelpass med Maria i fredags efter jobbet. Jag coh Maria hade omedvetet lyckats matcha våra outfits!
 
och just ja, kjolfredag i fredags i vanlig ordning!
 
Sen blev det lördag och Tommy skulle jobba. men först hann vi med ett gympass. det blev 20 min hårda HIIT-intervaller på löpbandet plus 12 min upp- oh nedvarvning för min del och sen ett riktigt bra abs-pass efter det! Har slarvat med löpträningen på sistone. Hur ska det gå på Blodomloppet på onsdag?
Svettades som en gris under passet som ni ser.
 
När jag kom hem från gymmet tog jag men matlåda med grekisk sallad och en burk ananas och gick ut i solen och satte mig och stekte en stund. Smörjde givetvis in mig ordentligt först!
 
Sen var det dags att fixa sig för kvällens 40-årsfirande! Jag gjorde en stor sallad och C hade med goda baguetter och frukt och I hade fixat ostar och jordgubbar. Nör vi var där så övergick plötsligt firandet i ett bröllop!!! Så otroligt överraskade var vi alla. Superfint var det. Grattis till brudparet!
 
Idag har jag varit seg. vaknade med ett dunkande huvud imorse trot att jag bara drack typ 1,5 glas vin iår. tror inte det var vinet dock, det måste vara pollen som får mig att må så dåligt. Usch vad tröttsamt det är. Vi sov iaf länge och sen när T åkt till jobbet gjorde jag mig iordning och stack till gymmet. Blev ett långpass som avslutades med ångbastu och vanliga bastun, superskönt! Känns som att ångbastun är effektiv på att rensa systemet såhär i pollen-tider, men vad vet jag? haha
 
Nu ska jag ta hand om tvätten och lite annat och snart kommer T hem med. Gud vad dag aflyger iväg när man vaknar sent. Gillar det inte och jag påminns som varför jaga lltid går upp tidigt.

Hälsoevent!

Ikväll har jag och Maria varit på ett hälsoevent på restaurangen primaten. Restaurangen serverade Paleo-mat och det var jättegott! Sen hade Lorna Jane Sweden modevisning och så fick man föreläsning om Paleokost, föreläsning av kostrådgivare, BIA-mätning, prova massa fina träningskläder, sippa på ett glas rött plus en goodiebag med bla hälso-müsli, recept på några olika 'paleo-rätter', en 20 min gratis ansiktsbehsndling påsen salong i city och en massagekaka från Lush plus lite olika rabatter och sådär. Supertrevlig kväll verkligen! Dessutom köpte Maria jättesnygga träningskläder! Själv har jag köpstopp så jag fick avundsjukt titta på haha

Nåååväl! Imorrn blir det jobb jobb jobb och sen ska jag och M på cirkel!

Tjipp


Träning

Hello lillördag! Sol och glatt humör hela dagen! Morgonträning gör verkligen så jäkla mycket för hur resten av min dag blir. Morgonträningen ger mig verkligen den energin jag behöver för att få en rolig dag! Att ha ett gäng superfina och sroliga kollegor hjälper försts till en hel del med!
 
Det blev iaf att ben/rump-pass imorse. Körde stenhårt så att svetten rann och fick skitbra kontakt! Känner redan nu hur träningsvärken börjar komma smygande. Lite bilder från imorse:
 
När jag kom hem från jobbet stod solen fortfarande högt och jag skyndade att byta om till bekväma kläder och stack ut på en kortare PW, blev drygt 50 minuter i solen, skönt som, tusan. Men på väg tillbaka fick jag något som likande blodsocker fall och allt jag kunde tänka på sista biten var att jag skulle köpa russin i affären på väg hem och hur gott det skulle bli haha Så det gjorde jag! Tillsammans med lite grejer till middagen. hade tänkt fixa middag tills T kom hem men jag var så jävla hungrig att jag trodde jag skulle dö så jag skyndade mig att fixa käket (stekt ryggbiff, stekt majskolv, coleslaw, halloumi, sallad) Gud så gott det var!! Så T fick laga sin egen mat när han kom hem för då låg jag i soffan med matkoma haha
 
Kolla squatsen sbörjar ge sresultat (eller ja, mina ben/rump-pass ger nog ffa resultat!!). En liten rumpa börja växa fram!
 
Igår var jag trött som ett as efter jobbet. När vi kom in på gymmet sa jag till Tommy: 'Fy fan alltså, jag är så jävla trött. Jag oooorkar inte det här.' Sen garvade jag och gick iväg in i gymmet och började köra dips. Segt till en början men sen när jag gick in på andra övningen så bara släppte det och jag bara KÖRDE. Kände mig så jävla stark och taggad och det var så jävla kul. Denm känslan alltså, den borde alla få uppleva!
 
 
Imorgon ska jag och maria på ett event på en stenålderskost-restaurang här i stan som heter Primören. Lorna jane Sweden kommer komma dit och det blir föreläsningar och käk och sådär. Ska bli jättekul!
 
Tjippidipp!

Välkomen våren!

Välkomnade våren med lite blommigt idag!
 

Långdistans

Stack ut på en löprunda efter jobbet. Tanken var långdistans och så blev det. 15 kilometer senare nådde jag lägenheten igen med skavsår under armarna och i hålfötterna. Satan vilken blåsa jag har i höger hålfot, inte kul. Och sista kanske 5 km brände det som eld under armarna, fick försöka hålla ut armarna från kroppen för att slippa att det skulle gnidas hud mot hud. Börjar fatta varför många springer långdistans i t-shirt. Jag är ju lite ny på området så jag håller fortfarande på och lär av mina misstag haha. Blev en lugn runda och snittade på 5.28/km, helt okej.  Använde Kari Traa-toppen även idag och inte heller idag lämnade den några spår av svett, helt otroligt faktiskt. Dock vet jag inte om det var den som gav mig skavsår under armen. Tror dock inte det, tror det var hud mot hud som gjorde det.
 
Nu har jag precis klämt en smoothie, cocosvatten och 2 stekta ägg samt duschat och ligger och myser på soffan och känner mig nöjd över dagens prestation. Tänker att jag borde ta vilodag imorgon eftersom jag inte haft det sen 1:a maj men tänker sen att det blir nog ingen vila imorrn heller men vi får väl se. Det är svårt att stoppa sig när kroppen är pigg och säger JA!
 
Förra veckans träning innefattade 5 gympass, 3 PW, 2 Intervallpass och 1 pass utomhus löpning. Plus all cykling till och från jobb och gym. Varierad och kul träning, precis som det ska va!
 
Source: Tublr

Sunday sweet sunday

Jag haft ännu en lugn dag med pojkvän! Frukost och gym imorse. Blev ett ryggpass tillsammans med T. Sen stack vi hem och käkade lite och gick sen till parken. Men när vi kom dit började det regna :( Så vi städade runt lite här hemma istället och jag rensade i vår träningsgarderob. Den växer stadigt och vi får ju inte plaaaats! Måste ha mer plats, vi växer ur denna lilla legga. När vi bestämde oss för att det var färdigfixat för idag stack jag ut på 8 km PW i sol/moln/regn om vartannat och med Alex och Sigges pod i lurarna. Mkt trevligt! När jag kom hem blev det satans goda proteinpannkakor för mig och proteintjockpannkaka med fläsk åt T. Förstå att han ensam åt upp en hel plåt!!! Men bra aptit är något vi uppskattar här hemma :) Nu slappar vi och ska se sex and the city 2. Jag har fått för mig att jag inte sett den än?! Fast samtidigt känns det som att jag borde ha sett den. Vi får väl se. Trevlig söndagskväll på er.

Over and out!


Hej fina lördag

Ligger ganska utslagen bredvid pojkvän i soffan framför TV:n. Har precis ätit en dundermiddag, asgod och nu asmätt! Tanken var att vi skulle städa lägenheten och rensa i garderoberna och organisera upp lite. Men vi känner oss båda lite slitna i kroppen och bestämde oss för att bara slappa ikväll istället. Blir kanske en liten kvällspromenad lite senare för att hämta vårt nyinförskaffade trådlösa bredband!
 
Igår var jag i Sthlm och mötte upp finaste Rosell, Arvid och Jen. Jag och Jen tog tåget från Uppis och mötte upp Arvid och Helén på 'Två systrar och en kock'. Åt supergott och hade det som alltid supermysigt! och Arvid var glad som en liten sol nästan precis hela tiden!
 
Jag stack ut på en löprunda på morgonen och hade bly i benen. Kom runt mycket snabbare än jag trodde men var väldigt ojämn i tempot vilket är olikt mig och sista kilometrarna gick mycket snabbt - på ren och skär vilja. Sen blev det gooooo-lunch med tjejerna och Arvid i ett soligt Stockholm. Avslutade Sthlm-vistelsen med en runda på stan. Provade ett par klänningar men köpte inget. När jag kom hem från Sthlm blev den 70 min PW med en pod i lurarna och sol i ögonen, lovely! På kvällen var det varmt och när jag och älsk åkte och handlade middag hade jag bara en sommarklänning, bara ben och kofta över. Kände en doft av sommaren och blev pirrig i kroppen!
 
Idag började vi morgonen med god frulle, min bestod av ägg, fin-grön-smoothie och grape, favorit! Sen pratade jag en stund med syrran i Australien och vi planerade bland annat för sommaren, weeeeiiiii! Sen tog vi vägen över stan på väg till gymmet. Jag shoppade hela 2 (!!!) klänningar efter mycket övertalning från världens bästa kille. Ena var långklänning av ett färgglatt och alldeles underbart missioni-inspirerat tyg. Den andra var mörkblå med spets och lång ärm och favorit-utvald av pojkvän. Också superfin. Så otroligt länge sedan jag kände mig fin i några nya kläder så det var lite lycko-shopping-rus! Klänningarna inhandlades i en mindre butik i ett hörn av Uppsala, gillar såna mysiga små butiker! Sen cyklade vi förbi Gymgrossisten och slutligen gymmet. Blev ett superbra axel och bröstpass. Och sen några intervaller på bandet som avslut. Supernöjd med dagens pass! Och nu har vi som sagt klämt i oss årets middag! Har lyxat med massvis med kött både igår och idag, riktigt proteinbombat kroppen!
 
 
En helt annan grej. Den 8:e april tog jag lite 'före-bilder' och igår, 10/5 tog jag lite efterbilder och jag har faktiskt gjort lite framsteg senaste månaden! Är det inte en liten midja man börjar ana där?! Har verkligen tagit bilderna i det mest avslöjande ljuset och man kan faktiskt se att det hänt något, om än rätt lite. Tänkte jag skulle posta ryggbilden iaf! (Det är alltså 1 månad mellan bilderna).
Obs obs! Jag väger exakt samma nu som då, har bara tightat till kroppen med lite styrketräning.

Work it baby!


Ledig torsdag

Det blev biceps och triceps och så lite mage som avslutning. Efter passet blev det ångbastu, bad i varma poolen och sen vanlig bastu med inpackning i håret! Nu har jag just ätit hemmagjord pizza med wholegrain-tortillabröd som botten och stor sallad till och ligger och degar i soffan.
Det var den torsdagen!
Tjipp


Hej torsdag!

Ledig torsdag! Har haft morgonmys och långfrulle med älsk. Nu ska vi snart sticka iväg till gymmet tänkte vi. Tror det blir biceps/triceps dagen till ära! kanske några intervaller med, vi får se.
 
Gårdagens ben/rump-upplägg såg ut som följer (uppvärmningen var 25 min intervaller på löpbandet):
 
4x10 Bulgariska utfall 20 kg
4x10 Backkick i cabel 27 kg
2x10 sidekick i cable 27 kg (hade svårt att få till tekniken så det blev bara 2 set)
4x8 Raka marklyft 50 kg
4x10 rumplyft ett ben i taget och 5 kg-vikt
3x15 tåhävningar med ett ben i taget och 10 kg vikt
150 benböj (squat-challange) utan vikt
 
Jag var helt jävla mör i rumpan efteråt. Skulle även kört mage hade jag tänkt men hade sån jäkla träningsvärk i magen efter Bootcampen där vi körde 2x3minuter sit-ups (jag som väldigt sällan kör sit-ups, tycker det finns så mycket andra övningar som är mycket bättre och roligare)!
 
Nuuuu ska vi sticka iväg.
Ha en fin torsdag!
Tjipp
 

Today!

Idag hade jag vårkläder på mig och invigde vita tygskorna för första gången i år. Hur härligt?!?


Sol!

Idag är det finväder i Uppis. Jobbade bara halvdag och gick sen ner till ån och käkade en sallad i solen. Sen bar det av till gymmet. Det blev intervaller på bandet som uppvärmning och sen en hel drös rump och ben-övningar! Bland annat ett par nya övningar vilket alltid är kul. Avslutade passet med en ordentlig stretch, så jäkla skönt. Lägger alldeles för lite tid på stretch och är satans kort i baksida lår bla vilket påverkar min löpning negativt. Efter stretchen blev det dusch och bastu. Somnade en kvart i bastun och det var så satans skönt! Har verkligen börjat älska att basta!

Ikväll ska vi ha onsdagsmys för båda är lediga imorgon. Jag har handlat tacos till middag, ska sätta igång med det nu! Over and out!


Kari Traa

Idag har jag och Maria varit ute på en PW i den underbara underbara solen! Vi provade våra nya linnen från kari traa och snackade om allt och inget. satan vad jag uppskattar de stunderna! Efter PWn blev det ett hårt BootCamp-pass med Jempa på Actic. Så himla kul att köra de passen tillsammans, hade inte tyckt det var hälften så kul annars. Hade nog inte ens gått dit nu när jag tänker på det, då hade det blivit ett gympass istället. men det är superbra att mixa upp sin träning med cirkel/bootcamp-pass för träningen blir mer varierad och man inser vilka ens svaga sidor är, som man behöver träna mer på! Sen inser man vad olika alla är, hur man har lätt för en övning och svårt för en annan, som någon annan person har lätt för. Intressant sånt där!
 
Lite bilder från eftermiddagen/kvällen!

Morr'n!

Måndag morgon lät solen stanna kvar! Vaknade ensam i dubbelsängen imorse förminfina kille har hostat som besatt under natten och någon gång under natten måste han ha flyttat ut på soffan för att slippa hålla mig vaken. Jag minns det dock inte. Det jag minns är att det tog oss ett bra tag att somna igår eftersom hostan verkligen inte ville ge upp. Hoppas den går över snart, stackarn.

Nu har jag ätit en supergod frulle och efter lite tandborstning bär det av till gymmet. Ikväll blir det soppkväll med FSA.

Over and out och ha en fin vårdag!


Superfin helg!

I helgen har vi haft finbesök av Hanne och Sebban. Har haft en så jäkla kul och härlig helg!
 
Lite bilder från helgen som bestått av träning, bowling och en massa god mat. perfekt att vi delar både passionen för mat och passionen för träning, det går ju lite hand i hand!
 
Lördag. Träning med biceps och triceps som fokus. Jag lyckades göra 7 dips i rad utan hjälpvikt!! Dock blir tekniken lidande, som alltid när man tar för tungt på en övning så det blir lite hjälpvikt även i fortsättningen, men vilka framsteg jag gjort ändå!! Sen blev det pannkakslunch hemma och då kom även Stina förbi en sväng! Supermysigt! Sen gick vi och bowlade och avslutde kvällen med middag.
 
Kickade igång dagen med ett gympass efter frukosten imorse. Det blev ett hårt ryggpass. Sen körde grabbarna lite nacke och jag och hanne körde mage istället. Efter gymmet blev det supergod brunch på Gillet dit även Jen kom och mötte upp oss. Sen efter ett besök på Media Markt styrde vårt besök hemåt och vi la oss och vilade en stund. Sen gick vi ut på en promenad i det fina vädret och handlade mat på vädgen hem. Nu blir det snart sängen.
 
Nattinatt!!

Friiiiday!

Freeeedag och helgen har kickats igång med ett gympass direkt efter jobbet! Det blev 28 minuter hårda intervaller på löpbandet och så 10 min uppvärmning plus nedvarvning. Mkt bra! Dock känns det i mina lungor att jag feströkte i tisdags och jag är så besviken på mig själv för att jag inte stod emot. Fattar inte att det ska vara så svårt för mig. Efter löpningen blev det iaf 4 olika magövningar, 4 set på varje. Riktigt härligt mör i magen nu. Och så squatsen då förstås, 105 stycken skulle avverkas idag!
 
Igår var jag och Jen på ett cirkelapass som var heeeelt crazy jobbigt men verkligen jäkligt kul!! SÅ värt! Träningsvärken känns idag!
 
Sent ikväll kommer Sebban och Hanne, de ska besöka oss hela helgen, treeeevligt! Vi ska träna och äta gott och lite sånt.
 
Här är lite bilder från när jag hemmatränade lite en morgon förra veckan:

kärlek

Goooood Morning everyone!
Hade en så jäkla härlig Valborg igår! Först blev det lite träning:
Hade ett jäkligt kul pass på gymmet igår. Det blev ben-rumpa-mage och jag körde verkligen all in och svettades som bara den. Supersettade olika ben-rump-övningar med olika magövningar. Gillar verkligen det upplägget. Gymmet var ganska folktomt så det var bara att ta för sig av alla vikter och bänskar jag ville. Körde fria vikter rakt igenom.
 
Sen blev det lite lunch här hemma innan det bar av till ekonomikum där Linnea och Jempa befann sig.
Det är svårt att hitta varann på ekonomikum för det är ju så jädrans mycket folk. Så Linnea skickade denna karta till mig. Synd bara att nätet låg helt nere pga överbelastning så jag inte fick bilden förrän långt senare. Jag fick istället irra runt och leta efter dem i någon halvtimme!
 
Men sen blev det regnigt och trist i parken så jag och Jempa traskade hemåt. Väl hemma delade vi på en flaska bubbel och satt och snackade om allt och inget. Flaskan var urdrucken lagom tills Tommy kom hem från jobbet. Så då tog han en öl med oss och vi öppnade en flaska vitt. Sen gjorde vi pizza och spelade yatsy. Jag vann! Och så lite akrobatik och korvätning på det!
 
Sen bestämde vi oss för att gå till Olearys. Det blev någon shot och en öl där och Alexandersson blev full, go och glad!
 
Ljuvligt fin och härlig Valborg. Oplanerad och spontan in i minsta detalj, precis just så gillar jag det. Då mår jag bra. Idag är halsen paj efter ett gäng festcigg men det gör faktiskt inte lika mycket som vnligt. För igår var värt det. Är inte heller särskilt bakis och har precis fyllt upp mig själv med en näringsrik green smoothie med ananas, spetskål, spenat, hallon, chiafrön, äpple, päron och banan. Älskling ligger fortfarande och sover sött inne i vår säng, solen lyser utanför fönstret, fåglarna kvittrar som besatt och jag sitter ute i soffan och tänker på vad lycklig jag är, precis här, precis nu.
 
It´s a wrapp. Nu ska jag gå och krypa ner bredvid min underbara pojkvän.
Over and out.