Lillördag

Hemkommen från en cykeltur till fjällnora med Maria! På vägen dit började det självklart spöregna så vi fick sitta och äta våra sallader under träden i duggregn men det gick ju bra det med! Nu har jag plockat iordning hemma och landat i soffan med lite kvällsgott! Äpple, russin och mandlar och en kopp rött te.

Tripp


Hej vardagslyx!

Startade dagen perfekt med biceps/bröst-pass på ett folktomt gym. Hade sen en kul dag på jobbet och efter det åkte klackarna på och jag stack ner till stan och Il Forno och mötte upp Jempa. Det blev pizza och ett glas rött! Fin tisdag helt enkelt!


Hej hopp

Dålig bloggning här i sommar. Kör ett mobilblogginlägg här och där. Man gör vad man känner för och orkar! Imorse blev det ett riktigt bra rygg/axel-pass mixat med crosstrainer! Svettades som en gris. Efter jobbet cyklade jag hem och gjorde köttbullar åt oss. På vägen hem stannade jag till på Stadium och gjorde ett riktigt kap på en Helly Hansen-jacka som kostat 1499 men jag fick den för 400!!! Love REA på riktigt bra plagg. Kommer användas flitigt hela hösten!


Hej

Fin helg med fokus på familj och mat! Hyrde en bil och åkte till Värmland i fredags, tillbaka till Uppis idag! Nu är det myssöndag med yollibox och pistagenötter och vatten med frysta hallon för mig. Pizza, cola och ostbågar för pojkvän. Måste rekommendera yollibox choklad för övrigt! Ha en fin söndagskväll!


Fin dag

Jag och pojkvän bestämde igår att vi skulle gå till gymmet idag på morgonen, innan han började jobba. Så klockan ringde 07.30 och jag hetsade upp pojkvän vid 8. Bara det att när jag gick in och dubbelkollade så visade det sig att gymmet inte öppnade förrän klockan 13. Jahaja, så kan det gå! Vi fick en mysig morgon i soffan istället och det är ju inte att underskatta ❤

Vid 11.30 kom Jennie hit och vi gick en liten promenad och sen fixade vi en supergod sallad. Sen blev det te och tjejsnack i soffan en stund innan Jennie åkte hemåt och jag trampade iväg till gymmet och mötte upp pojkvän. På gymmet blev det HIIT på crosstrainern följt av ett hårt pass för bröst och axlar och sen avslutade jag med 3x 80 sek planka. Börjar bli starkare i min planka såhär efter abs-utmaningen i juni :) stretchade också riktigt ordentligt efter crosstrainern. Jobbar hårt på rehabandet.

https://cdn2.cdnme.se/138856/6-3/pic_51ec32949606ee6407683a3d.jpg" class="image">


Tårar av saknad

Lämnade av storasyster och barnen vid flygbussen tidigare idag. Vi bestämde att vi inte skulle gråta för vi ses ju snart igen. Det blev några tårar hemma innan vi kom i bilen men vid själva hej-då-momentet höll vi oss utan att gråta. Vi sa hej då, vi ses om 3 månader, allt har varit toppen och när vi ses i Australien i höst kommer bli underbart. Allt sant givetvis. Men den typen av avsked gör vi nog inte om. Jag gick från bussen med en extremt stark tomhetskänsla och sorg i maggropen. Som att istället för att gråta och säga hej då som vi brukar så blev jag istället tvungen att deala med hela grejen helt ensam sen när de åkt. Istället för att ta det där jobbiga och göra ihop. Bara för att man bestämmer sig för att det är OK, vi ska inte vara ledsna, så slutar man inte på något magiskt sätt att vara ledsen och bli glad. nej man förskjuter känslorna och går istället omkring med en klump i magen och gråter lite ensam och åker hem och somnar på soffan av ren utmattning.
 
Jag är så trött på att säga hej då till min syster, det gör så ont i själen. Helt ärligt så kan jag redan nu oroa mig för hur otroligt tufft det kommer bli att skiljas i höst. Usch, livet alltså, och dess prövningar. Jag väljer att tänka att: shit, jag är så otroligt lyckligt lottad som har så många fina omkring mig och så mycket kärlek. Mamma förstod alltid det där som jag och Helen hade. Kunde alltid ringa och berätta hur ledsen jag var. Men inte längre givetvis.
 
Ha en fin lördag gott folk, hoppas ni njuter av den mer än mig. Imorgon är det nya tag som gäller men ikväll får jag bara självömka lite. Om en timme slutar Tommy jobbet, längtar.
 
Adios
 
 

Häääärligt!

Syster och barnen är här ett par dagar och det är så härligt att ha dem här! Igår hade vi mysig taconight och idag har jag och siz varit på gymmet och snart ska vi hå ner till stan och strosa lite :)


Full rulle

Har haft en sjukt produktiv eftermiddag efter jobbet! Handlat nya fina blommor till balkonglåda och korgen, lagat två skink- och broccolipajer, städat badrummet, bytt sängkläder, tvättar, planterar blommorna. Nu har jag landat utslagen i soffan och vi ska se på 'Den bästa sommaren' Klassiker!!
 
Här är några bilder från fina helgen som gick!
 

Så mycket fint!

Ännu en fantastisk helg har passerat. Vad är det ned den här sommaren, bara en lång rad härligheter med underbart fina vänner och familj hela tiden ❤


Bröllopet!

 
Har tappat det här med bloggningen lite. Det riktiga livet har väl kommit emellan. Och det är ju inte fy skam!
 
Förra helgen var som tidigare nämnt MAGISK! Det var fantastiska människor, massa skratt, fina kläder, vild discodans, bad i jacuzzi, nattbad, romantik, slottsvatten...Ja allt! Underbart. Här är lite bilder:
 
-----------------------------------------------------------------------------------
 
Har i övrigt haft en fin vecka! Både träning med Jempa och AW med fina vänner har stött på schemat, och så en massa träning förstås. En liten tråkighet dock. Har fått problem med min andra höft!!! Vill bara gråta n'är jag tänker på det. Men här kommer lite bilder istället för gråt!
 
 

Underbar helg

Har haft en av livets topp 5 finaste helger! Underbar miljö, fantastiska människor och otroligt massa kärlek och galenskap! Ska uppdatera lite bättre en annan dag. Tittar bara in för att säga att allt är fint. Fortfarande sliten efter helgen men för en gångs skull tycker jag verkligen att det är SÅ himla värt det.

Natti


Fin onsdag!

Lovely wednesday. Börjademed gym, en trött tjej vaknade en halvtimme sent men eftersom jag har så god marginal slängde jag snabbt i mig smoothiesen och väskan var redan packad så jag var på gymmet 06.30! Det blev bröst/axlar idag, kul pass. Träningen är otroligt kul just nu och har varit ett tag! Efter jobbet mötte jag upp Jempa och vi promenerade 10 km och stannade en stund vid ett utomhusgym som inte var så bra. MEN jag klarade att göra 2 pull-ups på raken, yeeeeey! Har ju inte kunnat göra någon tidigare. Glad tjej I tell you!!


Goder Afton!

Trött dag igår, bra dag idag! Haft en kul jobbdag och sen PW och snicksnack med Maria efteråt. Sämre tisdag kan man ha! Ett gympass och Flygande Jacob på det med, så var den här tisdagen fulländad :)


Tröttis

Är en riktig tröttis idag. Hoppas på en piggare och gladare dag imorrn. Har iaf haft en superfin helg hemma i skogarna i helgen!