Bilder till tusen

Länge sen jag bloggade ordentligt från datorn med bilder och allt. Ikväll har jag dock tagit mig tiden att lägga in en massa mobilbilder. Här kommer lite bilder från senaste tiden.
 
Först lite random träningsbilder:
 
Sen hade vi ju mysigaste hundarna hos oss i två veckor. Här kommer lite bilder från det!

Hmm, sen har vi ju varit på Tommys brors bröllop med!

Sen lite outfitbilder, de längst ned är från idag då jag körde p¨å ett höstigare tema om än bara ben. Har känt höst i luften i kanske 3 veckor nu så det känns helt naturligt.
 
 
Idag har vi varit till Thuns en sväng och sen Täby köpcentrum. Jag köpte 3 plagg från Lorna Jane (naughty girl!!) men provade nästan hela affären haha Och Tommy köpte ett par gråa Levisjeans och en skjorta. Nöjda!
 
 

Livet.

Det har varit en lång vecka. Gud så lång den har varit. Det har egentligen varit långa veckor ett bra tag nu. En lätt uppförsbacke som har malt och malt och malt. Har tänkt mycket på dig, mamma, den här sommaren och det har blivit mer och mer, kanske i samband med Bikramyogan. Den liksom öppnar upp på något vis. Gör mig mer mottaglig för alla de där tankarna jag gömmer sådär långt in och väldigt sällan tillåter mig att ta fram. Alla tankar på allt vi pratade om att göra men aldrig hann. Allt jag tvingas uppleva och glädjas över utan att få ha dig vid min sida och dela det med. Och att inte kunna ringa dig när det känns som att livet jävlas som mest eller när jag undrar över något som ingen annan än du faktiskt kan svara på. Det har hänt fler än en gång att tårarna varit nära på ett bikrampass och ibland kommer de och då blandas de sakta med svetten på mina kinder. Det är liksom okej där inne. Svett eller tårar, ingen bryr sig. Har hört flertalet personer hulka i salen och passet löper bara stilla vidare.
 
Hur som helst så är det säkert bara nyttigt, sådär på sikt. Men just nu, när jag är mitt uppe i det så är det förbannat tufft emellanåt. Gud vad jag saknar.
 
I helgen var Tommys mamma här och hälsade på. När hon åkte hem var han ledsen och hade hemlängtan. Och det enda jag kunde tänka var att 'tänk om jag kunde ha hemlängtan, till min mamma. Att hon fanns så nära. Tänk allt vi kunnat hitta på.'
 
Jag hatar hur orättvist livet kan vara. Jag hatar att inte jag också fick ha min mamma kvar. Jag hatar att jag inte får krama dig. Att du inte finns vid min sida genom allt fint som händer just nu. Och genom det som är mindre fint. Jag hatar att du inte får se mig kär och lycklig. Jag hatar att du aldrig fick träffa Tommy. Att du inte får uppleva allt ni hade planerat. Att jag inte kan ringa dig nästan precis varje dag och fråga om livet och allt annat.
 
Livet.
 
Ny dag imorgon. Nya tag då.
 
 
 
 

Idag

Har haft en fin dag! Jag var och körde långpass på gymmet med rygg, triceps, mage och rumpa. Grymt pass med massa energi och inte förrän efter 2 timmar kände jag att det var dags att traska hemåt! Sen efter en dusch och lite lunch åkte vi till Gävle, till Ts pappa. På vägen stannade vi i Dragon gate, som jag varit fascinerad av länge. Sen ikväll är Tommy och fiskar och jag själv har foodpreppat inför veckan plus pysslat lite! Men nu ska jag snart sova. Ska försöka mig på en PW imorrn innan jobbet, om höften håller. Lyssna lite Slex och Sigge :)
Natti


Tips!!

Suuuuupergoda persikor och vindruvor för 10 kr kg på Coop! Yummie! Vindruvorna var en perfekt lördagsefterrätt :)


Härlig dag!

Har finbesök av Tommys mamma och hennes man under helgen! Det betyder god mat, fullt med hundar och drag racing bland annat! Positivt överraskad över hur häftigt drag racing var, särskilt Top Fuel! Superfint väder har vi haft med då ikväll är vi alla lite röda om näsan :)


Snart helg igen!

Helt galet snabbt har den här veckan gått! Massor att göra på jobbet men det är bara roligt.
Började morgonen med ett gympass. Blev 90 minuter mix av crosstrainer, biceps, mage och lite ben. Bara testkörde ben och det gick riktigt bra! Ikväll har jag lagat köttfärssås och spagetti.
Har roat mig med att jämföra lite progress bilder. Har allt gjort lite framsteg på armarna plus att jag fått bättre hållning! Som jag tycker man kan se på benböjsbilden!


Tiiiiiiisdag!

Härlig dag som startade med ett gympass, axlar och bröst! Sen en fullspäckad dag på jobbet (vilket jag älskar! Tiden går ju så fort!). Efter att ha jobbat över lite så mötte jag upp Maria för ett par timmar i blåbärsskogen. Härligt! Nu har vi landat i soffan framför Idol. Just ja! Vi har sålt lillbilen med! Så jäkla skönt att va av med den.


Härlig söndag!

Frulle med älsk imorse. Sen gymmet för rygg/triceps, sen mötte jag upp Jen och Maria för supergod brunch på Radisson. Efter det hämtade jag upp Tommy och hundarna och vi stack till vedyxaskogen och promenerade runt där. Sen veckans storhandling på vägen hem. Nu vilar jag i soffan framför TV:n och världens bästa kille lagar mat åt oss. Happy Girl!


Friday!

Hade en sån härlig fredag! Började med fredagsfika på jobbet. Där var det givetvis en massa choklad och lakrits. Det var en ordentlig utmaning att hålla sig ifrån det kan jag säga. Men jag och Maria har en utmaning att försöka strama upp kosten och äta cleant (alltså ta bort skitmat/godis, inget mer extremt än så) den närmaste månaden och bli av med sockersug och sådär. Så det var ju bara att göra det! Sen slutade jag vid 14 och stack iväg på 90 minuter bikramyoga. Sen var vi ute en sväng med hundarna innan jag svidade om till klackar för middag på Hodja med Jempa!


Fin kväll!

Vilken lördag! Har pysslat rätt mycket hemma, varit ute på 4 hundpromenixar, haft ett grymt gympass och sen inte minst ätit hemmagjord pizza och druckit rödvin med fina Sigrid och Mattias! Vilken härlig kväll!! ❤

Dags att sova nu dock! Natti


Gryyyyymt jobbat!!

Skitskönt och bra pass på gymmet idag!! Gick så jäkla bra och jag hann med så mycket och jag var så peppad och fick härliga endorfinkickar ❤ Körde bröst, biceps, axlar, crosstrainerintervaller och lite mage, höftstärkande och stretch och innan jag visste ordet av hade det hunnit gå 2 timmar!

Har jämfört lite bilder ikväll och kan konstaterat att det hänt något positivt med min hållning! Och att mina axlar börjar få en fin form, roligt! Mindre kul dock att jag tappat hela rumpan pga benträningsförbudet pga höften. Imorgon blir det nog bikram igen och den middag med bästa Jempa på Hodja, lovely!!


Trötter

Skön stund i yogastudion ikväll. Underbar känsla efter 90 minuter hårt jobb och svett. Få saker går upp emot den tillfredsställande känslan.


Monday

Imorse stod rygg och triceps och lite mage på agendan. Körde ett bra pass med Sigrid! Kul att variera ensamträningen med att köra med någon emellanåt! Sen jobb hela dagen och ett bilköp dessutom!!!så otroligt nöjd över bilköpet :)

Nu ligger jag utslagen i soffan och äter blomkål och morötter med dipp. Bra middag va?! Skäms på mig. Men ibland måste man bara få käka exakt det man är sugen på haha


Myssöndag

Kajsa har legat på min arm och myst under hela 'Sunes sommar'. Mys.


Hey

Mysig dag! Började med bikramyoga vid 8.30 imorse. Sen hem och duscha och sen ut med hundarna. Sen cyklade jag en mil till jobbet och handlade och sådär. Sen lagade jag god middag och 4 matlådor åt mig och älsk! Nu har vi varit ute på kvällspromenixen och ska nu se en film. Har lite fredagsmys med naturgodis och mörk choklad!

Igår hade vi en supertrevlig kväll med Jempa och V. Tacos, vin och spel! Jag och T var dreamteam och vann båda spelen!


Bikram

Var på Bikramyoga idag efter jobbetoch det gick verkligen så bra! Så mycket bättre än sist! Kunde fokusera mycket mer idag. Sist kände jag hur jag svävade iväg i tankarna men idag lyckades jag hålla fokus till iaf 90% vilket är en klar förbättring!! Stolt och glad. När jag kom hem tog jag med hundarna ut på en tur och de var då glada. Nu förstår jag plötsligt alla hundägare lite bättre. Det är ju helt otroligt vad mycket uppskattning man får av en hund varje gång man kommer hem eller busar med dem eller tar ut dem på en promenad! Underbart!

Snart ska jag fixa lite käk till pojkvän som slutar sent, sen ska vi sticka iväg på bio, whoop whoop!


Myskväll

Myskväll denna regniga afton ❤️ Gymmet imorse för triceps/axlar. Bra pass och bra tryck! Sen har älsk städat här hemma idag och det är sååå härligt! Älskar att ha städat omkring mig. Efter en promenad i regnet med dogsen så Harbin haft en riktigt härlig myskväll framför Rödluvan. Tacos, cola och underbart goda vindruvor till efterrätt! Whoop whoop

Imorrn ska jag sluta 14.00 och sticka iväg på ett pass Bikram!

https://cdn1.cdnme.se/138856/6-3/pic_5203e295ddf2b34f7895bacd.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/138856/6-3/pic_5203e2bfddf2b350a967a593.jpg" class="image">


Bikramyoga

Sådär ja! Första bikramyogapasset avklarat. Har köpt ett månadskort och planerar köra 3 ggr per vecka de kommande 4 veckorna. Ett litet experiment för att se om jag kan få ordning på höften. Är helt slut nu och överrumplad över hur jäkla tuffa Bikram-passen verkligen är. Hade nästan glömt sen sist, november var ju ett tag sedan!


Lovely evening!

Har varit hos Madde och Fredrik ikväll och grillat på deras fina altan! Sen en massa glass på det❤️ precis vad jag behövde en dag som denna. Har varit så djävulskt hungrig och sugen hela dagen och ikväll fick jag äta mig proppmätt och det är liksom det enda som biter på matbegäret denna typ av dagar haha


Blååååbär!

Har varit med Maria i skogen ett par timmar och pratat massa tjejsnack och plockat blåbär. Supermysigt! Man borde ta sig ut i skogen oftare! När jag kom hem hade pojkvän förberett grönsaker och bacon som förrätt och sen pannkakor, blåbär och vaniljskyrbefter det. Yummie! Kan ej önska så mycket mer av en måndag.


Huuuuundvakt

Glömde skriva att vi ska ha de små finingarna i 2 veckor medan De är bortresta! Känna på svenssonlivet litegrann sådär.


Hundvakt!

I helgen har det stundat bröllop och en massa familjetid plus lite häng med vänner! Superfint väder, superfin familj och massa häng. Tog med oss Tommys pappas två hundar tillbaka till Uppis och har just varit ute på en skön kvällsrunda med dem.
Jobb, gym och blåbärsplock med Maria imorrn!


hej hej (snart helg!)

Hejsan svejsan!
Efter jobbet idag stack jag till gymmet och körde ett långpass. Blev 15 hårda minuter intervaller på Crosstrainern. Efter det en ordentlig stretch och styrke/rörlighetsövningar för höften. Sen körde jag vidare med först triceps 5 övningar, sen mage 4 övningar, 4 set på alla övningar. Vill också berätta hur stolt jag är över att jag idag fixade 4x8 dips helt utan hjälpvikt!!! (se bild) Sen handlade jag på vägen hem och lagade middag åt pojkvän och en matlåda till mig själv. Kvällsmat blev smoothie på jordnötssmör, proteinpulver, frusen banan, kvarg och mjölk. Yummie! Nu har jag dock ont i magen, verkar vara lite känslig mot laktos.
 
Lite bilder från dagens träning:

Och så lite andra bilder från senaste tiden. mest träningsbilder i vanlig ordning hehe