pappa och son? Kanske inte ändå

Blev inget staden. Åkte och myste med mina underbara små tvillingpojkar istället. Har läst böcker och busat och jag känner mig så fint avslappnad nu. Läste bland annat en bok om skogens djur. På en sida var det två nyckelpigor som satte på varandra. Då säger Edvin: "Jag tror det där är pappan och barnet." och pekar på nyckelpigorna. Hm, det kan vi kanske hoppas att det inte är.

Jag o tvillingarna julen -07

Såg även en dokumentär om autistiska barn och något projekt där de skulle sätta upp en musikal. Blev så sentimental och satt o hade tårar  ögonen. Labil? Nej då.

Ska snart iväg och käka hos mormor.

So Long

Happy halloween?

Ja så var man hemma då. Så jävla skönt. Kände i hela kroppen inatt när jag anlände (vid tre) att det här är vad jag behöver.
Mental retardation är för övrigt namnet jag sätter på min bussgranne. Okej då tar du 1 och 1 halvt säte, så tar jag ett halvt här borta, inklämd mot fönstret. Det är helt lugnt alltså, jag tar gärna den. Aja fram kom jag iaf efter en jävlans lång bussresa genom regn, snö och rusk.

Nu ska jag fara in till stan en sväng

Latah

Värmlandsskogarna

En liten update. Sitter på bussen påväg söderöver. Ska hem över helgen, ledig imorgon. Har räknat familjen så på senaste, jag behöver en helg hemhemma. Hoppas ni får jättekul på 90210 imorgon! Ciao

Matt, bara så matt.

Kass update från mig här i dagarna. Men ni vet, jag har inget att skriva som är särskilt intressant för era öron. Ingen fest, ingen lek, ingen flärd. Men life goes on. Till helgen far vi hem till Umeskogarna igen. Det ska bli skönt, få några dagar på tu man hand med mig själv, ialla fall "kind of". Missförstå mig inte, jag trivs att bo med Jen men ibland är jag så slut efter jobbet och då kan det vara lite jobbigt att det alltid är någon där. Idag när jag kom hem ville jag bara lägga mig ner och gråta lite och tycka synd om mig själv. Ja, det är sant, ibland behöver jag det. Men det kan man ju inte. Det är sånt man vill deala med själv, i sin ensamhet, bortom andras blickar.


Har suttit och knåpat på mitt CV ikväll. Vill ju söka det där jobbet. Hoppas jag har en chans, vill så gärna få tag på ett jobb o främst få ett skönt miljöombyte, börja om på nytt igen. Jag r redo för det. Oj vad jag har gjort mitt här uppe. Jag längtar söderut.

Hej då med er.

today is just another day

Har varit en galet intensiv dag, den har bara flygit iväg. Skönt att det går fort, men stressigt har det varit. När jag ska få tid över att börja med min uppgift till skolan vet jag inte riktigt. Satt lite med c-uppsatsen igår iaf, tråkigt o svårt som fan, men vi kom igång iaf.

old photo

Annars inte mycket nytt. Mer än att det kommer bli en intensiv vecka men att jag på fredag drar till Umeå för lite halloween-festande med folket. Ska bli kul o skönt med miljöombyte. Två vita helger på raken, känn på den.

Ska sätta mig och skriva lite CV nu. Sen ska jag iväg på Punch out, ensam igen.

So Long Dudes

Tur att flytet ligger på min sida ibland iaf

Har just bokat biljetter hem. Det sved att betala nästan 1000 spänn för en liggplats hem. Men sen lyckades jag få tag på sittplats upp till umeå igen för 137 spänn. Känn på den! helt galet billigt! Brukar alltid kosta runt 600-700 minst för en sittplats. Ska bli så roligt att fara hem i jul, jag längtar! men först har vi ett gäng fullspäckade veckor och helger här uppe. Blir fint det.

Har även suttit i mobilen med bredbandsbolaget i över en halvtimme idag för att försöka lösa det här med min internet-anslutning. UTAN framgång. Suck. Hoppas killen med det oskyddade trådlösa nätet kommer hem snart..

Sleep Tight folket.

Do the click

Guten Morgen på er.
Jag och Jen gick upp vid nio idag, tänkte äta i hyfsd tid så maten hinner smälta och vi kan komma iväg till gymmet vid elva. Har tänkt att vi sen ska dra hem och duscha och efter det gå runt på stan en sväng samt luncha på stan. Finväder har vi också. Har varit en riktigt riktigt fin höst i år alltså, iaf här uppe i norr.

Klicka
här. För varje unik besökare skänks 1 kr till rosa bandet.

Latah

Grass always seems greener on the other side

..but that´s not always the case.

Nu har vi kollat på filmen. Är på ett lite kärlekskrankt humör. Vi har även jävligt roliga grannar som drar igång och borrar i väggen vid nio en fredagkväll. Där har vi tjejen/killen/paret/familjen som till och med mindre än oss att göra fredagkvällar.

Jen sitter för närvarnade och lyssnar på idolernas kassa framförande av Abba-låtar på datorn på högsta volym. Vrider snart nacken av henne, men det vet inte hon. Kommer komma som en skön surprise om hon inte ger sig snart.

Ska snart sova. Roligare än såhär blir det inte ikväll.

ciao

Get me pregnant

Jag och Jen snackade om barn idag, CP-skadade barn. Jen är bra med efterblivna barn, jag är det inte. Alltså borde jag se till att bli på smällen väldigt snart. Ju äldre man är när man får barn, desto större risk är det att man får ett barn som inte är helt friskt. Synd att jag inte känner mig mogen för varken kille, barn eller vuxenliv. Så det blir nog inget med det.

Ego-girl

Ska kolla på en film ikväll. Har hyrt en och lyckades med konststycket att enas om en film på tvp 2 minuter, inte illa. Sen att det var fredagsrush på kvantum är en helt jävla annan historia. Fy fan vad jag hatar att handla på fredagar, man kan bli stressad för mindre. Har även lyxat med jordgubbar (så ekologiskt av dig Terese, snacka om motsägelsefull flicka. Köp gärna ekologiska ägg och blanda upp det hela med lite jordgubbar som transporterats över halva jordklotet, bra tänkt.)

So Long peeps

Se På Fan

Vem slutade två idag? Jo för det gjorde jag och fan vad jag var värd det!
Har varit en bra och rolig dag och jag känner mig förberedd inför nästa vecka som nog kommer bli rätt intensiv med nya patienter och gamla patienter och allt.

Höst -07

Pratade visst i sömnen inatt igen. Hade visst även nämnt namn (vilket namn det var? I guess you´ll never know). Det är roligt att Jen minns sånt där. Själv minns jag aldrig vad den andre sagt. Jen pratade inatt men inte fan minns jag vad hon sa. Vet att hon sa "ja" men thats it. Varför jag hörde att hon pratade? Jo för att jag gick lös och vaknade och låg och grubblade över alla patienter och hur jag ska få det att gå ihop tidsmässigt osv. Inte bra att börjar härja såhär redan nu. Måste skärpa mig!

Nu ska jag ut och spatsera lite.

So Long Darlings.

Var sak har sin tid

Idag har jag bla bla bla bla. Förstår att det är så det ser ut i era ögon när jag skriver om vad jag gör på dagarna. Kan det blir mer ointressant än "idag gjorde jag en köksbedömning, en patient bakade sockarkaka. På rasten åt vi upp den." Yada yada yada som jag tydligen sa mitt i natten häromnatten, enligt Jen då alltså. Tydligen snackar jag ganska friskt på nätterna, ibland så att jag väcker Jen.

Vår -07

Har iaf varit på spinning idag. Torsdagspasset är så grymt tung. Nu sitter jag här och tänker att jag borde svara på några mejl och ringa lite samtal och tvätta så jag har lite rena träningskläder. Dessutom måste jag hoppa in i duschen. Men jag mår mest bara illa och tar mig inte ur soffan. Snart, snart..
Helg imorgon!

Adios Peeps.

Everything happens for a reason

Sitter och härjar med att beställa tågbiljett hem till jul. Förra året slutade ju med att jag fick sitta och pinas på Ybuss jävla trästolar i nio timmar. Alltså en hel jävla natt utan sömn, hyfsat sliten när jag kom fram. Tänkte jag i år skulle lyckas undvika detta genom att beställa biljett tidigt, men det verkar inte så. Dyrt och jävligt. Suck.

Kollar även med ett halvt öga på den här Persbrant-serien. Jen sitter och tjurar för att hon inte får byta kanal och hon säger att jag inte kollar, men det gör jag ju. Med ett halvt öga. Vem fan fick genomlida detta jäkla bonde söker fru ännu en gång? Jo, jo det var jag. Jag till och med påminde henne om att det var när jag upptäckte det, annars hade hon missat det. Klapp på axeln till mig, for being such a good friend.

Snart väntar sängen. Trött som alltid.

Natti peeps.


Paris, dit kanske man skulle fara igen?

Snacket om vår sista sittning innan vi tar examen fortsätter. Väntar med spänning på om vi ska få vara på Villan eller Rex. Som det ser ut nu lutar det jävligt mycket åt Rex, enligt klassens röster. Nu är bara frågan om de avbokat rex eller inte? Time will tell, time will tell.

Jag längtar till helgen, Jen med. Vi har småplanerat vår helg. Det ska bli lite allvar och lite lek. CV-skrivande, C-uppsatsskrivande men så blir det även cafè-softande, lunch på stan, träning, någon promenad, bio med popcorn och så en massa god mat. Bara 2 days to go, sen är vi där.

Ciao

Don´t. Just don`t.

Vilken dag. Har verkligen varit fullt upp. Hade bland annat en körbedömning på förmiddagen som spelade lite på mina nerver. Vi vet ju alla att jag är en tönt när det kommer till bilkörning, hatar att åka med nya förare.

Som vanligt slutade jag inte halv fyra som det är tänkt, har jag inte gjort någon dag, slutar oftast vid fyra-halv fem, men det går ju bra.

Nu ska jag kila ner till gymmet och springa lite på bandet innan jag ska möta upp Jen för lite spinning och core. Känner att jag måste mjuka upp kroppen med att springa lite först. Har ont utav bara h-e. Länge sedan jag hade sån träningsvärk.

Min fina styvbror och jag i somras.

So Long dudes.

Lite vardagsspänning tack

Är lite uttråkad ikväll. Det händer inte så mycket här borta i Ö-vik utom att det är en massa att göra på praktiken och en ständig stress kring att man borde skriva ihop en cv o börja söka jobb. Hatar att ha sådant där viktigt hängande över mig. Vet att jag måste ta tag i det, men jag är oftast så trött när jag kommer hem från praktik och träning.

Är Lasse religös? Det är iaf vad mormor kom fram till häromdagen när hon hade hört tre av hans låtar på P4. "Är han religös? Jo, jag tror det jag, man hör att han sjunger lite religösa låtar". Okej mormor vi säger så då. Klart winnerbäck är religös och låtarna handlar om Jesus och co.

Jen tvättar och jag har just lagat ihop lite käk till matlådor framöver. Äta bör man annars dör man sägs det.

Det mest spännande som är på gång är att vi i klassen försöker bestämma oss för vart vi ska ha sittningen. Vi är lite oense i klassen, nägra vill va på villan, andra på Rex. Jag vill vara på Rex. Saken är den att våra nollor vill att vi ska vara på villan. Men eftersom detta är vår sista sittning o man bara tar examen en gång borde vi kunna vara på Rex. Jag skiter väl i nollorna, det är klassen man vill hänga med.

Hej då

Intense

Intensiv dag och imorgon väntar ännu en.
Idag ringde min kontaktlärare till min HL för att kolla läget. Allt gick fint.
Har kommit fram till en sak. Att jag har jäkligt svårt att ta komplimanger. Alltså jag kan väl ta dem hyfsat utåt sett, men jag tycker det är riktigt rikitigt jobbigt när folk verkligen säger mycket bra om mig. Men det är väl bara övning som funkar antar jag. Så kom igen, överös mig med komplimanger så jag får öva haha

Tjejen som behöver lära sig att ta komplimanger på ett bättre sätt.

Kroppen värker som aldrig förr och jag ska ta en promenad istället för att gymma. Kommer inte få ut något av det ändå, särskilt core värker som fasen. Ska gå själv, behöver det. Bäst jag drar innan det blir helt mörkt. 

Ha en skön kväll
Latah

Det här med krav och grabbar

Betnèr är kunglig.

Linda hade ett skönt inlägg om vilka krav hon har på grabbar för att de ens ska kunna passera spärren för att få gå på en dejt med henne. Jag och Jen hade en liknande diskussion i helgen vilket resulterade i att vi till slut sorterat bort 99,99999% av Sveriges, eller varför inte världens manliga befolkning. På Jen`s lista står bland annat:
- Kunna åka skidor - BRA.
- Ha RÄTT kläder.
- Kunna spela gitarr.
- Vara friluftsmänniska.

Själv har jag lite mer, vad ska vi säga primitiva krav på snubbar. Men bara till viss del, sen har jag ett gäng fruktansvärt komplexa krav som nog ingen kommer lyckas uppnå. Är det jag som måste förändra min syn på saker och ting? Nej nej, jag kompromissar aldrig om mig själv och mina värderingar, det vet vi alla.

Nattinatt folket

Spyfärdig

Sitter i soffan och Jen tvingar mig att se på "Färjan". Fy fan vilket program. Ta bartendern. Vi snackar 35 år och står och sjunger med i alla jävla dansbandslåtar och kläcker kommentaren: "Fan vad gött det är här, här kommer jag bli kvar i många år." Om jag någonsin ens tar i en sån snubbe så är det fritt fram att slå mig på käften för att få vettet att återvända. Yack.

Denna tjejen ska aldrig någonsin hooka med en bartender på en kryssning eller för övrigt inte heller någon som ständigt hänger på typ "cinderella".

Later.

det är min dag idag

Kom just hem från gymmet, punch out. Det var så jävla kul! Min favoritinstruktör som hade combat på iksu förra året, det var hon som hade passet. Hon har tydligen flyttat till Ö-vik. Det var även två till som var med o hade passet, de höll säkert på o utbildade sig eller något. Iaf så var det naturligtvis bara jag som var ensam och fick stå längst fram med instruktörerna. Vi vet alla hur mycket jag gillar sådan uppmärksamhet..men men det gick fint. Fick bra tekniktips och så. Det var länge sen en timme gick så fort.

Första helgen efter sommaren -07

Kom hem med ett sjukt jävla glatt humör och en massa energi till en lägenhet som var full av trötta suckar och missnöje. Varför är det jämt så? Om den ena har en bra dag ska den andre ha en dålig dag. Kan man inte bara matcha in en bra dag samtidigt någon gång? That would be nice.

So Long

Full on

Igår blev en riktigt produktiv dag till slut. Tog äntligen tag i lite grejer kring jobbsökande. Bland annat mejlade jag ett rehabcenter utomlands för att se om de kommer få några lediga jobb inom det närmaste, gick igenom ams jobbutbud och hittade särskilt ett jobb som jag tyckte verkade intressant och som passar precis med att jag tar examen. Sen mejlade jag min tidigare arbetsgivare i Schweiz om att få ett rekommendationsbrev. Och så lite andra praktiska smågrejer.

Jobbet har varit intensivt idag, som de flesta andra dagar. Genomförde bland annat ett nytt kognitivt bedömningsinstrument inför körbedömningen på onsdag. Så det flyter på här borta i Ö-vik.

Ska gå ensam på punch Out idag. Inte så sugen på att gå själv men jag måste ge det en chans iaf, annars lär jag ångra mig.

Gusten borde vara här så jag har någon att Puncha med.

Later peeps.

På tal om förstärkningsord.

Det finns en sak som inte är kul med att bo med Jen. Vi kan inte låna tidningar av varandra. Året runt och allers, jag menar, kom igen. Har en stark känsla av att Jen och min mormor skulle komma finfint överrens.

Tjejen som väljer Allers hellre än tidningar för folk i vår ålder.

Förmiddagen har spenderats åt en promenad runt någon sjö här i närheten. Skönt väder, skön med slapp söndag. Som vanligt blev det en massa snack hit och dit om allt och inget. Bland annat kom vi fram till att en kraftig reducering av orden hata och älska skulle behöves. Även orden "det bästa jag vet" och "det värsta jag vet".

Ciao

Aj aj

Min ena benhinna värker efter dagens jogging. Jävla löpband som inte har någon stötdämpning, är ju fan som att springa på asfalt. Fy fan. Jen har dock varit snäll nog och köra lite massage på benhinnan, får väl se om det hjälper, jag hoppas det. Ska ju ut och gå och upptäcka Ö-vik imorgon, då kan jag inte ha ont heller.

Vår -08

Fy an vad tröttsam min blogg är just nu. Men det ju ingen som tvingar er att läsa heller.

Ciao

Inte ens i Ö-vik kan man gå osedd

Back in the sofa.
Det hände en konstig grej idag när vi var och käkade lunch (på ett jäkligt mysigt cafè för övrigt, Brownies, lär besökas fler gånger). Det var ett gäng grabbar som satt där (en av dem är instruktör på iksu, så man kan gissa att de är från Umeå). När de sen går därifrån vänder jag mig om för att se vilka som gå och då hälsar en av dem glatt på mig. Vem är denne man och var har jag träffat honom? Jag har då ingen aning och inte Jen heller. Time will tell kanske, eller så får jag aldrig veta.

Myskväll med fruktsallad ikväll framför Snowroler.

Ha en skön kväll folket och försök att inte sakna oss alltför mycket.
Adios

Milen

Kom just hem från gymmet. Sprang 1 mil på bandet (ca 53 min) och körde överkropp. Så jävla skönt att springa av sig lite!
Jen är i duschen och efter henne är det min tur. Sen ska vi kila ner på stan o käka.

So Long

im on the outside looking in

Guten Morgen
Sköna sköna lördag! Jag är utsövd, har ätit en stor god frukost, ska gå till gymmet om en stund och det är finväder ute. Kan inte bli mycket bättre.

Jag och Jen Valborg -08

Ska luncha på stan idag tänkte vi.

Later.

Jag är oskuld. Eller hur var det?

Äntligen kära vänner. Äntligen har vi flyttat och härjat klart för ett tag. Har kommit till nya lgh och lämnat silverfiskar och döda svartmyror bakom oss. Eftersom vi jobbat hela veckan till kvart över fyra - halv fem har vi inte haft möjlighet att ringa landstingsbostäder men vi skrev ett brev som vi skickade med nyckeln. Tycker ändå de ska veta om sånt där för att kunna åtgärda det inför nästa gäst.

Annars har vi en myskväll här borta i Ö-vik ikväll. Vi snackar mango, naturgodis och hela kittet. Halv tio börjar wedding crashers, en lagom skön film som inte kräver särskilt mkt hjärnkapacitet heller. Åt för övrigt sjukt god pizza ikväll på en mysig italiensk restaurang.

Latah peeps.

Silverfisk - Check!

Nu får det fan vara nog alltså. Silverfiskar i badrummet är inte okej. Nu får det vara nog med alla jävla djur. Någon jävla standard ska det väl ändå vara?
Myror i kastrullerna, silverfisk i badrummet och delad nyckel. Kom igen landstingsbostäder, bättre kan ni. Ni ska fan få veta att ni lever nästa gång vi pratar med er. Det är vidrigt, det är vad det är!

Ett Fuck You går ut till landstingsbostäder Ö-vik.

Idag fyllde min handledare år så hon var ledig. Därför var alla arbetsterapeuter på vår avdelning bjudna hem till henne på lunch. Det var så grymt gott och trevligt.

Ska snart kila iväg till gymmet.
Latah


on and on and on

Min och Jen´s konversation idag:
- Jaha då var det dags att dra hem till lägenheten.
- Japp, lägenheten med svartmyror i kastrullerna.
- Precis, och den utan låsbar toadörr.
- Jajemen, lägenheten som bara har en dubbelsäng som vi för närvarande delar.
- Oh, yes, lägenheten där vi har ett internet som funkar två minuter i taget.
- Lägenheten som bara har en sunkig jävla trä-skärbräda menar du?
- Japp just den!

O så fortsätter det on and on tills det inte finns något mer att säga. Men then again, så ser de flesta av våra konversationer ut. Skämt ska ältas tills de är helt uttömda.

Jag och Jen har haft lite hudklinik här hemma. Smärta mina vänner, det är vad jag känner nu.

Nu är det Persbrant på TVn, ska kolla vad det är.
Adios

I´m alive!

Hola folket.

Kom just hem från gymmet. jag och Jen joggade 30 minuter, körde spinning 30 minuter och så 30 minuter core på det. En ny sorts core var det involverande pilatesboll och vikter.

Jen är inne i en lite smått negativ fas för närvarande. "Åh, jag saknar iksu!!" "Åh, fy fan vad jag inte vill va här, jag vill tillbaka till Umeå" "Jag vill inte bo i den här äckliga lgh".
Själv hoppas jag detta mood snart försvinner hos Jen.

Inget annat nytt på fronten. Hade min fösta egna patient idag och det gick finfint.

So Long Dudes.

Will I survive

Ska ut på min första kökrortsbedömning idag. Om jag överlever är det ingen som vet, men vi hoppas väl på det.
Spinning o core med Jen ikväll om llt går som det ska.

Ha en skön dag.
Ciao.

Ants in my pasta

Inte helt sant. Men Jen. Ja hon har myror i sin pasta. När pastan kokat klart o hon skulle hälla av vattnet upptäckte vi ett helt gäng myror som kokats till döds och nu låg och flöt på vattnet. Mysigt mysigt. jag vet att ni just nu är lite avis på att vi bor med myrorna o inte ni. Men deal with it peeps. Det är vi som äter myror till middag, inte ni.

Efter ett par veckor här kommer jag se ut som Kate Moss i kroppen. Kan tappa matlusten för mindre.

Latah

Day 2

Andra dagen avklarad.
Fasen vilken dag, så jävla intensiv, och nu fortsätter arbetet hemma med inläsning inför morgondagen och skoluppgiften för skolan.
Jen kom idag. Hon kom till sjukan och fick hämta nyckeln hos mig, själv jobbade jag till efter fyra någon gång. När jag kom hem drog vi till gymmet för att fixa kort åt Jen och boka plats på spinning och core imorgon. Sen gick vi och handlade.
En sak kan jag säga. Staden har potential. Helt klart. Grabbmässigt då alltså, har sett ett flertal som passar min mall perfekt haha

Nu ska jag ta tag i skolarbetet.

Latah.

all by myself in Ö-vik

Så, nu är internet kirrat och klart. Efter många om och men kom jag själv på felet men då var det försent för då  satt jag redan med en jävla massa samtalsminuter till bredbandsbolaget, suck. Man glömmer klicka i en enda ruta och vips så har man inget internet.

Första dagen gick fint utom att jag sov sjukt illa inatt och vaknade HELA tiden så jag ar hyfsat trött. En jävla massa nytt att ta in, men det ska nog gå bra. Det är bara att köra på. De har redan planerat in egna patientmöten för mig på onsdag, det ksa nog gå bra det här.

Imorgon kommer Jen, blir fint det. Vi ska dock av någon outgrundlig anledning dela nyckel. Lite drygt, men vi löser det.

Var på gymmet idag med. Saknar redan vårt kära iksu, men det blir nog bra det här med. Joggade bara 7 km, orkade inte köra vikter eller core, var en massa folk där. Behöver moraliskt stöd av Jen för att gå lös bland vikterna haha Dessutom var det hockeyasses everywhere.

Nej ni, mina sköna. Nu ska jag ta en dusch.
Hoppas på ett besök av Mr Blund inatt.

Ciao

My name is edward

Så var man i ö-vik. Utan internet, hårborste o mobilladdare! Har suttit o grejat med internetinställningar hela kvällen så nu har jag en känsla av att inget är som det ska. O ingenstans kommer jag heller, helt Fucked, är sjukt irriterad. Annars har jag varit o kollat vart jag ska imorgon, handlat en massa mat, kollat vart gymmet ligger o kollat på parlamentet. That's that. Ska snart sova. Sleep tight darlings. Ps gött att jag kommer likna edward sissorhands i håret imorgon. Hej folket, fick en elchock under natten, ser vanligtvis inte ut såhär, jag lovar

nattliga samtal

Så var det söndag. Känns fortfarande bra att jag ska fara idag och det känns särskilt jävligt bra att jag inte var ute igår. Känner mig rätt pigg idag ändå. Låg och drog mig i sängen ett bra tag o kände lugnet. Nu går jag och småpackar lite samtidigt som jag fixar lite frukost.

Latah

Varför kan det inte bara vara enkelt, bara flyta på?

...För att då skulle livet vara tråkigt och ointressant. Man behöver ett gäng dalar för att verkligen kunna känna topparna. Annars har man ju inget att jämföra med.

Blev en lugn en ikväll. Kände att det kunde vara bra för att undvika mer ångest än nödvändigt imorgon när det bär av till Ö-vik. Har spenderat första delen av kvällen i Maria och Lindas sällskap, tittandes på "sex and the city". Efter detta drog jag hem till Helèn o co och joinade förfesten lite lätt. Osminkad o risig hängde jag sedan med till krogen. Ja, inte in på krogen, men jag följde dem, behövde få lite luft, se folk. Självklart ska man stöta på ett gäng människor man känner som också ska vara packade och pratglada. Att de är packade kan dock vara till min fördel, då kanske de inte la märke till mina trötta ögon, mitt osminkande ansikte och oinspirerande klädsel, vad vet jag? Äh va fan, jag bjuder på den. Dessutom är jag är söt på mitt sätt, take it or leave it.

Bild från -06. Det var vi redan då.

Hade väl inte så mycket mer på hjärtat egentligen. Eller jo. Det ska bli skönt att fara iväg en sväng. Miljöombyte är alltid bra för själen och jag behöver det nu. O just det ja, Erik säger att han ska hälsa på. Men det har han å andra sidan sagt i två och ett halvt års tid. Har fortfarnade inte sett till hans vackra nuna i norrlandsskogarna.

Sleep Tight vänner.
Natti

Förslappad i mitt eget sällskap

Ligger och slöar i sängen med popcorn och cola.
Lägenheten ser ut som ett jävla slagfält med tomma ölburkar överallt.
Har fortfarande inte packat och inte heller skrivit lista över vad jag borde packa.
Mobilen sitter fortfarande på ljudlös.
Jo men visst, den här dagen känns helt klart värd.

Dock ska påpekas att jag varit på ica och hos maria en sväng här på förmiddagen. Så helt förslappad är jag inte.

Adios

Sup och svälj, trevlig helg?

Det blev hårt igår.  Förmodligen hårdare än vanligt, för flera av oss. Blev en lång förfest, gick till krogen framåt halv ett tror jag. Visst, det var kul men oj så full. Som jag brukar säga, så går det om man dricker som en karl. Det var pussar, intriger, snack, dans och en massa härj. Började på NH, slutade på E-puben. Eller vissa av oss började på E-puben, gick vidare till NH och sen tillbaka till E-puben. Gratis på båda ställen lyckades vi ordna, jag och Jen. Ja ni, minnena från gårdagen är inte särskilt många, men det skulle kanske kunna vara en bra sak. Vill man verkligen minnas allt?


Som ni vet drar jag till Ö-vik på praktik imorgon. Enda kruxet är väl att jag fortfarande inte kommit så långt att jag skrivit en lista på vad jag ska packa och kollat upp om och när det går någon buss. Men Jen och Helèn säger att det går bussar till Ö-vik hela tiden. Tror jag ska fara vid tre eller så. Vill gärna komma fram innan det blir mörkt så jag hinner kolla runt lite och hitta vart jag ska på måndag.

Nu ska jag lägga mig en stund till tror jag.
Hej då med er.

Gårdagens låt: Markus Krunegård - Jag är en Vampyr

we´re perfect and broken in one fucked up day

Jag och Jen hann iväg på spinning och core efter mycket om och men. Det har varit en stressig men fin dag ändå. Var först hos vår HL som inte va där, då traska vi ner på stan, uträttade bankärenden och annat småskoj innan vi lunchade på stars. Mitt när vi satt där och hade som trevligast insåg vi att vi skulle möta vår HL på skolan om en kvart. Det var bara att kuta till bussen. (Hann in på flott o investera i en kjol på vägen, en svart som den lila jag redan har och spräckte förra helgen. OBS Jag ber vänligast att ni ikväll efter ett par glas rött och någon bira INTE ber mig berätta historien om hur jag tog mig över staketet OBS).

Iaf så sprang vi efter HL-träffen till gymmet och hann precis. Nu har vi varit hos Lindus och hämtat upp kvällens dricka. Ska ta och hoppa in i duschen o göra mig fin för kvällen, ska bara städa lite först. Ska ta en lång skön förferra idag, like the good old days!

So Long vänner

good days

Har sovit som ett barn två nätter i rad nu. Ni fattar inte hur skönt det har varit. Hur fint väder som helst i Umeå idag, känner mig på ett förjävla fint humör dagens till ära och är helt laddad för fest ikväll. Ska njuta av sista helgen innan Ö-vik nu!

Ska strax kila iväg och möta upp Jen, sen ska vi möta upp tjejerna på stan för lunch. Underbara underbara Fredag! 
 Ha nu en skön dag.

Ciao

Hur jävla länge ska jag bära runt på den stora bollen, ska jag släpa med den till Ö-vik?

Blev kvar hos Helèn ett bra tag. Låg och degade, åt marängsviss och snackade skit. När jag kom hem fixade jag med tvätten, småstädade lite i lägenheten, målade fingernaglar med genomskinligt lack och tånglar med rött. Ja det är väl ungefär det. Nej jag färgade mina fransar med så jag slipper se så jävla trött ut utan mascara. Det var min kväll det. Känner mig lite ensam ikväll, har lite hemlängtan. Men imorgon kommer vår underbara fredag och jag är laddad för fest.

Just ja, har glömt berätta. (Följande minns jag ej, har fått det återbrättat). I fredags lyckades jag tydligen spräcka min nya fina lila kjol i läderimitation. Det var väl onödigt gjort. Enligt Helène har jag tydligen berättat någon historia om att jag försökt komma över ett stackat och vips kom ett krack o där var kjolen inte längre hel. Så kan det gå.

Ja, ni ser ju ungefär hur formen var i fredags. Kanske mindre konstigt att det blev som det blev.

Imorgon har jag och Jen bestämt oss för att vara lediga. Det enda skolrelaterade vi ska göra är att vi ska snacka med vår HL lite på förmiddagen. Vi pallar inte med att ta tag i revideringarna än. Ska dra ner till stan och gå runt lite samt inhandla lite booze och käka lunch på starz en sista gång innan vi far till olika places på praktik.

God Natt med er.

Kvällens låt: Roger Sanchez - Another Chance

if only you knew

Jag har one of those days, när jag bara inte orkar göra något alls. Hatar dessa dagar, de slutar alltid med att jag ligger i sängen och stirrar upp i taket.
Jen och Helèn väckte mig i mina depressiva torsdagsfunderingar för en stund sen o undra om jag hade glömt bort kvällens marängsviss-planer. Naturligtvis hade jag inte glömt..bara lagt undan tanken en sväng. Ska iaf traska bort duit om en stund.

Latah

Cheer me up

Idag är ingen bra dag.
Insikten om vad mycket vår handledare och examinator verkligen kräver av oss slog mig och Jen med full kraft idag. Det verkar inte alls som att våra opponenter tycker vi ska behöva göra om så mycket o den andra gruppen som gjort litt.studie har inte alls behövt göra den så avancerad. Får se om vi går och snackar med vår HL om det hela imorgon. Känns inte helt okej just nu. Vi vet att vi har jobbat hårt och gjort ett rätt bra arbete. Det är en c-uppsats och man kan inte kräva hur mycket som helst av oss.

Min fina systerson - Out surfin´

Sorry för allt skolsnack här på bloggen. Totalt ovärt för er att läsa, jag vet. Men jag måste få ut min frustration på något sätt.

Ska spendera kvällen åt att städa lite och slappa, kolla på sfu. Blir nog förfest här imorgon så då lär man städa lite, så inte folket får en chock.

Ciao

That´s that.

Har varit ute oh vandrat en sväng i regnet här på morgonen. Har just dragit i mig lite frukost o nu ska jag få på mig lite kläder och dra till skolan och kolla på Linda och Sandras presentation och opponering av c-uppsatsen. Lycka till tjejer, kommer gå galant.
Prata även med min HL i Ö-vik och hon verkar så trevlig så. Ikväll ska vi fira att skiten är "över" (revideringarna kvar) med marängsviss och grejer.

Ha en skön dag folket.

So LOng

spegel, spegel på väggen där

Fy fan säger jag bara. Inga fler skräckfilmer för fröken alexandersson på ett tag. Fan vilken tönt jag är. Höll för både öron och ögon cirkus 60 procent av filmen. Va fan, hur gammal är jag egentligen? Fem år? När det gäller det kommer jag nog aldrig växa upp. Sista halvtimmen såg jag uppskattningsvis en minut av. Tönt-Terese.


Inte vågar jag tvätta bort mejken heller, är rädd för vad som ska dölja sig i spegeln. Trött jag blir.
Sovmorgon imorron, känn på den. Fint värre.

Sleep tight kära vänner.

i biomörkret

Kom just hem från spinning och core med Jen. Under tiden vi tränade hade det anlänt några mess om planer för kvällen. Vi lät oss eneklt övertalas till bio, någon skräckfilm tydligen, Mirrors tror jag den hette. Okej, jag sitter inte ytterst. Fy fan vilken mes jag är.

Ska ta något att äta o hoppa in i duschen o sen ska vi spatsera ner till staden

Ha en skön kväll

så mycket ord, så lite mening bakom dem

Still alive, efter dagens granskning. Men fy fan i helvete vad nervösa vi var innan vi skulle dra igång med granskningen. Inte okej. Men vi skötte oss rätt bra ändå och hade helt okej koll på vårt arbete och vad som ingick i det. Visst har vi endel revideringar, men något annat hade vi inte väntat oss.

Vi äger

Är så jävla jävla trött efter tre sömnlösa nätter. Men jag måste ta mig iväg på spinning och core om en stund. Kan ju inte ligga här hemma och dega heller. Sen tror jag att jag måste ta tag i lite städning här hemma med. Ser än en gång förjävligt ut. Ovanligt.

So LOng

Ensamt

Imorgon smäller det. Ett nervöst vrak är det som ska gå o lägga sig. Okej, inte riktigt så illa, men ja ni vet. Inte kul heller. Hoppas jag kan få sova lite inatt, jag behöver verkligen det.
Anyway ville mest säga Good Luck to Us!

Natti vänner

Ettan, Tvåan eller Trean? Eller något helt annat?

Vilket dilemma mina vänner. Snacka om att fröken på 207 har i-lands problem på gång mitt i kvällingen, när jag verkligen borde försöka fokusera på min C-uppsats. Inte sitta och lalla med fruktansvärt triviala saker. Okej, jag har inte en aning om vad jag ska säga på min och Jen´s presentation imorgon men jag väljer tydligen att ägna kvällen att fokusera på något helt annat och låter mina tankar flyga all världens väg. Grattis, bra. Grattis till Jen som har mig i sin grupp skulle jag väl ändå vilja säga. (Inte så illa som det låter, har faktiskt fått endel gjort. Lugn Jen, lugn haha)

Back to...school?
Ciao

take me home

Skulle egentligen vilja åka hem över helgen. Jag behöver det nu efter all jävla stress på sistone. Bra då att mitt hem-hemma ligger 80 mil bort. Genomtänkt, jättebra. Blir så himla billigt och enkelt. Så, nej det blir nog ingen hemresa för fröken.

Opponeringen idag gick riktigt bra. Det gjorde vi bra du Jen!
Ska väl kila iväg på spinning nu jag.

Adios

find a way to let me know it

Har kollat på den skönaste serien någonsin, six feet under. Jag är trött som ett as, men nu ska jag lägga mig och sova ensam i min skålformade säng.

God natt

will it ever work?

Jag o Jen snackade lite löst om det här med att vara i ett förhållande vs. att vara singel idag på lunchen. Det finns verkligen många skäl till att jag just nu helt enkelt älskar mitt singelliv o att bo själv:
- Behöver inte stänga dörren helt när jag går på toa.
- Jag får precis så mycket egentid som jag vill och behöver ha.
- Jag kan hänga med mina vänner så mycket jag vill.
- Jag behöver aldrig kompromissa om vardagliga saker som om vad jag vill göra på kvällen, vad jag vill äta, vem som ska handla och vad.
- Jag kan skita i att städa om jag känner för det. Ingen kan klaga.
- Jag kan ha sex med vem fan jag vill.
- Jag kan ta beslut om massa saker utan att ta hänsyn till någon annan som måste vara med o bestämma.
- Jag kan flytta och resa som jag vill, är inte bunden till någon eller något

Jag frågar mig vart jag kan hitta en grabb som kan gå med på att det är såhär jag funkar och som är redo att kompromissa med mig i ett förhållande så jag får behålla så mycket egentid och allt det där som jag behöver. Okej okej, ni kan vara lugna, jag är inte en sån tjej som uträttar mina behov på toan med dörren öppen om någon annan är hemma. Så är det bara. Lite privacy tack.
Iaf, jag tänker då inte kompromissa om mig själv för att passa in i ett förhållande. det var väl mest det jag tänkte på.
Summan av kardemumman är att jag nog inte är den enklaste personen att inleda ett förhållande med.

Punchen var kul.

Latah

Ojdå, jag råkade visst strula till det lite. Igen.

Hemma hyfsat tidigt idag, kom redan vid tjugo i fyra. Har redan hunnit käka lite gröt samt dra in två maskiner tvätt. Way to go terese. Är så trött att jag har mått lite illa hela dagen. Tror iaf det beror på trötthet, ingen sjukdom nu tack, sämre tajming får man leta efter.

I fredags
Ska på Punch med Gusten ikväll och så ska jag skriva ihop lite vad jag ska säga på C-uppsatsen. I övrigt blir det nog en lugn kväll.

Sitter och surar lite över att jag inte kan få hem
Steve Daltons platta. Finns bara att lyssna på myspace. Grymt bra iaf. Han har för övrigt även lagt till en ny låt nu.

So Long suckers

sömnlösa nätter

Har inte sovit många minuter inatt. Är ett jävla vrak. Har spenderat natten åt att ligga o vänta på att klockan ska ringa. Dessutom har jag fin ångest över att jag festa så mkt i helgen igen. Men det är bara låta tanken komma och sen låta den passera, som de sa i skolan, på mindfulness-föreläsningen.

Nu ska jag kila o möta Jen, vi ska ännu en gång härja loss med C-uppsatsen.

Latah

Mission: impossible, men du verkar inte fatta det.

Jag fattar inte. Regnet har verkligen pissat ner hela dagen och lett till total inaktivitet på 207. Inte bra inte bra, känner mig förslappad. Tänkte jag skulle gå ut en liten sväng, men när jag såg vädret så flög suget rakt ut genom fönstret.

En update ifråga om min träningsvärk efter Punchen. Precis som förutspått vaknade jag igår upp med en helvetisk träningsvärk. Dock inte så konstigt då jag har svårt att minnas senaste gången jag tog i så på ett träningspass. Kommer sakna våra punch-kvällar nu när vi ska till Ö-vik. Har sett att de har passet där med men jag har ju ingen att gå med. Måste leta upp någon helt enkelt.

På tal om träning. Mkt nöjd med denna veckas träning:
Måndag - Punch Out
Tisdag - Spinning o core
onsdag - spinning
torsdag - punch out
fredag - Spinning o core

Helgen säger det sig ju självt att jag inte gjort många knop på träningsfronten. Eller det har jag ju iofs, har dansat konstant både fredag och lördag natt i ett par timmar. Träning nog skulle jag säga.

Hej då med er.

När ska jag lära mig att låta bli mobilen efter ett par glas rött. Det slutar aldrig bra när jag går lös med den

Ligger och degar i sängen. Vilken lök jag är. Men jag pluggar faktiskt, rätt nöjd över det.
Vi ska ju gå upp med c-uppsatserna till veckan, jag och Jen på onsdag. Jag är så jävla nervös alltså, det är stort. Det är liksom THE examination. Opponera ska vi göra på tisdag eftermiddag.

Snacka med Helena förut och vi snackade om allt man ska fixa och så framöver. Fy fan, helt plötsligt hade jag jävligt svårt att andas. Vi snackar (OBS för att undvika söndagsångest, sluta läsa här)
- C-uppsats examination
- C-uppsats revideringar
- Opponering
- Hämta nyckeln i umedalen
- Praktik
- plugg under praktiken
- Skriva ihop CV
- Skriva ihop personliga brev
- Dra iväg lite ansökningar
- Kanske någon intervju om man har tur
- Säga upp lgh och internet
- Packa
- Flytta
Det är en del av det som väntar de närmaste månaderna. One day at a time, one day at a time...Det är så jag åste tänka, annars funkar det inte. Det kommer lösa sig, klart det kommer!

Nu blev jag matt.
Adios

I kissed a DJ

Gårdagen var riktigt riktigt fin. Festade på vårt vis och det blev precis så bra om det brukar. Jag, Jen o Lindus var det som dansade in i dimman tillsammans. På Hybris spelades det som vanligt helt jävla grym dansmusik. All Cred till DJn.

Jag igår. Blev inte mycket fler bilder.

Har hängt på 310 hela dagen (om man räknar bort att jag sov bort halv dagen). Har kollat på Dirty Dancing, my all time favourite movie! Inget slår den en bakissöndag när ångesten ligger som en slöja över dagen och regnet pissar ner utanför fönstret.

Ska plugga lite ikväll. I övrgt ska jag nog bara vara

Ciao kära vänner.

att vara saknad på låtsas

I just got off the phone with Jen (finns fan ingen bra svensk översättning haha) och hon övertalade mig till utgång med förfest här. Så jag ska ta tag i mig själv oh städa upp här hemma så det ser okej ut iaf. Vaknad för övrigt för en kvart sen, har sovit en och en halv timme. Var nog rätt välbehövligt efter allt härj inatt.

Men nu måste jag ta tag i mej och lgh.
Så skål på er folket, ha en skön kväll nu

Ciao
Ses i dimman på hybris

Kvällens låt: Hästpojken - Caligula

cheers

Ligger o lökar på 310. Har inte gjort många knop idag ni. Funderar över om vi ska dra ännu en utgång eller bara gå på  bio eller något. Har inte kommit fram till så mkt än så vi får väl se, update kommer.


Gårdagens var en helgalen kväll.

Nu ska vi fortsätta slöa ett tag till och försöka komma fram till ett beslut ang. kvällen.

So Long

My eye, my eye.

Något hände med mitt öga under natten. Vaknade upp och hade jätteont. Vad hände undrar jag. Det riktigt värker.
Annars då. Gårdagen var fin men mer dimmig än på länge för oss. Förfest i en classmates korridor som slutade med at vi stog på borden och dansade innan vi drog. Helt normalt i vår ålder. Vår fina DJ Maja spela finfin musik natten igenom så klart.

Tydligen blev det även en massa bilder, men kameran ligger hos Jen o Helèn, ska kila bort dit nu.
Latah.

smärta

Glömde för övrigt att nämna vilken jävla träningsvärk min kropp ligger inne med idag. (Med tanke på att min träningsvärk brukar vara som värst två dagar efter vet jag inte riktigt om jag kommer vilja vakna imorgon. Iaf inte röra på mig. Det får blir sängliggande aktiviteter, inte mig emot iofs) Rygg, axlar och ass är de mest utsatta delarna. Det var mindre skönt att cykla stående idag på spinningen. Men va fan, vill man vara fin får man lida pin.

Nu ska jag äta min smoothie o sedan är det dags att börja ladda för kvällen. Kommer bli en fin kväll, det känner jag på mig.

Ciao

Dagens Grattis går ut till en av mina grannar, som br några lägenheter bort, som ställt ut en soppåse som fåglarna gått lös på. Det är numer sopor över hela loftgången. Grattis, Grattis till dej dumbass

disarm you with a smile

Det är bitande jäkla askallt i Umeå idag. Självklart glömde jag halsduken imorse. Och mössan. Men det ar för att jag hade en hög knut och ingen mössa går att ha då, om man vill att det fortfarande ska vara en hög knut när man kommer fram till skolan.
vad mer är nytt. Jo, att jag invigde mitt nya schampo igår och att det luktade karl, det luktade morfar. Så nu går jag omkring och luktar som min morfar i håret. konstig tanke. Men jag måste ändå ge schampot en chans, kanske har jag ändå hittat det ultimata för mitt hår, vi får se. Ska ge det ett par gånger.

Kom just hem från skolan för övrigt och ska snart kila o möta upp Jen för spinning o core.

Adios suckers.

På med partyhatten. It´s friday folks!

Sitter på UB, ensam. Jn är iväg och fixar lite grejer med ATUM medan jag fortsätter med feedback-skrivandet.
Så jäkla underbart att det är fredag. Som jag har väntat på helgen. Har varit en fruktansvärt lång och stressande vecka på mnga sätt. Är riktigt laddad för kvällen och ikväll ska jag släppa allt och bara festa med mina underbara vänner. Men nu lär jag sätta igårng och skriva lite om vi ska få något gjort innan kvällen kommer. Spinning i core i eftermiddag med Jen om allt går som det ska.

Adios

Kiss me

Hade 25 BH-ar varav typ 15 jag glömt bort. Några åkte i sopen men har ett tjugotal kvar. När jag nu tänkt att jag ska använda alla dem. Men nu vet jag att jag har dem iaf haha
Och min underklädeslåda är så fin nu. Spännande spännande för er att veta, jag vet.

Helèn undra vad jag ska köra för pose på bilderna imorgon. Förra helgen körde jag ju den berömda puss-muns-posen HELA kvällarna. Inte helt genomtänkt. Se bara:


Detta är då bara ett urval. Helt sjukt. Hade jag någon slags förlamning på gång i mitt ansikte den kvällen undrar man. Ja jag vet inte. Får se om samma förlamning dyker upp imorgon. Let`s hope not.

Adios

En svunnen tid

Fy fan vad bra punchen var idag men jävlar vad slut jag blev. Vi snackar att en av övningarna gick ut på att slå 6 raka hårda slag och sedan lyfta upp den med mitsarna och bära den 2-3 meter. Jävlar vad jobbigt kan jag lova er. Då ska jag bara bära runt på Gustav lite här. Han lyfte mig som att jag vägde 2 kilo medan jag hade fullt sjå att ens få upp honom över golvet haha. men men gjorde ju mitt bästa och det är det som räknas har jag hört.

Krullet Alexandersson. Kollade igenom gamla bilder och hittade denna haha. Minns du kvällen Jen? Om jag säger härj med noll-nollor, snodd barcardi breezer, NH, stulna galjar, Daniel..hahaha, vilken kväll.

I övrigt har jag storstäd i min underklädeslåda. Det blev oerhört uppenbart att jag behöver minst två till lådor att lägga mina underkläder i om jag ska få någon överblick. Inte konstigt att man bara alternerar mellan 3 BH:ar trots att man har säkert 20, man tar ju de som ligger ytterst, de man ser först. Ge mig lite mer utrymme någon. Nej fan, ut med det gamla och in med det nya säger jag!

Nu har jag slutat eftersvettas och ska strax hoppa in i duschen och testa mitt nya schampo och balsam.

Fredag imorgon, känn på den

Ciao.

mer än vad jag har

Uppsatsgranskning för hela slanten idag. Det är ingen lek och det tar en jävla massa mer tid än man kan tro. Kom just hem. Tog sovmorgon till tio, men efter detta jobbade vi hårt, och nu fortsätter vi i hemmets lugna vrå. Hungrig som få, dessutom slår lockan snart halv sex och då är det dags för min sömnighet att sätta in.


Inget nytt på fronten annars. Ser mest fram emot morgondagens festande. Jo, just det, fick svar från min HL i Ö-vik och det kommer nog bli bra det där.
Punch med Gusten ikväll igen.

So Long

magiskt men tragiskt

Hemma igen.
Regnet fortsätter att pissa ner. Perfekt kväll för film, fruktsallad, hårfärgning och en massa tjejsnack.
Filmen ja...Den var nog lite för djup för oss en dag som denna. Kunde inte riktigt fokusera. Ja det var Into The Wild vi skulle se. Tvivlar inte alls på att det är en jättebra film men inte idag, inte i de humören vi var.

En dimmig natt på väg till villan

Men nu ska jag snart försöka leta på Mr Blund. Har haft förjävla svårt att somna på sistone. Hoppas det vänder snart. Imorse låg jag även och skruvade på mig redan en o en halv timme innan klockan skulle ringa. Tillslut var det bara att gå upp o fixa te och frukost och fördriva lite tid innan spinningen.

C-uppsats imorgon på Lindells.

Sleep Tight vänner

It´s a girls night

Varje dag klockan 17.30 slår den till. Som bara den också. Tröttheten. Jag blir så sjukt jävla trött vid den tidpunkten varje dag, nån/några timmar senare är tröttheten som bortblåst. Under större delen av dagen (utom den där kvarten efter att klockan ringt på morgonen) känner jag mig faktiskt fylld av enerig men så kommer det där odrägliga klockslaget och jag känner mig plötsligt som trötter, en av dvärgarna ni vet. Konstigt fenomen. Borde kanske äta mina järntabletter varje dag som sköterskan sa åt mig vid min senaste blodgivning. Särskilt med tanke på att hon sa att mitt hb-värde var på gränsen redan i vanliga fall. Äh, fan, man är väl en viking.

Lunchade som sagt på Staz med tjejerna o sedan blev det en ordentlig runda på stan (Köpte dock inget onödigt, klapp på axeln till mig). Lite efter sex tog vi bussen till Å-hem (kom igen, det pissade verkligen ner, då är det OK att ta bussen tycker vi). Där inhandlades lite fruktsalladsgrejer, glass och en film hyrdes. Det vankas tjejkväll. Hår ska färgas, grabbar diskuteras, fester planeras och filmer ska ses.

Ha en fin kväll folket.
Ciao


En dag i taget

Jag vill bara förtydliga något.
Jag tycker inte alls det var jättetrist att inse att det bara är onsdag. Det känns nästan skönt faktiskt. Jag menar:
- Jag är ledig idag med.
- Resten av veckan blir lugn, utom att jag och Jen ska läsa, diskutera och analysera c-uppsatsen inför examinationen.
- Jag har fortfarande helgen och festligheter att se fram emot.
Yeah, känn på den.

Adios

Lillördag

Var på spinning med Jen nu på förmiddagen, kom just hem. Det gick rätt bra utom att instruktören var jobbig. Sjöng med i låtarna som för övrigt emellanåt var riktigt kassa. Här är ett axplock: Crazy Frog, en dag vid stranden (den där svenska dängan ni vet) och Jason Mraz med Im yourse, låten jag bara kräks på just nu. Tack instruktören, tack så mycket.
Sen satt det medelålders gubbar och smilade och flirtade med den medelålders klämchecka instruktören. Trodde inte sådant förekom på vårt kära iksu. Kändes som att ha hamnat på en träff för medelålders singlar. Hur hamnade vi där?

Skulle dra in ett inlägg imorse men bloggen var död, och nu har jag glömt vad jag skulle skriva. Förmodligen knappast något livsviktigt.
Just det ja, n sak till. har gått omring med känslan av att det är fredag hela morgonen. Planerat inför kvällen och Majas klubb. Vad ska jag ha på mig, när drar förferran igång, hur ska Maja få min tröja etc. Insåg en stund senare att det bara är onsdag.

Ska iaf hoppa in i duschen för halv två ska vi traska ner till staden och käka lunch och sedan gå runt lite på stan.

Latah