Fin helg!

Har haft en fin helg i skogarna! Mycket städa har det förstås blivit, imorgon är ju den storaöverlämningsdagen av huset!!! Spännande! Sen blev det middag med king på en riktigt riktigt sjysst grekisk restaurang, supergod mat verkligen. Sen lite uteserveringshäng på det. Väldigt bra kväll! Söndagen spenderade vi först 2 timmar på sats med Sebban och Hanne. Sen käkade vi lunch hos Tommys mamma, sen fruktsallad hos mormor och sist fika hos Tommys mormor. Men sen bar det av mot Uppis igen! Dagen idag har jag spenderat åt ett långpass på gymmet, handla, tvätta, plantera blommor och sen tacomyskväll med pojkvän. Han har varit sjuk och hemma från jobbet idag stackarn.

Tjipp


Kari Traa

Idag fick jag och Maria veta att vi blivit uttagna som testteam att få prova Kari Traa's träningstopp! Så kul!!

I övrigt inte mkt nytt. Låååång dag på jobbet från 06.45-18.15 idag. Efter det blev det ett pass cirkel på Actic med Jempa. Riktigt bra pass men ett helvetes fokus på ben (mina stackars ben som var helt döda redan innan passet). Nååååväl, kul pass var det iaf! Nu blir det sängen och imorgon efter jobbet bär det av mot skogarna! Här ska röjas hus :)


Squat-challenge!

Kickade igång denna dag med att påbörja 30 day-squat challenge plus ett ryggpass på Actic. Härligt härligt och precis så som jag gillar att börja mina dagar! Sen var det jobb dagen lång och sen direkt när jag kom hem från jobbet blev det en timmes PW med en podcast i lurarna (Underbart att andas friska luften efter en hel dag på kontoret!). Blev en podcast av Gillian Anderson (tränare i biggest looser) som sa några väl valda ord om lycka och hur man fångar den. Att man måste bli en JA-sägare och tro på att lyckan ska komma. Sånt där man mycket väl vet men behöver påminnas om emellanåt. man måste hoppa utanför sin comfortzone ibland och säga ja till grejer. Och missar vi en grej är det inte hela världen, då var det väl bara inte meningen. Sluta älta liksom. Hitta det positiva i allt som händer, sluta fokusera på allt det negativa. Precis vad jag behövde höra kan man säsga.
 
Nu ligger jag här i soffan och knaprar på ett par morötter, mätt och nöjd efter kvällens middag. Här kommer ett bildmaraton frådn dagen. Bildmaraton på nästan bara mig mig mig hehe
 
Ännu en latsmiddag som ni ser. Idag råkade jag dock ha för mycket olika sorters kål och för lite frukt i smoothien vilket resulterade i att den smakade nästan bara kål haha Men jag klämde i mig den iaf. Man kan äta det mesta när man är riktigt hungrig. har jag nämnt att det är sista dagen innan lön? Så att kasta ut mat som man har är inte direkt ett alternativ. Såhär i efterhand kan jag undra varför jag inte bara slängde i lite mer mango dock. men det är lätt att vara efterklok. Hoppas på en godare smoothie imorgon bitti. Min mage mår som en liten sprins av alla nyttigheter och av att slippa alla mjölkprodukter kan jag meddela!
 

Smoothiemåndag

Började min måndagsmorgon med ett gympass. Det är mer regel än undantag nuförtiden. Gillar att starta veckan så. Älskar mina morgongym-pass och det blir rätt mycket av den varan, minst 3-4 morgonpass per vecka. Sen har jobbdagen lunkat på rätt fint och när jag kom hem blev det en liten snabbmiddag för jag orkade inte laga till något ordentligt. Läste också i en bok som jag fått låna av en kollega som handlar om positiv kommunikation. Se om jag kan lära mig något av den. Hoppas kunna dra nytta av tipsen både privat och i jobbet. Sen blev det en timmes PW efter middagen, som landade på 7 km. Härligt att få komma ut och andas rena friska luften efter nästan en hel dag på kontoret.
Snart blir det nog sängen, är jättetrött ikväll.
 
Kvällen smoothie (Och dagens andra gröna smoothie) bestod av: broccoli, spenat, savoykål, citron, apelsin, ananas, banan, äpple, morot, avokado, chiafrön och lagom mycket vatten!

ledsen, glad, gråta, ledsen, arg, irriterad, glad, gråta

Så var det söndag. Hela helgen har mitt berg-ochdalbane-humör hållt i sig. men ni som känner mig vet ju att det är sån jag är. jag har mina dippar men bara jag får vara ifred en stund så går det över till slut. Därför har det varit perfekt att pojkvän jobbar hela helgen så jag kunnat ha dagarna för mig själv. Skulle haft tjejerna över för lunch och pyssel igår men fick ställa in eftersom jag kände mig så jäkla låg och omotiverad till allt. Så dagarna har jag spenderat åt att träna, testa nya smoothies, handla, laga mat, fixa här hemma och powernappa.
 
Igår blev det ett benpass på gymmet. det gick sådär för kroppen kändes så jäkla sliten. Men jag gjorde det iaf och efteråt blev det ångbastu, dusch och vanlig bastu. Sen lagade jag kassler-pastasås när pojkvän kom hem och efter maten gick vi en promenad i solen på ca 7-8 km. Sen blev det film och slappa resten av kvällen.
 
Imorse var vi på gymmet tillsammans och körde ett ryggpass ihop. När sen pojkvän stack till jobbet så tog jag en proteinshake och fortsatte sen med sammanlagt 25 minuter på löpbandet varav 15 min HIIT. Svettades som en gris och det kändes skönt. Men nu är jag alldeles skönt mör och ganska slut i kroppen. Har just fått i mig dagens lättlunch bestående av en smoothie med: broccoli, savoykål, spenat, avocado, färsk ananas, morot, frusen banan, chiafrön och så vatten för utspädning (för lat för att laga något annat, smoothie går ju så snabbt!). Blev precis lagom för ett stort glas. Blir en grape som efterrätt. Ikväll ska jag nog göra baconlindad fläskfile!
 
Har druckit gröna smoothies till frukost varje dag denna veckan och känner mig härligt fräsch i kroppen. Till smoothien har jag ätit ägg och grape med för att få i mig protein (och grape bara för att det ju är så gott!!). Alltså har det inneburit att jag dragit ner på mjölkprodukterna rätt rejält denna vecka. Ska fortsätta nästa vecka med och sen utvärdera hur kroppen mår efter denna totalomvandling av kosten. Äter ju i vanliga fall alltid mycket kesella, keso och mjölk till frukost.
 
Lite bilder från igår och idag:
 
Där ser ni min absoluta favoritfrukt, grape! Har gått totalt lös med grapen på sistone hehe. Mitt hår börjar växa till sig lite med, ser ni!? :) Sveeeeeettigt efter intervallerna!!
 
Nu håller jag på och tvättar och ska snart bege mig ut i solen och ta en liten promenad till affären och inhandla lite nödvändigheter inför kvällens middag.
 
Hoppas ni har en fin dag i solen!
 
Over and out!

Usch

Fy fan vilken dag. Trodde ta mig fan den aldrig skulle ta slut. Länge sedan jag hade en sån här dag nu, sån där dag när jag bara känner mig låg, nedstämd, ensam, ledsen, sorgsen och allt det där. Har bara velat sätta mig ner och gråta i ett hörn hela dagen.
Borde ha hämtat ut nya linser på väg hem från jobbet men jag orkade verkligen inte. Istället cyklade jag raskt hemåt och landade i soffan med lite frukt och jordnötssmör. Sådana här dagar får man äta det man känner för, och så är det med den saken.
 
För övrigt har jag haft en helt sjuk träningsvärk i de sneda magmusklerna idag efter boxpassets alla sidekicks. Det gör ont varje steg jag tar och varje liten vridning och ansträngning. Hoppas det gått över imorgon. Kan ju säga att träningsvärken inte underlättade morgonens gympass direkt..
 
Today:
 
Hoppas att imorgon blir en bättre dag.

Good morning!

Idag fick det bli en gul smoothie till äggen! Idag hade jag apelsin, morot, blomkål, gurka, morot, äpple, mango och banan i min morgondrink. Den blev supergod! Inte konstigt med allt det fruktsockret iofs men ibland måste man bara få äta utan att tänka på nyttighetsgraden i allt! Nu ska jag äta upp och sen blir det en powerwalk till jobbet.

So long!


Lite mer energi?

Hemma igen efter ett drygt 75 minuter Box-pass. Tror jag återfick lite energi iaf. Den där röda veckan började idag och jag inser nu att det nog är därför jag känt mig så låg idag och lite ofokuserad och svamlig. Har iaf fått lite frisk luft. Promenerade både till och från dagens arbetsplats. Sen powerwalkade jag till gymmet och joggade sen tillbaka hem igen bredvid Stina som cyklade!
 
Nååååväl. Har just tagit en dusch och fått i mig en proteinshake och nu kom precis pojkvän hem från sin innebandy så jag ska pussa lite på honom innan jag ska hoppa i säng.
 
Over and out!
 

Guten Tag alle Leute!

hej hej hemskt mycket hej!
Sol och vår i luften! Har hållt i en förflyttningsutbildning för 12 ivriga deltagare från 8 imorse och jag är nu helt mör i huvudet. Sitter och käkar en tidig middag i form av kesella med bär för ikväll ska jag köra BOX med Stina på Actic. Är egentligen verkligen inget fan av kvällsträning längre, särskilt inte om den förläggs senare än 17. passet börjar kl 18.30 och ibland får man stå ut med det så får man lite träningssällskap.
 
Körde ett jäkligt bra överkroppspass igår så jag är lite mör i överkroppen men jag ska nog kunna boxas ändå! Annars inte mycket nytt under solen. Tjejlunch plus pyssel här hemma på lördag, blir mysigt.
 
Nu ska jag slappa lite innan jag ska bege mig.
 
Over and out!
 
Sourse: Tumblr

Green smoothie!

Kickade igång morgonen med en grön smoothie gjord på en halv apelsin, ett halvt äpple, två nävar spenat, en fryst banan, en bit gurka och solrosfrön! Jättegott! Blev såklart ett ägg och te med.
Nu: gymmet!

https://cdn3.cdnme.se/138856/6-3/pic_516ccc539606ee7cb622ba8a.jpg" class="image">


Gym gym gym!

Har haft en superfin helg! Har bara tagit det så jäkla lugnt. I fredags körde jag, jen och maria cirkel efter jobbet. Sen kom Jen bort till oss och vi lagade baconlindad kycklingfil´e och kollade lite TV. Lördagen spenderades åt mys i soffan och träning och handling och inköp av en ny mixer (älskar den!!). Söndag var det mycket slappande och så cyklade vi till gymmet där vi brände av ett ryggpass plus att jag körde mage och T ben. Sen ångbastade och badade vi innan vi gick hem och åt en god kycklinggryta och sen städade hela lgh. Så jäkla fin är det här hemma nu!
 
Imorse började jag dagen med ett gympass med fokus på ben, rumpa och mage. Fick så jäkla bra kontakt med rumpan idag och det kändes verkligen att övningarna tog på rätt ställen. Bra känsla när man hittar rätt!
 
¨Lite bilder från gårdagens ryggpass som jag och pojkvän körde tillsammans. det är så bra att köra med T för då får jag alltid tips på nya övningar och sdet är ett dbra sätt att variera mig. Dessutom tar jag alltid i liiite liiite hårdare när vi kör ihop, vill ju visa vilken stark tjej han har!
 

Söööööndag!

Hade en riktigt superlördag igår! Morgonmys, långfrulle, gympass med älsk, go-middag, soffmys, film. Precis som en lördag ska vara! Hade bilder både från gymmet och middagen men lyckades nyss radera dem alla haha Har iaf en bild på dagens frukost här. Älskar verkligen frukost! Dessutom köpte vi en ny mixer igår att göra smoothies och annat i. Testade den imorse och blev helt lyrisk över hur grym den var! SÅ stark! Så imorse blev det smoothie på blåbär, hallon, äpple, kesella, halv banan, mjölk.
 
Nu ska vi snart sticka iväg till gymmet!
 
Over and out!
 
Uppdate: Hittade några av bilderna igen, så här är några bilder från gårdagens gympass som inkluderade 15 min intervaller på löpbandet, ben samt triceps!
 

Lördag

Good Morning!
Har en lugn morgon med långfrukost och mys i soffan här hemma. Sen blir det iväg till gymmet och sen tvätta! Lugn lördag it is! Snöar utanför fönstret och det känns som jag vill gråta. Ska den här vintern aldrig ta slut?
 
Sex dagars träning förra veckan. Bra träning i veckan hittills:
Måndag: Gym överkropp
Tisdag gym underkropp plus 20 min HIIT
Onsdag:Gym överkropp
Torsdag: 5 km Löpning hem från jobbet med målet att pressa tiden.
Fredag: Cirkelspass med Jen och Maria
 
I veckan hade mister med en ny soffa hem! Kändes härligt att fy byta ut vår vita så smått sunkiga pärla. Mjuk och skön, men vitt blir ju smutsigt så satans snabbt och det går knappt att få det rent sen.
 
Sprang mina snabbaste 5 km någonsin i torsdags. Det kanske inte är snabbt för någon annan fast för mig är det verkligen det. Tror inte jag kan pressa tiden så mycket mer. Det är en sak för dessa tjejer med små petita kroppar. men med min tyngd så var det där en riktigt snabb runda, stolt! (Hade bra flyt med rödljusen med, behövde bara stanna en gång i ca 15 sek)
 
Skickade ett krya på dig kort till mormor och morfar i torsdags. Får göra vad man kan när man inte är nära nog att kunna hälsa på. Där har ni nya soffan med! I torsdags hade vi myskväll med tacos, älskar att ha myskväll spontant mitt i veckan, 'bara för att man kan'.
Igår på kjolfredagen hade jag min gula kavaj.
 

Lllllllately!

Har haft det ljuvligt trevligt de seanste dagarna som innehållit allt från mys och träning till teater och promenader i underbara solen!
 
Lite bilder:
Fredagen bjöd på bästa fredagsfikat (by moi!!), jobb, fitspo-bilder och cirekl-pass på Actic med Jen!
 
I helgen var det heldag i Stockholm på lördagen som inkluderade ett besök på fotografiska, middag på grekrestaurang (underbart gott!!) och teater, West side story! Superfin dag. Födelsedagspresent från bästa pojkvän.
Vilken fin kille man har!

Fantastisk tosrsdag!

Har varit ett riktigt denergiknippe idag efter jobbet. Skulle gått till gymmet efter jobbet men det helöt underbara vädret utanför fönstret lockade mer än ett instängt gym så utomhuslöpning fick det bli.Försökte pressa ned tiden något på vanliga rundan men det gick sisådär för det var så jävla risigt underlag bitvis. Så mycket snö som gav den där 1 steg fram och ett halvt tillbaka Nåväl, helt okej runda. Och det allra bästa av allt är väl att jag inte känner mig särskilt trött efter rundorna, mest bara glad och på ett härligt humör. I övrigt har jag tvättat, städat, handlat, gjort proteinbollar och frökex (inför morgondagens fredagsfika) och förberett mat. Sen kom älsk hem så jag hoppade i duschen och han fixade klart maten och nu har vi precis njutit av en supergod middag i form av baconlindad kycklingfilé med sallad och blomkål.
 
Förresten ringde min läkare idag och informerade om att alla prover ser exemplariska ut. Hon sa att jag ligger inom referensvärdet gällande järn även om det är i den nedre delen men att min kropp troligen inte behöver mer än så. Jag berättade vilken effort jag gjort för att få upp mina värden och hon sa att det högst troligt är ett tecken på att min kropp inte behöver mer, eftersom kroppen inte tagit upp mer järn trots att jag verkligen försökt öka min dos.Jag låg jättebra i B-vitamin och hade blodvärde som var jättebra och i den övre delen. Hon såg inget skäl att undersöka saken vidare eftersom jag i nuläget mår väldigt bra över lag! Så jag kan med gott samvete fortsätta med alla mina mjölkprodukter. Yaaaaay!!!
 
Har suttit och kollat fitspo-bilder på Instagram idag och det är så kul och peppande, så mycket snygga kroppar! Tips tips, sök på #fitspo ! Kan få vem som helst att bli träningsmotiverad!!
 
Det blev ju faktiskt några snabba kilometrar där på slutet!
 
Åh, idag är en sån där grymt härlig fantastisk dag när det pirrar i magen bara av självaste livet. Jag är såååå lyyyycklig precis i detta nu!
 

onsdag!

Igår hade jag och T en myskväll med choklad och rödvin. Fram för mer vardagslyx av alla de slag! Älskar att känna att jag tar tillvara på precis varje dag!
 
Härliga vårväder!
Startade dagen med att vakna lite på fel sida som vändes till alldeles rätt sida av världens bästa kille som trots att jag började dagen med att kicka still honom och säga GÅÅÅ UUUUPP NUUUU!! så fixade han lite i köket och vips så kom han in med frukost på sängen. Bästa älskling! Hade för en gångs skull en lugn morgon innan det bar av till jobbet. Efter jobbet var jag på ett BOX-pass med Stinas vilket var jättekul! Jag behöver mixa upp min styrketräning och cardio med lite annat så jag inte tröttnar så det var perfekt!  Men nu sitter jag och blir alldeles öm och trött i armarna bara av att skriva på tangenterna. Så jag ska ta och äta lite istället!
 
Over and out!
 

Påsk 2013

Tillbaka i Uppis efter en superfin helg hemma i skogarna. Har haft helt underbart väder hela helgen och vi har tagit det lugnt och haft det gott och hunnit hälsa på nära och kära. Åkte inte hem förrän tidigt imorse! Körde direkt till Tommys jobb när vi kom fram för han jobbar till kl 16 idag. Själv åkte jag och storhandlade samt var inne på XXL och skulle byta stl på ett par träningsbyxor. Både jag och älsk hade tänkt lika med påskäggen i år, så de var inriktade på träning! Jag fick shorts och linne och T fick en shoppingrunda på Gymgrossisten plus hörlurar. Så där fick vi lite extra träningsmotivation i årets påskägg!
 
Helgen i bilder:
Torsdag:
Tidigt torsdag morgon tog jag tåget mot skogarna. Morfar hämtade mig på stationen och så åkte vi och käkade påsklunch på hotellet (jag, mormor, morfar, Mats och Lotta). Sen följde jag med storasyster hem. Vi tog en härlig promenad i solen och andades frisk luft och solstrålar. Sen satte vi oss i solen och snackade en låååång stund tills vi kände att det var dags att gå in och börja pyssla. Väl inne gjorde jag påskkort till Tommys mamma, mormor och ett till Tommys påskägg! Sen grillade vi grekiska grillspett som var helt fantastiskt goda!
 
Långfredag:
Blev inte så många bilder men kickade igång dagen med en löprunda som innefattade 3 km uppjogg, 10 HÅRDA backintervaller (var nära att spy) och sen 3 skm nedjogg. Kände mig jäkligt stolt efter turen som utmanade både benmuskler och kondisen. Efter en dusch åkte sen jag, Mats och johnny in till stan och handlade mat inför middagen på fredagen och lunchen på lördagen och en suuuuperstor påse godis! Efter staden så blev det en liten vilostund med bok, lite godis och mango. Sen på kvällen kom bästa pojkvän!! Så det blev middag med Jonas, Emelie, Johnny, Mats, jag och T och sen satt vi och snacka en stund.
 
Påskafton:
Kickade igång dagen med ett cirkelpass uppe på gården med bara ett halvt päron i magen. Körde 5 varv utan vila innan jag intog en riktigt stor och god frulle! Sen på förmiddagen var vi hos Tommys mormor och hälsade på en stund och sen åkte vi till Gymgrossisten och pojkvän shoppade upp sig på lite träningskläder. Familje-påsklunch blev det sen i form av frillad oxfilé, YUM! Kvällen blev lugn med lite TV-tittande innan jag somnade i soffan bredvid pojkvän.
 
Påskdagen:
Söndagen bjöd på lika underbart väder. Tommy åkte till en kompis i stan och stänade på Sats så jag stack ut på en långdistansare. Landade som ni ser på 14,37 km och det var en underbart härlig runda och jag känner att mina ben som jag tränar upp styrkan i under veckorna tar mindre och mindre stryk av långrundorna. Inte en gång kände jag att jag ville lägga av, adet var faktiskt bara skönt, för jag hittade ett riktigt skönt bekvämlighetstempo!
 
Meeeen. Nu ska jag ta tag i den här dagen. Har grejer kvar i bilen som ska bäras in, en lgh att plocka iordning, en kycklinggryta att laga och en träningsväska att packa. Föär kl 16 ska jag hämta pojkvän på hans jobb för då ska vi sticka och träna och efter passet ska vi basta ångbastu och bada lite i varma poolen. Idag ska det bli ett skösnt överkroppspass! Och när vi kommer hem från gymmet är tanken att maten ska vara klar att bara värma för att få god mat snabbt efter ett hårt gympass sär bland det bästa jag vet!
 
Tjipp!