Livet

Det går upp och det går ner och det går upp och sen ner igen. Ja, livet liksom. Och hormonerna. Och måendet. Och humöret. Och energinivån. Och sorgen. 

Vissa dagar är så svåra att jag ibland behöver hjälp att andas. Kan sakna främst mamma men också morfar så det gör ont. Har just haft en tuff period med saknad, tankar på allt vi inte fick tillsammans, allt jag tvingades genomleva utan dig vid min sida, mamma. Somliga dagar har jag slungats tillbaka till dagen du tog ditt sista andetag och jag skrekgrät i panik för det kändes som att jag gick sönder i tusen bitar och att jag aldrig skulle kunna lagas igen. 

Jag har lärt mig att jag kan inte lagas, sprickorna som är limmade måste jag leva med. Det går aldrig att laga helt, bara lindra med tid och tålamod och kärlek.

Har iaf kommit ut en stund på andra sidan och hoppas få stanna i det här goda måendet ett tag nu. Jag är lycklig över varje dag som stegen känns såhär lätta och hjärtat så varmt.  Har min finaste bästa trio att tacka för det mesta. Hos de kan jag alltid vila och vara trygg❤️

Lite bilder från idag
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Tacksamhet

Det är fint att leva hörrni. Har jobbat mycket med insidan senaste månaden. Eller sen innan jul någon gång. 

Stressat mindre
Lagt mer tid och uppmärksamhet på familjen
Fått frisk luft och 10000 steg dagligen
Lagat nya maträtter
Älskat 
Engagerat hela familjen i matlagning
Ätit näringsrikt och Gott
Myst massor
Försökt att lämna jobbtankarna på jobbet
Varit Mindful
Tänkt tacksamhets-tankar varje dag
Dagdrömt om olika projekt och framtidsplaner med familjer
Pussats
Mindre skärmtid, nästan ingen mobil under helgerna för mig

Skriver i en bok jag fick av Tommy i julklapp som heter ’planera för dina drömmar’. Det är så himla bra för det får mig att bli mer mindful, stanna upp, reflektera, ta tillvara på den flyktiga tiden. 

Är generellt ganska jobbstressad sen efter jul men försöker jobba med to do-listor och djupa andetag plus att jag delar upp min friskvårdstimme så jag tar en kort promenad de flesta av veckans dagar. Det är fint.

Har så otroligt mycket att vara tacksam över!

Ikväll är Tommy och Maja på hockey och jag och Hollsan har haft tjejkväll, bara vi två. Vi har pysslat, käkat snacks, sett film, myst, dansat och läst böcker. Så himla fint att rå om bara ett barn en stund mellan varven❤️

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)