Jag saknar dig så orimligt mycket ikväll mamma❤️

Saknar din värme. Din kärlek. Våra pratstunder. Din närvaro. Ditt skratt. Dina kramar. Din klokhet. 


Det svider och skär i hjärtat när jag inte kan mota bort svåra tankar på sista året. Allt du visste att du skulle missa. Allt jag visste att du skulle missa. Den tunga och svåra sorgen i dina ögon och sorgen i mitt hjärta. 

Och hur jag idag sitter mitt i allt det där, allt det där du missar men så otroligt gärna hade velat få vara med om. Allt det här fina som jag har och jag får inte ha dig här. Allt som jag inte får möjlighet att dela med dig. 

Älskade älskade mamma, fy för helvete vad jag saknar dig❤️


Äntligen

Äntligen landat i ett fint semesterflow. Det krävdes visst en tur till Gotland för det. Vi njuter och har det så gott❤️ 




Vad är det ens för dag?

Mitt uppe i semestern. Troligtvis den mest krävande och tuffa semester jag någonsin haft. Har jäktat på med än det ena, än det andra och rest hit och dit och bott här och där. Och då har vi bara gjort 1/3 av mina 3 semesterveckor 😏 Det är tufft med en 3-åring som trotsar och är extra trött av mer stimuli än vanligt och för stort sockerintag av bjudfika och en liten med urinvägsinfektion som skriker mer än vanligt (är det ens möjligt?) och konstant sitter och gungar på ens arm. Lägg till att inte vara hemma i sitt hem, försöka anpassa en hel familj så gott det går efter omständigheterna för att inte vara allt för mycket i vägen för de man bor hos och långa bilresor. 


Idag när jag vaknade slog tröttheten och orkeslösheten mig rakt i ansiktet med full kraft. Har känt mig som en zombie hela dagen men hunnit med ett par promenader, besök hos mormor, besök hos Tommys pappa och middag hos hans mamma där vi bor. Här får vi låna deras stora härliga sovrum och vi får liksom alla plats på ett bra sätt. Sånt är fint och något jag uppskattar ofantligt dessa dar. Nu har jag redan krupit ner i sängen och hoppas vakna något mer utvilad imorgon. Det är slitsamt att ha semester nuförtiden. (Och ja, jag vet att jag klagar mer än vad som anses nödvändigt. Är orimligt tacksam och lycklig över mina fina tjejer. Hade bara önskat att vi vetat att läget skulle va såhär den här sommaren när vi bokade in årets semester i februari. Då kunde vi planerat för en betydligt större del hemmahäng än de tre dagar vi nu råkar ha över. Det gjorde vi olyckligtvis inte.)

Natti

PS Läser på sociala medier om hur härligt alla har det på sina semestrar. Hur de har det så gött, hur allt verkar så idylliskt och barnen synkade. Det låter så jävla härligt och jag undrar i mitt stilla sinne vad som gott snett för oss. Försöker vila min lilla hjärna från de där sociala medierna mellan varven. Märker att det är rätt bra för mitt psyke. Det där med jämförelser är ju inte bra. Och bitterfittor är jävligt o-charmiga. Så vi tar väl och harvar oss igenom de återstående två veckorna med 😅✌🏼

Over and out.

Pps Gick inte att ladda upp bilder, för seg uppkoppling. Passar nog mig bra👌🏼

Ppps Söker ej sympati. Vill bara berätta läget för mig själv så jag kan minnas tillbaka om några år. Och om kanske någon mer inte uppskattar sin semester som de känner att de borde så vet du att du inte är ensam! 😅