Så jävla redo för nystart

Ligger o känner lugnet med Helèn o laddar för kvällen.
Har annars härjat runt som få på stan idag o till slut fick vi ta på en finfin blåsa åt lilla Helèn o lite andra förnödenheter. Så nu är man redo. En liten powernap sen är man redo för kvällens bravader efter lite fix o trix.
Laddade som få är vi i alla fall.
image1274
GOTT NYTT ÅR!

Vilken afton!

Var ute o slog runt med Nyårskungen igår. Koriander var stället som valdes för våra bravader o det var ingen tvekan om vem som ägde. Om det är positivt eller negativt beror nog på vem du frågar. Fan, ingen kan festa som vi när vi är i vårt esse.
image1243
När vi vaknade i det gråa kalla vädret med en dundrande huvudvärk på morronkvisten behandlades ämnen som "Petter o hans tusen getter" som Erik påstår sig ha läst när han var liten samt hur fan det är möjligt att man ska stöta på alla jävlar när man är bra jävla dragen o knappast visar sig från sin bästa sida. Allt till tonerna av Lars.

Kuta ner till bussen på en tia o tjacka en cola på vägen. Fy fan för att vara bakis.
Tack för den skönaste fyllan på länge kungen.

Imorron väntar Estokolmo på mig. Ska eventuellt packa ner nyårsklänningen nu. Nej just det ja, jag har ju ingen. Fint. Får väl bli förra årets gamla avlagda. Man är ju ingen jävla Donald Tumpf. Eller så är det så att klänning bara inte är min grej o att det inte finns en chans i h-e att jag ska hitta på någon jag gillar o som passar mig. Jag vet inte.

Va inne en sväng på affären. O det är klart man ska stöta på en massa folk då. Bakis o fräsh som man är. Ibland är världen emot mig. Men then again, lika ofta är den med mig. (Som igår när omständigheterna var bra i sammanhanget o räddade mig från en onödig sits.)


Ha det bra folket. O just det ja, Gott Nytt År på er!


Funderingar i Bushen

Sitter här ute i bushen o känner lugnet, utan att känna den minsta stress eller tristess än så länge. Njuter mest av hemmets lugna vrå.
Har varit hos mormor o bakat lite lussekatter idag, husligt värre. hade även med mig min lilla systarson, som inte är så liten längre nu när jag tänker på det.
image1279
Det nya året kommer att firas in i Estokolmo med Helèn, Linda o Helene o förmodligen ett gäng andra människor som i skrivandets stund spelar en mindre roll i mitt liv.
(Du kommer att vara saknad Jen, men vi lovar att hålla ställningarna.)

Take care folket.

Per Oskarsson - vilken stjärna!

Kan du vissla Johanna. Alltid lika blödig när jag ligger o slöser på denna film varje julafton, sjukt däst o uppblåst av all denna julmat jag alltid ska envisas med att dra i mig. Intressant.

Ikväll ska det ut o härjas med Helena. Vart det bär av hålls öppet, vem vet var vi kommer hamna innan kvällen är slut? Tiden lär utvisa o vi låter inte detta faktum stressa oss det minsta.

Skål för kvällen baby.

Ensam i Umeå?

Hyfsat uttråkad här hemma.
Känns som man är ensam kvar i Umeå. Ålidhem + höjd blir fan en spökstad kring jul o på sommaren. Va ute o gick i eftermiddags o mötte typ fem pers. Hoppas det är lika lugnt på bussen o att de flesta redan farit hem. Förmodligen inte så troligt dock, men man kan ju alltid hoppas.
Så dött som det är här uppe kan man undra vart folket håller hus annars.
Jag är så sjukt trött, sovit så jäkla illa senaste nätterna, men jag får inte sova, för då kan jag verkligen inte sova på bussen i natt.

Har senaste kvarten roat mig med att testa olika
frisyrer på mej, and Man, do i look hot!
image1299image1300image1301
image1302image1303
Nej fan, om jag skulle sluta lalla o fundera på om jag har kommit ihåg att packa ner allt kanske. Aja, fortfarande bra med tid kvar.

Later peeps.

Dagens Ps: Glöm inte kolla listan på GW.

Värmlandsskogarna nästa

Dagen D.
Om några timmar kommer jag sitta på bussen på väg mot Estokolmo. Sitta o trängas på en fullpackadbuss en fredagkväll är väl inte direkt det ultimata, men vad gör man inte för att ta sig hem på bästa billigast sätt? Flyg är inte direkt ett alternativ med den sköna studentekonomin jag står inne med.
Har betalat alla räkningar nu i alla fall, o jag är fan inte rik alltså.
image1298
Dagen har varit lugn annars. Fick sluta vid lunch eftersom det bara va typ 5 pers som hade tänkt stanna hela dan. Blev lyx på hög nivå på lunchen då jag, Jen o Helèn drog ett julbord på Universum, grymt gott o förjäkla trevligt.

Till nyår har vi lite lösa planer o det lutar åt Estokolmo, men tiden lär utvisa.
Även juldan är obestämd. Kil eller K-d, stora beslut. Lutar åt K-d men även där får väl tiden utvisa.

Ses snart Värmland
Adios

Glöggmys

Sitter o lallar borta på 310. Har druckit glögg o dragit i oss ett gäng pepparkakor. Har just huggit in på en påse nötter. It`s Christmastime peeps.
Skola till halv fem idag, skola till halv tre imorron.
Just ja, Vår sköna "Höstens...-lista" är klar o finns på
Guesswhat.
image1213
Back to slötittandet på Historien om Spice Girls.
Adios peeps.

Packa kan vara bland det tråkigaste jag vet.

Blir bara så j-a uttråkad så jag inte orkar. Brukar sluta med att jag slänger ner lite av varje, har noll koll på vad o så det obligatorisk: Glömmer hälften. Förra året lyckades jag bland annat glömma skorna jag skulle ha på nyår, får se vad det blir som blir kvar i Umeå i år. Lika spännande varje gång.
image1297
Har kommit fram till att jag är en förjävla glömsk person. Laddaren till mobilen glömmer jag jämt. Ja inte nulängre då, eftersom jag aldrig fick tillbaka den efter vart ja glömde den sist i sommras. Så numer ladar jag när tillfälle ges hos Helèn eller LInda. En gång lyckades jag glömma hela väskan med packning på tåget. Det blev ett jävla hassle att få tag på den sen haha.

Eftersom jag är lat o inte orkar packa mer nu o städade igår sitter ja mest o rullar tummarna o väntar på att Jen o Helèn som jämt är så duktiga med allt sånt där ska bli klar. Sen blir det glöggmys på 310.

Adios.

Årets mest jobbiga uttryck: Helèns "SEXEY"

No more Whining

Nöjd med kvällens insats.
Det har blivit både städa, tvätta, diska, torka golv, skriva lista inför hemfärd samt plocka iordning på alla räkningar. Men har även hunnit att spatsera en vända i mörkret för intag av lite frisk luft, samt en kortvisit av brudarna på 310 och 308.  Fan, det låter verkligen som jag har haft en förjävla kul kväll. Aja, innehållsrik har den varit i alla fall.
Har även funderat över vad jag önskar mig i julklapp, men som vanligt inte kommit fram till något vettigt.
Men nu väntar fan sängen på mig. Hoppas på betydligt mer sömn än gårdagen, då jag fick cirkus en timmessömn av Mr Blund.
image1296
God Natt Folket.

PS Lycka till imorron Jen o Helèn, kommer gå galant!

Äntligen över

Hade seminariet idag på eftermiddan. Hade min tid sist så man va ju hyfsat less by then men det gick finfint o jag slapp undan komplettereingar från en lärare som annars är rätt eager att ge det, så det kändes bra, då har ja fattat det hela rätt i alla fall.
Jen o Helèn kvar som har sitt imorron, så lycka till med det, kommer gå jättebra, men tro mej, jag vet hur jävla nervöst det är innan man gjort det o vet om man tänkt rätt.
image1295
Annars inget nytt, far hem på fredag o det ska bli sjukt skönt o kul.
Ikväll ska det bli tvättning o städing av tror jag, om det finns nån maskin ledig, det märks.

Adios.

Helèn: "Jag kommer ha svanshalsdeformitet om tre år"

Ligger i soffan o klurar på järngängets obligatoriska "årets-lista" med Helèn över msn.
Diskuterar även Helèns plötsliga insjuknande i Reumatism. Internet är fan inte gjort för hypokondriker, det står helt klart efter den här kvällen.
Helèn säger:
 "Aja, nu börjar jag med listan. Får passa på nu innan jag blir sjuk o inte kan göra sånt höär mer..kanske ska hoppa av utb.?"

Helén säger:

jag får se till att komma in där ni bor nånstanns så ni kan ta hand om mig!

Helén säger:

vill ha en så bra rehabilitering som möjligt

Helén säger:

jen har ju haft en pat. med RA nu ju! perfekt!
image1294
Skönt o få garva lite såhär påkvällskvisten.
Annars har dagen mest gått ut på Greta o alla hennes jävla probs.
O så spatsera lite med Helèn under kvällen då, för att få i sig lite frisk luft o snacka alla sjuka festminnen från hösten. Dessutom har vi kommit fram till en given sak, det är NågoN som delar min titel, oh yes, för det är det.

Sleep tight folket.


Mer än less

Fy fan vad less man kan vara på en uppgift.
Den här jävla hemtentan tar knäcken på mej o jag måste bara få spy lite galla över den o alla de jävla dumt formulerade frågorna.
image1293
Har skrivit o skrivit o nu har jag ingen kollpå vad jag skrivit längre. Kommer få läsa rakt av pappret imorron, för någon tid till att förbereda redovisningen har man inte direkt. Jo de som har på torsdag då, men själv sitter man i skiten o har imorron. Men med den nya principen jag har att försöka grabba tag i det positiva i sura situationer så är jag glad att jag inte har direkt på morron utan efter lunch iaf.

Tur inte Helèn är här hon skulle bli galen på mina frenetiskt skakande ben som en annan gammal pundare. Dessutom kan jag säga hej då till mina naglar som rök under gårdagen.

Snart jul.

Pointless Bullshit

Nej fan nu lägger jag ner för idag. Eller ja, jag kom aldrig riktigt igång efter gymmet, men lite fick jag gjort i alla fall. Har en fråga som jag inte ens börjat på för jag fattar den verkligen inte. Men det får bli morrondagens bekymmer.
image1292
Inget nytt på fronten. Eller lite spänning på Facebook för en gång skull. Verkligen inte okej när lite nytt på facebook lyser upp ens dag, då har man inte mycket kul som fyller ens dagar alltså. Några dagar till bara, sen blir det roligare.
Nu ska jag läsa Vagabond o drömma mej bort till betydligt jävla varmare o ljusare breddgrader.

Sleep tight folket.

Helgens självsmekare: "Jag kan få henne när jag vill". Söt kommentar där, den måste verligen få brudarna att falla som käglor.

Change

Det är fan inte genomtänkt att alla jävla räkningar dimper ner i brevlådan i december alltså. Räcker det inte med biljetter hem o julklappar o skit som ska betalas. Nej vi tar gärna lite kåravgifter o försäkringar på det. Tack o bock.

Sitter annars med den jävla hemtentan. Har varit duktig o suttit hela dan (med full koncentration fram till lunch någon gång. sen dalade den något..)
Men nu har jag vart på gymmet på lite pump och gått en vända med Helèn o handlat. Så nu blir det lite käk innan man ska dra igång igen.
image1291
Snart far man hemöver med! Då blir det som vanligt skön reunion med Helena o så nyårskungen då så klart. Fan va skönt o kul att ta sig härifrån en sväng o träffa alla hemma.

So long.

Dagens låt: Säkert - Det Kommer Bara Leda Till Nåt Ont
Dagens skönaste: Känslan av att jag inte bryr mig.
Dagens garv: Jag o Helèn när vi kollade på någon som gympade. Det var inte snällt av oss, men man kunde fan inte hålla sig från att asgarva.


Det finns självsäker. Sen finns det Up In The Blue o hyfsat respektlös.

Söndag söndag, inte så sköna söndag.
Ångesten har legat som en dimma idag. Främst över hemtentan som ska vara klar på onsdag, samt praktiken efter jul. (Varför man nu i h-e ska oroa sig för den nu? Vad hände med Carpe Diem?) Sen är det ju det här med nyår med. Kluven inför denna överskattade högtid. Ändå har jag någon känsla av att man borde göra något kul. Eller vill göra något kul. Får se om det blir en roadtrip med chicksen, inte helt omöjligt.

Dagen har annars spenderats på 310 o eftermiddagen borta på Mariehem där vi körde hårt på chokladfondue (Jen fick av oss i present). Bakisskämten har verkligen haglat o det har varit på en jävligt låg nivå, men garvat har man.


Gårdagens klockrena: Födelsedagsbarnets lilla utspel på nattkvisten.
Gårdagens kommentar: "Alltså jag har flickvän, men hon bor 140  mil bort så det är lugnt. Vi kan gå hem till mig om du vill."
Dagens skönaste: Lindus imitation av hur jag dansar på fyllan, så jävla klockrent.
Dagens låtdedication: Carly Simon - You're So Vain
Dagens dryga: Hej då 160 spänn. För det har jag råd med.
Gårdagens otippade: Jen som fick tillsägelse av farbror konstapel.
Gårdagens blonda kommentar: Jag: "Men hon såg nog inte bilen".
Dagens hyllning: Till tjejen som var söt nog att köra ner oss till corona när vi inte fick tag på en cab.
Gårdagens mest intressanta sms-konversation: Mellan en inte så nykter mig o en packad Nyårskungen.
Dagens önskan: Ett avslut.

Nej fan, återgå till min ångestladdade självömkan ett tag eller börja plugga. Valet är inte lätt. Hmm, vad ska man välja, pest eller kolera?

Adios.

Dagens låt: Bright Eyes - A New Arrangement

"Nej, det var ju bara o dra tvåldansen vet du, så det gick bra"

Jag ska berätta något jäkligt sjukt. Men sant.
Gissa vad jag gör nu? Jag vet, tankar far genom huvudet som: ligger o slöar framför Skins, fixar sig för kvällen, korkar upp en vinare, tar en återställare. Fel, så fel mina vänner. Stter nämligen o skriver på en hemtenta, tro det eller ej. (Just nu har jag en paus för lite bloggande men ändå). Okej har väl inte hållt på med det hela dagen direkt kanske (Sov till elva, ner till stan o käka med chicksen o kom hem vid halv fyra). Men nog så väl en timma.
All cred till mej!
image1280
Ska skriva lite till men sen är det tid för en dusch o dags att korka upp igen. Födelsedagsfest på Mariehem för allas vår Jen ikväll, vart det bär av sen får tiden utvisa. Lutar åt Plaza, men som vanligt har jag dålig koll på vad som händer o vart.

Skål.

Årets klassiker: Tvåldansen.
Dagens låt: Soundtrack of Our Lives - Grand Canaria

Efterfestens vimmelfotograf kan ta sig någonstans.

Kul att man är med på ett gäng vimmelbilder från gårdagen. Hyfsat jävla medgörlig man blir på fyllan då. Sen att man är med på ett hörn helt omedvetet på en del är en annan femma. Fy fan vad vimmelbilderinte är min grej, fan ta Helèn som övertala mig haha
image1279
Dimman var tät o det var fint.

Ner till standen för att ladda upp förråden.
Adios.

Otippat? Nej, kanske inte ändå.

Jag o Helèn gick till Corona för lite bärs på EPPn där det var en trubadur som spela. Även Ullis o co dök senare upp. Trevligt värre, men ledde som vanligt till mersmak. Så ni kan vara hyfsat säkra på att träffa på oss i Umeås nattvimmel kvällen till ära. "Det är ju ändå sista helgen innan jul" som vi argumentera med.
image1277
Time will tell vad kvällen har att erbjuda.
Först ska vi iaf till Mariehem för lite tårta med morgondagens födelsedagsbarn, Jen.
image1278
Ha en fin kväll
Ciao

Liggsår?

Hur fan ska jag kunna somna ikväll egentligen?
Det enda jag gjort idag är att gå till ÅC två gånger, en gång själv o sen som sällskap till en lika trött Helèn.
Har tagit mig igenom ett gäng Skins o lite heroes.
Fan vad lat.
Senaste timmen har jag spenderat åt att läsa gamla mejl. Intressant läsning med ofta förjävla onödig.
Dessutom har jag funderat över tvånget man känner att spara vissa sms o problemet med en ständigt full inkorg som det ställer till.
image1276
Fredag imorron igen. As if u didn't know?

Sleep tight alla ni som kan sova.
Mera skins.
Adios.

Kvällens låt: Sufjan Stevens - John Wayne Gacy, Jr

Lazyass

Kurerandet har under dagen fortsatt här borta på 207.
Lökigare dag få man leta efter. Men så är jag som sagt både riktigt förkyld samt bakis, o då är det okej.
image1275
Adios folket

Dagens låt: Sufjan Stevens - To Be Alone With You

Kurerar på 207

Hyfsat risig man är idag då. Sjuk o jävlig. Hostar o snorar o allt  vad det är, o så gärna lite bakis på det med. Hoppas innerligt det går bort innan helgen. Som börjar imorgon nu när jag tänker efter.
Ska ju bli plugg i helgen ni vet, tro det eller ej. Sen att det säkert blir en utgång eller två kan vi nog vara hyfsat säkre på.
image1274
Linda banga igår o kvar blev som vanligt fortethållarna jag o Helèn. Härja med allt o alla o särskilt tysken som vanligt. Dock shame on tysken för hans underbältet-skämt. Vissa saker driver man inte med oss om..haha

Hoppas det går bra för dej på seminariet idag Helèn.
Nu ska jag löka vidare..eller eventuellt vandra bort till ÅC för lite inhandling.

Later.

Dagens låt: Damien Rice - Lonelily

Varför inte?

Har varit hyfsat uttråkad här på eftermiddan så jag drog bort till 310 o hängde där ett tag. Resultatet blev att vi bestämde oss för att ta ett par bärs på nh kvällen till ära. Lindus hänger på med. Lugn kväll såklart, brudarna ska upp o ha seminarie imorron.
Så nu ska jag bara få på mej lite kläder så ska jag gå över till 310 igen o sen vidare.
(Borde väl kanske kurera lite, förkylningen fortsätter att härja med mej. Men det kan jag göra när jag blir gammal.)
image1273
Så ha en skön lillördag folket.

Skål

Jen: "Jag ser direkt att han o jag har olika värderingar. Titta på honom liksom"

Jag läste något som fångade mig idag:
"Kanske är det just detta som är nostalgins kärna: inte att vi längtar tillbaka till hur det faktiskt var, utan att vi längtar tillbaka till föreställningen om hur det skulle bli."

Dagen har varit lång men innehållsrik. Seminarie hela dagen o sen lite käk på Illy med brudarna, trevligt trevligt. Där diskuterades som vanligt en massa sjuka saker, allt från att jag är renrasig till otrevliga möten i det farliga microrummet.
image1272
Jag o Helèn har funderingar på ett par bärs ikväll, tiden får utvisa om det blir så. Vi håller det öppet.
Ledig imorron.

Adios.

Dagens människokännare: Jen, som tror hon kan utläsa en persons hela personlihet bara av att titta på personen.

Go before it's too late

Blev ingen spinning idag som det brukar bli på tisdagar. Kände mig för risig så det blev lite balance istället. Fick dock inte ut då mycket av det tyvärr, för jag hade för mycket annan skit i tankarna som jag inte klarade att koppla bort mer än korta stunder under passet. Så är det ibland.
Skulle för övrigt typ kunna döda för lite godis eller liknande nu.
Har just länsat frysen på ett gäng gamla frysta, isiga jordgubbar. Man tager vad man haver.
image1271
Alla verkar känna sig lite krassliga just nu, krya på er till oss.
Back till att planera morgondagens seminarie.

So long.

Kvällens låt: Soundtrack of Our Lives - Grand Canaria

Time and time again

Fan då.
Halsbränna o hosta, ingen kul kombo, särskilt inte så nära jul o det finns så mkt att göra. Jag ska fan inte bli sjuk nu.
En människa sa till mej i våras när jag hade halsbränna:" Du kanske håller på o bli sjuk, det kan vara ett första symtom"
"Nej du lilla vän, jag är inte sjuk bara för att jag har lite halsbränna, det går snart över. Dessutom bad jag dig att ställa någon jävla diagnos kanske? Eh, nej jag bad om tips för att bli av med halsbrännan"
Två dagar senare låg jag i sängen med tjock, värkande hals o hosta.
Kanske dags att börja inse att halsbränna även för mej kan vara starten på en förkylning? Nej.
image1270
Har spatserat en vända på morron (Okej morgon kanske inte är ett ord som bör användas här. Förmiddag kan vara ett mer passande ordval) o det är riktigt skönt ute. Men nu ska jag kila iväg till skolan o träffa Micke o Maja.

Later.

Dagens låt: Soundtrack of Our Lives - Instant repeater '99

Those Bloody Mondays Keeps Coming Back.

Har just skummat igenom en artikel om den pågående Kost-frågan.
Frågan handlar om traditionalisterna som förespråkar en fettfattig kost o ifrågasättarna som förespråkar mer fett o mindre kolhydrater. Att folk inte kan fatta att det är individspecifikt? Vilken kost som passar bäst för en individ bestäms ju av dennes kropp o förutsättningar. As simple as that anser jag.
image1269
Jag, Jen o Helene va på lite Pump förut o det va roligare än väntat. Även om jag fortfarande är skeptisk till nya passet o låtarna.
Känningar efter helgens hårda festande i form av trötthet finns där. Hyfsat sliten.
Inte mycket nytt på fronten annars. Mkt skola nu innan jul o så de gamla vanliga tankarna som hindrar en från att fokusera på det man ska. Allt är som det brukar på måndagar.

Dagens i skolan var för övrigt lätt intressant. Aldelles för mkt skumma blickar o flashbacks för att det ska vara okej. Det man inte minns har inte hänt. Det är jag, Jen o Helèn starka förespråkare av efter helgens Rehabfest.

Later.


Lazy sundays turn to mondays to soon

Som en vis människa uttryckte det en gång.

Dagens har varit lugn o spenderades först borta på 310 innan vi drog vidare till Mariehem för lite snack, film o bakiskäk. Såg en film "Dead silence" tror jag den hette, o fan va obehaglig den var. Såg nog 30 % av filmen, resten satt jag med en kudde för ansiktet. Vilken mes man är.
image1267
Har diskuterat gårdagen o dimman har klarnat lite när vi tillsammasn rett ut vad vi minns. En sak vi lärt oss är att när man får ett glas vatten av bartendern istället för den bärs man beställt kan det vara dags att inse att man nog inte behöver späda på fyllan mer.
Eller så kan man helt enkelt ge visakortet till en max en aning nyktrare Tess så kan hon gå bort till nästa bar o beställa. Det handlar om listighet o samarbete.
En för alla, alla för en.
image1268
Tittut i skogen Helèn!

Nej nu är det en dusch o sen få lite skön sömn innan morgonen gryr.

God natt.

Dagens dryga: Upptäckten att Helèn än en gång tappat sitt visa kort. Vi hoppas det går att återfå på Corona under morgondagen.
Helgens otippade: Att jag hade sån koll på läget.
Helgens line: "Det är lungt, behöver inte leg, jag känner ju er." (Eventuellt dags att sluta hänga på corona när vakterna säger så.)

Fullast vinner?

Det lyckades bli en minnesvärd helkväll igår.
Förfest här hemma först o sen vidare till Villan där det var skönt drag. Minglade med folket o var tjenis med alla. Ingen som kan ha missat oss igår direkt.
Vidare drog vi sen till Corona, efter att vi konstaterat at e-puben var hyfsat död. Vissa av oss fick gå ett varv extra för att nyktra till innan de släpptes in, o andra räddade upp situationen haha
Aja förjävla nöjd med kvällen i helhet. Mer sådana åt folket.


image1260
AT rules.

Nu ska ja gå o se om jag kan få bort SG som är skivet på kroppen. Sen blir det ÅC med Helèn i vanlig ordning.

Have a lazy day folks.

Gårdagens bästa: Min perfekta fylla!


Får det lov att vara lite köttfärspurè?

Har storstädat lägenheten med Jen o Helèn som sällskap (Observera ordvalet sällskap, inte hjälp haha)
Mycket snack o analyser av gårdagen. Intressanta minnen som har gett sig tillkänna under dagen.
Nu ska det bli lite tacos. Typ..bestående av köttfärspure med en blandning av kryddmix, lite gammal sallad, en halvrutten avocado samt en halv tesked sås o creme fraiche var. Yum. Eventuellt kanske vi även hugger in på den turkiska yougurthen som gick ut i oktober. Vi får se.
image1238
Smaklig måltid till oss.

Snart dags att ladda om.


Tankar en lördag som denna.

Så sitter man här, bakis o sliten men glad att det bara är lördag.
Tittar runt i rummet o inser att det inte blir någon lek att få i ordning det inför kvällens förfest. En snabb tanke om att jag fortfarande inte plokat bort de där Heinekenflaskorna från förra helgen slår mig. Men det är okej, en fin påminnelse om att jag festar aningen för mycket.
En vit helg på en hel höst känns inte alltid helt okej. Särskilt inte när det oftast varit två eller tredagars.
Men men vi lever för nuet o sjukt jävla kul har det varit.
image1253image1254
Jag o Helen i en klassisk pose o allas vår Jen a.k.a Charlott Pirelli

Nej ni folket, back to bed en vända.

Gårdagens konstaterande: Än en gång har vi insett att Umeå är kasst på efterfester.

En kväll som denna

Inte okej samtalsämnen som kommer på tal en skön kväll som denna.
Alldeles för internt för att någon utomstående skulle förstå.
image1252
Skål folket.

Kvällens låt: Vitamin C - Graduation Song

Hur känner vi honom?

Kom just hem från en vändå på EPP med Helèn. Satt fint med ett par bärs som lite grund för den kommande kvällen.
Mycket okänt folk, o endel kännt. Både sådanda vi visste vilka det var o andra som vi undrade hur vi kunde känna till. Aja, man kan inte minnas allt.
Dags att börja ladda för kvällen nu, vart det bär av ikväll håller vi öppet. Tiden får utvisa.
image1251
Ha en skän fredagskväll folket.
Skål!

Dagens skönaste: Klockan o Arga leken hahaha
Dagens PS: Självklart är även Lindus en given fortethållare som tagit lite ledigt över helgen bara.

Underbara fredag!

Helgen är äntligen här o humöret är skönt.
Har snackat om utlandspraktik med en lärare idag o nu har bollen satts i rullning. Time will tell vad som händer härnäst, men klart vi ska ta oss iväg, visst Jen?

Får se om det blir en vända till NH för lite EPP eller om vi skippar det o tar den sedvanliga sköna förfesten å 310 innan det bär av utåt senare ikväll. Som vanligt är det jag, Jen o Helèn som håller fortet.
image1250
Kanske ses vi i dimman under helgen.
So long

Busy Girl

Kom hem från gymmet efter åtta någon gång. Fan vad kvällen flyger iväg när man tränar så sent. När jag kom hem hade jag diskning, tvättning, läsing, äta o duscha att ta tag i. Räknar inte med att kunna lägga mig anytime soon.

Eventuellt ska jag även ta tag i att plocka bort de där Heinekenflaskorna ikväll. Big night.
Med största sannolikhet kommer detta plus diskning och städa lyan att ske på lördag eftermiddag, i panik, timmen innan alla kommer. Eventuellt alltså.
image1249

Have a good night peeps.

Dagens ogenomtänkta: Ska på spinning kvart över sex. Kommer dit i tron om att den börjar sex och utan spinningskorna, med de vanliga gymskorna. Hur tänkte jag då?

Its All About Karma

Mycket snack om Karma på sista tiden.
Borde veta bättre än att lägga av sådana kommentarer man ibland har en tendens att göra. What goes around comes around. O vem fan vet vad som händer sen, kan inte skada att jobba lite på sin karma.

Med denna tanke i bakhuvudet fick jag dagen till ära med mej Helèn o bli blodgivare. Så vi fick ge lite blod idag som de ska gör tester på o se om vi är kvalificerade. Började bra för min del med fint blodtryck, puls o fina blodkärl, så det bådar ju gott i alla fall.
image1248
Övriga funderingar o diskussioner under eftermiddagen har kretsat kring:
* Snubben på UB. Vem är du o varför känner vi igen dig?
* Min sjuka dröm inatt, vad betyder den egentligen?
* "Säkerhetsligg" som de snacka om i Christer i P3 idag, o vad begreppet innebär för oss.
* Rehabfesten o hur opepp vi är på den.

Så kan det vara en torsdag som denna.
Fredagen är nära o vi jublar.

Nu: Läsa inför morrondan.
Senare: Spinning o core.

So long peeps.

Kvällens låt: Ben Harper - Diamonds On The Inside
Dagens klantiga: Jag lånar Helèns laddare men lämnar mobilen hos Jenny. Hur tänkte jag då?

Being miss GoodiGood

Hade det inte varit så att jag är en duktig flicka o ska upp o plugga o vara produktiv med min grupp hela dagen imorron, har jag en känsla av att jag o Helèn hade gjort något helt annat just nu. Istället för att göra sig redo för sängen hade vi nog vid det här lagen druckit upp en sista bärs o börjat bege oss till Nh för vidare öldrickande.
Är hyfsat övertygad om den saken.
Men nu är det så att jag är en good girl o istället snart ska sova.
image1247
Men ha en skön kväll ni som hittade dit.

God natt.



Tankar kring en grillad kyckling

Ibland kan det störa mej att bo ensam. Det är inte ofta, men vid vissa tillfällen önskar jag att det var någon mer här. Ett av dessa sällsynta tillfällen är när jag äter grillad kyckling.
Det finns som ett lyckoben i en kyckling ni vet. Men man måste vara två för att dra det. Man drar det i två bitar o den som får den längsta biten får önska sig nåt. Undra om det gäller även om man är ensam, om man får önska sig något i vilket fall då?
image1245
En sak vi kom fram till på väg hem från affären idag var annars att vi gärna skulle ha någon man kunde ringa till o säga: "Nu är jag på väg från gymmet, maten ska vara klar om tio." Det hade varit riktigt fint.

Annars har dagen varit grå o regning som få, men det har intepåverkat mig nämnvärt.
Pump med Jen o Helèn idag o sen en vända på löpbandet. Nya pumppasset är riktigt trist känns det som. Fick bara höra de 5 första låtarna. Men vi får väl se, det kanske kommer växa. Sen beror det nog på att jag är allmänt less på pump just nu.
image1246
Adios.

Dagens låt: Bright Eyes - A New Arrangement

Jävligt kul mobilen, verkligen jävligt kul

Nu är jag på allvar i behov av en ny mobil. Drygt ett år gammal o den håller på att psyka ur totalt.
Kul idag när Maja ringde om ett studiebesök o snacka in på telesvar o den fräser hela samtalet igenom.
O nu när jag snacka med Jen la den av 2 ggr inom loppet av en minut. Osanna jävla mobifan. Kan du inte funka bara ett par månader till, tills det ändå är dags att byta ut dej o förnya abonnemanget? Please?
Skit också.
image1244
Sleep tight folket.

Jag ska drömma om en mobil som man kan använda längre än en minut o som inte fräser o susar o har sig under alla samtal.

Får det lov att vara en Heineken?

Har fått lite ny energi nu, vilket fan i mej var på tiden.
Så jävla skönt att träna när man känner sig som mest trött, matt o less.
Stod o kolla på gänget när de körde Fysträning där ett tag o skratta ut dem, det va säkert uppskattat. För jag är helt säker på att jag skulle sett så mkt coolare ut om jag hade lallat runt o gjort indianhopp o allt va det va haha. Way to go girls!

Jag vet inte, men nu när jag kom hem fick jag känslan av att det kanske ändå kan vara på tiden att jag städar undan det gäng med ölburkar som är kvar från helgens festande. Intressant att man kan bli så hemmablind att man inte märker att det står en tom ölflaska på nattduksbordet, som jag har varit nära att slå ner två mornar nu när jag försökt få av väckarklockan på mobilen.
Vilken mysig tjej jag är.
image1243

So long.

Kvällens låt: Pete Murray - Better Days

Finns det en gyllene medelväg inom allt?

Kom just hem från Helèn, har suttit o lallat o ätit ett gäng nötter där en sväng efter skolan.
Dagens har annars varit hyfsat produktiv o vi har fått det som skulle göras gjort. Ja o Helèn kom även fram till att det är tur att det inte är hon, jag o Jen i samma grupp som det var sist. Hade inte riktigt funkat nu när man inte har en jäkla gnutta motivation kvar, såhär innan jul o allt. Vi har ju som inte direkt bra inflytande på varandra. Dessutom noll koll på det mesta (ta bara sist när vi trodde arbetet skulle in en vecka senare än det skulle.)
image1242
Att vi även kom fram till att vi är sjukt festsugna kvällen till ära, det är en helt annan jävla femma.

Ja, se va veckan går, imorron är det lillörda igen.
Spinning o core ikväll, det är ju tisdag.

Later folket.

Dagens låt: Bayside - Devotion And Desire

I`m the most important person in my life

Jag är fan osann.
Nu har jag suttit här i ett par timmar o tänkt att snart ska jag börja läsa skiten jag ska ha läst inför imorron. Istället anser jag tydligen att det är viktigare att snacka skit på msn med Helèn, då vi kommer fram till ett gäng förjävla viktiga slutsatser som att hon borde ha guldiga benvärmare på armarna på lördag när hon ska va utklädd till klocka. I mitt huvud går resonemanget vidare om ifall jag ska ha rött läppstift eller inte, o lockigt hår eller inte. Tur man inte är självcentrerad o ego i alla fall.
image1239image1240
Rakt? Lockigt? Rött läppstift? Life`s hard.

Vi snackar fyra lästa sidor på tre timmar, bra jobb där.
Produktiv? Thats me in a nutshell.

image1241
Nej fan, dags att ta tag i sig själv o läsa lite så man hinner få lite sömn innan morgondagen gryr.

Adios.

Kvällens låt (Tips från allas vår Helèn): Soko - I`ll Kill Her
Dagens kommentar: "Helèn, vill du göra en Hiro med mej?"

Varför inte planera helgen? Det är ju ändå måndag

Ett kollektivt beslut togs idag att skippa träningen o fara ner till stan o käka o känna lugnet o koppla bort skolan lite. Så jag, Jen o Helèn halkade oss ner till staden o efter ett besök på boa för att ladda upp lite för helgen bar det av till Sköna Starz för lite käk.
Många ämnen behandlades under måltiden såsom Tom in the box (oundvikligt när vi är på starz) sms o deras betydelse samt konsten att heja på rätt sätt o vid rätt tillfällen, samt om det verkligen är nödvändligt att hälsa på någon 3 ggr på samma dag bara för att man råkar stöta på varandra så många gånger. Ja det är en jävla historia för sig det där med att heja på folk.
image1238
Dessutom blev det en massa snack o planering för helgen, som alltid, det är ju ändå måndag o då behöver man fan lite motivation för att palla veckan. Helt klart är att det inte är att vänta sig varken en lugn eller vit helg. Har även insett att det bara är två helger kvar nnan jul, sjukt men sant, så de måste vi göra det bästa av haha.

So long.

Dagens sköna låt: Howie Day - Africa (acoustic)

När minnet sviker

Va nog lite för dragen för mitt eget bästa igår.
Hittade bilder på kameran när ja kollade den som jag inte har ett minne alls av att de har tagits.
Dessa minnesluckor.

Fruktansvärt oproduktiv dag.
Steg till slut upp ur sängen vid fem o tog mej iväg till affären. Nu har jag duschat o back to bed igen.

adios.


Visar man inga känslor så har man inga?

En söndag som denna.
Less, trött, matt o jävligt omotiverad till allt i största allmänhet. O full med en jävla massa självömkan.

Blev en vända till E-puben igår, efter lite trevligt snack o vindrickande här hemma igår.
Självsmekare som vi är blev det några vackra bilder. På oss själva då såklart.

image1233
Observera den jäkligt snygga o genomtänkta bakgrunden.

Roligare än såhär blir det nog inte idag.

Skål för helgen

Kom ner i tvättstugan förut. Då va det en lapp på ett av båsen som löd typ: "Vi har ett bokningssystem här i tvättstugen! Du har tagit min tid o när jag kommer tillbaka 16.40 ska båset vara tomt!!" Vem fan orkar vara så satans förbannad? Det var för övrigt 4 andra bås som var tomma. Kunde inte människan tagit något av dem? Är ju knappast fullt i alla bås en lördagskväll. Tragiska människa.
image1230
Aja, nu är det dags att kliva in i dimman. Har just korkat upp en bärs o snart drar jag bort till Mariehem.

Skål o hej.

Screw Santa?

Klippningen imorse gick bra, men blev ingen större förändring. Var inte riktigt på humör idag, så det blev lite toppning bara. Aja fräschare är det iaf.
Har julpyntat lite här i eftermiddag o städat o gjort fint. Så nu sitter jag här o känner lugnet i min juliga lya. Laddar lite för kvällen med P3 star.
Vart det bär av ikväll är ännu oklart, blir en vända till Mariehem först, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Det är jag o Linda som håller fortet ikväll när de andra är hemhemma.
image1229
Skål på er.

Dagens irritation: Sluta spela jullåtar överallt, låt mej slippa höra.