You always want what you can´t have

Jag har snöat in på vackra klänningar och Melisa Horn. Därför ligger jag i sängen och lyssnar på Melissa samtidigt som jag klickar runt på nätet och spanar på fina klänningar och väntar på att mamma ska ringa. Önskar mig en vacker klänning med fin skurning i någon härlig färg. Blir inte förvånad om det kommer bli en säsong fylld med klänningar för min del under våren 2010. Vackra klänningar och höga klackar är min melodi just nu.

Igår spelade vi ju badminton. Det gick inte så bra för mig och Erik. Eller jo, för Erik gick det bra, han var kung. Men sen hade han mig i sitt lag haha. Efteråt intogs en sallad på Oliven.

Erik, my partner in crime


Erik, Martin, bror



Ligger och slipar på ett par nyårslöften. Ledorden är ungefär Carpe Diem och ut med det gamla, in med det nya. Ska suga på karamellen ett litet tag till dock.


Nostalgia

Har snackat skit med Matsen över ett par glas vin här i kvällingen. Fin kväll. Hoppas på ännu en fin dag/kväll imorgon!

Ante taggade mig på ett par bilder från i somras och jag minns en underbart fin sommar och känner en känsla av nostalgi. Saknar er mina fina Simpan-bor! I sommar kommer jag ner och intar staden ett par dar igen, det bara måste göras, for old times sake! (Och för att jag saknar er)

En blöt kväll på Bykarns


(Smickrande vinkel haha men skön bild ändå) Jag minns den dagen, det var en bra dag och jag var glad.


Dålig ovana att falla tillbaka i gamla spår

Jag funderade på det här med mig och pojkar igår och snackade även med King om det. Det måste vara något fel på mig som drar åt mig en jävla massa lustiga karlar. Den senaste jag "dejtade" sa att han saknade mig när vi hade setts 2 ggr. Känner man mig så vet man att det är det klart bästa sättet att få mig att lägga benen på ryggen och springa för livet. Det senaste krogragget var en snubbe med seriös flickvän på distans (Har för övrigt ett jäkla antal såna där otrohets-historier i bakfickan. Jag verkar va en tjej som drar till mig svin). Och de två innan det ska vi inte ens tala om. Snacka om totalt jävla takras i kombination med mig! Eller så träffar jag någon som jag själv beter mig som ett svin mot. Jag fattar inget? Vad är det för fel på dem? Eller vad är det för fel på mig kanske haha Äh, fan det är nog det undermedvetna som vill säga mig det jag vetat länge: Jag är inte redo för en relation och jag är heller inte bra på det. My time is yet to come.


Hur som helst. Om en timme kommer Martin och hämtar upp mig och sen bär det av in till staden för lite badminton, det fanns nämligen inga tennisbanor lediga.


Ska jag falla så ska det finnas tid att falla fritt

Har spenderat kvällen hos min käre King. Filmtittande på hög nivå. Hette den första "I love you man" kanske? Skön rulle hur som helst. Sen blev det "When a man loves a woman" och kanske en tår eller två. Trist att köra hem i mörkret. Inget kul väglag, dimmigt och jävligt och 23 minus. Tack tackar.
Pool tog hem segern idag med Torres som drog in ett mål i 93e. Inte illa (Ja, och det var dagens fotbollsreferat, kan hända att jag bara engagerar mig för att Erik håller på United inte gillar dem haha)

Lutar åt att det blir lite tennis med pojkarna imorgon förmiddag och på eftermiddagen ska det handlas nyårsmat.

Har för övrigt fått Vooddler av syrran, men ej hunnit testa det än. Och du syster yster, medan jag kommer ihåg. Erik undra om han kanske kunde få en invite med?


Smile like you mean it (ingen kommer någonsin se skillnaden)

Det har varit en lång dag. Kanske för att jag varit trött, kanske för att det varit många tårar, kanske för att min kropp är sliten efter för lite mat, träning och sömn, kanske för att jag blivit sårad av någon som betyder fast jag inte vill. Men högst troligt beror det på att inget någonsin bara är längre och för att det är så mycket svårt och för att det tär på kroppen och psyket att se människor man älskar känna en sådan otrolig smärta och sorg. Ingen kan förstå utom vi och jag hoppas heller inte att ni någonsin ska behöva uppleva det.

Sommar 2007

Jag och Erik kollade på matchen igår och blev besvikna på FBKs halvhjärtade insats. Vi åt mat, jag drack cola och kingen tog en bärs.
Ska in till King ikväll igen och se en film, äta godis och chips. Bio lade vi ner för det går inget som vi vill se.

Nu ska jag sova en halvtimme och sedan bär det av ut i natten.


...

Det har varit en tuff dag. Bör bli en tidig kväll. Har kollat på Emsan som spelat cup men de gick tyvärr inte till final. Vi har en lång dag framför oss imorgon och i övermorgon osv. Jag saknar en tid som förut, men det gör vi nog alla. Och det hjälper inte att önska sig saker. Istället måste man lära sig leva med dagen som den kommer.

Dessutom. Var länge sedan jag hörde något från min syster på andra sidan jorden. ¨Så om du ser detta får du gärna skriva en kommentar så jag vet att det är bra med er.

Ruttet ägg till frukost

Vad åt ni till frukost? Själv åt jag ett halvt nykokt ruttet ägg. Tappade lite matlusten efter detta. Fick bli lite choklad och skumtomtar för att bli av med den värsta eftersmaken. Fy fan. Om det kommer dröja tills jag äter ett ägg ingen? Skulle tro det ja.

Kläder jag hade på mig förra onsdagen.



Ta hand om varandra såhär i juletider och glöm inte bort att aldrig ta något för givet.


Snälla, ge oss medvind nu.

Så var den värsta julstressen över. Annandagen=slödagen. Klev upp ur sängen framåt ett idag och efter ett par glas oboy och en skinkmacka var jag redo att möta dagen. Hoppade i duschen för att sedan med lätta steg (yeah right..) skutta bort till Hallen för att möta upp Emsan för att kolla på pojkarna som spelade cup. De tog hem hela skiten, way to go!
Nu har vi just tryckt i oss varsinn pizza. Fy fan vad gott det var och satan vad hungrig jag var. Så går det när man bara äter en skinkmacka på en hel dag. Men det ska bli bättre ordning på kosten till veckan har jag lovat mamma. Man får inte överleva på godis och choklad och julskinka. Undrar hur många kg godis och choklad jag dragit i mig den här julen? Hjälp, socker byggde denna skönhet!

Jag o Emsan igår. Fortfarande oklart varför jag står med benen som om jag vore super-pissnödig. För det var jag inte. Vad jag kan minnas.

Lite julbilder

Julaftons morgon. Godkänner du resultatet mamma?


Granen

Frukost med mormor, morfar och Rutan och övriga.

Tvillingarna


...

Brödet är i ugnen, knäcken på kylning och sorgen i hjärtat.

Jag vill inte ha jul mer. Kan vi inte bara skita i det här nu och bara umgås istället, skit samma vart vi är bara vi är tillsammans.


Jul jul strålande jul?

Jaha god morgon dan före dopparedan, eller hur var det nu.
Har betalt samtliga räkningar utom de jag tappade bort i flytten. Nu ska vi äta frukost med julskinka och sen bär det av till staden för handling. Senare står bak, matlagning och pynt på To-Do-Listan. Det är något som fattas. Men nu gör vi det här.
Igår försökte jag jobba på julkänslan och hade för första gången på mig den röda Secondhand-toppen jag köpte på myrornas för ett par år sedan i Umeå men aldrig använde. Fick många komplimanger, förmodligen för att man blir glad av att se lite färg omkring sig, särskilt rött.



Kram på dej mamma, ses lite senare:)


Fair enough?

Okej, här är topen jag köpte till min vän. Jag tycker den är hur fin som helst! På weekday inhandlades den:



Kommer bli hur fin som helst på henne!


Tired little girl

Hjälp vad trött jag är. I hela kroppen och huvudet. Först jobb 07.00 - 16.30 sedan staden fram till 19 då jag träffade en tjej och lämnade tillbaka nycklarna till den andra lgh. Har hittat ett par finingar till klappar. Hittade även en annan topp som jag tror kommer passa bättre på den jag ska köpa till. Kanske knäpper en bild sen så får ni döma själva. Har till o med införskaffat lite julpapper, men eftersom jag känner mig helt totalt förslappad vet jag inte hur jag ska orka sätta igång och slå in allt. Dessutom bör jag packa och duscha och städa lite innan morgonen gryr. Och hämta posten och kasta soporna.

Me today:

Men naturligtvis hade jag en skjorta över, det är inte sommar heller som  mormor skulle ha sagt!


Men hade jag fått välja hade det kanske sett ut något i den här stilen:

 


Det här med julklappar..

Helt plötsligt finner jag mig själv ha köpt en julklapp till någon fast jag egentligen helst skulle vilja ha klappen själv. Vad är det för jävla sätt? Hur gör jag nu då...Fan, det här med att köpa julklappar åt mig själv måste fan få ett slut. OM jag skulle köpa klappar åt mig själv (vilket jag absolut absolut inte har råd med) borde det vara något av följande som jag verkligen behöver typ ett vinställ, nya vinglas, tallrikar (snygga, både stora, små och djupa), dörrmattor 2 st. Ja, fan, ni fattar. Anyway, här är toppen som jag inte riktigt kan ge ifrån mig nu när jag testat den...



Men jag vill även tillägga att jag inhandlat övriga julklappar utan några liknande missöden!

Har flyttat hela helgen. Jempan har hjälpt mig som den pärla hon är. Det blev flytt-grejande hela fredag eftermiddag (Hade hjälp av flyttfirma med två trevliga pojkar på förmiddagen, då jag fick springa ifrån jobbet ett par timmar för att övervaka det hela haha) När vi packat upp kök och kläder så kom Jennie nr 2 och vi tog en drink innan vi styrde stegen ner till Jempas lägenhet där det var full rulle med tentafest. Därefter styrde vi stegen mot Flurran och av någon lustig anledning avslutade jag min kväll efter en trevlig efterfest med att somna på en soffa på någons firma.



I min nya legga blandades det drinkar på tysklandsspriten som inhandlades i somras.

Ja och i övrigt finns det inte så mkt att ta bilder på du syster yster för inget är klart, men visst, här kommer en sneak peak på det jag lyckats med.
Jag har fått upp gardiner:

Och så har jag fixat min egen "Walk in closet". Jag rensade ur städskåpet och på ett litet kick blev det en garderob ist. Prioriteringar mina vänner, prioriteringar.


Och så har jag fått upp lite grejer i hyllan. Blir inte riktigt nöjd alldelles för mkt färg och grejs , jag gillar cleant. Men samtidigt är det mkt av det som jag bara måste ha framme för jag vill se det dagligen som en påminnelse om allt bra jag har i mitt liv och har fårr uppleva. Så just nu får det vara så. Jempan brukar va bra på sånt där så hon aksnke säker hjälpa mej med lite stiltips.


Jempan har lämnat Uppsala för nordligare breddgrader idag. Hon tar tidigt jullov och det känns lite olustigt. Som att va helt ensam i en stad full med folk.

God natt. Må John Blund vare med oss.


Hipp hipp Hurra för allas vår Jen Bunney!

Ett stort rungande CONGRATS till allra bästa Jen idag på den stora dagen! Hon blir ju stora damen idag vet ni!!


----------------------------------------------------------------------------------------------

Är i flytt-tagen och fy för fan vad trist det är att flyttpacka. Att jag sen ska städa med, det är en tanke jag väljer att ignorera just nu. Mitt rum är en mess och det är ett jävla skämt att allt ska vara klart på fredag haha. Hur som helst håller jag på att packa ner alla sommarkläder, eller ja, sånt jag inte kommer anv innan fredag iaf. Har återupptäckt ett gäng klänningar kan man säga. Var tvungen att dokumentera så ni får stå ut med en blekgrå Terese. Vissa köp är helt oklart varför de någonsin genomfördes, det står ju helt klart.


Söt klänning som jag hade på min konfirmation! Skulle jag lätt kunna anv nu på en passande fest, dock på varmare breddgrader eller sommartid naturligtvis.

Helt oklart varför jag någonsin köpte denna. Aldrig använd (Kan dock inte riktigt slänga den, för jag tycker mig behöva använda den åtminstone vid ett tillfälle, om det så är ensam hemma i trädgården haha)

Eh..va?? Hur tänkte jag där? Vrken smickrande för figuren eller snygg, dessutom förstor redan när den inhandlades i panik den där fredagen någon av vintrarana i Umeå som vi hade finsittning och jag inte hade något att ha på mig.


Förmodligen lika smickrande för figuren som en svart plastsäck. Användes på en sittning med S-tema, jag var 60-talsbrud. Ni skulle sett mig i mitt höga hår, vilken stjärna haha

Min all time favourite-dress. Användes flitigt i somras.

Nyårsklänning. Inhandlades för att användas på första finsittningen. Lärde mig då att brössttejp inte direkt är någon hit att ha under den när man tar kort hahaha

Oklart varför jag köpte denna, aldrig använd.

Även detta inköp är okart, använd endast en gång (Med svart skjorta under). Kan den ens kallas klänning, täcker knappt baken haha

Hur som helst. En liten del av alla klänningar jag tydligen samlat på mig genom åren..O jag känner tydligen att jag behöver spara alla. För stänk om jag kommer börja sakna dem om jag kastar dem (Yeah right?!)

Var inne o snacka med dem på Myrornas idag och undrade om jag fick lämna lite kläder där och det gick utmärkt, så imorgon ska jag gå dit med 4 kassar kläder. Nice, bli av med lite! Och göra dagens goda gärning.

I övrigt blir det klapp-jakt på stan med påföljande middag med allas vår Jen imorgon. Riktigt riktigt trevligt!


Skål?



Jen hitta en lustig bild på henne och mej i sin mobil från i lördags. Ingen av oss mindes att den tagits. Och jag hade ingen aning om att vi låg på den nivån efter 1 flarra vin.


Bills bills bills

Letar febrilt efter en räkning här hemma. Jag minns så väl att jag lade den på ett ställe så jag skulle komma ihåg den och veta var den var när jag skulle flytta, men nu har jag glömt. Varför gör man så? Leker fröken duktig menar jag. Istället för att lägga den på golvet som man brukar och hitta den där den brukar ligga. Fan också. Ingen panik att betala men jag vill ju gärna få med den i flytten. Suck för mitt minne och min oorganiserade personlighet som just nu är dubbelt så oorganiserad mot i vanliga fall.


Precis så grå och trist som jag ser ut kände jag mig när jag vaknade imorse. Koftan är grön för er som undrar. Och ja, min mobilkamera tar helt fantastiska bilder, ja.

Hon jag bor med har tydligen någon slags hemmakväll med polarn. O de sitter i vardagsrummet och härjar runt. Bra att hon följer reglerna hon själv sätter upp tkr jag. Jävla brud.

Body Balance med Jen tidigare. Release idag och det var jättebra, så mkt bättre och mer utmanande än förra.


Tillbaka. Men inte hemma.

Någon sa: Jag antar att du är på väg hem. Fel. Jag var inte påväg hem, däremot var jag påväg hemifrån och tillbaka till Uppsala.

Jag och mamma hade mysig lucia-frukost imorse med julskinka och limpa. Precis som det ska vara! Mats var i skogen och jagade.

Vi har haft en mysig familjehelg. Mycket god mat, tv-tittande (vet ni vilka som gick vidare till finalen i dansbandskampen i lördags kanske? Nej, men det vet vi!) Mys och prat vid köksbordet, ett par glas rött om kvällarna och kramar. Under en helg har vi nog alla försökt få den där känslan av att det är som vanligt en stund. Men kan andas ut och bara vara lite. Det var jobbigt idag när mamma skulle tillbaka till huset med de vita väggarna och jag med tåget. Men i bakfickan har vi en fantastiskt skön och fin helg och vetskapen om att julen är nära.

Mormors och mitt verk! Jag åt 4 (!) stycken till eftermiddagskaffet när jag kom hem och mamma med tror jag. De var himlans goda faktiskt!

Min fina mormor

Jag mitt i baket

Hemma hos mormor.

Jag ligger i sängen och lyssnar på Brett Anderson (från Suede ni vet). Tänker tanken att jag ska sova men vetskapen om att det nog ännu är långt dit slår mig. Jag är så trött men ändå inte. Sov en sväng på tåget och vaknade av att jag skrek rakt ut. Det var en fruktansvärt obehaglig upplevelse. Både förvirrande och fruktansvärt pinsam upplevelse så jag låtsades sova vidare istället för att se hur övriga reagerat.

Jag har bestämt mig för att anlita en flyttfirma för min ytters lilla flytt. Jag har varken ork eller energi för att jag och Jen själva ska flytta hela mitt bohag och styra med lastbil och sånt. Dyrt som fan o mer än djävligt olägligt precis innan jul, men nu får det bli såhär (förutsatt att det finns lediga flyttgubbar på lördag..)

Vill tipsa om en blogg med fina texter.
Kolla här.


Myskväll på Lundsvägen

Har haft en helt fantastisk fin kväll med stora delar av familjen här hemma. Obeskrivbar känsla. Tack för en jättefin kväll. Sen att vi alla åt så vi nästan sprack, det fick vi på köpet. Är det fondue så är det. Och vi vet alla att i vår familj äter vi tills maten på bordet är slut - Vi är vår vana trogen.

Nattinatt med er.


Äntligen på väg hem igen!

Sitter på tåget med spotify i lurarna (Har helt snöat in på Melissa Horns nya platta) och en ledig plats bredvid mig. Blev lite uttråkad och kände att jag behövde stimulans. Har redan sovit någon timme och det var dags för internet.

Idag har det blivit fika x2 på jobbet. Först lussefika på plan 1 för hela huset och sen fika på vår enhet för några kollegor hade varit söta och bakat. Någon gång ska jag baka mitt bröd och bjuda på, tycker att alla bör få smaka. Undra om jag minns hur man gör det?


Försökte locka fram lite ljus genom att klä mig i vitt. kanske hjälpte det för vid lunch tittade solen fram och det var sol över Uppsala när jag satte mig på tåget.

Imorse då. Letade i panik runt efter min mobil och kunde bara inte hitta den. Var klar vid halv sju och tänkte börja tidigt (hade jag cyklat hemifrån då hade jag varit på jobbet vid kvart i sju). Men det körde ihop sig när det visade sig vara omöjligt att hitta mobilen. Efter 25 minuters stressat letande kom jag på den smarta idén att be om hjälp via facebook. Och så gjorde jag. Och king hjälpte mig. Under sängen gömde den sig, hur den hamnat där vet bara gud. Tacka vet jag folk som checkar sin facebook direkt på morgonen. Fick lite fler samtal under förmiddagen sen haha. Anyway, när jag sen skulle cykla till jobbet fick jag grönt ljus direkt vid precis varje övergångsställe. Det har verkligen aldrig hänt mig förut. Det är som en lag att när jag kommer till stora övergångsstället så ska det precis slå om från grönt till rött när jag kommer fram. Men inte idag.


Men när det vankades tågresa behövdes något mer färgglatt och framför allt bekvämt. Leggins och stor tröja fick det bli. Sprida lite julglädje med en tomteröd tröja kan man ju försöka med.


Din röst lugnar mig så mycket mer än du vet

Så var det tortsdag, jobbveckans sista dag. Har varit en intensiv dag på jobbet. Allt är tungt nu men vi kämpar på, en dag i taget, nu gör vi det här. Imorgon åker jag hem och jag har längtat så mkt hela veckan efter det!

Tråk-kläder igår:



Idag, tomterött:



Ska möta Jen o käka en sallad på Panini ikväll.


Tid.

Jag vaknade sjösvett någon gång inatt efter en dröm.
Har gått omkring med bomull i skallen idag känns det som och riktigt riktigt kämpat för att hålla ögonen öppna (inte bra att ha utbildning hela förmiddagen sådana dagar när man knappt kan hålla ögonen öppna ens). Vissa dagar är sådana, kanske de flesta.

Jag, Jen och Jennie har varit på spinning och core. Sen gick jag o hämtade ut ett paket från Nelly. Jag beställde nämligen skor (De där jag visade dig på datorn du vet mamma, de svarta med jättehög klack) och en klänning där i söndags. Det passade helt ok.

Annars inget nytt. Kavajen åkte på imorse.



PS. N'ämligen - vilket härligt ord ändå, evigheter sen jag använde det ordet. Ska införas i vokabuläret PRONTO.
PS2 Varför har jag trillat tillbaka till min östgötska dialekt? Flera stycken jag pratat med på sistone har sagt "Du är östgöte va? Lustigt.


"Hur ska du veta om ingen lärt dig hur?"

Måndagen är nästan över. Bra det. Jag är helt tjock i huvudet för jag sov knappt något alls inatt. Har varit på Body Balance med Jen och nu väntar jag på att köttet ska tina för jag ska dra ihop en matlåda.

Försöker lysa upp mörkret med en färgglad klänning. Tappert försök.

Jag är med Spotify förresten. Är dig evigt tacksam för detta kära King!
Till helgen ska jag hem igen och jag längtar.

Kvällens låt: Melissa Horn - Falla fritt


Så mycket saknad

12.57 var klockan när jag slog upp ögonen och tittade på klockan. Det har varit en fin helg. Igår kväll kom jag plötsligt på att under flera timmar de här dagarna har jag känt mig som en helt vanlig 25-åring. De senaste veckorna har allt omkring mig bara snurrat medan det känns som att jag själv bara stått still och sett på. Jag har varit där med er men inte riktigt deltagit, mest bara varit någon som funnits.

Det var en fantastisk känsla att bara inse att även om bara för några timmar så var jag en del av allt igen, den där lilla men viktiga delen i sammanhanget. Jen sa att i fredags var första gången hon riktigt hört mig skratta, sådär inifrån ni vet sedan vi fick veta.

Sen att jag tänkt på och saknat min familj, det har jag. Men jag tog mig igenom det med. Och visst kände jag mer än ett styng av avundsjuka när de andra hade familjemiddag och jag inte fick vara med. Inte för att jag missunnar någon något, absolut inte. Men ni känner mig och vet att jag kände precis så, att jag ville vara hos er då. Jag hoppas ni hade en fin kväll!

Helgen ja. Fredag, ja då bar det iväg på bio. Med min och Jen´s spontanvändningar i huvudet så tänkte jag denna gång inte klä ner mig utan vågade mig på en kjol och ett par klackar. Man vet aldrig tänkte jag (sist vi var på bio en fredag slutade det med att vi satt och rökte och drack rödvin i ett fönster i en korridor på 4e våningen till 06 på morgonen. Man vet aldrig med oss.)


Och det blev ju Bröllopsfotografen för oss. Vilken härlig film alltså, rekommenderas verkligen varmt. Sjukt kul med värmlandsdialekten! Skrattade mer än jag minns att jag gjort till en film på länge.

Sen drog vi alltså vidare. Oasis blev målet där det blev rödvin och en massa snack. Sen träffa vi några som skulle till BJs och vi hängde på. Bra drag och vi lekte runt on tha dancefloor. Skippade efterfesten utan gick hem och sov ist. Hade en härlig salongsberusning på 3 glas vin som satt i hela kvällen. Mer sånt åt folket säger vi.

Det blev lördag och efter en promenad med Jen blev det lunch på panini, sjukt god sallad. Sen sprang vi i affärer ett par timmar.

Dessa leggins inhandlades och i efterhand ångrar jag lite att jag inte tog klänningen med. Perfekt kombo, som sött och salt ungefär.

Lördagens klädval.

Sen bar det av hemåt för fix och trix innan fröken Horn skulle spela. Fantastiskt fin spelning och varje ord fick helt ny mening. Bra mellansnacka, fantaskisk röst, bra band och exellent acustik. På det stora hela så ger jag fem härliga små stjärnor.


Nya brallorna åkte på tillsammans med Johnnys gamla skjorta och kavaj från Ume-tiden.

Sen drog vi hem till Jen för att ta en liten egen förferra. Blev både glatt och mindra glatt prat och väldigt mycket gamla minnen kom upp. Vi saknade vapendragarna från Ume-tiden så väldigt väldigt mycket. Man gör det ibland, saknar den okomplicerade tiden och allt det vi hade. Sen var det annat som saknades och jag drog iväg ungefär mitt livs första fyllemess. Men jag antar att det är ok så länge man menar det som skrivs och man kan stå för det dan efter.
Den nya skönheten från Monki åkte på!




Många bilder på mej, men mej kan man knappast få nog av haha

Fyllan blev exellent och lagom. Hur som helst tog vi en taxi ner till stan och efter ett par om och men hamnade vi än en gång på BJ´s. När de stängde splittrades vi och jag åt ett Max-mål och somnade på någons soffa. Förvirrad vaknade jag klockan åtta med två filtar omring mig och smög hemåt för att somna och vakna klockan ett.

Jen är på jobbet och förbereder för en grej hon ska ha till veckan men när hon jobbat klart ska vi mötas upp och går till Panini och äta en av deras fantastiska sallader!


Cola i mitt hjärta

Obeskrivbar känsla att komma hem på morgonkvisten och mötas av en oöppnad cola i kylen. Ibland tackar man sig själv för att man är förutseende. Den här gången tackar jag mig själv för att jag aldrig drack upp den där colan söndagen för fem veckor sedan.

Nehej, sova ruset av sig kanske? Jo, jag tror nog det.

if you want to be with me you must understand my weakness

Efter en fantastisk fin kväll med allra bästa Jen då vi träffat ett helt gäng roliga och fina människor ska jag sussa ett par timmar innan vi ska upp och göra lördagen till ännu en fantastisk dag och kväll och kanske natt. Vi får se vad morgondagen har i sitt sköte.

Vad vore en kväll som denna utan ett fylleinlägg från moi?

Natti kära ni, Natti.

Trött

Hade tänkt gå på spinning och core idag men det blev inte så. Började 07.00 imorse för att kunna sluta halv fyra. Blev dock så att jag bokade in ett besök vid kvart över tre och som ett litet kick var träningsplanerna trashade. Hann ändå iväg på core iaf.

Klännings-fredag. Jag vet inte varför jag står med fötterna som en "mental person" på första bilden. Hur som helst så var det kallt imorse så måssan åkte på. Sen blev det varmt och behov för mössa försvann. (Jag använde alltså mössan utomhus)

Det är helg och jag längtar hem. Inte för att jag inte uppskattar att hänga med bästa Jen utan av en miljon andra skäl. Skäl som ni förmodligen aldrig skulle förstå så jag tänker inte ens försöka förklara. För jag behöver inte förklara mig. Det är iaf vad jag intalar mig när jag så uppenbart ser vad ni tänker.

Bio ikväll. Bröllopsfotografen tror jag det blev.


Jag vill inte vara med mer

Jag ska släpa mig iväg på combat. Men bara för att jag lovat Jennie från jobbet att jag ska gå med henne. Hon har fått gratiskuponger på sats av mig och då lovade jag gå med henne så hon får testa.
Jag vill ingenting längre för jag är arg på livet. Så jävla jävla arg är jag.
Men mest ledsen.

Saknar er.


Vardagslyx

Bisarrt att jag är så smått salongsberusad efter 2 glas vin när det krävdes en hel flarra vin och minst 2 bärs för att känna sig påverkad under Umetiden (Plus att man drog i sig minst ett par bärs på krogen med).
Jag och Jen Bunney har vardagslyxat med tapas och rödvin kvällen till ära.
Och innan det så klippte jag mig på Hairteam. Ojoj, ni vill inte veta vad den notan gick på. Inte jag heller...men jag vet tyvärr och mitt konto likaså haha.
Före och efter-bilder kan va på sin plats:
Först, dagens kläder:


Ehm, och för de som undrar så ja, jag står vid personalskåpen på jobbet och posar. Men lugn bara lugn, nästan bara jag där strax efter 07 på morgonen.

Sen när jag satt i stolen och väntade på att färg skulle blandas


Sen i med färgen:

Hallå snygging..!

Och så le resultat! Voilá!


Och så sängen.


Isn´t it pretty?

Snubblade över en t-shirt-klänning idag som jag förälskade mig i. Den fick följa med hem och kommer förmodligen pryda min lilla kropp på lördag kväll. Lovely.

För att använda bloggspråk så gör bilden varken klänningen eller mig i den rättvisa.

Har varit sugen på ett par skinn-pants så länge nu. Frågan är om jag ska slå till. Ska använda Jen som smakråd på lördag.

Hela Uppsala är julpyntat, se bara:



Die fuckhead, DIE!

Vilken idiot det än är som ringt mig från Skyddat nr idag så har jag ett meddelande till dig: Dö din jävel. Som jag har gått och varit orolig hela dagen och bara väntat på att det ska ringa från sjukan. All den stress som det enda samtalet gav kan jag aldrig beskriva ens i ord.
Att det sen ringer igen från skyddat nummer och någon lägger på i örat när jag svarar bevisar att det inte var någon av mina vänner. Jävla idiot.

Ja, det var nog inget mer just nu.

Nu gör vi det här

Har knappt sovit ngt alls på 2 nätter och den spänningen jag byggt upp senaste dagarna och kännt under dagen har varit helt sjuk. Helt jävla obeskrivbar.
Mitt i allt det svåra hittar vi ljusglimtarna och just nu värmer en känsla av lättnad för stunden.

Jag tog på mig träningskläderna för en liten stund sen för att gå på spinning och core. När jag kom till ner för trapporna och fram till entré-dörren insåg jag dock att "Nej, fan, jag orkar inte det här och jag vill inte." Så jag gick upp igen. Och här sitter jag nu, helt förslappad. Har bestämt att jag ska gå en vända i staden, handla lite och sen gå tillbaka till lägenheten och krypa ner i sängen. Min kropp behöver massvis av sömn.

Letade fram en rosa gammal tröja som jag fick på min födelsedag av familjen jag bodde hos i Schweiz. Den säger väl egentligen allt om hur väl de kände mig..(Aldrig tidigare använd. Har även försökt ge bort den ett par ggr)