Jag är lyckligt lottad

Jag har ett sånt fint liv. Med mina allra finaste tre hjärtan. Helgen som gått har vi ägnat åt att leka, mysa, busa, hänga. Bara vi fyra. Så mycket återhämtning och så mycket kärlek. Fullkomligen älskar de helgerna. Utan planer men tillsammans i familjen. 

Ikväll är Tommy i stan. Själv har jag pysslat runt och förberett inför morgondagen efter att jag lagt tjejerna och nu ska jag läsa några sidor i min bok innan jag somnar. 
Tack livet, för allt fint jag fått.

Natti


Julklappar

Kan en påbörja önskelistan inför jul nu? Haha Önskar mig iaf seamless tights och gärna topp från gymshark (de är ju dock alltid slut, man måste handla direkt när det är release. Inget problem för mig dock, inte direkt inom vår budget ändå hehe), ett aktivitetsarmband med pulsmätare från fitbit och en tyngre medicinboll eller en slamball, typ 15 kilo skulle va kul! 

Sådär. Gäller ju ändå att påbörja sin önskelista i tid 😅 Åh just det ja, höll på att glömma! Önskar mig även en riktigt bra mixer där man mixar direkt i flaskan liksom, tex en magic bullet blender. Vi har en sån men den klarar inte några djupfrysta grejer som ex jordgubbar och banan tyvärr! 

Annars har jag varit sjukt effektiv på jobbet idag. Jobbade sent vilket alltid känns piss eftersom man får hänga med barnen i vad som känns som 5 minuter men är en timme. 


Mamma

Det är så stökigt i huvudet och jag känner mig så ledsen och jag vill att du kommer tillbaka nu och håller om mig och kramar mig när jag behöver gråta. 

Jag saknar dig så.


Long time, no see

Inte igår jag hängde här direkt! Dagarna rullar på, sommarn rullar sakta bort och hösten rullar in. Har haft en supermysig dag. På förmiddagen hängde jag och Maja i Gränby centrum och köpte smoothie, lekte i lekpark och jag spontanshoppade världens finaste höst/vinterjacka!


Igår hade de öppning av ett nytt gym i stenhagen. Tommy tog med sig tjejerna och åkte dit för de 300 första skulle få köpa ett gymkort för 1000 spänn för ett år. Det sket sig dock ordentligt för det var en helt sjuk kö och allmänt stökigt där sa han. Sååååå synd! Hade verkligen hoppats på det för Tommys skull och han var såklart rätt besviken.

Annars inte mycket nytt. Asmycket på jobbet. Måndag ska jag till Eskilstuna på möte över dagen och träffa ett gäng andra handläggare från andra kommuner, blir kul!

Nu ska vi strax se några avsnitt suits. (Nej Sara, vi orkade inte vänta... ;)

körde SUP i veckan. Inte så enkelt som det kan se ut visade det sig. 3 av 7 ramlade 😂 Där ovan ser ni mig, som lyckligtvis höll mig på brädan även om jag blötte ner hår, rygg,rumpa.