Nystart med Nytt hår?

Har varit hemma o ledig idag. Mkt skönt. Hade även tur med vädret som dagen till ära lät solen titta fram ett bra tag. Så jag har fått lite färg i alla fall. Sen gick jag en promenad o åt alldelles för mkt blåbär för att det ska va okej för magen. Men men, det va ju så gott!

Ska klippa mej nu i augusti (första gången sen februari, shame on me..). Funderar starkt på om man skulle ta o klippa av sej en lite längre bit.. Skulle vilja ha till axlarna typ o så lite typ uppklippt o så så det blir volym på det, så man kan busa till det lite. Bara less på mitt långa hår just nu. Eller nej inte less kanske, men jag känner att ja skulle behöva nåt nytt. (Ibland kan man bli trött på den blonda bimbolooken..hahaha) Vad tror ni tjejer?..Hittar ingen bra bild på hur jag vill ha håret dock..ska söka vidare, men tips mottages tacksamt haha

Annars är det jäkligt lugnt på alla fronter o inget nytt att förtella. Drar ju till motala på torsdag, vet dock inte vilken tid än, time will tell. Sen blir det jobb jobb jobb tills jag kommer hem till värmland på en snabbvisit kring den 17e juli för att packa ihop alla grejer. Sen tillbaks till Motala o jobba lite till innan jag far hem till Umeå så jag är där senast den 3e, när vi börjar. Då är det dags för en skön reunion med hela Järngänget med en massa möten i dimman bla en given inflyttningsfest hos Lindus o besök på nyöppnade Corona! Blir fint det.
Sundsvall by night
Men nu ska vi snart äta lite grillad älgbiff.
Ha en skön kväll peeps.

Adios.

Dagens Filmtips: Efter bröllopet.
Dagens snyggaste: Gwen Stefani i 4 in the morning
Dagens sanning: I år ska jag investera en riktigt snygg vinterjacka, vet precis hur ja vill den ska se ut, får se om det blir en sån.

Motala nästa.

Jaa, så har man jobbat sista passet för året (troligtvis, om inget dyker upp) på nuvarande jobbet då. Nu är det vidare ner till Motala o in i blomsterbranchen som gäller.
Gårdagskvällen va riktigt trevlig, om än jäkligt kall. Satt på uteserveringen till tolv ungefär, när vi kände att det verkligen va dags att flytta inåt, där det var lite varmare. Finns inte att det är sommar nu alltså, så jäkla kallt på kvällarna så det är sanslöst. Men men så är det, live with it.
image791
Runt en månad kvar tills det bär av norröver igen nu. Blir fint det, längtar upp.

Adios folket.

Dagens humör: Helt okej...just nu.

Straight back to high School - Just like that.

Nostalgivarning idag på jobbet.
Kom in på jobbet idag o upptäcker att det sitter en grabb där som jag hade "a bit of a crush on" i typ åttan som jag inte snackat med på typ 6 år. Visa sej att han jobba där med. Sån jäkla nostalgivarning o det kändes direkt som jag va 14 igen o gled smidigt in i den rollen haha. Så jäkla skumt det där, vissa människor väcker sån nostalgi hos en tycker jag. Men men lite kul va det, o höra vad han haft för sej o sånt på de här massa åren.
image841
Sorry Helena, men bilden är så skön, så jag va tvungen ;)
Annars blir det en rätt lugn helg. Fixa ingen som kunde jobba åt mej imorron så det blir ännu en nykter lördagskväll för mej (Vad är det som händer? Ta mej upp till Umeå igen så det blir nån ordning på mej) Jag o Helena tänkte dra in till staden o sitta på nån uteservering o glo på folk o snacka skit, o möta upp Erik så klart om det inte blivit några ändrade planer ikväll.

Neej nu ska ja slappa lite o låta maten smälta innan jag ska dra en löprunda för att rensa tankarna lite.

Ha en fin lördaskväll folket, o håll fortet chicks, samt ta en bärs eller två för mej med! haha Skål på er!

Over and out.

Dagens låt: Tvivel med Larsa

Att vara rädd.

The Reaping blev det. I en nästan öde biosalong. Två till o vi, dessutom fick vi loveseats hahaha. Skratta skönt när vi upptäckte det, inte helt nödvändigt kanske hahaha.
Faan va Rädda vi va du Erik haha. Fick sms av kära nyårskungen imorse som sade att han hade ett blåmärke i sidan..kan det ha varit från mina hopp o att jag drog till honom där i all hast när jag blev rädd?..hmm, mycket möjligt.. Sorry mate;)
Tog några bärs på en uteservering för att lugna våra nerver efteråt. Satt o kolla på folk o snacka skit. Mkt trevlig kväll, skönt att komma ifrån tristessen i Fagerås samt sysselsätta tankarna med nåt annat för en stund.
image840
Skön bild på Nyårskungen när han är riktigt i sitt esse..

Tanken va att vi skulle dra ut på lördag, men jag ska jobba sönda o börjar 6.45, så ingen dricka för mej inte. Ska dock kolla en sista gång imorron om ja inte kan byta så ja kan jobba kvällen istället, hoppas hoppas, men chanserna är nog tyvärr inte överhängande..Ajja, annars får jag köra ett nyktert race o så får vi ta igen det helgen jag kommer hem i augusti, visst Nyårskungen!? Du skulle bara våga banga då min vän haha

Men nu ska jag zappa lite mellan kanalerna innan det är sovdags. Upp o jobba imorron igen..

Sleep tight peeps.


Snart vänder det nog.

Dålig på att updatera när jag är här hemma. Men det finns som inte så mkt att blogga om haha, händer inte så värst mycket. Eller joo, händer saker gör det ju, men inte mycket positivt o roligt som ja kan skriva om. Väntar mest på att allt ska vända nu, att jag ska får lite medvind ett tag. Förr eller senare måste det vända, så är det bara.

Jag o Erik tänkte dra en bio ikväll. Det lutar åt the Reaping. Är ju ledig imorron, o nåt måste man ju passa på att hitta på då. Har blivit finväder här kvällen till ära, vilket inte direkt hör till vanligheterna, så en bärs i solen hade ju inte varit helt fel heller, jaa, vi får väl se.
image831
(Snyggbilden från innan sommarplaza, ner i soptunnan med mej bara, haha.)
Men nu är det bäst ja hoppar in i duschen innan Erik kommer så ja är klar att dra då!

Ha det peeps.

Adios.

Att inte vara riktigt på humör.

Kom hem från jobbet för en stund sen.
Sitter inne hos syrran en sväng o skickar över lite bilder från den gångna helgen till Helena.
Har vart en alldelles sjukt lång dag idag. Jobba 7-16, men kändes som ett 18-timmars pass haha Sov så jävla illa inatt o drömde dröm på dröm som väckte mej gång på gång. Jaja, så är det ibland.
Trött som faan i både kropp o huvud är jag med o sjukt snurrig o vimsig o glömmer det mesta. Brände tex muffinsen i ugnen idag. Bra där haha. Hej allihopa, nån som vill smaka på Tessans smaskiga svarta muffins kanske? De va inte så sugna alltså...

Jaja, annars pissar regnet ner o det är inte mkt nytt på fronten. Jobb hela dan imorron med i alla fall. Tänkte dra in lite sköna bilder från helgen. Som vanligt en massa ful-bilder på mej o Helena samt "King of nyår -99"-Erik..Vi håller så klart fortet precis så som det ska va..  haha.

Mycket nöjda med ovanstående bilder haha, särskilt den sista är väldigt...hmm...konstnärligt tagen hahaha

Ajja, ha en skön kväll folket.

So long.

Dagens sköna låt: Lisa Ekdahl - Kunde jag vrida tiden tillbaka.

Att lensa bordet på Kex o ostrester.

Utgång igår då.
En fin historia med ljuvliga minnen..eller nåt sånt. haha
Jobbade till 21.15 o blev då hämtad av Helena med bror så drog vi till Jonas för att förfesta lite. Alla va dock rejält stressade o ville dra ner till Fryken direkt , men vi, jag, Erik o Helena, de tre vikingarna stannade på Jonas veranda för att pimpla vin, glufsa kex o snacka en massa skit i den sköna solnedgången (Det va ju ändå Black-Ingvars som spela o vi befann oss ju faktiskt i Kil, inget att förvånas över att vi tre var de enda utan behov att se ett gäng medelålders snubbar stå o svettas på scen samtidigt som de pressar ut ett gäng uppoppade gamla dansbandshits från början av 90-talet.)
Tiden gick o plötsligt va klockan halv tolv o det va dags att bege sig. Efter en evighet av sökande efter ett fungerande taxinummer fick vi till slut tag på en o så for vi.
image837
Vid fryken va det packat med folk och många gamla godingar korsade vår väg, luften fullkommligt flödade av intelligenta konversationer. Synd att man minns max hälften bara.
Kvällen avslutades med en färd i en bil packad med en massa människor som satt på varann. Mysigt. Men hem kom jag o det tackar jag så mycket för.
Fruktansvärt skön kväll blev det, den enda frågan man ställer sej såhär dagen efter är "När faan blev vi så dragna"? Men det är å andra sidan den frågan man ställer sej varje gång.

Har vart laaat idag. De hade ett Heroes-maraton på canal plus idag som jag zappade mej fram till. O där blev jag kvar. Jaa, i soffan alltså. O jag måste helt enkelt erkänna att jag hade fel tjejer, det verkar va en helt okej serie, såhär efter att ja sett 6 (?) avsnitt. Blir till att ladda hem när man kommer norröver igen.

Nu ska jag slappa vidare o försöka teleportera mej till affären i Kil, för ett inköp av lite fint bakfyllekäk att frossa i, o sen raka vägen hem till soffan igen. Eventuellt skalar jag bara ännu en morot o dippar i den 3 dar gamla chipsdippen. Vi får se.

Later.

Att inte vara på topp jämt.

Så jävla kul tycker jag.
Datorn med det jävla modemet alltså. Den lever faan ett eget liv. Tog bort hela mitt förra inlägg. O orka skriva om det, eh neej.
Jobba i alla fall kväll idag, till 21.15. Sen va det bara på emd lite mejk o byta kläder på jobbet innan ängeln Mats kom o skjutsade mej till Jonas! är va festen i full gång o jag, som den viking o fortethållare jag är, gjorde mitt bästa för att komma in i ett skönt partymood.Misslyckades lite nånstans på vägen o det blev lite halvdant. Drog ner till Fryksta, där lugnet låg som en dimma o plötsligt var enda alternativet för en trött Tess Hemfärd.
Jag ringde på Min skjutsande ängel Mats, o nu sitter jag här i mörka Fagerås o skriver lite skit på msn. Ute är det 6 grader varmt, men det är bara kul, i mitten av juli. Härliga sommar.
image836
Neej nu blir det sängen snart.

God natt världen.

Att inte kunna sätta fingret på vad det är.

"Heter det barnkrubba eller barnklubba?"
"Krubba, med R"
"Jaha som en sån där Jesus o Maria sitter i på jul?"

Fin konversation jag o mamma hade där om vad det hette, det som jag gick på i kyrkan när ja va liten.
Lugnet ligger som vanligt kvar över Fagerås o det är inte mycket nytt på fronten. Men jag har fått nog med nyheter för en jävla lång tid framöver nu känner jag. Inga nyheter hellre än dåliga nyheter.

Neej om man skulle sluta o skriva en massa skit som ingen ändå vill veta o ta sej hemåt o vara lite social med den kära familjen. Fullt hus nu med Johnnys vän o Jörgen plus girlfriend.

image765
Saknar Umeå o er chicks o allt kul o galet vi brukar göra, ikväll. One of those days.

Adios peeps.

Ljusglimtar mitt i allt.

Måndag. Man kan tro att det skulle känts mindre bra med måndag. Men denna måndagen är inte som andra måndagar. Jag är ledig o ute lyser solen starkare än på flera veckor.
Självklart har jag o Helena tagit tillfället i akt o legat ute o flåsat i varsin solstol hela dan, som två paddor. Nice. Så numer vandrar jag runt som ett jävla stoppljus i fejjan. Men det är fint. Hellre röd än vit som vi brukar säga haha. Magens färg är farligt lik en nykokt kräftas.
Kommentarer som "Ojojoj, vad jag har bränt mej på kroppen känner jag. Blir inte kul ikväll det här."
"Ehh, nej jag vet, o värre blir det." har kommit vid ett antal tillfällen.
Dessa kommentarer har vid samtliga tillfällen följts av att man flyttat på stolen så den hela tiden ska vara exakt i solens riktning. Mycket bra.
Hudcancer, vad är det?

Tänkte jag skulle dra in lite bilder från onsdagens sommarplaza-partaj.
image826

Underbara bilder va? haha snacka om linslusar haha

Neej nu ska jag gå ut i den underbara solen en stund o vara lite social.
Hoppas allt är väl med er peeps.

So long.

Working working

Jaa, sitter på jobbet, de flesta har lagt sig o resten känner lugnet framför TV:n. Regnet pissar ner utanför fönstret, o det är precis lika roligt som alltid.
Har jobbat sen kvart över åtta imorse o ska jobba till kvart över nio. Lagomt mör i kroppen nu. Lär sova gott i natt (Om jag kan hålla alla jobbiga tankar borta.) Samma arbetstider gäller för morrondagen.
Japp, tänkte mest säga att jag hoppas ni har en roligare lördag än vad jag har haha.

image746
Lägger in en skön bild från i våras. Hoppas det går kanon med flytten Sandy, Lycka till!

So long suckers.

Att Ha En Perfekt Fylla.

Så va man tillbaka i söder då!
Sommarplaza igår, första för sommaren, inte dumt. O dessutom finväder nästan hela kvällen! Skönaste kvällen på länge!
Liten lätt förfest startades upp på Norrstrand för partypinglorna Tess o Helena.
Gick vid tiotiden vidare till Viken på vidare efterfest. Här trädde Tess o Helena in i sina sköna roller som FylleTess o FylleHelena. Ett bra tag sen de möttes nu, o det kunde ju bara inte gå fel. Dessutom med Erik "the king of nyår 99" vid vår sida. Kunde inte bli annat än givet. Partystämningen var på topp helt enkelt.
De kryddade den sköna stämningen med en kameran i högsta hugg o sköna svenska dängor (som vi ladda hem i 10 talet upplagor på stackars Mickes dator..Sorry mate hahah)
Jaa det va bara en given kväll!
image825
Bilden säger endel om deltagarnas nivå för kvällen haha.
O du Erik, Jag säger bara "Nyår -99" Fina minnen hahaha
Tar en hel evighet att ladda upp bilder på den här datorn så resten får komma upp senare när jag har tillgång till syrrans dator tror jag.

Ha en fin dag folket, nu ska jag bakislöka lite i soffan, o halvsova till ztv.

Adios.

I`m Alive.

Hallå.
Tänkte bara skriva ett kort inlägg o säga att jag lever o finns till fortfarande.
Befinner mej för närvarande i Boden, men imorron bär det av söderöver igen. Back to work & reality. Sad but true.
Hoppas allt är väl med er folks.

So long.


Splittrad

Jag fattar inte vad det ä med mej o att ta beslut alltså. Har alltid vart värdelös på det. En sån där "aftonbladet eller expressen"-människa ni vet. Inte kul alls.
image824
Dagen har vart riktigt slapp. Erik va här en sväng, sen va vi in till Syrran o Josef o satt o snacka gamla filmer o annat trevligt. Kvällen avslutades med en promenix i kvällssolen för mej o Erik, då vi filosoferade om allt o inget. Ja så kan det va ibland.

Drar i alla fall förmodligen norröver igen över helgen. Som jag skrev så är jag ju långledig, enda långledigheten nu i sommar som det ser ut (Utom de 3-4 dagarna jag är ledig i mitten av augusti då) så då får man ju ta tillfället i akt! (O vad är då bättre än att bränna hela lönen på en tågbiljett? haha, men det är det ju värt så klart! Orka spara pengar när man kan ha kul för dem istället! haha)
Men nu ska jag sluta att occupera datorn för min kära syster som är söt nog att låna ut den till mej eftersom vår är så seg (hata stenåldersmodem).

Hoppas allt är väl med er Järngängetchicks (O alla er andra med så klart!), saknar er massor!

So long peeps.

Första vita sen nyår.

Har just genomlidit den första vita helgen sen nyår. Det ni.  Mycket bra.

Har med andra ord varit en lugn helg. I fredas satt ja o syrran o snacka skit till fram på natten o igår va ja först ute o gick en långpromenad med Katrin o sen så va Helena här så va käka lite nachos o snackat en massa skit om allt o inget, skön kväll! Sen åkte vi in till Blue moon bar en sväng (nyktra då så klart). Snacka om att man ser allt i ett helt annat ljus när man är nykter alltså. Vilken jäkla köttmarknad det är, helt sanslöst. haha
image823
Annars händer det inte så mkt. Jag o Helena har legat o solat idag, det va skönt. Blir jobb till veckan, måndag-torsdag, sen är jag långledig från fredag till måndag. Får se vad man hittar på då för nåt. Tiden lär utvisa. Ett är säkert att jag måste försöka ta mej härifrån en sväng i alla fall. Bort från Faggan en sväng o ut på lite äventyr, känna lite spänning. Faggan är ungefär lika spännande som Nalle Puh.

Ha det bra folket. Sol i sinne.

Adios.