Struggle

Trycket under revbenen har kommit senaste dagarna. Exakt som med förra graviditeten, i v 24. Tar ett par djupa andetag och försöker stålsätta mig mot den förbannade besvikelsen över att gå igenom det här igen. Jag som hoppats på en mer normal graviditet denna vända. Men jag borde såklart fattat bättre. Högerhanden jävlas med mig med. Nåväl, djupa andetag och nya tag. Nu är det bara att kämpa på.


Påsken var fin! Här är lite bilder












Sparkelispark

Ohoj vad lilltjejen sparkar därinne! Särskilt bär jag lägger mig och ska sova. Slog mig för övrigt idag att jag nog inte har en enda bild på mig med magen nu. Jo, bara några som jag filmat själv när jag tränar. Eftersom detta troligtvis är min sista grav hade det ju varit kul att ha någon bild. Nåväl, förhoppningsvis några veckor kvar som gravid så det kanske hinns. Imorrn går vi in i v 24, jag och bebis! Ännu känner jag mig inte allt för tung iaf men däremot sparkar bebis som en liten vilding därinne och det är fantastiskt att få känna. Som att alltid ha sällskap liksom❤️

Nåt annat! Vet ni vad jag hatar? Folk som spontant hoppar fram och ska känna på min mage. Allra värst var det i början när man va typ i v 12. Vad finns det att känna på liksom? Det är ju för fan min kropp ni våldgästar. Tycker det är vidrigt och typ övergrepp. Ni känner mig, ganska svårt för sånt där och att ta på min mage oinbjuden är att gå på tok för långt in i min privata sfär. Det är mest Tommy och Maja som har där att göra ❤️ 


Påskhare från chefen idag med fint handgjort kort. Sånt man blir så glad av! Och imorrn är jag och Maja lediga, bara en sån sak! Hej livet, vad fin du är! ❤️

Huvudvärken från helvetet

Har plågats med en jävla huvudvärk från morgon till kväll! Jag har gett igen genom att vägra ta piller mot huvudvärken utan bara härda ut. Ju mindre piller, desto bättre! 

Maja har dessutom varit galet trött ikväll och gråtit och skrikit hela kvällen känns det som. En köttfärssoppa har det blivit iaf och nu lägger Tommy Maja och jag ska gå och lägga mig med och hoppas på en bättre dag imorgon. 

Hoppas er måndag varit fin! Nu kör vi resten av dagarna fram till påsklovet som drar igång för mig och Maja på torsdag❤️

Lilla älsklingen som älskar att klä ut sig! Imorse såg hon ut sådär haha

Påsk






Dagen

Förmiddagen spenderades ute bland annat med grannen och hennes son som är i Majas ålder. Sen gick jag och Maja en promenad och hon somnade❤️ Medan hon sov plockade jag påskris för glatta livet på promenaden och nu har vi pyntat en stor bukett som står vid öppna spisen och en mindre som står på köksbordet!


När hon vaknade käkade vi havregrynsgröt till lunch och sen stack hela lilla familjen iväg på en liten loppisrunda. Fyndade bl.a. En innebandyklubba och två pussel till Maja. Jag själv var på jakt efter små glasvaser men det blev inget köp. Nu ligger jag på sängen en stund medan Maja och T kollar film. Sen ska Tommy göra kålpudding till middag och jag ska göra chokladbollar till kvällsmysigt. En rätt fin lördag som ni hör! 

Fin fredag!

Bra dag på jobbet! Utelek med Maja efter föris, hämtning av närproducerat fint kött, Middag barajag och T efter att Maja somnat, varsin skiva riktigt fin ryggbiff! Smågodis framför 30 grader i februari!
Ja ni hör ju! Bra fredag bara.





Hej vänner!

Jag har lagt Maja, plockat undan lite nere och Tommy är och veckohandlar och jag har nu landat i bingen. Soligaste dan på länge och jag och min kollega cyklade på dagens enda hembesök, härligt så det förslog! Jag vaknar till liv igen när våren kommer, känner hur det spritter i hela kroppen. 

I helgen är Tommy ledig och vi har inga planer alls. Ska pyssla hemma, promenera, hämta hem och pynta lite påskris och bara ha det allmänt mysigt. Jag lägger mig fortfarande allt som oftast innan 20 och både jag och kroppen är trött. Jag behöver min sömn och träningen blir lidande. Inte bara på grund av att jag är trött och sliten utan för att jag ofta känner av fogarna när jag ansträngt mig och jag är ju rädd om dem. Inte vill jag få problem längre fram heller! Kämpar istället på med vardagsmotionen och lägger in ett pass för baksida då och då.

Och bebisen då? Den är alldeles vild därinne, lilla älsklingen. Sparkar och far mest hela tiden och det känns jättehärligt och mysigt! Och jag längtar, oj vad jag längtar tills vi får träffa dig mitt lilla hjärta❤️ Men under tiden njuter vi tre av mysig familjetid. 

Jag är annars väldigt sliten över lag. Det tar på kraften det här med att byta jobb och samtidigt va gravid med nr 2. Det är så himla mycket olika kontroller med. Imorgon läkaren, 6:e april ul igen och veckan efter bm. Jag har iaf inte direkt börjat sänka på mig vätska än vad jag kan känna, hurra för det!!! Inga stödstrumpor än alltså och jag hoppas det dröjer.

Det va en liten uppdate det!

Åh, nu ska jag läsa lite i Buffé innan jag slocknar. Extra trött idag eftersom jag va på aw med mina fina gamla kollegor igår! 

Avslutar med lite bilder på Maja från vår lek i eftermiddag efter jobb/fsk!

















Sliten







Vårkänslor idag hörrni! Har haft finbesök av ilon, Annika och Isak idag, hur mysigt som helst. Massa lek och bus för stora tjejerna och så fika på altanen och titta på djuren häromkring. Superförmiddag!

Lek!

Idag sprang jag hem från jobbet en kvart tidigare, nämligen kl 15! Solen sken och jag blev nästan pirrig i kroppen av det! Hämtade Maja på fsk sen gick vi en promenad och kollade på hästarna och tupparna och sen lekte vi ute, gungade och grävde en massa i sandlådan!






Älskar dig till månen och tillbaka min älskade lilla skruttis❤️


Lite lek

Lite lek idag efter fsk!



Trött, därför det skrivs väldigt sporadiskt här. Tiden finns helt enkelt inte. Den går pt till att jobba, sova, äta, laga mat och leka lite. 
Strax natti för mig!

Vab

Har varit hemma och vabbat med en liten tjej med 40 graders feber idag. Vi har legat på soffan hela dagen och myst och mest sovit, Maja på min arm eller på bröstet. Bara ett litet avbrott för promenad då Maja sov i vagnen istället. Lilla älsklingen❤️ Hoppas hon får bli frisk snart, det är inte alls kul att se henne såhär loj och utslagen.
när Maja var en liten liten bebis och vi försökte gå på restaurang❤️